Un es lidoju tur, kur viņi pieņem (c)

19 Novembris 2020 Ceļošanas laiks: no 05 Novembris 2020 ieslēgts 16 Novembris 2020
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š oreiz es nolē mu sā kt stā stu tieš i no pā rē jā . Beigā s uzrakstī š u aizmugures stā stu. Varbū t…

Sagadī jā s, ka š ajā atvaļ inā jumā mē s lidojā m kopā ar Verku. Uz Ē ģ ipti. Es domā ju, ka man nav jā paskaidro, kā pē c. Pē dē jo reizi mē s tur bijā m pirms pieciem gadiem, un mē s vē l neesam bijuš i atpakaļ . Sadedzis pilnī bā . Kā dreiz to uzskatī ja par laimi. Tač u dzī ve ir ieviesusi savas korekcijas. Kā stulbi kaķ ē ni viņ a bakstī ja degunu - ak, dodiet jums Dienvidaustrumā ziju! Sē di un priecā jies, ka kopumā esi dzī vs un salī dzinoš i vesels (pah-pah).

Labi. Savus filozofiskos aprē ķ inus, kas mijas ar neķ ī trī bā m, atstā š u vē lā kam laikam.

Izbraukš ana no Zaporož jes. Join Up nodroš inā ja bezmaksas pā rskaitī jumu no Mariupoles, tā pē c mē s to izvē lē jā mies. Un ne tikai š ī iemesla dē ļ . Un cena ir zemā ka, un apdroš inā š ana ir spē cī gā ka. Mani netraucē ja pat tas, ka pirms pā ris gadiem es ar viņ iem nebū tu lidojis par kā du cenu.


Zaporož je nokļ uvā m diezgan ā tri un bez starpgadī jumiem. Beidzot ceļ š ir uzbū vē ts! Pabeigts vasaras sā kumā . Tikai š eit ir problē ma! Vienā vietā tas jau tiek pā rtaisī ts, un kapitā lais remonts. Ne visi denyushki, acī mredzot, ir apguvuš i : )). Viņ i pameta saules pielieto Mariupoli un ieradā s pelē kajā Zaporož je. Bija apmā cies.

Ī si pirms mū su ceļ ojuma, proti, oktobra beigā s, tika atklā ts jauns Zaporož jes lidostas terminā lis. Tik mī lī gs. Atš ķ irī bā no vecā apkaunojuma.

Jauns terminā lis

Vecais terminā lis

Pie ieejas pamestajā zā lē tika mē rī ta temperatū ra, un mē s nekavē joties devā mies uz reģ istrā cijas galdu. Bez bagā ž as noformē š anas, kā , piemē ram, Borispiļ ā . Mana bagā ž a vilka tikai 6 kg, bet Verkas - veselus 11. Un ko jū s varē tu paņ emt? Viņ as mugursoma bija pā rpildī ta un ietī ta pā rtikas plē vē . Un savu es iedevu tieš i tā pat, bez pū lē m. Vienī gais piesardzī bas pasā kums ir neliela piekaramā atslē ga uz aizdares.

Mē s bijā m vieni no pirmajiem, tomē r mums ierā dī ja vietas netā lu no ejas. Dī vaini, dī vaini! Bet pē c pasu kontroles izeš anas es pacentos apskatī t iekā pš anas kartes, tā pē c jautā jumus neuzdevu.

Mē s uzkā pā m pa eskalatoru uz otro stā vu uz beznodokļ u zonu.

Un veikals ir slē gts! Un kafejnī ca arī ! Lū k, slazds! Un vē l divas stundas dzeguzes! Nu, vismaz Wi-Fi ir normā ls. Un ir ū dens dzesē tā js. Tā da laime nav sastopama katrā lidostā .

Lidmaš ī na ieradā s pusdienlaikā . Mū su izbraukš ana ir pulksten 13.00. Es arī domā ju, ka pacelsimies laicī gi. Kad viņ iem bū s laiks visu un visus izkraut un sakā rtot interjeru? Pa logu vē roju, kā darbinieki ar rokā m stū ma kā pnes uz lidmaš ī nu. Lū k, pie kā ir nonā kuš as tehnoloģ ijas! : )) Viņ i nez kā pē c brauca ar ā tro palī dzī bu. ES skatos. Cilvē ki sā ka plū st ā rā . Un ejiet uz terminā li! Autobusus, acī mredzot, nebija laika pirkt vai arī negrasī jā s. Un es neredzē ju vietu piedurknei. Dizains netiek nodroš inā ts. Nu, kas tur jā iet?

Ir daudz pasaž ieru ar bē rniem. Es domā ju, ka tas ir lidojums no Turcijas. Bet nē ! Pavelciet caurules. Acī mredzot ar papirusu. Tā tad Ē ģ ipte. Vai kā ds cits š o pē rk? Es iegā dā jos papirusus savā pirmajā ceļ ojumā pirms 13 gadiem. Tā tad viņ i kaut kur guļ .


Un katram otrajam pasaž ierim rokā s ir kaste. Un mugursomas aiz muguras. HM! Un man teica, ka rokas bagā ž a tagad ir atļ auta minimā li. Interesanti! Vai varu atnest mā jā s arī mango?

Pā ris meitenes staigā ja vienā dos š ortos. Brrr! Ā rā ir tikai 13 grā di.

Cik es redzē ju, neviens netika izkrauts ā trā s palī dzī bas maš ī nā . Katram gadī jumam, vai kā ?

Nosē š anā s ir paziņ ota. Pie ieejas lidmaš ī nā stjuartes, redzot, ka man ir maska ​ ​ ar vā rstu, iedeva vē l vienu. Nevar bū t! Starp citu, viņ u maska ​ ​ bija labas kvalitā tes, kā teica Verka. Viņ a par to daudz zina.

Neskatoties uz manā m baž ā m, mē s devā mies viens pret otru tieš i pulksten 13.00, kā tika paziņ ots. Š eit ir jū su pievienoš anā s!

Kā jau minē ju, mē s saņ ē mā m vietas pie ejas. Tā pē c tas bija nepanesami garlaicī gi. Tualetes bija atvē rtas tikai astes daļ ā , tā dē ļ , tiklī dz dē lis nodzisa, ejā sastā jā s rinda puskabī nes garumā . Vai aizmirsā t izkā pt lidostā ? Un tad viņ i sā ka piegā dā t bezmaksas ū deni. Bija vismaz kā da izklaide – skatī ties, kā stjuartes pā rvar nomocī to rindu. Ū denim sekoja pilni rati ar Dutik precē m. Cilvē ki uzbudinā juš ies, jo sortimentā bijis arī alkohols. Bet maksā jums tika pieņ emts tikai no kartē m, un arī tad ne no visā m. Bet mū sē jie vienmē r atradī s ceļ u! Viņ i paņ ē ma kartes no kaimiņ iem, iedeva skaidrā naudā . Ī sā k sakot, process ir aizkavē jies. Mē s ar Verku nogurā m, gaidot. Uz sē dekļ iem vismaz izliktu cenrā ž us, lai tauta saprastu, kā var izturē t garlaicī go lidojumu. Lai gan, ko tur lidot? Tikai 3 stundas 20 minū tes. Tas nav Tai valodā ! Bet, acī mredzot, lai cī nī tos ar pandē miju, krē slu atzveltnē s bija tikai instrukcijas, kā izdzī vot, kā dā gadī jumā , un vemš anas maisi, kuros lika likt lietotā s maskas. Un nekas, sho lidaku ir sapakots? Kur ir loģ ika?


Kad viņ i beidzot ieradā s pie mums, izrā dī jā s, ka tur bija tikai trī s eiro pundyurki ar stipro alkoholu un č etru eiro fanfuriki ar vī nu un š ampanieti. Nu tas nav nopietni! Man personī gi š is ir viens zobs. Kur ir lielā s pudeles? Mums teica, ka viņ i piegā dā s nā kamo. BET! Nu tu jau ripo ar saviem ratiem! Lidojumam atlikusi tikai stunda! Drī zumā pielā gojiet nā kamo! Mē s to pielā gojā m. Un ir tikai viskijs. Tī rā veidā Verka š o nedzer, bet nav ar ko atš ķ aidī t. Labi, iedzersim jau š ampanieti. Man bija karte. Naudas tur nebija daudz, kopā pā ris grivnas. Paņ ē mu neparedzē tu apstā kļ u gadī jumā , lai radi izmet naudu. Paņ ē musi devos pie skapja pie stjuartē m. Š ampū ns ir beidzies! Palika tikai dā rgais Moets. Man bija jā samierinā s ar vī nu. Karte ir pagā jusi garā m.

Mē s esam ieraduš ies. Š armā mū su lidmaš ī na bija vē l tuvā k nekā Zaporož je. Tač u uz terminā li mū s aizveda ar autobusu, apmetot goda apli pā ri laukam. Pie ieejas vā cā m anketas, kurā s bija jā ieraksta, cik esam veseli. Neviens negrasī jā s tos lasī t. Es domā ju, ka tas varē ja bū t tukš s. Mū su PCR tika pā rbaudī tas daž as sekundes. Ak, man to vajadzē ja izdarī t Photoshop! Dabū ja bagā ž u. Izņ emot to, ka mana sporta soma bija nedaudz netī ra, tai nebija nekā du bojā jumu.

Pē c bē dī gā s lidostas tualetes apmeklē juma bez tualetes papī ra devos meklē t siltummaiņ u. Un nē ! Pē c š ausmu stā stu izlasī š anas biju iecerē jusi doties uz viesnī cu ar taksi, negaidot, kad pā rē jie izturē s pā rbaudī jumu. Braucot vienā autobusā ar potenciā lajiem pacientiem, man nesmaidī ja. Es nebaidī jos inficē ties. Man bija bail tikt izolē tam bez tiesas tikai tā pē c, ka sē dē ju kā dam blakus.

Ē ģ iptē es praktiski neizmantoju taksometru. Bet es izlasī ju vietē jā vietnē , ka cena Š armā ir 2 mā rciņ as / km plus nosē š anā s 5 mā rciņ as. Viesnī ca atrodas astoņ u kilometru attā lumā , liecina Google karte. Attiecī gi jū s varat nokļ ū t par mazā k nekā USD 2. Viņ i rakstī ja, ka jums ir jā pieprasa taksometra vadī tā jam ieslē gt skaitī tā ju. Uh-hu!

Sā ka satumst.

Viņ i piegā ja pie sava autobusa un jautā ja, vai brauksim tagad vai sagaidī sim tos, kuri ieradā s bez pā rbaudē m? Viņ i atbildē ja, ka gaidī sim. Ne ilgi, tikai pusstunda. Bet ne! Paldies! Sakot, ka brauksim ar taksi, devā mies uz stā vlaukumu. Mē s pastā stī jā m vī rietim, kurš izdomā ja mū su viesnī cas nosaukumu. Viņ š teica 15. Es teicu 5. Viņ š teica 10. Es teicu 5! Viņ š aizgā ja. Un mē s aizgā jā m. Atpakaļ uz autobusu. Apgriezuš ies viņ i ieraudzī ja, ka ir atbraucis cits taksometrs. ES eju tur. Sarunas saturs bija lī dzī gs. Es atgriezos, bet viņ i mani panā ca un norā dī ja uz citu vī rieti, kurš it kā piekrita manai cenai.


Mē s iegrimā m, iesim. Redzot, ka mums ir maskas, to uzvilka arī taksists.

Tuksneš a reģ istratū rā mums jautā ja, vai mē s vē lamies numuru ar skatu uz dā rzu, kā norā dī ts mū su kuponā , vai ar skatu uz jū ru, bet par papildu samaksu? Mē s gribē jā m skatu uz dā rzu. Mums uzreiz iedeva kaimiņ u istabu atslē gas. Š veicars iekrā va mū su mugursomas nelielas kravas automaš ī nas aizmugurē un aicinā ja kā du no mums kā pt arī tur! Aha, shaz! Mē s ar Verku ne bez grū tī bā m iespiedā mies vienī gajā brī vajā sē deklī blakus š oferim un smejoties metā mies uz mū su ē ku. Š eit ir pakalpojums! : )) Tā tad vē l neesmu piegā dā ts!

Kā izrā dī jā s, jū s varat aiziet uz turieni 5 minū tē s. Š veicars, ģ ē rbies kaut kā dā izš ū tā kreklā , mums parā dī ja numurus un, saņ ē mis no mums vandolā ru, devā s prom. Viņ š jautā ja par š okolā di. Mums nebija. Un kā pē c viņ i viņ us tik ļ oti mī l?

Aizgā ju vakariņ ā s. Diezgan pieklā jī gs, kā jau 4-ki. Vī ns tomē r atš ķ aidī ts. Nu? Visi Mariupoles iedzī votā ji vienā vai otrā pakā pē ir grieķ i. Kā pē c lai mē s nebū tu tā di kā viņ i? Vakariņ ā s nebija vairā k par duci cilvē ku. Un viss bez uzpurņ iem. Krrrasota! Man jau pietika ar š o masku š ovu! Vismaz es te visu aizmirsī š u!

Neskatoties uz to, ka no istabas paveras skats uz dā rzu, tajā nebija redzams neviens dā rzs, izņ emot daž us krū mus. Bet nedaudz uz sā niem pavē rā s skats uz kaimiņ u lī ci, viss gaismā s.

Paē duš i lī dz kaulam, viņ i nekur negā ja ā rā . Viņ i ielī da savā s istabā s. Es atradu TNT un, mazliet pasmē jies ar Comedy Club, mē ģ inā ju gulē t. Dzelojoš ais ods man neļ ā va to izdarī t, lī dz es to paguvu notriekt, riskē jot ar savu roku noblanš ē t zem acs. Pē c tam Morfejs mani aizveda uz savu valstī bu.

Pē c pamodinā š anas ī si pirms seš iem es, bruņ ojies ar kameru, skrē ju meklē t, kur atrodas jū ra. Verka negā ja.

Es paspē ju lī dz rī tausmai:

Ieeja pontonā tika bloķ ē ta ar virvi. Bet kurš mani apturē s? Apkā rt nevienas dvē seles.

Pā rbaudī ja pludmales tualeti. Diezgan pieklā jī gi.


Uz bā ra stā vē ja pudeles pilnī gi bez uzraudzī bas! Tad es uzminē ju, ka tas nebija alkoholiķ is, bet tikai tonē ts ū dens.

Es atgriezos un. . . apmaldī jos! Izgriezis trī s apļ us, iztraucē jis uz verandas mierī gi sē doš os, ar zinā mā m grū tī bā m atradu savu ķ ermeni. Labi, ka vismaz atcerē jos savas istabas numuru un pē c zī mes ar bē dā m uz pusē m atradu to, ko meklē ju. Viesnī ca sastā v no septiņ iem lī meņ iem. Mū su ē ka atradā s 3.

Mē s devā mies brokastī s un nekavē joties devā mies uz pludmali. Mē s bijā m pirmie. Dvieļ u kabī ne tika atvē rta pulksten 8. Bija mazliet jā pagaida.

Š eit krasts ir stā vs, un ieeja ū denī ir tikai no pontona.

Skats uz viesnī cu no pontona

Izvē loties viesnī cu, es kā parasts egoists vadī jos tikai pē c savā m prioritā tē m. Un es mazliet samulsu, ka Verkas piekaramajai atslē gai nebija peļ ķ es. Bet, paldies Dievam, viņ a izkļ uva no situā cijas. Nokā pjot lejā pa kā pnē m, viņ a sastinga apmē ram 5 minū tes, stā vot uz pakā piena un neatlaiž ot rokas uz margā m.

Bē rnī bā , pē c viņ as teiktā , Verka divas reizes noslī ka jū rā un divas reizes baseinā , tā pē c neviena mana pierunā š ana mē ģ inā t peldē t ar masku un snorkelē t viņ ai nedarbojā s. Viņ a baidī jā s zaudē t savu pamatu. Par laimi, tur bija pusotrs kropls, tā pē c neviens viņ ai netraucē ja sē dē t uz kā pnē m. Jū rā bija divas ieejas. Turklā t jū s joprojā m varē tu lē kt ar bumbu.

Pē c tam, kad Verka apklusa, pienā ca mana kā rta. Protams, es neierobež ojos ar 5 minū tē m. Valkā jot masku, peldē ja pa labi. Rifs ir skaists. Man nebija caurules. Man viņ i nepatī k. Snorkelis ar elpas aizturē š anu. Es domā ju, ka tas ir ļ oti noderī gi - plauš as ir uztrenē tas. Un tagad tas ir ī paš i patiesi. Peldē ja 2 kaimiņ u viesnī cu pontonus. Viņ a atgriezā s pē c 40 minū tē m. Verka jau sā ka uztraukties. Es nokļ uvu Vadika vietā , un Verka, attiecī gi, manē jā . Reiz Krimā viņ š ilgu laiku kuģ oja prom, un es, tā pat kā Aļ onuš ka, gaidī ju viņ u krastā , mež onī gi satrakojoties. Tagad es viņ u saprotu.


Laiks bija lielisks, ne karsts, bet tik silts un ē rts! Bet jums jā iet uz tikš anos ar viesnī cas rā puļ u gidu.

Dzirdot, ka esmu Ē ģ iptē.6 reizes, es nepiedā vā ju nekā das ekskursijas, tikai jautā ju, vai mē s vē lē tos doties bezmaksas ekskursijā pa pilsē tu? Mē s apmainī jā mies skatieniem. Cik reizes ir bijis, un, izņ emot Veco tirgu, viņ i neko nav redzē juš i. Nu ejam! Iedevusi mums č eku ar nullē m cenrā dī , gids aizgā ja. Un mē s atradā m bā ru blakus reģ istratū rai un tur dzē rā m alu lī dz pat pusdienā m.

Pē c pusdienā m atkal bija pludmale, tad vakariņ as un atkal Morfeja apskā viens. Promenā dē , kas atrodas blakus viesnī cai, mē s atkal nesteidzā mies iziet ā rā . Bet velti!

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
амфитеатр
Вид от наших номеров
моя веранда
столовка
столовка
вид с понтона на отель
Новый терминал
старый терминал
рецепшн
пляжный сортир
душ на пляже