Briesmīga viesnīca, pelējums, smirdība un antisanitāri apstākļi

Rakstīts: 17 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 14 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 2.0
Ekskursija tika uzņ emta 3 dienas pirms izlidoš anas, ī sti nelasot atsauksmes, bet velti.
Biju ģ imene ar 6 gadus vecu bē rnu. Apmetā s 1. stā va istabā ar pelē jumu. Tā da mē roga pelē jums, ka drī z kļ ū s par jū tī gu dzī vī bas formu. Viņ a ir vannasistabā un istabā , daž ā dā s krā sā s (pievienoš u foto). Sienas ir mitras, smaka ir vienkā rš i neaprakstā ma. Pieprasot mainī t istabu, zē ni reģ istratū rā NEKO nevar izdarī t. Par jebkuru jautā jumu tie tiek nosū tī ti direktoram - Mustafa, kurš dzī vo š eit, teritorijā . Rezultā tā mainī ja tikai nā kamajā dienā , un vienu dienu vienkā rš i neizpakojā m mantas, lai tā s smird (labu atpū tu).
Istabu fotoattē li nav atjauninā ti. Viss nobruž ā ts, nobruž ā ts, smirdī gs.

Ē diens. Ē diens ir maz, izsalcis nepaliksi, nav no kā izvē lē ties. Pusdienā s vai vakariņ ā s 1 gaļ as veids, zivju nekad nebija! no augļ iem - TIKAI arbū zus, kā dreiz tie deva kish-miš . Nav slikta saldumu izvē le, bet tas arī viss.
Tī rī š ana. Tī rī š anas nebija. Pavisam. 5. uzturē š anā s dienā pē c sū dzē š anā s tam paš am Mustafa izdevā s noķ ert ķ eksē još os apkopē jus netā lu no istabas. Viņ i ā tri nomainī ja dvieļ us un iznesa miskasti. Ar tī rī š anu pirms izbraukš anas mū s nelutinā ja.
No labā - uzturē š anā s laikā manam dē lam bija dzimš anas diena, un pē c vairā kiem atgā dinā jumiem viņ i izcepa personī go kū ku ar svecē m. Paldies.
Mē s devā mies ekskursijā uz Kosu, Grieķ iju, ne pā rā k slikti. Turgutreis bija robež a, bet tā bija slē gta, jū s ved uz Bodrumu, bet pē c tam uz salu pretī viesnī cai.
Viesnī ca ir paredzē ta klusai atpū tai, diezgan kompakta. Apkā rt nav kur apbraukt - jā brauc uz Bodrumu (ar mikroautobusu 40 min).
Es neiesaku š eit nā kt! Vienkā rš i banā li – padomā jiet par savu veselī bu, viesnī ca nav tā s naudas vē rta. Blaktis bez blaktī m (bet pagaidā m).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu