Sea Gull Beach Resort 4*– Atsauksmes

177
Novērtējums 6.910
№47 viesnīcas reitingā Hurgada
6.9 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Atvērts 2001. gadā,. Pēdējā daļējā renovācija notika 2020. gadā. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas un 2 papildu ēkām. Viesnīca atrodas Hurgadas centrā, tieši pie Sarkanās jūras, no kuras paveras brīnišķīgs skats uz jūru un tuvējām salām. Netālu atrodas daudzi restorāni, bāri, veikali. Ir mini zoodārzs ar papagaiļiem un kanārijputniņiem, ir savi ūdens slidkalniņi. Capitan Nemo restorāns atrodas uz rotējošas platformas, un no tā paveras panorāmas skats uz jūru. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар HataKolesnik
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī nav pirmā reize, kad apmetos š ajā viesnī cā , viesnī ca ir ļ oti laba, ar katru gadu paliek labā k, labā ks ē diens, lieliska pludmale!!! ! ideā ls serviss super!! ! ES iesaku … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad apmetos š ajā viesnī cā , viesnī ca ir ļ oti laba, ar katru gadu paliek labā k, labā ks ē diens, lieliska pludmale!!! ! ideā ls serviss super!! ! ES iesaku
аватар grehovodnic
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien Atpū tā s viesnī cā JŪ RAS KAIJA 21.03. 23 lī dz 28.03. 23. Es atgriezos no Ē ģ iptes - tas, iespē jams, ir vissvarī gā kais, un es pateicos operatoram par to. Izlasī ju virkni pozitī vu komentā ru par viesnī cu un nolē mu. … Tomēr ▾ Labdien
Atpū tā s viesnī cā JŪ RAS KAIJA 21.03. 23 lī dz 28.03. 23.
Es atgriezos no Ē ģ iptes - tas, iespē jams, ir vissvarī gā kais, un es pateicos operatoram par to.
Izlasī ju virkni pozitī vu komentā ru par viesnī cu un nolē mu...Viesnī ca š ķ ita sā pī gi pievilcī ga. Un tā tieš ā m ir – sakopta teritorija, baseini, arhitektū ra – tas ir apbrī nojami. Labā s brī vdienā s ir ieguldī ts daudz darba.
Tas ir labi.
Tagad - muš a ziedē.
Viesnī cu SEAGULL neiesaku atpū tai, izņ emot, ja izvē laties paš i. Putekļ ainā s un netī rā s Hurgadas tuvums atstā j savas pē das skaistajā viesnī cā – putekļ i un muš as, neskatoties uz to, ka muš as lido krokodili, kas iekož tev pludmalē un dzenā tevi ē damistabā . Un putekļ i, dienas otrā puse aizsprosto plauš as. Š ai viesnī cai nebū tu cenas, ja tā atrastos 20 km. prom no viņ a neē rtī bu perē kļ a.
Ē diens - 3 punkti no 5.
Ē damistabas izmē rs, kurā atpū tnieki staigā ar pilniem š ķ ī vjiem un meklē vietu, kur piesē st maltī ti - 2.
Nu, skumjā kais, ko atvedu no Ē ģ iptes, ir Covid. Tas tika atklā ts nejauš i un nekā dā veidā nebija saistī ts ar manu labklā jī bu.
Kukins Vladimirs.
аватар 09masha89
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi Hurgadā.2009. gadā viesnī cā Bella Vista. Netā lu atradā s SI Halo viesnī ca, un vienmē r bija kustī ba. Daudz cilvē ku nepā rtraukti nā ca iekš ā un ā rā , skanē ja mū zika un cenas bija lielas. Tad jau paš i nolē mā m, ka ja atbraucam uz Hurgadu, tad tikai uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Hurgadā.2009. gadā viesnī cā Bella Vista. Netā lu atradā s SI Halo viesnī ca, un vienmē r bija kustī ba. Daudz cilvē ku nepā rtraukti nā ca iekš ā un ā rā , skanē ja mū zika un cenas bija lielas. Tad jau paš i nolē mā m, ka ja atbraucam uz Hurgadu, tad tikai uz š o viesnī cu. Un tagad es vē los jums pastā stī t par reā lo dzī vi pē c divā m nedē ļ ā m š ajā viesnī cā .
Mē s ieradā mies 8:30. Divi bē rni (3.4 gadi), es, vī rs un mamma. Pē c nakts lidojuma mē s un ī paš i bē rni bijā m ļ oti noguruš i! Bē rni bija nerā tni, mē s bijā m pā rguruš i un uz nerviem. Viņ a nekavē joties lū dza, lai viņ u apsē dina tuvumā . Rezervē tas divas istabas. Viņ i teica, ka jā gaida stundu. Reģ istratū rā bija daudz cilvē ku! Pē c stundas mē s atnā cā m, iedevā m telpas treš ajā stā vā un vienu koridora vienā galā , otru otrā . Skats uz grī das sabrukuš i jumti. Atkal ar somā m reģ istratū rā . Parā dī ja $10 un palū dza pā rģ ē rbties. Pē c stundas viņ i deva normā lus skaitļ us. Pirmajā stā vā un blakus viens otram. Kopumā telpas nav sliktas. Viss darbojas. Bet mē beles ir vecas un nolietotas. Es gribu uzreiz atzī mē t, ka, atstā jot 1 USD, viņ i to nedaudz labā k iztī ra, bez dzeramnaudas tas ir murgs. Kopumā cilvē ki nav uzmanī gi. Personā ls smagi strā dā ! Smaidī gs un diezgan draudzī gs. Daudzi vietē jie iedzī votā ji ir atvaļ inā jumā . No š ī , daudz atkritumu. Personā ls nevar uzkopt. Restorā ns ē d kā cū kas. Uz galda un zem galda srach.
Restorā ns piedā vā to paš u ē dienu. Esmu nogurusi no š ī s ē dienkartes. Nekas nemainā s, brokastis, pusdienas un vakariņ as zinā m no galvas, ar ko tiksim pabaroti. Nav ē rti, ka ir tikai viens restorā ns. Pastā vī gi pū ļ i un rindas. Vietē jie ķ eras ar rokā m, nepievē rš ot uzmanī bu personā la piezī mē m. Tač u, neskatoties uz to, vietē jo attieksme š eit ir labā ka. Ja man iedeva divas pankū kas un pā rlē ja ar š okolā di, tad vietē jam ielika trī s pankū kas un trī s reizes pā rlej ar š okolā di. Protams, es varu palū gt un man iedos č etrus un piecus. . . Bet kad stā vi rindā un skaties š o bildi, tad vismaz ir dī vaini. Nav animā cijas! Arī bē rniem. Pludmalē visu rī tu viena deja ū denī . Nā kamajā dienā virves vilkš ana. Un tas ir vienreiz, katru rī tu. Vakarā stundu bē rnu diskotē ka un 40 min. izklaide. Vienā vietā pulcē jas visa viesnī ca ar bē rniem. Daudzi smē ķ ē tieš i tur, bē rniem nekaunoties. 22:00 bainki))) Es pat negā ju uz diskotē kā m. Viņ as vienkā rš i nav š eit. Animā cija sū dī ga! Garlaicī ba. Ē diens. . . Tu nepaliksi izsalcis. . .
Istaba. . Vecas mē beles, vairā k vai mazā k tī ras par dzeramnaudu. Jū s pastā vī gi mazgā jat kā jas, baltas zeķ es ir jā mazgā . Š eit ir kā da tī rī š ana. Nav dzeramnaudas vispā r murgs. Uz grī das bija kā ju dvielis, es to pacē lu, un tur bija smiltis. Es neuzskaitī š u visus tī rī š anas jaukus...Ir fē ns, es to neizmantoju. Paņ ē mu gludekli no mā jā m. Neesot istabā , es nejautā ju reģ istratū rā...Bet es š aubos, ka viņ iem tā das ir. Tē jkannas nav. Divas stikla glā zes. Papī ra salvetes. Dzeramo ū deni katru dienu nes 0.5 litru plastmasas aizzī mogotā s pudelē s. Katru dienu pa 5 gabaliņ iem. Viņ ai pietiek. Kastī tē ir ceļ ojumu pavedieni. Mazs ziepju gabaliņ š . Š ķ idro ziepju dozators un tualetes papī rs. Dvieļ i un gultas veļ a ir balti un tiek mainī ti katru dienu. Izveidojiet figū riņ as no dvieļ iem.
Baseini pastā vī gi ir aizsē rē juš i ar gruž iem un tajos peldoš iem matiem. Mē s baseinā nepeldē jam. Mē s ejam uz jū ru. Divas pludmales. Dvieļ i tiek izsniegti uz kartē m. Iesaku paņ emt tur sarkano karogu un pakā rt pie sauļ oš anā s krē sla, viņ i tevi neapgrū tinā s. Izstaigā jā m pilsē tu. . . Vietē jie stingri turas. Pilsē ta ir pilna ar atkritumiem un netī rumiem. Pē rciet labā k veikalos ar fiksē tā m cenā m. Noteikti paņ emiet lī dzi pirmā s palī dzī bas komplektu. No kuņ ģ a, temperatū ras uc Daudz rotovī rusa infekcijas. Vē lams pastā vī gi dzert kuņ ģ im, pē c katras ē dienreizes. Alkohols ne tik daudz. Alus un kokteiļ i, ja tikai. Reģ istratū rā no 10-23. No rī tiem restorā nā ir pieejama kafija. Pusdienā s un vakariņ ā s dodieties uz reģ istratū ru. Nekas nedarbojas visu diennakti.
Internets vienā no pludmalē m un tad knapi ķ er. Pē rciet SIM karti lidostā no 10 USD. Tad var pagarinā t viesnī cas priekš ā , tā ir ē rtā k.
Es noteikti vairs neieš u uz š o viesnī cu.
Spriediet paš i.
P. S. Augusta beigā s, septembra sā kumā joprojā m ir ļ oti karsts. Viņ i smagi sadega. Aizstā tums vakaros.
аватар en-jila
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s atgriezā mies no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , un tā ir viena no sliktā kajā m viesnī cā m, kurā mē s palikā m. Lai gan ir daž as priekš rocī bas, bet es to neieteikš u nevienam un nekad. Tā tad viss ir kā rtī bā. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , un tā ir viena no sliktā kajā m viesnī cā m, kurā mē s palikā m. Lai gan ir daž as priekš rocī bas, bet es to neieteikš u nevienam un nekad.
Tā tad viss ir kā rtī bā.
No plusiem, un tie ir ļ oti maz, bija:
- mums bija vē la ieraš anā s un vē l pirms rokassprā dž u saņ emš anas mē s ar mū su izsalkuš ajiem bē rniem tomē r tikā m pie vakariņ ā m (tā s beidzā s 10 minū tē s), pateicoties reģ istratū ras darbiniecei;
- ē diens, lai arī diezgan vienmuļ š , bet vienmē r garš ī gs un svaigs - tas arī viss!
Un no mī nusiem un mī nusiem pietika:
- Tikā m izmitinā ti istabiņ ā s tā lu no "atsauksmē s" redzamajā m, bez tē jkannas, un ar mazu bē rnu man viņ š ļ oti bija vajadzī gs un es ar viņ u rē ķ inā jos, plā nojot maltī ti mazulim! Istabas ir vecas ar divā m vienvietī gā m gultā m č etrā m personā m!
- pirmajā nakš ņ oš anas dienā viesnī cā kopā ar mums un mū su draugiem Ē ģ iptes amatnieki "iztī rī ja" 100$ no SEFAKSA, kurā visi tik skaļ i aicina atstā t dokumentus un naudu! Par laimi, ne visa nauda tika nozagta un, iespē jams, ar stundu bija gaidā ma nedaudz lielā ka "iztī rī š ana", tā pē c naudai ir jā bū t kontam! Un tad sā kā s "karstums", jo pē c sū dzī bā m reģ istratū rā par zā dzī bu ieradā s divi no viena sava dienesta, kas izlikā s, ka pā rskata mū su runas, vai arī daž reiz nauda netika izmesta. Pirmā s divas dienas, papildus sabojā tajam atvaļ inā jumam, tika zaudē tas stā vē š anas reģ istratū ras priekš ā , biznesa ē ģ iptieš u cerī bu, tukš as pļ ā pas un daudz iztē rē tu nervu dē ļ . Kā kompensā ciju par visā m š ī m neē rtī bā m, kā viņ i to sauca, mums iedeva "luksusus" numuriņ us ar terasē m un piekļ uvi baseinam - neliels pluss, jo tuvā k jū rai (baseinos nepeldē jā mies).
Naudu, protams, neatdeva, lai gan to varē ja atdot, ja bū tu vē rsuš ies tū risma policijā (no tā baidā s), bet atkal laiks atvaļ inā jumā nebū tu tē rē ts.
- "kur nesē si, tur izaugsi" - ē ģ iptieš i visur! ! ! ! ! Viņ u bija tik daudz, ka tikai 5% no pastā vī gajiem apmeklē tā jiem bija neē ģ iptieš i! Man tas bija ļ oti neē rti, jo viņ i staigā baros pa pludmali, sē ž pludmalē vienā dos baros un tikai skatā s uz sievietē m un visi grib pieķ erties un bildē t mazus bē rnus, rrg!
- kā du rī tu tik nekaunī gi ē ģ iptieš i mums nozaga guļ amkrē slus ar dvieļ iem, jo ​ ​ nolē ma, ka Visi, tā tad visi un paņ ē ma š os, mū su guļ amkrē slus; pat pē c tam, kad tas ē ģ iptietis uzleca manam vī ram virsū , viņ š pat neatvainojā s, stulbi! Un pē cpusdienā no š iem sauļ oš anā s krē sliem tika nozagti dvieļ i! Vī rs bija gatavs tā s visas saplē st, jo nepatikš anas viena pē c otras, bet dvieļ us mums iedeva bez kartē m, pateicoties vī ra apņ ē mī bai un "seniores" palī dzī bai pludmalē.
Mums tā das lietas nekad nav bijis nevienā ā rzemju viesnī cā , un mē s maz redzē jā m pasauli.
– Traktora kondicionieris ir kaut kas no fantastikas jomas un ā rkā rtī gi š ausmī gs, jo aiz tā dū koņ a un rū koņ a istabā nebija nekā das sarunas. Atdzesē ja istabu, tomē r labi.
Par ē dienu rakstī š u atseviš ķ i. Ir divi restorā ni – lielā ks vecajā un mazā ks jaunajā , var ē st kur gribi. Tač u pusdienas jaunajā ē kā nav. Ē diens tas pats, bet augļ i, melones un arbū zi bija tikai vecajā vakariņ ā s divas dienas vē lā k. Bet lielā kais miskasts ir pusdienot restorā nā , kur ē ģ iptieš i nekaunī gi skrien priekš ā , kaut ko murmina ar mē li un skatā s mutē pie ā das galda. Smaka tur un slapjie krē sli no viņ u "peldkostī miem", tad vispā r atseviš ķ a tē ma!
Bet jaunajā ē kā viss ir ļ oti kulturā ls, tī rs un jauks. Viņ i nekad neē da pusdienas ē dinā š anas laukumā , jo bē rniem bija ļ oti karsti.
Restorā nos katru dienu tiek piedā vā tas zivis, jū ras veltes, teļ a gaļ a, vistas gaļ a, divu veidu rī si un makaroni; no augļ iem - ā boliem, datelē m un apelsī niem, no dā rzeņ iem - gurķ iem un tomā tiem, kā postiem un burkā niem.
Jū ra. Pludmale ir liela, bet maza platī ba peldē š anai jū rā tik daudziem atpū tniekiem, un no pusdienā m un pē cpusdienā m - nav iespē jams tikt jū rā , jo ganā mpulku ģ imenes stundā m ilgi mē rcē jas ū denī . Viņ i nekad nav peldē juš ies lagū nā , jo krasta tuvumā un apakš ā redzē juš i zaļ o aļ ģ u gļ otas.
Pludmalē nepaliks vienus daž ā di tirgotā ji, no vā rda nedos mieru, pē dē jā s dienas to bija, š ķ iet, vairā k kā tū ristu.
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m un bija daudz pozitī va, un tas arī dega - labas brī vdienas jau no pirmā s dienas!
аватар natik.basarab
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta kopā ar 3+1 cilvē ku ģ imeni. Standarta numurs. Man bija baž as, vai tas nebū s pā rpildī ts (atpū ta istabā s). Skaits pā rsniedza manas cerī bas! Š ī ir patieš ā m liela istaba (atrodas vecajā Seagal, galvenajā ē kā ) 4 lielas gultas tikko pazuda istabā . … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar 3+1 cilvē ku ģ imeni. Standarta numurs. Man bija baž as, vai tas nebū s pā rpildī ts (atpū ta istabā s). Skaits pā rsniedza manas cerī bas! Š ī ir patieš ā m liela istaba (atrodas vecajā Seagal, galvenajā ē kā ) 4 lielas gultas tikko pazuda istabā . Kondicionieris strā dā ja lieliski, pastā vī gs vē sums. Jā piebilst, ka visa viesnī ca ir diezgan ē rta, nav karsts. Seifs istabā , uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, uzpilde. ū dens katru dienu.
Ē diens diezgan labs, vista, daž ā das gaļ as, zivis, kalmā ri, krabji. Daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, maz augļ u.
Apsveicam š efpavā ru ē dinā š anas laukumā ! ! ! ! ! Viss ir ļ oti garš ī gi! Personā ls ir ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs un cieņ pilns. Daudz bā ru un uzkodu. Bā rmeņ i ir unikā li. Ja vē lies uzmanī bu - esi š eit.
Vairā ki baseini, akvaparks. Ļ oti jauka teritorija, viss labi kopts, daudz vietu fotogrā fijā m. Teritorijā š obrī d notiek daļ ē ji remontdarbi, tač u tas netraucē ja. Mē s lieliski atpū tā mies!
Viesnī ca ir ievē rī bas cienī ga, iesaku.
аватар yul4ik20072007
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tos maijā -jū nija sā kumā ar diviem bē rniem (5 gadi un 2 gadi) un pie mammas. Mē s esam no tiem cilvē kiem, kuri nemeklē mī nusus, bet vienkā rš i izbauda atvaļ inā jumu. Tā pē c kopumā visi bija apmierinā ti. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos maijā -jū nija sā kumā ar diviem bē rniem (5 gadi un 2 gadi) un pie mammas. Mē s esam no tiem cilvē kiem, kuri nemeklē mī nusus, bet vienkā rš i izbauda atvaļ inā jumu. Tā pē c kopumā visi bija apmierinā ti. Bet tiem, kas gatavojas doties uz š o viesnī cu, es tomē r gribu uzrakstī t par plusiem un mī nusiem. Pati viesnī ca ir diezgan veca (dzī vojā m vecajā Seagalā ), bet pati teritorija ir sakopta, daudz zaļ umu, strauti, ū denskritumi, skaisti apcirpti krū mi, daudz interesantu vietu fotosesijā m, vai vienkā rš i dabas apbrī noš anai. Pirmā istabiņ a mums nepatika (balkona nebija, no tā s paveras skats uz baseinu slē gtā pagalmā ), palū dza to nomainī t un, neskatoties uz milzī go nepā rtraukti atbraucoš o tū ristu skaitu, iedeva jaunu, ņ emot vē rā visas mū su vē lmes (starp citu, pilnī gi bez maksas). Jaunā istabiņ a bija ar balkonu ar skatu uz blakus ē ku, un, pagriež ot galvu, varē ja redzē t baseinu ar slidkalniņ iem un pat jū ru.
Viesnī cā ir divas pludmales. Pirmā mazā ka un netī ra, bet otrā lielā ka, ū dens tī rs, pa kreisi ir koraļ ļ i, kur var apbrī not zivis. Bet problē ma ir tā , ka š ī pludmale ir š aura un gara, un lai ieņ emtu vietas pirmajā rindā (lai bē rni bū tu redzami un viņ i var paspē lē ties krastā ), manai mammai bija jā ievieto 5 no rī ta ( apš aubā ms prieks jū rā ). Ja nevē laties, lai jū s mocī tu animatori vai cilvē ki, kas piedā vā daž ā dus pakalpojumus, varat paņ emt sarkano karogu (kur viņ i izsniedz dvieļ us). Kas attiecas uz animatoriem (pieauguš ajiem), tad viņ i ī sti nesasprindzinā ja, bet arī nemī lē ja sevi. Bē rns vakarā nemitī gi skraidī ja un prasī ja, kā ds bū s š ovs, par š o nekur nebija informā cijas un nā cā s sē dē t pē c mini diskotē kas un gaidī t sā kumu. No vakara š oviem bija primitī vi konkursi, piemē ram, Miss, Misters un labā kais pā ris...standarts...no vairā k vai mazā k interesantiem uguns š oviem, tanura (svā rku deja) un viss.
Atseviš ķ i es vē los atzī mē t bē rnu animā ciju. Meitenes (Ksyusha un Lera) strā dā no Coral (nav nekā da sakara ar vispā rē jo animā ciju). No pulksten 10 sā kā s bē rnu programma (ar bē rniem darbojā s ē nā , bija daž ā das spē les, vingrojumi), 11 bija sacensī bas, par kurā m bē rni vakarā (pē c mini diskotē kas) saņ ē ma diplomus (kā sī kums, bet bē rns ir neticami apmierinā ts). Arī.1. jū nijā meitenes sarī koja veselu pirā tu meklē jumus par godu bē rnu aizsardzī bas dienai! Pē c pusdienā m (plkst. 3) angļ u valoda, pē c - smilš u pilis! Ī paš s paldies Ksyusha un Lera. Vecā kais bē rns visu laiku bija "darbos", pats sekoja lī dzi laikam, lai nepalaistu garā m bē rnu pulciņ a sā kumu! ! ! Savā atvaļ inā jumā savā cu 10 diplomus un ar to ļ oti lepojos! Ko vē l gribu atzī mē t par bē rnu kluba darbu. Kad pirmo reizi atvedu bē rnu, man iedeva aizpildī t anketu (ar manu kontaktinformā ciju, informā ciju par bē rnu, vai nav alerģ ijas, vai viņ š prot izmantot tualeti, kas ir iespē jams, kas ir nē , bē rna ī paš ī bas). Tā , manuprā t, ir ļ oti pareiza un individuā la pieeja! Bē rniem ir arī ū dens slidkalniņ i, peldbaseins, ļ oti skaists neparasts rotaļ u laukums, mini zoodā rzs. . . Ja tava prioritā te ir iepriecinā t bē rnu, gū t jaunas pozitī vas emocijas, tad tu esi klā t!
Ē dienkartē...viss ir stabils un gandrī z vienā ds. Principā viņ i pagatavoja garš ī gi, bet diezgan vienmuļ i. Piektdienas bija augļ u brī vdienas. Vienu reizi - ā bols, otrs - arbū zs (tas ir vakariņ ā m). Pā ris reizes bija gaļ a, zivis un kalmā ri. Bū tī bā jū s neaizbrauksit izsalcis. Ņ emot vē rā situā ciju ar covidu, ē diens tiek izdalī ts "aiz stikla", puiš i maskā s, ar cimdiem ieliek pat vairā k, nekā vajadzē tu, daž reiz prasī ju mazā k, proti, ar š o problē mu nav absolū ti nekā du. Viņ i atzī mē ja tā du iezī mi, ka mū su atvaļ inā juma sā kumā , kad viesnī cā bija daudz ē ģ iptieš u, ē diens bija nedaudz labā ks. Katru dienu bija, piemē ram, fizalis, un tad kur pazuda pavisam : ( tas attiecas arī uz vē l vairā kiem ē dieniem.
Apkopojot un atbildē t, vai mē s atgrieztos š ajā viesnī cā , tad tikai bē rnu kluba dē ļ ! Esam bijuš i daudzā s viesnī cā s, bet pirmo reizi redzē jā m to darī t kopā ar bē rniem! Citā di nepamanī ju viesnī cas ī paš ā s priekš rocī bas un ar ko tā atš ķ irtos no citā m (izņ emot super labo atraš anā s vietu, par ko jau daudzkā rt rakstī ts).
аватар iraukr87
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pandē mijas laikā izvē lē jā mies viesnī cu ilgu laiku, ļ oti uztraucā mies par braucienu, un velti! Ieradā mies agri, bet uzreiz tikā m iekā rtojuš ies un uzlikti rokassprā dzes. Viesnī ca laba, platī ba nav maza, it kā.2 viesnī cas kopā (2 reģ istratū ras). … Tomēr ▾ Pandē mijas laikā izvē lē jā mies viesnī cu ilgu laiku, ļ oti uztraucā mies par braucienu, un velti!
Ieradā mies agri, bet uzreiz tikā m iekā rtojuš ies un uzlikti rokassprā dzes. Viesnī ca laba, platī ba nav maza, it kā.2 viesnī cas kopā (2 reģ istratū ras). Teritorijā ir daudz daž ā du ē ku, ar daž ā dā m telpā m, visur ir lifts. Ir 2 pludmales, mē s dodam priekš roku lagū nai, bet izklaide ir otrā pludmalē . Ir arī atvē rts restorā ns, vienmē r ir dzē rieni un pusdienas, viņ i arī gatavo picu un banā nus š okolā dē ))
Ē diens tika gatavots trū cī gai ē dienkartei koronavī rusa dē ļ , bet viss bija lieliski! Visur ir pavā ri un uzliek ē dienu, cik grib, daž reiz lū dz apstā ties). Nekā das neē rtī bas neesam piedzī vojuš i. Viesmī ļ u bija daudz, un viņ i visi bija ļ oti draudzī gi. Kam trū kst vī rieš u uzmanī bas, jū s esat š eit))) Personā ls valkā maskas, viesi bez maskā m. Es pat nezinu, kurš no mī nusiem...laikapstā kļ i. Pirmajā s dienā s bija auksts, stiprs vē jš . Uz Hurgadu labā k doties aprī ļ a beigā s. Ierodoties Ukrainā pieķ ē ra *Diy mā jā s*, nav ko uztraukties, gaidam testa rezultā tu, lai mū s atslē dz. Padoms: tiem, kas nesaņ em paziņ ojumus, ieskatieties tā lruņ a iestatī jumos, atzī mē jiet visas š ī s aplikā cijas paziņ ojumu izvē les rū tiņ as un viss bū s ar skaņ u) Starp citu, jū s varat atstā t mā ju 2 stundas dienā .
На территории есть детская зона с мини зоопарком В номер приносят по 2 бутылочки воды на человека
аватар Svetlana999475
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar draugu, ieradā s no rī ta. Viņ i uzreiz uzvilka rokassprā dzes un piedā vā ja uzkost kā dā bā rā pludmalē . 13:00 mū s apsē dā s. Istaba plaš a, tī ra treš ajā stā vā . Lielisks balkons ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru! Katru rī tu mē s baudī jā m saullē ktu, kas piepildī ja mū su istabu. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu, ieradā s no rī ta. Viņ i uzreiz uzvilka rokassprā dzes un piedā vā ja uzkost kā dā bā rā pludmalē . 13:00 mū s apsē dā s. Istaba plaš a, tī ra treš ajā stā vā . Lielisks balkons ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru! Katru rī tu mē s baudī jā m saullē ktu, kas piepildī ja mū su istabu. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs, neuzbā zī gs. Ē diens ir galvenokā rt uzslavas. Š efpavā rs un viņ a komanda pastā vī gi pā rsteidza viesnī cas viesus ar skaistu prezentā ciju, kvalitā ti, ē dienu daudzveidī bu. 9 dienas bijā m divas reizes pie desertu un augļ u banketu pasniegš anas. Bija ļ oti skaisti un garš ī gi!
Telpā teicama tī rī ba, teritorija sakopta. Liels paldies viesnī cas vadī bai un visam personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos! ! !
аватар avramenko988
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ilgu laiku "covid" periodā neuzdroš inā jā mies lidot, bet domā jā m, ka tas varē tu turpinā ties vē l nezin cik ilgi, bet tik ļ oti gribē jā s atpū sties un Ē ģ iptes sauli. Seagalu izvē lē jā mies pē c budž eta un atraš anā s vietas, gribē jā m pilsē tā , tuvā k centram. … Tomēr ▾ Ilgu laiku "covid" periodā neuzdroš inā jā mies lidot, bet domā jā m, ka tas varē tu turpinā ties vē l nezin cik ilgi, bet tik ļ oti gribē jā s atpū sties un Ē ģ iptes sauli. Seagalu izvē lē jā mies pē c budž eta un atraš anā s vietas, gribē jā m pilsē tā , tuvā k centram. Pludmalei arī ir nozī me, jo ī paš i tā pē c, ka Sī galā ir divas no tā m: regulā ra ieeja (atklā tā jū rā ) un lagū na. Daž iem no viņ iem tas noteikti patika. ) Patiesī bā š eit un tur ir priekš rocī bas.
Pludmale vecajā Sigalā ir aizsargā ta no vē ja, sauļ oties ir ē rti. Pati lagū na nav nekas ī paš s. No krasta gluda iebraukš ana, tad vienmē rī gi dziļ a. Pludmale no jaunā Seagal puses manuprā t interesantā ka, bet vē jš jū tams un nav ē rti sauļ oties. Ir mazi koraļ ļ u izciļ ņ i un daž as zivis. Peldvieta ir norobež ota ar bojā m. Arī gluda ieeja un nav sekla. Apakš daļ a laba, iztika bez apaviem. Š ur tur bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir arī tualete un duš a. Pludmales dvieļ i ir pienā cī gi. No jaunā Seagal pludmales nekavē joties sā kas liela sporta zona. Volejbols, mini futbols, boč a. Animatori aicina nodarboties ar sportu. izklaide un dejas. Animā cijas ziņ ā neesam aktī vi, nekur nepiedalī jā mies.
Istaba normā la, defekti netika atrasti, gulta ē rta, droš a, skapji, siltais ū dens, uzkopš ana un ū dens pudelē s, viss ok. Pievē rš u uzmanī bu arī teritorijai. Ļ oti acij tī kams, lī dz zaļ umiem viss kopts, tī rs. Skaisti apgriezti koki un krū mi. Ir kur nobildē ties. Viesnī cas teritorija ir skaisti apgaismota vakarā , ir strū klakas, mini zvē rnī ca, slidkalniņ i bē rniem un pieauguš ajiem. Vairā ki baseini. Kaut kas noteikti ir silts, cilvē ki peldē jā s, aukstā ū denī nevar notī rī ties. Viņ i nepievē rsa lielu uzmanī bu, nejauš i, principā baseini jū ras klā tbū tnē neinteresē .
Ē diens nav svarī gā kais, bet jā saka, ka ē diens bija labs. Ir daudz, no kā izvē lē ties, ir gaļ a un zivis, vairā ki piedevas un sautē ti, svaigi dā rzeņ i. Ir desertu izvē le, tiek piedā vā ti ļ oti interesanti un garš ī gi. Divu veidu zupas pusdienā m un vakariņ ā m. Kopumā tas ir diezgan pieklā jī gs. Ž ē l, ka restorā ns Nemo nestrā dā ja. Bet, starp citu, mē s apmeklē jā m pieklā jī gu zivju restorā nu netā lu no viesnī cas, precī zu adresi Sherry street rajonā nepateikš u, tas ir perpendikulā ri Sheraton. Varat pajautā t vietē jiem, viņ i jū s virzī s. Garš ī gi un nav dā rgi. Viesnī cas lieliskā atraš anā s vieta Hurgadas centrā ir piemē rota pastaigā m. Pastaiga 15 min. lī dz krastmalai, pastaigas attā lumā ir arī zivju tirgus, lielveikals un daudz daž ā du veikalu. Nepirkā m suvenī rus, bet izcilus dvieļ us - jā , gan sev, gan dā vanā m.
Apmeklē jā m 2 ekskursijas uz Orindž u lī ci un pie beduī niem ar visurgā jē jiem. Forš i un nav dā rgi, viņ i paņ ē ma no Mido Bikham caur sociā lajiem tī kliem, arī man palī dzē ja izvē lē ties eļ ļ as, el baraka ir stilī gā kā no visā m Ē ģ iptes naftas tirgū . Kopumā pā rē jais bija ļ oti emocijā m un iespaidiem bagā ts. Nedē ļ a vienkā rš i paskrē ja vē ja spā rniem, nekad nenož ē lojā m, ka nolē mā m doties ceļ ojumā . Nobeigumā vē los izteikt pateicī bu viesnī cas personā lam un vadī bai, lieliski atpū tā mies. Ir iespē jams apsvē rt atkā rtojumu. Visu to labā ko!
аватар toriostrovski
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Diemž ē l mū su reģ istrē š anā s bija gara un garlaicī ga, mainī ja 4 istabas, istaba iegā ja citā istabā , sienā , milzī gā stabā , nepagā ja 2 stundas un iedeva mums istabu ar piekļ uvi baseinam. . Attieksme pret ukraiņ iem un krieviem ir daudz sliktā ka nekā pret arā biem, tas ir ļ oti jū tams ( Gide Tatjana (kā izrā dī jā s viņ a savulaik dzī voja Ukrainā ) izrā dī jā s rupja, kas izpaudā s viņ as atbildē s uz jautā jumiem, ī paš i uz jautā jumu “Kā pē c Hurgadā ir tik netī ri? ” pie tā bija vainī gi tū risti, cilvē ki, kas ieradā s dzī vot no citā m valstī m, un beigā s viņ a teica, ka Ukrainā un ī paš i Ž itomirā nav tī rā k. … Tomēr ▾ Diemž ē l mū su reģ istrē š anā s bija gara un garlaicī ga, mainī ja 4 istabas, istaba iegā ja citā istabā , sienā , milzī gā stabā , nepagā ja 2 stundas un iedeva mums istabu ar piekļ uvi baseinam. . Attieksme pret ukraiņ iem un krieviem ir daudz sliktā ka nekā pret arā biem, tas ir ļ oti jū tams (
Gide Tatjana (kā izrā dī jā s viņ a savulaik dzī voja Ukrainā ) izrā dī jā s rupja, kas izpaudā s viņ as atbildē s uz jautā jumiem, ī paš i uz jautā jumu “Kā pē c Hurgadā ir tik netī ri? ” pie tā bija vainī gi tū risti, cilvē ki, kas ieradā s dzī vot no citā m valstī m, un beigā s viņ a teica, ka Ukrainā un ī paš i Ž itomirā nav tī rā k.
Ē diens: diemž ē l no rī ta nekā ((((
Jū s varat ē st pusdienā s un vakariņ ā s
Bet ē st vajag ubagot...arā biem viņ i dod daudz vairā k porciju (ukraiņ am 2 pankū kas, arā bam 4).
Strā dā tikai 1 restorā ns, š is ir galvenais, pa dienu nav kur atsvaidzinā ties.
Tī rī š ana istabā ir laba, ņ emiet š okolā des, nevis 1 USD, viņ i to ļ oti mī l.
Ļ oti laba ieeja jū rā.2 pludmalē s.
Viesnī cu var iziet, lai pastaigā tos pa pilsē tu, aiz Marinas ostas atrodas zivju tirgus, kur cep garneles, moš eja, un aiz tā s joprojā m ir jahtu celtniecī ba.
Ak, un pats galvenais, paņ emiet sarkano karogu, kur ir dvieļ i, lai jū s pludmalē nemocī tu)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lviv.pinobeton
Ir daudz jautājumu: ko un no kā ņemt ekskursijas, ko darīt vakaros vai sliktos laikapstākļos, kur pavadīt laiku Valentīndienā? Vārdu sakot, būšu pateicīgs par jebkādu informāciju. Es nevēlos, lai pēc Tunisijas un Hainanas svētki būtu neērti. Paldies!
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 17 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Открыт в 2001 году,. Последняя частичная реновация проводилась в 2020 году. Состоит из главного 4-этажного здания и 2-x дополнительных зданий. Отель расположен в самом центре Хургады, прямо на берегу Красного моря с потрясающим видом на море и близлежащие острова. Рядом находится множество ресторанов, баров, магазинов. Есть мини-зоопарк с попугаями и канарейками, есть собственные водные горки. Ресторан отеля Capitan Nemo находится на вращающейся платформе и имеет панорамный вид на море. Отель подходит для молодежного и семейного отдыха с детьми. 

Atrašanās vieta В 10 км от аэропорта Хургады, в центре города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Песчано-каменистый пляж. Рекомендуется специальная обувь. Есть причал для яхт и катеров. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi в вестибюле (за дополнительную плату) Бесплатный Wi-Fi на Фуд Корте доступен с 8:00 до 18:00,банкомат и обмен валют напротив отеля, доктор 24/7 по вызову: платно, 2 конференц-зала (на 120 и 60 человек): платно, аркада магазинов, аптека: напротив отеля, 5 захватывающих бассейнов (1300 м2), 2 бассейна для взрослых с подогревом в зимний период, аквапарк с подогревом в зимний период (8 горок для детей и 3 горки для взрослых), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

Cleopatra — главный ресторан: завтрак (07:00-10:00), обед (13:00-15:00), ужин (19:00-22:00),

Nefertiti — главный ресторан: завтрак (07:00-10:00), ужин (19:00-22:00);

Food Court: обед (13:00-15:00) Китайский уголок, Итальянский уголок, Восточный уголок, Индийский уголок

Ресторан морепродутов: первое посещение бесплатно (для гостей, проживающих в отеле минимум 5 ночей) по предварительной записи.

«Теппаньяки» ресторан (суши, китайская кухня) только за дополнительную плату, нужна предварительная резервация;

Captain Nemo’s Pub — a la carte ресторан: ужин (19:00-22:00), только за дополнительную плату, нужна предварительная резервация.

Dolphin Bar — бар на пляже (10:00-17:00; закуски 11:00-13:00; мороженое 12:00-13:00 и 15:00-17:00; выпечка 16:00-17:00);

Oasis Bar — бар на пляже (10:00-17:00; закуски 11:00-13:00; выпечка 16:00-17:00);

Marc Anthony Bar — бар у бассейна (10:00-17:00; закуски 11:00-13:00; мороженое 12:00-13:00 и 15:00-17:00; выпечка 16:00-17:00)

Ramsis Bar — бар в лобби (09:00-00:00 подаются безалкогольные и горячие напитки, 10:00-00:00 подаются местные алкогольные напитки)

Buddha Bar — бар в лобби (09:00-00:00 подаются безалкогольные и горячие напитки, 10:00-00:00 подаются местные алкогольные напитки)

Scooby Doo Bar — бар у бассейна (10:00-17:00; закуски 11:00-13:00 и 16:00-17:00);

Relax Bar — бар у бассейна (10:00-16:00);

King Tut Disco — диско бар (23:00-02:00; напитки: платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • jahtu pietauvošanās
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 подогреваемых детских бассейна с горками (подогрев в зимний период)аквапарк с подогревом в зимний период (8 горок для детей), детский клуб с 4 до 12 лет (часы работы: 10:00-12:30/15:00-16:30,6 дней в неделю), мини-зоопарк, мини-дискотека, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — интернациональная команда анимации с дневной и вечерней программой (6 дней в неделю), живая музыка, бесплатное пользование аквапарком (9 горок для детей и 3 горки для взрослых — с подогревом в зимний период), свободный вход в King Tut Disco (напитки платно), пляжный волейбол, утренняя аэробика, аквааэробика, водное поло, бочче, мини-футбол. Платно — бильярд (2 часа бесплатно за весь период пребывания), 2 кинотеатра,) теннисный корт с освещением в вечернее время и прокат теннисных ракеток и мячей (2 часа бесплатно за весь период пребывания), тренажерный зал (бесплатно 30 минут в день (Health Club), дайвинг центр, центр виндсерфинга, катание на верблюдах.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 711 номеров: 520 Standard Rooms, 84 Family Rooms, 16 Junior Suites, 44 Superior Rooms, 7 Connected Rooms, 8 Family Deluxe, 18 Superior Front Sea View Rooms и 7 Suites.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной или ванной (мыло и гель для душа), фен (бесплатно), центральный кондиционер (только охлаждение), спутниковое телевидение (русские и украинские каналы), телефон, сейф (бесплатно), мини-бар (ежедневное бесплатное пополнение водой), балкон или окно с панорамным видом, дополнительная не стандартная кровать (размер: ширина 90 см, длина 200 см). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Sheraton road, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: Tel: +2 065 3 440 351
Fax: +2 065 3 440 350
Tīmekļa vietne: Sea Gull Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.