Chrissys Paradise 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.610
№74 viesnīcas reitingā Herakliona
6.6 Numurs
7.3 apkalpošana
7.6 Tīrība
6.3 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Nicolas Villas atrodas paaugstinātā, klusā vietā Agia Pelagia kūrorta zonā. Sastāv no divām trīsstāvu ēkām, celtas 2007. gadā. Pēdējā renovācija tika veikta 2009. Ieteicams budžeta brīvdienām, kā arī tiem, kam patīk ceļot pašiem vai doties ekskursijās.Vairāk →
аватар nastya2405
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lamies paš i, balstoties tikai uz atsauksmē m. Budž eta viesnī ca. Cenā ir iekļ autas visas ē dienreizes. Pludmale ir tī ra salī dzinā jumā ar citā m Krē tas pludmalē m. Iespaidi bija tikai pozitī vi. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m, jo ​ ​ atrodas nelielā ciematā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lamies paš i, balstoties tikai uz atsauksmē m. Budž eta viesnī ca. Cenā ir iekļ autas visas ē dienreizes. Pludmale ir tī ra salī dzinā jumā ar citā m Krē tas pludmalē m. Iespaidi bija tikai pozitī vi. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m, jo ​ ​ atrodas nelielā ciematā . Pludmalē ir krogs. Ir pieejams transports uz pludmali.
аватар margo110889
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī vdienas pavadī jā m Grieķ ijā Krē tas salā . Atpū ta ar ģ imeni Agia Pelagia. Viesnī ca Felicity 3 zvaigznes. Lidostā noī rē jā m maš ī nu un paš i braucā m uz viesnī cu. Reģ istratū rā mani sagaidī ja draudzī ga meitene Stella. … Tomēr ▾ Brī vdienas pavadī jā m Grieķ ijā Krē tas salā . Atpū ta ar ģ imeni Agia Pelagia. Viesnī ca Felicity 3 zvaigznes. Lidostā noī rē jā m maš ī nu un paš i braucā m uz viesnī cu. Reģ istratū rā mani sagaidī ja draudzī ga meitene Stella. Viņ a mū s iekā rtoja un nedaudz pastā stī ja par vietu, kur notiks mū su atvaļ inā jums. Viesnī cā ir viss iekļ auts sistē ma. Brokastī s bija daž ā da veida desiņ as, sieri, jogurts, augļ i, omletes utt. Pusdienas bija mussaka, vista, gaļ a un zivis. No sā nu ē dieniem rī si, kartupeļ i, makaroni. Arbū zs un melone vienmē r ir tur. Arī vakariņ as vienmē r ir daž ā das un ir no kā izvē lē ties, gatavo gardus un svaigus ē dienus. Viesnī cas numuriņ i labi, tī ri, bija problē mas ar kondicionieri, bet ā tri likvidē ts.
Ir liels peldbaseins pieauguš ajiem un mazs bē rniem. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ap baseinu ir bez maksas. Ir bā rs, kas atvē rts no 11:00 lī dz 21:00. Lai gan sistē ma viss iekļ auts, alkoholiskie dzē rieni (raki, sarkanvī ns un baltvī ns) bez maksas tiek nodroš inā ti tikai no 18:00 lī dz 21:00. Ir plā nots marš ruts uz pludmali, tač u ē rtā k bū s braukt ar automaš ī nu. Tā kā laiks nav ī paš i ē rts un cilvē ku daudz, lai tiktu uz pludmali, jā stā v rindā . Ar bē rnu ir vē l neē rtā k. Apceļ oja Krē tu, izbaudī ja kultū ru, atmosfē ru un arhitektū ru. Viņ a š eit ir ī paš a. Mē s ļ oti gribē jā m doties uz Gramvousa-Balo trī s jū ru sateces vietu. Mē s veicā m ekskursiju no viesnī cas gida Farida. Programma bija interesanta, bija ē rti pat ar bē rnu.
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Viesnī ca Felicity ir mū su samaksā tā s naudas vē rta
аватар pelena_82
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , un uzreiz dalos savos iespaidos, kā esmu zem tiem : ) Izlasot iepriekš ē jos recenzijas, "izknā bā ju" relaksē još ā m brī vdienā m. Tā pē c es to tā nesauktu. Sā ksim ar to, ko neviens nav pieminē jis. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , un uzreiz dalos savos iespaidos, kā esmu zem tiem : )
Izlasot iepriekš ē jos recenzijas, "izknā bā ju" relaksē još ā m brī vdienā m. Tā pē c es to tā nesauktu. Sā ksim ar to, ko neviens nav pieminē jis. Tieš i zem ē kas aiz neliela ž oga sā kas zemnieku privā tī paš umi. Blakus ē damistabai ir liela tvertne ar ziedoš u netī ru ū deni apū deņ oš anai. Organiskā s vielas pievieno augsnei. Tā pē c viesnī ca ir pilna ar odiem un muš ā m. Pirmajā naktī tevi "apē d" odi; tā pē c brī dinā tie iet ar fumigatoriem, un kuriem tas ir jaunums, tie skrien pē c viņ iem uz tirgiem. Tā kā ē damistabā ir atvē rtas daudzas bī dā mā s durvis-logi, tad uz produktiem ir daudz muš u. Pilnī gi antisanitā ri. . .
Un vē lreiz par mieru) Tā kā ē kas nav kapitā la, dzirdamī ba viesnī cā ir lieliska: kaimiņ š pā ri istabai var aizvē rt, neturot, iebū vē tā skapja durvis vai aizcirst savas ā rdurvis, un jū s lecat. Ja esat pieradis pē c vakariņ ā m atpū sties: kultivatoru ģ imene katru otro dienu skaļ i apstrā dā zemes gabalus ar kultivatoru. Vakaros pie bā ra (atvē rts lī dz 23:00) pie baseina klaigā sakarsuš i jaunieš i un skan mū zika. Tā tad, ja vē laties iet gulē t pulksten 22:00, jums bū s jā aizbā z ausis ar ausu aizbā ž ņ iem un jā uzliek spilvens virsū )
Nu, nobeigumā , tā dē ļ viņ i brauc uz jū ru : ) Piekraste visā s pludmalē s nav attī rī ta no akmeņ iem. Tā tad, ja "veclaiki" jums nepateiks š auru posmu bez viņ iem, jū s klejosiet pa bruģ akmeņ iem) Ejiet uz pludmalē m - apmē ram 25 minū tes diezgan ā trā tempā - jū s nevarat bū t karstumā ( uz jū ru - uz leju, atpakaļ - uz augš u). Transports uz turieni - no turienes tiek veikts ar nelielu maš ī nu, kurā ir 10 cilvē ki (izlaiž un uzņ em 10 minū š u gā jienā no pludmales). Tā tad, lai visus atvestu vakariņ ā s, š oferim bija jā veic 4 braucieni.
Un visbeidzot vē l viena maza nianse. Ja vē lies agri celties un ieiet duš ā , tad karstais ū dens bū s tikai pē c 25-30 minū tē m. Pā rbaudī ts : )
Ak, un vē l viena lieta)) Apkopē jai nekā di nevarē siet bloķ ē t iekļ ū š anu istabā (viņ a var ierasties pa dienu jebkurā laikā no 9:30 lī dz 15:30). Viņ š atver durvis ar savu atslē gu, uzreiz kliedz "Sveiki", pat ja jū s ievietojā t atslē gu slē dzenē no iekš puses (atslē ga vienlaikus negriež as - jū s nevarat to aizvē rt). Viesnī cas uzturē š anā s noteikumos paredzē tā dvieļ u un veļ as maiņ a nedē ļ as laikā nenotika. . .
аватар sex-1994
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c ieraš anā s viesnī ca š ķ ita diezgan labi uzturē ta, lī dz brī dim, kad ienā cā m istabā . Viņ š nebija iztī rī ts! Uzreiz aizgā ja saprast, iedeva jaunu numuru bez jautā jumiem. Ieejot otrajā , man uzreiz iekrita acī s gaisa kondicionē tā ja gaisa virzoš ā s vē rtnes neesamī ba, tač u tas darbojas labi (daž iem kaimiņ iem tas vispā r nedarbojā s). … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s viesnī ca š ķ ita diezgan labi uzturē ta, lī dz brī dim, kad ienā cā m istabā . Viņ š nebija iztī rī ts! Uzreiz aizgā ja saprast, iedeva jaunu numuru bez jautā jumiem. Ieejot otrajā , man uzreiz iekrita acī s gaisa kondicionē tā ja gaisa virzoš ā s vē rtnes neesamī ba, tač u tas darbojas labi (daž iem kaimiņ iem tas vispā r nedarbojā s).
Aizgā jā m pusdienā s un tur mū s gaidī ja pirmais treknais mī nuss. Ē diens ir vienkā rš i ā rprā tī gs! Bū tī bā tas ir vienkā rš i apmierinoš s, biež i nā kas saskarties, ka pat negribas to bā zt mutē , un ļ oti reti tas ir vairā k vai mazā k pieļ aujami. Atraš anā s vieta tā lā k no jū ras. Tuvā kā pludmale ir 15 minū š u gā jiena attā lumā , pā rē jā s divas ir 25! Ir maš ī na, kas brauc uz pludmali, bet tai ir tā ds grafiks, ka uzkā pā m tikai reizi nedē ļ ā , vienmē r gā jā m kā jā m. Bet tas nav tas sliktā kais.
Lielā kais pā rsteigums mū s sagaidī ja pirms gulē tieš anas. Zem mū su kvartā la logiem, no kura paveras skats uz jū ru, ir milzī ga stā voš ā ū dens rezervuā rs, ko vietē jie izmanto laistī š anai, un š ī muca ir odu paradī ze! Nebija nevienas nakts, kad mē s nepamostos odu sakosti. Pat ja aizverat durvis un ieslē dzat gaisa kondicionē tā ju, tā s tiek iekš ā pa tā m. Grū ti bija aizmigt no nemitī gā s dū koņ as virs ausī m un nemitī gajiem kodieniem. Mū su kaimiņ š , kurš gulē ja ar atvē rtā m durvī m, vispā r bija š ausmī gs skats.
Tikai darbinieki mū su gadī jumā bija labi, visas sū dzī bas, jautā jumi un lū gumi tika apmierinā ti.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar manu naudu viss ir kā rtī bā . Ē diens ir parasts eiropietis, bet pietiek. Bez daž ā dī bas, kā Ē ģ iptē , bet tieš i pietiekami. Mazai telpai jā bū t nedaudz lielā kai. Bā rs nav viss iekļ auts, tikai tē ja / kafija / kokteiļ i, kļ ū st vieglā k. … Tomēr ▾ Ar manu naudu viss ir kā rtī bā . Ē diens ir parasts eiropietis, bet pietiek. Bez daž ā dī bas, kā Ē ģ iptē , bet tieš i pietiekami. Mazai telpai jā bū t nedaudz lielā kai. Bā rs nav viss iekļ auts, tikai tē ja / kafija / kokteiļ i, kļ ū st vieglā k. Saimnieks vienmē r bija tuvu viesiem. Uz pludmali varē ja aizbraukt ar autobusu, bet ja nedomā , tad bija jā iet 20 minū tes, bet kopumā viss ir diezgan labi š ajā viesnī cā .
аватар Yeva_Nikolchuk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kad izvē lē jā mies š o viesnī cu, tā bija ar 8 vē rtē jumu, tā tika slavē ta atsauksmē s, bet ierodoties tur bijā m vī luš ies. Izvē loties viesnī cu, mums bija ierobež ots budž ets, tač u gribē jā m atpū sties Grieķ ijā , pē c š ā da principa izvē lē jā mies Nicolas Villas. … Tomēr ▾ Kad izvē lē jā mies š o viesnī cu, tā bija ar 8 vē rtē jumu, tā tika slavē ta atsauksmē s, bet ierodoties tur bijā m vī luš ies. Izvē loties viesnī cu, mums bija ierobež ots budž ets, tač u gribē jā m atpū sties Grieķ ijā , pē c š ā da principa izvē lē jā mies Nicolas Villas. Tas bija visbudž etā kais variants no tā m viesnī cā m, kuras mums patika. Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no pludmales, ja vismaz bū tu kaut kā da gā jē ju zona, bet ir brauktuve, un jū s ejat pa serpentī niem, tas bija diezgan grū ti, ī paš i man, jo es biju stā voklī , š ajā uzskats - slikti . Tieš i viesnī cā , slikta apkalpoš ana, istabā kaut kas pastā vī gi nedarbojā s. Reģ istrē joties nedarbojā s kondicionieris, un, atverot logu, lido odi, tā pē c istabā bija karsts un smacī gs. Tad mē s sū dzē jā mies, un viņ i mainī ja mū su istabu. Ē diens ļ oti labs, mums patika. Kā arī no plusiem varu minē t vairā kus darbiniekus, tas ir reģ istratū rā , un tas, kurš piegā dā ja marš rutā . Man ļ oti patika jū ra, mē s tur atgrieztos vē l, bet ne š ajā viesnī cā . Tur nav nekā das infrastruktū ras, tikai 2 ē kas, starp kurā m ir baseins un viss. Viesnī cā bija gids, krievu gids, mums nepatika, jo bija ļ oti uzmā cī gi, kad pacē lā m jautā jumu par pā rcelš anos uz citu viesnī cu, par kaut kā du mē renu samaksu, gide teica, ka tas nav iespē jams. Ja cilvē ks nemē ģ ina nekā dā veidā palī dzē t problē mas risinā š anā , ko lai saka.. .
аватар valeri2530
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos ar diviem bē rniem viesnī cā Felicity, pā rē jais bija lieliski. Lidojā m ar kompā niju Mouzenidis, mums bija ļ oti jauka un draudzī ga viesnī cas gide Daria, viņ a atrisinā ja visus mū su jautā jumus par viesnī cu, palī dzē ja visā s problē mā s, par to zemu paklanos, par individuā lu pieeju, paldies arī viņ ai. … Tomēr ▾ Atpū tos ar diviem bē rniem viesnī cā Felicity, pā rē jais bija lieliski.
Lidojā m ar kompā niju Mouzenidis, mums bija ļ oti jauka un draudzī ga viesnī cas gide Daria, viņ a atrisinā ja visus mū su jautā jumus par viesnī cu, palī dzē ja visā s problē mā s, par to zemu paklanos, par individuā lu pieeju, paldies arī viņ ai.
Viesnī ca mums bija piemē rota visos savos parametros, par ē dienu - viss kā rtī bā , baseina bā rs strā dā no 11 lī dz 21. Bā rā ir nelielas uzkodas.
Labs rotaļ u laukums, ž ē l, ka nav animatoru, un ļ oti laba vieta atpū tai.
Istabas ir ē rtas, TV rā da trī s kanā lus, bet izmantojā m zibatmiņ u ar multenē m, ļ oti ē rti. Matrač i ir jauni un ļ oti ē rti.
Š ķ iet, ka viesnī ca ir atjauninā ta kopš tā gada)
Uz pludmali mū s aizveda autobuss, kas kursē diezgan biež i, vienmē r reģ istratū rā pā rbaudī jā m laiku. Pludmale laba, smilš aina, sauļ oš anā s krē sli maksā.5 €, tuvumā ir daž ā di veikali, pirku apļ us ar saviem mazajiem, 8 € nav pietiekami dā rgi)
Blakus bija arī lielveikals, vienmē r tur pirkā m, ļ oti labs lielveikals, ē rts un nedā rgs.
No viesnī cas lī dz pludmalei ar kā jā m 30-35 minū tes. Arī Agia Pelagia ir ļ oti skaistas pludmales, lai arī akmeņ ainas, bet ļ oti skaistas.
Mē s nedevā mies ekskursijā s, jo mani divi bē rni ir ļ oti emocionā li, tā pē c mē s vienkā rš i pastaigā jā mies pa Agia Pelagia.
Labi tavernas netā lu no pludmales, cenas pieņ emamas, tavernā s ir Krē tas vakari. Kopumā lieliska atpū ta! Ģ imene un miers!
аватар anastasiaa1a1a
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar mammu bijā m uz Krē tu uz 2 dienā m. Izvē lē jā mies klusu vietu, gribē ju atpū sties no lielpilsē tas kņ adas. Felicity pilsē tā Agia Pelagia mums tikko patika. Viesnī ca ir nesen atjaunota, plaš a un ē rta. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti jauka meitene Stella, iekā rtojā s, izstā stī ja visu par viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s ar mammu bijā m uz Krē tu uz 2 dienā m. Izvē lē jā mies klusu vietu, gribē ju atpū sties no lielpilsē tas kņ adas. Felicity pilsē tā Agia Pelagia mums tikko patika. Viesnī ca ir nesen atjaunota, plaš a un ē rta. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti jauka meitene Stella, iekā rtojā s, izstā stī ja visu par viesnī cu.
Brokastis, pusdienas, vakariņ as bija mā jā s garš ī gas, laba ē dienu izvē le uz 3 zvaigznē m, brokastis vienmuļ as, tieš ā m.
Runā jot par viesnī cu, seifs š eit maksā apmē ram 3 € dienā , Wi-Fi darbojas lieliski visā viesnī cā . Divi baseini, bē rniem un pieauguš ajiem (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, pludmalē s ap 5 €) Baseina bā rs ir atvē rts no 11-21, dzē rieni, kruasā ni un alkoholiskie dzē rieni vakarā .
Mē s gā jā m kā jā m uz skaisto Psaromura pludmali, un Agia Pelagia principā viss tika apiets)
Š eit nav civilizā cijas, klusa, nomaļ a vieta, kur visi jū s aicinā s uz krogu, pacienā s ar vī nu un pat piedā vā s saldumus)
Dzī ve š eit rit lē ni, tas ir vienī gais veids, kā atpū sties)
Heraklionā var nokļ ū t ar autobusu, grafiku apskatī jā m no mū su viesnī cas gides Darijas, ļ oti mī ļ as un laipnas meitenes.
Paldies par silto nedē ļ as nogali un viesmī lī go uzņ emš anu! )
аватар AnastasiaTulyup
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maijā atpū tā mies. Bija nedē ļ a. Atrodas ciematā Agia Pelagia, 25 km no lidostas, tuvu, kas ir ļ oti ē rti. Heraklionas pilsē tu var sasniegt ar sabiedrisko transportu, tas kursē regulā ri (grafiks ir pieejams reģ istratū rā ) un tas aizņ em apmē ram 30-40 minū tes. … Tomēr ▾ Maijā atpū tā mies. Bija nedē ļ a. Atrodas ciematā Agia Pelagia, 25 km no lidostas, tuvu, kas ir ļ oti ē rti. Heraklionas pilsē tu var sasniegt ar sabiedrisko transportu, tas kursē regulā ri (grafiks ir pieejams reģ istratū rā ) un tas aizņ em apmē ram 30-40 minū tes. Autobusu pietura atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Var braukt arī ar taksometru, bet aptuveni 40 eiro ir nedaudz dā rgi, un autobusa biļ ete ir aptuveni 4 eiro.
Viesnī cas teritorija ir kompakta, sakopta, ir divi peldbaseini pieauguš ajiem un bē rniem, sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir bez maksas. Pludmalē par papildus samaksu, jo pludmale ir paš valdī bas. Atrodas tā lu no pludmales, tas ir vienī gais š ī s viesnī cas trū kums, tač u viesu ē rtī bā m transports no viesnī cas kursē pē c grafika. Baseina bā rs ir atvē rts no pulksten 11 lī dz 21. Bē rniem ir arī labs rotaļ u laukums. Internets darbojas tikai vestibilā , tač u ir pā rtraukumi, bet pā rsvarā vakaros, lielā s slodzes dē ļ , acī mredzot.
Lai gan viesnī ca nav jauna, bet darbinieki ļ oti cenš as iepriecinā t viesus.
Restorā na zā le liela, mā jī ga, drū zmē š anā s nebija, lai gan sezonas sā kumā atpū tā s, tū ristu vē l nav tik daudz. Skaists skats uz jū ru, draudzī gi viesmī ļ i, apkalpoti ar smaidu sejā . Ē diens garš ī gs ē stgribu, uz sortimenta rē ķ ina neteikš u, ka liels, bet izvē lē ties ir no kā . Brokastī s jogurts, musli, augļ i (konservē ti), kū ka, auksti gabaliņ i (gaļ a, siers), olu kultenis, frī kartupeļ i, kruasā ni, desiņ as, dā rzeņ i, tē ja, kafija un citi dzē rieni. Pusdienas - svaigi dā rzeņ i, augļ i, frī kartupeļ i, makaroni, zivis vai gaļ a, bezalkoholiskie dzē rieni un vī ns, vakariņ ā s: zupa, zivs vai gaļ a, svaigi augļ i un dā rzeņ i, makaroni vai rī si, frī kartupeļ i, bezalkoholiskie dzē rieni un vī ns.
Istaba ir diezgan vienkā rš a, balti krā sotas sienas, mē belē ts ar divguļ amo gultu, naktsgaldiņ iem, skapi, galdu un krē slu, duš a vannas istabā . Bet istaba ir tī ra, ar tī rī š anu problē mu nebija, un plaš a.
Mā jī ga laba viesnī ca, protams, pateicoties vietē jam personā lam, tā tieš i iekasē maksu par atpū tu, neskatoties uz nelieliem trū kumiem. Un š ī s viesnī cas cena ir ļ oti pieņ emama, tā pē c iesaku vienkā rš ai ekonomiskai, bet tajā paš ā laikā labai un komfortablai atpū tai.
аватар sokolnikova.n
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas atbilstoš i mū su pieticī gajam budž etam. Braucā m ar kompā niju: mē s ar vī ru, veca mamma un bē rns 2.9. Viesnī ca ir liela, zaļ a, divu skaistu baseinu teritorijā , kuri tika tī rī ti katru rī tu un kuros pastā vī gi tika attī rī ts ū dens. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas atbilstoš i mū su pieticī gajam budž etam. Braucā m ar kompā niju: mē s ar vī ru, veca mamma un bē rns 2.9.
Viesnī ca ir liela, zaļ a, divu skaistu baseinu teritorijā , kuri tika tī rī ti katru rī tu un kuros pastā vī gi tika attī rī ts ū dens. Man ļ oti patika personā ls: viesnī cas gide Anna visus jautā jumus atrisinā ja uzreiz un viegli ar draudzī gu sirsnī gu smaidu. Viesnī cas ī paš nieks Nikolass personī gi pienā ca klā t un jautā ja, kā mē s iekā rtojā mies, vai mums viss patī k, vai kaut ko nevajag. Turklā t bija patī kami vairā kkā rt no viņ a saņ emt komplimentus kokteiļ u un Krē tas vī na pudeles veidā : ). Administratore Stella ir tikai kā rtē jā dziesma: vienmē r draudzī ga, smaidī ga, lai arī kā ds diennakts laiks bū tu, visi jautā jumi tika risinā ti ar patiesu vē lmi palī dzē t, vai tas skartu personī gā s vai viesnī cas intereses. Stomakis, bā rmenis Marinos un viss pā rē jais personā ls, tostarp istabenes un restorā na darbinieki, bija patiesi draudzī gi un pretimnā koš i, viņ iem par to liels paldies. Jo mē s patieš ā m jutā mies gaidī ti š ajā viesnī cā .
Mū su numurs 305 sastā vē ja no divā m istabā m, lielā m un gaiš ā m. Man patika telpa, jo man patī k plaš ums un kodolī gums. Logi pavē rā s uz baseina malu, tā pē c vakara troksnis pie baseina bā ra mū s netraucē ja.
Virtuve ir mē reni daudzveidī ga un kodolī ga, pat garš ī ga. Ī paš i patika zivju fileja, jē ra sautē jums, nemainī gs siers klā stā jebkurā ē dienreizē . Zupa vakariņ ā s parasti bija ū deņ aina un sā ļ a, mē s to ņ ē mā m reti. Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Vispā r pa 10 dienā m pieņ ē mos svarā par 2kg : ).
Jū ra tieš ā m ir 2 km attā lumā , un 15-20 minū tes stampā t karstumā ir nogurdinoš i. Autobuss mū s regulā ri pā rvadā ja, bet daž reiz mē s gā jā m kā jā m no viesnī cas un atgriezā mies ar autobusu.
Ciema pludmale ir smilš aina un oļ aina, medū zas nekad nebija redzē tas, bet bija mazas melnas zivtiņ as, kas reizē m saspieda kā jas, ja stā vē ja uz vietas : )). Jū ra ir pā rsteidzoš a - maiga, silta, bet vē sa.
Pludmales servisu pā rstā v daž ā das jū ras izklaides laivas, tas ir neuzkrī toš s. Kā dreiz vakariņ ojā m pludmalē restorā nā Symposium, š ī ir ļ oti patī kama vieta visos aspektos - ā tra apkalpoš ana, lielas porcijas, patī kams kompliments no iestā des, vispā r visu ē dā m un izdzē rā m par 35 eiro, un pat dabū jā m deserts : ).
Kopumā esam apmierinā ti ar braucienu. Krē tieš i ir spē cī gi, laipni, draudzī gi cilvē ki, bija liels prieks apmeklē t š o krā š ņ o salu. Paldies visiem! : )
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Nicolas Villas расположен на возвышении, в тихом месте курортного района Агия Пелагия. Состоит из двух трехэтажных корпусов, построен в 2007 году. Последний ремонт осуществлялся в 2009 году. Рекомендуем для бюджетного отдыха, а также для тех, кто предпочитает путешествовать самостоятельно либо посещать экскурсии.

Atrašanās vieta Автобусная остановка находится в 50 м от отеля. До Агии-Пелагии 2,5 км, до Ираклиона 18 км, до международного аэропорта 22 км.
Pludmales apraksts Галечный пляж «Мононавтис» и песчаный пляж «Псаромура» около 1000 м от отеля. Трансфер до пляжа бесплатно на микроавтобусе. Пляжных полотенец нет.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

У бассейна с пресной водой зонтики и шезлонги бесплатно, бар у бассейна, мини-маркет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская кроватка-манеж — по запросу. Детская площадка — под открытым небом, несколько качелей, не огорожена, покрытие – трава.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 94 номера: Double Rooms IV (~21-27 кв.м), Family Rooms IV (~38-40 кв.м), 1 Family 2-Bedrooms (~70 кв.м).

Istabās

Кондиционер (платно), спутниковое ТВ (1 российский канал), телефон, сейф (платно), мини-холодильник, душ, фен на ресепшн бесплатно, балкон или терраса, пол — плитка, уборка 6 раз в неделю, смена белья 2 раза в неделю.

Adrese Ag. Pelagia 71500, Греция
Tālruņi: +302810811998
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный, галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).