Voyage Belek Golf & Spa 5*– Atsauksmes

55
Novērtējums 7.010
№37 viesnīcas reitingā Belek
7.7 Numurs
6.6 apkalpošana
6.2 Tīrība
9.1 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Belekā, pludmalē. Tai ir bagāta infrastruktūra: restorāni, bāri, dažāda veida peldbaseini, akvaparks, dažādas izklaides pieaugušajiem un bērniem. Atklāts 2007. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2019. gadā. Viesnīca ir piemērota jebkuras kategorijas tūristiem.Vairāk →
аватар dvd_mrc
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss ir relatī vs. Mē s ar ģ imeni katru gadu ceļ ojam uz Turciju un esam redzē juš i diezgan daudz daž ā du viesnī cu. Mē s cenš amies uzlabot viesnī cas lī meni. Š ī bija jau ceturtā reize Voyage tī klā . Divas reizes Sorgunā un tagad otrreiz nonā cā m Belekā . … Tomēr ▾ Viss ir relatī vs. Mē s ar ģ imeni katru gadu ceļ ojam uz Turciju un esam redzē juš i diezgan daudz daž ā du viesnī cu. Mē s cenš amies uzlabot viesnī cas lī meni. Š ī bija jau ceturtā reize Voyage tī klā . Divas reizes Sorgunā un tagad otrreiz nonā cā m Belekā . Uzreiz atzī mē š u, ka, salī dzinot ar mū su iepriekš ē jā m viesnī cā m, š ī ķ ē de noteikti atš ķ iras ar labu ē dienu, bā ru, animā ciju, pā rdomā tu restorā nu un teritorijas organizē š anu (viss apstā dī jumos), kā arī krā š ņ u pludmali. Tomē r gadu gaitā jū s sā kat saskatī t nianses aiz skaistā vā ka ekrā na. Pirmkā rt, mani pā rsteidza incidents spa. Kā ds puisis ielauzā s pirtī un kliedza uz viesiem. Sū dzī ba ir sekojoš a: viens no viesiem (turki, kā vē lā k izrā dī jā s) sū dzē jā s, ka ū deņ ojuš i pirti ar alu. Varbū t kā ds samitrinā ja ar alu, smarž a bija, bet kā ds tam sakars ar pā rē jiem ciemiņ iem. Un vai tieš ā m š ā di viņ i uzrunā ciemiņ u, kurš par nedē ļ u maksā tū kstoš iem eiro un tu no š ī s naudas saņ em algu?
Vispā r visi bija apmulsuš i un š okā . Es jutos kā kaut kur astoņ desmitajos savā mā jas baseinā . Tur apkopē ja vienmē r ieskrē ja pirtī ar lupatu un dzenā ja puikas pē c netī rumiem...Otrkā rt, burtiski jā izlū dzas viss dā rgais alkohols no bā rmeņ a, un daž i pat pasaka, kurā ledusskapī tas atrodas, jo nekad nav izstā dī ts. Treš kā rt, nekad nepasū ti dā rgu alkoholu no viesmī ļ iem – viņ i tev atnesī s sū dus. To var saprast zemā ka lī meņ a viesnī cā s, bet ne š eit! Ceturtkā rt, man bija jā paskatā s zem gultas, meklē jot č ī bu. Izgaismoju to ar telefonu un atklā ju putekļ u kā rtiņ u!! ! Izlietnes noteka nedarbojā s labi. Nu vispā r viesnī cai ir vajadzī gs globā ls remonts. Tajā paš ā laikā atdoš u savu pienā koš os, pē c skandā la bā rā mū s jau visur sagaidī ja ar pareizo alkoholu un pā rliecinā jā s, ka mums nepasniedz muļ ķ ī bas.
Ir arī pozitī vas ziņ as: ierodoties viesnī cā , jums tiek nozī mē ts palī gs, kurš sazinā s WhatsApp grupā un atrisina visas jū su problē mas un pat rezervē Alya karti. Jautā jums par habalku nekad netika atrisinā ts un atstā ja ļ oti nepatī kamu pē cgarš u! Nobeigumā es atzī mē ju, ka viesnī cas popularitā te pieaug un arī cenu zī me. Ar katru gadu tas kļ ū st dā rgā ks.
Закат на пляже Вид из номера Бар Вид из номера с другой стороны
аватар eattle2007
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopā ar vī ru atpū tos no 23.07. 22 lī dz 31.07. 22. Kopumā man patika viss, bet ir daž i BET ..... Viņ i vispā r nesaprata asistentu funkcionā lo slodzi zaļ ā s kleitā s. Mū s reģ istrē joties viesnī cā sagaidī ja viens no viņ iem un, mū su atļ auju neprasot, ielē ca bagijā , lai nokļ ū tu mū su istabā (dzī vojā m bungalo). … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos no 23.07. 22 lī dz 31.07. 22. Kopumā man patika viss, bet ir daž i BET .....

Viņ i vispā r nesaprata asistentu funkcionā lo slodzi zaļ ā s kleitā s.
Mū s reģ istrē joties viesnī cā sagaidī ja viens no viņ iem un, mū su atļ auju neprasot, ielē ca bagijā , lai nokļ ū tu mū su istabā (dzī vojā m bungalo). Es domā ju, kā pē c viņ a nā k ar mums??? ? Jū s bū siet pā rsteigti, pievienojot karti un atverot mū su istabas durvis ......bet mē s paš i zinā m, kā to izdarī t ....pagā juš ajā gadā mē s atpū tā mies Sorgunā tajā paš ā tī klā un lieliski pastrā dā jā m, ieejot istabiņ a bez š ī s nesaprotamā s vienī bas, kam uz mū su rē ķ ina maksā algu.

Tā lā k. Nā kamajā rī tā , izejot no istabas, pie mums no blakus istabas vienkā rš i izlē ca apkopē ja, kas izlikti smaidī ja un mē ģ inā ja nodibinā t personisku kontaktu (jautā jums bija tikai kam š ie mē ģ inā jumi?? ? lai saņ emtu pē c iespē jas vairā k dzeramnaudas ? Kā das citas personī gā s intereses?? ) .
20 gadu laikā , ceļ ojot pa daž ā dā m valstī m, š ī ir pirmā reize, kad sastopos ar lī dzī gu parā dī bu. Viņ a mums tā izlē ca 5 dienas pē c kā rtas (atpū tnieku zinā š anai, mē s dzī vojā m 3112. istabā , ja kas, esiet modri ar š o nekaunī go, krievvalodī go, manuprā t, uzbeku). Man nav nekas pret uzbekiem, bet ne tā das klases viesnī cu apkalpoš anā.

Labā kais personā ls ir neredzams personā ls, un š eit mē s redzam, ka meitene š o darbu ieguva ne tikai savu tieš o funkciju veikš anai, bet arī kaut kam citam. Iesaku vadī tā jiem pievē rst uzmanī bu š im raksturam. Daļ ē ji esmu jū su kolē ģ is un dež urants sastapu ar lī dzī giem nepatī kamiem elementiem.
Vakarā pirms aizbraukš anas man zem gultas nokrita krē ma vā ciņ š . Es zem gultas veltī ju lukturī ti no iPhone un tas, ko es tur redzē ju, bija bieza putekļ u kā rta. Labā k nekā izlē kt pie viesiem un pā rkā pt viņ u personī go telpu, rū pē jieties par saviem tieš ajiem pienā kumiem!
Personā lam no Turcijas jautā jumu nav, visi strā dā ja skaidri un apzinī gi, ar noteikto standartu viesnī cā , bet nav vā rdu, cik pretī gi strā dā darbinieki no Uzbekistā nas. Kā pē c viņ us pieņ emt darbā ? ES nesaprotu. Nedraudzī gi, viņ i nekad neatbild paldies, nesmaidī gi (izņ emot saimnieces).

Nā kamreiz mē s ļ oti rū pī gi pā rdomā sim, vai doties uz jū su tī klu vai nē.

Jū s zinā t, kas slē pjas sī kumos...

P. S. Pirmā atsauksme par š o viesnī cu vietnē TripAdvisor un ko jū s domā jat? Tas tika noņ emts. Secinā jumus izdariet paš i un neticiet tiem kas liek 5-ki bespredelschik.
аватар Veronika7081
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
PRIEKŠ VĀ RDS: Š is ceļ ojums ir mans 8. ģ imenes ceļ ojums. uz Turciju, proti, uz Antā lijas piekrastes viesnī cā m. Kopš.2014. gada man bija iespē ja atpū sties Kemerā , Belekā un Sidē . Bet pirmā vizī te viesnī cu tī klā "Voyage" Turcijā . … Tomēr ▾ PRIEKŠ VĀ RDS: Š is ceļ ojums ir mans 8. ģ imenes ceļ ojums. uz Turciju, proti, uz Antā lijas piekrastes viesnī cā m. Kopš.2014. gada man bija iespē ja atpū sties Kemerā , Belekā un Sidē . Bet pirmā vizī te viesnī cu tī klā "Voyage" Turcijā . Visi mani iespaidi lasā mi arī š ajā interneta resursā un par citiem apmeklē tajiem. man viesnī cas.
LIDOJUMS: UIA aviokompā nijas lidojums turp un atpakaļ . - Nav kavē š anā s vai sū dzī bu. Tā pat kā iepriekš , bez maksas tikai 1 pudele ū dens bez gā zes "Morshinskaya" 0.5l. vienai personai. Viss pā rē jais - par papildus samaksu, ieskaitot tē ju, kafiju. Jū s varat iegā dā ties vietas lidojumā iepriekš vai vienkā rš i reģ istrē ties lidojumam un saņ emt iekā pš anas rē ķ inu 1 dienu pirms pacelš anā s. Skatī t aviokompā nijas vietni.
TŪ RISMA OPERATORS "PEGAS": tieš s transfē rs reā li 30 minū tē s (izmantojot Pegas Select sistē mu) uz viesnī cu, tū roperators solī ja un savus solī jumus pildī ja Antā lijas lidosta-viesnī ca: devā mies vieni, bez iebraucē jiem Atpakaļ uz viesnī cu - Antā lijas lidosta - vajadzē ja sist, lai ar mū su paš u reisu paņ emtu vē l vienu ģ imeni no "Voyage Belek", bet pē dē jā brī dī viņ i paņ ē ma taksi un aizbrauca. Lī dz ar to tas izrā dī jā s praktiski individuā ls pā rsē š anā s bez pieturā m pie gā zes. stacijas, saldumu veikals utt. Labi, ka mū sē jie iepriekš brī dina tū roperatoru vai vismaz b gidu viesnī cā . Turklā t Victoria Hotel gids iedod savu numuru Viberā . Bet izrā dī jā s, ka viņ i bija nedaudz pagaidot. Patika arī tas, ka gids viesnī cā Victoria ne "nekaunī gi nepā rdod ekskursijas, bet vienkā rš i sniedz informā ciju. Mans vī rs devā s uz tikš anos.
VIESNĪ CAS UZŅ EMŠ ANAS DARBS: teicami. Atseviš ķ i vē los pieminē t pā rvaldnieku, kuru Melis uzstā dī ja, proti, 20.06. 2021 galvenā s ē kas 4. stā va 1420. kabinetā . Standarta numurs ar jauku skats uz jū ru. Melis ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Viņ a mū s piereģ istrē ja minū tes laikā , lai gan ieraš anā s bija agri, atnesa uz dī vā na anketas, iedeva atslē gas un uzreiz pē c ieraš anā s atradā mies istabā . Milzī gs paldies viņ ai! Var redzē t, ka cilvē ks ir savā vietā , kompetents, uz klientu orientē ts! Vienkā rš i labi darī ts! Tā kā biļ ete kavē jā s, ļ oti gribē jā m pagarinā t numuru 03.07. 2021. Reģ istratū ras menedž ere Mahabat ziņ oja, ka viesnī ca ir pilna, tač u pagarinā ja mums vē l vienu istabiņ u ar skatu uz apkā rtni 1105, jo 1420. numurs tika rezervē ts 07.03. 2021. Esmu viņ ai ļ oti pateicī ga! Bē rns atpū tā s pirms lidojuma un tā lā ceļ a mā jup. Es lū dzu viesnī cas ģ enerā lmenedž eri iedroš inā t š ā dus kolē ģ us! Ī sta un stabila komanda!
VIESNĪ CAS GEST ATTIECĪ BAS: Man bija iespē ja personī gi tikt galā ar vadī tā ju Jekaterinu, pasū tot mež acū ku uz 1 dienu Sina dzimš anas dienā . Viņ š visiem spē kiem cenš as izpatikt, risinā t interesē još os jautā jumus. Darbojas lieliski! Draudzī gs, kompetents, pieklā jī gs! Liels paldies par vē lmi atrisinā t jebkuru problē mu un doties uz tikš anos ar savu klientu!
VIŅ I UN VIŅ U APKALPOŠ ANA: uz mana dē la dzimš anas dienu 07/01/2021 mē s pasū tī jā m kuili 16 (otrā rinda) pludmalē ģ imenes nodalī jumā . Izmaksas: 60 eiro dienā : iekļ auti augļ i, pilna. minibā rs forš s. dzē rieni, tē jas un kafijas komplekts, tē jkanna, seifs, mī ksti dī vā ni un, protams, tas pats serviss. Ko lai saka - brī niš ķ ī gi! Bē rns bija sajū smā ! Liels paldies Huseinam par brī niš ķ ī go komplimentu no viesnī cas: skaists. putas. sarkana sirsniņ as kū ka un š ampanieš a pudele, kuiļ a dekorē š anai ar daž ā du krā su baloniem, dziesmiņ ai dē lam. Ļ oti gribas atzī mē t arī Huseina darba spē jas: viņ š nenogurstoš i strā dā , nes dzē rienus, pasū tī ja ē dienu. Ļ oti pieklā jī gs, pieklā jī gs. Ja godī gi, es nezinu, kad viņ š aizgā ja. Viņ š ir pelnī jis visas uzslavas!
VIESNĪ CAS ISTABAS UN MŪ SU ISTABA: kā jau vairā kkā rt ziņ ots,
viesnī ca tika renovē ta 2019-2020 ziemā . Milzī gs pluss. Viss ir morā li atjauninā ts, skaists, atbilst fotogrā fijā m oficiā lajā s vietnē s. Ir iespē ja dzī vot divā s galvenajā s mā jā s. ē kas: ē kā tuvā k 16+ zonai, ģ imenes zonai. otd. ar bē rniem; bungalo pie akvaparka; A blokā aiz galvenajā m ē kā m ar skatu uz zaļ o viesnī cas daļ u un pie baseina; B blokā pie reģ istratū ras; villā s. Katrs var izvē lē ties, kas viņ am patī k.
Patiesī bā mē s dzī vojā m standarta numurā ar skatu uz jū ru 1420 tuvā k 16+ zonai. Liels balkons, ar iespē ju sē dē t uz krē sliem un skatī ties uz skaisto jū ru vai saulrietu. Telpā ir viss ē rtai laika pavadī š anai: mini bā ra papildinā š ana reizi dienā , tē jas un kafijas pagatavoš anas komplekts, kosmē tika (ž eleja, š ampū ns, kondicionieris, balzams, veļ as lupata, zobu birste un pasta, ķ emme, nagu vī le, vates spilventiņ i , cepure Duš ai). Televizors ir iebū vē ts spogulī . Atseviš ķ a neliela ģ ē rbtuve. Liela duš a. Vā rdu sakot, viss nepiecieš amais pilnvē rtī gai nodaļ ai.
HOTEL BEACH: lieliski. Zonē ts, plats, smilš ains. Ir 16+ zona ar saviem sauļ oš anā s krē sliem un kabī nē m, piestā tni un bā ru. Ir vieta ģ imenei. Ar saviem klā ja krē sliem un kuiļ iem, molu, bā ru. Uz zā les ir atseviš ķ a zona ar bā ru blakus. Turklā t ledusskapju klā tbū tne netā lu no pludmales ar vē siem dzē rieniem un vienmē r papildinā ta. Ieeja jū rā ir maiga, smilš aina. Varbū t pie ieejas bū s neliels olī tis, bet viesnī ca mē ģ ina noņ emt, noteikti izlī dziniet smiltis. Pludmales dvieļ i pieejami bez kartē m. Pludmale ir pielā gota cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem. Ir iespē ja braukt ar skrejriteni, banā nu, dī vā nu, izpletni u. c. Tie, kas mī l Kemeru, pierā dī s lī dz aizsmakumam, ka tieš i tur ir dzidrs ū dens un nekā labā ka nav. Skaidrs, ka smilš ainais dibens padara ū deni duļ ķ ainu, bet priekš rocī ba š eit ir tā da, ka bē rns pats bez problē mā m ieiet un iziet no jū ras. Kā jas nepamet, nevajag noturē t lī dzsvaru un skatī ties zem kā jā m utt. utt.
DARBS Ū DENSPARKA: teicami. Brī niš ķ ī gi atjauninā ts bē rnu akvaparks. Skaidrs, ka bē rni vienkā rš i nevē las no turienes aizbraukt. Prieka ū dens impē rija! Pozitī vā puse: blakus ir sauļ oš anā s krē sli, tualete, bā rs utt. Iespē ja pieauguš ajiem arī ievelc elpu. Ū dens slidkalniņ š "King Cobra" (no 12 g. , ar svaru 50+kg) forš i! Pieskaņ ojieties, bet personī gi izlē mā t. Ideja ir ļ oti forš a: tu nezini, kad iekritī si kobras mutē .
No Covid-pasā kumiem nepiecieš amā tika ievē rots: baseinu sanitā rija pa stundā m atbilstoš i grafikam un tī rī ba.
KOnditorejas cehs GALVENĀ Ē KĀ : no 11.00 lī dz 22.00. Sajū smai vienkā rš i trū kst vā rdu. Man ir salds zobs, bet es nezinā ju, cik daudz. Nu nav iespē jams paiet garā m konfekš u veikalam, neko nepaņ emot. Un kū kas, un kū kas, un saldē jums, un sukā des, un vafeles, un konf. , un š okolā de utt. utt. Viss, ko jū su dvē sele vē las. Es noņ emu cepuri priekš nieka priekš ā . viesnī cas konditoreja! Mana cieņ a un cieņ a! Profesionā ls savā jomā un viņ a brī niš ķ ī gā komanda! Es to neesmu redzē jis 8 reizes, ceļ ojot uz Antā lijas piekrastes viesnī cā m!
DZĒ RIENI: ļ oti stiprā viesnī cas puse. Pat izvē lī gā kais cilvē ks, man š ķ iet, noteikti bū s apmierinā ts. Tas attiecas gan uz alkoholiskajiem, gan bezalkoholiskajiem dzē rieniem, kokteiļ iem utt. utt. Uzrakstī š u, ko izmē ģ inā ju un man personī gi patika: oriģ inā lie Baileys, Aperol, standarta Mojito, ar un bez alkohola, ī paš i Mojito ananā si. -ezhevich. , Voyage Breeze kokteilis, " Pinacolada", "Hula-Hula".
Vī rieš u pā rstā vji redzē ja, ko viņ i dzer: Chivas viskiju 12 gadus, daž ā dus oriģ inā los konjakus, rumu, tekilu. Bā rmeņ i ir lieliski! Kokteiļ i tiek gatavoti no oriģ inā liem dzē rieniem.
Ē DIENS: Teikš u vienu, ļ oti garš ī gi! Suš i, sarkanā s zivis, dorado, garneles, mī dijas, vē ž i, sarkanie un melnie ikri, kalmā ri, kū pinā ta, kaltē ta gaļ a, daž ā di sieri, brī niš ķ ī gi. gaļ as steiki, bā rbekjū , liela augļ u izvē le - neatstā s jū s vienaldzī gus. Ī paš s paldies par bē rnu nodaļ u galvenajā restorā nā , par diē tisko ē dienu, par š efpavā res Irinas gatavotajā m zupā m bē rniem.
BĒ RNU IZKLAIDE: lieliski. Miniklubs ir atvē rts lī dz vē lam vakaram un ir paredzē ts daž ā da vecuma bē rniem. Kā redzē ju personī gi, ir bē rni, kuri nā k gadu no gada un ļ oti mī l animatorus, un viņ i viņ iem patī k. Vakaros viņ i sarī koja mini diskotē ku un bē rnu izrā des amfiteā trī : Alise Brī numzemē , Panda Kungfu, Ž onglieris. show, Fixies, Magician.
SECINĀ JUMS: liels paldies viesnī cas "Voyage Belek" vadī bai par visu viesnī cas darbinieku darbu! Noteikti gribu atgriezties! Viesnī ca ļ oti laba! Lū dzu, lai viesnī ca nepaaugstina cenu politiku! : ) Vai
atlaides, vismaz Ukrainas tirgum. : ) Ierodoties mā jā s, viesnī cu atceros tikai ar siltumu un pieķ eru sevi pie domas, ka tajā var nodzī vot ne tikai 13 naktis, bet, iespē jams, mē nesi. Jums noteikti nebū s garlaicī gi! Es novē lu tikai labklā jī bu visam Voyage viesnī cu tī klam, Max Royal viesnī cā m Turcijā !
аватар Stasya_99
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar ģ imeni. Viesnī cā ieradā mies ā trā k par reģ istrē š anā s laiku, t. sk. bija jā gaida stunda. Uzaicinā ja iet brokastī s, viss ok. Lielisks liels 2 istabu "suite" numurs ar 2 duš ā m, atseviš ķ u vannas istabu un ģ ē rbtuvi, 2 balkoniem. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Viesnī cā ieradā mies ā trā k par reģ istrē š anā s laiku, t. sk. bija jā gaida stunda. Uzaicinā ja iet brokastī s, viss ok. Lielisks liels 2 istabu "suite" numurs ar 2 duš ā m, atseviš ķ u vannas istabu un ģ ē rbtuvi, 2 balkoniem. Ē diens viesnī cā izcils, gaļ a, jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i. Ī paš a uzslava kafejnī cai ar saldumiem! Gardas kū kas, š okolā des, makaroni, saldē jums...vispā r - bē rnu un saldummī ļ u paradī ze)!! !
Viesnī cā viss ir tī rs. cenš as ievē rot noteikumus. Teritorijā ir ledusskapji ar ū deni, alu, soda - kas ir ļ oti ē rti. Saldē jums gandrī z visu dienu, daž ā di...briketē s un bumbiņ ā s. Kafejnī cā /bā rā pie baseina (pa ceļ am uz pludmali) puiš i gatavo gardus kokteiļ us un labu latte. Labi paveikti animatori, vē sā ū dens aerobika, joga. Akvaparks labs, bē rniem patika, tikai locī tavas ļ oti jū tamas uz vidē jiem slī dkalniņ iem ((, var saskrā pē t, tai skaitā viņ iem laiks "uzlabot". Bē rnu mini akvaparks ir apsildā ms, ū dens ir siltā ks nekā jebkur citur. Bijā m uz The Land of Legend , tā pē c bē rni teica, ka bū tu labā k, ja viņ i nebrauktu, jo mums ir savs akvaparks viesnī cā forš i! )) . Lielisks miniklubs, tiek pieskatī ti un izklaidē ti bē rni, kuri kā du laiku jā atstā j uzraudzī bā . Bet tas mums nav ī paš i svarī gi) Visur vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
No tā , kas man nepatika: viesmī ļ u darbs galvenajā restorā nā - gribē tos, lai pē c katra viesa galdiņ i bū tu kā rtī gā k noslaucī ti un tie bū tu kaut kā aizmā rš ī gi un satī ti, reizē m uz dzē rieniem nā cā s ilgi gaidī t, beigā s bija vieglā k paš am aiziet uz galveno sadali pie bā rmeņ a . Un ž ē l, ka karantī nas ierobež ojumu dē ļ nestrā dā ja animā cija ar pilnu jaudu, tika slē gts boulings, istaba ar izklaidē m uz galda, “bedre” bē rnu klubā (noņ emš u vienu zvaigzni par š iem mī nusi).
Bet kopumā viss ir ļ oti cienī gi, personā ls uzmanī gs un atsaucī gs. Paldies par ē rtu uzturē š anos! Mē s ar prieku atgriezī simies vē lreiz, kā arī nolē mā m apmeklē t citas Voyage ķ ē des viesnī cas.
Labi, puiš i, tā turpinā t!
аватар Maryna_Datun
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tuš ā s divas ģ imenes - meitenes 12 gadi un zē ni 4 un 6 gadi. VIP kategorijas viesnī ca, dā rga, stilī ga un gaumī ga! Turcijā atpū š amies jau 10 gadus, ir ar ko salī dzinā t (Amara Dolce Vita, Rixos Sungate, Marty Myra, Spice, Gural Premier Tekirova). … Tomēr ▾ Atpū tuš ā s divas ģ imenes - meitenes 12 gadi un zē ni 4 un 6 gadi. VIP kategorijas viesnī ca, dā rga, stilī ga un gaumī ga! Turcijā atpū š amies jau 10 gadus, ir ar ko salī dzinā t (Amara Dolce Vita, Rixos Sungate, Marty Myra, Spice, Gural Premier Tekirova). Viesnī ca pē c remonta: numuriņ i tī ri, gaiš i, viss jauns un sniegbalts! Ļ oti apmierinā ta ar bē rnu peldmē teļ iem, č ī bā m, kosmē tiku bē rniem! Man droš ī bas jautā jums bija ī paš i aktuā ls. Tū risms pandē mijas laikā joprojā m ir risks, tač u ar pilnu atbildī bu varu apgalvot, ka š ī viesnī ca ir darī jusi visu iespē jamo un neiespē jamo viesu droš ī bas labā ! Pie ieejas tiek mē rī ta temperatū ra, ir dezinfekcijas lī dzekļ i, maskas neierobež otā daudzumā ! Visi darbinieki valkā maskas un cimdus, un tas nebeidz smaidī t un jokot! Virsmas tiek apstrā dā tas pē c katra atpū tnieka, sauļ oš anā s krē sli pludmalē atrodas 3 metru attā lumā viens no otra un arī marķ ē ti "dezinficē ti" Ierī ces restorā nos speciā lā iepakojumā , komplektā spirta salvete.
Mē s visi ievē rojam droš ī bas standartus.

Viesnī cu ieskauj zaļ umi, viss kopts, daudz skujkoku, gaiss ar patī kamu priež u aromā tu, gulē jā m ar atvē rtu balkonu. Bā ri un restorā ni ir atseviš ķ a problē ma. Paspē jā m apmeklē t 4 a la carte restorā nus: meksikā ņ u, ķ ī nieš u, zivju un turku kebabu, paldies meitenei no reģ istratū ras Mahabat, kura laipni palī dzē ja veikt restorā nu rezervā cijas. Virtuve ir izcila, liels paldies pavā ru komandai! Viesmī ļ i ir tik profesionā li, ka mums nebija laika domā t, viņ i mums kaut ko atnesa. Pa dienu svaigi spiesta svaigi spiesta sula un saldē jums. Ē diens galvenajā restorā nā ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, netraucē ja trauki aiz stikla, pasniedz š ķ ī vi un viss salikts pietiekamā daudzumā . Bā ros taisī ja tā dus kokteiļ us, kurus atcerē simies vē l ilgi! Ī paš s paldies bā rmeņ iem uz mola!

Jū ra silta, pludmale tī ra, redzē jā m kā speciā la maš ī na tī ra smiltis.
Animā cija daudzveidī ga, katrai gaumei, miniklubā vecā kiem lū gums nē sā t maskas, bē rniem nav ļ auts pulcē ties, pieklā jī gi piedā vā uzspē lē t ko citu. Vakara ballī tes un diskotē kas tiek rī kotas ar visiem droš ī bas standartiem, galdi ir pā rvietoti atseviš ķ i, ir pietiekami daudz vietas dejot, super! Sarkanā ballī te ī paš i gā ja! Ir apsildā ms iekš telpu baseins, vecā kajā m meitenē m ļ oti patika hammam un akvaparks. Pakalpojums ir visaugstā kajā lī menī , un uz visiem jautā jumiem tiek atbildē ts uzreiz. Programmā Macro Studio viņ i piemiņ ai veidoja forš as, spilgtas un maģ iskas bildes! Paldies un sirsnī gi apskā vieni!

Spriedums: iesaku VOYAGE Belek viesnī cu!
Вид из окна Главный ресторан Мексиканский ресторан Ресепшн Ресторан Ресторан Анимация Пляж
аватар makcutova87
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Man un manai ģ imenei ļ oti patika š ī viesnī ca. Mū su ģ imenē ir 2 pieauguš ie un meitene 8 un 3 gadus veca. Mums patika, teritorija liela un kopta, personā ls ļ oti labs un apkalpoš ana. Ī paš i ē rti mums bija izmantot aukles pakalpojumus. … Tomēr ▾ Sveiki! Man un manai ģ imenei ļ oti patika š ī viesnī ca. Mū su ģ imenē ir 2 pieauguš ie un meitene 8 un 3 gadus veca. Mums patika, teritorija liela un kopta, personā ls ļ oti labs un apkalpoš ana. Ī paš i ē rti mums bija izmantot aukles pakalpojumus. Bē rniem nebija garlaicī gi. Un mans vī rs un man patika spa un sporta zā le. Ir iespē ja iznomā t automaš ī nu un apskatī t apskates vietas. Lieliskas ģ imenes brī vdienas, ļ oti iesaku!
аватар angelaiud
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kas bū s lieliska izvē le, ja ē dat kopā ar lielu ģ imeni un draugiem un visu vecumu cilvē kiem. Tajā ir viss no mazā kajiem lī dz atpū tai pensionā riem. Teritorija ir diezgan zaļ a. Daudz priež u, palmu un citu koku. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kas bū s lieliska izvē le, ja ē dat kopā ar lielu ģ imeni un draugiem un visu vecumu cilvē kiem. Tajā ir viss no mazā kajiem lī dz atpū tai pensionā riem. Teritorija ir diezgan zaļ a. Daudz priež u, palmu un citu koku. Ir kur pastaigā ties pa ē nainajā m skaistajā m alejā m. Daudz interesantu neparastu skulptū ru. Var redzē t vā veres, ež us un pat bruņ urupuč us. Daudz kaķ u. Ir zona 16+, kur var atpū sties bez bē rniem ar baseinu un bā ru. Atseviš ķ s restorā ns 16+ ar skaistu skatu uz jū ru no terases otrajā stā vā . Un 16+ zona pludmalē ar savu 16+ molu. Un viņ i tieš ā m nedrī kstē s tur iet ar bē rniem, viņ i to skatā s. Un jū s varat atpū sties bez pā rā k liela trokš ņ a. Pludmale ir lieliska. Skaistas smiltis un laba iekļ ū š ana ū denī . Sanā k mazi oļ i, bet tie mū s netraucē ja. Ir divas piestā tnes. Dvieļ i bez kartē m un bez ierobež ojumiem. Kas ir ļ oti ē rti. Vienī gais, kas jā ņ em vē rā , ka pludmalē nav nojumes, bet ir mazi lietussargi. Kā dam tas var nepatikt. Uztura ziņ ā viss bija sakā rtots, bet te jau katram ir sava gaume un nevar precī zi spriest. Mums galvenais, lai bē rniem bū tu liels pā rtikas daudzums. Un stū rī tis mammā m un pat bē rnu pā rtika. Pat mini bā rā piens. Ir pieejami daž ā di a la carte restorā ni. Kopumā man patika viss, uz ko gā ju. Bē rniem liels skaits daž ā du aktivitā š u lī dz pat Lunoparkam. Ļ oti labs bē rnu klubs. Bē rniem ļ oti patika. Ir pieejamas arī izklaides pieauguš ajiem. Labi paveikti animatori! Viņ i patieš ā m cenš as uzmundrinā t viesnī cas viesus. Viņ i pasniedz deju un jogas nodarbī bas. Viņ i organizē volejbola un futbola spē les. Loka š auš ana, boulings, boč a, š autriņ as. Galda teniss, badmintons. Vakaros ir interesanti š ovi un diskotē ka. Vispā r viesnī cā nav neviena piedzē rusies ala tagil visi normā li cilvē ki. Paldies darbiniekiem par viņ u pū lē m. Serviss ļ oti labs. Atseviš ķ i es vē los pateikties mū su ceļ ojumu aģ entam Dmitrijam Kukinam, mē s pastā vī gi pē rkam ekskursijas tikai caur viņ u. Mē s nekad neuzturamies vienā s un tajā s paš ā s viesnī cā s un viņ š vienmē r atrod mums tā dus variantus, ar kuriem esam pilnī bā apmierinā ti! Viņ u var viegli atrast pē c uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte. Kopumā viesnī ca ir lieliska visos aspektos!
аватар gala_burdina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ilgu laiku neuzdroš inā jos atstā t atsauksmi par viesnī cu, visu laiku jautā ju sev - vai jums patika viesnī ca? Mē s vienmē r atpū tā mies Barutā Larā , bet mana meita pierunā ja mani doties uz Voyage Belek, vairā k nekā divus mē neš us pē tī ja viesnī cu, bija vē lme augt kopā ar viņ u. … Tomēr ▾ Ilgu laiku neuzdroš inā jos atstā t atsauksmi par viesnī cu, visu laiku jautā ju sev - vai jums patika viesnī ca? Mē s vienmē r atpū tā mies Barutā Larā , bet mana meita pierunā ja mani doties uz Voyage Belek, vairā k nekā divus mē neš us pē tī ja viesnī cu, bija vē lme augt kopā ar viņ u...
Viesnī cā ieradā mies 3:30 no rī ta, neticami skaisti sagaidī jā m rī tausmu, pabrokastojā m, un 9 no rī ta bijā m iekā rtojuš ies galvenajā ē kā , meita ar ģ imeni tika izmitinā ta vienā stā vā , bet plkst. otru spā rnu. Istaba bija tī ra, tur bija viss nepiecieš amais. . . balkons tika izmazgā ts un notī rī ts ar putekļ iem, un ar to arī balkona tī rī š ana tik ilgas uzturē š anā s laikā bija beigusies. Es atstā ju dā vanas - tas ir bezjē dzī gi. . mē s neredzē jā m putekļ us un viss.
Š ķ iet, ka nav slikti: skaists skats pa logu, putni dzied no rī ta, virtuve ir laba, garš ī gi naš ķ i katrai gaumei. . . Iemī lē jos vitamī nu batoniņ ā , sauļ ojos tikai uz mola, vē l nebija nogurdinoš a karstuma, daudzi peldē jā s jū rā , ū dens izcils. . . animā cija pieklā jī ga, internets ne pā rā k labs. Nez kā pē c izņ ē ma no istabas krū zes, joprojā m nesaprotu, es nā cā s zvanī t uz reģ istratū ru. . . Kamē r bē rni bija pie mums, likā s, ka nebija slikti, bet, kad viņ i aizgā ja, atlikuš ā s 12 dienas bija nogurdinoš as: daudz, daudz trokš ņ a. . . nav iespē jams tikt iekš ā . vakars - kā metro sastrē gumstundā s, liels troksnis no blakus esoš ā s viesnī cas. . . Augsti novē rtē ju viesmī ļ u darbu - labi padarī ts, un paldies viņ iem visiem. . . Man patika kokteiļ i - es paņ ē mu bezalkoholisko , augļ i garš ī gi. . . Baisi iedomā ties, kas tagad viesnī cā un kā tiek galā ar personā lu
Viesnī ca manā sirdī neko neatstā ja, un tas ir slikti. Nevienu nepā rmetī š u, bet š ī nav mū su viesnī ca. . . Pat ar bē rniem ir liels troksnis un apjukums. . . Joprojā m ar skumjā m atceros savu mī ļ oto Barutu Laru. . . tā patiesi bija atpū ta, mierī ga, izsvē rta...Bet izcelš u vienu plusu - pā rē jā laikā nopirkā m sev dzī vokli Alanijā...Pā riem bez bē rniem neiesaku te nā kt - vairā k nav ko teikt, viduvē ja viesnī ca ar uzpū stu paš cieņ u un cena.
аватар violettahar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s dzī vojā m divstā vu villā . Es ļ oti iesaku lielisku iespē ju. Vannas istabas ar duš u. Ir ģ ē rbtuve. Balkons. Mnibā rs pirmajā un otrajā stā vā . Pirmajā stā vā ir balkona terase. Istaba ir tī ra, ē rta un ļ oti gaiš a. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m divstā vu villā . Es ļ oti iesaku lielisku iespē ju. Vannas istabas ar duš u. Ir ģ ē rbtuve. Balkons. Mnibā rs pirmajā un otrajā stā vā . Pirmajā stā vā ir balkona terase. Istaba ir tī ra, ē rta un ļ oti gaiš a. Ziemā tas, iespē jams, nav labā kais risinā jums, jo lī dz restorā nam bū s jā iet brī vā dabā , bet pavasarī un vasarā tas ir lieliski. Vannas istabā s ir viss lī dz pat ķ emmē m un nagu vī lē m. Seifi pirmajā un otrajā stā vā un ļ oti ietilpī gi. Parasti piemē rots lielai ģ imenei. Ē diens ļ oti labs, ī paš i airā ns un izcili burgeri ar dabī gu kotleti, vī rs vispā r bija traks uz tiem) Brokastī s dabī gi svaigi. Jū ras produktu bija tikai maz. Bet ar gaļ u problē mu nav. No a la carte iesaku itā ļ u valodu. Labs mini klubs audzinā tā jas nodarbojas ar bē rniem, nevis tikai viņ us vē ro. Ir atrakciju parks bē rniem, interesants, ir panorā mas rats un liels labirints un zirgu karuselis. Un citi karuseļ i batuts. Pludmales 1 lī nijas smilš u pludmales ieejas smiltis ar bē rniem ir lieliskas. Pludmalē tī kla rotaļ u laukums. Pludmales garums ir 300 m, kā tika atskaitī ts uz vietas, tā ir patieš ā m liela, gara un plata. Divas piestā tnes (viena 16+) Ū dens atrakciju parks 7 slidkalniņ i vairā k nekā pietiekami. Animā cija principā nav slikta, bet nav tā das vardarbī gas darbī bas, kas ir tieš i tas, ko mē s vē lē jā mies. Es ī sti negribē ju atpū sties, kur visu dienu un visur viss bija otrā di). Vē l pā ris punkti. Internets bija labs, tas nebija ī paš i svarī gi, bet es to gribē ju. IP viesnī cā papildus reģ istratū rā ir diezgan daudz krieviski runā još u darbinieku. Visi ļ oti jauki cilvē ki vienmē r gatavi palī dzē t. Vienmē r smaidoš a sagaidī š ana ir ļ oti jauka. Viesnī ca ir viena no labā kajā m, kur atpū tā mies Turcijā !
аватар irinaegorovnina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pietiekami apzaļ umota teritorija ar daudziem skuju kokiem. Mums ar vī ru ļ oti patika tur pastaigā ties. Lieliska aizsardzī ba no saules. Teritorijā var pā rvietoties ar bagiju. Numurs diezgan gaiš ā modernā stilā . Dī vā ns ir plaš s. Liels plazmas spogulis gultas priekš ā . … Tomēr ▾ Pietiekami apzaļ umota teritorija ar daudziem skuju kokiem. Mums ar vī ru ļ oti patika tur pastaigā ties. Lieliska aizsardzī ba no saules. Teritorijā var pā rvietoties ar bagiju. Numurs diezgan gaiš ā modernā stilā . Dī vā ns ir plaš s. Liels plazmas spogulis gultas priekš ā . Plaš s balkons. Uz balkona ir ž ā vē tā js. Panorā mas skats tā lumā , jū ras apstā dī jumi ir skaisti. Vannas istaba ir maza, ir vannas istaba ar vienu izlietni. Vannas istabas piederumi. Viss ir tī rs. Seifs ir neliels mini bā rs, un seifs ir paslē pts skapī . Kopumā jauka, ē rta tī ra istaba. Man patika Steak House no viesnī cas restorā niem - steiku restorā ns ir pagatavots ļ oti garš ī gi, plus panorā mas skats, bet tas ir maksas. No maksas, japā ņ u un itā ļ u, plus 5 bezmaksas. Nu nosacī ti atvaļ inā juma laikā var vienu reizi apmeklē t bez maksas. Daudzos bā ros ir konditoreja. Plus galvenais restorā ns atseviš ķ i ar bē rniem un atseviš ķ i tikai pieauguš ajiem, lai netraucē viens otram. Tā tad dzerš ana nav problē ma! Un izmaksas ir diezgan pieņ emamas attiecī bā uz izmaksu un kvalitā tes attiecī bu ir lieliska. Tagad nedaudz par to, ko darī t viesnī cā . Bē rniem un klubam un animā cijai, bet mē s neskatī jā mies uzmanī gi, jo mums vē l nav savu bē rnu. Bet man ļ oti patika SPA centrs un tur ir trenaž ieru zā le. Jauki tī ri baseini un slidkalniņ i. Č etri tenisa korti un mini golfs. Jū s varat iznomā t automaš ī nu tieš i viesnī cā . Lai gan viesnī cā ir daudz bē rnu, tā ir lieliska atpū tai un bez bē rniem tikai pā ros. Esam pilnī bā apmierinā ti ar ē dinā š anu un apkalpoš anu un izmitinā š anu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums aryssovd
Labdien, mēs ar bērniem dosimies apmeklēt Voyage Belek. Vai tiešām Belekas piekrastē plosās vīrusu infekcija? Vai uzņēmumā Voyage Belek ir bijuši vīrusu infekcijas gadījumi?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums sbokisheva
Vai trešā gulta iederas istabā, ģimenes istabā?
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums varvarakrasaa
Pastāsti man, lūdzu, kurš bija martā. Kuru istabu vislabāk rezervēt? Vai bungalo var būt mitrs un auksts? Skatos tagad uz jūras skata galveno ēku - vai tādā telpā kāds atpūtās? Nebūs dzirdams troksnis - no ceļa, no diskotēkas, no restorāniem? Būšu pateicīgs par visām atbildēm
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums v2003k
Atbildēt tiem, kuri bija šajā viesnīcā martā? Interesē viss - drēbes, kas šajā laikā jāņem, tūristu skaits, serviss, apsildāmi baseini. Istabās ir silti, un kas viņu koncepcijā ir bungalo? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums 9035903
Kādi laikapstākļi ir janvārī Belekā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в Белеке, на берегу моря. Располагает богатой инфраструктурой: рестораны, бары, бассейны различных типов, аквапарк, различные развлечения для взрослых и детей. Открыт в 2007 году, последняя реставрация проведена в 2019 году. Отель подойдёт для любой категории туристов.

Atrašanās vieta 45 км от центра г. Анталия. 35 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 300 м. 2 деревянных пирса, длина 35 м и 60 м. Шатры на пляже и на пирсе (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 главных ресторана, 8 ресторанов a la carte, 3 снэк-ресторана, 1 патиссерия, 1 детский ресторан, 14 баров и ларёк свежих фруктов.

8 открытых бассейнов с пресной водой, без подогрева, площади: 1800 кв.м, 400 кв.м, 400 кв.м (подогрев в зимний период), 442 кв.м, 196 кв.м, 115 кв.м. 82 кв.м. 95 кв.м.

1 крытый бассейн с пресной водой, площадь 222 кв.м, подогрев в зимний период.

2 конференц-зала. Jupiter вмещает до 800 человек, площадь 835 кв.м. Venus вмещает до 112 человек, площадь 102 кв.м. Залы оснащены необходимым оборудованием.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, часы работы 10:00-18:00/19:00-22:00 (с 1 апреля по 31 октября 10:00 – 00:00). Дети возраста от 0 до 3 лет могут посещать детский клуб с родителями. 13-15 лет Тинейджер клуб (15 июня – 15 сентября) Аренда детских колясок (по запросу, под депозит). Детский лабиринт Soft play, трамплин, детская игровая площадка на пляже в тени (в летний сезон). Услуги в номер по запросу (по запросу): детская кроватка, детская ванночка, горшок, сиденье на унитаз, детская рация, настольная лампа, детская камера, электронный термометр, мультиразьем, носовой ингалятор, детский респиратор, подогреватель для бутылочек, молоко в мини баре, шоколадное молоко, шоколадные вафли, 5 детских каналов.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 7 водных горок без подогрева, включая детскую, работают с 10:00-12:30 и с 14:00-17:30. 4 теннисных корта с твердым покрытием. Футбол (поле размером 30x40). Американский бильярд. Боулинг (4 дорожки). Гольф-клуб Монтгомери (18 лунок). Водные виды спорта (не работают в зимний сезон). Бесплатно: стрельба из пневматической винтовки, стрельба из лука, йога, степ, аэробика, бочча, бадминтон, дартс, стрит бол, площадка для паттинга (9 лунок), комната для настольных игр (карты, нарды).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 559 номеров. Отель представляет собой одно основное 7-ми этажное здание, здание A block (6-ти этажное, расположено за главными корпусами), здание B block (5-ти этажное, 2 лифта, расположенный дальше от пляжа), комплекс из шести 2-х этажных бунгало и новый комплекс вилл Laguna Dublex.

Istabās

Ванная комната с душем, халат, тапочки, фен, кондиционер, телевизор, телефон (платно), мини-бар, набор для приготовления чая/кофе, питьевая вода, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно).

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese İskele Mevkii, Belek, 07506 Белек, Турция
Tālruņi: +90 242 710 25 00,
+90 242 715 33 76
Tīmekļa vietne: Voyage Belek Golf & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.