Bendis Beach Hotel 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.110
№8 viesnīcas reitingā Bodruma
8.5 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Atvērts 1998. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2011. gadā. Sastāv no vienas galvenās 2 stāvu ēkas un septiņiem 3 stāvu blokiem (95% istabu ar skatu uz dārzu). Viesnīca ir uzcelta līdzenā teritorijā 5 km attālumā no Turgutreis ciema, tai ir skaista zaļā zona. Piemērots atpūtas cienītājiem prom no pilsētas burzmas un vindsērfotājiem. Netālu no viesnīcas ir atvērta vindsērfinga skola.Vairāk →
аватар alexs2299
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies augusta pē dē jā s dienas-septembra pirmā s dienas. Vispā r man ļ oti patika. Teritorija ir nereā li skaista, š ie kalni, lī č i, kotedž as, skuju koku stā dī jumi. Viesnī ca ir vizuā li pieticī ga. Tur nevar daudz fotografē t, ja neskaita skaistu aleju ar ziedu arku. … Tomēr ▾ Atpū tā mies augusta pē dē jā s dienas-septembra pirmā s dienas. Vispā r man ļ oti patika. Teritorija ir nereā li skaista, š ie kalni, lī č i, kotedž as, skuju koku stā dī jumi. Viesnī ca ir vizuā li pieticī ga. Tur nevar daudz fotografē t, ja neskaita skaistu aleju ar ziedu arku. Bet citā di ļ oti ē rti. Telpas tī ras, baltas, nav š auras. Mē s trī s - vietas ar galvu. Tī rī š ana katru dienu. Daž reiz viņ i aizmirsa uzlikt tualeti vai kaut kā du dvieli. Bet rati ar š ī m mantā m atradā s koridorā – paš i paņ ē ma.

Pē c tradī cijas - sā kumā mū s apmetinā ja sliktā kajā istabā - ē kā tieš i virs ē damistabas. Istabā tur iekš ā protams vē sa, bet ā rpusē - skā rda. No loga paveras skats uz kopī gu balkonu, skats uz ceļ u un kapsē tu, un pats galvenais - troksnis. Gaisa kondicionieris ir trokš ņ ains no restorā na, un virtuves izplū des pā rsegs tikai kliedz, un, tā kā ē ka atrodas tuvu baseinam, mū zika skan no rī ta lī dz 23:00.
Bijā m kopā ar slimu, drudž ainu bē rnu un uzreiz lū dzā m puisim reģ istratū rā mainī t istabu uz klusā ku, lai bē rns pē c ieraš anā s vismaz pā ris stundas var pagulē t. Pā rsteidzoš i, ka bez naudas tikā m pā rcelti uz klusu ē ku paš ā viesnī cas sā kumā , un no tā brī ž a tā s jau bija brī niš ķ ī gas brī vdienas (neskaitot odus. Bija jā pē rk fumigators un losjons migros). Bē rns uz takas. diena bija kā jā s, un dienu vē lā k viņ š jau bija sā cis peldē t - lū k, tas ir jū ras gaiss darbī bā.

Tā tad par viesnī cu:

1) Atrodas stundu no Bodrumas centra, 15 minū š u attā lumā no Turgurtreis centra un 10 minū š u attā lumā no Akjarlaras centra. Mikroautobusi (dolmus) kursē ik pē c 20-30 minū tē m abos virzienos. Uz Turgurtreisu - 4 liras ($ 1) Uz Bodrumu - 7 liras ($ 2). Neskatoties uz to, ka lielveikalā Migros tiek mainī ts ar likmi 5.8 liras par 1 dolā ru. Tas ir, labā k ir maksā t par ceļ ojumu lirā . Vietē jo tirgotā ju maiņ a - 1:5. Uz prā mi apmē ram. Kosa (Grieķ ija) - 10 minū tes Turgurtreisā (pietura - D-Marin).
Naktī no pludmales paveras satriecoš s skats uz Grieķ ijas gaismā m pā ri š aurumam un turku mā jiņ ā m kalnos.

Lī dz jū rai no viesnī cas - apmē ram 150-200m. Starp viesnī cu un jū ru ir vē l viena nepabeigta viesnī ca. Pludmale ir smilš aina un tī ra. Pie ieejas jū rā.1-2 metri akmeņ i, nav ī paš i ē rti iziet, bet kā jas nav durstoš as ​ ​ un nav slidenas. Lai gan jū rā bija 26 grā di, pirmajā s 2 dienā s likā s vē ss, tad pieradā s. Kad nav viļ ņ u, tas ir lieliski caurspī dī gs, pie bojā m labi redzams dibens, pat peldoties. Tik sā ļ š . Ā da velkas, kad sausa.

Lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu un lietussargu ir izgatavoti no alumī nija ar audumu. Ļ oti forš i un ē rti pē dē jā s rindā s ir rupjš lietussargi un plastmasas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem. Pirmā sauļ oš anā s krē slu rinda ir aizņ emta pulksten 7:00. Un, kā parasti, viņ i tur var neparā dī ties lī dz pusdienā m vai pat visu dienu. Ja ieradī sities pulksten 9-10 no rī ta, jū s skrienat pa visu pludmali, meklē jot sauļ oš anā s krē slus un lietussargu. Un ir tikai pē dē jā s rindā s - plastmasas. Tā da pati tē ma pie baseina.

2) Atpū tnieku kontingents.
50-70% turki. Sā kumā , ierodoties, saspringā mies - pirmo reizi atpū š amies ar tik daudz vietē jiem. Bet tad, gluž i otrā di, viņ i bija pat ļ oti priecī gi – ļ oti patī kami un pieklā jī gi cilvē ki. Ko nevar teikt par citā m tautī bā m. Ī paš i č ehi. Atvaļ inā jumā sastopos otro reizi - krievi un ukraiņ i ir atvaļ inā jumā . Nekaunī gi, skaļ i, dū š ī gi, slikti audzinā ti bē rni un vienmē r kliedz. Vī rieš i ir agresī vi. Ja tevi nejauš i kaut kur aizķ ers kā ds turku atpū tnieks, viņ š atvainosies – un angliski. Un ja č ehs - tad viņ š arī savā veidā zvē r tavā virzienā . Biju par tiem nedaudz š okē ts.
Pā rē jā s ir visas Eiropas tautas. Apmē ram ducis krievu, pā ris desmiti ukraiņ u. Un viena lidmaš ī na mums atveda 12 cilvē kus. Poļ i, skandinā vi, vā cieš i, holandieš i utt. Mani visvairā k traucē ja tas, cik daudz viņ i smē ķ ē . Un turki, un ī paš i eiropieš i. Visur. Pludmalē , uz balkoniem, restorā nā , visur.

3) Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, piemē ram, bites drupā s. Krievu valodu gandrī z neviens nezina.
Bet katrs otrais mazliet zina angļ u valodu. Animā cija ir neuzkrī toš a, tač u jums nebū s garlaicī gi. Melnais animators ir vienkā rš i skaists. Aktieris, dejotā js, jautrs puisis - nereā li pozitī vs č alis. Sabrina - bē rnu animatore, gudra meitene. Lai gan viņ a nerunā mū su valodā , mana mazā bija sajū smā . Pateicoties viņ ai, es iemā cī jos daudz jaunu angļ u vā rdu un izteicienu.

Viesmī ļ i ļ oti pieklā jī gi. Kad tikko ieradā mies un gaidī jā m reģ istrē š anos, nolē mā m aiziet paskatī ties un varbū t kaut ko paē st. Bija 12:00 sā kums un brokastis jau bija beiguš ā s, tā pē c viņ i mū s vienkā rš i ieraudzī ja un uzreiz sē dinā ja pie galda, atnesa dē lam ū deni, sulu, sviestmaizes, olu kulteni, augļ us, dā rzeņ us. Viņ i mudž ap mums pū lī . Tas bija ļ oti jauki.

4) Ē diens ir labs. Protams, nebija garneļ u, svaigi spiestas sulas un lasi. Bet par naudu tas ir vienkā rš i lieliski.
brokastī s 4 veidu pā rslas ar pienu, olas, dā rzeņ i, makaroni, kartupeļ i, augļ i, arbū zs, grauzdiņ i, daudz ievā rī jumu un saldo piedevu, tē ja, kafija neierobež otā daudzumā , alkoholu nedzē ru, sulas - ne jupi, bet arī dabī gas ļ oti lī dzī gas, iespē jams, atš ķ aidī tas sulas vai sulu saturoš us dzē rienus (Eiropā tā du tirgos ir daudz). Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir daudz gaļ as, grilē ta gaļ a un dā rzeņ i, zivis bija 4 reizes nedē ļ ā . Viss ir ļ oti garš ī gi.

Es neesmu mē ģ inā jis viņ u vietē jos salā tus - vizuā li stulbi, bet paš i turki airē ja ar blī kš ķ i. Kā dreiz bija saldē jums, daudz daž ā du veidu. Saldumi ir standarta. Ā boli, plū mes, nektarī ni, apelsī ni, bombardē ti arbū zi un melone, sultā ni. Visu laiku tika celtas jaunas porcijas. Gandrī z vienmē r visiem pietika. Neskatoties uz to, ka viesnī ca bija pilna ar cilvē kiem lī dz acī m. Aizbraucot iedeva pusdienu kastī ti - bet mē s to atstā jā m, jo ​ ​ bija neē dama desa un ļ oti sā ļ š siers. jau iepriekš bijā m paņ ē muš i lī dzi augļ us un maizī tes un taisī jā m sviestmaizes.
Atseviš ķ i vē los anulē t lidojumu abonementu. Mē s lidojā m trī s: es, mana sieva un seš us gadus vecs bē rns, kuram bija drudzis. Kā mē s ak... vai Borispiļ ā , kad mums atteica reģ istrā ciju kaimiņ os. Teica, ka visu izš ķ ir dators un vispā r viņ iem nav informā cijas, ka treš ais pasaž ieris ir 6 gadus vecs bē rns. Nu ž ē l, ka viņ am ir temperatū ra, nu, prasiet jau lidmaš ī nā pā rģ ē rbties. Paldies cilvē kiem, kuri iedeva mums savas vietas. Bet joks ir tā ds, ka atgriež oties no Bodrumas, palū dzu meitenei iedot vietas tuvumā , uz ko saņ ē mā m atbildi: - Ok. Nekā du problē mu!

Izrā dā s, ka Ukrainā uz tā dā m lietā m pat mē ģ ina savā kt naudu, lai cilvē ki pasū ta vietas internetā un maksā.4 eiro par katru ????

Mē s lidojā m ar UIA. Lidmaš ī nas ļ oti forš as, jaunas, ietilpī gas. Nosē š anā s un pacelš anā s ir labā kais, ar kā du esmu lidojis.

nu, š ķ iet, ka tas tā ir. Atvainojos par lielo tekstu
аватар Biljusja
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c Joint Up operatora ieteikuma, ko ļ oti nož ē lojā m (neiesaku ar viņ iem sazinā ties) Ja vajag klusumu un pilnī gu mieru, tad š ī ir Petū nija, mums solī ja diskotē kas, animā ciju, jautrī bu. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c Joint Up operatora ieteikuma, ko ļ oti nož ē lojā m (neiesaku ar viņ iem sazinā ties) Ja vajag klusumu un pilnī gu mieru, tad š ī ir Petū nija, mums solī ja diskotē kas, animā ciju, jautrī bu. Nebija nekā patī k. Mani iepriecinā ja š iks, ļ oti skaists, zaļ š , ziedoš s viesnī cas rajons un jū ra. Pludmale ir tik tā da, vasarā droš i vien neatradī siet bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
Ā tri iekā rtojā mies bez problē mā m. Istaba pieticī ga, skats pa logu skaists, var teikt, paveicā s. Dvieļ i vispā r ir briesmī gi, izmazgā ti un daž ā dā s vietā s. Nebija kur ž ā vē t, izrā dā s bija jā ņ em lī dzi ž ā vē š anas auklas. .
Spē ks. Nebija nekā du volā nu, viss bija tik pieticī gi. Gribē tos vē l augļ us bez ā boliem un apelsī na, un bez vā rī tas desas nenā ktu par ļ aunu arī zivs, bet......Ī paš s paldies š efpavā ram, ļ oti uzmanī gs ciemiņ iem. Š ķ ivji bija saplī suš i un slikti mazgā ti, galdi ne vienmē r tika noslaucī ti laikā .
Otro reizi uz Petū niju nebrauksim
аватар tori89
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viesnī ca. Maija beigā s bijā m Bendis Beach. To apdzī voja mazā k nekā puse, iespē jams, tas ir saistī ts ar daž iem pozitī viem aspektiem. Ieradā mies 10:45, pē c standarta kā rtī bas viesnī cas reģ istratū rā sniedza pases, aizpildī jā m mini anketu un uzreiz ieraudzī jā m istabiņ as atslē gu. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca. Maija beigā s bijā m Bendis Beach. To apdzī voja mazā k nekā puse, iespē jams, tas ir saistī ts ar daž iem pozitī viem aspektiem.
Ieradā mies 10:45, pē c standarta kā rtī bas viesnī cas reģ istratū rā sniedza pases, aizpildī jā m mini anketu un uzreiz ieraudzī jā m istabiņ as atslē gu. Man nebija jā gaida lī dz 14:00. Tas ir neskatoties uz to, ka nesamaksā jā m pat 20 dolā rus. Mū su bagā ž a tika aizvesta un nogā dā ta istabā . Teritorija ļ oti skaista, viss zied (sezonā li vai vienmē r - nezinu).
Istaba bija tī ra, tī ra, viss baltā krā sā (pat plazmā ), remonts likā s svaigs, nekā du sū dzī bu. Kopā ar draugu atpū tuš ies, iekā rtojuš ies istabiņ ā ar trim (ne pā rā k platā m) gultā m. Tī rī ts katru dienu. Dolā rs tika atstā ts tikai divas reizes, tī rī š anas kvalitā te netika ietekmē ta.
Viesnī cā ir vairā kas trī sstā vu ē kas. Mū sē jais atradā s netā lu no galvenā s ē kas (ar reģ istratū ru), tā pē c Wi-Fi mū su istabā darbojā s bez problē mā m.
Lai gan viņ am vajadzē ja strā dā t tikai vestibilā.
Ē diens garš ī gs un bagā tī gs. 70 procenti - standarta diapazons, 30 procenti - mainā s katru dienu. Gaļ as vienmē r bija pietiekami daudz. Ir diē ta un disertā cija. No augļ iem pā rsvarā ā boli un apelsī ni. Daž reiz kā ds zaļ š krē ms, aprikozes, zemenes. Augļ i, manuprā t, tiek pasniegti atbilstoš i sezonai. Esmu pā rliecinā ts, ka vasarā bū s vairā k.
Dzē rieni. Sulas - yuppie pulveris; apļ i, spraits - parasts; alus - 60% ū dens; vī ns - skā bs krē jums ar petrolejas smarž u; dž ins ar toniku, viskija kola - piemē ram, slē pnis (ti, labi, mē s tos dzē rā m), man patika viņ u degvī ns - vē ž i (ar spritu).
Apkalpoš ana ir lieliska. Iespē jams, tā pē c, ka viesu nebija tik daudz, viņ i tika apkalpoti visaugstā kajā lī menī . Viesmī ļ i ļ oti pieklā jī gi, nemitī gi piedā vā dzē rienus, lej ū deni, pē c ē dienreizē m momentā paņ em š ķ ī vjus, atnes galda piederumus, ja pamana, ka jau kaut kur aiznests vai nav. Tač u bā rmeņ iem tas nepatika. Ne pā rā k jauki cilvē ki.
Viņ i varē tu to apspriest ar jums turku valodā , zinot, ka jū s viņ us nesaprotat.
Jū ra. Pludmale tī ra, jū ra skaidra, lai cik peldē ju, redzu dibenu un kā jas. Maijā bija auksti iet ū denī , bet pē c 2 minū š u peldē š anas jau pierod. Arī jū ra ir ļ oti sā ļ a, pē c aizbraukš anas jā iet duš ā (ir pludmalē ), ja nē - izž ū st un paliek sā ls. Daudz sauļ oš anā s krē slu, matrač u, pludmales dvieļ u (izsniedz atseviš ķ i). Vienmē r bija pietiekami daudz.
Animā cija. Super. Ir sporta animators, kurš vienmē r piedā vā pludmales volejbolu, ū dens polo baseinā , basketbolu sporta laukumā , tenisu (pē dē jie 2 nebija ī paš i populā ri). 80 procenti vakara š ovu ir ļ oti forš i un jautri.
Pē c izrā des - nekur neiet, jo viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas. Jū s varat rezervē t diskotē ku par 10 eiro vienai personai, pieņ emt darbā grupu un doties uz Gumbetu vai Bodrumu. Mē s to neņ ē mā m, tā pē c es nezinu, kā tas ir.
Personā ls runā tikai angliski (un mē s bijā m diezgan apmierinā ti).
Bijā m trī s krievi, divi mē s ukraiņ i un viens baltkrievu pā ris ar bē rnu. Pā rsvarā poļ i un č ehi, bet nedaudz arī no Eiropas: Dā nijas, Lielbritā nijas, Beļ ģ ijas, Nī derlandes.
PS Daž i turki pat nezinā ja, ka Ukrainā ir sava ukraiņ u valoda. Un mē s domā jā m, ka mums vajadzē tu paspī dē t no laimes tikai tā pē c, ka viņ i mums var kaut ko pastā stī t krieviski. Tā pē c lū dzam tautieš us neaizmirst, ka mē s joprojā m esam MŪ SU valsts pā rstā vji ā rzemē s.
басейн біля ресторану доріжка між корпусами чисте море номер (не після прибирання) номер (не після прибирання) алея між корпусами корпус (вид збоку) вікна виходять на інший корпус (справа море, зліва вид на містечко грецького типу)
аватар SvetlanaAmber
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Rakstu atsauksmi pē c gada, jo vienkā rš i bija slinkums to rakstī t : ) Bet, tā kā ar vī ru uz Bendiju brauksim jau otro reizi, tad tomē r gribu padalī ties iespaidos un ieteikt š o viesnī cu. Par uzņ emš anu: atsaucī gi un draudzī gi puiš i. … Tomēr ▾ Rakstu atsauksmi pē c gada, jo vienkā rš i bija slinkums to rakstī t : ) Bet, tā kā ar vī ru uz Bendiju brauksim jau otro reizi, tad tomē r gribu padalī ties iespaidos un ieteikt š o viesnī cu.
Par uzņ emš anu: atsaucī gi un draudzī gi puiš i.
Tā kā ieradā mies ļ oti agri, tad uzreiz mū s nepiereģ istrē ja, bet vestibilā garlaicī gi nekļ uvā m, bet atstā jā m koferus speciā lā telpā blakus reģ istratū rai, pabrokastojā m, pastaigā jā mies pa viesnī cu un pē c tam paē dā m. jautri spē lē t biljardu un galda tenisu (viss bez maksas, bez papildus maksas, atrodas stā vā zem reģ istratū ras, pirms pusdienā m š ī spē ļ u istaba vienmē r ir tukš a : )).
Par ē dienu: Tu nekad nebū si izsalcis. Vienmē r ir gaļ a (lasī ju, ka citā s viesnī cā s ar to ir spriedze). Viņ i gatavo garš ī gi. Restorā na darbinieki vienmē r pieskata galdus (lai ir galda piederumi, ū dens utt. , tie tiek ā tri notī rī ti).
Viesnī cas teritorija: Neliela, bet tipiska Bodrumai. Ļ oti skaista, ī paš i vakarā ar kolonnu un baseina apgaismojumu (katru dienu cita krā sa, rada svē tku sajū tu).
Baseins: Kompakts (bē rniem blakus pieauguš ajiem). Cilvē ki š eit pā rsvarā pavada laiku, tā pē c š eit ir trokš ņ aini, jautri, animā cija izklaidē visus. Gultas ir pilnas. Brī vdienā s parasti ir tū ristu pieplū dums (atpū sties brauc vietē jā s ģ imenes).
Pludmale: Ja vē lies mieru un klusumu, tad esi š eit : ))))). Jū ra ir pā rsteidzoš i tī ra un caurspī dī ga. Noteikti paņ emiet lī dzi savu masku un snorkeli! Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un nojumes no saules. Lī dz pludmalei ejiet 2 minū tes.
Tū risti: Pā rsvarā poļ i, turki un toli beļ ģ i, toli viesi no Nī derlandes (valodu ī sti nesaprata). Krievu ir ļ oti maz. Es nezinu, vai darbinieki runā krieviski, bet es domā ju, ka nē , mē s vienmē r runā jā m angliski. Nedē ļ as nogale bija viesu pilna. Vakariņ ā s galdiņ u nepietika, bet administrā cija un darbinieki bija patī kami attapī gi un visiem organizē ja papildus vietas un tehniku, neviens negaidī ja rindā un nepalika bez uzmanī bas.
Istabas: lielas, tī ras. Mums bija neliels balkoniņ š , bija ē rti izž ā vē t lietas.
Tī rī š ana: Ī paš s paldies istabenei par tī rī bu un kā rtī bu mū su istabā : ) un par skaistajā m figū rā m uz gultas (pat bez papildus maksas : ))
Jū ra: Man auksts (Egejas jū rai tā ir norma). Vī ram patika. Es nosalu pē c 20 minū tē m ū denī . Pludmalē pastā vī gi pū š auksts vē jiņ š , tas ir, saulē ir karsts, un ē nā pē c peldes no aukstuma pā rklā jas ar zosu pē dā m. Bet no otras puses, ū dens jū rā ir dzidrs, kā baseinā , tā pē c var samierinā ties ar vē sumu.
Izklaide: nekas ī paš s. Pa dienu animā cija pie baseina, vakarā izrā de no animā cijas komandas (komē diju skeč i nav ī paš i labi, bet sarī koja jautrus konkursus ar viesnī cas viesiem (lī dz asarā m bija smieklī gi, patika, ka nesanā ca , pieklā jī bas robež ā s). Pē c izrā des cilvē ki parasti nesaskanē ja, kurš kur: kurš -kā ds devā s diskotē kā ar animā ciju, kā ds vienkā rš i pasē dē ja ar glā zi stipra baseina bā rā , kā ds aizgā ja gulē t, kā ds gā ja gar pludmali. Vispā r pē c 23:00 viesnī cā kluss. diskotē ka blakus hammam, bet tā bija tukš a.
Secinā jums: klusa ģ imenes viesnī ca. Skaisti, tī ri, ē rti. Jū s tur jū taties kā mā jā s. Jā , bija nelieli defekti (istabā necaurlaidī gs kondicionieris, pludmalē zem ū dens dzelzs gabals, pie kura tika piestiprinā ts pontons un uz kura viļ ņ u dē ļ es stipri savainoju kā ju. ), bet nekas nav ideā ls un jū s varat tikt galā ar jebkā diem incidentiem, nepievē rš ot tiem pā rā k lielu uzmanī bu.
Es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s, dā rgie tautieš i : )
аватар vicha
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izlasī ju visas iepriekš ē jā s atsauksmes par š o viesnī cu un brī nos. Pats no turienes atbraucu tikai vakar. Viesnī cā dzī voju ne dienu, ne divas, ne piecas. Tas nevarē ja tik ā tri mainī ties. Hotelb parasti iegū st tikai 3 zvaigznes. … Tomēr ▾ Izlasī ju visas iepriekš ē jā s atsauksmes par š o viesnī cu un brī nos. Pats no turienes atbraucu tikai vakar. Viesnī cā dzī voju ne dienu, ne divas, ne piecas. Tas nevarē ja tik ā tri mainī ties. Hotelb parasti iegū st tikai 3 zvaigznes. Ē diens ir slikts. Ē damistaba ir netī ra, arī š ķ ī vji ne vienmē r ir tī ri. Istabas uzkopš ana ir pretī ga. Veļ a netiek mainī ta, tiek mainī ti tikai dvieļ i. Pludmale ir netī ra un vispā r nav privā ta. Cilvē ki uz to ierodas no pilsē tas un tuvā kajiem rajoniem. Reģ istrē joties viesnī cā , priekš roka tiek dota turkiem. Mē s sē dē jā m un gaidī jā m istabu, un turki, kuri ieradā s daudz vē lā k par mums, jau tika ievietoti istabā s. Izbraucot vispā r teica, ka seifu izmantojā m 5 dienas, viņ iem ir par maksu. Lai gan ierodoties mē s pat neinteresē jā mies par viņ u, jo mē s jau zinā jā m, ka viņ š viņ iem ir par papildu samaksu. maksa. Iegā jā m istabā , ledusskapī nebija ū dens. Un tas neskatoties uz to, ka mums ir viss iekļ auts. . Sā ka zvanī t uz reģ istratū ru, tad atveda. . Bet tā kā patē riņ š netika piegā dā ts istabā , tikai tad, ja piezvani un pajautā . Mani vienkā rš i pā rsteidza briesmī gā apkalpoš ana.
аватар andriystav
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka, mā jī ga viesnī ca paš ā pludmalē . Uzturs - neslavē jams, garš ī gs, veselī gs ē diens, 3 reizes dienā arbū zi, melones, plū mes, apelsī ni. Ē rts bā rs, mā jī gi numuriņ i vienmē r ar papildus gultā m, tī ra teritorija, pludmale sakopta. … Tomēr ▾ Jauka, mā jī ga viesnī ca paš ā pludmalē . Uzturs - neslavē jams, garš ī gs, veselī gs ē diens, 3 reizes dienā arbū zi, melones, plū mes, apelsī ni. Ē rts bā rs, mā jī gi numuriņ i vienmē r ar papildus gultā m, tī ra teritorija, pludmale sakopta.
Starp trū kumiem: teritorijā ir naftalizē ta jaunu ē ku celtniecī ba (netraucē atpū sties, bet nedaudz aizē no skatu), neliela teritorija (nav kur staigā t), nepā rtraukta mū zika pie baseina (bet es biju pie jū ras - mani nekas netraucē ja), ne vienmē r bija viegli atrast brī vu galdiņ u vakariņ ā m.
аватар Osallivan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz Turciju braucā m pirmo reizi un vē l nebija ar ko salī dzinā t, bet aprakstī š u secī bā un secinā jumus jau izdari pats. Istabas. Numuri ir piemē roti č etriem, dvieļ i tika mainī ti katru dienu un tī rī ti katru dienu. Vannasistabā un istabā uz grī das ir tikai viena flī ze un nav paklā ju, bet viesnī cā speciā li ir dvieļ i kā jā m, kurus sā kumā neuzdroš inā jā mies mest uz grī das un tad mierī gi noslaucī ja grī du istabiņ a ar to pē c duš as, jo zinā jā m, ka nā kamajā dienā mainī sim. … Tomēr ▾ Uz Turciju braucā m pirmo reizi un vē l nebija ar ko salī dzinā t, bet aprakstī š u secī bā un secinā jumus jau izdari pats.
Istabas.
Numuri ir piemē roti č etriem, dvieļ i tika mainī ti katru dienu un tī rī ti katru dienu. Vannasistabā un istabā uz grī das ir tikai viena flī ze un nav paklā ju, bet viesnī cā speciā li ir dvieļ i kā jā m, kurus sā kumā neuzdroš inā jā mies mest uz grī das un tad mierī gi noslaucī ja grī du istabiņ a ar to pē c duš as, jo zinā jā m, ka nā kamajā dienā mainī sim. Vannasistaba laba, duš a ar karstu ū deni, viss baltā tonī . TV un gaisa kondicionieris darbojas labi. Dzī voja pirmajā stā vā , domā ja, ka bū s slikti, bet bija labi. istabā s nav odu un muš u un nevienas dzī vas radī bas. Dzī vojā m 501. istabā gan pa nakti, gan pa dienu, ja gribi atpū sties, pie baseina var dzirdē t mū ziku (labā k ņ emt ciparus lī dz 501)
Teritorija.
Tī ras, labiekā rtotas, atseviš ķ i izvietotas trī sstā vu mā jas ar palmā m un skaistiem ziediem. Viens baseins, kurā viņ i peld un spē lē ū denspolo un vingro. Ja bū tu vē l viens š ā ds baseins, tas bū tu LABI!
Viens beidzot neliels baseins bē rniem.
Apkalpoš ana.
Lieliski - 5! Lai neviens nezina krievu valodu, bet jū s varat zinā t lauzī tu angļ u valodu un viņ iem visu izskaidrot (starp citu, darbinieki to labi zina)
Uzturs.
Labi, daudzveidī gi, daudz gaļ as, ne viss garš ī gs, bet ko ē st varē ja vienmē r atrast. Pirmie kursi ir vienkā rš i pretī gi. JĀ CIEŠ ZUPU UN BORŠ A MĪ LĒ TĀ JIEM.
Augļ i bija svaigi. GARDI ARBUZI, TOS NAV Ļ OTI MELONES.
Plū mes, apelsī ni.
Daudz dā rzeņ u, daudz mē rč u, daudz uzkodu, daudz salā tu. BET mū su vē deriem maz kas ir piemē rots.
Vī rieš i noteikti nebū s izsalkuš i.
No tū ristiem tikpat kā nebija krievu un mū su slā vu. TAS IR JAUKI!! !
Bija pā ris no Baltkrievijas, ģ imene no Krievijas, un mē s esam no Kijevas.
Pā rē jā s bija: Anglija, Spā nija, Francija, Irā na, Azerbaidž ā na utt.
Pludmale.
Netī rs, atrodas ā rpus viesnī cas, jā iet 100 metri no viesnī cas un š ķ iet, ka tur var bū t pludmale un vietē jie.
Jū ra ir netī ra Egejas jū ra un auksta!! !
Ļ OTI SĀ LS FU Š AUSMAS! ! ! Ī paš i tas bija pretī gi mū su meitenē m. Bija vē jains, bet baseinā var peldē ties.
animā cijai tieš ā m 5+. Labi darī ts, resnais cilvē ciņ š ir tik forš s! Sā kumā mē s nedevā mies uz vietē jo animā ciju, bet pē c tam nož ē lojā m, ka neapmeklē jā m)
Varat doties, tas ir 4 zvaigž ņ u vē rts!
Sergejs
аватар Napar2010
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vakar (2.08. 2011) atbraucā m no Bendys Beach un joprojā m nevaru saprast, kā pē c par š o viesnī cu joprojā m nav nevienas atsauksmes. Mē s devā mies no operatora TEZ Tour. Nedē ļ u atpū tā mies, Bendis Beach atradā m nejauš i un internetā praktiski neko par to neatradā m (visu informā ciju, ieskaitot viesnī cas fotogrā fijas pirms rekonstrukcijas 2009. … Tomēr ▾ Vakar (2.08. 2011) atbraucā m no Bendys Beach un joprojā m nevaru saprast, kā pē c par š o viesnī cu joprojā m nav nevienas atsauksmes. Mē s devā mies no operatora TEZ Tour. Nedē ļ u atpū tā mies, Bendis Beach atradā m nejauš i un internetā praktiski neko par to neatradā m (visu informā ciju, ieskaitot viesnī cas fotogrā fijas pirms rekonstrukcijas 2009. gadam, nomierinā ja tikai fakts, ka viesnī cā tika veikts kapitā lais remonts un ī paš nieks mainī ju. Nenož ē loju, ka izmantoju iespē ju, viesnī ca super. Recepcijā laipns personā ls(viena problē ma-viesnī cā nerunā krieviski, ne ukraiņ u valodā , tikai angliski vai turku, un krievu viesnī cā praktiski nav bet tur bija turki, briti, francū ž i, zviedri, kozaki un citu tautī bu pā rstā vji) iekā rtojā s 5 minū š u laikā , istabiņ a maza, bet ļ oti mā jī ga (gribu apstā ties pie kā da viesnī cas koncepcija ir balta), protams istabiņ a bija pilnī gi balts, pat plazmas TV un tas balts. Istabā ir viss nepiecieš amais-kondicionieris , mini bā rs, seifs(3$ dienā )mazs omulī gs balkoniņ š ar skatu uz jū ru. Katru dienu tī rī ti un mainī ti dvieļ i. Kas attiecas uz pā rtiku - tas ir ļ oti daudzveidī gs. Gaļ a - vista, tī tars, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, zivis. Augļ i - arbū zs, melone, plū mes, persiki, aprikozes, apelsī ni. Un ir daudz citu ē dienu š ķ irņ u. Parazī ts, ka restorā nā ir 6-7 diē tiskā ē diena veidi. Manam bē rnam ir problē mas ar ž ultspū sli, tā pē c diē ta man ir kā balzams dvē selei. Ir arī augstie krē sli bē rnu baroš anai, invalī diem ir visā das ierī ces un telpas. Animā cija nav uzbā zī ga – vakarā ir bē rnu diskotē ka, izrā de pieauguš ajiem. Ir tenisa korti - pat pā ris reizes spē lē jā m, basketbols, pludmales volejbols, ū dens spē les, galda teniss, biljards un tas viss ir bez maksas. Ī paš s paldies pludmalei. Sandy, ir mazliet mazi oļ i, ir arī pantone, zem kura salasī jā s zivis. Egejas jū ra pā rsteidza ar savu skaistumu un tī rī bu. Jū ra ir forš a, bet tas ir pat pluss. Baseins ir pieauguš ajiem un bē rniem - parastais. Serviss visaugstā kajā lī menī , jums nebū s laika nomest dakš iņ u - viņ i jau skrien to paņ emt. Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, kopta, palmu un violetu ziedu ieskauta - tas ir kā Bodrumas simbols. Pē c atpū tas Turgutreis ciemā , Bodrumā , pats nospriedu, ka vairs nav Antā lijas, Alanjas un Belekas, ir tikai Bodruma. Š eit jū s elpojat savā dā k, mitrums ir tikai 40% (Antā lijā -90%) un nepā rtraukti pū š viegls vē jš , tā pē c jū s nemaz nejū tat siltumu. Pā rē jais man ļ oti patika. Paldies Bendis Beach
аватар ulichkakz
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki potenciā lie tū risti! Man ir liels prieks uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu, jo, kad taisī jā mies uz š ejieni, nezinā jā m, ko sagaidī t, atsauksmes praktiski nebija, un devā mies uz "nekurieni". Ierodoties uzzinā jā m, ka viesnī cā ir veikts kapitā lais remonts un tagad tai ir jauns ī paš nieks. … Tomēr ▾ Sveiki potenciā lie tū risti! Man ir liels prieks uzrakstī t atsauksmi par š o viesnī cu, jo, kad taisī jā mies uz š ejieni, nezinā jā m, ko sagaidī t, atsauksmes praktiski nebija, un devā mies uz "nekurieni". Ierodoties uzzinā jā m, ka viesnī cā ir veikts kapitā lais remonts un tagad tai ir jauns ī paš nieks. un tā tad viss kā rtī bā...kad mū su Gulnar Tour mikroautobuss ieradā s mū su viesnī cā , mē s (mana mā sa un viņ as draudzene un visi no Kazahstā nas) bijā m vienkā rš i š okē ti un jā saka, ka bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti. . . pirmkā rt, Ē DIENS ir ļ oti labs un daudzveidī gs un gaļ a daž ā du veidu, un mē rces un salā ti katrai gaumei, ī paš i patī kami pā rsteidza, ka ir vairā ku veidu diē tiskie ē dieni, manai mā sai garš oja visdaž ā dā kie saldumi (viņ ai ir salds ar mani)))) un augļ i. Otrais: SERVISS bija nesalī dzinā ms! ! ! radikā li mainī jā m viedokli par turkiem ! ! ! viņ iem ir princips: viesa vē lme ir LIKUMS ! ! ! Š eit es gribu pateikties restorā nu vadī tā jiem: lai ko jū s lū gtu, viņ i darī s visu, lai tū ristu iepriecinā tu. Starp citu, neviens no personā la nezina krievu valodu, izņ emot animatoru Elī nu, viņ a ir no Tatarstā nas un Sardaras (par animā ciju vē lā k), bet daudziem ir ļ oti laba angļ u valoda. sekojoš i: ISTABAS ir izgatavotas saskaņ ā ar viesnī cas koncepciju, viss ir balts, televizors arī balts ar krievu kanā liem))) istaba tika tī rī ta katru dienu, un es pat pamanī ju, ka mū sē jais tika tī rī ts 2 reizes dienā , dvielis arī tiek mainī ts katru dienu UN VISS STRĀ DĀ ! TERITORIJA: ļ oti tī ra, daudz ziedu un zaļ umu. Starp citu, viesnī ca ir sadalī ta vairā kos kvartā los un katram ir savs grieķ u nosaukums, mū sē jais tika nosaukts Afrodī tes vā rdā ). Turklā t teritorijā ir 2 peldbaseini, viens pieauguš ajiem un viens bē rniem. Var teikt, ka bē rni ir kā rtī gi, bet viņ i mums netraucē ja. baseini tiek tī rī ti katru vakaru. PLUDMA atrodas 100 metru attā lumā no viesnī cas, Egejas jū ra ir tī ra, skaista, bet sā ļ a! starp citu, neskatoties uz to, ka temperatū ra sasniedza +35, nebija ļ oti karsts, jo vē sais vieglais vē jiņ š . Pretī pludmalei atrodas Grieķ ijas sala Kosa. Tagad par ANIMĀ CIJU, animatori patieš ā m ir kļ uvuš i par mū su draugiem, liels paldies jau pieminē tajam SARDAR, viņ š ir viņ u priekš nieks, kā ds jautrs cilvē ks un viņ š vienmē r jū s uzmundrinā s. Animā cijas sā kas no rī ta lī dz pusnaktij, no rī ta vingrinā jumiem lī dz diskotē kai....bē rni arī š eit nav atņ emti, viņ iem ir atseviš ķ a bē rnu programma. labi, tas arī viss. . . Aizej, nenož ē losi! ! !
аватар Yula1970
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika atvē rta pē c renovā cijas 2011. gada maijā . Visā viesnī cā ir veikts kapitā lais remonts. Tā tad, manas labā s, pagā juš ā gada atsauksmes nevar izlasī t. Mainī jies viesnī cas ī paš nieks un personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika atvē rta pē c renovā cijas 2011. gada maijā . Visā viesnī cā ir veikts kapitā lais remonts. Tā tad, manas labā s, pagā juš ā gada atsauksmes nevar izlasī t. Mainī jies viesnī cas ī paš nieks un personā ls. Mums paveicā s, bijā m praktiski pirmie viesi jaunajā viesnī cā .
Sā kš u no sā kuma. Bodruma ļ oti atš ķ iras no visā m Turcijas pilsē tā m. Ja kā ds ir bijis Grieķ ijā , viņ š atradī s kopī gas iezī mes. Mā jas tur ir izcili baltas! ! )) Pati pilsē ta atrodas zemienē , Egejas jū ras krastā . Ū dens vē ss, bet pā rsteidzoš s savā skaistumā , tumš i zils, smaragds lī č os, tī rā kais. Bodruma tulkojumā no turku valodas ir pagrabs. Paš i turki ļ oti mī l š o pilsē tu, tur atpū š as viņ u ģ imenes. Ļ oti maz krievu 10% no visiem viesnī cas viesiem. Lī dz jū rai ejiet 2 minū tes, š ī ir pirmā lī nija. Lai nokļ ū tu Bodrumā , nepiecieš ama aptuveni stunda. Bet labā k neiet vienam, jo ​ ​ ieraduma dē ļ viņ i pazū d tū ristiem)). Ielas, mā jas ir vienā das))) Ja vē laties izvē lē ties no viesnī cas, varat staigā t pa tuvā ko ciematu. 2.5 liras mikroautobusā , 3 pieturas. Viņ i to ieved ostā , kur jū s pats varat pasū tī t jū ras ekskursiju (tas maksā s 25 USD), 2 reizes lē tā k nekā operatori)))) Ak, un viņ i ir blē ž i)))
Pati viesnī ca nav ī paš i liela. Bet ļ oti ē rtas un skaistas. Lielu ē ku nav. Burvī gas mā jas 3 stā vos, mā jī gas istabas. Viss baltā . Istabas tī ras un atkal viss balts. Ļ oti veicina mierī gu relaksā ciju. Bessins viens pats. Tas tiek tī rī ts katru vakaru, un, kad tas ir izgaismots tumsā , miers klusi un maigi apskauj. Teritorijā ir tirdziņ š , bet labā k ir doties tā lā k, 15 metrus aiz viesnī cas atrodas mini tirgi. Kungi smē ķ ē tā ji, ņ emiet lī dzi cigaretes. Tabakai ir daž as ļ oti dī vainas cenas. 5 dolā ri malbro iepakojums (visur).
Uz vietas vienmē r ir dienas vadī tā js. Tā pē c pasū tī jums. Pats saimnieks tur labprā t vakaros paē d kopā ar ģ imeni.
Es atgriež os pie skaitļ iem. Dvieļ i tiek mainī ti, istabas tiek mazgā tas un uzkoptas. Neaizmirstiet izlikt zī mes. Mē beles ir jaunas. Lai gan viss ir jauns!
Ir atseviš ķ as kotedž as. Jū s varat pasū tī t. Ļ oti smuki))
Personā ls tur ir Ļ OTI ļ oti draudzī gs. BET UUPPS))))))))) Viņ i nerunā krieviski. Ir 2 cilvē ki, kas runā krieviski. ELĪ NA animatore, meitene (maza) 18 gadi no Kazaņ as un animā cijas vadī tā ja. Elī na ir ļ oti draudzī ga meitene, vienmē r atnā ks un pastā stī s. tulkos. Jū su bē rni bū s ļ oti apmierinā ti ar viņ u, viņ a dienā m ilgi dejo ar viņ iem.
Restorā ns ir cits stā sts. Tur darbinieki č aukst un klusi ā tri, nemanā mi. Pasmaidi un turpini tā dā paš ā ritmā . Puiš i bā rā ir ļ oti dzī vespriecī gi, veikli. Man š ķ iet, ka lī dz augustam viņ i runā s krieviski))). Bet tur jū s tos ī paš i nesabojā sit. Restorā na š efpavā rs Jasins, tik korekts cilvē ks. Smaidī t var, bet . . viņ š tā s tur bū vē nevis kā bē rns. Viņ š strā dā dienu un nakti un neļ aus viņ iem atpū sties. Tieš i tā , varbū t š ī ir ideā lā kā rtī ba.
Ē diens tur ir ļ oti, ļ oti labs. Rindas nav. Vienmē r daž ā di ē dieni. Bija arī turku vakars. Vistas, zivs, tī tara gaļ a Augļ i: arbū zi, apelsī ni.
Svaiga maiznī ca. No pusdienā m nebija vecu salā tu, skaidrs, ka gatavoti no svaigiem produktiem.
Alkohola bā rā : alus, dž ins, grā beklis. (par brī vu)
Privā tā pludmale nav tā lu, tī ra. Vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli. Izdodiet matrač us, savu pantonu. Tu guļ i pludmalē un tev priekš ā ir Grieķ ija. . . jā . jā . Kosas sala. 5 km. pie jū ras. Militā rais kuģ is uz š o ļ oti svarī go peld. )))
Vakarā , pa dienu, vienmē r blakus ir animā cija. Uzņ ē mums, protams, wow. DALY no Tunisijas. Elija no Kazaņ as. Jam (DJ) manuprā t ir turks. Ir arī no Ā frikas. . Vispā r tev ir nodroš inā ta jautrī ba.
Pē cpusdienas baseins. Izrā de vakarā . Nā ca dzī vā mū zika, bija vē derdejas (arā bu), nacionā lā s turku dejas.
rotaļ u laukums. teniss. basketbols.
Jū su bē rni sarī kos diskotē ku, trenē sies. Viņ iem vē l nav neviena slaida.
Viesnī ca pilnī bā attaisno cerī bas. Visi 4 * drosmī gi. Bez mež onī ga trokš ņ a. Bet nav arī garlaicī gi. ievietoju bildes. Spriediet paš i. Ja uzrakstī si atbildē š u. Lyalina2_70@mail. ru
Это пантон. Но есть и пляж. Вот такая там водичка)) А вот и наша Эллина!!(анниматор) Дети  в восторге. Наш переводчик.. корпуса.. Ой, а Вот и управляющий)) Я же говорю он постоянно на работе)))) Было не много Русских. Но мы были самые весёлые.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Открыт в 1998 году, последняя реставрация сделана в 2011 году. Состоит из одного главного 2-х этажного здания и семи 3-этажных блоков (95% номеров с видом на сад). Отель построен на ровной местности в 5 км от поселка Тургутрейс, имеет прекрасную зеленую территорию. Подходит для любителей отдыха вдали от городской суеты и для любителей виндсерфинга. Рядом с отелем открылась школа wind surfing.

Atrašanās vieta Отель расположен в п. Акъярлар, в 5 км от п. Тургутрейс, в 24 км от центра г. Бодрум, в 55 км от аэропорта г. Бодрум.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж на территории общественного пляжа — в 70 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа — 60 м. Заход в море — песок, галька. Бар на пляже: бесплатно (безалкогольные напитки). Пляжные полотенца (бесплатно) — депозит.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, Wi-Fi в общественных зонах (бесплатно), 1 основной ресторан, 3 бара, 1 открытый бассейн, площадь 300 м2, 1 открытый бассейн с 2-мя водными горками, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини клуб (4-12 лет), игровая комната, 1 открытый детский бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: софт-анимация на русском языке, турецкая ночь (1 раз в неделю), теннисный корт с твердым покрытиеи (днем), дартс, пляжный волейбол, баскетбол, мини-футбол, 2 водные горки. Платно: массаж, пилинг, салон красоты, парикмахерская, водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 166 номеров.

129 Standard Room — площадь номера 24 кв.м, максимальное размещение 3 чел.

36 Large Room — площадь номера 28 кв.м, макс. 4 чел.

1 Handicap Room — номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Кондиционер, (бесплатно), телевизор со спутниковым ТВ, сейф (платно), прямой телефон, мини-бар (только вода), ванна/душ, фен, балкон, дополнительная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Akyarlar mah., Kemer Mevkii, Turgutreis, Bodrum
Tālruņi: Tel: +90 252 3936787
Fax: +90 252 3936962
Tīmekļa vietne: Bendis Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).