Michell Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.310
№101 viesnīcas reitingā Alanja
9.5 Numurs
9.4 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.6 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2014. gada aprīlī. Tā atrodas 5 km attālumā no Alānijas centra un atrodas starp Vidusjūru un Taura kalnu grēdu. No viesnīcas paveras lielisks skats uz jūru, pilsētu un cietoksni.Vairāk →
аватар lumsor014
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē loties š o viesnī cu gandrī z palaidā m garā m, bet, par laimi, pē dē jā brī dī par to atcerē jā mies. Izvē le bija pilnī bā pamatota. Sā ksim ar paš u viesnī cu: celta 2014. gadā , tā pē c viss ir diezgan moderns un teicamā stā voklī . … Tomēr ▾ Izvē loties š o viesnī cu gandrī z palaidā m garā m, bet, par laimi, pē dē jā brī dī par to atcerē jā mies. Izvē le bija pilnī bā pamatota.

Sā ksim ar paš u viesnī cu: celta 2014. gadā , tā pē c viss ir diezgan moderns un teicamā stā voklī . Atseviš ķ i stā v kalnā , diezgan liela platī ba: ir 2 peldbaseini, tenisa korts.
Viesnī cas iekš puse izskatā s lieliski. Liels plaš s vestibils ar daudz vietas, bā rs. Atseviš ķ a lasī š anas zona. Ir 3 lifti, bet nokļ ū t lī dz 6. stā vam bija problemā tiski

Reģ istratū rā viņ us sagaida sirsnī gi, tač u ar daž iem darbiniekiem ir problemā tiski runā t angliski (tas pats attiecas uz lielā ko daļ u darbinieku), jo ir vairā ki krieviski runā još i darbinieki.
Istaba: ir viss nepiecieš amais (fē ns, dvieļ i, seifs, personī gie aksesuā ri, kondicionieris katrā istabā , ž ā vē tā ji utt. ). Minibā rs ar sulu un ū deni tiek atjauninā ts katru dienu, ikdienas uzkopš ana. Sā kotnē ji istaba bija absolū ti tī ra (varbū t mums paveicā s)
Restorā ns: izvē le ir liela, 5 dienu laikā nekad nevar atkā rtot, lai gan ir daudz specifisku ē dienu, kas vienmē r ir izlaisti (salā ti š ķ idrumā ). Visu laiku tikai vienu reizi viņ i neatrada vietu iekš ā , bet ā rkā rtē jos gadī jumos vienmē r var apmesties uz ielas. Mums nebija laika apsē sties, jo viņ i uzreiz prasī ja, kā dus dzē rienus ņ emt lī dzi (bez maksas). Nekavē joties noņ em traukus un atkritumus

Vienī gais, kas nedaudz lika vilties, bija pludmale. Godī gi sakot, tas nesasniedz 5 zvaigž ņ u lī meni. Ieieš ana ū denī satiekas ar milzī giem akmeņ iem, vakaros viegli paklupt, kā arī atseviš ķ am nobraucienam no mola ir ļ oti ierobež ota platī ba (bojas) Pats krasts klā ts ar sī kiem oļ iem, nevis smiltī m, sauļ oš anā s krē sli bez apmetņ iem , tā pē c labā k ņ emt dvieli. Ir vē l viens bā rs ar ierobež otu ē dienkarti un daž ā m izklaidē m (volejbols, galda teniss un tā tā lā k), 2 duš as, ģ ē rbtuve.
Peldbaseins: diezgan liels (apmē ram 20-25 metri), visā teritorijā ir sauļ oš anā s krē sli, tač u tos izmantot bija iespē jams reti, jo uzņ ē mī gie poļ i tos aizņ em ar dvieļ iem no 7 rī tā . Baseins vienmē r ir tī rs, arī apkā rtē jie atkritumi tiek uzreiz aizvā kti. Darbojas no 7 lī dz 19 stundā m. Blakus atrodas bā rs, kas ir atvē rts visu dienu. Bā rā (gan š ajā , gan vestibilā ) ir draudzī gi darbinieki, kuri pat tē rzē s ar jums, ja viņ iem bū s laiks. Neiesaku ņ emt kokteiļ us no ē dienkartes, labā k pē c savas gaumes jautā t atseviš ķ i (piemē ram, dž inam ar spritu/toniku pievieno arī ledu un citronu, š is ir daudz labā ks par ē dienkartē piedā vā to Jin Fizz , un tā tā lā k)
Pie baseina visu dienu skan mū zika, bet tā skanē ja pat mū su 6. stā vā no abiem balkoniem (no kuriem, starp citu, vakarā pavē rā s skaists skats uz visu apkā rtni un saulrietu pie jū ras)
Atseviš ķ a programma bija ikdienas divu stundu maratons, ko veica polis Alekss, kurš peldē ja pa baseinu bez apstā jas.
Liela, bet atkā rtojoš a animā cijas programma: traka š autriņ u spē le no Tomasa, ū denspolo, volejbols, ū dens aerobika, vingroš ana un daudz kas cits. Ja pavadī si visu dienu viesnī cā pie baseina, tad uz 2-3 dienā m jau bū s laiks izmē ģ inā t visu programmu

Ir atseviš ķ s stā vs ar spa procedū rā m, hammam un trenaž ieru zā li, kas nenā ktu par ļ aunu apmeklē t lielā ko daļ u viesnī cas viesu. Bet viņ i deva priekš roku klusī bā apbrī not poliš a Ā dama un viņ a draudzenes skaisto formu (starp citu, viņ iem bija paredzē ts kļ ū t par labā ko viesnī cu pā ri konkursā )

Pa dienu mū zika bija ļ oti daž ā da, ko nevar teikt par ballī tē m vakarā , vakaros playlist tikpat kā nemainī jā s un tajā bija daudz mū zikas vietē jiem. Vienu dziesmu pē c pasū tī juma atteica iekļ aut pat naudas dē ļ
Vakara pasā kumi vienmē r aizkavē jā s par 10-15 minū tē m, sacensī bas bija ļ oti vienmuļ as, bet vismaz kaut kas.

Vakara programmā jums aktī vi tiks piedā vā ta ū denspī pe par 15 eiro.
Jums jā saprot, ka turku ū denspī pe ir ļ oti specifiska un ne visiem tā patiks.

Daž i animatori ir ļ oti draudzī gi un sabiedriski, un daž i vienkā rš i vē las jū s izdrā zt ar savu komisiju par pā rdoto biļ eti uz klubu ....Bija divi: Ilū zija un vasaras dā rzs, mē s varam tikai ieteikt otro, kopš pirmā spē lē ja specifisku dzī vo mū ziku turku valodā , pie kuras dejot var tikai pietiekami izdzerot, un tas nav lē ti abos klubos

-1 stā vā pretī baseinam ir veikali ar drē bē m un visā diem sī kumiem. Tur strā dā ļ oti dzī vespriecī gs un draudzī gs puisis, kurš nemitī gi piedā vā no kā izvē lē ties. Ja kas, jū s varat viņ am vienkā rš i atbildē t "varbū t vē lā k" vai "mū su ballī te tikai sā kas, mē s atgriezī simies vē lā k. "

Esiet gatavi Wi-Fi trū kumam ā rpus vestibila, lai piekļ ū tu ā trgaitas internetam no istabas un teritorijas, ir jā maksā.15 eiro. Tā pat par karš u, dvieļ u un citu lietu nozaudē š anu, iespē jams, bū s jā maksā liela soda nauda.
Patī kams bonuss ir tas, ka pē c izrakstī š anā s no numura jū s varat izmantot visus viesnī cas pakalpojumus lī dz izbraukš anai, jū s varat tikai atstā t viesnī cu
аватар yalenka2009
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Numurs (1531) ir plaš s, seifs, mini bā rs bez maksas. Wi-Fi telpā bija vā jš , pastā vī gi tika pā rtraukts, nedarbojā s. Uzkopš ana ir tī ra, bet ne nevainojama, zem izlietnes ierodoties bija kaut kā ds iesaiņ ojums (izņ ē ma tikai 10. … Tomēr ▾ Numurs (1531) ir plaš s, seifs, mini bā rs bez maksas. Wi-Fi telpā bija vā jš , pastā vī gi tika pā rtraukts, nedarbojā s. Uzkopš ana ir tī ra, bet ne nevainojama, zem izlietnes ierodoties bija kaut kā ds iesaiņ ojums (izņ ē ma tikai 10. dienā ). Divi baseini, man patika bez mū zikas un trokš ņ a. Pludmale atrodas pienā cī gā attā lumā , mikroautobuss ne vienmē r ir skaidri no pludmales grafika.
Ieeja jū rā - akmeņ i (nevis oļ i, bet lieli akmeņ aini akmeņ i). Kad jū ra mierī ga (divā s nedē ļ ā s 4 dienas, tas ir pacieš ami, bet kad vē trains, tad viļ ņ os dauzies pret akmeņ iem, divas reizes bijuš as cirtes kā jā s, zilumi norma). Brī vdienu beigā s peldē jos baseinā , bija bail aiziet kroplam. Pludmalē ir labas lapenes ar nojumē m, tač u tā m vienmē r ir netī ri palagi. Naktī s tur biež i guļ dī vaini cilvē ki. Pludmales vī rietis periodiski ī rē sauļ oš anā s krē slus sveš iniekiem, nevis no viesnī cas, cilvē kiem, turklā t viņ š ir ļ oti uzmā cī gs attiecī bā uz vientuļ ā m sievietē m (lī dz nepatī kamai vē lmei nenā kt).
Parā dī t - tauta ņ em iepriekš , visur, kur pī pē vai ū denspī pi, vai cigaretes, nav iespē jams paelpot. Klausā mī ba - es ierakstī ju kaimiņ us (vī rieš us - turkus) audio, tas bija ļ oti kaitinoš i un sabojā ja pā rē jo. Labs SPA - konkrē ti turku pirts un masā ž as Metē . Patieš ā m augsta lī meņ a profesionā lis. Ir krieviski runā još a meitene Anna, kas var palī dzē t. Tiek pā rdota mā jā s gatavota eļ ļ a saules apdegumiem par USD 5 (tas man palī dzē ja). Faktiski strī dī gs par 5 zvaigznē m.
Главный вход Вид на отель при подъеме на гору Пляж
аватар y-aliev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
IZVĒ LIES VIESNĪ CU, KAS IR 16+, 5***** PAR LABU CENU. REĢ ISTRĀ CIJA BIJA Ā TRI, NEskatoties uz to, KA MĒ S IERADOŠ Ā S Agri (SKATS UZ JŪ RU). VIESNĪ CĀ : 2 PELDBASINI (VIENS ATPŪ TAS), GOLFA KORTS, TENISA LAUKTS, LIELĀ TERITORIJA, TRENIŅ U ZĀ LE, TURKU PIRTS (HAMAM), SAUNA, LOBIJA-BĀ RS- VISS IR BEZ MAKSAS. … Tomēr ▾ IZVĒ LIES VIESNĪ CU, KAS IR 16+, 5***** PAR LABU CENU.
REĢ ISTRĀ CIJA BIJA Ā TRI, NEskatoties uz to, KA MĒ S IERADOŠ Ā S Agri (SKATS UZ JŪ RU).
VIESNĪ CĀ : 2 PELDBASINI (VIENS ATPŪ TAS), GOLFA KORTS, TENISA LAUKTS, LIELĀ TERITORIJA, TRENIŅ U ZĀ LE, TURKU PIRTS (HAMAM), SAUNA, LOBIJA-BĀ RS- VISS IR BEZ MAKSAS.
WI-FI - BEZMAKSAS.
MINIBĀ RS ISTABĀ - BEZ MAKSAS. VISĀ MŪ SU UZTURĒ Š ANĀ S LAIKĀ .
VEĻ A, Dvieļ i, TĪ RĪ Š ANA BIJA BEZ PROBLĒ MĀ M.
Pludmales VIESNĪ CA LABA, 5-7 MINŪ TĒ S NO VIESNĪ CAS, IR LAIKA PĀ RSKATS NO VIESNĪ CAS UN UZ VIESNĪ CU.
DARBINIEKS VISU PADROJA TŪ RISTIEM Ē RTU, LAIKĀ . PLUDLAMĀ IR PROFESIONĀ LI ATGLABĀ JI.
MĒ S GRIBĒ JĀ M MILU BRĪ VDIENU UN VIESNĪ CA ATBILST VISĀ M MŪ SU VĒ LĒ M. BIJA LABI DRAUDZĪ GAS, VIESMĪ LĪ BAS VIDĒ , PALDIES VISAM VIESNĪ CAS KOMANDAI, BET Ī PAŠ I AR PATEICĪ BU ATCERĒ JAMIES - VIESNĪ CAS PĀ RVALDNIEKS, REĢ ISTRĀ CIJAS MEITENE: ADMERVE K. VIŅ I RUNĀ JA KRIEViski. NEVIENS JAUTĀ JUMS VAI LŪ KUMS VIŅ IEM NELIKTĀ S NELIEKADĪ GS UN VISS TIKA ATRISINĀ TS Ļ OTI Ā TRI. SATIKĀ M VIESNĪ CAS STRĀ DNIEKU MŪ SU (MIŠ U), KURŠ MUMS IZSTĀ STĪ JA PAR VIESNĪ CU, PAR ALANIJU, PAR BAZARĀ M, KO VAR IEGĀ DĀ TIES, KUR NOKĻ Ū T.
Un visi vienmē r ir izrā dī juš i labu gribu, smaidu sapulcē . Un kā dā rgā kie viesi mū s cienā ja ar daž ā diem augļ iem, dā rzeņ iem. , Austrumu un slā vu ē dieniem, suš i. Ilgtspē jī gi saldumi, cepti, kū kas, saldē jums, gaļ a, zivis, vista, mē le. KRĀ BI, SUŠ I. DAŽ Ā DI Ē dieni TIKA GATAVOTI PIETIEKAMI DAUDZUMĀ . PAKALPOJUMS BIJA PIETIEKAMS, UN NAV IEVADS
НОМЕР РЕСТОРАН ПЛЯЖ
аватар bogdana.davydenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti patika, devā mies draugu pulkā , personā ls pieklā jī gs, izpalī dzī gs, ē dieni un dzē rieni 24/7, garš ī gi, daudzveidī gi, labi un tī ri numuriņ i, pati viesnī ca jauna, bez defektiem. Minibā rs, seifs un Wi-Fi ir bez maksas, sauļ oš anā s krē sli un nojumes pludmalē ir bez maksas (ir transfē rs, lai gan pludmale ir pā ri ceļ am, 5 minū š u gā jienā ), pludmalē ir arī restorā ns, kurā jū s varat var ē st un sē dē t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika, devā mies draugu pulkā , personā ls pieklā jī gs, izpalī dzī gs, ē dieni un dzē rieni 24/7, garš ī gi, daudzveidī gi, labi un tī ri numuriņ i, pati viesnī ca jauna, bez defektiem. Minibā rs, seifs un Wi-Fi ir bez maksas, sauļ oš anā s krē sli un nojumes pludmalē ir bez maksas (ir transfē rs, lai gan pludmale ir pā ri ceļ am, 5 minū š u gā jienā ), pludmalē ir arī restorā ns, kurā jū s varat var ē st un sē dē t. Ir pontons, jo ieeja jū rā ir problemā tiska, bet jū ra ir tī ra, caurspī dī ga, silta.
Katru vakaru kaut kā da animā cija, nevis pā r kaut ko, bet interesanti, ir 2 baseini - klusais un galvenais ar bā ru un ū dens polo, vingroš ana, teritorija nav liela, bet viss nepiecieš amais ir. Viesnī cā ir turku pirts, bezmaksas sauna un trenaž ieru zā le.
Ieteicams, labs 5
аватар Marin4
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un tā , ka +16, kopumā labi iespaidi. Paldies fasā des vadī tā jai, ka ā tri reaģ ē ja un mū s iekā rtoja agrā k nekā bija paredzē ts, jo mums bija medusmē nesis. Istabā tika atnests labs kompliments. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un tā , ka +16, kopumā labi iespaidi. Paldies fasā des vadī tā jai, ka ā tri reaģ ē ja un mū s iekā rtoja agrā k nekā bija paredzē ts, jo mums bija medusmē nesis. Istabā tika atnests labs kompliments. Personā ls ļ oti draudzī gs, draudzī gs, dzī vespriecī gs. Viesnī cas teritorija bija tī ra, bet istabas joprojā m ir virspusē ji sakoptas, proti, dvieļ i tiek mainī ti, lai papildinā tu bā ru un gulta ir saklā ta un gulta nav mainī ta ne reizi (5 zvaigznes), bet tas ir sī kums. Viesnī cā bija maz jaunieš u ā trā k par +30, bet varbū t bija tā ds periods, tā pē c nevaru apstiprinā t, ka tā ir vienmē r. Lieliski, ka par 12 USD viņ i piedā vā forš u diskotē ku netā lu no pludmales (piegā de turp un atpakaļ , 1 vai 2 kokteiļ i). Mē ģ ina kaut kā izklaidē t tautu, jo nav animā cijas programmas, bet 21:30 katru vakaru bija daž i pasā kumi (Turku nakts, akrobā tika utt. ). Vienī gais mī nuss ir pludmale (volejbola laukums) ļ oti netī ra pē da 2 reizes nogriezta, smiltis netī ra daudz gruž u.
аватар alexa_air
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū š amies 2017. gada oktobrī . Ieradā mies 7. , 2 dienas lija stiprs un vē ss lietus, tad laiks uzlabojā s, sauļ ojā mies, peldē jā mies. Tā tad par viesnī cu. Viņ i uzreiz apmetā s. Mums bija stū ra istaba, tā ir lielā ka! Viesnī ca ir stilī ga, jauks jauns interjers. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū š amies 2017. gada oktobrī . Ieradā mies 7. , 2 dienas lija stiprs un vē ss lietus, tad laiks uzlabojā s, sauļ ojā mies, peldē jā mies.
Tā tad par viesnī cu.
Viņ i uzreiz apmetā s. Mums bija stū ra istaba, tā ir lielā ka! Viesnī ca ir stilī ga, jauks jauns interjers. Bet radā s iespaids, ka gribē ja uztaisī t modernu interjeru no nedā rgiem materiā liem un ī sti nekontrolē ja strā dniekus bū vniecī bas laikā , tā pē c vietā m vannasistabā tika izgā zti stū ri flī zē m, MDF durvju rā mis sā ka uzsū kt mitrumu. un uzbriest, slikts apgaismojums vannas istabā - nebija iespē jams uzlikt grimu un citus sī kumus. No pirmā acu uzmetiena viss ir kā rtī bā , bet ja neskatā s vē rī gi; ).
Reģ istrē joties saplī sa duš as galva un uz palaga atrada milzī gu traipu, no profesionā ļ iem viss tika nomainī ts momentā ni!
Skaņ as izolā cija slikta, blakus istabā dzī voja arā bi, kuri tracinā jā s lī dz 3 naktī , lī dz prasī jā m klusā k. Nā kamajā s dienā s par viņ iem sū dzē jā s citi viesi??? ? .
Arī animā cija nav pā rdomā ta.
Piemē ram, animā cija sā kas 21.30, parasti tā ir vai nu muzikā la izrā de zā lē , vai karaoke pie baseina, un baseins ir zem logiem! Respektī vi, ja vē lies ā trā k iet gulē t un pietiekami izgulē ties, tas nedarbosies, jo VISS ir dzirdams! Tiesa, mē s bijā m tik noguruš i, kad ieradā mies (lidojot naktī ), ka ne mū ziķ i, kas bļ ā va uz visu viesnī cu, ne garā mbraucoš ā s policijas maš ī nas uz ceļ a nespē ja atturē t mū s nekavē joties nogriezties).
Manuprā t, animā cijai jā bū t izvietotai tā , lai netraucē tu viesiem atpū sties, bet viesnī cai nav teritorijas, tā pē c viss ir pā rpildī ts.
Ē diens ir normā ls, bet, protams, ne visiem.
Kā pē c tas nekur nav atzī mē ts kā veģ etā rs vai nav?
Nā cā s pajautā t kā da zupa un tā tā lā k, nav ē rti! Neviens no personā la virtuvē ī sti nezina angļ u valodu ((
Bija ļ oti SASPIESTS, ka restorā nā.8 no 10 š ķ ī vjiem bija č ipoti !!! ! ! Pirmo reizi to redzu kā padomju bē rnu nometnē.90. gadu mijā
Un lē ti galdauti sabojā visu izskatu.
Trenaž ieru zā le un spa ir atvē rti lī dz pulksten 19.00, kas nav ē rti, jo parasti tur gribas ierasties pē c pludmales.
Pludmales dvieļ i vienu reizi bez maksas, mainot 1.5 liras??? ? . Tikai 1.5 liras, bet pati attieksme, lai gan ir aizdomas, ka tas izdarī ts caur sveš u "mū su" tū ristu piesavinā š anā s ī patnī bu.
Lē ns internets! Istabā tas noķ er katru otro reizi (((lai gan tas lieliski darbojas pludmalē ! )
No slā vu, vā cieš u, spā ņ u, arā bu sekotā jiem.
Pludmale. Esam jauni Turcijā , pirms tam ceļ ojā m paš i un uz attā lā kiem galamē rķ iem. Pludmale atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā . Mikroautobuss no viesnī cas kursē ik pē c pusstundas, izņ emot galvenā s ē dienreizes.
Pludmale sū dī ga. Zem kā jā m nevis smiltis un ne oļ i, kaut kā ds š ī maisī jums, vietā m atkritumi.
Man dī vaini, ka viesnī cas personā ls netī ra un neapkopj savu teritoriju!
Jū ra ir skaista.
Viesnī cai nav savas teritorijas, izņ emot restorā nu un baseinu, nav kur doties ((.
Krieviski runā još a viesnī cas administratore, dī vaini. Nekas nevar ieteikt ko apskatī t kur doties. . . kaut kā da vienaldzī ba, likā s, ka pā ris dienu laikā varē jā m pastā stī t un ieteikt vairā k nekā viņ a.
Viesnī ca atrodas uz neliela kalna. Ja dodaties uz pludmali, jums jā nokā pj lejā , jā š ķ ē rso viens ceļ š , jā iet gar degvielas uzpildes staciju, jā š ķ ē rso otrais ceļ š caur pazemes pā reju un esat pludmalē . 5-10 minū tes, bet, ja ir problē mas ar kā jā m, tas nebū s ē rti.
Man tas bija liels mī nuss, ka viesnī cai nav teritorijas, nav kur staigā t un klī st starp kokiem. Sē di klusumā . Varbū t tas attiecas uz visā m viesnī cā m š ajā piekrastē , vai varbū t mē s vienkā rš i palaidā m garā m š o brī di un nepievē rsā m tū roperatora uzmanī bu. Protams, var doties uz pilsē tu un ekskursijā s (ko mē s arī darī jā m), bet ne visi ir tik aktī vi kā mē s, es gribu atpū sties viesnī cā .
15 minū tes ar 101. autobusu lī dz Alā nijas centram.
Mani iespaidi??? ?
Viesnī ca nav slikta, darbinieki ļ oti cenš as, bet acī mredzot viņ i vienkā rš i nezina, kā du servisu var uzlabot un kā tam vajadzē tu bū t. Es teiktu, ka š is ir labs Eiropas 3/4ka.
Bez tā dā m pilsē tā m kā Parī ze, protams, ar viesnī cā m ir pavisam cits stā sts).
Mē s dzirdē jā m daudz apbrī nas pilnu atsauksmju no cilvē kiem, kuri atpū tā s tikai ī rē tos dzī vokļ os Krimā un Abhā zijā , bet es domā ju, ka, ja jū s jau zinā t, kas ir 5 zvaigznes, jums nebū s prieka ??? ? . Mē s samaksā jā m 15000 UAH par 5 naktī m, 6 dienā m, un tā ir tā cena. Viņ š ir naudas vē rts.
Bijā m ļ oti pozitī vi noskaņ oti un izbaudī jā m braucienu, gandrī z visas brī vdienas pavadī jā m Kapadokijā ! Mē s ļ oti iesakā m!
Arī pē c brokastī m brauciet ar 101. autobusu, dodieties uz Kleopatras pludmali, dodieties tur augš ā pa troš u vagoniņ u un no turienes izpē tiet visu pussalu ar cietoksni, dodieties lejā pie torņ a, pastaigā jieties pa iepirkš anā s pasā ž u, dzeriet kafiju krastmalā . Vai es varu atgriezties vakariņ ā s viesnī cā??? ?
Rakstam apskatu, lai personā ls pievē rstu uzmanī bu un izdarī tu secinā jumus, nu un lai visiem priecī gi svē tki.
Viesnī cā neatgriezī simies.
Отель Отель Номер 1622, последний-6й этаж Номер 1622, последний-6й этаж Номер 1622, последний-6й этаж Номер 1622, последний-6й этаж Номер 1622, последний-6й этаж Вид из номера 1622.
аватар vadim35
Pā rē jais izrā dī jā s labs, iespaidu daudz. Viesnī ca ir eleganta un moderna. Apkalpoš ana numurā neatstā j neko vē lamu, 18+ ir pilnī gs klusums ar niecī gi peldoš iem vā cieš iem, gados. Pludmale ir mā jī ga ar bā ru lī dz 18:00, ieeja jū rā š aura, daudzi laukakmeņ i ar minimā liem viļ ņ iem jū rā nelaiž glā bē ju. … Tomēr ▾ Pā rē jais izrā dī jā s labs, iespaidu daudz. Viesnī ca ir eleganta un moderna. Apkalpoš ana numurā neatstā j neko vē lamu, 18+ ir pilnī gs klusums ar niecī gi peldoš iem vā cieš iem, gados. Pludmale ir mā jī ga ar bā ru lī dz 18:00, ieeja jū rā š aura, daudzi laukakmeņ i ar minimā liem viļ ņ iem jū rā nelaiž glā bē ju. Bet kopumā nav slikti. Jā , ē diens ir garš ī gs.


iemiesojums efrelenavyach
Lūdzu, sakiet man, ka varat reģistrēties Michell HotellSpa, ja jūsu dēlam ir 15,9 gadi? Hotel concept_16+
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums rubin1
Man ir 60 gadi. Dodamies ar grupu uz šo viesnīcu. Vai viesnīca ir ērta?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в апреле 2014 года. Расположен в 5 км от центра города Алания и находится между Средиземным морем и Тауруским горным масcивом. Из отеля открывается великолепный вид на море, город и крепость.

Atrašanās vieta Расположен в 120 км от аэропорта г. Анталия, в 5 км от г. Алания.
Pludmales apraksts Пляж в 400 метрах от отеля, по подземному переходу. Протяженность пляжа 50 метров. Песчано-галечный пляж, местами встречаются валуны. Бар на пляже (бесплатно). Душ, туалет, кабинки для переодевания, лицензированный спасатель в дневное время, тент на пляже, пляжные полотенца (замена полотенец платно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в общественных местах, бесплатно, room service (платно), 1 конференц-зал (30-35 чел.), магазины, 1 основной ресторан (есть диетическое, вегетарианское питание), 1 ресторан a la carte (международный, по предварительной записи, за неделю проживания одно посещение ресторана, бесплатно), 5 баров, 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, у бассейна полотенца: депозит. Отель работает по концепции 16+.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Теннисный корт бесплатно (с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, мини-гольф бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, водные виды спорта (парашют, водный скутер, водные лыжи, банан) — платно, баскетбол бесплатно, живая музыка бесплатно (3 раза в неделю). Сауна бесплатно, парная бесплатно, комната отдыха, шоковый душ бесплатно, джакузи (с холодной водой) бесплатно, хамам платно, пилинг платно, оздоровительный центр, процедуры для кожи и тела — платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле всего 200 номеров. Состоит из одного главного 8-этажного здания (90% номеров с видом на море).

Istabās

В номерах представлено: ванная комната с душевой кабиной/ванной, индивидуальный кондиционер, фен, мини-бар (вода и безалкогольные напитки, пополнение ежедневно), спутниковое ТВ, прямой телефон, сейф, чайник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Kestel, Alanya 07490, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 745 0987
Tīmekļa vietne: Michell Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.