Crowne Plaza Antalya 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.710
№10 viesnīcas reitingā Antālija
9.6 Numurs
9.6 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.8 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Antālijas pilsētā, Konyaalti rajonā, pāri ceļam no pludmales. Uzcelta 2009. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Sastāv no vienas 11 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām vai komandējumiem.Vairāk →
аватар rafik1999
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š odien lidoju atpakaļ uz Rostovu, š ajā viesnī cā nodzī voju 7 dienas. Iereģ istrē jā s istabā.19. jū nijā , viņ i mani ieveda istabā un atnesa bagā ž u. Es uzzinā ju par š o viesnī cu no drauga, kurš dzī vo Antā lijā . … Tomēr ▾ Š odien lidoju atpakaļ uz Rostovu, š ajā viesnī cā nodzī voju 7 dienas.
Iereģ istrē jā s istabā.19. jū nijā , viņ i mani ieveda istabā un atnesa bagā ž u.
Es uzzinā ju par š o viesnī cu no drauga, kurš dzī vo Antā lijā .
Ko es varu teikt par viesnī cu
Plusi:
Daudzā s viesnī cā s nav krieviski runā još u darbinieku.
Pretī viesnī cai ir parks skrieš anai, basketbola laukums un jū ra!! !
Viesnī cas teritorija un numuri ir tī ri, un personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Ē diens viesnī cā garš ī gā liellopa gaļ a bija ļ oti labi cepts, ļ oti patika shawarma)
Akvā rijs atrodas 20 minū š u gā jiena attā lumā un ū dens atrakciju parks 30 minū š u attā lumā
Mī nusi:
Pirmā istaba bija ļ oti mitra, pirms ieieš anas nā cā s mainī t istabu, iesaku paskatī ties uz istabu.
Vakarā bija skaļ š , atkā rtojā s 2 dienas
Viesnī cas ekskursijas ļ oti dā rgas. Man paveicā s, ka draudzenei ir paziņ as no ekskursiju firmas. Pasū tī ju raftingu un nirš anu, cenas tā m bija gandrī z 2x zemā kas kā viesnī cā . Kam esmu vajadzī gs, atstā š u numuru, sazinieties ar Maratu +9.544 88.15 07
Ziemā viesnī ca bija garlaicī ga, domā ju, ka jā rezervē Rixos
Nu, ar to mans apskats beidzas, paldies par pā rē jo! !
аватар Smily2015
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es viesnī cā atpū š os 6 dienas un nebeidzu brī nī ties par pavā ru iztē li, uz grila bija tikai 6 veidu baklava, 4 veidu gaļ a, ir daudz augļ u, un tas ir fiziski nav iespē jams paē st, bet visi grib skriet ap acī m)))) Vispā r ar ē dienu 5+. … Tomēr ▾ Es viesnī cā atpū š os 6 dienas un nebeidzu brī nī ties par pavā ru iztē li, uz grila bija tikai 6 veidu baklava, 4 veidu gaļ a, ir daudz augļ u, un tas ir fiziski nav iespē jams paē st, bet visi grib skriet ap acī m)))) Vispā r ar ē dienu 5+. Jū ra ir tī ra, pludmale ir tī ra! Ko vē l dara? ! Bet protams viesnī ca nav domā ta jaunieš iem. Antā lija vispā r ir pilsē ta vairā k relaksē još ai atpū tai pā riem ar bē rniem vai pensionā riem! Lai gan var bū t daž i klubi. Tuvumā noteikti nav, laikam jā brauc uz centru.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apmetos kopā ar sievu š ajā viesnī cā . Izvē lē jā mies parametrus – mazā k tautieš u un puspansija. Nekļ ū dī jā mies - no rī ta jū ra, brokastis, tad ekskursijas un iepazī š anā s ar pilsē tu. Vakarā jū ra, lieliskas vakariņ as ar dzī vo mū ziku un kā du izklaidi. … Tomēr ▾ Apmetos kopā ar sievu š ajā viesnī cā . Izvē lē jā mies parametrus – mazā k tautieš u un puspansija. Nekļ ū dī jā mies - no rī ta jū ra, brokastis, tad ekskursijas un iepazī š anā s ar pilsē tu. Vakarā jū ra, lieliskas vakariņ as ar dzī vo mū ziku un kā du izklaidi. Viss par 5 punktiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар prinsesa.05
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, viss ļ oti augstā lī menī , mū su rezervā cija bija standarta istabiņ a, uz vietas bijā m iekā rtojuš ies stū ra apartamentā , š iks numurs, ar guļ amistabu un viesistabu, 2 vannasistabas ar tieš u skatu uz jū ru, vienā no tiem ir dž akuzi ar skatu uz jū ru, peldmē teļ i un č ī bas, viss jauns un tī rs. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, viss ļ oti augstā lī menī , mū su rezervā cija bija standarta istabiņ a, uz vietas bijā m iekā rtojuš ies stū ra apartamentā , š iks numurs, ar guļ amistabu un viesistabu, 2 vannasistabas ar tieš u skatu uz jū ru, vienā no tiem ir dž akuzi ar skatu uz jū ru, peldmē teļ i un č ī bas, viss jauns un tī rs. pilns minibā rs (ieskaitot alkoholiskos dzē rienus) - par maksu, 1 pudele ū dens dienā bez maksas, vannas istabā papildus parastajiem š ampū niem pat zobu birste un pasta, skū š anā s putas un aparā ts. tī rī š ana katru dienu un kvalitatī va!
ē diens ļ oti garš ī gi pagatavots, laba kvalitā te, un milzī ga ē dienu izvē le katrai gaumei, vienmē r 5-6 augļ u veidi! restorā nā visi ē dieni kristā ldzidri, apkalpoš ana izcila, personā ls draudzī gs un smaidī gs!
ir 2 baseini, privā ta pludmale - nelielus oļ us var izlaist cauri tuneli minū tes laikā no viesnī cas, pludmales dvieļ i, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi bez maksas.
Daž ā du tautī bu atpū tnieki, krievi bija 3-4 cilvē ki uz visu viesnī cu, pludmalē vienmē r ir vieta jebkurā laikā .
animā cijas nav, bet mums nevajadzē ja, bet 5 dienā s mā kslinieki ieradā s 2 reizes (vē derdejas, deju grupa, dzī vā mū zika).
viesnī ca atrodas labā kajā Konialti pludmalē . netā lu no viesnī cas ir visā das kafejnī cas un restorā ni, var pastaigā ties, patī kami pastaigā ties vakarā pa promenā di gar jū ru! pie viesnī cas autobusa pietura numur 48-49 doties uz centru cena 1.5 liras braukt apmē ram 15 minū tes (noteikti apmeklē t tur vakarā uz skvē ra no 8:30 parā dī t dziedoš as strū klakas ar apgaismojumu - bezmaksas) ļ oti skaisti.
Iesaku visiem š o viesnī cu, tā darbojas pē c tikai brokastis sistē mas, kas krieviem (kuriem pieraduš i pie "viss iekļ auts") nav ī paš i izplatī ta. paredzē ts relaksē još ā m brī vdienā m, atpū tai, medusmē neš iem, tiem, kam vajadzī gas diskotē kas, animā cija un jautrī ba nederē s!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mani citi! Mē s pieļ ā vā m lielu kļ ū du, apmeklē jot š o viesnī cu. Izlasī jā m lieliskas atsauksmes un devā mies. Lai gan pati viesnī ca tieš ā m ir cieņ as vē rta, mū su brī vdienas ļ oti daudz kas sabojā ja. … Tomēr ▾ Mani citi! Mē s pieļ ā vā m lielu kļ ū du, apmeklē jot š o viesnī cu. Izlasī jā m lieliskas atsauksmes un devā mies. Lai gan pati viesnī ca tieš ā m ir cieņ as vē rta, mū su brī vdienas ļ oti daudz kas sabojā ja. Numuri ir jauni, un apkalpoš ana ir lieliska. . tas ir viss. 1. Troksnis istabā ir visu nakti (skaņ as izolā cija ļ oti slikta) no rī ta var aizmigt, un ceļ š ir gandrī z zem logiem. 2. Pludmales manā izpratnē praktiski nav (foto uz vietas un neliela daļ a to neatspoguļ o. Piekrastes josla ir 3 metri un ducis sauļ oš anā s krē slu). 3. Teritorijas principā nav (turklā t pa kreisi un pa labi mazi tuksneš i un auto stā vvietas) 4. Ē dinā š ana-brokastis: katru dienu sā lī tas asinssarkanas desiņ as ar slapju olu kulteni (beidzā s ar brokastī m ar sviestmaizē m istabā ). vakariņ as: labā k, tur bija vairā kas reizes laba gaļ a, augļ i vienmē r, turku konditorejas izstrā dā jumi ir ļ oti garš ī gi. 4 . Bet trakā kais ir tas, ka viesnī ca ir vē rsta uz sociā lajiem Eiropas svē tkiem. Reti kur varē ja redzē t atpū tniekus lī dz 60 gadiem! ! ! Bija gan franč i, gan vā cieš i un japā ņ i, bet ticiet man, atrasties jaunieš u "pansionā tā " kaut kā nav ī paš i jautri. Viesnī cā bija tikai 7-8 krievi. Bet plus, ja vē laties atkā pties no visas pasaules un klusē t, jū s esat š eit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Elena_Med
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen atgriezos no Turcijas. 12 dienas atpū tos Сrowne Plaza viesnī cā Antā lijā . Iespaidi no pā rē jā s š ajā viesnī cā vairā k kā pozitī vi! ! ! Viesnī ca atrodas Vidusjū ras skaistā kajā lī cī Konyaalti pludmalē . … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no Turcijas. 12 dienas atpū tos Сrowne Plaza viesnī cā Antā lijā . Iespaidi no pā rē jā s š ajā viesnī cā vairā k kā pozitī vi! ! ! Viesnī ca atrodas Vidusjū ras skaistā kajā lī cī Konyaalti pludmalē . No vienas puses, no jums paveras brī niš ķ ī gs skats uz kalniem, no otras puses, jū s varat apbrī not skatu uz Antā liju, kas ir ī paš i skaista vakara gaismā . No viesnī cas lī dz Antā lijas centram un vecpilsē tai ar autobusu var nokļ ū t 5-10 minū tē s, bet lī dz lidostai 20 minū tē s, kas ir ļ oti ē rti tiem, kam nepatī k garš ceļ š . Netā lu no viesnī cas atrodas daž ā das kafejnī cas un skaista promenā de gar jū ru, pa kuru ir tik patī kami pastaigā ties, baudot brī niš ķ ī gos skatus uz jū ru un kalniem.
Arhitektoniski viesnī ca ir veidota ļ oti oriģ inā lā un, es pat teiktu, neparastā stilā , numuriņ i ļ oti ē rti un tī ri. Viesnī cas teritorijā ir liels peldbaseins ar tī ru un dzidru ū deni, kas lieliski atsvaidzina dienas laikā .
Viesnī cas pludmalei ir sava smilts un oļ i, uz to var nokļ ū t pa speciā lu tuneli, kas ir ļ oti ē rti, vai arī pa virsotni pā ri ceļ am, 2-3 minū tē s. Viesnī cas pludmale ir ļ oti mā jī ga, tī ra, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Personā ls pludmalē ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs. Ir arī glā bē js, kurš visu dienu vē ro tū ristus ū denī . Nu pati jū ra protams suuuper ! ! ! … ū dens ir tī rs un caurspī dī gs, ne velti Konjaalti pludmalei ir pieš ķ irts tī rī bas “Zilais karogs”.
Ē dieni viesnī cā vienmē r bija garš ī gi un daudzveidī gi, un apkalpoš anas kvalitā te bija ļ oti augstā lī menī . Viss viesnī cas personā ls ir draudzī gs, pretimnā koš s, ļ oti pieklā jī gs un tajā paš ā laikā neuzbā zī gs; reģ istratū rā vienmē r satiekas ar smaidu un cenš as palī dzē t visos jautā jumos. Ī paš i vē los atzī mē t viesnī cas viesu attiecī bas - Alenu, viņ a brī vi runā krievu, angļ u un turku valodā s. Š is cilvē ks harmoniski apvieno augstu profesionalitā ti darbā un tajā paš ā laikā personiskā s ī paš ī bas - laipnī bu, atsaucī bu un vē rī bu pret visiem tū ristiem viesnī cā . Jū s vienmē r varat vē rsties pie viņ as par jebkā diem jautā jumiem vai lū gt padomu. Alyonushka liels paldies!! !
Kopumā mana uzturē š anā s š ajā viesnī cā bija lieliska! Esmu ļ oti pateicī gs visam viesnī cas personā lam!!!! ! ! Ļ oti ceru, ka savas nā kamā s brī vdienas atkal pavadī š u Crowne Plaza Antalya!
аватар Mikola80
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, arhitektū ra burvī ga, apkalpoš ana augstā kā lī menī , numuriņ i ļ oti tī ri, tī ra katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs. . . pludmale ļ oti glī ta, tī ra ar bā ru. . . tur ir pā reja uz jū ru, pati viesnī ca atrodas 40 metrus no jū ras ! 10. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, arhitektū ra burvī ga, apkalpoš ana augstā kā lī menī , numuriņ i ļ oti tī ri, tī ra katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs. . . pludmale ļ oti glī ta, tī ra ar bā ru. . . tur ir pā reja uz jū ru, pati viesnī ca atrodas 40 metrus no jū ras !
10. stā vā vakarā ir restorā ns, ē dieni vienkā rš i brī niš ķ ī gi, restorā ns strā dā vakaros, jo pa dienu, kā man stā stī ja, 10. stā vs ir slē gts, tur viņ iem ir skaistumkopš anas salons.
buffet pool
аватар alena201040
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, viss tī rs, numuriņ i tika tī rī ti katru dienu. . . Ē diens tikai laiza pirkstus, katru vakaru uz ielas pavā rs acu priekš ā gatavo ekspresē dienus. . . Pludmale atrodas 50 metrus no viesnī cas, vakaros viesnī cā vienmē r dzī vā mū zika, maz bē rnu, pā rsvarā darī jumu cilvē ki. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, viss tī rs, numuriņ i tika tī rī ti katru dienu. . . Ē diens tikai laiza pirkstus, katru vakaru uz ielas pavā rs acu priekš ā gatavo ekspresē dienus. . .
Pludmale atrodas 50 metrus no viesnī cas, vakaros viesnī cā vienmē r dzī vā mū zika, maz bē rnu, pā rsvarā darī jumu cilvē ki. . . , klusi romantiski un tiek darī ts viss, lai viesi bū tu apmierinā ti! Tu vari daudz rakstī t, paldies mans dā rgais!
Jū su Alena Belaja!
wedding back side
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss augstā kajā lī menī . Klau, ja kā ds š aubā s par cenu, tad tā diem š ikiem svē tkiem cenas ir fufelis : ) … Tomēr ▾ Viss augstā kajā lī menī . Klau, ja kā ds š aubā s par cenu, tad tā diem š ikiem svē tkiem cenas ir fufelis : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pats esmu no Izraē las, vasarā ceļ oju ar Calanit Travel kompā niju, viesnī ca ir tikai pasaka, viss ir vienkā rš i š iki, virtuve visaugstā kajā lī menī , olimpiskais baseins, viņ i pat nedomā ja doties uz jū ra, jo ik pē c … Tomēr ▾ Pats esmu no Izraē las, vasarā ceļ oju ar Calanit Travel kompā niju, viesnī ca ir tikai pasaka, viss ir vienkā rš i š iki, virtuve visaugstā kajā lī menī , olimpiskais baseins, viņ i pat nedomā ja doties uz jū ra, jo ik pē c 5-10 minū tē m nā ca garsons, visi centā s iepriecinā t mū s, pareizā k sakot viesus!
Nā kamvasar noteikti domā jam turp doties medusmē nesī ar savu mī ļ oto!
Jū s, puiš i, esat vienkā rš i lieliski, Š alom!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums ewangelina
Zinātāji pasaka vai baseins ir iekštelpu apsildāms vai nē?Un uz kontingenta rēķina sīkāk lūdzu.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums triymf
nepieciešams viens standarta divvietīgs numurs un viens standarta vienvietīgs numurs viesnīcā Crown Plaza Antalya no 2011. gada 20. septembra uz 12 dienām
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums irinamakevnina
Ko ēst bērniem.bērns 5 gadi
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums pupus2001
Ēdiens VISS? Un kā viņš attaisno savu 5 *?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в городе Анталья, в районе Коньяалты, через дорогу от пляжа. Построен в 2009 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Состоит из одного 11-ти этажного здания. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха или деловой поездки.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Анталия, в 8 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском галечном пляже. Длина пляжной полосы — 30 метров. Вход в море: галька. Между отелем и пляжем проходит автомобильная дорога, есть подземный переход.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), чистка обуви (платно), факс/ксерокопирование (платно), room service (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), магазины, 3 конференц-зала, 2 бара, 2 ресторана — 1 основной, 1 A la Carte платно (ресторан международной кухни, часы работы 17:00-01:00 кроме воскресенья, необходима предварительная резервация), 2 бассейна — 1 открытый бассейн, площадь 600 м2, работает с 08:00-20:00 (в летний период), 1 крытый бассейн (с подогревом в зимний сезон), площадь 30 м2, работает с 08:00-22:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem Открытый и крытый детские бассейны.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Джакузи бесплатно (в крытом бассейне), водные виды спорта на пляже (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 194 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Gursu Mahallesi, Akdeniz Bulvari, 306. Sokak, Konyaalti, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 228-77-18
Fax: +90 (242) 228-94-72
Tīmekļa vietne: Crowne Plaza Antalya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.