Camelot Boutique Hotel 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 4.910
№67 viesnīcas reitingā Bodruma
4.5 Numurs
5.0 apkalpošana
4.4 Tīrība
4.6 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Dizaina viesnīca atrodas Akyarlar ciematā, vienā no skaistākajiem Turcijas līčiem, un no tās paveras brīnišķīgs skats uz Grieķijas Kosas salu. Netālu atrodas Turgutreis pilsēta. Atvērts 2010. gadā, pēdējais remonts veikts 2016. gadā (istabās 2015. gadā). Skaista teritorija un ērti numuri. Viesnīca sastāv no desmit divstāvu bungalo. Piemērots ģimenēm, jauniešiem un pāriem.Vairāk →
аватар hanna.kostohlodova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
2020. gada septembrī atpū tā mies ar draugiem, nolē mā m š ajos datumos doties atvaļ inā jumā , jo mū su uzņ ē mumam bija divas dzimš anas dienas, man palika 25 gadi. Pē rkot vauč erus, ilgi š aubī jā mies par viesnī cas izvē li, jo atsauksmes bija negatī vas. … Tomēr ▾ 2020. gada septembrī atpū tā mies ar draugiem, nolē mā m š ajos datumos doties atvaļ inā jumā , jo mū su uzņ ē mumam bija divas dzimš anas dienas, man palika 25 gadi.
Pē rkot vauč erus, ilgi š aubī jā mies par viesnī cas izvē li, jo atsauksmes bija negatī vas.
Ierodoties viesnī cā , iepriekš lasī tā s atsauksmes mums š ķ ita smieklī gas un lieliski, ka tajā s neieklausī jā mies.
Reģ istrē joties mū s sagaidī ja vī rietis, uzreiz tika uzvilktas rokassprā dzes (atbraucā m 06:30).
Mē s atstā jā m savas mantas reģ istratū rā , nomainī jā m peldkostī mus un devā mies uz pludmali.
Tā kā teritorija ir kompakta un mā jī ga, viss ir pastaigas attā lumā , piemē ram, pludmale.
Par pludmali: pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un mī kstu matrač u, ir ieeja no pontona (nav dziļ a) un no krasta.
No mī nusiem: bungalo pludmalē tiek ī rē ts par papildus samaksu. maksu un ne tikai viesnī cas viesiem, bet arī nepiederoš ā m personā m.
Nebijā m iekā rtojuš ies 14:00, kā visā s viesnī cā s, bet krietni agrā k - 11:30, bijā m patī kami pā rsteigti.
Puiš i, protams, bija iekā rtojuš ies labā kā istabiņ ā (3-vietī gs un plaš s otrajā stā vā ), bet arī labi pavadī jā m laiku, lai gan siena bija nedaudz zem krā sota, bet bija skats uz baseinu un jū ra, bija izeja no balkona uz ielu.
Par ē dienu: ē diens bija lielisks, lai gan nebija pietiekami daudz jū ras velš u.
Kopumā viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, mē s tur iegriezī simies vē l, tā ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, draugiem vai pā riem.
Tuvumā ir arī daudzi lielveikali un tirgus, kur var iegā dā ties lē ti.
ES iesaku.
Бассейн
аватар laura-february
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirms doš anā s biju lasī jis daž as negatī vas atsauksmes, tā pē c biju ļ oti noraizē jies. Man ir problē mas ar muguru, tā pē c es nevaru staigā t tā lu un daudz. Bet kā ds bija mans pā rsteigums, kad, ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja laipns personā ls un nebija jā gaida reģ istrē š anā s un arī jā maksā par š o pakalpojumu (viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta). … Tomēr ▾ Pirms doš anā s biju lasī jis daž as negatī vas atsauksmes, tā pē c biju ļ oti noraizē jies. Man ir problē mas ar muguru, tā pē c es nevaru staigā t tā lu un daudz. Bet kā ds bija mans pā rsteigums, kad, ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja laipns personā ls un nebija jā gaida reģ istrē š anā s un arī jā maksā par š o pakalpojumu (viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta). Paprasī ju istabu ar maksimā lu tuvumu jū rai un mū s uzreiz aizveda uz mū su dzī vokli neprasot ne santī ma! ! ! Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, ē diens garš ī gs, pludmale brī niš ķ ī ga, istabas vienmē r tī ras, gultas veļ a svaiga. Iesaku no visas sirds! Ja lidojat uz Turciju marmora kā pņ u un sarkankoka meklē jumos - dodieties uz Rixos. Un Camelot tika radī ts tiem, kas novē rtē komfortu un laipnī bu, kā arī mī l Egejas jū ru! Visu to labā ko!
аватар allo4ka8607
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ekskursija tika uzņ emta 3 dienas pirms izlidoš anas, ī sti nelasot atsauksmes, bet velti. Biju ģ imene ar 6 gadus vecu bē rnu. Apmetā s 1. stā va istabā ar pelē jumu. Tā da mē roga pelē jums, ka drī z kļ ū s par jū tī gu dzī vī bas formu. … Tomēr ▾ Ekskursija tika uzņ emta 3 dienas pirms izlidoš anas, ī sti nelasot atsauksmes, bet velti.
Biju ģ imene ar 6 gadus vecu bē rnu. Apmetā s 1. stā va istabā ar pelē jumu. Tā da mē roga pelē jums, ka drī z kļ ū s par jū tī gu dzī vī bas formu. Viņ a ir vannasistabā un istabā , daž ā dā s krā sā s (pievienoš u foto). Sienas ir mitras, smaka ir vienkā rš i neaprakstā ma. Pieprasot mainī t istabu, zē ni reģ istratū rā NEKO nevar izdarī t. Par jebkuru jautā jumu tie tiek nosū tī ti direktoram - Mustafa, kurš dzī vo š eit, teritorijā . Rezultā tā mainī ja tikai nā kamajā dienā , un vienu dienu vienkā rš i neizpakojā m mantas, lai tā s smird (labu atpū tu).
Istabu fotoattē li nav atjauninā ti. Viss nobruž ā ts, nobruž ā ts, smirdī gs.
Ē diens. Ē diens ir maz, izsalcis nepaliksi, nav no kā izvē lē ties. Pusdienā s vai vakariņ ā s 1 gaļ as veids, zivju nekad nebija! no augļ iem - TIKAI arbū zus, kā dreiz tie deva kish-miš . Nav slikta saldumu izvē le, bet tas arī viss.
Tī rī š ana. Tī rī š anas nebija. Pavisam. 5. uzturē š anā s dienā pē c sū dzē š anā s tam paš am Mustafa izdevā s noķ ert ķ eksē još os apkopē jus netā lu no istabas. Viņ i ā tri nomainī ja dvieļ us un iznesa miskasti. Ar tī rī š anu pirms izbraukš anas mū s nelutinā ja.
No labā - uzturē š anā s laikā manam dē lam bija dzimš anas diena, un pē c vairā kiem atgā dinā jumiem viņ i izcepa personī go kū ku ar svecē m. Paldies.
Mē s devā mies ekskursijā uz Kosu, Grieķ iju, ne pā rā k slikti. Turgutreis bija robež a, bet tā bija slē gta, jū s ved uz Bodrumu, bet pē c tam uz salu pretī viesnī cai.
Viesnī ca ir paredzē ta klusai atpū tai, diezgan kompakta. Apkā rt nav kur apbraukt - jā brauc uz Bodrumu (ar mikroautobusu 40 min).
Es neiesaku š eit nā kt! Vienkā rš i banā li – padomā jiet par savu veselī bu, viesnī ca nav tā s naudas vē rta. Blaktis bez blaktī m (bet pagaidā m).
Вид с пирса на Кос (Греция) Территория отеля
аватар _711652
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es braucu nejauš i karstā ceļ ojumā . Ā tri nokā rtojā s. Istaba nav labi uzturē ta. Gulta ir biedē još a. Netī rī t. Personā ls ir draudzī gs. Teritorija ir sakopta. Ē diens ir vienā ds. Pludmale un jū ra ir ļ oti stā vas. … Tomēr ▾ Es braucu nejauš i karstā ceļ ojumā . Ā tri nokā rtojā s. Istaba nav labi uzturē ta. Gulta ir biedē još a. Netī rī t. Personā ls ir draudzī gs. Teritorija ir sakopta. Ē diens ir vienā ds. Pludmale un jū ra ir ļ oti stā vas. Joprojā m labi atpū tā s.
аватар 2503016
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Gribu brī dinā t cilvē kus, kuri ar ceļ ojumu aģ enta palī dzī bu akciju var ienest š ajā bedrē . Ja tev piedā vā š o viesnī cu – bē dziet! ! ! ! ! Viņ i vē las jū s apmā nī t naudas dē ļ . Nesaprotu tos cilvē kus, kuri š ai viesnī cai liek augstu atzī mes un raksta labas atsauksmes. … Tomēr ▾ Gribu brī dinā t cilvē kus, kuri ar ceļ ojumu aģ enta palī dzī bu akciju var ienest š ajā bedrē . Ja tev piedā vā š o viesnī cu – bē dziet! ! ! ! ! Viņ i vē las jū s apmā nī t naudas dē ļ . Nesaprotu tos cilvē kus, kuri š ai viesnī cai liek augstu atzī mes un raksta labas atsauksmes. Š ai viesnī cai vispā r nav zvaigž ņ u. Š ī ir vieta, kur cilvē ks var saslimt ar infekciju vai slimī bu. Nekur neesmu redzē jis tik antisanitā rus apstā kļ us kā š ajā vietā . Viesnī ca Camelot nevē las, lai viņ u sauc. Atkal š ī ir dzī vī bai bī stama bedre.

Kā pē c es izdaru š ā dus secinā jumus? Profesionā lā s darbī bas dē ļ daudz ceļ oju un biež i apmetos viesnī cā s. Lī dz ar to varu objektī vi novē rtē t Camelot sniegto pakalpojumu kvalitā ti.

Telpa ir mitra un mitra, it ī paš i vannas istabā . Tā pē c uz sienā m ir eleganti pelē juma, sē nī š u un pelē juma raksti. Gulta, spilveni, matracis - viss slapjš . Š ķ iet, ka vanna nav izņ emta kopš Camelot atvē rš anas.
Izlietne, tualete, duš as starpsiena, grī da, sienas - viss ir netī rs, notraipī ts un sū dī gs. Tualetes vā ks tika nomazgā ts ar mitrajā m salvetē m un dezinficē ts ar atnesto viskiju))) Iekā rtojoties izgā ztuvē nemainī ja iepakojumu.....Uz sienā m starp puķ i un sē nī ti organiski un dabī gi iederas izsmē rē ti lī ķ i, ar kuriem pietiek. . Tikko noplī sis moskī tu tī kls....Kā pē c to mainī t?

Divas nedē ļ as istaba ne reizi netika tī rī ta, gulta netika mainī ta. Dvieļ i tika mainī ti tikai pē c atgā dinā juma. Uz visu stundu varbū t trī s vai č etras reizes. Ledusskapis, seifs, TV, kondicionieris - darbojā s pareizi. Tas ir dī vaini)) Kas attiecas uz skaņ as izolā ciju telpā - tā s vienkā rš i nav. Ja jums paveicas ar laimī giem kaimiņ iem, varat aizmirst par miegu. Dzirdiet visu, kas notiek blakus istabā s un uz ielas.
Kurš devā s uz tualeti no kaimiņ iem, kurš nodarbojas ar seksu - jū s visu zinā t))) Gribi vai nē . Nav izvē les. Aizvē rti logi nepalī dz.
Ī paš i paveicies tiem, kas dzī vo veļ as mazgā tavas tuvumā . Katru dienu aizmigt veļ as mazgā jamo maš ī nu trokš ņ os. Vai tas ir tavs sapnis atvaļ inā jumā ? ))))

Ē diens. Mē s devā mies jū rā ar sapni par jū ras velš u un tropu augļ u ē dienkarti ... )))) Ak, cik tā lu š ie sapņ i ir no realitā tes. Divu nedē ļ u laikā VIENREIZ redzē ju zivis š ķ ī vī . No augļ iem bija arbū zs un trī s reizes vairā k vī nogu no quiche š ķ irnes. Un š ī ir sezona, kad tirgus stendi ir pilni ar daž ā diem augļ iem un dā rzeņ iem. Labi, ka netā lu bija vietē jais tirgus, kur ceturtdien varē ja iegā dā ties vietē jos gardumus. Pā rsteidzoš s kontrasts starp galdā pasniegto arbū zu un letes ar seš ā m lī dz septiņ ā m vī nogu š ķ irnē m, vī ģ ē m, mandarī niem, granā tā boliem un visā diem labumiem. Pat banā nus un apelsī nus nedeva. Arbū zs, un viņ am izdevā s nopirkt ne saldu.
Ka neviens negribē ja ņ emt vairā k.

Elektrī bas stabs pludmalē - saplaisā jis apakš ā.
Lai nenokristu uz atpū tnieku sauļ oš anā s krē sliem, piesieti uz auklas pie tuvē jā koka. . Pū tī s stiprs vē jš – nevienam nepaveiksies. Sā nu jū ra un mols ar sauļ oš anā s krē sliem. Š eit ir mans pā rskats par Camelot.
аватар 1k1s1v
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Teikš u uzreiz, ka uz teritoriju, pā rtiku un apmetni nav pretenziju. Bet viņ i mums iedeva istabu ar no griestiem drū poš u apmetumu, ar sē nī tē m noklā tā m sienā m un ar netī ru palagu. Uzreiz lū dza mainī t istabu. Mums piedā vā ja citu istabu ar piemaksu, bet teica, ka rī t 12. … Tomēr ▾ Teikš u uzreiz, ka uz teritoriju, pā rtiku un apmetni nav pretenziju.
Bet viņ i mums iedeva istabu ar no griestiem drū poš u apmetumu, ar sē nī tē m noklā tā m sienā m un ar netī ru palagu.
Uzreiz lū dza mainī t istabu. Mums piedā vā ja citu istabu ar piemaksu, bet teica, ka rī t 12.00 bū s brī va. Viņ i piedā vā ja nā kt nā kamajā dienā.12. 00 un apskatī t istabu. Mē s nekavē joties devā m piekriš anu.
Kad nā kamajā dienā ieradā mies reģ istratū rā , mums pateica, ka istabiņ a tiek tī rī ta un nosū tī ta pastaigā lī dz 14.00. 14.00 krieviski runā još ā vadī tā ja nebija uz vietas. Pā rē jais personā ls runā tikai turku valodā . Paldies viesnī cas gidam Anex Tura, kurš palī dzē ja noskaidrot situā ciju un izrā dī jā s, ka mums bija jā ierodas uz 16.00. 16.00 izrā dī jā s, ka atpū tnieki savu uzturē š anos istabā pagarinā juš i lī dz plkst. 19.00. Nu 19.00 tika paziņ ots, ka nevar izraidī t tū ristus, kuri bija samaksā juš i par istabu, bet viņ i mū s atcerē jā s.
Lai pilnī bā nesabojā tu mū su brī vdienas, nolē mā m netē rē t laiku tā lā kai kā rš u atklā š anai.
Kā vē lā k izrā dī jā s, viesnī ca ir ī rē ta un ī rnieks jau vairā kus gadus neko nav ieguldī jis viesnī cas uzturē š anā .
Tā pē c es neiesaku doties uz š o viesnī cu.
Стена в номере Потолок в номере Санузел Следы помады на простыне Осыпающаяся штукатурка
аватар op5502
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā kš u ar mī nusiem, kurus atvaļ inā jumā nekad nemeklē jam, jo ​ ​ viss vienmē r atbilda atsauksmē m un fotogrā fijā m. Kas attiecas uz Camelot Boutige viesnī cu, tad viss ir savā dā k, jo visā s vietnē s bildes rā da, ka viss ir skaisti, jauni utt. … Tomēr ▾ Sā kš u ar mī nusiem, kurus atvaļ inā jumā nekad nemeklē jam, jo ​ ​ viss vienmē r atbilda atsauksmē m un fotogrā fijā m. Kas attiecas uz Camelot Boutige viesnī cu, tad viss ir savā dā k, jo visā s vietnē s bildes rā da, ka viss ir skaisti, jauni utt. . Uz skaistuma rē ķ ina, bez š aubā m varu saukt viesnī cu, jo tā ir ideā la - maza, zaļ a, viss apkā rt ziediem, ļ oti mā jī gi. CIPARI tieš ā m, kā raksta, š ausmī gā stā voklī , pirmajā stā vā pie vannasistabas sē nī tes viss vecs, nolobī ts, tī rī š ana ir tikai vā rds "tī rī š ana" - ļ oti vā ja.

Pā rbaudiet galveno - seifu, lai strā dā tu, jo mū su atvaļ inā juma laikā divas ģ imenes piedzī voja zā dzī bas. Mums bija problē mas ar seifu, vannas istabā nebija gaismas, vannas istabā vai istabā nebija izgā ztuves, uz ko mums reģ istratū rā teica, ka viņ iem nav tā das izgā ztuves - š oks, bet kā ir ? ! ! !!
Uz seifa rē ķ ina reģ istratū rā mums arī pateica, ka tā nevar bū t, ka tas strā dā , par visu pā rē jo, kas bija nepareizi, mē s arī ī paš i nedzirdē jā m un nesteidzā mies palī dzē t, bet labi, ka nē visi darbinieki tur bija daž i ļ oti jauki un gā dī gi cilvē ki, kuri adekvā ti uzklausī ja un ziņ oja par to noteiktiem cilvē kiem, kuri beidzot atnā ca un visu izdarī ja, un nā kamajā dienā tika atrasta pat atkritumu tvertne.

UZTURS - tas mū s maigi izsakoties pievī la, izvē le tieš ā m maza, piemē ram, zivs 10 dienā s nekad nav bijusi, gaļ a izņ emot vakariņ ā s, daž reiz pusdienā s, bet kotletes pusfabrikā tu grū ti nosaukt par gaļ u. Viss monotonais atkā rtojā s ik pē c 3 dienā m. Tagad var š ķ ist, ka esam ļ oti izvē lī gi – tā vienkā rš i nav taisnī ba, fakts ir tā ds, ka, ja maksā tu kā karstu cenu, pretenziju nebū tu, mē s saprotam cenas un kvalitā tes attiecī bu, un tā arī ir.

Ideā li tur - tā tad ir JŪ RA.
Saulriets iespē jams gan no krasta, gan no pontona, jū ra ir ā rkā rtī gi tī ra un skaista.

Atkal uzreiz jā maina dvieļ i, tie jau ir saplī suš i, netī ri, kā arī sauļ oš anā s krē sli, matrač i - tas viss arī jā maina, jo uz tā ir godī gi ļ oti nepatī kami un pretī gi gulē t (

Kuram vienalga ē dinā š ana, izmitinā š ana utt tā da nauda ir daudz alternatī vu.
аватар fedor1972
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tū risma operators ANEX - 5 5 ballu skalā . viss super - lidojums, transfē rs, ekskursijas. Viesnī ca ir ok. Teritorija neliela, bet mā jī ga un skaista. Numurs - ģ imenes 4 - milzī gs, plaš s, ē rts. Ē dieni - austrumu virtuve, daudz pikanta. nav bē rnu un diē tiskā s pā rtikas. … Tomēr ▾ Tū risma operators ANEX - 5 5 ballu skalā . viss super - lidojums, transfē rs, ekskursijas.

Viesnī ca ir ok. Teritorija neliela, bet mā jī ga un skaista.

Numurs - ģ imenes 4 - milzī gs, plaš s, ē rts.

Ē dieni - austrumu virtuve, daudz pikanta. nav bē rnu un diē tiskā s pā rtikas.

Apkalpoš ana:

Administrā cija jū s uzmanī gi uzklausī s, tač u tas nav fakts, vai jū su problē mai bū s ā trs risinā jums. lai iegū tu 100% rezultā tu, jums ir jā runā turku valodā.

Istabu uzkopš ana - piedā vā ja uzkopt katru dienu un vienmē r no 13 lī dz 15. Nā cā s pielā goties - vai nu nodot, vai atteikties.

KAS NEpatika:

- turkiem vienmē r ir taisnī ba, ja ir domstarpī bas starp slā viem un turkiem, tad turkiem joprojā m ir taisnī ba. Viņ i ir mā jā s. Jū s apmeklē jat. Š ī viesnī ca 85% ir paredzē ta viņ u atpū tai, 15% - slā viem. Personā ls pirmā m kā rtā m izpilda viņ u vē lmes. Viņ i mī ļ i smaida slā viem, savā starpā kaut ko stā sta par tevi un mež onī gi kaimiņ os;
- mums bija divi fakti par naudas pazuš anu no istabā m, uz ko administrā cija uzstā j - izmeklē š anas nebū s, visu vē rtī go glabā jiet seifā . Proti, tas, ka viesnī cā ir ž urkas, kas skraida pa istabā m, viņ iem ir normā li; Dzī vojamo mā ju gaiteņ os nav novē roš anas kameru, iespē jams, ar nolū ku.

- ja jū su ā rdurvju slē dzene nav kā rtī bā - viesnī cas tehniskais dienests cenš as to salabot. Ja tualetē ir saplī susi slē dzene, tad viss! nav iespē ju remontē t, sazinieties ar garantijas servisu nevis no viesnī cas. RAVE. vismaz paņ emiet un nē sā jiet lī dzi instrumentus un durvju aizbī dņ us.

Vispā r pā rē jais atstā ja NORMĀ LUS iespaidus.
аватар irina0271
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā Camelot atpū tā mies no 1. lī dz 8. augustam. Kopumā iespaidi no pā rē jiem bija labi, bet tas lielā mē rā ir pateicoties cilvē kiem un paš ai Turcijai. Istabas: fotogrā fijas viesnī cas vietnē un faktiskais viesnī cas stā voklis ievē rojami atš ķ iras. … Tomēr ▾ Viesnī cā Camelot atpū tā mies no 1. lī dz 8. augustam. Kopumā iespaidi no pā rē jiem bija labi, bet tas lielā mē rā ir pateicoties cilvē kiem un paš ai Turcijai.
Istabas: fotogrā fijas viesnī cas vietnē un faktiskais viesnī cas stā voklis ievē rojami atš ķ iras. Protams, viesnī ca ar fotogrā fiju ir tā pati, BET! Š ī s fotogrā fijas tika uzņ emtas uzreiz pē c renovā cijas. Š obrī d telpas nav ī paš i labā stā voklī . Krā sa noplokusi, mē beles nobruž ā juš ā s. Daž ā s istabā s ir sē nī te. Vā rdu sakot, ir nepiecieš ams pē c iespē jas ā trā k veikt renovā ciju. Telpā s nebija kosmē tikas, tikai ziepes.
Tī rī ba: visu uzturē š anā s laiku (un tas nav daudz, ne daž as 8 dienas), tī rī š ana un dvieļ u maiņ a tika veikta jau vienu reizi. Tī rī š ana ietvē ra gultas veļ as un dvieļ u nomaiņ u, kā arī tualetes papī ra un ū dens izskatu. Tas ir viss. Grī da nekad nav mazgā ta. Vannas istaba arī .
Ē diens: no pirmā acu uzmetiena ir daudz pā rtikas. Bet tas ir no pirmā acu uzmetiena, jo svarī ga ir kvalitā te, nevis kvantitā te. Visas masas veidoja dā rzeņ i un uzkodas. Gaļ as bija patieš ā m maz. Visu mū su brī vdienu laiku zivju nebija vispā r. Ē dieni bija garš ī gi, bet es vē los, lai tie bū tu daudzveidī gā ki un apmierinoš ā ki. Pietika ar saldumiem, paldies par to. No augļ iem tikai arbū zs un plū mes. No dzē rieniem gā zē ts ū dens (kola, fanta, sprite), sulas kā yuppie. Alkohols: alus, dž ins, vietē jais degvī ns, tonizē još i kokteiļ i. Nebija ī paš i patī kami skatī ties uz muš ā m, kas pastā vī gi bija virs ē diena bufetē .
Personā ls: š ī prece ir apmierinā ta. Puiš i sadalē un bā rā ir ļ oti centī gi un izpalī dzī gi. Viņ i vienlī dz izturas pret mū su cilvē kiem un viesiem no Eiropas un Turcijas.
Pludmale: Pludmalē ir pontons ar ē rtiem pakā pieniem ū denī . Daudziem atpū tniekiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, tā pē c bija nepiecieš ams tos aizņ emties iepriekš .
Teritorija: viesnī ca ir boutique, š ī iemesla dē ļ tā s teritorija ir maza, bet mā jī ga un labi kopta. Baseins ir tī rs.
Izklaide: animatori labi, katru vakaru bija izrā des, konkursi utt. Vē los izklaidi bē rniem dienas laikā . Piemē ram, daž i slaidi.
Rezultā tā varu teikt, ka negatī vie aspekti ņ em virsroku pā r pozitī vajiem. Tač u š ajā viesnī cā ir jū tams dvē seliskums. Labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā tikai tad, ja tiks veikts remonts, kā arī darbs pie ē dienkartes.
аватар eremenko-alla
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos ar draugu no Kamelotas. Ir daž i pretrunī gi iespaidi. Nu viss kā rtī bā . Reģ istrē š anā s viesnī cā ap 15.00, ē st nepiedā vā ja - tā bija pirmā reize pa visiem atpū tas gadiem, bet nu labi. Istabiņ a tika apmaksā ta par standarta +, lai gan iepriekš nekur nevarē ju atrast informā ciju - kā da ir atš ķ irī ba starp standarta un standarta +. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos ar draugu no Kamelotas. Ir daž i pretrunī gi iespaidi. Nu viss kā rtī bā . Reģ istrē š anā s viesnī cā ap 15.00, ē st nepiedā vā ja - tā bija pirmā reize pa visiem atpū tas gadiem, bet nu labi. Istabiņ a tika apmaksā ta par standarta +, lai gan iepriekš nekur nevarē ju atrast informā ciju - kā da ir atš ķ irī ba starp standarta un standarta +. Pē c pusstundas man iedeva istabu vienstā vu ē kā pie baseina ar numuriem 101-105 - ī sta vistu kū ts bez balkona, ar vienu niecī gu logu, istaba tumš a, mitra, nav ko. elpot, nav kur izž ā vē t lietas (neskaitot sī ko metā lu, kas ž ū st uz ielas pie durvī m pilnā redzeslokā , iekš ā ielī da visi, kas peldas baseinā un iet pa taciņ u. Iezagā s aizdomas, ka viņ i mums iedeva nepareizo istabu. tika samaksā ts. Paprasī ja pā rģ ē rbties, nā kamā dienā pusdienā s iedeva vē l vienu istabu 2 stā vu mā jā -312. Istaba daudz labā ka, ar balkonu, logu, kaut arī pirmajā stā vā . Bet netī rumi, kas ir iegrauzts grī dā un sienā s, neviens nekad nav mazgā ts, neatstā j tos labā kos iespaidus, bet mē s neesam ī paš i izvē lī gi cilvē ki, istabā ir saules gaisma - tas jau ir labi. Bija 5 dvieļ i diviem, ziepju š ķ idrums konteineros uz siena un 2 cietā materiā la gabali. Tī rī š ana notika 2 reizes 7 dienā s, kas sastā vē ja no atkritumu izveš anas un ar smarž u apsmidzinā š anas tiktā l, ka nebija iespē jams iekļ ū t telpā . Dvieļ i tik tikko mainī ti vienu reizi. Apskatot istabu, seifa nebija, mums solī ja visu nedē ļ u, bet nekad netika nodroš inā ti. Ledusskapī bija 2 pudeles ū dens, tad tikai no dzesē tā ja. Tur beidzas negatī vie punkti. Teritorija, kā jau Turcijai, diezgan pieklā jī ga, daudz zaļ umu un puķ u, pastā vī gi laistī ta. Lieliska atraš anā s vieta attiecī bā pret jū ru – paš ā pludmalē . Laba koka platforma, pietiekami daudz daž ā du sauļ oš anā s krē slu, par maz lietussargu, viesnī cas darbinieki nemitī gi kā du atņ em, kā du noliek, un tā visu dienu, vienkā rš i ejot prom, lietussargu atņ ē ma. Ļ oti ē rti soļ i no platformas lī dz jū rai. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Ē diens labs, diezgan daudzveidī gs, pat brokastis. Bet no augļ iem tikai arbū zi un plū mes. Uz gaļ as ietaupa daudz - viena veida, tad smalki sagrieztu vistu, tad ķ idā š us, tad tī rradņ us, pā ris reizes uz grila sacepa gaļ u gabalos un vienu reizi - karpu zivi. Neskatoties uz to, ē diens ir garš ī gs, pietiekamā daudzumā . 16.00 viņ i cepa picu un kartupeļ us. Gā zē tie dzē rieni un jupiji, š ķ ī stoš ā kafija no automā ta. Bet dzē rieni visi ir stikla glā zē s un vī na glā zē s. Animā cija mū s neinteresē ja, bet pā rsteidza salū ts, bija vienā vakarā . No atpū tniekiem 2/3 ir turki, kas pā rē jiem nemaz netraucē ja, visi uzvedas inteliģ enti un mierī gi, 1/3 ir ukraiņ i un krievi. Ir vē rts atzī mē t, ka visi atpū tnieki izturē jā s ļ oti cienī gi. Internets it kā ir, bet praktiski nevelk, tikai no rī ta pludmalē . Iepriekš ē jā apskatā bija neglaimojoš i vā rdi par gidi Aneksturu Olgu, viņ a mums likā s diezgan profesionā la un mums patika kā personī ba. Mē s paņ ē mā m bezmaksas ekskursiju no viņ as un ekskursiju pa Pamukali. Viss bija skaidri nostrā dā ts, pastā vī gi sazinā jā s, atbildē ja uz visiem jautā jumiem, lai gan pirmo reizi viberā viņ u nevarē ja atrast, zvanī ja no reģ istratū ras, viņ a pati devā s uz mū su viber. Izbraukš anas dienā autobuss bija 12.30, tieš i tad, kad sā kā s pusdienas, Olga sarunā ja, ka mū s ielaida ē damzā lē nedaudz ā trā k un autobusu nedaudz aizkavē ja, lai varē tu paē st - sī kums, bet jauki. Vē los pastā stī t arī par viesnī cas atraš anā s vietu ciematā . Akyarlar nav paredzē ts tū ristiem, nav tā du Antā lijas piekrastei pazī stamu tirgu, veikalu ar saldumiem, garš vielā m un suvenī riem, nav apģ ē rbu veikalu. Mazie pā rtikas lielveikali iedzī votā jiem atrodas 3 - 4 km attā lumā viens no otra. Bet tā kā nebija ko ī paš i darī t, tad vakaros nā cā s vē dinā t kilometrus. Bodrumu ar autobusu var sasniegt 40-45 minū tē s par 7-9 lirā m, veikalu ir daudz, bet cenas kož . Ekskursijā s tos ved uz saldumu veikaliem, kur cenas parasti ir debesu augstumā , turku prieks ir 23 un 30 dolā ri par kilogramu. Parastos veikalos tā pati cena ir 10$, lai gan Sidē un Antā lijā.6-8$. Daba ļ oti skaista, bet bez veikaliem un tirgiem ir garlaicī gi (par diskotē kā m un izklaidi nav ne runas). Vai es tur ieš u vē lreiz? Varbū t, ja atvaļ inā jums ir paš ā vasaras augstumā un cena ir zema. Vasaras kulminā cijā pū š vē smas un zems mitrums, nav vasaras karstuma.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums camelotboutique
‹ Viesnīca Camelot Boutique Hotel 4*
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Бутик-отель расположен в поселке Акьярлар, в одном из самых красивых заливов Турции, откуда открывается потрясающий вид на греческий остров Кос. Поблизости находится городок Тургутрейс. Был открыт в 2010 году, последняя реновация проведена в 2016 году ( в номерах в 2015 году). Красивая территория и уютные номера. Отель состоит из десяти двухэтажных бунгало. Подходит для семейного отдыха, молодежи и отдыха парой.

Atrašanās vieta Отель расположен в пос. Акьярлар, в 10 км от центра Тургутрейса, в 25 км от центра Бодрума и автобусного вокзала, в 55 км от аэропорта Милас-Бодрум.
Pludmales apraksts Пляж-платформа. Длина пляжа — 50 м. Вход в море: по лестнице. Отдельные беседки на платформе — по резервации, за дополнительную плату. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi на всей территории отеля (бесплатно), мини-маркет, 1 основной ресторан, диетическое и егетарианское меню (бесплатно), 2 бара (в ресторане и у бассейна), 1 открытый бассейн с пресной водой (без подогрева), 350 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские горшки предоставляются за дополнительную плату.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно), джакузи под открытым небом, водные виды спорта (платно), софт-анимация, турецкая ночь (1 раз в неделю), дартс (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно). Ночной клуб (вход бесплатно, все напитки платно, 23.00-03.00).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 78 номеров:

Standard Rooms (20 кв.м): номера с макс. размещением 1+1 / 2 чел.

Standard Plus Rooms (20-22 кв.м): номера с макс. размещением 2+1 чел.

Deluxe Rooms (28 кв.м): просторный однокомнатный номер, раскладной диван; с видом на бассейн; макс. размещение 2+1 чел.

Deluxe Family Rooms (45 кв.м): просторный однокомнатный номер; с видом на бассейн и сад, макс. 4+1 чел.

Grand Family Rooms (65 кв.м): номера, состоящие из гостиной и спальни, 2 ТВ, 2 ванные комнаты, джакузи; с видом на бассейн и сад; макс. размещение 4+1 чел.

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковым ТВ, сейф (бесплатно), телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (только вода — пополняется ежедневно), ванная комната, фен (бесплатно), банные принадлежности, джакузи и халат и тапочки (в King Arthur Suite). Уборка в номере: раз в два дня, смена белья: раз в два дня, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Baris Manco Cd. 112 Sk., Akyarlar, 48960, Bodrum, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 480 0 170, +90 252 393 6464 Fax: +90 252 393 64 66
Tīmekļa vietne: Camelot Boutique Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.