Dīvaina viesnīcas pieredze

Rakstīts: 1 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 29 oktobris — 4 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. Vispirms iegā dā jieties, vē lā k lasiet atsauksmes. Efekts patieš ā m ir divkā rš s. Nebrauciet tuvu. 8.10 lidmaš ī na nolaidā s, bagā ž a ilgi gaidī ja. 9:00 izbraucā m no lidostas. Privā ts pā rskaitī jums. 10.00 bijā m viesnī cā . Mē s devā mies uzreiz uz brokastī m. Pē c brokastī m mū s aizveda uz istabu. Jā , ar izlī gumu ir pluss. Jekaterina bija reģ istratū rā . Standarta numurs, 4012. No balkona paveras skats uz terasi 2. stā vā . Tur smē ķ ē ja maz, jo nav sezona. Tā pē c tas mū s pā rā k netraucē ja. Iekš pusē viss kā bildē . Katru dienu tī riet un mainiet gultas veļ u un dvieļ us. Minibā rā ir tikai ū dens. Kā mums teica, sezonas beigas.
Viesnī cā viss ir labi. Jā . Teritorija maza. Tas ir mī nuss. Un visapkā rt pati teritorija ir pamesta. Kaimiņ os vietē jo iedzī votā ju lauku mā jas. Spa procedū ras ir lieliskas. Hamam, iekš telpu baseins, sauna. Papildu masā ž a maksa. Lī dz jū rai 400 metri, tas ir. Pludmale ir liela. Ieeja ar maziem oļ iem. Sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem bez maksas. Jauks pludmales bā rs. Saldē juma vairs nebija. Sezonas beigas! ! Sezonas augļ i: bumbieri, ā boli, granā tā boli, plū mes. Ē diens ir daudzveidī gs. Bet kā visi sagaida no 5 * jū ras veltes nav. No zivī m tikai upes forele, skumbrija un svaigas siļ ķ es, ceptas ar daž ā dā m mē rcē m. Daudz dā rzeņ u. Gaļ a vienmē r bija pieejama. Sautē ta teļ a gaļ a ar dā rzeņ iem, tī tara, vistas, jē ra gaļ a, pā rsvarā sasmalcinā ta uz grila vai kotleš u veidā . Svaigi spiestas sulas nav. Tirdzniecī bas automā tos sula neizskatā s svaiga. Pulveris visticamā k. Tirgū redzē jā m daudz pulverveida dzē rienu. Kafija no automā ta. Bā rs 2. stā vā ir š ausmī gs.
Ultra nav ultra, visi oriģ inā lie dzē rieni (kā viņ i to sauc) ir apmaksā ti. Martini 5 eiro. Vietē jais bianco bez maksas. Nejauks bā rmenis ar ī su matu griezumu. Turku kafija ir pretī ga. Kā ds ir sametinā ts. Tad viņ š pielē ja turkam verdoš u ū deni un ielē ja to. Papildus bā ram 2. stā vā . viss personā ls ir draudzī gs. Vispā r labi. Bet tā das bā rmenes sabojā garastā vokli. Sludinā jums ir tirdzniecī bas dzinē jspē ks. Viss tiek pasniegts augstā k, nekā tas patiesī bā ir. Turcijā ir 5 * un labā ki.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu