Karteros Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Neliela budžeta viesnīca, kas atrodas tuvu arheoloģiskajām vietām. Karterosas piekrastes kūrorta zona nemanāmi savienojas ar blakus esošo Amnissos kūrortu, kur zelta smilšu pludmales un bezgala zilā jūra, kas saplūst ar horizontu, rada neaizmirstamu iespaidu. Klasisks interjers, smalks personāls, līdz mazākajai detaļai pārdomāts serviss – tas viss palīdzēs atpūsties no lielpilsētas kņadas un sniegs rāmas relaksācijas dienas.Vairāk →
аватар Oksana16552
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Rakstī š u ī si, patiesī bā bez "ū dens". Viesnī ca ļ oti jauka, teritorija maza, zaļ a, bet sā kot no ieejas teritorijā , beidzot ar numuriņ u, tī ra un sakopta. divi tenisa galdi - bez maksas. biljards un ī sts futbols - 1 eiro spē le. … Tomēr ▾ Rakstī š u ī si, patiesī bā bez "ū dens".
Viesnī ca ļ oti jauka, teritorija maza, zaļ a, bet sā kot no ieejas teritorijā , beidzot ar numuriņ u, tī ra un sakopta.
divi tenisa galdi - bez maksas.
biljards un ī sts futbols - 1 eiro spē le.
Tur ir viss, kas rakstī ts par viesnī cu. mazs rotaļ u laukums. . .
Ļ oti draudzī gs personā ls. Ierodoties, bijā m uzreiz nokā rtoti (plkst. 12.00, ja ir brī vas istabas, nebū s jā gaida lī dz 14)))) viņ i nokā rtojas uzreiz.
Istaba maza, bet tī ra un gaiš a, nebija mini virtuves. Visas nepiecieš amā s mē beles, bija dvieļ i un ziepes, kondicionieris un ledusskapis par brī vu, seifs 1.5 eiro dienā (neņ ē mā m, un viss kā rtī bā . Tī rī š ana notiek katru dienu, pā ris reizes atstā jā m dzeramnaudu 10 dienā s, tā pē c mū su istabiņ a bija ļ oti labi iztī rī ta un gandrī z katru veļ a dienu tika mainī ta.
Ē damistaba. Brokastis ir diezgan apmierinoš as. pastā vī gi vairā ku veidu salā ti, siers, feta, olī vas, 2 veidu desiņ as, desiņ as, vā rī tas olas, augļ i, musli. . . Pamatē dienu gatavojā m no rī ta (putra piemē ram) + olī veļ ļ a utt. Vispā r labi paē dā m. . .
Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. No rī ta dzē rieni ir bez maksas, bet vakarā par maksu (tē ja, kafija, sulas, vī ns utt. ). Bet vakarā ir tā da ē dienu pā rpilnī ba, salā ti, gaļ a, augļ i. . . Un vē l kā di 5-6 saldē juma veidi, kurus vairs negribas dzert. . . Vakariņ ā s paņ ē mā m 2 vī na glā zes - 2 eiro katrs. Pavā rs ir burvis, viņ š gatavo garš ī gi. Ī paš s paldies viņ am)
Blakus 2 lielas pludmales (garas un platas). Jū ra nemierī ga, pā ris dienas bija vē trains, pā ris dienas bija pavisam mierī gs, bet mē s vienmē r peldē jā mies. Piekraste ir maiga, ar bē rniem ir labi atpū sties.
Gandrī z 100% atpū tnieku ir slā vi))). Viesnī cā visi runā krieviski, un ne tikai viesnī cā , veikalos pa ielu pa kreisi ir krieviski runā još as pā rdevē jas. Paņ ē mā m ū dens paku (6 pudeles pa 1.5 litriem) par 1.5 eiro, pietika piecā m dienā m. Herakliona atrodas netā lu 8 km - 1.5 eiro ceļ ojums. Mē s ejam paš i un ejam kā jā m un uz Knosas pili no Heraklionas par 1.5 eiro ejam klusi) Visi zina, kā tur nokļ ū t, jautā jiet). Apmeklē jiet Arheoloģ ijas muzeju, tas atrodas pilsē tā tieš i pie pieturas - 4 eiro ieeja. Jā , ceļ vež i par Krē tu tiek pā rdoti grā matnī cā s - krievu valodā , ņ emiet to, jū s to nenož ē losit, tur viss par visu ir rakstī ts. Tavernā s pusdienojā m gandrī z vienmē r – ļ oti garš ī gi. Daudziem ir ē dienkartes krievu valodā . Es neaprakstī š u visu, mums tas ļ oti patika)...Agios Nikolaos skaistā vietā...
Tagad par slikto. Tie ir slā vi. Viņ š ē da, apsē dā s un smē ķ ē tieš i ē damistabā , smē ķ ē jot pie visiem, lai gan pē c pā ris metriem pie baseina stā v galdi ar pelnutraukiem. Vai arī apmaldī jies tū rists ieradī sies ē damzā lē pulksten 11 (vakariņ as no 7.30 lī dz 9) un tad uztaisī s mī nu, ka viņ i viņ u negaidī ja...Vispā r no mū su puses zeļ pretī gi.
Cilvē ki, mē s vienmē r atceramies vienu lietu - kā jū s izturaties pret cilvē kiem,
tā pē c viņ i nā k pie tevis...Nā c ar labu garastā vokli, tas simtkā rtī gi vairosies.
Jauku atpū tu!! ! )))
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maijā atpū tā mies viesnī cā Krē tā . Viesnī ca 4 * tieš i Karterosas kū rortpilsē tā . Netā lu nav arī Krē tas salas galvaspilsē ta - Herakliona, kur ierodas lidmaš ī nas no Maskavas. Var nokļ ū t ar autobusu. … Tomēr ▾ Maijā atpū tā mies viesnī cā Krē tā . Viesnī ca 4 * tieš i Karterosas kū rortpilsē tā . Netā lu nav arī Krē tas salas galvaspilsē ta - Herakliona, kur ierodas lidmaš ī nas no Maskavas. Var nokļ ū t ar autobusu. Brauciens aizņ em apmē ram 15 minū tes. . Tā kā ar laikapstā kļ iem mums ī paš i nepaveicā s, biež i braucā m uz Heraklionu. Ir forš i veikali, bā ri, kafejnī cas. Pirmā vakara daļ a tika pavadī ta Heraklionā . Vietē jie grieķ i ir ļ oti dzī vespriecī gi un viesmī lī gi. Viņ i mū s atcerē jā s un uzaicinā ja uz saviem krodziņ iem vakariņ ā s ar atlaidi. Atvaļ inā juma otrā puse bija lieliski pavadī ta viesnī cas pludmalē , jo laiks jau bija noskaidrojies, un mē s pat sauļ ojā mies. Karteros viesnī cas pludmale ir ļ oti laba - ja nepatī k netā lu no viesnī cas, varat pastaigā ties gar krastu un izvē lē ties skaistu vietu, kur mierī gi sauļ oties zem maigas maija saules. Castati, pludmale atrodas pā ri ciema ceļ am, satiksme tur vispā r neaktī va. Bet pludmale ir blakus viesnī cai un nekur nav jā kā pj ne augš ā , ne lejā . Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika. Viss ir tī rs, skaidrs, ka viņ i ir gatavojuš ies sezonai. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Pat testeris ar mums runā krieviski. Ē diens mums patika – viss svaigs, ir augļ i. Lai arī galdi nelū zt, virtuves izvē le mums patika. Viņ i arī atjaunoja telpas, mums bija plazma istabā . Bija pat krievu kanā ls. Reizē m bija tik patī kami skatī ties daž as mū su filmas. Santehnika istabā s jauna, dvieļ i un gultas veļ a svaiga, nav izmazgā ta. Bija pat fē ns. Domā ju, ka jau sezonas plaukumā viesnī ca bū s vē l interesantā ka, bū s daudz jaunieš u. Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti – devā mies arī ekskursijā s. Nemaz nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Lai gan pirms atpū tas meklē jā m sī kā ku informā ciju par viesnī cu netā , bet atsauksmes par to bija maz. Viesnī cas cena bija ļ oti pievilcī ga, uzticē jā mies aģ entū ras vadī tā jai, kura redzē ja š o viesnī cu un nemaz nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Kopumā ar atvaļ inā jumu bijā m apmierinā ti
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kungi, draugi! Jū s neatradī siet labā ku vietu, kur apstā ties un atpū sties! Pirmkā rt, š is ir viesmī lī gs saimnieks, viņ a burvī gā sieva un ļ oti uzmanī ga viesnī cas darbiniece gan bā rā , gan virtuvē , un vienkā rš i lielisks cilvē ks – Aleksandrs. … Tomēr ▾ Kungi, draugi! Jū s neatradī siet labā ku vietu, kur apstā ties un atpū sties! Pirmkā rt, š is ir viesmī lī gs saimnieks, viņ a burvī gā sieva un ļ oti uzmanī ga viesnī cas darbiniece gan bā rā , gan virtuvē , un vienkā rš i lielisks cilvē ks – Aleksandrs. Lidojam uz š ejieni ar ģ imeni, š ajā viesnī cā atrodas jau 6. gadu un ļ oti. . . ļ oti apmierinā ti! Paldies viņ iem visiem par komfortu, uzmanī bu un rū pē m! Jurijs, Gaļ ina, Jevgeņ ijs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mā jī ga viesnī ca, personā ls draudzī gs, runā arī krieviski, kas nav mazsvarī gi! Virtuve izcila, daudzveidī ga. Lī dz Heraklionai 10 min brauciens! … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga viesnī ca, personā ls draudzī gs, runā arī krieviski, kas nav mazsvarī gi! Virtuve izcila, daudzveidī ga. Lī dz Heraklionai 10 min brauciens!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой экономичный отель, расположенный в непосредственной близости к археологическим достопримечательностям. Прибрежная курортная зона Картерос плавно соединяется с соседним курортом Амниссос, где пляжи с золотистым песком и бесконечное, сливающееся с горизонтом голубое море производят незабываемое впечатление. Классический интерьер, деликатный персонал, продуманный до мельчайших моментов сервис – все это поможет вам отдохнуть от суеты большого города и подарит дни безмятежного отдыха.

Atrašanās vieta Северное побережье острова, на берегу прибрежного района Картерос, в 8 км от города Ираклион, 6 км от аэропорта. Регулярное автобусное сообщение с городом Ираклион.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 250 метрах.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В обеденном зале сервируется завтрак «шведский стол». На обед и ужин подают блюда греческой и интернациональной кухни. В снэк-баре вам предложат легкие закуски и напитки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для маленьких гостей обустроена игровая площадка.
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На солнечной террасе установлены шезлонги и зонты. В гостиной имеется телевизор. Гости могут бесплатно поиграть в настольный теннис.
  • biljards
  • galda teniss
Telpu apraksts

Всего 56 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
Adrese Karteros 715 00, Greece
Tālruņi: Tel: +30-2810-380402, +30-2810-380522
Fax: +30-2810-380523
Tīmekļa vietne: Karteros Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.