Porto Bello Hotel Resort & Spa 5*– Atsauksmes

35
Novērtējums 7.410
№29 viesnīcas reitingā Antālija
7.6 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.8 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2002. gadā un atjaunota 2019. gadā. Pilsētas viesnīca atrodas pāri dzīvam ceļam no pludmales, kuru var šķērsot pa pazemes eju. No viesnīcas augšējiem stāviem paveras skaists skats uz Antāliju naktī. No viesnīcas var ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu līdz tirdzniecības centriem un vecpilsētai. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар vvs_delo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Antā lijā jau pati par sevi ir laba. )) Es nedomā ju, ka viesnī ca atbilst piecā m zvaigznē m, teikš u tikai - mums patika. Jā , telpas nav lielas, bet ē rtas. Mums bija lielisks skats uz viesnī cas pagalmu, tas ir, baseinu un jū ru (ī paš i skaisti vakarā , kad iedegas gaismas). … Tomēr ▾ Viesnī ca Antā lijā jau pati par sevi ir laba. )) Es nedomā ju, ka viesnī ca atbilst piecā m zvaigznē m, teikš u tikai - mums patika. Jā , telpas nav lielas, bet ē rtas. Mums bija lielisks skats uz viesnī cas pagalmu, tas ir, baseinu un jū ru (ī paš i skaisti vakarā , kad iedegas gaismas). Internets ne vienmē r ir labs, bet tas ir pieejams visā viesnī cā un pat pludmalē . Telpas tiek regulā ri uzkoptas, ledusskapī ielieciet ū deni daudz. Vienu reizi viņ i nelika dvieli kā jā m. Gaisa kondicionē tā js nav trokš ņ ains. Bet mū zika var bū t trokš ņ aina, bet ne ļ oti vē la (mums tas nebija kritisks, mē s joprojā m neesam sanatorijā , bet gan gaiš ā brī vdienā ).
Virtuve ir ļ oti daudzveidī ga, ir daudz gaļ as, ir izcili ē dieni, ir tik un tā , bet tas ir gaumes jautā jums, galvenais, no kā izvē lē ties. Man patika tas, ka vakariņ ā s tika salikti daž ā di č ipsi, piemē ram, vakaru sarī koja ar vē ž iem vai suš i vakariņ as. Un reiz mums pavā ri nodziedā ja operas ā riju (lai gan man ir aizdomas, ka viņ i bija profesionā li dziedā tā ji, ģ ē rbuš ies par pavā ru, viņ i dziedā ja sā pī gi labi). Baseins ar slidkalniņ u, pastā vī ga animā cija, starp pusdienā m un vakariņ ā m visi baseina sauļ oš anā s krē slos tika cienā ti ar saldē jumu vai kukurū zu. Sacensī bas pie baseina visu laiku.
Pludmalē no 9 lī dz 15 gandrī z neiespē jami izgulē ties sauļ oš anā s krē slā , viss ir aizņ emts, bet tad ir vieglā k. . . Patika, ka viss iekļ auts arī pirts, turku pirts un hammam ar viesnī cas iekš telpu baseins spa zonā . Ir iekļ auta arī liela sporta zā le, tač u karantī nas laikā tā nedarbojā s. Mums patika atpū sties š ajā viesnī cā , ī paš i netā lu no troš u vagoniņ a, iepirkš anā s centriem un lidostas - jo viesnī ca atrodas Antā lijā )) Un, lai nedaudz aprakstī tu mū su emocijas, es izveidoju video par š o viesnī cu))
Тут наши впечатления от первого дня в отеле)) Тут итоговые впечатления об отеле))
аватар dovileoptika
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istabas ļ oti mazas, uzkopš anas pakalpojumi ļ oti slikti, ē diens labs, bet garš vielu trū kums. Bū tī bā es par š o viesnī cu dotu 4 zvaigznes. … Tomēr ▾ Istabas ļ oti mazas, uzkopš anas pakalpojumi ļ oti slikti, ē diens labs, bet garš vielu trū kums. Bū tī bā es par š o viesnī cu dotu 4 zvaigznes.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā . Mū s ievietoja š ajā viesnī cā sakarā ar sniega sanesumu Stambulā , un mū su lidmaš ī na nolaidā s Antā lijā . Numuriņ š bija vienkā rš i niecī gs, neatbilst nevis 5 zvaigznē m, bet 3 zvaigznē m (un daž reiz apstā kļ i ir labā ki Turcijai un 2 zvaigž ņ u viesnī cai! ) Koridors atvē rts visiem stā viem lī dz augš ē jiem. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā . Mū s ievietoja š ajā viesnī cā sakarā ar sniega sanesumu Stambulā , un mū su lidmaš ī na nolaidā s Antā lijā . Numuriņ š bija vienkā rš i niecī gs, neatbilst nevis 5 zvaigznē m, bet 3 zvaigznē m (un daž reiz apstā kļ i ir labā ki Turcijai un 2 zvaigž ņ u viesnī cai! ) Koridors atvē rts visiem stā viem lī dz augš ē jiem. Skanē ja mū zika, no blakus stā viem kliedza bē rni. Miegs nav iespē jams! Metru skaitļ i 10-12! Cieš i! Par atpū tu nevar runā t. Istabā š aurs balkons ar skatu uz ceļ u un tā lumā redzams gabaliņ š jū ras. Zem stā vlaukuma logiem un no tā s arī troksnis. Brokastis viesnī cā ir vienkā rš i neglī tas - visi galdi bija netī ri, viņ iem nebija laika sakopt. Daudzi produkti ir bojā ti, vajag visu izmē ģ inā t un pasmarž ot, citā di saindē sies! Kafijas automā ts nedarbojā s! Jautā ju, kā pē c viesnī cā nav kafijas? Viesmī lis man teica, ka man jā iet uz restorā na otru galu un tur ir maš ī na. Bet kafijas nebija! Man kā ds atpū tnieks teica, ka visas pogas nestrā dā , tikai viena ir lē ta instant Nescafe! Š ī s nav 5 zvaigznes! Pretī gi! Kad bija nepiecieš ama personā la palī dzī ba, pa nakti piestā jā m viesnī cā , darbinieki runā ja krieviski, bet tiklī dz lū dza zvanī t vai izpildī t lū gumus, teica - NESAPROTAM! Paskaidroju angliski, bet viņ i neko negribē ja darī t un paslē pā s istabā aiz reģ istratū ras. Pretī ga viesnī ca! Neiesaku nevienam!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā apmetos divas reizes: 2010. gada vasarā un 2016. gada ziemā . Labā kie iespaidi, brī niš ķ ī gs personā ls, tī ras telpas. Restorā nā ir laba gardu kokteiļ u izvē le. Dž akuzi, trenaž ieru zā le, spa, iekš telpu baseins. … Tomēr ▾ Viesnī cā apmetos divas reizes: 2010. gada vasarā un 2016. gada ziemā . Labā kie iespaidi, brī niš ķ ī gs personā ls, tī ras telpas. Restorā nā ir laba gardu kokteiļ u izvē le. Dž akuzi, trenaž ieru zā le, spa, iekš telpu baseins. . . varu atzī mē t daudz plusu! Noteikti apmeklē š u vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lazy_person
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen apmeklē ju š o viesnī cu. Viesnī ca ir laba. Visiem patika. Š ogad atpū tos no 24.05. 2016 lī dz 2016.11. 06. , 827. numurs. "Porto Bello 5 *" pilsē tas tipa viesnī ca, kas atrodas Antā lijas pilsē tas dzī vojamajā rajonā (virzienā uz Kemeru), "Liman" rajonā . … Tomēr ▾ Nesen apmeklē ju š o viesnī cu. Viesnī ca ir laba. Visiem patika. Š ogad atpū tos no 24.05. 2016 lī dz 2016.11. 06. , 827. numurs.
"Porto Bello 5 *" pilsē tas tipa viesnī ca, kas atrodas Antā lijas pilsē tas dzī vojamajā rajonā (virzienā uz Kemeru), "Liman" rajonā . Atrodas pirmajā piekrastē skaistajā pludmalē "Konyaalti". Uz pludmali, tieš i no baseina zonas, ir ē rta pazemes eja. Turpat pā rejā , lieliski aprī kots, ir duš as, izlietnes ar spoguļ iem un ž ā vē tā jiem, un lieliskas tualetes kabī nes. . . viss tī rs, moderns, apkalpojams un teicamā stā voklī . Paš ā pludmalē un ap baseinu ir arī "aukstā duš a". Tas viss rada komforta, mā jī guma un laba garastā vokļ a atmosfē ru.
Pati pludmale ir liela, plata, oļ aina. Iztiku bez ī paš ā m pludmales č ī bā m. Oļ i ir vidē ji un mazi...diezgan pieņ emami basai pē dai. Es saskaitī ju 96 "sē nī tes" pludmalē blakus tiem 192 klā ja krē sli (3 laidumi pa 8 sē nē m visā pludmales garumā un 4 rindas visā platumā ). "Sē nī š u" priekš ā uz jū ru ir tukš a pludmales josla 6-7 metru garumā . Vienmē r pilns ar tukš ā m vietā m. Pludmalē ir labs bā rs, krē slu galdi ar mī kstiem spilveniem...alus, kola, tē ja un kafija...tuvā k pulksten 12 sviestmaizes, un no 15. . 16 saldē jums (viss iekļ auts).
Viesnī cā ir lieliska klientu apkalpoš ana. Ierados agri no rī ta (pulksten 8) un uzreiz devos uz ē damistabu, un tad bez kavē š anā s tiku iekā rtota laba standarta numuriņ ā ar balkonu 8. stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu. Istabā visas personī gā s mantas ir bez maksas - tā s ir: seifs un minibā rs ar ikdienas papildinā š anu (pudele alus, skā rdene kolas, skā rdene augļ u tē jas, divas pudeles ū dens, divas pudeles minerā lū dens ). Istaba ir plaš a ar diviem atzveltnes krē sliem un stikla galdu, TV (trī s krievu kanā li, "Channel 1").
Tagad ē dnī ca (tā sauktais "galvenais restorā ns"). "Bufete" ar lielu uzkodu izvē li, daudz zaļ umiem, salā tiem, daudz olī vā m, sieriem, baklaž ā niem, cukini un papriku daž ā dā s variā cijā s un ne tikai. cits. Vienmē r ir divu veidu zupas (brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s)...viena no zupā m ir tradicionā li turku, otrā ir pē c Eiropas standarta.
Vienmē r zivs (garš ī gs, bet ļ oti kaulains), viens no ē dieniem ir gaļ a (kotletes, gulaš s. . . vai kebabs), viens no ē dieniem ir putnu gaļ a (vistas vai tī tara gaļ a). Vakariņ ā s viņ i parasti kaut ko dara uz grila...
Liels desertu klā sts. Ļ oti garš ī gas kū kas ar augļ u desertu. Augļ i bija, bet vē l ne sezona...bez garš as. Vakariņ ā s arbū zs un melone.
Savdabī ba. Pusdienā s galvenajā zā lē nav ne tē jas, ne kafijas. Dzē rienus, bez ierobež ojumiem (alus, kola, vī ns, sulas utt. ) nes viesmī ļ i, kuri nemitī gi nā k pie galdiņ iem un jautā , ko vē l jums atnest. Viņ i pat atved airā nu. Ja vē laties, varat ņ emt lī dzi arī savu dzē rienu. Lielajā zā lē , kur ir reģ istratū ra, visu dienu, lī dz 24 stundā m, tiek pasniegti visi dzē rieni. Ir ļ oti patī kami dzert gardu kafiju ar riekstiem.
Viesnī cā ir a la carte restorā ni (izvē lnē ). Š ie restorā ni nav iekļ auti visos t. sk. Es viņ us neapmeklē ju. . .
Viesnī cu iesaku tiem, kas vē las ē rti pavadī t brī vdienas pludmalē , tajā paš ā laikā atrodoties lielā kū rortpilsē tā , kas ir Antā lija. Viesnī cas mī nuss ir liels attā lums no galvenā izklaides centra, no "Kaleichi", un viesnī cai nav sava parka zonas. Š ī ir pilsē tas viesnī ca. Tiem, kuri ir pieraduš i staigā t pa viesnī cu ar lielu parka zonu, "Porto Bello 5 *" acī mredzami nav piemē rots. Galu galā š ī ir pilsē tas viesnī ca.
Man patika viss š ajā viesnī cā , lieliski pavadī ju 19 dienas saulainajā Antā lijā!! ! !
аватар lana.lanka2010
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ATPŪ TA ANTĀ LJĀ . Kad devā mies uz š o viesnī cu, atsauksmes bija ļ oti maz, tā pē c uzrakstī š u sī kā k tiem, kas uz Turciju un š o viesnī cu ceļ o pirmo reizi. ATRAŠ ANĀ S VIETA: ļ oti laba, jū ra redzama tieš i pa logu, sava pludmale (uz to ved neliela pazemes eja, jo tuvumā ir rosī gs ceļ š , bet tas nemaz netraucē atpū tai). … Tomēr ▾ ATPŪ TA ANTĀ LJĀ .
Kad devā mies uz š o viesnī cu, atsauksmes bija ļ oti maz, tā pē c uzrakstī š u sī kā k tiem, kas uz Turciju un š o viesnī cu ceļ o pirmo reizi. ATRAŠ ANĀ S VIETA: ļ oti laba, jū ra redzama tieš i pa logu, sava pludmale (uz to ved neliela pazemes eja, jo tuvumā ir rosī gs ceļ š , bet tas nemaz netraucē atpū tai). Ir liels baseins. Viesnī ca neatrodas centrā (20 minū tes sabiedriskais transports. ), bet no tā var ē rti nokļ ū t visur. Wi-Fi ķ er visur, bet, kad vakaros sē ž daudz cilvē ku, paliek nedaudz blā vi. Animā cija ir neuzbā zī ga, katru vakaru koncerts, tad izrā de.
ISTABA: nav ļ oti liela, bet jū s nevarat dzirdē t troksni no ielas. Ja uzliksi uz gultas zaļ o kartiņ u (vannasistabā karā jas uz roktura), tad tev nomainī s veļ u, lai nomaina dvieļ us - vienkā rš i nomet uz grī das. Pludmalē dvieļ i tiek nodroš inā ti atseviš ķ i. Bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Ē DIENS: ko sauc par atvadu figū ru, daudzas lietas un katrai gaumei.
IEPIRKŠ ANĀ S: gidi vienmē r piedā vā iepirkš anā s tū ri un aizvedī s uz pretencioziem veikaliem, kur cenas ir uzpū stas par...... reizē m. Tā pē c labā k atteikties un organizē t savu iepirkš anos: atstā jiet viesnī cu, pagriezieties pa labi, tad pa kreisi un lī dz galam, kur sā kas noslogotā š oseja, pagriezieties pa kreisi un jū s redzē siet stikla pieturu, jums ir nepiecieš ams KL 08 autobuss, apsē dieties un samaksā jiet 2 liras (ņ em un dolā ros, bet tas ir dā rgi) un dodieties uz WAIKIKI veikalu, autobuss apstā jas tieš i priekš ā - un jū s esat uz rosī gas iepirkš anā s ielas. Paš ā veikalā WAIKKI ir demokrā tiskas cenas un ir kur klī st, starp citu, te var norē ķ inā ties ar dolā riem, kurss labs. Starp citu, labā k ir maksā t lirā , protams viņ i labprā t ņ em dolā rus, bet viņ i uzskata kursu par izspiedoš u, tā pē c labā k iet pa ielu no WAIKIKI un apskatī t apmainī tā ju, normā ls kurss ir 1 dolā rs = 2.73-2.75 liras). Kopumā š eit jū s varat iegā dā ties visu, sā kot no T-krekliem lī dz zeltam. IZDEVĒ JIES, jū s varat pazeminā t cenu par 30-40%. Lai atgrieztos viesnī cā , jums jā dodas uz pretē jo pusi no WAIKIKI un jā dodas uz apli un luksoforiem, pagriezieties pa kreisi un dodieties uz stikla pieturu. Ja vē laties doties uz tirdzniecī bas centru MIGROS, tas pats autobuss pietur tieš i iepretim MIGROS. Bet cenas tur ir než ē lī gas, bet pē rc tā das paš as kā WAIKIKI tuvumā . Lai gan š eit var apmeklē t MANGO, ZARA, WAIKIKI. Cenas ir demokrā tiskas. Otrdienā s š ajā rajonā ir bazā rs (viņ i viņ us kustina). Nebaidieties, es rakstu ilgi, bet viss ir tuvu - lē nā m 10-15 minū tes. Pē cpusdienā jā iet uz bazā ru, viņ i preces š ķ iro pusi dienas. Nu, kā jau viss, š is ir mans redzē jums. Kas vē las atrast negatī vu, tas vienmē r atradī s, pat 5 zvaigznē s. viesnī cas. Tā pē c neķ erieties pie niekiem, atpū tieties un izklaidē jieties, kā arī nemeklē jiet mī nusus. PATĪ KAMU ATPŪ TU VISIEM, JA JAUTĀ , JAUTĀ .
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau trī s reizes. Labā kā uzturē š anā s š ajā viesnī cā , jo tā atrodas pilsē tas robež ā s, ļ oti skaista un skaidra jū ra, ir kur doties vakarā . Pati viesnī ca ir maza, bet ļ oti ē rta. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau trī s reizes. Labā kā uzturē š anā s š ajā viesnī cā , jo tā atrodas pilsē tas robež ā s, ļ oti skaista un skaidra jū ra, ir kur doties vakarā . Pati viesnī ca ir maza, bet ļ oti ē rta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар SmelVal
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien. Š ajā viesnī cā ierodos otro reizi, lai gan parasti ceļ oju uz daž ā dā m valstī m. Pirmo reizi š eit bija pirms 10 gadiem. Manā ms, ka viesnī cai mainī jies ī paš nieks. Daž as viesnī cas automā tiskā s durvis pā rstā ja darboties un tika nomainī tas pret parastajā m. … Tomēr ▾ Labdien. Š ajā viesnī cā ierodos otro reizi, lai gan parasti ceļ oju uz daž ā dā m valstī m. Pirmo reizi š eit bija pirms 10 gadiem.
Manā ms, ka viesnī cai mainī jies ī paš nieks. Daž as viesnī cas automā tiskā s durvis pā rstā ja darboties un tika nomainī tas pret parastajā m. Un pā ris sī kumiņ i. Attē ls ir mainī ts. Pats galvenais, ka tuvumā ir visā das kafejnī cas vai kas interesants. Š eit jā iet uz interesantā m, bet tuvumā ir pā ris garš ī gas vietas. Tū ristu forumos viņ i raksta par š o viesnī cu kā mazliet pretenciozu, un ka cilvē ki ceļ o pā rā k lietiš ķ i - nepiekrī tu. Un, protams, Spa lī menī . Lidoju ar tū roperatoru Moda Cafe. Ekskursija laba, š is brauciens izvē rtā s par brī niš ķ ī gu brī vdienu.
аватар griga1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s nebijā m atpū tuš ies kā dā pilsē tas iekš ienē , un sā kumā š aubī jos, ka man tas ļ oti patiks, bet pē c tur pavadī tas dienas es sapratu, ka tā bija brī niš ķ ī ga izvē le manai sievai. Tieš i viņ a apskatī ja visas kaimiņ u viesnī cas un atsauksmes par tā m un "trā pī ja desmitniekā " un serviss un pati viesnī ca un tā s teritorija un ī paš i pludmales zona nav salī dzinā ma ar kaimiņ iem un tuvu. … Tomēr ▾ Mē s nebijā m atpū tuš ies kā dā pilsē tas iekš ienē , un sā kumā š aubī jos, ka man tas ļ oti patiks,
bet pē c tur pavadī tas dienas es sapratu, ka tā bija brī niš ķ ī ga izvē le manai sievai. Tieš i viņ a apskatī ja visas kaimiņ u viesnī cas un atsauksmes par tā m un "trā pī ja desmitniekā " un serviss un pati viesnī ca un tā s teritorija un ī paš i pludmales zona nav salī dzinā ma ar kaimiņ iem un tuvu.
Iepriekš atpū tusies Š rilankā un Taizemē – bet ne pilsē tā . Un š eit ar bē rnu nebija ī paš as izvē les un lieliski pavadī ja laiku un staigā ja pa pilsē tu - un š eit nomalē ir kluss un mā jī gs un centrs pabrauca ar autobusiem ar un bez ratiem - bez problē mā m un devos uz Chimer un Phaselis parastajos autobusos - ī sumā viss kā rtī bā . Mums bija viss iekļ auts tē ja, kafija, vietē jais alkohols vestibilā - ko vien vē laties, kā arī pirts, turku pirts, peldbaseini - neko neatsakiet - un saldē jums no 14-16 pie kafejnī cas. jū ra saviem atpū tniekiem un koncerti vakaros.
Un arī veikals tur http://maps. yandex. ua/-/CVrl5-nQ
labā kā s cenas un super jauks pā rdevē js - iesaku š o viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izlasot atsauksmes, par viesnī cu bija daudz š aubu. Izvē lē jā s ē rtu, ar normā lu pludmali pilsē tā . Vai netā lu no pilsē tas. Ierados no rī ta, no lidostas lī dz viesnī cai 30 minū š u brauciens. Sirsnī gi satikā mies, uzreiz ievietojā m, piedā vā jā m iet pusdienā s. … Tomēr ▾ Izlasot atsauksmes, par viesnī cu bija daudz š aubu. Izvē lē jā s ē rtu, ar normā lu pludmali pilsē tā . Vai netā lu no pilsē tas. Ierados no rī ta, no lidostas lī dz viesnī cai 30 minū š u brauciens. Sirsnī gi satikā mies, uzreiz ievietojā m, piedā vā jā m iet pusdienā s. Numurs 7. stā vā , ar skatu uz jū ru, kalniem, baseinu. Istaba laba, liela lodž ija, ir vieta drē bju ž ā vē š anai. Istaba tika iztī rī ta, gultas veļ a tika mainī ta un ledusskapis tika piepildī ts katru dienu. Personā ls uzmanī gs, draudzī gs. Restorā ns liels, paredzē ts divā m ē kā m, ē dienu netrū ka, vienmē r visa kā daudz un garš ī gi. Viesmī ļ i, labi darī ts, vienmē r nā ks klā t, pajautā s, ko vajag no dzē rieniem, kā du vī nu vai ū deni dzersi. Tiesa, kafija bija tikai no rī tiem, pusdienā s un vakariņ ā s ierī ce bija pā rklā ta ar apvalku. Bet vienmē r to varē ja dabū t bā ros. Brokastis sā kā s 7:00 un ilga lī dz 11:00, kas ir ē rti tiem, kas cē lā s agri vai vē lu. . . Pusdienas nebija ilgas, tikai no 12:30 lī dz 14:00, bet tie, kas Ja kavē jas, vienmē r varē ja ieturē t pusdienas bā rā pie baseina vai pludmalē . Pludmales bā rā saldē jumu varē ja baudī t no pulksten 15:00. Vakariņ as ir garas no 18-30 lī dz 22:00, pē c tam daudzi gludi ieplū da vestibilā uz bā ru vai uz ielu pie galdiņ iem zā liena priekš ā . Visas dienas garumā skanē ja dzī vā mū zika. Katru vakaru, labos laikapstā kļ os, tika sarū pē tas koncertprogrammas. Pie baseina bija salikti ē rti krē sli, bet daudzi skatī jā s no savu istabu lodž ijā m vai no kafejnī cas, katrs izvē lē jā s pats. -1 stā vā atrodas spa salons, sauna, turku pirts, baseins ar siltu ū deni un trenaž ieru zā le. Kā arī vairā kas konferenč u telpas un diskotē ka. Dvieļ i pludmalei, nokļ ū stiet tur pretī ieejai sporta zā lē . Lai to izdarī tu, paņ emiet kartes reģ istratū rā , tā s tiks ierakstī tas pie jums, nododiet tā s apmaiņ ā pret dvieļ iem un otrā di, izejot. Pludmales dvieļ us var mainī t pē c vajadzī bas, tikai jā ņ em vē rā , ka viņ i pusdieno no 13:00 lī dz 14:00. Uz vietas ir profesionā li fotogrā fi. Kas attiecas uz pludmali, oļ u krasts ir amatieris, ū dens tī rs, caurspī dī gs, vietas pietika visiem. Bā rs pludmalē ir mā jī gs, bet tajā nevar smē ķ ē t, tikai paš ā pludmalē . Visiem patika! Nepalika garlaicī gi! Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! Paldies visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums ramo6ka
kakie alkogoljnie napitki vkljuchajut v all inclusive boad?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Lutik1404
Kurš atpūtās viesnīcā, tad sakiet, vai šosejas tuvums traucē gulēt naktī?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель был открыт в 2002 году, реновация проводилась в 2019 году. Городской отель расположен через оживленную дорогу от пляжа, которую можно перейти по подземному переходу. Красивый вид на ночную Анталию открывается с верхних этажей отеля. От отеля легко добраться на городском транспорте до торговых центров и Старого города. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Анталия, в 6 км от центра г. Анталия, в п. Коньяалты, на берегу моря через подземный переход.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход. Протяженность пляжа — 150 м. Вход в море: галька. Бар на пляже: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, чистка обуви, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), 8 конференц-залов (на 10–1000 чел.), 3 ресторана — 1 основной ресторан, 2 ресторана a la carte (рыбный, итальянский — плата за резервацию), диетическое меню (бесплатно), 5 баров, магазины, (на 10–1000 чел.), 1 открытый бассейн (не работает в зимний сезон), площадь 1500 м2, 1 крытый бассейн с подогревом (в зимнее время), площадь 100 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб для детей в возрасте от 5-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта с жестким покрытием, прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно, аквааэробика бесплатно, водное поло бесплатно, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно, живая музыка бесплатно (в определенные дни).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 346 номеров.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий, по часам)/ индивидуальный, мини-бар (вода ежедневно), спутниковое ТВ с российскими каналами, музыкальный канал, прямой телефон, ванна/душ, халаты платно, тапочки, фен, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), дополнительная кровать (по запросу), софа.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Akdeniz Bulvarı 1. Sk. Konyaaltı, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 259 40 41
Tīmekļa vietne: Porto Bello Hotel Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.