Ines 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
8.8 apkalpošana
10.0 Tīrība
1.1 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Jauni 4* apartamenti atrodas klusā Budvas rajonā blakus Admiral Hotel un Jovanovic apartamentiem. Līdz jūrai 150 m pāri ceļam. Lieliski piemērots cilvēkiem, kam patīk aktivitātes brīvā dabā.Vairāk →
аватар khashchina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas lieliskā vietā . No balkona bija skats uz jū ru. 15 minū š u gā jiena attā lumā no Vecrī gas, daž u metru attā lumā no lielveikala un restorā niem. Daž u metru attā lumā atrodas arī sabiedriskā transporta pietura un satikš anā s vieta ekskursijā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas lieliskā vietā . No balkona bija skats uz jū ru. 15 minū š u gā jiena attā lumā no Vecrī gas, daž u metru attā lumā no lielveikala un restorā niem. Daž u metru attā lumā atrodas arī sabiedriskā transporta pietura un satikš anā s vieta ekskursijā m. Viesnī cas saimnieki ir draudzī gi un pretimnā koš i, viss ļ oti tī rs un kā rtī gs. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. No pā rē jiem š ajā viesnī cā bija ā rkā rtī gi patī kami iespaidi.
аватар kozlov_p
Atpū tā s 4 cilvē ku ģ imene. Es reti rakstu atsauksmes, bet man ir jā saka par š o dzī vokli. Perfekts jauns dzī voklis! Ļ oti draudzī gi, viesmī lī gi, pieklā jī gi saimnieki. Istabā viss ir pilnī gi jauns: apdare, mē beles, virtuvī te. … Tomēr ▾ Atpū tā s 4 cilvē ku ģ imene.
Es reti rakstu atsauksmes, bet man ir jā saka par š o dzī vokli. Perfekts jauns dzī voklis! Ļ oti draudzī gi, viesmī lī gi, pieklā jī gi saimnieki. Istabā viss ir pilnī gi jauns: apdare, mē beles, virtuvī te. Ir viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai un ē š anai (trauki, elektriskā tē jkanna). Fē ns istabā , gludeklis un gludinā mais dē lis vestibilā . LCD televizors ar lielu skaitu kanā lu, ieskaitot krievu valodu. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Laba atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmalē m (tuvā kā taisnā lī nijā , apm. 5 minū tes - Slavyanska Plaza, manuprā t, tā labā kā daļ a! ).
Pā ris soļ u attā lumā no dzī vokļ iem ir lielisks lielveikals, vairā kas kafejnī cas ar lē tu, bet kvalitatī vu virtuvi, auto noma.
Negaidī ts un ļ oti patī kams bonuss no apartamentu ī paš niekiem izbraucot - vī ns un š okolā de.
Array Array
аватар Rebellious
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti laba, iesaku. Mā jī gs darbiņ š.4 stā vos ar vairā kā m istabā m. Visur kā rtī bā , viss tī rs un ļ oti labi kopts. Saimnieki ir jauki un draudzī gi cilvē ki. Par numuru: Apdare un mē beles š ķ iet jaunas, nekas nav nolietots vai nolietots (un arī ā rpus telpā m). … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, iesaku.
Mā jī gs darbiņ š.4 stā vos ar vairā kā m istabā m. Visur kā rtī bā , viss tī rs un ļ oti labi kopts. Saimnieki ir jauki un draudzī gi cilvē ki.
Par numuru:
Apdare un mē beles š ķ iet jaunas, nekas nav nolietots vai nolietots (un arī ā rpus telpā m).
Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. tē jkanna, ledusskapis, fē ns, el. ir pieejama plī ts virsma, nepiecieš amie trauki (izņ emot, iespē jams, pannas) un viss tā s mazgā š anai.
Vestibilā ir gludeklis ar dē li.
Televī zijā ir arī krievu kanā li, ir pat HBO no ā rzemju.
Lai gan mū su istaba, iespē jams, atradā s vistā lā k no modema, Wi-Fi telpā bija labs. Internets normā ls, caur Viber varē ja sazvanī t lieliski un bez lagā m.
Par atraš anā s vietu:
Viesnī ca atrodas Budvas austrumu daļ ā , tā pē c lī dz vecpilsē tai bū s jā iet pa gā jē ju ielu aptuveni 20 minū tes.
Lī dz pludmalei 5-7 minū tes. Viesnī cai tuvā kā pludmales daļ a ir jū tami tī rā ka nekā centrā un pie vecpilsē tas. Netā lu no viesnī cas parasti ir kluss, lai gan tas nav nekurienes vidū .
Lī dz tuvā kajam veikalam 20 metri. 5 minū š u gā jiena attā lumā ir aromā tu veikals, kur cenas bija vislabā kā s, kā mē s varam atrast, un tur arī pā rdod daž us gatavotus ē dienus - ē rti. Blakus var iegā dā ties svaigus konditorejas izstrā dā jumus un augļ us. Iesaku tur aiziet (veikals ir Google maps).
Vienī gais mī nuss, ka lī dz vecpilsē tai jā iet kā jā m. Pā rē jais - lieliski!


iemiesojums Karina4411
3 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Новые апартаменты 4* находятся в тихом районе Будвы рядом с отелем Admiral и апартаментами Jovanovic. До моря 150 м через дорогу. Отлично подойдет людям, которые любят активный отдых.

Atrašanās vieta Аэропорт в 20 км от отеля.
Pludmales apraksts Славянский пляж — мелкогалечный с песком. Дно здесь тоже песочно-галечное, поэтому нередко вода, особенно около берега, бывает слегка взбаламученной и мутной. Пляж один из самых больших и активных в Будванском регионе — порядка 1600 метров в длину и 20 метров в ширину.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Рядом с виллой расположено множество магазинов, ресторанов и кафе.

  • bezmaksas wi-fi
Adrese Jadranski put, Budva, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.