Zoja Apartments 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
9.3 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
2.5 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas Budvas dzīvojamajā rajonā, aptuveni 500 metru attālumā no pludmales, 350 metru attālumā no tuvākās autobusu pieturas (Kovaci). Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар svi_smo_delije
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir kā rtī bā ! Saimnieks sagaidī ja Risto ar maš ī nu un arī pavadī ja mū s ar maš ī nu lī dz autobusam, kas pā rbrauca uz lidostu. Viesnī ca ir jauna. Pilns ar zaļ umu! Blaktis tač u rā po pa balkonu. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu. … Tomēr ▾ Viss ir kā rtī bā ! Saimnieks sagaidī ja Risto ar maš ī nu un arī pavadī ja mū s ar maš ī nu lī dz autobusam, kas pā rbrauca uz lidostu. Viesnī ca ir jauna. Pilns ar zaļ umu! Blaktis tač u rā po pa balkonu. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu. Gandrī z katru dienu tika mainī ti arī dvieļ i. Istabā s viss ir jauns. Visi virtuves piederumi atrodas virtuvē . 10 minū tes lī dz pludmalei ar kā jā m. Biļ janas saimniece labi padarī ta. No rī ta lī dz vakaram viesnī cā tī ra, dzē š , visu sakā rto. Vienmē r uzņ em viesus.
аватар oksana.g2577
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maza mā jī ga viesnī ca, kas atrodas dzī vojamajā rajonā . Lī dz jū rai 15-20 minū tes lē nā m garā m veikaliem un kafejnī cā m. Tiem, kam patī k staigā t pa ielā m, tas tā ! Numurs ar lielu balkonu un mā jī gu istabu. … Tomēr ▾ Maza mā jī ga viesnī ca, kas atrodas dzī vojamajā rajonā . Lī dz jū rai 15-20 minū tes lē nā m garā m veikaliem un kafejnī cā m. Tiem, kam patī k staigā t pa ielā m, tas tā ! Numurs ar lielu balkonu un mā jī gu istabu. Ir pieejamas visas nepiecieš amā s ē rtī bas. Istaba tī ra, uzkopš ana, dvieļ u maiņ a katru dienu. Neviens nestresoja. Pietiekami kluss, ielu skaņ as ir iespē jamas, bet viss ir saprā ta robež ā s. Paldies par viesmī lī bu!
аватар karinafilatova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nija sā kumā spontā ni lidoja uz Melnkalni, tikai nesen atgriezā s. Lai saņ emtu palī dzī bu saistī bā ar biļ eti, sazinieties ar TUI. Bildē man uzreiz iepatikā s Apartments Zoja Budvas Rivjē rā - maza zaļ i zaļ a villa, ko ieskauj dā rzs. … Tomēr ▾ Jū nija sā kumā spontā ni lidoja uz Melnkalni, tikai nesen atgriezā s. Lai saņ emtu palī dzī bu saistī bā ar biļ eti, sazinieties ar TUI. Bildē man uzreiz iepatikā s Apartments Zoja Budvas Rivjē rā - maza zaļ i zaļ a villa, ko ieskauj dā rzs. Ļ oti mā jī gs un romantisks. Bet jums jā bū t gatavam, ka pludmale ir tā lu. Uz vietas paņ ē mā m auto, ņ emot vē rā Melnkalnes kompaktos izmē rus, ar auto var ā tri un ē rti pā rvietoties. Bet lī dz jū rai var aiziet 15 minū tē s. Numurā ir ledusskapis, kondicionieris, TV, trauki, ū dens sildī tā js, fē ns. Ē dinā š ana tika ieturē ta blakus esoš ajā viesnī cā Goran Zek. Ir WiFi. Autostā vvieta automaš ī nā m ir bezmaksas. Blakus viesnī cai ir aptiekas, veikali, viesnī cas atraš anā s vieta lieliska.
аватар oll76
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tī ra, jauna viesnī ca 15 minū š u gā jiena attā lumā no centrā lā s pludmales. Daž iem tas var š ķ ist tā lu, bet mū s tas netraucē ja. Klusums vakarā uz balkona pie glā zes vietē jā vī na ir tā vē rts. … Tomēr ▾ Tī ra, jauna viesnī ca 15 minū š u gā jiena attā lumā no centrā lā s pludmales. Daž iem tas var š ķ ist tā lu, bet mū s tas netraucē ja. Klusums vakarā uz balkona pie glā zes vietē jā vī na ir tā vē rts.
Istabā ir viss nepiecieš amais, ieskaitot seifu. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a tiek veikta katru dienu. Cik neatstā ja dzeramnaudu, palika neskarti, nezinu, varbū t nepieņ em, bet mē s neuzstā jā m).
Viesnī ca ir klusa, saimnieki draudzī gi un neuzbā zī gi. Satikā mies pie autobusa, atvedā m uz viesnī cu, izsniedzā m istabiņ u atslē gas, pieeju Wi-Fi, novē lē jā m labu nakti un neredzē jā m 3 dienas, lai gan klā tbū tne bija jū tama - atgrieš anā s istabā plkst. vakarā mē s to atradā m tī ru). Mū su nā kamā saruna notika pirms aizbraukš anas. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka telpa ir jā atbrī vo pirms plkst. 10:00, tas attiecas uz visiem, pat ja jums ir lidmaš ī na pē cpusdienā . Tiem, kas vē las š o laiku pavadī t pludmalē , ir iespē ja nomazgā ties un doties uz tualeti citā viesnī cas daļ ā (man liekas, ka ir hosteļ a formā ta numuriņ i - viss vienkā rš ā k un bez pretenzijā m).
Tiem, kuri vē las ietaupī t uz pā rtiku, virtuve ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem (tika redzē ts arī katls un panna) patiks divatā .
30 metrus no viesnī cas, pa ielu pa kreisi, atrodas lielveikals, kur var iegā dā ties ū deni, augļ us, vī nu, pienu utt. standarta lielveikala komplekts.
lejā uz pludmali ir vairā kas kafejnī cas katrai gaumei un budž etam - dā rgā kas (vidē jais rē ķ ins 26 eiro diviem ar alkoholu) un lē tā kas - komplekss par 5 eiro (nevaru spriest, neesmu mē ģ inā jusi). Iesaku Parmas kafejnī cu - pa ielu augš ā no viesnī cas, jā iet pa tiltu, nedaudz pa brauktuvi, jā apbrauc apkā rt dzī vojamai ē kai un tā bū s pretī pā ri ceļ am. Pā rsvarā pulcē jas vietē jie, vieta tur ir lieliska : )
Iespaidi par viesnī cu un vietu paš i patī kamā kie!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Апартаменты расположены в жилом квартале Будвы, примерно в 500 метров от пляжа, в 350 м от ближайшей автобусной остановки (Kovaci). Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta До аэропорта, км: 16.
Pludmales apraksts Пляж в 500 м, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Ресторан отеля Villa Goran Zec в 20 м от апартаментов.

  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Всего 9 апартаментов в 2-этажном здании. Предлагается размещение в однокомнатных студио или двухкомнатных апартаментах, оборудованных кухней.

Istabās

Ванна или душ, фен, кухня, индивидуальный кондиционер, ТВ-каналы на русском языке, Wi-Fi интернет, сейф, чайник, балкон (1 номер — с "французским" балконом и выходом к общей террасе), кафель, уборка номера (ежедневно), смена постельного белья (раз в неделю), смена полотенец (ежедневно), утюг и гладильная доска (утюг — по запросу), холодильник.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.