Un es lidoju tur, kur viņi pieņem (c) 2. daļu

20 Novembris 2020 Ceļošanas laiks: no 05 Novembris 2020 ieslēgts 16 Novembris 2020
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Turpinā jums. Sā ciet š eit >>>

No rī ta mums atbrauca milzī gs autobuss, kas mū s aizveda bezmaksas ekskursijā pa pilsē tu. Mē s bijā m pirmie. Viņ i aizveda cilvē kus no blakus esoš ā s Sultan Garden un Xspiriens Sea Breeze viesnī cas. Autobuss bija pilns ar bezmaksas dā vanu cienī tā jiem. Un arī gidam jautā jā m, kā tiks ievē roti piesardzī bas pasā kumi? Viņ š mums apliecinā ja, ka viņ i to darī s. Jā ! Bet mē s atbraucā m tikai vakar, un kur garantija, ka blakussē dē tā ju pā rbaudes rezultā ti jau ir atnā kuš i? Nu kas tur ir! Pat ja mē s tagad aiziesim, ejiet un pierā diet, ka mē s š eit nebijā m! Mē s jau esam sarakstā .


Labi, iesim. Kā jau gaidī ts, š ī s ekskursijas mē rķ is nepavisam nebija vē lme iepazī stinā t mū s ar Š arm eš Š eihas apskates objektiem, bet gan stulbi kaut ko pā rdot. Atveda uz "naftas rū pnī cu". Mana tante tik pā rliecinoš i runā ja par eļ ļ u brī numainajā m ī paš ī bā m, ka, dievs, pat es nevarē ju atturē ties no tā s iegā des. Bet Verka nespē ja pretoties. Viņ a to skaidroja ar to, ka viņ a jau visu nopirks un nomierinā sies, un, kā vienmē r, es ar izspieduš ā m acī m skraidī š u apkā rt un pē dē jā brī dī visu nopirkš u. Nu es skrienu! Verka nopirka puslitru valriekstu eļ ļ as par neprā tī gu cenu 40 dolā riem (un tas ir ar 50% atlaidi).

Pē c tam mums parā dī ja vienu atrakciju - moš eju. Tiesa, iekš ā viņ us nelaida. Tā pē c, bū dami apmierinā ti ar ā ra fotogrā fijā m no visiem leņ ķ iem, braucā m tā lā k.

Un tad programmā "Scam" bija konfekš u veikals. Pretī Leilai-Valeilai. Es arī tur neko nepirku. Saldumus neē du un citiem neiesaku. Un Verka atkal dakš a ā rā un nopirka visā dus atkritumus. Interesanti, kur viņ a grasā s to bā zt, ja jau mugursoma bija pilna?

Tuvumā atradā s ā das veikals. Mū s tur neveda, bet mē s paš i ieskatī jā mies. Tieš i tur es nevarē ju atturē ties no pirkš anas un pē c niknas kaulē š anā s nopirku sev Vadikam somu un maku. Atceros, ka man nekad nav izdevies kaulē ties par somā m, kas bū tu lē tā kas par 30$, tā pē c par katru vienī bu pieš ķ ī ru š ā du summu. Pā rdevē ja, sū dzoties par krī zi, negribī gi iedeva. Verka arī nopirka savam vī ram maku par 30 dolā riem. Aizgā jā m uz tuvē jo veikalu, pagriezā mies tur, aizgā jā m. Mū su gide Natā lija mū s gaidī ja konfekš u veikalā kopā ar ilggadē ju ā das pā rdevē ju. Viņ i jautā , vai esam pazaudē juš i telefonu vai kameru? Viņ iem nevajadzē ja! Es rakņ ā jos pa visu somu un atradu tikai telefonu. Un laumiņ a nav! Viņ i man rā da – nu jā , mans! Un kā es to izdarī ju? Pā rdevē ja kā pateicī bu sā ka prasī t 5 dolā rus! Es viņ am pamā ju ar savu somu un teicu, lai iet...Mē s jau viņ u iepriecinā jā m ar pirkumu gandrī z simts vē rtī bā ! Viņ š smejoties aizgā ja.

Ar to mū su ceļ ojums ir noslē gts. Apmierinā ta mū su gide pasmaidī ja no augš as – redz, viņ a dabū ja slimī gu kicker. Daudzi atgriezā s autobusā ar pirkumiem. Bet mums viņ a jā atzī st – viņ a nemitī gi pļ ā pā ja, un mē s uzzinā jā m daudz interesanta. Piemē ram, kā Ē ģ ipte tikai 6 dienā s atņ ē ma Izraē lai Sinaju. Atkrita un pameta. Un tikai Mubaraks to uztvē ra nopietni. Viņ š sā ka dalī t zemi bez maksas, bet ar nosacī jumu, ka jaunie ī paš nieki bū vē viesnī cas. Un tie tika uzcelti! Un kas bija nepareizi ar nelaiķ i Hosni?


Baidoties, ka pē c vakariņ ā m mū s ar neatvairā mu spē ku ievilks atpakaļ gultā , pirms vakariņ ā m devā mies uz promenā di. Ooooh! Kā di tur bija mango! Tik milzī gs!

Cenas - no pusotra dolā ra lī dz 4 par kilogramu. Atkarī bā no š ķ irnes. Mū su pirktais izvilka veselus divsimt kilogramus. Protams, pusotru dolā ru. Padodamies pā rdevē jas pierunā š anai, devā mies uz ā das veikalu painteresē ties. Bliiiin! Tad es ieraudzī ju somu, labā ku par to, ko nopirku, un tikai par 20 dolā riem. Es pat negribē ju prasī t somas. Viņ a aizgā ja, jū toties neapmierinā ta. Mē s devā mies uz aptieku. Tagad Verka jau bija satraukta. Tur bija visas tā s paš as eļ ļ as, kas "rū pnī cā ", bet 2x lē tā kas. Un konfekš u veikalā bija tā da pati bilde. Viss ir vienā ds, bet daudzkā rt lē tā ks.

Pamodos, aiz ieraduma, ī si pirms rī tausmas, es skrē ju uz pludmali. Verka atkal atturē jā s, lai gan pamodā s daudz agrā k par mani. Š odien debesī s bija mā koņ i un rī tausma bija interesantā ka.

Gaidot saullē ktu, es uzkā pu peldē ties. Ū dens bija kā svaigs piens, siltā ks par gaisu! Naktī nebija karsts, tikai 22, un es neslē dzu kondicionieri, bet es arī neatvē ru logu ar balkonu, baidoties ne tik daudz no odiem, cik kaitinoš iem suiniekiem personā la priekš ā . Uzzinā juš i, ka esam š eit bez vī rieš iem, visi mī ļ ie zē ni, sā kot no bā rmenes lī dz apkopē jai, sā ka man izrā dī t uzmanī bas pazī mes. Pilnī gi badā , nabagi! Viņ i jau metas virsū vecmā miņ ā m! Tomē r viņ i neš ķ ē rsoja robež u. Zaudē t darbu sievietes dē ļ š ā dā laikā ir stulbuma virsotne!

Viņ i sagrieza mango ar no ē dnī cas nozagtu nazi. Ļ oti salds un sulī gs!


Pē c brokastī m, ierodoties pludmalē , mums atkal uzbruka pludmales zē ni, vai kā viņ us š eit sauc? Puiš i piedā vā ja nirš anu, paraseilingu un jahtu. Horvā tijā jau izmē ģ inā ju paraseilingu. Es negribē ju jahtu. Nirš ana, varbū t, lai mē ģ inā tu? Es domā ju, ka tas ir 10 dolā ru vē rts. Bet nē ! 20 minū tē s pat 25. Bet nafig! Es, peldot gar rifu, vē roju, kā iesā cē ji tiek iegremdē ti. Tieš i tur, kur koraļ ļ u un zivju nemaz nav. Maksā t tā dā m vecmā miņ ā m, lai stulbi iemā cā s elpot zem ū dens? Es 20 minū tē s tik daudz nenopelnu. Un es nenopelnu vienā dienā .

Š odien es peldē ju vē l ilgā k un tā lā k. Es redzē ju Napoleonu un murē nu sē ž am bedrē un muļ ķ ī gi atveram muti. Zivis skraida apkā rt, un viņ a sē ž . Acī mredzot, cerī bā , ka viņ ai kā ds iekā ps mutē . Lazy-yuga! Lai gan iespē jams, ka tā notiek. Skatī jos, kā mazas zivtiņ as iekā pj lielo ž aunā s un tur kaut ko ē d. Citreiz, un arī mutē . Bet neviens tos neē d. Visi veģ etā rieš i, vai ne? Daž kā rt viņ i ar nelaipnu skatienu kuģ oja no diezgan lielu, fosforiski zilu zivju papē ž iem, no kuriem mazie mazuļ i skraidī ja daž ā dos virzienos. Bet es nekad neesmu redzē jis, ka viņ i kā du sagrā bj.

Ak, nez kā ! Vē los ar kā du padalī ties ar redzē to! Kaut vai ar to paš u Verku. Cilvē ki kaut ko filmē . Nopirkt sev futrā li? Piegā jusi pie viena vī rieš a, kuram kaklā bija telefons ar apvalku, viņ a jautā ja, kur viņ š to dabū jis un cik tas maksā ? Viņ š teica, ka iegā dā jies to uz laipas blakus viesnī cai tikai par vandolā ru. Bet kaulē ties vajag, jo cena jau sā kot no 5. Č au, nopirkš u! Un tomē r es to somu nopirkš u. Tikai vispirms jā pievieno iepriekš ē jais. Š im nolū kam es to nofotografē ju un nosū tī ju vairā kiem darba kolē ģ iem. Viens gribē ja to iegā dā ties. Nu labi!

Š ajā s 5 reizē s, kad esmu viesojies Ē ģ iptē , man izdevā s doties visā s iespē jamā s ekskursijā s, izņ emot laivu braucienus. Un sē dē t viesnī cā visas 11 dienas - ir iespē jams pakā rties! Visas zivis zinā ju pē c skata pē c 2 dienā m. Pirms brauciena rakstī ju PM Larisai Orbitturai, kura iepriekš š eit aktī vi rakstī ja. Bet viņ a neatbildē ja. Es jau paņ ē mu no viņ as ceļ ojumu uz Jordā niju, tā pē c man joprojā m ir viņ as viber. Es tur rakstī ju. Un atbildē - klusums! Kas noticis, var tikai minē t.

Tad es internetā atradu pirmo uzņ ē mumu, ar kuru sastapu, par saprā tī gā m cenā m un bez priekš apmaksas. Vē lē jos atkal doties tur, kur man patika, proti, uz Krā saino kanjonu un Mozus kalnu.


Viesnī cā bija Wi-Fi. Reģ istratū rā un tai blakus esoš ajā bā rā un ē dnī cā . Pirmā s pā ris dienas es pat lieliski varē ju runā t viberā . Tad acī mredzot cilvē ku bija vairā k, un kļ uva par problē mu tikt cauri. Tač u ziņ ojumi gā ja labi.

Malkojot alu bā rā pirms vakariņ ā m, es uzrakstī ju Nil Voyage aģ entū rai, izmantojot viber. Viņ i man uzreiz atbildē ja, pā rliecinot, ka rī t varē sim doties ekskursijā.4 in 1, proti, kanjonā , izjā des ar kamieļ iem gar jū ru, snorkelē š anu Dahabā un tirgus apmeklē jumu (kur mē s bū tu bez tā ? ). Un viss š is prieks ir tikai 18 dolā ri vienai personai. Bija arī tū re 5 in 1, kas ietvē ra vē l 45 minū tes braukš anu ar kvadraciklu, tač u tā bija par 8 dolā riem dā rgā ka. Mē s negribē jā m. Labā k, ja kas, doties pilnvē rtī gā ekskursijā uz kvadricikliem. Bet tas ir maz ticams.

Viņ i solī ja mū s sagaidī t no piecā m minū tē m lī dz astoņ iem.

Es noskrē ju pa dē ļ u celiņ u un otrajā veikalā man izdevā s kaulē ties par somiņ u par 1 $.

Pē c pusdienā m mē s atkal devā mies uz pludmali. Starp citu, es nekad neesmu redzē jis nevienu cilvē ku pie baseiniem. Kas tur jā dara? Stieņ i nedarbojā s. Dvieļ u vī rs tomē r sē dē ja nomā kts, kož .

Es peldē ju basā m kā jā m un, tuvojoties pontona kā pnē m, paslī dē ju uz slapjiem dē ļ iem. Kritiens nekrita - viņ a palika uz kā jā m, tač u paspē ja nomest masku tieš i ū denī , turklā t kaut kā neveikli izlocī ja savu “rā dī tā ja” pirkstu. Nirē js uzreiz ienira aiz maskas un viņ am izdevā s to noķ ert. Pirksts mani satrauca, bet es iekā pu ū denī un aizpeldē ju, kā du laiku par to aizmirstot.

Atgriež oties no peldes, es sajutu savu pirkstu. Lū zums? Traumas? Fig viņ u pazī st! Mierī gā stā voklī š ķ iet, ka nesā p, bet kaut kur viņ ā kaut kas ieš aujas, un ir bail uzkā pt. Verka piedā vā ja piesiet pie vidē jā pirksta, bet es atteicos. Poshkandybala istabā . Sveiki, un rī t tas pats turnejā ! Iepriekš ē jā vizī tē mums bija jā pā rvar š ķ ē rš ļ u josla. Kā es tagad pā rvaldī š u š o uzdevumu?

Jā , un vispā r kaut kā stulbi! Kas ir firma? Ak, viņ i mū s pā rdos seksuā lā verdzī bā ! (sapņ ot nav kaitī gi) Vai uz orgā niem. Tomē r kā di ir mū su laikmeta orgā ni?


Es uzrakstī ju Vadikam, ja kas, mū s paņ ē ma aģ entū ra "Nī la". Un vecā ka gadagā juma pā rim pie blakus galdiņ a jautā ja, vai mē s neieradā mies nā kamajā s vakariņ ā s, sakiet reģ istratū rā , lai informē policiju.

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums