Sensitive Premium Resort & Spa 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.710
№18 viesnīcas reitingā Belek
9.7 Numurs
7.9 apkalpošana
7.8 Tīrība
9.7 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Sensitive Premium Resort & Spa atrodas jūras krastā un piedāvā elegantu un elegantu interjeru. Atvērts 2016. gadā, sastāv no pieciem 5 stāvu blokiem. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар zhenya3196
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
KOPĀ - TOP PAR JŪ SU NAUDU : ) Mē s paņ ē mā m š o viesnī cu par 14.6 tū kstoš iem UAH uz 7 dienā m, 6 naktī m no 21.05. 21. lī dz 21.11. 11. Viesnī cā ieradā mies 13:30, mū s uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja vakariņ ā s, 14:00 bijā m iekā rtojuš ies. … Tomēr ▾ KOPĀ - TOP PAR JŪ SU NAUDU : )
Mē s paņ ē mā m š o viesnī cu par 14.6 tū kstoš iem UAH uz 7 dienā m, 6 naktī m no 21.05. 21. lī dz 21.11. 11.
Viesnī cā ieradā mies 13:30, mū s uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja vakariņ ā s, 14:00 bijā m iekā rtojuš ies. Tā pē c es nezinu, kā ir ar agro reģ istrē š anos un vai viņ i dod aproces.
Reģ istratū rā mums iedeva š okolā des tā felī ti, iekā rtoja mū s parastajā istabiņ ā.4. korpusā.1. stā vā (faktiski tas ir 3. stā vs, ir arī stā vi R un L). Numurs ar skatu uz viesnī cu, diezgan pieklā jī gs. Viesnī ca salī dzinoš i jauna, numuriņ i moderni, plaš i, mē beles nebrū k, duš a laba, bija pilns dvieļ u komplekts, č ī bas, tikai peldmē teļ u nebija. Ir mini bā rs, ziemas koncepcijā bija tikai ū dens bez gā zes un ar gā zi, papildinā ts katru dienu. Ir tē jkanna, tē ja un kafija. Tī rī š ana 4 personā m, tā pat kā viņ i to tī ra, bet ne vienmē r kvalitatī vi. Viņ i iedeva dolā ru, kopumā nebija nekā das atš ķ irī bas. Kopumā - pieklā jī gi.
Viesnī cas teritorija neliela, apstā dī jumu tikpat kā nav, bet kopumā viss sakopts, tī rs, harmoniski.
Ir liels ā ra baseins, bija jau auksts, gandrī z neviens tajā nepeldē jā s. Teritorijā ir iekš telpu baseins, diezgan liels priekš iekš telpu, bija apsildā ms, silts. Viesiem bez maksas ir pieejama arī sauna un turku pirts. Pirts nav ļ oti karsta, 60-70 grā di, bet sē dē t un pasvī st var.
Lī dz jū rai jā dodas 5-7 minū tes, nevis ā trā tempā , pa ceļ am paņ ē mā m kokteiļ us vai bailejus, lai bū tu jautrā k iet : ).
Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem, bija kā di 27-29 grā di pē c Celsija, bezvē jš , jū rā kā di 23-24 grā di, ļ oti ē rti, caurspī dī gi, bez vē trā m un viļ ņ iem. Pludmale ir smilš aina, pirms ieieš anas jū rā ir akmeņ u josla un jū ras pirmie pā ris metri ir akmeņ i, tad smiltis. Pludmalē ziemas konceptā tikai kafijas automā ts un ū dens.
Ē diens viesnī cā katru dienu ir aptuveni vienā ds, bet daudzveidī gs un viss kvalitatī vs, garš ī gs. Daž i krabji, kalmā ri utt. nebija. Brokastis: olas daž ā dā s formā s, pankū kas, grauzdiņ i, siers, desa, š ķ iņ ķ is, jogurts, visa veida musli. Pusdienas, vakariņ as: 2 veidu zupas (katru reizi atš ķ irī gas), rī si, kartupeļ i (biezeni, frī kartupeļ i, cepti), spageti ar mē rci, makaroni, daudz salā tu, olī vas, 3-4 gaļ as veidi, pā ris veidi zivju, sī polu gredzeni. Forš ā kie augļ i ir granā tā boli un vī nogas. Ayran tiek pasniegta arī iepakotā s krū zē s, ļ oti garš ī gi.
Tā pat pirmā s 3 dienas bija uzkodu bā rs pie baseina, iedeva burgerus un tī rradņ us, bet tad slē dza ciet un bija liela pauze starp pusdienā m un vakariņ ā m.
Alkohols – iespē jams, visdaudzveidī gā kā no visā m viesnī cā m, kā das bijā m. Tiek lieti apmē ram 10 daž ā di kokteiļ i (vestibila bā rā ir karte), baileys, martini, š ampanietis, Tuborg alus, tekila ar laimu un citronu. Alkohols ir vietē jais, bet diezgan kvalitatī vs, no stikla pudelē m. Bā rmeņ i ir forš i, ī paš i ja iedod dolā ru, tad vienmē r esi draudzī gs. Viņ i mums pagatavoja Baileys kokteili un kafiju, kuras kartē nav.
Labs wifi pieejams visā viesnī cā .
Animā cijas tikpat kā nebija, no 21:00 lī dz 23:30 bija diskotē ka.
Reģ istratū rā ir ļ oti jauka meitene - Katerina, jū s varat pienā kt un uzzinā t, kas jū s interesē .
Viesnī ca atrodas kotedž u apdzī votā vietā , netā lu veikali: Sok, 101, Bim, Migros. Nav kur iet pastaigā ties, vakaros ciems izmiris, uz ielas nevienu nesastapsi. Pretī atrodas mikroautobusu pietura, kas kursē uz Beleku un Antā liju. Lī dz Belekas centram 10 minū tes (5 liras vienai personai), lī dz Antā lijai stundā (14 liras vienai personai). Antā lijā kartei jā piesaista hes kods, pretē jā gadī jumā nevarē siet norē ķ inā ties sabiedriskajā transportā .
Ievē rojams mī nuss: kad izrakstī jā mies pulksten 12:00, tad aproce mums tika nogriezta, attiecī gi, jū s nevarat iet pusdienā s vai dzert, ja jums ir vē ls lidojums, tā bū s problē ma.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika, par naudu, iespē jams, labā kā izvē le.
аватар yana26k
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmais iespaids par viesnī cu labs, viss tī rs un pompozs. Bet ar to viss beidzas. Pludmale ir ļ oti netī ra, smiltī s ir izsmē ķ i un neviens to netī ra, sauļ oš anā s krē sli ir veci saplī suš i, matrač i ir netī ri un neviens tos pat neliek sauļ oš anā s krē slos. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids par viesnī cu labs, viss tī rs un pompozs. Bet ar to viss beidzas. Pludmale ir ļ oti netī ra, smiltī s ir izsmē ķ i un neviens to netī ra, sauļ oš anā s krē sli ir veci saplī suš i, matrač i ir netī ri un neviens tos pat neliek sauļ oš anā s krē slos. Kam paš iem jā ņ em un jā nes. Pludmales dvieļ i netiek mainī ti pret tī riem (no rī ta un lietojami visu dienu). Vē rš oties reģ istratū rā ar jautā jumu par dvieļ u maiņ u, darbiniece paskaidroja, ka dvieļ u par maz un tos nevar nomainī t (iztī rī t var tikai vienu reizi dienā ). Uz jautā jumu, kā tas var bū t 5* viesnī cā , viņ š atbildē ja, ka tā ir 2* viesnī ca, ar tā du rupjī bu saskā ros pirmo reizi. Nu vē l visam pazudis no istabas gredzens (no baltā zelta ar briljantu, vairā k vē rts par š o tū ri), viesnī cas administrā cija jau divas dienas neaktī va. Kad mē ģ inā ju viņ iem nodot izziņ u par zā dzī bu ar lū gumu atrast gredzenu vai kompensē t tā izmaksas, vadī tā js kopumā aizbē ga. Arī ANEX pā rstā vis cenš as visu "pieklusinā t". Es vē rsos pie viņ a vakarā ar lū gumu palī dzē t sazinā ties ar policiju, viņ š neatbildē ja. No rī ta nā cā s "ķ ert" pie ieejas viesnī cā , saka, ka bū s aizņ emts lī dz 12, tad domā s kā palī dzē t (? ). Viņ š piedā vā ja patstā vī gi doties uz policijas iecirkni, š ķ iet, ka tur ir krieviski runā još s darbinieks.
Kā saka, domā pats, izlem pats.
Taisnī bas labad piebildī š u: izvē le restorā nā nav ī paš i liela, bet viss ir garš ī gi, viesmī ļ i lieliski, cenš as. Istabā s labs interjers, ē rtas gultas, bet uzkopš ana viduvē ja. Viesnī ca neattaisno UALL koncepciju, nav neviena diennakts bā ra. No rī ta izbraucā m 8.00 uz ekskursiju, nebija kur kafiju dzert (no aparā tiem kafiju nedzeru). Bā rs atveras tikai pulksten 8 un atverot tev neko nedos, jo š ajā laikā vē l tikai sā k izņ emt traukus un salikt visu savā s vietā s. Konditorejas izstrā dā jumi un saldē jums ir atvē rti tikai no 14.00 lī dz 17.00. Pludmales bā rā ir ļ oti ierobež ota dzē rienu un ē dienu izvē le.
Ja tas nebū tu zā dzī bas incidents un jo ī paš i viesnī cas pā rstā vju pilnī ga vienaldzī ba š ajā jautā jumā , es teiktu, ka viesnī ca ir tuvu 4 *. Nu kā jau ierasts: standarta variants - ierodoties mē ģ inā ja "paslidinā t" numuru, kas neatbilst rezervē tajai kategorijai, noteikti paņ emiet lī dzi rezervā cijas apstiprinā jumu no viesnī cas.
аватар Kurganova2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
30. augusts Sievas dzimš anas diena. Man vajadzē ja dā vanu. Mū su kaimiņ š strā dā tū risma aģ entū rā un ieteica š o viesnī cu. Vietnei otpusk. com ļ oti patika š ī zilā fotogrā fija. Pirms brauciena pā rlasī jā m visu, ko par viesnī cu varē jā m atrast internetā . … Tomēr ▾ 30. augusts Sievas dzimš anas diena. Man vajadzē ja dā vanu. Mū su kaimiņ š strā dā tū risma aģ entū rā un ieteica š o viesnī cu. Vietnei otpusk. com ļ oti patika š ī zilā fotogrā fija. Pirms brauciena pā rlasī jā m visu, ko par viesnī cu varē jā m atrast internetā . Mē s ieradā mies 7:00. Rokas bagā ž a, divas ne mazas 7 un 8 kg mugursomas, un tā pē c ceļ š no lidmaš ī nas lī dz izejai no lidostas ē kas aizņ ē ma 7-10 minū tes. Tū risma aģ entū ras pā rstā vji satiekas un norā da, kur atrodas jū su transports. Divas cigaretes izsmē ķ ē t un ejam. No lidostas ar mikroautobusu, kurā atradā s tikai 4 pasaž ieri un vadī tā js ieradā s č etrdesmit minū tē s. Viesnī ca ir gandrī z jauna, moderna, lī dzī ga NLO bā zei. Pompoza milzī ga zā le ar fantasmagorisku lustru, diviem stikla liftiem. Viesnī ca ā tri uzvilka rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s un pastaigā ties uz 2 stundā m. Š ajā laikā viņ i paē da, devā s uz jū ru un atgriezā s. Kaut kur ap 11-00 mums piedā vā ja sā nu kluso istabiņ u ar skatu uz skaistā m turku mā jiņ ā m un jū ru 4. stā vā . Starp citu, skats bija uz austrumiem, un tur pavē rā s lielisks skats uz saullē ktu.
Istabā ir divas ne mazas gultas, tā m priekš ā spoguļ siena ar rozā apgaismojumu un lielu LED televizoru. 10 krievu kanā li, 8 ukraiņ u un citi. Naktsskapī iebū vē tais ledusskapis tajā nav liels ū dens, fanta, pepsi, sula, pā ris ā boli, vē l kaut kas. Papildinā ts katru dienu. Elektriskā tē jkanna, kafija, tē ja, cukurs, krū zes. Uz galda ir 2 pudeles ar negā zē tu ū deni. Balkons - galds, divi krē sli, pelnu trauks, pakaramais peldkostī mu ž ā vē š anai. San. mezgls ir normā ls, duš as kabī ne ir baltu frotē dvieļ u ķ ekars. Drē bju skapis, seifs. . . Jā , halā tu nebija, bet kā ds prieks bija par 4 pā riem baltu vienreizē jo č ī bu, no kurā m divas kā suvenī ri iegā ja koferī . Ikvienam ir baž as par internetu - jā , tas ir diezgan gudrs, tas ir visur, pat pludmalē .
Pē c vakariņ ā m tika atnesti apsveikumi dzimš anas dienā - vī na pudele, augļ i, divas lielas glā zes. Jauki.
Istaba tika tī rī ta katru dienu (viņ i atstā ja 1 USD) - viņ i to nedaudz noslaucī ja, aizveda atkritumus, izmazgā ja pelnu trauku, saklā ja gultas, papildinā ja ledusskapi. Reizi nedē ļ ā es mā jā s ņ emu rokā s putekļ u sū cē ju un ne vienmē r saklā ju gultu.
Ē diens - labi, mē s mā jā s nebadā mies, bet vē deram bija paradī ze un nirvā na. Galvenais restorā ns ir milzī gs, ir arī terase. Vietas pietiek visiem. Gaļ a - vista, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, bija paipalas. Trī s reizes bija zivis - garneles, vē ž i, astoņ kā ji, mī dijas. . . Visā das zupas, kartupeļ u biezeni, sautē ti dā rzeņ i, grilē ti dā rzeņ i, salā ti, augļ i (melones nebija! )...Milzī gs desertu klā sts. . Nevar visu uzskaitī t. Dzē rieni - sieva dzē ra vī nu (š ampanietis, martī ni bā ros), es š ņ abi, turku brendiju, alu.
Jā piebilst arī , ka tā s ir labas brokastis - olas - vā rī tas, ceptas, omlete, pā rslas, kartupeļ u biezeni, rī si, salā ti, sieri, desiņ as, desiņ as, biezpiens, medus, š okolā de, ievā rī jumi. . . Interesanta detaļ a vakariņ u laikā restorā na zā les direktora un š efpavā ra galda centrā . Viņ u viesmī ļ i apkalpo atseviš ķ i. Viņ iem noteikti jā uztur kā rtī ba!
Teritorija maza, bet viss darī ts saprā tī gi. Baseins ir milzī gs, jā , milzī gs un daudz sauļ oš anā s krē slu. Baseina bā rs, kafejnī ca, kur var arī ē st un dzert. Ū dens un jogurts, piemē ram, Tan, ņ em tik daudz, cik vē laties. Ir neliels bē rnu baseins un baseins ar ū dens slidkalniņ iem, kas ir atvē rts noteiktā s stundā s, bet pā rē jā laikā tā ir atpū tas zona, kur ir kluss un mierī gs.
Visapkā rt lielajam baseinam ir animā cija, mū zika, troksnis, lieliski vakara š ovi.
Pludmale atrodas 500-600 metru attā lumā no viesnī cas. Ik pē c 20 minū tē m saskaņ ā ar grafiku kursē autobuss turp un atpakaļ . Brauciet 2 minū tes. Pastaigā jā m 5-6 minū tes kā pionieri ar dziesmu, lai iztē rē tu kaut nedaudz kaloriju. Pludmalē ir restorā ns, kur var ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti – viņ i to atved no galvenā restorā na. Un tā no 10-00 lī dz 18-00 bā rs ir atvē rts - ū dens, jogurts, kafija, tē ja, stiprie alkoholiskie dzē rieni, vieglas uzkodas, augļ i, turku siera kū kas, saldē jums utt.
Pludmale atrodas 500 metrus pa labi vai pa kreisi. Tuvumā nav nevienas viesnī cas, visa pludmales josla ir jū su. No rī ta ir patī kami staigā t gar piekrasti, vē l nav karsts. Pludmale ir smilš aina, pie ieejas jū rā ir nedaudz mazu oļ u josla, tad atkal smiltis. Sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem var pievilkt tuvā k jū rai, nojumes. Ģ ē rbtuves, duš as, tualetes. Blakus katram sauļ oš anā s krē slam ir mā la pods atkritumiem un izsmē ķ iem. Un, tā kā cilvē ki pā rvieto sauļ oš anā s krē slus, ne vienmē r š ajos podos tiek ievietotas krū zes, pudeles, izsmē ķ i. No turienes arī š ie stā sti par netī rajā m smiltī m un atkritumiem pludmalē .
Jū ra no rī tiem mierī ga, ū dens patī kami silts, var gozē ties stundā m ilgi. Divas reizes dienā peldē jā m tieš i uz tuvē jo publisko pludmali un atpakaļ . Pē cpusdienas viļ ņ i.
Atpū tnieku kontingents ir 60-70% vā cieš i, č ehi, slovē ņ i, poļ i...30% krievi, baltkrievi, ukraiņ i, kazahi.
Viesnī cas personā ls ļ oti cenš as un, ja tu viņ iem uzsmaidi, pasaki kaut ko laipnu, un viņ i ir gatavi darī t visu tavā vietā . Un nekavē joties nenož ē lojiet 1-2 USD par dzeramnaudu. Viņ iem ir ļ oti laba atmiņ a par jū su laipno attieksmi pret viņ iem, un jums bū s lieliskas brī vdienas.
Par viesnī cu var vē l daudz ko teikt, tač u arī lasī tā jam vajadzē tu atvainoties par tik garu apskatu.
Man ļ oti patika viesnī ca. Kad es rakstu atsauksmi, ir pagā jis gandrī z mē nesis un mē s ar sievu jau meklē jam internetā - cena ir nedaudz nokritusies un tas ir labi, bet kā pē c gan nelidot...
ES iesaku.
аватар Shushu2015
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas dzimš anas dienas svinī bā m izvē lē jos, paļ aujoties uz labā m atsauksmē m, un nenož ē loju. Es ceļ oju viens pats. Lidojums, transfē rs no tū risma operatora Join Up ir ē rts laikā , bez piezī mē m. Uzreiz iekā rtojies rezervā cijai atbilstoš ajā istabiņ ā , istabiņ ā viss tī rs, bez iepriekš ē jo viesu pē dā m. … Tomēr ▾ Viesnī cas dzimš anas dienas svinī bā m izvē lē jos, paļ aujoties uz labā m atsauksmē m, un nenož ē loju. Es ceļ oju viens pats.
Lidojums, transfē rs no tū risma operatora Join Up ir ē rts laikā , bez piezī mē m.
Uzreiz iekā rtojies rezervā cijai atbilstoš ajā istabiņ ā , istabiņ ā viss tī rs, bez iepriekš ē jo viesu pē dā m. Telpā viss darbojā s un ciet. Bija nestrā dā još a tē jkanna, bet to uzreiz nomainī ja. Mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu: sulas, Pepsi, ū dens. Kafija, tē ja, krē jums, cukurs papildinā ts pē c vajadzī bas. Numurā ir bezmaksas seifs. Numurā ir augstā kā s kvalitā tes bezmaksas Wi-Fi! Istabā tika nodroš inā tas č ī bas.
Ē diens bija daudzveidī gs, bez ī paš iem gardumiem. Bija konditorejas izstrā dā jumi un augļ i. Alkoholiskajiem dzē rieniem viss ir uz vietas raž ots stiprs neatš ķ aidī ts. Ir kafijas automā ti. Pludmalē restorā nā ar brī vu pieeju uzkodā m, frī kartupeļ iem, burgeriem, ayran, gardu saldē jumu. Kā da sieviete sē dē ja netā lu no restorā na un cepa ļ oti garš ī gas kū kas ar visā diem pildī jumiem.
Autobuss uz pludmali kursē ik pē c 20 minū tē m, 3-5 minū š u braucienā , ļ oti tuvu kā jā m. Pludmale ir iež ogota, maza, bet sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Arī jū rā bija ž ogs un peldē ties bija bī stami, jo. no citā m viesnī cā m tur brauca ar banā niem un ū dens skrejriteņ iem. Starp citu, pludmalē nebija glā bē ja!
Mani ļ oti pā rsteidza animā cijas komanda ar savu profesionalitā ti. Vakara š ova programma bija visaugstā kajā lī menī , vingrotā ji un akrobā ti, visiem mā ksliniekiem veicā s lieliski!
Manā dzimš anas dienā bez atgā dinā jumiem viņ i atnesa istabā vī na pudeli un augļ u š ķ ī vi - tas ir ļ oti jauki)
Viesnī cas kvalitā te un apkalpoš ana ir daudz augstā ka par tā s cenu.
Территория отеля бассейн Номер мини бар Номер санузел Номер номер Номер стандарт Номер стандарт Холл Отель вечером
аватар olgagus07
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. Vispirms iegā dā jieties, vē lā k lasiet atsauksmes. Efekts patieš ā m ir divkā rš s. Nebrauciet tuvu. 8.10 lidmaš ī na nolaidā s, bagā ž a ilgi gaidī ja. 9:00 izbraucā m no lidostas. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. Vispirms iegā dā jieties, vē lā k lasiet atsauksmes. Efekts patieš ā m ir divkā rš s. Nebrauciet tuvu. 8.10 lidmaš ī na nolaidā s, bagā ž a ilgi gaidī ja. 9:00 izbraucā m no lidostas. Privā ts pā rskaitī jums. 10.00 bijā m viesnī cā . Mē s devā mies uzreiz uz brokastī m. Pē c brokastī m mū s aizveda uz istabu. Jā , ar izlī gumu ir pluss. Jekaterina bija reģ istratū rā . Standarta numurs, 4012. No balkona paveras skats uz terasi 2. stā vā . Tur smē ķ ē ja maz, jo nav sezona. Tā pē c tas mū s pā rā k netraucē ja. Iekš pusē viss kā bildē . Katru dienu tī riet un mainiet gultas veļ u un dvieļ us. Minibā rā ir tikai ū dens. Kā mums teica, sezonas beigas.
Viesnī cā viss ir labi. Jā . Teritorija maza. Tas ir mī nuss. Un visapkā rt pati teritorija ir pamesta. Kaimiņ os vietē jo iedzī votā ju lauku mā jas. Spa procedū ras ir lieliskas. Hamam, iekš telpu baseins, sauna. Papildu masā ž a maksa. Lī dz jū rai 400 metri, tas ir. Pludmale ir liela. Ieeja ar maziem oļ iem. Sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem bez maksas. Jauks pludmales bā rs. Saldē juma vairs nebija. Sezonas beigas! ! Sezonas augļ i: bumbieri, ā boli, granā tā boli, plū mes. Ē diens ir daudzveidī gs. Bet kā visi sagaida no 5 * jū ras veltes nav. No zivī m tikai upes forele, skumbrija un svaigas siļ ķ es, ceptas ar daž ā dā m mē rcē m. Daudz dā rzeņ u. Gaļ a vienmē r bija pieejama. Sautē ta teļ a gaļ a ar dā rzeņ iem, tī tara, vistas, jē ra gaļ a, pā rsvarā sasmalcinā ta uz grila vai kotleš u veidā . Svaigi spiestas sulas nav. Tirdzniecī bas automā tos sula neizskatā s svaiga. Pulveris visticamā k. Tirgū redzē jā m daudz pulverveida dzē rienu. Kafija no automā ta. Bā rs 2. stā vā ir š ausmī gs.
Ultra nav ultra, visi oriģ inā lie dzē rieni (kā viņ i to sauc) ir apmaksā ti. Martini 5 eiro. Vietē jais bianco bez maksas. Nejauks bā rmenis ar ī su matu griezumu. Turku kafija ir pretī ga. Kā ds ir sametinā ts. Tad viņ š pielē ja turkam verdoš u ū deni un ielē ja to. Papildus bā ram 2. stā vā . viss personā ls ir draudzī gs. Vispā r labi. Bet tā das bā rmenes sabojā garastā vokli. Sludinā jums ir tirdzniecī bas dzinē jspē ks. Viss tiek pasniegts augstā k, nekā tas patiesī bā ir. Turcijā ir 5 * un labā ki.
аватар asp01085
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pusstundu pē c nolaiš anā s lidostā bijā m jau viesnī cā . Reģ istrē š anā s ilga 1.5-2 minū tes. Personā ls ļ oti patī kams un draudzī gs. Numuri ir tī ri, ē rti un diezgan jauni. Bē rnam patika animā cija. Jū ra silta un maiga, saulriets normā ls. … Tomēr ▾ Pusstundu pē c nolaiš anā s lidostā bijā m jau viesnī cā . Reģ istrē š anā s ilga 1.5-2 minū tes. Personā ls ļ oti patī kams un draudzī gs. Numuri ir tī ri, ē rti un diezgan jauni. Bē rnam patika animā cija. Jū ra silta un maiga, saulriets normā ls. Ē diens ir vienkā rš i lielisks. Vienmē r daudzveidī gs, kvalitatī vs un svaigs. Plā nojam atgriezties nā kamgad.
аватар Kkontakt25
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mū su kļ ū da bija tā , ka steigā nopirkā m tū ri un vienkā rš i paķ ē rā m pirmo, kas uznā ca. Š eit noteikti strā dā , ka skopais maksā divreiz! Tuvumā esoš ā s viesnī cas ar daudz lielā ku platī bu un Sensitive š ausmu trū kumu maksā nedaudz vairā k. … Tomēr ▾ Mū su kļ ū da bija tā , ka steigā nopirkā m tū ri un vienkā rš i paķ ē rā m pirmo, kas uznā ca. Š eit noteikti strā dā , ka skopais maksā divreiz! Tuvumā esoš ā s viesnī cas ar daudz lielā ku platī bu un Sensitive š ausmu trū kumu maksā nedaudz vairā k. Labā k nenož ē lo! Esam bijuš i Turcijā jau 9 reizes un ir ar ko salī dzinā t. Murgs! ! ! Teritorijas vispā r nav! Tī rī š ana arī! ! ! 10 dienas veļ a netika mainī ta pat vienu reizi! Dvieļ i tika vienkā rš i izkā rti vairā kas reizes un netika mainī ti, bā ru neizmantojā m. Mū su numurs ir 2015, un tā ir elle! Tas ne tikai iet uz baseinu un ū denspī pes zonu, bet arī robež ojas ar bā ru, kur no 08:00 lī dz 02:00 viņ i grab un dū c! Skaņ as izolā cija briesmī ga! Dzirdiet visu! ! ! Animā cija lī dz 23 un reizē m lī dz 24.00 bļ auš ana tā , ka istabā jā kliedz vienam otru! Tas arī izplū st telpā no duš as gar sienu.
Pludmale: 7 minū š u gā jiena attā lumā , bet nav kaitinoš as. Pati pludmale nav maza, bet netī ra. Suņ i skrien un sū dā s! ! ! Un neviens to netī rī ja! Arī ieeja jū rā mū s netraucē ja.
Pludmales dvieļ i - atseviš ķ s jautā jums! Smirdī gi un caurumiem pilni, notraipī ti. . . un ņ emt var tikai no 08.30. Ja vakarā gribas nomainī t pret svaigā m, lai nesagaidī tu atvē rš anu no rī ta, tas nederē s. Tie mainā s tikai reizi dienā...otrs - par maksu....
halā ti istabā jā pieprasa atseviš ķ i un tie maģ iski kopā ar pusi dvieļ iem no istabas pazuda dienu pirms izbraukš anas. . . baidā s, ka paņ emsim š o cauri lupatu chtol? Pē c skandā la atnesa.
Un, pirms mē s paspē jā m pā rkā pt viesnī cas slieksni, š veicari, bā rmeņ i, viesmī ļ i nekavē joties sā ka ķ engā ties...klausieties, bet tas jau ir no ceļ a! Mē s neejam piedzī vojumos, bet gan atpū sties kopā ar bē rniem. Kronis visam bija piedā vā jums pastaigā ties no manas desmitgadī gā s meitas pavā ra!
Animā cija ir vā ja un garlaicī ga. Vakaros nesaprotama ora un diskotē kas. Kā dreiz bija akrobā ti no Ā frikas, reiz - turku dejotā ji....
vakarā nav kur iet. Teritorijas nav, nav kur staigā t. Rotaļ u laukums - 5 metri, baseins tā ds pats. Akvaparks - 3 noguruš i slidkalniņ i. . .
Mū su 4 gadus vecais bē rns saķ ē ra rotovī rusu...nav brī nums, arā bu dā mas peld baseinos drē bē s, kas, š ķ iet, nemaz nemainā s.
Kontingents ir arā bi, turki, armē ņ i, azerbaidž ā ņ i, daž i krievi un ukraiņ i, poļ i...
no plusiem: labs wi-fi, labs ē diens, garš ī gi saldumi kafejnī cā .
Vispā r emocijas pā rņ em! Viesnī ca ir pretī ga! Esiet gatavi, ja plā nojat tur doties.
аватар mv_scorpio
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Hotel Sensitive Premium Resort & Spa 5 * (Turcija / Belek / Bogazkent). Neliela, kompakta, ar ļ oti sakoptu sakoptu teritoriju, viss pā rdomā ts un nodroš inā ts viesu ē rtī bā m. Jauna un ļ oti jauka viesnī ca. Piemē rots pā riem klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Hotel Sensitive Premium Resort & Spa 5 * (Turcija / Belek / Bogazkent). Neliela, kompakta, ar ļ oti sakoptu sakoptu teritoriju, viss pā rdomā ts un nodroš inā ts viesu ē rtī bā m. Jauna un ļ oti jauka viesnī ca. Piemē rots pā riem klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Daudz ģ imeņ u ar bē rniem. Tiem, kam vajag izklaidē ties visu diennakti, nav piemē rots.
Noderī gu materiā lu par viesnī cu filmē ja puiš i no Belgorodas, saites uz video apskatā Turpravda (marinka051187.2017. gada 23. septembrī .
Liels pluss š ai viesnī cai ir tas, ka tā atrodas netā lu no lidostas, ar transfē ru aizņ em 40-50 minū tes atkarī bā no pā rvadā jamo tū ristu skaita.
Viesnī cas numuriņ i ir plaš i, uzkopti katru dienu un diezgan labi, bā rs tiek papildinā ts katru dienu, ir tē jkanna ar tē jas, kafijas un cukura komplektu. Centrā lā gaisa kondicionē š anas sistē ma. Seifs istabā bez maksas, aizver durvis, sastā di no trī s lī dz septiņ iem cipariem, rež ģ is un viss (iepriekš prakse, neko nepievienojot). Balkons plaš s, uz tā ir galds un krē sli, vakarā var pasē dē t, izkā rt pludmales dvieļ us.
Uz pludmali pie jū ras, dodieties 5 minū tes ar kā jā m vai ik pē c 30 minū tē m no 9:00 lī dz 18:00 kursē viesnī cas autobuss, ja kā ds vē las braukt, kursē tieš i pē c grafika. Pludmale, lai arī maza, bet vienmē r ir brī vas vietas. Nojumes ar sauļ oš anā s krē sliem, matrač iem ir vairā k nekā pietiekami, neskatoties uz lielo atpū tnieku skaitu. Turklā t pludmales robež as ir norā dī tas nosacī ti, jo krasta lī nija ir liela, un krastu kreisajā un labajā pusē neviens neaizņ em. Vasarā uz ū deni labā k doties pludmales apavos - grī das segums un smiltis ir pienā cī gi apsildā mi. Protams, ir duš as, tualetes, ģ ē rbtuves. Pludmales darbinieki pastā vī gi uzrauga kā rtī bu un tī rī bu. Sveš inieku nav. Pludmalē ir liela terase ar bā ru un uzkodā m no 12-16 un no 15-17 saldē juma. No rī ta ū dens pudelē s, vē sie dzē rieni: airā ns, tomā tu sula, alus, visā di kolas spraiti.
Ū dens – pudelē s neierobež otā daudzumā visā viesnī cā un pludmalē . Wi-Fi darbojas vienmē rī gi visā viesnī cā , tostarp pludmalē , jums ir nepiecieš ams atkā rtoti izveidot savienojumu reizi dienā , norā dot savu viesnī cas numuru.
Ē diens viesnī cā ir atseviš ķ s jautā jums. Viss ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs, ir tematiskā s vakariņ as, liela augļ u, saldumu, desertu izvē le. Galvenais restorā ns atrodas viesnī cas 1. ("R") stā vā , galdiņ i zā lē un uz ielas, gar baseinu. Pankū kas, pankū kas, virtuļ i, kruasā ni, ievā rī jumi, musli, piens, olas, omletes, frī kartupeļ i, makaroni, graudaugi, zupas, dā rzeņ i, augļ i (jū nijā bija aprikozes, arbū zi, plū mes, apelsī ni, greipfrū ti, ā boli, bumbieri, ananā si ), salā ti, mē rces, desiņ as, vista, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, zivis. Zupas bija ē damas. Daudz daž ā du kū ku un picu, konditorejas izstrā dā jumu. Krievu valodā ir ē dienu nosaukumi. Trauki tiek pastā vī gi papildinā ti.
Personā ls kopumā ir patī kams un draudzī gs. Daudzi jaunieš i strā dā kā bites, ļ oti cenš as, tas liecina! Viņ i arī cenš as iemā cī ties krievu valodu, daudzi saprot angļ u valodu, viņ i ciena tevi, ja tu runā nedaudz turku valodā , elementā ri skaitļ i, sveiks, lū dzu. Par pā rē jiem Sensitive ir ļ oti labas atmiņ as.
аватар marinka051187
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ceļ ojā m kā ģ imene ar savu 2 gadus veco meitu. Mums patika viss. Ī paš i ē diens – viss ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Ir arī ekskluzī vi saldumi, piemē ram, vī ģ es baltajā š okolā dē , zilais siers. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m kā ģ imene ar savu 2 gadus veco meitu. Mums patika viss. Ī paš i ē diens – viss ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Ir arī ekskluzī vi saldumi, piemē ram, vī ģ es baltajā š okolā dē , zilais siers. Viss augstā kajā lī menī . Priecē ja arī istabas uzkopš ana, ikdienas gultas veļ as maiņ a. Pat meita atspiedā s pret spoguli, atstā ja pirkstu nospiedumus, nā kamajā dienā visu noslaucī ja.
Pludmale ir smilš u un oļ u. Pē c 2 metriem sā kā s dziļ ums. Bet tas mū s netraucē ja.
Vakara animā cijas izrā de ir ļ oti laba. Man patika akrobā ti, capoeira, putu diskotē ka. Viss tika detalizē ti nofilmē ts video, to varat noskatī ties YouTube https://youtu. be/gcJR5dNog-U
аватар vara_22
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien! Viesnī cas ieteiktais tū roperators no augš as, nā c ar mums. Vispirms viņ i mū s aizveda uz restorā nu paē st. Tad viņ i apmetā s. Viesnī cas teritorija ir viens pamatī gs baseins, bez apstā dī jumiem. Viesnī cas iekš puse ir ļ oti skaista, viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. … Tomēr ▾ Labdien! Viesnī cas ieteiktais tū roperators no augš as, nā c ar mums. Vispirms viņ i mū s aizveda uz restorā nu paē st. Tad viņ i apmetā s. Viesnī cas teritorija ir viens pamatī gs baseins, bez apstā dī jumiem. Viesnī cas iekš puse ir ļ oti skaista, viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Animā cija ir š ausmī ga un garlaicī ga. katru dienu š autriņ as, š auš ana, ū denspolo — pavadī t ļ oti garlaicī gi. bē rniem vakara animā cijā katru dienu viena un tā pati š ķ irne nav. reiz bija putu ballī te. Dī dž ejs ir greizs. mū zika ir š ausmī ga. . . Pa dienu ir ļ oti garlaicī gi. un arī vakarā . Lielā kā daļ a ir bē rni un pā ri. Viesnī ca NAV JAUNIEŠ I! ! ! ir un +. Istabas ļ oti tī ras, uzkoptas katru dienu. Fifi ir visur! Personā ls pieklā jī gs, patī kams, apkalpoš ana izcila. Mī nus viesnī ca ir ļ oti vā ja animā cija. garlaicī gi. Personā ls gandrī z nerunā krieviski, ļ oti vā jš . Š o viesnī cu mums ieteica kā jaunieš u viesnī cu.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Курортный спа-отель Sensitive Premium расположен на берегу моря и отличается элегантным и стильным оформлением. Открыт в 2016 году, состоит из пяти 5-этажных блоков. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 5 км от г. Белек, 8 км от центра Сиде, 40 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 400 м от отеля (2 линия). Крсирует шаттл на пляж (в летний период каждые 15 минут, с 08.00 до 18.00). Протяженность пляжа составляет 300 м. Шезлонги, зонтики, матрацы, пляжные полотенца — бесплатно. Заход в море — песок, галька. Душ, кабины для переодевания, спасатель, бар на пляже (10.00-18.00).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 ресторана и 4 бара, 3 конференц-зала (100, 150 и 380 персон), открытый главный бассейн без подогрева 1150 м2, бассейн с горками 90 м2, крытый бассейн с подогревом в зимний период, почтовые услуги, бесплатный Wi-Fi в лобби, амфитеатр, барбекю, терраса для загара, камера хранения, круглосуточная стойка регистрации, пресс для брюк, чистка обуви, факс/ксерокопирование, мини-маркет, V.I.P. услуги, сувенирный магазин, доставка прессы, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts  FREE 
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция 50 м2 в открытом бассейне, детская секция 17 м2 в крытом бассейне, развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, мини-гольф (бесплатно), дартс (бесплатно), развлекательные программы (бесплатно), игровая комната (платно), школа подводного плавания (платно), анимационный персонал.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 402 номера, с боковым видом на море, сад и бассейн.

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, сейф (бесплатно), мини-бар, чайник, набор для чая и кофе, ванная комната с душем, фен, халат и тапочки, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, бесплатный Wi-Fi, балкон, ежедневная уборка и смена полотенец, смена постельного белья - 3 раза в неделю.

Adrese Boğazkent, Alparslan Cad. No.65 07500 Belek, 07500 Богазак, Турция
Tālruņi: Тел.: 90 242 731 07 00 Факс:90 242 731 07 03
Tīmekļa vietne: Sensitive Premium Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.