Es neiesaku

Rakstīts: 15 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 14 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 5.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , un uzreiz dalos savos iespaidos, kā esmu zem tiem : )
Izlasot iepriekš ē jos recenzijas, "izknā bā ju" relaksē još ā m brī vdienā m. Tā pē c es to tā nesauktu. Sā ksim ar to, ko neviens nav pieminē jis. Tieš i zem ē kas aiz neliela ž oga sā kas zemnieku privā tī paš umi. Blakus ē damistabai ir liela tvertne ar ziedoš u netī ru ū deni apū deņ oš anai. Organiskā s vielas pievieno augsnei. Tā pē c viesnī ca ir pilna ar odiem un muš ā m. Pirmajā naktī tevi "apē d" odi; tā pē c brī dinā tie iet ar fumigatoriem, un kuriem tas ir jaunums, tie skrien pē c viņ iem uz tirgiem. Tā kā ē damistabā ir atvē rtas daudzas bī dā mā s durvis-logi, tad uz produktiem ir daudz muš u. Pilnī gi antisanitā ri. . .
Un vē lreiz par mieru) Tā kā ē kas nav kapitā la, dzirdamī ba viesnī cā ir lieliska: kaimiņ š pā ri istabai var aizvē rt, neturot, iebū vē tā skapja durvis vai aizcirst savas ā rdurvis, un jū s lecat. Ja esat pieradis pē c vakariņ ā m atpū sties: kultivatoru ģ imene katru otro dienu skaļ i apstrā dā zemes gabalus ar kultivatoru. Vakaros pie bā ra (atvē rts lī dz 23:00) pie baseina klaigā sakarsuš i jaunieš i un skan mū zika. Tā tad, ja vē laties iet gulē t pulksten 22:00, jums bū s jā aizbā z ausis ar ausu aizbā ž ņ iem un jā uzliek spilvens virsū )

Nu, nobeigumā , tā dē ļ viņ i brauc uz jū ru : ) Piekraste visā s pludmalē s nav attī rī ta no akmeņ iem. Tā tad, ja "veclaiki" jums nepateiks š auru posmu bez viņ iem, jū s klejosiet pa bruģ akmeņ iem) Ejiet uz pludmalē m - apmē ram 25 minū tes diezgan ā trā tempā - jū s nevarat bū t karstumā ( uz jū ru - uz leju, atpakaļ - uz augš u). Transports uz turieni - no turienes tiek veikts ar nelielu maš ī nu, kurā ir 10 cilvē ki (izlaiž un uzņ em 10 minū š u gā jienā no pludmales). Tā tad, lai visus atvestu vakariņ ā s, š oferim bija jā veic 4 braucieni.
Un visbeidzot vē l viena maza nianse. Ja vē lies agri celties un ieiet duš ā , tad karstais ū dens bū s tikai pē c 25-30 minū tē m. Pā rbaudī ts : )
Ak, un vē l viena lieta)) Apkopē jai nekā di nevarē siet bloķ ē t iekļ ū š anu istabā (viņ a var ierasties pa dienu jebkurā laikā no 9:30 lī dz 15:30). Viņ š atver durvis ar savu atslē gu, uzreiz kliedz "Sveiki", pat ja jū s ievietojā t atslē gu slē dzenē no iekš puses (atslē ga vienlaikus negriež as - jū s nevarat to aizvē rt). Viesnī cas uzturē š anā s noteikumos paredzē tā dvieļ u un veļ as maiņ a nedē ļ as laikā nenotika. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu