Forever Club 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.410
pamatā
21 atsaukt
№12 viesnīcas reitingā Bodruma
8.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.9 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Uzcelta 1997. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2011. gadā. Pieticīga, mājīga, gleznaina viesnīca. Starp viesnīcu un pludmali ir ceļš. Ir pazemes eja. Viesnīca ir paredzēta ģimenēm. Draudzīgs personāls un neuzbāzīga apkalpošana. Laba cenas un kvalitātes attiecība. Bērni, kas jaunāki par 16 gadiem, netiek uzņemti.Vairāk →
аватар Nikita58829
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Plusi: 1. Jū ra. Ir ļ oti tī rs, silts peldē ties pat no rī ta, dibens ir redzams pat peldot lielā dziļ umā . Ir daž i akmeņ i, bet var droš i iztikt bez peldapaviem. 2. Labs skats no istabas. Jū s izejat uz balkona un redzat jū ru. Tas bija ļ oti skaisti. … Tomēr ▾ Plusi:
1. Jū ra. Ir ļ oti tī rs, silts peldē ties pat no rī ta, dibens ir redzams pat peldot lielā dziļ umā . Ir daž i akmeņ i, bet var droš i iztikt bez peldapaviem.
2. Labs skats no istabas. Jū s izejat uz balkona un redzat jū ru. Tas bija ļ oti skaisti. Istabā ir izcils ū dens spiediens - sen nebiju tā du redzē jis viesnī cā s.
Mī nusi:
1. Pludmale. Ja jū s iznā kat š eit 8 no rī ta (un ieeja atvē rta no 7.30) - jau 80 procentus no sauļ oš anā s krē sliem aizņ em dvieļ i, kamē r cilvē ku nav. Ja jū s dodaties uz pludmali pulksten 10:00, tad vairs nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Jā , negodī gi cilvē ki ieņ em vietas un aiziet. Bet objektī vi - tā dam apmeklē tā ju skaitam pludmale ir ļ oti maza un vietu maz. Pludmale tiek slē gta pulksten 19.30. Septembrī š ajā laikā jau ir tumš s - tik un tā neviens nepeldē tos, bet par izieš anu ā rā lasī t grā matu pie jū ras vai vakarā pasē dē t sauļ oš anā s krē slā ar austiņ ā m - nesapņ ojiet - pā reja uz pludmale ir slē gta, apgaismojums ir samazinā ts un sauļ oš anā s krē sli tiek noņ emti.
2. Ē diens. Pandē mijas laikā pā rtiku jums nodroš inā s darbinieki. Kura neveikli saprot un runā ne tikai krieviski, bet arī angliski. Jū s stā vē siet pū lī milzī gā rindā pē c traukiem, speciā li apmā cī ts cilvē ks noliks jums niecī gu ē diena gabaliņ u, un, ja jū s jautā siet, kā pē c tik maz - speciā li apmā cī ts cilvē ks lauzī tā angļ u valodā mē ģ inā s pajokot, ka viņ i uztraucas. mums - lai nepaliek resni. Es nopietni - par tavu naudu par lieku gaļ as gabalu uz tevi skatī sies kā uz morā liem ķ ē miem. Turklā t, redzot visas š ī s rindas, gribē jā m paņ emt vismaz ē dienu un doties prom. Atseviš ķ a iezī me ir A la Carte restorā ns. Pasū tī ju cordon bleu. Vai jū s zinā t, ko viņ i atveda? Lē tā kais pusfabrikā ts ar gumijas garš u. Salā ti - rukolas ķ ekars + uz pusē m pā rgriezti ķ irš u tomā ti un mazliet rī vē ta lē ta siera. Š EIT IR BRIESMĪ GI! Negaidī jā m desertu, vienkā rš i devā mies prom. Starp citu, patī kams bonuss - par 2 mazā m krū zī tē m vispretī gā kā s "turku" tē jas š ajā brī niš ķ ī gajā vietā mums izrakstī š anā s brī dī prasī ja 5 dolā rus))) Kuriozi - parastā restorā nā tē ja bija nedaudz garš ī gā ka. par brī vu.
3. Teritorija. Nav vietas, kur vienkā rš i pastaigā ties. Viesnī cas teritorija - masī vi numuriņ i, celiņ i kā nokļ ū t lī dz numuram. Š ajā viesnī cā nav kur vienkā rš i pastaigā ties zem kokiem. Arī pie viesnī cas pa ielu nav kur staigā t - ietves nav, tikai trase maš ī nā m - tas tā .
4. Ja runā jam par istabu - tai arī ir savas ī patnī bas, mums bija saplī sis dvieļ u ž ā vē tā js, starp kondicionieri un sienu bija papī rs, ū dens spiediens vannas istabā bija lielisks, bet pati vannas istaba bija noplū de. Durvju slē dzenē tika iekalts koka gabals, nevis durvju gabals.
Atklā ti sakot, tā da atpū ta, jū ra forš a, viss pā rē jais ne pā rā k labi.
Пляж в 8 утра Пляж в 8 утра
аватар androsovichlena
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ ojumu atpū sties var saukt par "augstas droš ī bas atvaļ inā jumu", maskas ir visur - viesnī ca, Bodrum. Istaba tika uzņ emta Land view, ka š ī s telpas ir pa pusei bez balkoniem, neviens nenorā da, blakus durvī m neliels logs. Dabiski, ka nav skata. … Tomēr ▾ Ceļ ojumu atpū sties var saukt par "augstas droš ī bas atvaļ inā jumu", maskas ir visur - viesnī ca, Bodrum.
Istaba tika uzņ emta Land view, ka š ī s telpas ir pa pusei bez balkoniem, neviens nenorā da, blakus durvī m neliels logs. Dabiski, ka nav skata. Cena nav zemā ka kā ar balkonu. Citā s viesnī cā s to sauc par Economy Room. Tā pē c, pē rkot ekskursiju, interesē jieties par to. Gaisa kondicionieris nedarbojā s pirmajā naktī .
Ē diens ir vidē ji 4 zvaigznes.
Skati no viesnī cas terasē m super, jū ra tī ra, pludmale privā ta, smilš aina, maza. Tas ir liels pluss.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti forš a viesnī ca. Mē s lasī jā m labas atsauksmes par viņ u Otpusk vietnē . com. Istaba bija divstā vu, ieeja augš stā vā un tad kā pnes uz leju 1. stā vā , š ī izkā rtojuma dē ļ augš stā vā bija smacī gs, kondicionieris nestrā dā ja. … Tomēr ▾ Ļ oti forš a viesnī ca. Mē s lasī jā m labas atsauksmes par viņ u Otpusk vietnē . com. Istaba bija divstā vu, ieeja augš stā vā un tad kā pnes uz leju 1. stā vā , š ī izkā rtojuma dē ļ augš stā vā bija smacī gs, kondicionieris nestrā dā ja. Pret ē dienu man nav sū dzī bu, viss bija daudzveidī gs un garš ī gs. Bija vakara animā cijas, turku kultū ras diena. Tuvumā nekā nebija, jā brauc ar autobusu (pietura 5 metri no viesnī cas) un jā brauc uz Bodrumu, viesnī cā bija veikali. Viesnī cā ir zivju un itā ļ u restorā ni. Darbinieki mū s cienī ja, telpas ir kā rtī gi uzkoptas, bijā m noklā ti ar ziediem. Es ar prieku ieteikš u š o viesnī cu ikvienam.
аватар soultravel.com.ua
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca – pieauguš o koncepcija. Kontingents ir gados vecā ki eiropieš i, jaunieš u ir maz. Ē diens ir diezgan labs 4 *, gaļ a, desas, sieri. Daudz dā rzeņ u un lieliska garš ī gu desertu izvē le. Istabas nav lielas, labi uzkopj. Viesnī cas ī patnī ba ir lielisks skats uz jū ru un salā m no jebkuras vietas, zaļ ā zona ir skaista. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca – pieauguš o koncepcija. Kontingents ir gados vecā ki eiropieš i, jaunieš u ir maz.
Ē diens ir diezgan labs 4 *, gaļ a, desas, sieri. Daudz dā rzeņ u un lieliska garš ī gu desertu izvē le.
Istabas nav lielas, labi uzkopj.
Viesnī cas ī patnī ba ir lielisks skats uz jū ru un salā m no jebkuras vietas, zaļ ā zona ir skaista.
Personā ls ir pieklā jī gs un izpalī dzī gs.
Pludmale skaista - platas un smalkas smiltis, ieeja ē rta, ir pontons un saulessargi ar sauļ oš anā s krē sliem.
Animā cijas gandrī z nav, kluss un ē rts.
Baseins ir mazs.
Номер Ванная Холл Ресторан Бар в ресторане Вид в ресторане
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Forever Club ir laba viesnī ca ar pienā cī gu apkalpoš anu. Viss ir lī dzvē rtī gi, teiksim. Personā ls vienmē r smaida, nekad nav rupjš , pat ja tam vajadzē tu bū t. Bet puiš i zina savu darbu un vienmē r saglabā savu seju. Ē diens bija garš ī gs, vienmē r svaigs un garš ī gs. … Tomēr ▾ Forever Club ir laba viesnī ca ar pienā cī gu apkalpoš anu. Viss ir lī dzvē rtī gi, teiksim. Personā ls vienmē r smaida, nekad nav rupjš , pat ja tam vajadzē tu bū t. Bet puiš i zina savu darbu un vienmē r saglabā savu seju. Ē diens bija garš ī gs, vienmē r svaigs un garš ī gs. Man patika viss.
аватар y_alexeev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s no 17.07 lī dz 26.07. 18.4. ? Nē , laikam visi 5! ! ! Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Apstā jā mies 2201. istabā , blakus restorā nam, domā jā m, ka visas virtuves smakas bū s istabā , bet, nē ! Smakas nebija dzirdamas. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 17.07 lī dz 26.07. 18.4. ? Nē , laikam visi 5! ! ! Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Apstā jā mies 2201. istabā , blakus restorā nam, domā jā m, ka visas virtuves smakas bū s istabā , bet, nē ! Smakas nebija dzirdamas. Viss ir ziedos, klimats lielisks, mitrums maz, tā pē c karstums nemaz nav jū tams, vakarā pū š neliels vē jiņ š no jū ras, ļ oti jauki! Virtuve: daž ā di gaļ as ē dieni (vistas, liellopa gaļ a daž ā dā s variā cijā s). Vairā ku veidu piedevas, frī kartupeļ i un spageti katru dienu, brokastis - vairā ku veidu omlete, olu kultenis, ceptas priekš ā , sieri, dā rzeņ i, musli ar karstu vai aukstu pienu (maksā divi dzesē tā ji). Un cik patieš ā m garš ī ga Kafija no automā ta - dubultā espresso, viņ i neņ ē ma citu. Nu par Efes alu tas ir atseviš ķ s jautā jums, mana sieva alus dzē rienus nedzer, bet dzē ra katru dienu. Kas attiecas uz numuriem: viesnī ca nav jauna, bet restaurā cija tika pabeigta 2016. gadā . Jauna santehnika, jaunas mē beles, visas istabas kondicionē tas, tī rī tas katru dienu, bet vajag izkā rt zī mi. Ir baseins, bet tie bija pie jū ras. Jū ra ir krā š ņ a, nedaudz auksta. Salī dzinot ar Vidusjū ru, bet š ī Egejas jū ra man patika vairā k - atsvaidzinoš a. Neliels trū kums - neliela pludmale un sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti no agra rī ta, bet viņ i vienmē r atrada, kur apgulties. Ieeja jū rā smilš aina no krasta, iespē jama no mola. Animā cija pieticī ga, no 22 lī dz 23, sveš valodā . Bet viņ i mē ģ inā ja uzaicinā t mā ksliniekus (valodai nebija nozī mes). Viesnī ca pieauguš ajiem, 16+. Daudzi ā rzemnieki, eiropieš i % 45. Ukraina % 3, nedaudz Krievija, bet "Tagils" nebija, visi uzvedā s pieklā jī gi. Cilvē ki! ! Droš i iepazī sties ar darbiniekiem! ! ! Viņ i pateiksies ar savu uzmanī bu! ! ! Par ekskursijā m - nesteidzieties ņ emt no gida, Dodieties uz Bodrumu (mikroautobuss kursē ik pē c 10-15 minū tē m. Brauciens 3 liras, brauciens 10 minū tes). Maiņ as pā ri ceļ am no autoostas un blakus trevelam - ekskursijas. Gids piedā vā ja ekskursiju uz Daljanu (bruņ urupuč u rezervā ts) diviem par 140 dolā riem. , Bodrumā paņ ē ma par 80 dolā riem, kaulē jā s, cilvē ki gā ja par 30 dolā riem no cilvē ka.
Ресторан
аватар petrovichukr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Meklē jā m jaunu viesnī cu ar jauniem iespaidiem par teritoriju. Pagā juš ajā gadā bijā m Marmarisā . Mē s nolē mā m mainī t vietu. Un viņ i nekļ ū dī jā s. Netā lu no Bodrumas lidostas. Mū su viesnī ca atrodas centra nomalē lī dz 10 minū tē m Busā . … Tomēr ▾ Meklē jā m jaunu viesnī cu ar jauniem iespaidiem par teritoriju. Pagā juš ajā gadā bijā m Marmarisā . Mē s nolē mā m mainī t vietu. Un viņ i nekļ ū dī jā s. Netā lu no Bodrumas lidostas. Mū su viesnī ca atrodas centra nomalē lī dz 10 minū tē m Busā . Bet tas nav ukraiņ u Bogdanč iks - lopu maš ī na. Ē rts Busik ar gaisa kondicionē tā ju un viegliem krē sliem, ar Mouzon un video paneli. Viesnī ca ir interesanta ar savu arhitektū ru. Viesnī cas ē kas ir pakā pienveida, terases lejā no kalniem uz jū ru. Viesnī cu no jū ras atdala ceļ š , bet tas neietekmē komfortablu miegu uz jū ru. No reģ istratū ras pirmā stā va brauciet ar liftu (vai kā pnē m) lejup uz tuneli, kas iet zem ceļ a. Apmē ram 8 metri. Pē c tam 10 soļ i lī dz jū rai lī dz jū su viesnī cas pludmalei cauri ziedoš iem krū miem. Un tā tā lā k. Pludmale ir laba: salmu lietussargi, plastmasas sauļ oš anā s krē sli - viss bez maksas. Bet tī rs, noņ emts un jū su mini bā rs ar atvē sinoš iem dzē rieniem. Jū ra ir nesalī dzinā ma, ar spē cī gu vilni tas ir neskaidrs. Vispā r kā asara. Viesnī cas otrajā stā vā atrodas ā ra peldbaseins. Klusuma cienī tā jiem. Tur Muzons grab vienmē r. Š eit publika š ķ iet nedaudz intī ma. Starp citu, viesnī ca ir paredzē ta ā rzemniekiem, viss ir rakstī ts turku un angļ u valodā . Krievu nav vispā r. Reģ istratū rā saziņ a eng-m vai lauzta eng-m. Bet tagad cilvē ki jau ir lasī tprasmi un tiek galā . 3dien reģ istratū rā parā dī jā s meitene (ar NVS saknē m), kļ uva vieglā k. Wifi ir slikts un nedarbojas. Es jau sen esmu pā rsteigts: digitā lo tehnoloģ iju laikmetā viņ i nevar piegā dā t normā lu ierī ci. Un tā visur Turcijā un Melnkalnē . Kauns. Pā rē jais ir muļ ķ ī gi lieliski. Klusa istaba puķ ē s ar skatu uz jū ru (piemaksa $50 mā jā s). Skats bija tā vē rts. Istabu uzkopš ana katru dienu. Svaigi dvieļ i. Pludmale svaiga katru dienu, maiņ a pie baseina. TV istabā ar vienu RTR Planet pā rē jie ir nekrievi. Gaisa kondicionieris strā dā . Kluss un mierī gs. Jū su rī cī bā ir neliels ledusskapis. Pirmajā dienā pudele ū dens ir bez maksas. Tad aizpildiet to pats. Uz bufetes restorā nu ar liftu uz 3. stā vu. Turku virtuve, pikanta, bet garš ī ga rudens-rudens. Labas kvalitā tes sarkanvī ns un baltvī ns. Patī kami. Man negarš oja degvī ns, ī paš i ar ledu. Tā pē c es nedzē ru. Alus ir labs. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Desertu ķ ekars. Augļ i: ā boli, bumbieri, apelsī ni, cidonijas. Bahč i vē l nebija. Bet pilsē tā pie bazā ra viņ i jau pā rdeva. Kaut kur ap 12-15 lirā m. Bija zivis, bet ļ oti lē ti: moiva un vē l kaut kas. Gaļ a bez taras lī dz 5 ē dieniem vai varbū t vairā k. Es slavē ju. Personā ls uzmanī gs, izpalī dzī gs. Valū tas maiņ a reģ istratū rā ar č eku. Kopumā atpū tos ar prieku un patī kami. No ekskursijā m devā mies tikai uz Efezu un pa ceļ am uz Jaunavas Marijas mā ju. Ļ oti labi. ES iesaku. Ir arī laivu braucieni. Laiks ir bijis brī niš ķ ī gs. 29-31 grā ds. Bez nokriš ņ iem. Jockiem ir labi aprī kota trenaž ieru zā le. Par brī vu. Bet netrā pī ja. Vispā r viesnī ca vilktu uz 5*. Ļ oti pieklā jī gi. Pē rkot suvenī rus un citus atkritumus, noteikti kaulē jieties. Es pā rsteidzu sevi. Kad cenas samazinā jā s uz pusi, un pat dolā ros. Ne viss aprakstī ts. Cī nī tā ja roka ir nogurusi no rakstī š anas. Lai labas ģ imenes brī vdienas. Viņ i tevi tur gaida. Noteikti ņ emiet to ar skatu uz jū ru.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ak jā , mē s arī nesen atgriezā mies no tā . Tikai 22. jū lijā . Tagad depresija)), katastrofā li trū kst skaistuma. . Baltas mā jas, ziedi, perfekta tī rī ba)) Cienī jamie darbinieki, mē s ī sti nerunā jā m angliski, bet neviens nesaprot krieviski, bet kā viņ i izturē jā s pret mums! Bodruma ir lieliska. … Tomēr ▾ Ak jā , mē s arī nesen atgriezā mies no tā . Tikai 22. jū lijā . Tagad depresija)), katastrofā li trū kst skaistuma. . Baltas mā jas, ziedi, perfekta tī rī ba)) Cienī jamie darbinieki, mē s ī sti nerunā jā m angliski, bet neviens nesaprot krieviski, bet kā viņ i izturē jā s pret mums! Bodruma ir lieliska. Mē s tur bijā m pā ris reizes dienas laikā , bet, kad mē s naktī izgā jā m pilsē tā , mē s nolē mā m, ka mē s neko neredzam)). Ī sā k sakot, viss ir super, nostalģ ija grauž...Protams, ir nianses. . Kā , kas pieradis pie melnajiem ikriem, sarkanais vairs nav augsts))). Ī paš as greznī bas nav. Te ir maksimums mā jī guma, komforta un kaut kā da mā jī guma. Jū ra ir tī ra un zila, jums nav jā uztraucas par cenā m . . mē s plā nojam atgriezties)) un ī paš s paldies animatoriem: Anechka, Philip, Jan . . - jū s esat tik forš i! Super! ! ! Nesen mana meita saka: "Kā ir Bodrumā ? . . " - Jā , tas pats, tikai bez mums)) PALDIES! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Ya_Natka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Septembrī bijā m Bodrumā! ! ! Lielisks kū rorts! Iesaku visiem! Pats labā kais, ka krievu tieš ā m maz. . Viesnī cā vispā r satikā m tikai piecus! Viesnī ca mani iepriecinā ja katru dienu! Mū su istaba vienmē r tika iztī rī ta, visa santehnika teicamā stā voklī , nav par ko sū dzē ties! Ē dieni vienmē r bija daž ā di, vienmē r bija liela izvē le un viss bija ļ oti garš ī gi! Vienmē r zaļ umi, salā ti, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, kū kas . … Tomēr ▾ Septembrī bijā m Bodrumā! ! ! Lielisks kū rorts! Iesaku visiem! Pats labā kais, ka krievu tieš ā m maz. . Viesnī cā vispā r satikā m tikai piecus! Viesnī ca mani iepriecinā ja katru dienu! Mū su istaba vienmē r tika iztī rī ta, visa santehnika teicamā stā voklī , nav par ko sū dzē ties! Ē dieni vienmē r bija daž ā di, vienmē r bija liela izvē le un viss bija ļ oti garš ī gi! Vienmē r zaļ umi, salā ti, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, kū kas . . es nerunā ju par galvenajiem ē dieniem! Tik garš ī gi Krievijā nebiju ē dusi! Pludmale ir nedaudz akmeņ aina, bet tas mū s nemaz nesatrauca. . vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un dzidri zila jū ra. . neaizmirstama jū ra! Dzē rieni uz vietas vienmē r un visur ir bez maksas . . pat pludmalē viņ i tos jums atvedī s pē c jū su pieprasī juma . . bā rs atrodas tieš i pludmalē ! ! ! Viesnī ca tieš ā m atrodas netā lu no Bodrumas, pa dolmuš u 5 minū tes par 2.75 turku lirā m, 20 minū š u gā jiens pa promenā di! Vispā r viss ir vienkā rš i super, personā ls super, visi draudzī gi, smaidī gi, sabiedriski. . man viņ u ļ oti pietrū kst! ! ! Man pietrū kst viesnī cas! ! ! Iesaku visiem! ! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Lai lieliska atpū ta!!! ! ! Bodruma ir tā da vieta - kur ir viss!! ! ! Tā pē c ir stulbi nā kt sē dē t viesnī cā s neizejot no tā s !!! ! ! Š ī viesnī ca atrodas pilsē tā , ē diens labs, pludmale lieliska, teritorija un numuriņ i tī ri, kas vē l vajadzī gs atpū tai un par š o naudu??? ? ? Nesaprotu cilvē kus, kuriem š eit izdodas rakstī t š ķ ebinoš as lietas, pamodiniet cilvē kus, kuri esat atvaļ inā jumā!!!! ! ! Ja kaut kas neder, dodieties uz Rixos - tas ir arī Bodrumā !!! ! ! Bet tu neesi gatavs maksā t tā du naudu. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Lai lieliska atpū ta!!! ! ! Bodruma ir tā da vieta - kur ir viss!! ! ! Tā pē c ir stulbi nā kt sē dē t viesnī cā s neizejot no tā s !!! ! ! Š ī viesnī ca atrodas pilsē tā , ē diens labs, pludmale lieliska, teritorija un numuriņ i tī ri, kas vē l vajadzī gs atpū tai un par š o naudu??? ? ? Nesaprotu cilvē kus, kuriem š eit izdodas rakstī t š ķ ebinoš as lietas, pamodiniet cilvē kus, kuri esat atvaļ inā jumā!!!! ! ! Ja kaut kas neder, dodieties uz Rixos - tas ir arī Bodrumā !!! ! ! Bet tu neesi gatavs maksā t tā du naudu.... tad atpū ties klusumā un neraksti nesmukas lietas !! ! ! Viesnī ca ir piemē rota jaunieš iem, tomē r tā pat kā visa Bodruma !! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums venerayusubova.76
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums Lena40
Kaut kur lasīju, ka uzkodu bārā ir tikai kūkas. Vai ir kaut kas līdzīgs shawarma vai burgeriem, kā citās viesnīcās? Un tomēr, vai tur ir vecuma ierobežojums, konkrēti interesē, vai var braukt ar bērnu no 10 gadiem. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums v_elena28
īpaši interesē pludmale, snorkelēšanas iespēja un lietderība - vai ir ko redzēt? un vēl .... kā ir situācija ar dzērieniem šajā viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Построен в 1997 году, последняя реставрация сделана в 2011 году. Скромный, уютный, живописный отель. Между отелем и пляжем проходит дорога. Есть подземный переход. Отель предназначен для семейного отдыха. Доброжелательный персонал и ненавязчивый сервис. Хорошее соотношение цены и качества. Дети до 16 лет не принимаются.

Atrašanās vieta В 35 км от аэропорта г. Бодрум, 1,5 км от г. Бодрум, в п. Ичмелер.
Pludmales apraksts Платформа. Бар на пляже: бесплатно. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход. Протяженность пляжа — 100 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), 4 ресторана — 1 основной, 4 ресторана a la carte: итальянский, рыбный, турецкий (по предварительной записи, за время проживания посещение 1 раз — бесплатно; напитки — платно), 5 баров, 1 конференц-зал (на 75 чел.), интернет уголок (бесплатно), магазины, услуги фотографа (платно), 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Izklaide un sports Дартс бесплатно, водные виды спорта платно, напитки на дискотеке платно, баскетбол бесплатно, анимация бесплатно (в определенные дни), уроки подводного плавания платно, мини-футбол бесплатно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 214 номеров: 184 standard rooms, 26 family rooms, 4 suites.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Ataturk Cad. Icmeler Yolu No:187, Bodrum, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 313 50 82, +90 252 313 50 83, +90 252 313 50 85
Fax: +90 252 316 91 05
Tīmekļa vietne: Forever Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.