Seven Seas Hotel Life 5*– Atsauksmes

70
Novērtējums 8.110
№21 viesnīcas reitingā Kemera
9.3 Numurs
9.4 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.4 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Goynuk rajonā. Priežu mežs, zaļā zona, pārdomāta infrastruktūra – Seven Seas Hotel Life var droši ieteikt ģimenes atpūtai. Smilšu un oļu pludmalei ir piešķirts "Zilais karogs" – kvalitātes zīme, kas tiek piešķirta par tīrību un apdzīvojamību. Viesnīca atvērta 1992. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā un renovēta 2019./2020. gadā.Vairāk →
аватар Volhvard
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es rakstu š o atsauksmi, uzturoties viesnī cā . Izvē loties viesnī cu, mū s vadī ja 5 gadus vecs bē rns. Septiņ u jū ru viesnī cas dzī ve sevi pasniedz kā ģ imenes viesnī ca atpū tai ar bē rniem cenu kategorijā virs vidē jā s. … Tomēr ▾ Es rakstu š o atsauksmi, uzturoties viesnī cā . Izvē loties viesnī cu, mū s vadī ja 5 gadus vecs bē rns.
Septiņ u jū ru viesnī cas dzī ve sevi pasniedz kā ģ imenes viesnī ca atpū tai ar bē rniem cenu kategorijā virs vidē jā s. Reā li parastais 5 krieviem nav nekā ds frī zs. Š eit ir gandrī z visas atvaļ inā jumu ģ imenes ar bē rniem. Viesnī ca ir pilnī bā noslogota, personā la nepietiek.
Ieeja jū rā ir oļ i, un pē c viena soļ a sā kas bruģ akmeņ i. Pā ris metrus varē ja atbrī vot bē rniem.
Bet vissliktā kais bija bē rnu klubs. Aizvedu bē rnu uz klubu un vakarā istabā viņ š man teica, ka meitene viņ u sit. Nā kamajā dienā viņ a acis bija pietū kuš as. Pē c ilgas precizē š anas ar administrā ciju man rā dī ja ierakstu, kur var redzē t, ka divi bē rni paš i sē ž istabā , vecā ka meitene sā k viņ am pieskarties, tad sist ar plaukstu, tad sist pa aci. Tad viņ š ieskrien koridorā , kameras tur nav, kā man teica.
Pē c bē rna teiktā , es zinu, ka viņ a viņ u tur situsi stiprā k, tad viņ i atgriež as rotaļ u istabā , viņ a viņ u tur un sit. Telpā nebija bē rnu animatora. Bē rnu nodevu bē rnu pulciņ a atbildī bā un uzskatu par nepieņ emamu pret viņ u izrā dī t fizisku vardarbī bu. Gribē ju runā t ar š ī s meitenes vecā kiem, bet administrā cija vienu dienu teica, ka nevar atrast, tad teica, ka meitene nav tā pati. Un meitene, kura pati sita manu bē rnu, atnā ca uz bē rnu klubu, viņ a aizgā ja, viņ i nezina, kas tas ir. Tad viņ i teica, ka atraduš i viņ u, viņ a aizgā ja. Trī s dienas viņ i sakā rtoja situā ciju vai gaidī ja, kad š ī ģ imene mierī gi aizies, jo konflikts starp krieviem un ukraiņ iem viesnī cai nav izdevī gs. Un kaitē jums bē rnam un pilnī gs droš ī bas trū kums nevienu netraucē.
Gribi rakstī t iesniegumu policijai, bet es nevaru pati aizbraukt uz Kemeru un atstā t bē rnu vienu uz visu dienu š ajā klubā , jo nav garantijas, ka viņ š iznā ks neskarts.
Bē rnu klubs, kurā bē rni tiek atstā ti paš plū smā . Animatora galvenais uzdevums ir neizlaist bē rnu no vā rtiem, tas arī viss.
Bē rnu diskotē ka notiek iekš telpā s, mū zika skan tik skaļ i, ka pat man gribē jā s aiztaisī t ausis, bē rns izturē ja 2 minū tes un devā mies prom.
Viesnī ca pilnī bā atbalsta krievus, balto rož u un VVV-Ļ eņ ingradas repertuā rā . Visur skan diskotē ka. Pat istabā s.
Ē diens ir parasts, jū s nebū siet izsalcis, bet arī sajū smā . Vienī gais pluss ir tas, ka pludmales restorā ns jū su priekš ā gatavo svaigu grilē tu gaļ u un zivis.
Tā pat 2021. gadā atpū tā mies tā s paš as ķ ē des viesnī cā Seven Seas hotel Blu. Ē dienu, bē rnu izklaides un apkalpoš anas ziņ ā bija daudz labā k. Š ī s viesnī cas nav lī dzvē rtī gas, nav pat tuvu, lai gan ceļ ojumu aģ enti biež i saka, ka tā s ir vienā lī menī .
аватар france0987
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is nav pirmais gads, kad atpū š amies ar visu ģ imeni. Katru reizi ar prieku atgriež amies viesnī cā . Katru gadu viesnī ca kļ ū st labā ka un labā ka. Teritorija: ļ oti zaļ a, tī ra, netā lu no jū ras ar brī niš ķ ī gu pludmali, Ē diens: liela daž ā du ē dienu izvē le. … Tomēr ▾ Š is nav pirmais gads, kad atpū š amies ar visu ģ imeni. Katru reizi ar prieku atgriež amies viesnī cā . Katru gadu viesnī ca kļ ū st labā ka un labā ka.

Teritorija: ļ oti zaļ a, tī ra, netā lu no jū ras ar brī niš ķ ī gu pludmali,

Ē diens: liela daž ā du ē dienu izvē le. Gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Ir atseviš ķ s restorā ns ar ē dienu bē rniem.

Istabas: Kā rtī gas, remontē tas un iztī rī tas katru dienu. Iesakā m paņ emt istabu ar skatu uz kalniem.

Animā cija: animā cijas komanda padara jū su atvaļ inā jumu neaizmirstamu. Visa komanda ir ļ oti draudzī ga un jautra. Katru dienu ir cita programma, daž ā di konkursi. Vakara programma amfiteā trī ar daž ā diem š oviem, dzī vo mū ziku. Animā cija neļ aus jums garlaikoties un darī s visu iespē jamo, lai padarī tu to interesantu un jautru. Viņ i ļ oti labi saprotas ar bē rniem un kļ ū st par viņ u draugiem. Bē rni ir sajū smā par kolektī vu.

Viesi: viesnī ca ir starptautiska. Ir daudz viesu no Lielbritā nijas, Vā cijas, Lietuvas, Polijas.
Un galvenais, ka viesnī cā ir ļ oti maz atpū tnieku no Krievijas.

Paldies par brī niš ķ ī go brī vdienu.
Gaidiet mū s nā kamgad!
аватар Vk26.09
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca ir viena no labā kajā m, kurā esam apmetuš ies. Teritorija liela un liela. Ē diens katrai gaumei. Telpas ir tī ras un jaunas. Programma viesnī cā ir interesanta. Ir daž ā das izrā des, muzikā li vakari, programma bē rniem. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir viena no labā kajā m, kurā esam apmetuš ies.

Teritorija liela un liela.
Ē diens katrai gaumei.
Telpas ir tī ras un jaunas.
Programma viesnī cā ir interesanta. Ir daž ā das izrā des, muzikā li vakari, programma bē rniem.
Š ī s viesnī cas animā cijas komanda ir labā kā . Dzī vespriecī gs, atradī s pieeju gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Katru dienu daž ā di konkursi. Komandas uguns.

Mē s iesakā m apmesties viesnī cā Seven Seas Hotel Life Kemerā .
аватар anna.temnaya89
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā atpū tā mies no 13.09 lī dz 19.09! Viesnī ca man ļ oti patika, teritorija zaļ a, kopta. Viņ i uzlaboja istabu pilnī gi bez maksas, istaba bija vē sa, uzkopš ana bija lieliska, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu. Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 13.09 lī dz 19.09!
Viesnī ca man ļ oti patika, teritorija zaļ a, kopta. Viņ i uzlaboja istabu pilnī gi bez maksas, istaba bija vē sa, uzkopš ana bija lieliska, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu.
Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs. Liela dā rzeņ u un augļ u izvē le. Bā rā tiek pagatavoti lieliski kokteiļ i, arī kafija ir garš ī ga.
Animā cija pieauguš ajiem ir lieliska. Puiš i animatori Onur, Serdal, jū s katru dienu uzlā dē jā t mū s ar enerģ iju, viņ i strā dā uz 100%. Jogas un zumbas skolotā ja Anna, patiesa profesionā le, katru dienu apmeklē ja viņ as nodarbī bas.
Bē rnu klubs ī sti nepatika, bē rni ir paš i.
Es iesaku š o viesnī cu absolū ti visiem. Atpū ta visaugstā kajā lī menī . Tā turpinā t Seven Seas Hotel Life?????????? ? ?
аватар alexy5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti ē rta viesnī ca. Teritorija nav liela, kopta, viegli un ā tri nokļ ū stama jebkur. Personā ls visā cenš as iepriecinā t viesus. Ē dienu kvalitā te visaugstā kajā lī menī , diezgan daudzveidī ga, daudz augļ u, vienmē r vairā ku veidu zivis un jū ras veltes. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rta viesnī ca. Teritorija nav liela, kopta, viegli un ā tri nokļ ū stama jebkur. Personā ls visā cenš as iepriecinā t viesus. Ē dienu kvalitā te visaugstā kajā lī menī , diezgan daudzveidī ga, daudz augļ u, vienmē r vairā ku veidu zivis un jū ras veltes. Dzē rieni galvenokā rt tiek raž oti uz vietas, bet ar pieņ emamu kvalitā ti. Atseviš ķ i es vē los atzī mē t skaisto lielo pludmali, kas sadalī ta zonā s ģ imenē m ar bē rniem (kur jū s nevarat smē ķ ē t) un pieauguš ajiem. Pludmalē ir smiltis, mani pā rsteidza ļ oti ē rta ieeja jū rā , kas Kemeras reģ ionam ir neparasta. Viesnī cā liela uzmanī ba tiek pievē rsta bē rniem, ir brī niš ķ ī gs bē rnu klubiņ š , restorā nā ir atseviš ķ a lete ar traukiem bē rniem, animatori izklaidē no rī ta lī dz vē lam vakaram, lai vecā ki nevarē tu uztraukties par saviem bē rniem. Istabas diezgan plaš as, gulta ē rta, uzkopš ana kvalitatī va. Minibā rs tiek papildinā ts katru dienu (ū dens, dzē rieni, alus). Wi-fi darbojas visā viesnī cā , ā trums labs. Jū s garantē jat, ka no viesnī cas iegū sit daudz vairā k, nekā gaidī jā t.
аватар 100777
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī sumā par galvenajā m priekš rocī bā m, kas atš ķ ir š o viesnī cu: - ļ oti forš s Wi-Fi un labi uztver pat pludmalē . - nav rokassprā dzes. - dvieļ iem nav vajadzī gas kartes. Paņ emiet to, ko vē laties, un varat atstā t to pludmalē . … Tomēr ▾ Ī sumā par galvenajā m priekš rocī bā m, kas atš ķ ir š o viesnī cu:
- ļ oti forš s Wi-Fi un labi uztver pat pludmalē .
- nav rokassprā dzes.
- dvieļ iem nav vajadzī gas kartes. Paņ emiet to, ko vē laties, un varat atstā t to pludmalē . Darbinieki noņ ems.
- vakaros lielajā zā lē meitene spē lē klavieres, super.
- Ē diens un apkalpoš ana ir lieliska.
Kas attiecas uz mani, mī nus viens, bet labojams. Jū rā.2 metru dziļ umā iepretim pontonam guļ baļ ķ i, sijas un metā la konstrukciju paliekas. Ir bī stami nirt.
аватар ljuka1977
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska! Teritorija ir ļ oti skaista, ieskauj zaļ umi un ziedi. Jū ra ir tī ra, pludmale ir skaista. Numuri ir plaš i un ē rti, ikdienas uzkopš ana. Lielisks Wi-Fi numuros un visā viesnī cā . Ī paš s paldies darbiniekiem! Lielisks darbs Viesu attiecī bas, lfet Camdali bija ļ oti laipna un uzmanī ga pret mums, labprā t un labprā t nā ca palī gā jebkurā laikā , liels paldies viņ ai par to! Virtuve nav slavē jama, ir pat ī paš a bē rnu ē dienkarte. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska! Teritorija ir ļ oti skaista, ieskauj zaļ umi un ziedi. Jū ra ir tī ra, pludmale ir skaista. Numuri ir plaš i un ē rti, ikdienas uzkopš ana. Lielisks Wi-Fi numuros un visā viesnī cā .
Ī paš s paldies darbiniekiem! Lielisks darbs Viesu attiecī bas, lfet Camdali bija ļ oti laipna un uzmanī ga pret mums, labprā t un labprā t nā ca palī gā jebkurā laikā , liels paldies viņ ai par to!
Virtuve nav slavē jama, ir pat ī paš a bē rnu ē dienkarte. Un vispā r ģ imenē m ar bē rniem labā ko viesnī cu nevar atrast.
Viesmī ļ i lieliski gudrinieki, vienmē r ar smaidu, ar joku, likā s, ka braucam ciemos pie veciem labiem draugiem. Denizs, Arifs, Seluks un Selē ns veicinā ja vispā rē jo brī niš ķ ī go viesnī cas pieredzi. Mē s aizbraucā m ar asarā m un jau sapņ ojā m par atgrieš anos vē lreiz...
Liels paldies, Septiņ as jū ras!! !
Tu esi labā kais.
аватар kristina_ya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ģ imenes brī vdienas maija vidū . Rakstu atsauksmi tikai tiem tū ristiem, kuri nezina, ka 5 zvaigznes ultra viss iekļ auts un super vē rtē jumi ceļ ojumu vietnē s negarantē brī niš ķ ī gu atpū tu. No plusiem tikai jū ra un skats uz kalniem. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas maija vidū . Rakstu atsauksmi tikai tiem tū ristiem, kuri nezina, ka 5 zvaigznes ultra viss iekļ auts un super vē rtē jumi ceļ ojumu vietnē s negarantē brī niš ķ ī gu atpū tu.
No plusiem tikai jū ra un skats uz kalniem. Viss.
Mī nusi:
1. Galvenā s ē kas uzņ emš ana ir ievē rojami zemā ka par 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Pie ieejas un apmetnes par dzirkstī š anu nevar bū t ne prā tā . C klases mē beles, neliels vestibils.
2. Personā ls 50% nerunā angliski, pā rē jais personā ls mā cī ja krievu valodu (pienā kuma frā zes) un attiecī gi turku valodu. Lielā kā daļ a viesmī ļ u ir rupji. Iespē jamais variants ir š ā ds: tu sē di uz krē sla, ē d, un viesmī lis klauvē pie krē sla atzveltnes. . . viņ š tikko gā ja garā m. . . Krē sli visi ir no pī tā m mē belē m un bez spilveniem vai matrač iem. . Attiecī gi komforts sē ž ot ī sos š ortos vai svā rkos ir 0, drī zā k sā pes. Man bija jā ņ em lī dzi dvielis.
Dzirdamī ba viesnī cā ir maksimā la, arī personā ls no rī ta nedomā , ka 9.00 viesi vē l guļ , un bļ auj viens uz otru no daž ā dā m ē kas daļ ā m (ratiņ i arī tiek vesti, troksnis, klauvē , dā rdoņ a - viss ir klā t).
3. Ē diens. Š ī ir 100% vilš anā s. Vienkā rš i nepaļ aujieties uz neko. Un LŪ DZU Ņ EMIET VĒ RĀ , ka atseviš ķ i alkoholiskie dzē rieni ir par papildus samaksu! ! ! Tas ir ī paš i viss iekļ auts. Trauki nebija labi nomazgā ti. Ierī ces nav aizzī mogotas. Ja no galda paņ em š ķ ī vi ar dakš iņ u/nazi, tad jaunus nedod, pats meklē uz blakus galda. Mū su laikā viesnī ca bija aizņ emta par 50-60%, vietas ir ļ oti maz. Esiet uzmanī gi - vā rnas š ajā viesnī cā ierasto kaķ u vietā , atstā jiet ē dienu bez uzraudzī bas - tas vairs nav jū su.
4. Mā jturī ba. Ļ oti viduvē ji. Vienu no dienā m viņ i iegā ja istabā , un pie ieejas bija peļ ķ e. . . viņ i vienkā rš i aizmirsa to noslaucī t. Tā pat, reģ istrē joties, bē rniem netika nodroš inā ta gultasveļ a. Un viņ i to atnesa, neklauvē jot pie durvī m.
5. Animā cija. Š eit mē s ienira Turcijā pirms 15 gadiem. Amfiteā tris nav atvē rts. Reti dejotā ji – likā s, ka ģ imene uzstā jas: no jauniem lī dz veciem. Skaņ a ir klusa. Par bē rnu animā ciju neko nevaru teikt, jo bē rni ir pieauguš i un paš i sev atraduš i izklaidi. Konkursi par labā ko Mister un Madam - bez vā rdiem.
6. Tieš i š ajā viesnī cā es sapratu, kā pē c eksistē.18+ viesnī cas. Viesnī cas teritorija ir maza, visur ir ģ imenes ar mazuļ iem, skaidrs, ka bē rni ir bē rni, bet nemitī ga kliegš ana, kaprī zes, plī suš i trauki, bē rnu skraidī š ana zem kā jā m, vecā ku draudi utt. – Aizvien kaitinoš ā k.
7. Kontingents 80% viesu no Ukrainas, 10% vietē jie un 10% citi).
8. Coral travel pā rstā vji tev pā rdos cū ku makā . Iesaku sazinā ties ar gidu, lai uzzinā tu sī kā ku informā ciju par izvē lē to tū ri.
Vē l gribu atzī mē t SPA darbinieku uzbā zī bu, fotogrā fijas, ā das utt. Dienas laikā viņ i trī s reizes griezā s pie mums un uzspieda savus pakalpojumus (un nepavisam ne lē ti).
Secinā jums: viesnī ca ir stabils 3! Nav vē lē š anā s atgriezties.
Un mans pā rskats nemaz nav tendenciozs, man ir ar ko salī dzinā t.
Подача воды...
аватар tarannik_an
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, perfekta apkalpoš ana, izcils personā ls, super jū ra. Tī rī ba, kā rtī ba. VĪ RUSU NAV. Viesnī cas rotā jums ir pianiste Tatjana. Viņ as dzī vā mū zika ir lieliska. Š eit ir panti, ko es viņ ai veltu: Vē l viens saulriets ar oranž u "kodu" Ar atvadu pā rdomu izgaismoja vilni, Un nakts jau ir debesu vē sums glā stī ja dreboš i augoš o mē nesi. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, perfekta apkalpoš ana, izcils personā ls, super jū ra. Tī rī ba, kā rtī ba. VĪ RUSU NAV.

Viesnī cas rotā jums ir pianiste Tatjana. Viņ as dzī vā mū zika ir lieliska. Š eit ir panti, ko es viņ ai veltu:

Vē l viens saulriets ar oranž u "kodu"
Ar atvadu pā rdomu izgaismoja vilni,
Un nakts jau ir debesu vē sums
glā stī ja dreboš i augoš o mē nesi...
Kemers aizdedzinā ja uguni, un nebija nekā du trū kumu
Dieviš ķ ajā skaistuma nirvā nā,
Un harmonijas ideā ls - Tatjana
Uz zeltaini baltā m klavierē m
Spē lē ja tā , lai kalni bū tu augstumā,
Likā s, ka ar to ir par maz...Katrā notī
Es dzirdē ju Dieva balsi...un vilni
Pacē la mū ziku. Viņ a ir
Pacē lā s debesī s eņ ģ eļ a lidojumā.
Un es gribē ju tik "Besame mucho",
Ka nebija spē ka pretoties...
Un es, cerams, nedroš i jautā ju...
Jā , tas bija rets gadī jums
Kad ekspromts - "desmitniekā " ...Dievs, mans -
Es dziedā ju, viņ a spē lē ja no debesī m
Refrē ns skanē ja "...perderte despues... "
Un unisonā pacē la sē rfot!!!
A. T. 24.05. 2021.  gads.
tarannik_an@ukr. tī kls
аватар dlyavkontakte
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apkalpoš ana: mū s iekā rtoja apartamentos galvenajā ē kā.3. stā vā , bet mē s gribē jā m dzī vot bungalo pirmajā stā vā . Bez turpmā kiem jautā jumiem un vilcinā š anā s mū s aizveda pā rbaudī t bungalo un nodroš inā ja divus, nevis divus apartamentus. … Tomēr ▾ Apkalpoš ana: mū s iekā rtoja apartamentos galvenajā ē kā.3. stā vā , bet mē s gribē jā m dzī vot bungalo pirmajā stā vā . Bez turpmā kiem jautā jumiem un vilcinā š anā s mū s aizveda pā rbaudī t bungalo un nodroš inā ja divus, nevis divus apartamentus. Lū dzā m papildus pakaramos, el. tees, visi ā tri. Palū dza pievienot istabai ceturto gultu - 2 min. saņ ē ma pozitī vu atbildi. Visi bez jebkā diem jautā jumiem pā rceļ , pievieno, pā rceļ .
Ē diens: pieklā jī gs, bez liekā m ripā m, 4.5 turku ieraš anā s.
Teritorija: zaļ a, ļ oti skaista, svaigs gaiss.
Nav pietiekami daudz mā jī gu vietu, lapenes, kafejnī cas.
Numuri ir plaš i un tī ri.
Ресторан Детская йога Цветы
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель находится на самом берегу моря, в районе Гёйнюк. Сосновый лес, зеленая территория, продуманная инфраструктура – Seven Seas Hotel Life можно смело рекомендовать для отдыха всей семьей. Песчано-галечный пляж отмечен «Голубым флагом» – знаком качества, который присваивается за чистоту и благоустроенность. Отель открылся в 1992 году, последний ремонт был произведен в 2014 году, реконструкция – в 2019/2020 году.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Анталья, в 7 км от г. Кемер, в 1 км от п. Гейнюк. В 3,3 км от отеля находится Гёйнюкский каньон.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 180 м. Тенты.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 ресторана (3 а-ля карт – по резервации), 5 баров, 1 конференц-зал (до 70 персон), 6 открытых бассейна, 3 водные горки. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Площадь Детского Мира занимает 1830 кв. м. Имеется 3 разных крытых помещения: Закрытое помещение 1 (для детей от 0 до 16 лет) 100 кв. м – ресепшен, мини шведский стол, детский ресторан. Закрытое помещение 2 (для детей от 0 до 4 лет) 100 кв. м – кухня (для мам), комната грудного кормления, спальня для младенцев (0-2 лет), детская комната (0-4 лет), детский уголок. Закрытое помещение 3 (для детей от 5 до 16 лет) 100 кв. м – игровая комната Lego, комната Playstation, комната активного досуга, кинозал. Мероприятия на воздухе: игровая площадка для детей 5-16 лет, 2 игровые комнаты для детей 0-4 лет, детский бассейн (в тени), бассейн с горками (3 горки) – доступен для гостей с +7 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports К услугам гостей сауна, хаммам, открытый бассейн с водными горками, а также частная пляжная зона с бесплатными тентами и шезлонгами. На территории и неподалеку можно заняться различными видами активного отдыха, включая сплав на каноэ. 2 теннисных корта (с кварцевым покрытием).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 288 номеров. Один 6-этажный корпус и семь 2-этажных коттеджей, здание Residence.

Istabās

Номера с видом на море и на сад.

В наличии имеется: балкон, туалет, душ, кондиционер, сейф, прямой телефон, мини-бар (бесплатно), спутниковое телевидение.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Goynuk Mevki 07980 Kemer / Antalya
Tālruņi: Тел.: +90 242 815 15 11 Факс: +90 242 815 15 10
Tīmekļa vietne: Seven Seas Hotel Life
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).