Ozkaymak Falez Hotel 5*– Atsauksmes

79
Novērtējums 6.610
№37 viesnīcas reitingā Antālija
7.8 Numurs
7.4 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.8 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Pilsētas biznesa viesnīca ar labiem numuriņiem, no kuriem paveras skaists skats uz jūru un pilsētu. Netālu no viesnīcas atrodas gleznains parks, delfinārijs, akvārijs un tirdzniecības centrs Migros. Piemērots biznesa braucieniem, ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар dejavq
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, jo cena bija laba. Jā , un izvē le nebija liela, vajadzē ja steidzami lidot. 2. Dzī voja 7 stā vā . Skats no istabiņ as (pret Rixos hoteli) ir vienkā rš i burvī gs, bumba, un vispā r tikai dē ļ tā var paņ emt viesnī cu : ) 3. … Tomēr ▾ 1. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, jo cena bija laba. Jā , un izvē le nebija liela, vajadzē ja steidzami lidot.
2. Dzī voja 7 stā vā . Skats no istabiņ as (pret Rixos hoteli) ir vienkā rš i burvī gs, bumba, un vispā r tikai dē ļ tā var paņ emt viesnī cu : )
3. Ē diens - izcili.
4. Ir iekš telpu baseins - tas bija parocī gi, jo otrajā dienā izdegā m : )
5. Neļ auj taciņ ai uz jū ru tevi biedē t (papildus transfē ram), ir lifts, kas nogā dā lejā uz krastmalu.
6. Telpa tī ra, svaiga. Bijā m ar zī daini, mū s sagā dā ja manē ž u (gultiņ u), restorā nā ir bē rnu krē sliņ i.
7. Vē los atzī mē t personā la (servisa) draudzī gumu. Vienmē r smaidī gs un gatavs palī dzē t. Gan krieviski runā još s, gan turku personā ls.
Pirmo reizi, kad bijā m Turcijā , mums ļ oti patika.
Gribu piebilst, ka pirms aizbraukš anas izlasī ju atsauksmes (tā s mani mulsinā ja). Laikam tas bija pirms Covid. Redzams, ka viesnī ca pē c koronavī rusa izgā ja cauri kosmē tiku.
Recenzijas nerakstu, bet mums tik ļ oti patika, ka nolē mu tomē r uzrakstī t : )
Iet - jū s to nenož ē losit.
Сделал скриншот из инсты, так как ничего не фоткал особо. Просто что бы вы понимали, что я не бот :) Согласитесь, вид из окна - сказка :) Сделал скриншот из инсты, так как ничего не фоткал особо. Просто что бы вы понимали, что я не бот :)
аватар Viktorija926297
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man te patika, viesnī ca atbilst savai cenai. Viesnī ca ir 5 zvaigznes, bet tai jau ir nepiecieš ams remonts. Blakus viesnī cai ir ļ oti jauks parks. Ir daudzas lietas, kas mums ļ oti patika. Ī paš i skaista teritorija, kur ir uzbū vē ta viesnī ca. … Tomēr ▾ Man te patika, viesnī ca atbilst savai cenai. Viesnī ca ir 5 zvaigznes, bet tai jau ir nepiecieš ams remonts. Blakus viesnī cai ir ļ oti jauks parks. Ir daudzas lietas, kas mums ļ oti patika. Ī paš i skaista teritorija, kur ir uzbū vē ta viesnī ca.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Iekā rtojā s slikti, gaidī ja labā k, sagadī jā s, ka š o viesnī cu izvē lē jā s mani draugi, devā mies pirmo reizi. Viesnī ca ir nolaists, izskatā s, ka tā nav atjaunota. Tī rī bas serviss ir kā rtī bā . Lī dz jū rai izklaides ir maz, tā lu jā brauc kilometrs, bija pā rsē š anā s, bet viņ š ceļ oja ā rkā rtī gi reti. … Tomēr ▾ Iekā rtojā s slikti, gaidī ja labā k, sagadī jā s, ka š o viesnī cu izvē lē jā s mani draugi, devā mies pirmo reizi. Viesnī ca ir nolaists, izskatā s, ka tā nav atjaunota. Tī rī bas serviss ir kā rtī bā . Lī dz jū rai izklaides ir maz, tā lu jā brauc kilometrs, bija pā rsē š anā s, bet viņ š ceļ oja ā rkā rtī gi reti. Es tur vairs nebrauktu.
аватар viviva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Sliktā kais serviss manā pieredzē . Es nekad neesmu satikusi augstprā tī gā ku un neko nevē loš u personā lu. Bija daudz sī kumu, kas sabojā ja iespaidu, bet kulminā cija bija situā cija, kad viņ i nolē ma mū s atstā t bez pusdienā m. … Tomēr ▾ Sliktā kais serviss manā pieredzē . Es nekad neesmu satikusi augstprā tī gā ku un neko nevē loš u personā lu.
Bija daudz sī kumu, kas sabojā ja iespaidu, bet kulminā cija bija situā cija, kad viņ i nolē ma mū s atstā t bez pusdienā m. Todien lija lietus, un mē s nolē mā m doties uz pilsē tu, jo laikapstā kļ i nav pludmales. Pusdienā s ī paš i nesteidzā mies, jo plā nojā m ē st baseina bā rā , kur ē dienu pasniedza starp pusdienā m un vakariņ ā m. Tač u, kad atgriezā mies viesnī cā , konstatē jā m, ka baseina bā rs lietus dē ļ ir slē gts. Nolē mā m, ka ir labi, administrā cija noteikti organizē ja uzkodu citā vietā , devā mies uz reģ istratū ru, lai noskaidrotu. Bet nē , cita bā ra nebija. Mē ģ inā jā m paskaidrot, ka esam nokavē juš i pusdienas, mums ir viss iekļ auts sistē ma, pastā stiet mums, kur pusdienot, uz ko sekoja atbilde, kas ilustrē visu attieksmi pret klientiem š ajā viesnī cā : "Mums ir tiesī bas mainī t noteikumus paliekam viesnī cā pē c saviem ieskatiem, š odien no "Lietus dē ļ nav iekļ auts. Gaidiet vakariņ as. "
Tā pē c, pirms dodaties uz turieni, esiet gatavi tam, ka jū su pansionā ts pē kš ņ i var pā rvē rsties par ķ irbi.
Ak jā , viņ i arī todien neatvē ra vā rtus uz pludmali.
Nu vispā r viesnī ca ir diezgan veca un nobruž ā ta, lifti nestrā dā ja labi, dvieļ i noslaucī ti gandrī z lī dz caurumiem.
Sezonas beigā s visas aktivitā tes tika slē gtas, nebija slaidu, nebija animatoru, tū rē nekas netika paziņ ots.
Vispā r skumjas. Es nož ē loju, ka devos uz turieni. Nevienam neiesaku.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Patika apkalpoš ana, viesnī cā ir 4 restorā ni, plaš i numuriņ i, pati viesnī ca liela. Viesnī ca bija tī ra, par to nav sū dzī bu. Lī dz jū rai braucā m ar transportu, lai gan tā bija 1. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Patika apkalpoš ana, viesnī cā ir 4 restorā ni, plaš i numuriņ i, pati viesnī ca liela. Viesnī ca bija tī ra, par to nav sū dzī bu. Lī dz jū rai braucā m ar transportu, lai gan tā bija 1. lī nijā , tā bija gara pastaiga, jo visur bija kalni. Mē s gā jā m kā jā m, bet ejam kā das 20 minū tes. Ieeja jū rā ir maiga, oļ u pludmale. Bija bē rnu animā cija, bet mē s to neapmeklē jā m, un bija arī.3 bē rnu baseini ar slidkalniņ u.
аватар Lychuksol69
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies Ozkaymak Falez Hotel 5 * ar manu vī ru. Nepatika viesnī ca, vairs nenā kš u. Viesnī ca atrodas kalnā , un lī dz pludmalei ar liftu vai transfē ru var nobraukt 30 minū tes. Lifts vienmē r ir pā rpildī ts, jā gaida rindā , lai tajā iekļ ū tu, transfē rs ved cilvē kus tikai lī dz 18:00, vā rti no pludmales uz viesnī cu ir arī lī dz 18:00, pē c tam tas tiek slē gts, ja esat vē lu tev jā iet. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Ozkaymak Falez Hotel 5 * ar manu vī ru. Nepatika viesnī ca, vairs nenā kš u. Viesnī ca atrodas kalnā , un lī dz pludmalei ar liftu vai transfē ru var nobraukt 30 minū tes. Lifts vienmē r ir pā rpildī ts, jā gaida rindā , lai tajā iekļ ū tu, transfē rs ved cilvē kus tikai lī dz 18:00, vā rti no pludmales uz viesnī cu ir arī lī dz 18:00, pē c tam tas tiek slē gts, ja esat vē lu tev jā iet. Attā lums no lifta lī dz pludmalei ir ļ oti liels, jā iet svelmainā saulē , kas ir neizturami. Pludmalē cilvē ku daudz, visi sauļ oš anā s krē sli aizņ emti, netī ri, cilvē ki izmet miskastes.
Numurs 2x vietē jais standarts, remonts vē l 90 gadus un mē beles arī , savdep. No jaunajiem ir plazma un spilveni. Sē ne vannas istabā . Wifi ir pieejams tikai reģ istratū rā , istabā s nav pieejams. Bet tā kā mums bija 227 istaba 2 stā vā , tad wi-fi no reģ istratū ras mū s sasniedza tikai uz balkona, tas bija neliels +. Restorā nā sula tika atš ķ aidī ta ar sodu, nebija jū ras velš u.
Pozitī vi ir tas, ka restorā na darbinieki ir uzmanī gi. Kaķ i ir visur, kas bija kaitinoš i. Es dotu Ozkaymak Hotel 2*, nevis 5*.
аватар tymoshuk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā apmetā mies jau septī to reizi. Š ogad problē mu ar ceļ u uz pludmali atrisinā ja uzstā dī tais lifts. Pagā juš ajā gadā , kad tika noņ emtas kā pnes un lī dz pludmalei varē ja nokļ ū t tikai ar transfē ru, nebija ī paš i ē rti turp doties, jo mikroautobuss no viesnī cas vienmē r bija pilns. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetā mies jau septī to reizi. Š ogad problē mu ar ceļ u uz pludmali atrisinā ja uzstā dī tais lifts. Pagā juš ajā gadā , kad tika noņ emtas kā pnes un lī dz pludmalei varē ja nokļ ū t tikai ar transfē ru, nebija ī paš i ē rti turp doties, jo mikroautobuss no viesnī cas vienmē r bija pilns. Tagad ar to nav nekā du problē mu. Vienī gais, kas š ogad man nepatika, bija vienmuļ ā virtuve - pusdienā s katru dienu bija vieni un tie paš i ē dieni. Tiesa, bija vairā k garš ī gu kū ku un pī rā gu. Tas nepatika arī milzī gajam tū ristu skaitam no Krievijas un Ķ ī nas: pludmalē , restorā nā , viesnī cas liftos kļ uva trokš ņ aini, netī ri un š auri.
Лифт на пляж Лобби отеля Фонтан на территории отеля В холле отеля
аватар annsen
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
ceļ oja ar vī ru un bē rnu uzreiz iekā rtojā s, iedeva labu istabu, istabā viss tī rs, mini bā rā tika atnesta sula un ū dens, katru dienu tika tī rī ta istaba bez atgā dinā jumiem, ar minibā ru vajadzē ja atgā dinā t tas attiecas uz ž elejā m un š ampū niem, es ļ oti patika ē diens Kas attiecas uz atraš anā s vietu, tad ir plusi un mī nusi, no plusiem izdevī gi var iepirkties visos tuvē jos tirdzniecī bas centros, mī nusi ir pludmales attā lums, viss tehniski pateikts pareizi - 1. … Tomēr ▾ ceļ oja ar vī ru un bē rnu
uzreiz iekā rtojā s, iedeva labu istabu, istabā viss tī rs, mini bā rā tika atnesta sula un ū dens, katru dienu tika tī rī ta istaba bez atgā dinā jumiem, ar minibā ru vajadzē ja atgā dinā t tas attiecas uz ž elejā m un š ampū niem, es ļ oti patika ē diens
Kas attiecas uz atraš anā s vietu, tad ir plusi un mī nusi, no plusiem izdevī gi var iepirkties visos tuvē jos tirdzniecī bas centros, mī nusi ir pludmales attā lums, viss tehniski pateikts pareizi - 1. lī nija, bet viesnī ca atrodas uz kalns un vajag apbraukt un iet lejā š o biznesu, bet viņ i ņ ē ma mikroautobusu, bija pā rpildī ts - tolerants, pludmales bā rā - bez maksas: yupi, ū dens, ayran - viss pā rē jais par naudu, viņ i arī prasī ja 1 liru tualetei - kā ds ir ultra jē dziens - nav skaidrs
animā cija - gausa, problē mas ar liftiem bija jā gaida 5 minū tes
Vē l viens pluss ir skaistais dā rzs un teritorija.
аватар morito
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ikvienam, kurš nesaprot, kas ir pilsē tas viesnī ca, nav pat vē rts š eit ierasties. Bet tiem, kas zina š ī s kategorijas viesnī cas, jums noteikti vajadzē tu apmeklē t š eit. Brī niš ķ ī gā pilsē ta pieci Ozkaymak Falez Hotel un paldies tū risma operatoram TPG, kas mums to ieteica un lieliski organizē ja mū su atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Ikvienam, kurš nesaprot, kas ir pilsē tas viesnī ca, nav pat vē rts š eit ierasties. Bet tiem, kas zina š ī s kategorijas viesnī cas, jums noteikti vajadzē tu apmeklē t š eit. Brī niš ķ ī gā pilsē ta pieci Ozkaymak Falez Hotel un paldies tū risma operatoram TPG, kas mums to ieteica un lieliski organizē ja mū su atvaļ inā jumu. Viesnī ca ir pavisam jauna, ē ka izskatā s ļ oti jauka. Telpā viss ir tī rs un kā rtī gs. Sadzī ves tehnika darbojas. Gultas veļ a un dvieļ i ir lieliski. Lai gan teritorija ir maza, tajā ir pat 3 baseini, ir bezmaksas bā ri un pat bezmaksas bā rs pludmalē . Viesnī cai patika arī tā atraš anā s vieta, tikai 500 metri lī dz jū rai vairs nav. Ja vē laties pastaigā ties, varat ieiet pilsē tā pa skaistā m ieliņ ā m, brauciens ilgst ne vairā k kā pusstundu. Ē dienā ir laba turku izvē le, viss iekļ auts. Nebija nekā du volā nu, bet bija daudz gaļ as ē dienu, dā rzeņ u, augļ u un saldumu. Viesnī ca bū s ļ oti patī kama.
аватар tixon-78
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē š anā s gā ja š ausmī gi, tik daudz nervu tika iztē rē ts. Viņ i sevi pasniedz kā pirmo lī niju, patiesī bā lī dz jū rai aiziet 20 minū tes, un atgriezties ir ļ oti grū ti. Katru stundu kursē marš ruta autobuss, tač u tas neattaisno situā ciju. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s gā ja š ausmī gi, tik daudz nervu tika iztē rē ts. Viņ i sevi pasniedz kā pirmo lī niju, patiesī bā lī dz jū rai aiziet 20 minū tes, un atgriezties ir ļ oti grū ti. Katru stundu kursē marš ruta autobuss, tač u tas neattaisno situā ciju. Istabas ir tik un tā . Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a ik pē c trim dienā m. Vai tā s ir 5 zvaigznes? Ē diens: izvē les praktiski nav. Katru dienu tas pats. Ja jū s neierodaties laikā , tad jums nav nekā das izvē les. Kā jau raksta daudzi kaķ i, kuri nevilcinā s zagt ē dienu tieš i no galda, kamē r tu pagriez muguru. Mani š okē ja melones piedā vā jums. Cilvē ks, kurš to sagriež , izgriež melonei vidu un liek uz atseviš ķ a trauka, iespē jams, elitei, un viss pā rē jais, kā cū kas, paliek ar melones malā m. Izrā de š ausmī ga, pat gribē jā s to nofilmē t. Pat viesnī cas darbinieki norā dī ja, ka saimnieks ir ļ oti mantkā rī gs, taupot pat uz ū deni istabā s (pudelē s). Vispā r man viesnī ca nemaz nepatika. Par š ā du summu pat č etrinieki ir daudz labā k.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ballitristica
Labdien! Kāds autobuss un no kurienes es varu nokļūt Belekā? Mums jānokļūst IC Green Palace.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums falez
‹ Viesnīca Ozkaymak Falez Hotel 5*
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Построен в 1990 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Городской бизнес-отель с хорошими номерами, из которых открывается красивый вид на море и город. Возле отеля расположены живописный парк, дельфинарий, аквариум и торговый центр «Мигрос». Подходит для бизнес поездок, семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 18 км от аэропорта, в 1 км от центра г. Анталия, на высоком берегу.
Pludmales apraksts В 250 м от отеля, через дорогу. Автобус до пляжа: бесплатно (каждый час). Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, room service: круглосуточно (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 8 конференц-залов (на 10–600 чел), 4 бара (один из них работает 24 часа), 1 основной ресторан, 1 a la carte (турецкий — по предварительной записи, за все время проживания посещение 1 раз — бесплатно), 3 бассейна — 1 крытый бассейн (172 м², глубина: 150 см), 2 открытых бассейна (600 м² и 183 м², глубина: 150 см), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца (депозит), магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн (50 м², глубина: 35 см). Мини-клуб (4-11 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 1 водная горка, 4 теннисных корта бесплатно (с тартановым покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно, дартс бесплатно, живая музыка бесплатно (в определенные дни), пляжный волейбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 342 номера. Состоит из одного 13-этажного здания (90% номеров с видом на море).

Istabās

В номерах представлено: ванна, тапочки, банные принадлежности, фен, кондиционер, ТВ, телефон, мини-бар, сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Bahçelievler Mah. Tarık Akıltopu Cad. No: 1 Muratpaşa 07050 Antalya, Turkey
Tālruņi: 0 242 238 5454
0242 524 5419
Tīmekļa vietne: Ozkaymak Falez Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).