Lucida Beach Hotel 5*– Atsauksmes

51
Novērtējums 7.510
pamatā
51 atsaukt
№51 viesnīcas reitingā Kemera
7.3 Numurs
7.9 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.2 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Camyuva ciematā, pašā jūras krastā, netālu no savas pludmales. Uzcelta 2006. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар annfoorce
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska, personā ls ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Visi ir ļ oti uzmanī gi un vienmē r gatavi palī dzē t. Vē los pieminē t Oksanu (ceļ ojumu aģ ente), kura detalizē ti stā stī ja par rajonu, viesnī cu, laika pavadī š anas iespē jā m, bija ļ oti draudzī ga un smaidī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, personā ls ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Visi ir ļ oti uzmanī gi un vienmē r gatavi palī dzē t.

Vē los pieminē t Oksanu (ceļ ojumu aģ ente), kura detalizē ti stā stī ja par rajonu, viesnī cu, laika pavadī š anas iespē jā m, bija ļ oti draudzī ga un smaidī ga.
Viesnī cā mū s sagaidī ja Natā lija, kura mū s uzreiz ievietoja istabiņ ā (kas bija ļ oti jauki pē c garā ceļ a), un paē dinā ja.

Viesnī cas teritorija ir ļ oti labi kopta, skaista, tī ra, tas ir ļ oti apmierinā ts.
Daudz darbinieku, pie kuriem vē rsties!

Gribu pieminē t mū su animatoru Junioru, kurš viesus izklaidē ja, nepameta garlaicī gi, neskatoties uz to, ka ieradā mies ā rpus sezonas, garlaicī gi nebija!
Bā rmeņ i ir super, gatavo ļ oti garš ī gus kokteiļ us un individuā la pieeja katram, tas ir ļ oti jauki.

Man arī patika istabiņ a, bija neliels balkoniņ š ar skaistu skatu uz jū ru un kalniem! Numurā bija viss nepiecieš amais uzturē š anā s laikā.
Bufete ir super, ļ oti garš ī gs ē diens un liela izvē le! Vienī gais, kas man nepatika, bija vī ns. Man arī nepatika kafija restorā nā , bet vestibila bā rā mums pagatavoja lielisku latte!

Mē s devā mies ekskursijā , kur bija brī niš ķ ī gs gids, kurš ļ oti interesanti runā ja un jokoja.

Es vē los atgriezties jū su viesnī cā , paldies!
Ресепшн На терассе отеля ночью Коктейли, которые выполняют по твоим пожеланиям Coffe break Огромный выбор еды, неограниченно!
аватар Herseradish
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmā lieta, ko es gribu teikt, ir: Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 18.07-28.07. 2022. gads Atpū tā mies 4 cilvē ki. Esmu kopā ar meiteni un vecā kiem. Mū s iekā rtoja tā saucamajā "putnu namiņ ā ". Informā cija vairā k Pirmais, kas palicis atmiņ ā , ir š ofera nezinā š ana par ceļ u uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Pirmā lieta, ko es gribu teikt, ir:
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 18.07-28.07. 2022. gads
Atpū tā mies 4 cilvē ki. Esmu kopā ar meiteni un vecā kiem.
Mū s iekā rtoja tā saucamajā "putnu namiņ ā ". Informā cija vairā k
Pirmais, kas palicis atmiņ ā , ir š ofera nezinā š ana par ceļ u uz viesnī cu. Š oferis sā ka vazā ties pa ciematu, meklē jot viesnī cu. Vienam bē rnam asiņ oja deguns, viņ š slikti panes karstumu.
Tagad par paš u viesnī cu

Ir daudz mī nusu, sā ksim secī bā:
Alus bā ra trū kums Tunisijā . Kur var skatī ties TV pā rraides
Animā cijas kā tā das trū kums. Jū s esat tā ds, guļ at pulksten 9-30 guļ ot uz solā rija, un viņ š ...viens pats pie visas viesnī cas kliedz "Lucida labrī t, arī bez animatora T-krekla, tas ir, pē kš ņ i š is ir kaut kā ds atpū tnieks. "
Man nav parastā s biljarda spē les, nav slavenā s boč as ...tā s vietā kaut kā da "Kukurū zas spē le", par jogu ...š ī ir atseviš ķ a saruna. Vispā r animā cija, ja tu par to nezini, tad ī sti neko nevar saprast, ja neesi atpū ties labā viesnī cā
Neliela viesnī cas platī ba. Platumā tas ir tikai ...un tagad 100-120 metru uzmanī ba var bū t vē l mazā ka. Tagad iedomā simies vakara programmu un mū ziku no abā m pusē m... mana galva nesaprata pie kā das mū zikas man jā dejo un no kurienes tā skan. Jū s sē ž at viens otram uz galvas
Maksas internets virs 400 MB nav lē ts. Ar 400 MB man un draudzenei pietika dienai. Tas maksā.20 USD par nedē ļ u, 25 USD par 2 nedē ļ ā m. Lī derī ba, kā tu tur jū ties? Manuprā t, lū pu rullī tis tev nekaitē s.
Ļ oti mazs balkons. Esmu pieradis, ka uz balkona var iedzert alu, iedzert kaut ko savu, pasē dē t divatā , pasapņ ot...un te redzu š ā du garumu, nu ~1.5 metri. Akas platums 40, max 50 cm.
Telpā nav krē slu ar atzveltni, uz kuriem pakā rt pā ris T-kreklus.
Nav pludmales volejbola
Gids nestā stī ja par seifu, kas atrodas uz kombinē tā s slē dzenes
Slikta organizē š ana galdu tī rī š anai no uzkrā tajiem traukiem.
Galdā uzkrā jā s ē dieni visu maltī ti. 1 stundu maltī te
Mū zikas atskaņ oš ana no pulksten 10 beidzas pulksten 17. Pē c tam sā kas 18-19 stundas
Brokastī s neliels ē dienu klā sts (pē dē jā s 2 dienas ir atkā rtojumi)
Ir borš č a un sē ņ u zupa. Viesnī cā ir 90% krievu tū ristu, bet viņ iem nav peltmenu (katru dienu makaroni un spageti), trū kst visu salā tu, izņ emot gurķ us un tomā tus, grieķ us un olivjē.
Pieauguš o baseina seklais dziļ ums ir 1.4 m un tas ir neliels
Ir piestā tne, no kuras var nolē kt...bet tā stā v citas viesnī cas teritorijā un uz š ī s mola ir apsargs, kas nelaiž cauri sveš us cilvē kus.
Katru vakaru viena un tā pati bē rnu vakara programma
Nav kluba deju
Restorona tualetē s un istabā nav gaisa atsvaidzinā tā ju
Ballī te par vē lu pulksten 00-15
Lielā kais mī nuss ir mū zika kā pensionā riem diskotē kā
Istabā visas slapjā s drē bes nevar izž ā vē t, jo ž ā vē š anai ir ļ oti maz vietas un skrē jē ji ir biezi (nevar vilkt drē bju š ķ ipsnas)
Duš a pie izejas no pludmales nestrā dā ja pusi dienas, nā cā s izmantot VISUS atpū tniekus, duš a pie baseina
Prombū tnes laikā tiek izslē gts gaisa kondicionē tā js un elektrī ba. Tas nedarbosies, lai atdzesē tu istabu pirms ieraš anā s

Tagad plusi:
tuvu jū rai
Ir zā les
Virtuves sortiments
Lifti viesnī cā
nakts zupa
24 stundu ē dieni (uzkodu bā rs, baseins, lavaš s tiek cepts pie uzkodu bā ra)
Cepta omlete pie ieejas restorā nā
Daudz zaļ umu un ziedu
Teritorijas estē tika (Palmas, ziedi, koki).
Garš ī gi ķ irš u tomā ti
Sieru daudzveidī ba
2 veidu saldē jums uzkodu bā rā , kas atrodas pie Pool bā ra no plkst. 10
Ir bezmaksas sauna un hammam (var sē dē t tik ilgi, cik vē laties). bet...lī dz 17:00 bez pieraksta, pē c 17:00 pē c vienoš anā s
Dā rznieks regulā ri no rī tiem apū deņ o apstā dī jumus. Ziedi, krū mi. Atseviš ķ a š ļ ū tene ir uzlikta uz palmā m.
Par apstā dī jumiem š ā dai teritorijai pretenziju nav.
Неубранный от грязной посуды стол в течение часа Вид на пляж со стороны зоны бассейна Вид на место где можно поиграть в бадминтон Вид с номера на сцену Вид с нашего Вид с нашего Лестница вниз, ведущая к месту где выдаются полотенца Неубранный от грязной посуды стол в течение часа
аватар tatakob
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta ar mū su tū risma operatora Biblioglobus palī dzī bu. Transfē rs no Antā lijas lidostas ir atseviš ķ s jautā jums - apmē ram 40 km distanci veicā m tikai 2.5 stundā s, jo nez kā pē c gaidī jā m kavē tā jus, zvanot katrā ciematā , vedot pacientus uz citā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tika izvē lē ta ar mū su tū risma operatora Biblioglobus palī dzī bu.
Transfē rs no Antā lijas lidostas ir atseviš ķ s jautā jums - apmē ram 40 km distanci veicā m tikai 2.5 stundā s, jo nez kā pē c gaidī jā m kavē tā jus, zvanot katrā ciematā , vedot pacientus uz citā m viesnī cā m. Turki parasti ir lē ni cilvē ki.
Mē s ieradā mies vē lu, pateicoties reģ istratū rai par ieieš anu un divu ģ imeņ u izmitinā š anu vienā stā vā . Š eit mū s gaidī ja vakariņ as aukstā š ķ ī vja veidā ar 2 tomā tiem un vienu gabaliņ u kaut kā das papī ra desas un siera. VISI. Atgā dinā š u, ka mums bija mazs bē rns) Bet mē s domā jā m, ka tas ir tā pē c, ka ieradā mies vē lu.
Paš as ē kas infrastruktū ra ir normā la, bet par viesnī cas teritoriju vairs nevar iedot 5 zvaigznes. Pludmale laba, par to cenš as rū pē ties, tas ir viesnī cas pluss. Pati teritorija, baseins un apkā rt - viss tī rs, bet jau nedaudz novecojis.
Ē diens.
Š eit, protams, ir pilnī gas š uves - ē damistabas zonu pastā vī gi pū ta simtiem gaisa kondicionē tā ju, tā pē c pē c 2 minū tē m jū su karstais ē diens kļ ū st auksts un bez garš as - nav mikroviļ ņ u krā sns.
Tā kā tu ieej 18+ istabā no 40+ karstuma, tad noteikti saslimst. mē s visi bijā m aizsmakuš i un aizsmakuš i. Atkal es jums atgā dinu bē rnu ar mums. kas grib peldē t un neslimot.
Izklaide - viss ļ oti triviā li un bez virtuoziem mā ksliniekiem.
Iepirkš anā s tū res no viesnī cā m - vē l viena krā pniecī ba - ja vē laties doties uz tirdzniecī bas centru - brauciet ar mikroautobusu vai taksometru - pavadiet dienu mierī gi tirdzniecī bas centrā bez steigas, ko tū roperators organizē jums iepirkš anā s tū rē s Antā lijā vai Kemerā.
Turki vienmē r visur kavē un ir diezgan lē ni. Apsveriet to savā ceļ ojumā
par naudu - neiesaku mainī t naudu lidostā - ļ oti slikts kurss.
MIR kartes tiek pieņ emtas gandrī z visur.
Bankomā tā no kartes varat izņ emt lī dz 2500 Turcijas lirā m.
Tas nav mazs, bet daž reiz ne pā rā k ē rti.
Valū tas maiņ as punkti ir tikai Kemerā vai Antā lijā.
Iesaku š o brī vdienu galamē rķ i, tā da tū roperatora nav, viesnī ca iespē jama par atlī dzī bu.
аватар Kirichenko_Vadim
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā bijā m 2021. gada septembrī . Kā vienmē r, pirms brauciena izlasī ju atsauksmes, daudziem nepiekrī tu. 1. Istabas ir labas, nav lielas, bet viss ir ļ oti pieklā jī gi, darbojas un tī rs. Bet pamē ģ iniet ņ emt austrumu pusi - tur tā lā k uz kaimiņ u viesnī cā m (vakarā bū s klusā ks), saule tikai no rī ta. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m 2021. gada septembrī . Kā vienmē r, pirms brauciena izlasī ju atsauksmes, daudziem nepiekrī tu.
1. Istabas ir labas, nav lielas, bet viss ir ļ oti pieklā jī gi, darbojas un tī rs. Bet pamē ģ iniet ņ emt austrumu pusi - tur tā lā k uz kaimiņ u viesnī cā m (vakarā bū s klusā ks), saule tikai no rī ta.
2. Ē diens, tikai pietiekami daudz, kaut kas jums nepatika - ej un paņ em kaut ko citu. Skaidrs, ka ē dieni daž ā dā m gaumē m un visu flomā steru garš a ir atš ķ irī ga. Man ē diens ir izcils. Ir viss, ko vē lē jā ties, un vē l vairā k.
3. Jū ra š eit vispā r ir super. Ja paš i atpū tnieki nebū tu piegruž uš i, bū tu vē l labā k.
4. Animā cija. Man tas ir normā li, nav uzbā zī gi - viena stunda vakarā , programmas daž ā di, tad faķ ī ri, tad dziedā tā js, tad karaoke, tad turku vakars. . . Bet lī dz 23-23:30 trokš ņ o, diskotē ka.
5. Atraš anā s vieta - divu minū š u gā jienā lī dz ciemata centram, ir daudz veikalu, ir tirgus - Migros, tū risma aģ entū ras.
6. Wi-Fi ir bezmaksas tikai vestibilā , ja gribi interneta normas visur - mobilā operatora karte ir mana izvē le, pē rciet viesnī cā pie Anex pā rstā vja - Andreja, cena ir 30 dolā ri un var maksā t ar karti. Tad uztaisi piekļ uves punktu un izplati savē jo, tā ir labā k un ē rtā k un lē tā k nekā viesnī cā .
аватар uliyashka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska! Ilgi izvē lē jā s viesnī cu, apstā jā s pie š ī s. Mums visiem tas patī k) Mē s dzī vojam istabā pā ri ielai no galvenā s ē kas. Tas ir ļ oti tuvu, 200 metru attā lumā . Par papildu samaksu bija iespē ja palikt galvenajā ē kā , bet mē s nepiekritā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska! Ilgi izvē lē jā s viesnī cu, apstā jā s pie š ī s. Mums visiem tas patī k) Mē s dzī vojam istabā pā ri ielai no galvenā s ē kas. Tas ir ļ oti tuvu, 200 metru attā lumā . Par papildu samaksu bija iespē ja palikt galvenajā ē kā , bet mē s nepiekritā m. Piebū ves istabā s ir arī peldbaseins, bā rs, uzkodu bā rs un slidkalniņ i. Viesnī cas teritorija maza, kompakta, viss blakus. Ē diens garš ī gs, izsalcis nepaliksi. Kas attiecas uz ultra, protams, ka tā nav. Bet alkoholam ir daudz lietu (viskijs, dž ins, degvī ns, Baileys, š ampanietis, kokteiļ i, alus). Jū ra ir krā š ņ a, ļ oti silta, bet dienas laikā to ir grū ti atrast - tā ir ļ oti karsta no akmeņ iem 40 grā du temperatū rā . Ņ emiet koraļ ļ us, mazus oļ us.
Animā cija ir kliba, bet vakara š ovi ir ok. Tad pē c izrā des dī dž ejs ieslē dz mū ziku un cilvē ki dejo. Kamerā esam pirmo reizi, salī dzinot ar citā m vietā m Turcijā š eit ir krā š ņ i, Camyuva ir lī cī , tur ir daudz zaļ umu un nav tik karsts kā visur citur. Ņ emot vē rā situā ciju ar ugunsgrē kiem, š eit ir skaistums, skaidras debesis, no istabā m redzams Tahtali kalns. Netā lu no 500 metriem atrodas Migros. Par ekskursijā m neko neteikš u - nebraucā m. Baudā m jū ru un sauli. Iesaku viesnī cu visiem, ar bē rniem tā kopumā ir skaista un piemē rota jaunieš iem! Es nā kš u vē lreiz!
аватар bayaderka1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cu, bet š oreiz nolē mu uzrakstī t, lai tū risti netiktu maldinā ti. Es uzrakstī š u ī si. Viesnī ca uz 5 * nevelkas vispā r, ar stiepi liktu 4*. Viesnī cas teritorija ir zaļ a, skaista, nav jautā jumu, bet netiek tī rī ts biež i. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cu, bet š oreiz nolē mu uzrakstī t, lai tū risti netiktu maldinā ti. Es uzrakstī š u ī si. Viesnī ca uz 5 * nevelkas vispā r, ar stiepi liktu 4*. Viesnī cas teritorija ir zaļ a, skaista, nav jautā jumu, bet netiek tī rī ts biež i. Pie baseina tukš ā s glā zes, popkorna maisi tika izņ emti tikai vakarā un arī jū rā . Jū ra oļ aina, bez speciā liem apaviem ļ oti grū ti iekļ ū t.
Ē dinā š ana: pusdienas un vakariņ as - rinda uz restorā nu, 10 dienas viens un tas pats, nav daž ā dī bas, izvē le maza. Brokastī s - apkalpojoš ais personā ls 2 cilvē ki pie sadales (15 minū tes stā vē ja sieram). Nav a la Carte restorā na. Rindā ir arī uzkodu bā rs. Viesnī cas koncepts ir ultra all inclusive, bet pat ne smakas. Importa alkohola vispā r nav. Nav sulas (yupi š ķ ī ries). Istabas - 3. un 4. stā vs franč u balkoni, kas ir ļ oti neē rti.
Tī rī š ana istabā s ir neglī ta, atkritumi izvesti, dvielis mainī ts katru otro reizi, gultas veļ a netika mainī ta pat reizi 10 dienā s. Numuros nav peldmē teļ u. Uz gultas pā rklā jiem ir traipi. Personā ls nepavisam nav draudzī gs. Animā cijas komandai bē rns patika (13 gadi). Internets maksā ja 20 USD par 7 dienā m. Vestibilā ir bezmaksas wi-fi 400 mb uz cilvē ku, bet nez kā pē c nekad neizmantojot, raksta, ka jau lietots. Viesnī ca nebija apmierinā ta!
аватар bocu4ok
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s pa pā riem no 9. lī dz 18. jū nijam (sezonas sā kums). Lielā kā daļ a atpū tnieku ir ģ imenes. Daudzi bē rni. Diskomforta nebija, bet š is brī dis nopietni ietekmē ja nakts animā ciju (izklaidi). 1) Atraš anā s vieta — 10. … Tomēr ▾ Atpū tā s pa pā riem no 9. lī dz 18. jū nijam (sezonas sā kums). Lielā kā daļ a atpū tnieku ir ģ imenes. Daudzi bē rni. Diskomforta nebija, bet š is brī dis nopietni ietekmē ja nakts animā ciju (izklaidi).
1) Atraš anā s vieta — 10.

Viesnī ca atrodas Chamyuva pilsē tā . Ieraš anā s no lidostas ilga apmē ram 1.5 stundas. Vieta skaista, netā lu no Kemeras un Takhtali kalna (ļ oti skaists skats no pludmales, iesaku apmeklē t). Arī š ajā pilsē tiņ ā ir pamesta viesnī ca - tas ir apmē ram 20 minū tes. gā jienā no viesnī cas - arī ieteiktu apmeklē t.
2) Viesnī ca - 9.

Mē s dzī vojā m Anex istabā (š ī ir ē ka pā ri ielai no galvenā s ē kas). Numuri ir gandrī z tā di paš i kā Standart. Numuri ir mazi, bet jauki un tī ri. Teritorija sakopta, zaļ a. Akmeņ aina pludmale (vē lams, lai bū tu kurpes (koraļ ļ i)). Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz. Kopē jie iespaidi ļ oti labi. No mī nusiem:
- Maksas internets (20 USD par 7 dienā m)
- Tualete un duš a atrodas pie baseina. Š ķ iet, ka ir tuvu pludmalei (~ 150 m), bet nav ē rti.
3) Ē diens - 8

Kaut kas vienmuļ š , bet gana garš ī gs, izsalcis nepazudī s. Salds tā ds. Bija rindas, pā rsvarā vakaros.
4) Dzē rieni / Alkohols - 7

Pienā cī gi vē ž i (dzē riens neatš ķ aidī ts bez ledus) un Dž ins; Gē nu toniks.
Garš ī ga melnā tē ja.
Mī nusi:
- Sulas atš ķ aida
- kafija vispā r nav dzerama
- skā bs vī ns, bez garš as
- Alus ē rcei.
5) Personā ls / apkalpoš ana / istabu uzkopš ana - 10

Sū dzī bu nav – viss tieš ā m bija augstā lī menī.
6) Animā cija - 5 (diena - 9, nakts - 1).

Par dienas animā ciju neko nevaru teikt - nosacī ti uzskatī š u par labu.

Un no vakara animā cija ir alva.

- Apgabalā.20:00-20:30 vadī t ī su animā ciju bē rniem: iekļ aut pā ris tā das paš as nepatī kamas dziesmas un kaut ko lī dzī gu dejā m;

- tad ir kā da slikta konkurence vai numurs ar ugunskura "ē sš anu" un staigā š anu pa stiklu (bē rni nā ks).

- un atlikuš ā s stundas (lī dz 22.30, kā karantī na, un vairs nav atļ auts) tiek atvē lē tas diskotē kai.
Es gribu uzreiz daļ ē ji aizsargā t dī dž eju - viņ š izvē lē jā s dziesmas no top 100 tendencē m youtube Ukraine (atpū tas brī dī lielā kā daļ a atpū tnieku bija ukraiņ i). Bet no tā m simt 10 dziesmā m normā las neatradī si, pā rē jais ir atklā ts zemas klases aino, kuru cilvē ks ar adekvā tu nogurumu neklausī sies. Rezultā tā pā ris bē rni skrē ja uz deju grī das, pā rē jie cilvē ki "izbaudī ja kakofoniju" pie kokteiļ a vai bakstī jā s istabā / pludmalē / krastmalā , lai klausī tos normā lu mū ziku no kaimiņ u viesnī cā m.

Tieš ā m apmierinā ts ar viesnī cu. Gandrī z viss bija ļ oti labā lī menī . Daž i parametri atbilst 5 *, daž i neatbilst. Bet vakara/nakts animā cija viņ ai ir stingrs rezultā ts.
аватар xuh83
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tusies 3 cilvē ku ģ imene (2 pieauguš ie + bē rns 11 gadi). Viesnī cas teritorija ir maza, un, kā man, tad atpū tai ar bē rnu š is ir "+". Bē rns vienmē r atrodas jū su redzes laukā . Tajā paš ā laikā viesnī cā ir viss nepiecieš amais izklaidei: peldbaseins, bē rnu baseins pavisam maziem bē rniem, atseviš ķ s baseins ar slidkalniņ iem, bē rnu istaba ar animatoru un rotaļ u laukumu, volejbola laukums, galda teniss. … Tomēr ▾ Atpū tusies 3 cilvē ku ģ imene (2 pieauguš ie + bē rns 11 gadi). Viesnī cas teritorija ir maza, un, kā man, tad atpū tai ar bē rnu š is ir "+". Bē rns vienmē r atrodas jū su redzes laukā . Tajā paš ā laikā viesnī cā ir viss nepiecieš amais izklaidei: peldbaseins, bē rnu baseins pavisam maziem bē rniem, atseviš ķ s baseins ar slidkalniņ iem, bē rnu istaba ar animatoru un rotaļ u laukumu, volejbola laukums, galda teniss. Kopumā bē rniem nebū s garlaicī gi.
Lī dz jū rai 1 minū te. Tie. Viesnī ca praktiski atrodas tieš i aiz krasta lī nijas. Ieeja jū rā ir oļ i. Peldē š anai labā k ņ emt č ī bas (bet var nopirkt arī uz vietas - cenas pieņ emamas). Jū ra ir tī ra un jū nija sā kumā jau silta.
Mums patika ē diens. Viņ i rakstī ja, ka neziņ o par augļ iem. Tā nav gluž i taisnī ba – visi nes. Pirms vakariņ ā m ir neliela až iotā ž a. Lī dz vakariņ u sā kumam (plkst. 19-00) atpū tnieku rinda. Tā kā viesnī ca tagad ir pilnī bā pilna. Bet mē s atbraucā m stundu vē lā k (lī dz 20-00) un mierī gi paē dā m un paņ ē mā m ē dienu bez drū zmē š anā s. Varbū t strā dniekiem vienkā rš i nebija laika kaut ko nodot. bet pat tad, ja mū su ieraš anā s brī dī nebija ne deserta, ne augļ u, mē s tuvojā mies pē c tam, kad 10-15 minū š u laikā bija paē duš i pamatē dienus. un paņ em to, kas tev vajadzī gs. Kopumā ē diens ir garš ī gs. Labs alkohols. Viņ i bā rā gatavo kokteiļ us. Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s ir pieejami 2 uzkodu bā ri — vienā ir burgeri, š avarma un kartupeļ i. Otrajā picā .
Ī paš s paldies animatoriem: Lena, Karina, Junior. Pateicoties š iem puiš iem, es nepieņ ē mos svarā uz š iem gardajiem desertiem (katru dienu ū dens aerobika un rī ta vingroš ana), bē rns vienmē r bija ar kaut ko aizņ emts, un mans vī rs spē lē ja volejbolu, ū denspolo, tenisu ne sliktā k par bē rnu. Vakarā arī katru dienu bija programma gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Istaba: trim mums bija istaba ar divguļ amo gultu un izvelkamo dī vā nu. Kad mē s apstā jā mies, spogulis bija saplī sis - viņ i burtiski nekavē joties novē rsa problē mu. Uzkopš ana ir ok, nav sū dzī bu.
Ekskursijā s - iesaku neņ emt gidu. Ekskursijas tiek pā rdotas arī pie viesnī cas izejas - cenas ir par 30 procentiem lē tā kas. Bijā m 2 ekskursijā s - bez pretenzijā m. Viss bija tā , kā norā dī ts ekskursijas aprakstā (paņ ē ma, atveda, pabaroja utt. ).
Kopumā š ī ir viesnī ca tiem, kas meklē ģ imenes brī vdienas ar bē rniem.
аватар malaxov.s
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca maza, bet daudz zaļ umu, ne tuvu nevelkas 5.4 ir cieš i, ē diens labs - vienmē r ir zivis, gaļ as daudz, bet galvenais, pretī ga apkalpoš ana! ! ! Gandrī z visi darbinieki uzvedas tā , it kā viņ i š eit bū tu smagos darbos un strā dā bez maksas! Par sevi es vienmē r veicu novē rtē jumu par viesnī cu, vai es nā ku š eit vai nē , es noteikti nenā kš u uz š o viesnī cu un nevienam neieteikš u, cena ir kā parasta 5, bet patiesī bā. … Tomēr ▾ Viesnī ca maza, bet daudz zaļ umu, ne tuvu nevelkas 5.4 ir cieš i, ē diens labs - vienmē r ir zivis, gaļ as daudz, bet galvenais, pretī ga apkalpoš ana! ! ! Gandrī z visi darbinieki uzvedas tā , it kā viņ i š eit bū tu smagos darbos un strā dā bez maksas! Par sevi es vienmē r veicu novē rtē jumu par viesnī cu, vai es nā ku š eit vai nē , es noteikti nenā kš u uz š o viesnī cu un nevienam neieteikš u, cena ir kā parasta 5, bet patiesī bā.. .
аватар marina1968
Mē s neizvē lē jā mies š o viesnī cu. Izvē lē jā s citu viesnī cu, augstas klases, bet tā neatvē rā s. Coral Travel tū roperators nomainī ja citu viesnī cu, mē s piekritā m, bet Coral Travel tū roperators nez kā pē c nolē ma, ka ir iespē jams nopelnī t vairā k, un nolē ma paaugstinā t izmaksas, mē s atteicā mies. … Tomēr ▾ Mē s neizvē lē jā mies š o viesnī cu. Izvē lē jā s citu viesnī cu, augstas klases, bet tā neatvē rā s. Coral Travel tū roperators nomainī ja citu viesnī cu, mē s piekritā m, bet Coral Travel tū roperators nez kā pē c nolē ma, ka ir iespē jams nopelnī t vairā k, un nolē ma paaugstinā t izmaksas, mē s atteicā mies. Viņ i teica, ka mē s ņ emam naudu. Rezervē jā m iepriekš , 2 mē neš us iepriekš , un toreiz bija tā da cena. Pē c tam mums piedā vā ja Lucida Beach Hotel Kemerā , Turcijā .
Reģ istrē š anā s noritē ja raiti, saimniece Natā lija palī dzē ja noformē t visus dokumentus un veda uz ē damzā li brokastī s. Tas neizskatā s pē c restorā na, tā pē c tā ir ē damistaba. BET! Pē dē jā uzturē š anā s dienā uzzinā jā m, ka pretī viesnī cai atrodas vē l viena tā s paš as viesnī cas ē ka ar Akvaparku! Kā pē c mums tas iepriekš netika teikts? Varbū t jā iet arī uz akvaparku! Kā pē c viņ i neteica? Kā pē c viņ i to slē pa, mē s samaksā jā m arī par Akvaparku! Tas bija iekļ auts cenā...
Viesnī cas teritorija ir tī ra un labi uzturē ta. Man patika jū ra. Tī rs, silts, caurspī dī gs.
Animatori strā dā ja slikti. Viņ i neaicinā ja, nepaziņ oja par notikumiem. Viņ i bija inerti un slinki.
Mums uzreiz piedā vā ja istabu 4. stā vā zem jumta, lai gan citos stā vos bija daudz brī vu istabu. Kamē r viņ i nedeva naudu, numurs netika mainī ts. Istabā ir viss nepiecieš amais. Gulta, duš a, tualete, balkons, TV, ledusskapis. Tī rī ts pacieš ami, viena tī rī tā ja visā m istabā m. Cilvē ks vienkā rš i nogurst, bet cenš as.
Uzturs. Mē s nebijā m izsalkuš i. Daudzveidī gs. Garda teļ a gaļ a, dā rzeņ i, zupas, zivis, saldumi. Augļ us, ja nav laika ņ emt, nepievienojiet. Pē c principa, kam nebija laika, tas kavē ja!
Uzkodu bā rā izmē ģ inā jā m burgerus. Garš ī gi, bet daudz maizes. Bet š avarmu mums iedeva aukstu. Aukstā gaļ a, kuru sagriež lielos gabalos, tā pē c ir sausa un nav sulī ga, aukstā pitas maizē . Sauksim to "Neitu un atlaidiet. " Tas nav garš ī gi. Shawarma jā bū t karstai un sulī gai.
Saldē jums tikai iepakojumā .
Viņ i ieber kokteiļ os maksimumu spraitu, zaudē...Alkohols nav ī paš i labs.
Vienī gi jauna meitene vestibila bā rā pagatavoja normā lu kokteili, kā jau stikla kausā pienā kas. Vē l nav pasliktinā jies.
Man patika jū ra, saule! Lai visiem jaukas brī vdienas! Citā viesnī cā !
Parādīt vairāk »


iemiesojums inna.s
Sveiki. Pastāsti man, reklāmas kategorijas numurs ...... kā tas ir? Vai tiešām tas atšķiras no standarta tikai platības un balkona trūkuma ziņā?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums gradyuna
Aprīlī, iepriekš rezervējot, ekskursija uz Kemeru tika pilnībā apmaksāta DAINA RESSORT BICH 5 * 110 tūkstoši rubļu. berzēt. Nedēļu pirms izlidošanas mūsu ceļojumu aģents mūs informēja, ka tehnisku iemeslu dēļ šī viesnīca mums atteicās. Mums tika dota izvēle no vairākām viesnīcām, no kurām diez vai mēs izvēlējāmies kaut ko vairāk vai mazāk līdzīgu (vērtējumi zemāk) Rezultātā mums bija jāmaksā vēl 4800. Kāda jēga no tik agras rezervācijas? Vai varbūt mēs bijām "nošauti"? Protams, piemaksājām, jo. Es negribēju palikt bez atpūtas. Viņi paņēma ultra ai clusive, bet līmenis nav tas pats. Bijām nedaudz vīlušies, jo bijām iepriekš atpūtušies Turcijā 4* apkalpošana ir tāda pati, izņemot papildus ēdienu starp brokastīm un pusdienām un pusdienām un vakariņām. Vairs nekādu papildu pakalpojumu
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 19 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Чамьюва, прямо на берегу моря у собственного пляжа. Построен в 2006 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Отель идеально подойдёт для спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 61 км от аэропорта г. Анталья. 8 км от г. Кемер
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 30 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ежедневно в отеле сервируется завтрак, обед и ужин «шведский стол». В отеле также работают 3 бара, где можно заказать разнообразные спиртные и безалкогольные напитки.

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 205 номеров в 4-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Çamyuva Mah.Ağa Ceylan Cad. No:8 Kemer / ANTALYA / TURKEY
Tālruņi: T : +90 242 824 55 25,
F : +90 242 824 69 68
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.