Petunya Beach Resort 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 6.110
№44 viesnīcas reitingā Bodruma
7.0 Numurs
7.2 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca ar skaistu labiekārtotu teritoriju. Uzcelta 1990. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2011. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām ģimenēm ar bērniem vai pāriem.Vairāk →
аватар stasboh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē š anā s tikai pē c 14.00, neatkarī gi no ieraš anā s viesnī cā , numuriņ i ir tikko nobalsinā ti, bet duš as sē ņ ojuš ā s, teritorija zaļ a, restorā nā var uzņ emt tikai pusi viesu, attiecī gi jā stā v rindā uz vismaz 40 minū tes pusdienā m, vakariņ ā m, pusfabrikā tiem, frī kartupeļ iem, kartupeļ u riņ ķ iem vai nū jiņ ā m, burgeri, ceptas aknas, olas, zupu, daž reiz spageti, parasti 2 piedevas, salā tus. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s tikai pē c 14.00, neatkarī gi no ieraš anā s viesnī cā , numuriņ i ir tikko nobalsinā ti, bet duš as sē ņ ojuš ā s, teritorija zaļ a, restorā nā var uzņ emt tikai pusi viesu, attiecī gi jā stā v rindā uz vismaz 40 minū tes pusdienā m, vakariņ ā m, pusfabrikā tiem, frī kartupeļ iem, kartupeļ u riņ ķ iem vai nū jiņ ā m, burgeri, ceptas aknas, olas, zupu, daž reiz spageti, parasti 2 piedevas, salā tus. Patieš ā m par katru dienu tas nav veselī gi kuņ ģ im. Atpū tnieki ir attiecī gi 70% turki, 10% poļ i, 10% ukraiņ i, 10% krievi, atmosfē ra turku, personā ls 90% nezina angļ u valodu. Nav animā cijas, pludmale maza, solā riju nepā rprotami nepietiek, viesnī cā.250 numuriņ i - 60 m pludmale, domā ju, ka viss skaidrs. Jū ra forš a +23...Internets par maksu vestibilā.1 eiro/dienā .
аватар Elena689110
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, viņ i nepievē rsa uzmanī bu sliktajā m atsauksmē m, bet velti - tieš i sliktajā m atsauksmē m ir taisnī ba. Papildus tī rai caurspī dī gai jū rai un labam ē dienam nav nekā laba. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, viņ i nepievē rsa uzmanī bu sliktajā m atsauksmē m, bet velti - tieš i sliktajā m atsauksmē m ir taisnī ba. Papildus tī rai caurspī dī gai jū rai un labam ē dienam nav nekā laba. Pludmale netiek tī rī ta vispā r (cigareš u izsmē ķ i, plastmasas š ķ ī vji, glā zes), suņ i ir visā piekrastē un tos pat izdzī t no pludmales nav iespē jams (atpū ta ar klaiņ ojoš u suņ u baru ir nepatī kama). Telpas netiek tī rī tas, dvieļ i ir jā lū dz, un uz grī das izmestos netī ros dvieļ us savā c, saloka un noliek plauktā kā tī rus. Gulta tika mainī ta 7. dienā . Nav viegli ē damistabā atrast brī vu galdiņ u ē dienam, vakariņ ā m. Alkoholu labā k nelietot vispā r. Viesnī cā galvenokā rt ir turki un 10 procenti ukraiņ u. Pret ukraiņ iem izturas mazā k cieņ pilni, nu, varbū t man tā š ķ ita. Kā ds rakstī ja, ka kū rorts ir eiropeisks, neticiet, tas ir tā lu no Eiropas! Un kā bonuss pā rē jiem, saindē š anā s trī s cilvē kiem ir ļ oti lī dzī ga E. coli. 14 gadu ceļ ojumos uz daž ā dā m valstī m, tostarp Turciju 8-10 reizes, š ī ir pirmā reize. Es nerakstu atsauksmes par viesnī cā m, bet š eit es vienkā rš i nevaru palī dzē t.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ko es varu teikt par š o viesnī cu pē c brī vdienā m? Š ī viesnī ca ir labs č etrinieks! Tas atbilst cenas / kvalitā tes attiecī bai un pilnī bā apmierinā ja visas mū su vajadzī bas. … Tomēr ▾ Ko es varu teikt par š o viesnī cu pē c brī vdienā m? Š ī viesnī ca ir labs č etrinieks! Tas atbilst cenas / kvalitā tes attiecī bai un pilnī bā apmierinā ja visas mū su vajadzī bas.
аватар Aliinaa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu par cenu. Izlī gums noritē ja labi. Man ir daudz negatī vu iespaidu par š o viesnī cu. Istaba nebija iztī rī ta vispā r, gulta netī ra, dvieļ i netī ri. Pludmales dvieļ i vispā r bija tā di, ka ar tiem kā jas neslauku. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu par cenu. Izlī gums noritē ja labi. Man ir daudz negatī vu iespaidu par š o viesnī cu. Istaba nebija iztī rī ta vispā r, gulta netī ra, dvieļ i netī ri. Pludmales dvieļ i vispā r bija tā di, ka ar tiem kā jas neslauku. Vī ram garš oja ē diens, man nē . Š ķ iet, ka ē diens ir daudzveidī gs, patī k daudz, bet man tas nepatika. Varu teikt, ka garš ī gas bija tikai kū kas, bet tā ds ir mans viedoklis. Bija redzams, ka visiem nepietika gaļ as, par maz zivju. Viesnī cas zona skaista, numuriņ i principā arī normā li, bet uzkopš anas trū kums ir š ausmas. Restorā na nebija, tikai liela ē damzā le 2 stā vos, nemitī gi bija jā meklē kur apsē sties, dakš iņ as meklē ja....cilvē ku bija daudz, lai gan vairs nebija sezona. Pludmale bija netā lu, tī ra, bija urnas. Pludmale pluss, atradā s tieš i blakus viesnī cai, nevajadzē ja š ķ ē rsot ceļ u, mums tas bija svarī gi, jo bijā m ar bē rniem.
Blakus viesnī cai atradā s tirgus, veikals, aptieka. Izbaudī jā m ekskursijas, bijā m uz pirā tu kuģ a, atsauksmes par tū ri bija pozitī vas. Es nevaru iegū t vairā k par 5 punktiem no 10 viesnī cā m.
аватар andriy.goncharenko_gmail.com
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par labu: Viesnī ca ir vā cieš i, daudzi vā cieš i, turki, skandinā vi. Nav liela platī ba, normā ls ē diens, tī ras mā jī gas telpas. Laba tī rī š ana. Teritorija ir zaļ a. Skaidra jū ra, lī cis. Netā lu atrodas ļ oti skaista Bodrumas pilsē ta. … Tomēr ▾ Par labu:
Viesnī ca ir vā cieš i, daudzi vā cieš i, turki, skandinā vi.
Nav liela platī ba, normā ls ē diens, tī ras mā jī gas telpas.
Laba tī rī š ana. Teritorija ir zaļ a. Skaidra jū ra, lī cis.
Netā lu atrodas ļ oti skaista Bodrumas pilsē ta. Marš ruts viesnī cas priekš ā . Braukt var vismaz katru dienu.

No mī nusiem
Starp istabā m ir durvis, caur kurā m ir ļ oti slikta skaņ as izolā cija. Nā kamajā istabā dzī vo darbinieki, kuri skaļ i klausī jā s televizoru un smē jā s. Man bija jā iet klusi pajautā t. Pakalpojums nav uzbā zī gs, visiem patī k dzeramnauda. Pludmale ir normā la, bet visiem nav pietiekami daudz lietussargu. un tie, kas ir rezervē ti (!!! ) Baseins ir mazs, bet tī rs. Pie bā ra vienmē r ir rinda.
Pā reja starp bā ru un pludmali ir ļ oti š aura. Jā iet pie mucas.

Nu par to naudu, ko braukā jā m, š is ir ļ oti veiksmī gs brauciens. Iesaku ieliet jū ru, ekskursijas, pastaigas un ne sliktu ē dienu. ar. Efesas alus
аватар Marina7007
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los dalī ties pieredzē par uzturē š anos š ajā viesnī cā : Laba viesnī ca ar lielu, zaļ u zonu, iegremdē ta ziedos, palmā s un stā dī jumos. Atrodas 1. krasta lī nijā . Istaba: Mū s gandrī z uzreiz (neskatoties uz izlī guma standartiem no 14:00, pateicoties Lokmeny) iekā rtoja ģ imenes numurā. … Tomēr ▾ Vē los dalī ties pieredzē par uzturē š anos š ajā viesnī cā :
Laba viesnī ca ar lielu, zaļ u zonu, iegremdē ta ziedos, palmā s un stā dī jumos. Atrodas 1. krasta lī nijā .
Istaba: Mū s gandrī z uzreiz (neskatoties uz izlī guma standartiem no 14:00, pateicoties Lokmeny) iekā rtoja ģ imenes numurā.2. stā vā ar balkonu. Numuriņ š vienkā rš s, tī rs, bet nekas vairā k kā dabisks (ņ emot vē rā , ka atbraucā m izbaudī t jū ras dabu), bijā m apmierinā ti. Bija klā t fē ns, televizors, ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna, seifs (nav nepiecieš ams). Katram iedeva trī s dvieļ us (nevis noslaucī ja! ), T. sk. un pludmale. Ziepes, š ampū ns, ž eleja/duš a - pē c pieprasī juma.
Istabā viņ i atstā ja personī gā s mantas, dokumentus, naudu – neviens santī ms netika aiztikts.
Ē dieni: viss garš ī gs un daudzveidī gs - 1. , 2. , kastroļ i, salā ti, siers, aukstie gaļ as gabali, gaļ a, grilē tas zivis, š avarma, dā rzeņ i, augļ i (arbū zs, melone, aprikozes, plū mes, nektarī ns, persiki, ā boli, bumbieri, apelsī ni) , bulciņ as, daudz daž ā du kū ku un konditorejas izstrā dā jumu. Tē ja, kafija, alus, alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni, saldē jums. Bez kafejnī cas darbojā s arī bā rs. Vienī gais, ka nebija svaigu sulu.
Liels paldies š efpavā riem, kuri mums garš ī gi pagatavoja (lai gan, 5. dienā medī bas joprojā m ir * paš taisī ts borš č s : -) ). Atseviš ķ i gribu izcelt apkalpotā jus, visus lielos gudriniekus, strā dā ja kā bites (nepaspē jot paē st, aiznesa netī ros traukus, klā ja galdu) un grilē tā jus (kuri karstumā stā vē ja pie ugunskura).
Dzeramais ū dens tika nodroš inā ts visu laiku - istabā.0, 5 litri uz cilvē ku un vakariņ u laikā.1 litrs uz galda. Ē dienu bija iespē jams ņ emt lī dzi, piemē ram, uz pludmali, trauki tī ri.
No kafejnī cas paveras skaists skats uz jū ru, ī paš i no otrā stā va. Un arī , ja kā dam patika, uz galda-puš ķ iem uzlika komplimentu.
Pludmale: 1. lī nija, lē zena nogā ze (laba bē rniem), mazi oļ i ar smiltī m. Ū dens bija dzidrs un varē ja redzē t zivis. Man bija jā ierodas agrā k, lai paspē tu ieņ emt brī vu vietu, lai gan to ir grū ti izdarī t pat pulksten 7:30). Daudzi okupē ja vakarā un pē c tam nevarē ja ierasties pusi dienas vai pat dienu. Iesaku droš i novilkt dvieļ us un atpū sties))))
Pludmalē bija suņ i - tie visi ir ar cipariem un principā nekaitī gi....bet tā ds ir fakts. Tas attiecas uz visā m pludmalē m.
Izklaide: liels pluss bē rniem ir vakara izpriecas (lai gan tas pats, ū dens slidkalniņ š ar atseviš ķ u baseinu). Pieauguš ajiem - uguns š ovs, vingrotā ju priekš nesums. Diskotē kas nebija.
Lī dz paš am Bodrumas centram (5 minū š u gā jienā no viesnī cas) kursē mikroautobusi par 1 USD. Bodruma sastā v no maziem ciematiņ iem, vienā no tiem atradā s mū su viesnī ca.
Atpū tnieki: ukraiņ i, turki, poļ i, vā cieš i. . .
Starp mī nusiem es atzī mē š u:
-gatavojot uz grila, bija dū mi, bija neizturami sē dē t pie galdiņ iem blakus.
- telpu virsmu tī rī š ana;
- cī ņ a par sauļ oš anā s krē sliem pludmalē .
- Vā jš Wi-Fi (mē s to izmantojā m bez maksas).
Varu teikt, ka š ī viesnī ca ir gatava ieteikt. Viņ š ir savā kategorijā .
Ресторан Ресторан со вкусняшками Бассейн возле ресторана  и в двух шагах от моря Ужин в ресторане
аватар 10061987
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pieejamī bas un pozitī vo atsauksmju dē ļ . Mē s palikā m 2018. gada jū nija beigā s. Pirmais iespaids bija negatī vs, bet tikai noguruma dē ļ no lidojuma (12 stundas lidostā ), bet tam nav nekā da sakara ar viesnī cu). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pieejamī bas un pozitī vo atsauksmju dē ļ . Mē s palikā m 2018. gada jū nija beigā s. Pirmais iespaids bija negatī vs, bet tikai noguruma dē ļ no lidojuma (12 stundas lidostā ), bet tam nav nekā da sakara ar viesnī cu).
Mē s apzinā ti izvē lē jā mies Bodrumu, jo tas netiek reklamē ts un to vē l nav sabojā juš i mū su tū ristu pū ļ i...
Kū rorts tikai plaukst) Tā pē c viesnī cā nerunā krieviski. . . Bet angliski visi labi sazinā s. Biju Bodrumā.2017. gadā , gadā pā rdevē jas iemā cī jā s krievu valodu un jau var dzirdē t "vā rī ta kukurū za"))
Reģ istratū rā mums ā tri izsniedza rokassprā dzes un mums bija laiks pusdienā m)
Sā kumā viņ i nebija apmierinā ti ar visu...viņ iem nepatika istaba...Bija trū kumi...nedaudz salauzts naktsgaldiņ š . Bet galvenais mī nuss bija saistī ts ar netī ro matrač a pā rvalku, kas tika noņ emts pē c mū su pieprasī juma, lai gan viņ i solī ja to nomainī t, bet viņ i nekad to nedarī ja...tas mū s ī paš i netraucē ja) Viņ i mū s apmetinā ja paš ā centrā . Lī dz reģ istratū rai, jū ra un ē damistaba akmens metiena attā lumā )
Teritorija - ļ oti zaļ a! ! ! ir 2 peldbaseini, akvaparks, trenaž ieru zā le, reģ istratū rā lasā mas grā matas! , š autriņ as, galda teniss, ū dens aerobika un animā cija, vakarā diskotē ka.
Pludmales dvieļ i tiek izsniegti bez maksas, reģ istrē joties, bet nomaiņ a maksā.3 eiro.
Jū ra ir neticama!! !
Arī š ika promenā de ar miljonu kafejnī cu un restorā nu).
5 minū tes no viesnī cas, gala mikroautobuss lī dz Bodrumas centram - 20 minū š u braucienā .
Ir bezpajumtnieku suņ i, bet tā nav viesnī cas problē ma. . . tā da ir valsts politika! Viņ i ļ oti ciena dzī vniekus un visi suņ i ir č ipoti. Skaidrs, ka viņ us novē ro varas iestā des.
Atseviš ķ a tē ma ir ē diens – nesalī dzinā ms! Viss garš ī gi, izvē le milzī ga, katru vakaru grilē ts, daudz zivju, augļ u. Ē diens daudzveidī gs un nav mazliet garlaicī gs. . . daudz saldumu) Tikā m uz vē lē š anā m Turcijā - visur notika svinī gas vakariņ as par godu prezidenta uzvarai.
Viesnī ca - iesaku! Mē s noteikti š eit atgriezī simies! )))
аватар manin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Ja kā dam pludmalē patī k netī rumi, nemazgā ti trauki un galdi, tarakā ni un klaiņ ojoš u suņ u bari, tad tur noteikti jā iet. Negribu daudz aprakstī t, š ausmī ga viesnī ca, kad pirmo reizi nokļ uvu tā dā s š ausmā s, mani vilinā ja pozitī vas atsauksmes. … Tomēr ▾ Ja kā dam pludmalē patī k netī rumi, nemazgā ti trauki un galdi, tarakā ni un klaiņ ojoš u suņ u bari, tad tur noteikti jā iet. Negribu daudz aprakstī t, š ausmī ga viesnī ca, kad pirmo reizi nokļ uvu tā dā s š ausmā s, mani vilinā ja pozitī vas atsauksmes. Rezultā tā sabojā ta brī vdiena, iztē rē ta nauda un kā bonuss E. coli visai ģ imenei. Kā jau te rakstī ts, nav nekā vairā k kā laba jū ra.
аватар tania_pb
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tieš ā m skaista viesnī ca!!! ! ! Jauka atmosfē ra!! ! ! Nesaprotu cilvē kus kas par viņ u raksta negatī vas atsauksmes !!!! ! Gribu pateikt lielu paldies š efpavā riem! Un liels paldies darbiniekiem - visas problē mas tiek atrisinā tas ļ oti ā … Tomēr ▾ Tieš ā m skaista viesnī ca!!! ! ! Jauka atmosfē ra!! ! ! Nesaprotu cilvē kus kas par viņ u raksta negatī vas atsauksmes !!!! !
Gribu pateikt lielu paldies š efpavā riem! Un liels paldies darbiniekiem - visas problē mas tiek atrisinā tas ļ oti ā tri !!! ! !
аватар litvin16
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Papildus normā lai pludmalei un jū rai nav neviena hu...no deklarē tā . Bet, ja nebū tu ielu ceļ ojumu aģ enta +905334946789 olga-balabanoba@mail. ru lieliskā s ekskursijas un palī dzī bas grū tos laikos, nekā pozitī va nebū tu. Mē s paņ ē mā m divu dienu braucienu Efesa - Pamukale 100 dolā ri. … Tomēr ▾ Papildus normā lai pludmalei un jū rai nav neviena hu...no deklarē tā . Bet, ja nebū tu ielu ceļ ojumu aģ enta +905334946789 olga-balabanoba@mail. ru lieliskā s ekskursijas un palī dzī bas grū tos laikos, nekā pozitī va nebū tu.
Mē s paņ ē mā m divu dienu braucienu Efesa - Pamukale 100 dolā ri. Viss visaugstā kajā lī menī no izbraukš anas no viesnī cas lī dz atgrieš anā s brī dim, par visā m niansē m iepriekš brī dinā tas, bez galopa, lieliska viesnī ca Pamukales pakā jē nakš ņ oš anai ar vakariņ ā m, pirts, termā lo avotu baseins , brokastis.... ī si sakot, nauda š eit tika dubultota.
. . . sievai 5dien sā pē ja zobs, apdroš inā š anas asistente atsū tī ja maš ī nu, aizveda uz Turgutres (10 km). gan uz bodrumu -15 uz navigatora. Slimnī ca ir slepkava. Konti - telpa. Pā rskaitī jums 10 km -40 USD Apskate ar koka vienreizē jo kociņ u un LED lukturī ti - 60 dolā ri. Rengen nestrā dā un slavē . Jums ir apdroš inā š anas limits zobiem 100 dolā ru apmē rā . pā rguris, bet par 20 dolā riem aizvedī sim uz Bodrumu skaidru naudu. ar grū tī bā m izsita rē ķ ina kopiju, un par 5 dolā riem paš i braucā m uz Bodrumu, tā kā apdroš inā š ana bija beigusies, nolē mā m pakonsultē ties ar Olgu, par laimi paņ ē ma telefonu. Viņ a konsultē ja savu zobā rstu un strā dā ja par tulku pa tā lruni, kad bijā m kopā ar viņ u. Par laimi, mē s nedevā mies uz akreditē tu klī niku pē c š ķ irš anā s. PALDIES OLGA.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kulikova6
Bērnam ir 6 gadi. [email protected]
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель с красивой ухоженной территорией. Построен в 1990 году, последняя реставрация прошла в 2011 году. Отель подходит для спокойного отдыха семей с детьми или отдыха вдвоем.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Бодрум, 11 км от г. Бодрум, в п. Ортакет.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском песчано-галечном пляже. Между отелем и пляжем променад. Длина пляжной полосы 60 м. Пляжные полотенца выдаются под депозит (замена полотенца платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi (платно), диетическое меню, 1 основной ресторан, 2 бара, 2 открытых бассейна, площадь 200 и 180 м2, терраса для загара, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, 1 водная горка. Мини-клуб для детей от 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки (1 для взрослых + 1 детская), дартс (платно), 1 теннисный корт с твердым покрытием (платно), теннисные мячи и ракетки (платно), поле для мини-футбола (депозит), водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 251 номер. Состоит из девяти 2-х этажных блоков.

Istabās

В номерах представлено: сплит-кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар (пустой), фен, сейф (платно), чайник, набор для приготовления чая и кофе, душ, дополнительная кровать (по запросу), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Yahsi Yalisi Ortakent, Bodrum, Turkey
Tālruņi: +90 (252) 241 24 34
Tīmekļa vietne: Petunya Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.