Ļoti labi dzīvokļi.

Rakstīts: 25 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 10 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Dzī vokļ i ir labi: jū s saprotat - š ī nav viesnī ca pati par sevi, tā ir mā ja ar dzī vokļ iem. Un personī gi mums tas ļ oti patika. Wifi darbojas lieliski, ir 2 gaisa kondicionieri (1 katrā istabā ). Istaba ir tī ra. Blakus infrastruktū ra. Faktiski š is ir Budvas centrs. Lī dz jū rai (parastā pludmale - slā vu) 5 minū tes, ja pludmale ir labā ka (mogren) 15. Klusi. Trauku pietiek, bet gribē tos vē l vismaz 1 pannu un dziļ u bļ odu. Mī nus mikroviļ ņ u krā sns nedarbojā s. Mē s daudz gatavojā mies, un tas bija bū tiski. Sazinā jā mies ar tū risma operatoru. Nedē ļ u neko nedarī jā m.
Fotogrā fijas - pilnī ga atbilstī ba realitā tei. Istabā ir pat putekļ u sū cē js) Sā kumā viņ i mums nedeva tualetes papī ru un beidzā s atkritumu maisi. Atkal vē rsā mies pie tū roperatora: atveda, bet teica, kā pē c vajag atkritumu maisus, izmantojiet tos, ko dod veikalā (veikals dod bezmaksas maisus pie katra pirkuma). Š ī atbilde bija satraucoš a.
Kopumā , ja jū s patieš ā m vē laties atpū sties kopā ar ģ imeni - izvē lieties š o viesnī cu, jū s to nenož ē losit.

Uz viesnī cu tas neattiecas, bet rudenī labā k nebraukt - jū ra auksta un daudz lietus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu