Adriatic Lux 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Mogrenas pludmale atrodas 1,9 km attālumā no naktsmītnes Adriatik Lux Apartments. Atvērts 2019. gadā. 6 stāvi ar liftu. Adriatic Lux atrodas populārā, bet klusā Budvas rajonā. Tuvumā atrodas daudzas kafejnīcas un restorāni. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар 1966annask
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atraš anā s vieta ļ oti interesanta - netā lu no jū ras un nav trokš ņ a no centrā lā s š osejas. Tuvumā atrodas daudzi lielveikali un tirgus. Numuri ir lieliski, uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Es tur noteikti atgriezī š os. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ļ oti interesanta - netā lu no jū ras un nav trokš ņ a no centrā lā s š osejas. Tuvumā atrodas daudzi lielveikali un tirgus. Numuri ir lieliski, uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Es tur noteikti atgriezī š os.
аватар zefirka-a
Viesnī ca atrodas uz augš ē jā ceļ a, viegli atrodama (jo ielas ir š auras un transports neaizved uz visā m villā m un viesnī cā m). Netā lu no viesnī cas atrodas tirgi, kafejnī cas, krogi, veikali ar augļ iem un dā rzeņ iem. Istaba ir ļ oti plaš a un viss ir pilnī gi jauns. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas uz augš ē jā ceļ a, viegli atrodama (jo ielas ir š auras un transports neaizved uz visā m villā m un viesnī cā m). Netā lu no viesnī cas atrodas tirgi, kafejnī cas, krogi, veikali ar augļ iem un dā rzeņ iem. Istaba ir ļ oti plaš a un viss ir pilnī gi jauns. Ir virtuvī te ar trauku komplektu. Pieejams pat mazgā š anas lī dzeklis un sū klis. Ir pat kafijas kanna. Gludeklis, gludinā mais dē lis, fē ns. Milzī gs televizors (kam tas vajadzī gs). Elektriskā s ž alū zijas var nolaist, lai bloķ ē tu sauli vai ielu apgaismojumu. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. internets ir lielisks! Milzī gs balkons brokastī m vai nakts alum)). Vienī gais mī nuss: neass nazis)))), ja to vispā r var saukt par mī nusu)).
Es domā ju, ka mē s brauksim uz š ejieni vē lreiz.
Возле отеля Номер Номер Балкон прекрасен для завтраков Вид с балкона прямо (1 этаж) Вид с балкона влево ( 1 этаж) Вид с балкона вправо (1 этаж)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Апартаменты Adriatik Lux расположены в 1,9 км от пляжа Могрен. Открыты в 2019 году. 6 этажей с лифтом. Адриатик Люкс расположены в популярном, но спокойном районе Будвы. Рядом множество кафе и ресторанов. Подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Тивата составляет 22 км.
Pludmales apraksts Муниципальный — мелкая галька. До моря около 700 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

В апарт-отеле работает пункт проката автомобилей.

  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

52 современно оборудованных апартамента

Istabās

Терраса, полностью оборудованная кухня, холодильник, микроволновая печь, чайник, ТВ с кабельными каналами, ванная комната с современной сантехникой и феном, Wi-Fi, сейф

Adrese Apartmani Adriatik lux Budva, Crna Gora Mainski put bb
Tālruņi: +382 (0) 69 356 580 +382 (0) 69 939 822
Tīmekļa vietne: Adriatic Lux
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.