Litore Resort Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 6.710
№132 viesnīcas reitingā Alanja
7.6 Numurs
5.8 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.4 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Karaburunas pussalā, 30 km uz rietumiem no Alānijas. Viesnīca atrodas starp skuju kokiem un krūmiem pašā kalna galā. Atvērts 2015. gada maijā, pēdējā renovācija notika 2016. gadā. Atrodas 170 m no pludmales. Piemērots ģimenēm ar bērniem un romantiskām brīvdienām pāriem.Vairāk →
аватар Korobejnikova_Evgenija
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca pensionā riem, veco cilvē ku skaits iet nost, un tā kā pansija izvē las š o viesnī cu, tur ir kluss, animā cijas gandrī z nav, garlaicī gi visu dienu. Tikai vakaros uztaisa š ovus un tad tā di ir. Ē dienreizes trū cī gas, vienmuļ as, 4. … Tomēr ▾ Viesnī ca pensionā riem, veco cilvē ku skaits iet nost, un tā kā pansija izvē las š o viesnī cu, tur ir kluss, animā cijas gandrī z nav, garlaicī gi visu dienu. Tikai vakaros uztaisa š ovus un tad tā di ir. Ē dienreizes trū cī gas, vienmuļ as, 4. atpū tas dienā jau nav ko ē st ((bā rs, tē ja istabā tiek papildinā ta vai 1-2 nedē ļ ā . Telpā uzkopš ana nosacī ta, ļ oti ā tra (gulbji nav savī ti) .
Restorā nā pirmajā dienā mums iedeva tē ju glā zē ar lū pu krā su, trauki tiek mazgā ti ļ oti slikti un tas ir pandē mijas laikā ! Gribē ja pasū tī t a la carte, izrā dī jā s, ka zivju restorā ns strā dā tikai 2 reizes nedē ļ ā un vietu tam var pasū tī t tikai dienu iepriekš un no 11.00 lī dz 11.30 un tad viss, pasū tī š anas laiks ir beidzies! Mums nekad nebija laika (Alkoholiskie dzē rieni nav sā kotnē jā Eiropa, varbū t mū su paš u, bet principā normā li!
Kopumā pensijas varbū t nav sliktas, bet jaunieš iem to neiesaku. Jā , un ar bē rniem arī š eit bū s skumji!
Mē s joprojā m esam š eit, ar neapmierinā tī bu ((sā kā s treš ajā atpū tas dienā !
аватар Eternity20201
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Teikš u, ka, ja vē lies atpū sties un izbaudī t, tā nav tava izvē le! Nemitī gi gaidi traktoru, kas aizvedī s uz viesnī cu (pirmā rinda paziņ ojumi, lai gan tas tā nav, jo vajag pā ris metrus noiet) vai iet augš ā ar kā jā m, gandrī z zaudē jot samaņ u zem svelmes saules. … Tomēr ▾ Teikš u, ka, ja vē lies atpū sties un izbaudī t, tā nav tava izvē le!
Nemitī gi gaidi traktoru, kas aizvedī s uz viesnī cu (pirmā rinda paziņ ojumi, lai gan tas tā nav, jo vajag pā ris metrus noiet) vai iet augš ā ar kā jā m, gandrī z zaudē jot samaņ u zem svelmes saules.
Neaizmirstiet 7:00 steigties ar dvieli, lai paņ emtu pieklā jī gu klā ja krē slu jū ras tuvumā ! ja vē lies klusi pabrokastot un sagaidī t dvieļ u izsniegš anu pulksten 8, atceries - bez iespē jas pagulē t pie jū ras!
Un tā da pati situā cija pusdienā m, dvieļ i un akmens virsū ir gluž i kā pludmales dekors! Cienī jamie viesi, viņ i staigā - pusdieno vai apmeklē masā ž u -, bet dvielis pastā vī gi tiek nē sā ts lī dzi akmenim!
Un par ē dienu! Ir uzlikti daž ā di ē dieni, un puse no tiem ir kaut kā di smē rē jumi, piemē ram, mē rces ar krē jumu un piparmē tru vai krē jumu un jogurtu utt. , un brī numsalā ti ar olā m un makaroniem - no viena veida, ko es vienkā rš i gribē ju raudi!
Neaizmirstiet, ja operators, kurš nakts lidojumā jums iedod kastī ti ar pā rtiku, tad tas viss nozī mē nabaga bulciņ u siera un gurķ a maisiņ ā un ū dens pudeli!
аватар orko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja vē laties atpū sties - Litore nav ī stā viesnī ca! Viesnī cas vadī ba ir pilnī ga slampa, š ajā viesnī cā nevienam nerū p tavs miers! Mā kslinieki un š ovu programmas ir labas, bet organizā cija un laiks ir pie velna! Pē c vakariņ ā m tā vietā , lai uzreiz sā ktu izrā di, nekas nenotiek, un pulksten 22:00, kad lielā kā daļ a cilvē ku jau ir pielipuš i pie spilvena, sā kas kustī ba, un lī dz pulksten 24:00 izrā dē paliek ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Ja vē laties atpū sties - Litore nav ī stā viesnī ca!
Viesnī cas vadī ba ir pilnī ga slampa, š ajā viesnī cā nevienam nerū p tavs miers! Mā kslinieki un š ovu programmas ir labas, bet organizā cija un laiks ir pie velna! Pē c vakariņ ā m tā vietā , lai uzreiz sā ktu izrā di, nekas nenotiek, un pulksten 22:00, kad lielā kā daļ a cilvē ku jau ir pielipuš i pie spilvena, sā kas kustī ba, un lī dz pulksten 24:00 izrā dē paliek ne vairā k kā.10-20 cilvē ki, un visi pā rē jie sē ž istabā s un gaida kad š ī trako mā ja ar skaņ u beigsies, lai tu saproti, ka ar aizvē rtā m durvī m un logiem nav iespē jams skatī ties televizoru, neko nedzird, logi un durvis vibrē kā bungas.
Tas vē l nav viss, pē c 24:00 pie baseina sē ž divas vai trī s kompā nijas tautieš u, ar akustiskā m sistē mā m, un sā kas kurš kuru bļ auj un tā lī dz diviem naktī vai lī dz nokā p vestibilā un sū dzies. Tas ir, personā lam nerū p iedzī votā ju miers, viņ i maina pelnu traukus, atnes dzē rienus divos naktī . Š ajā viesnī cā nav atseviš ķ as vietas, kur piedzē ries CREDIT varē tu atpū sties un netraucē t citiem. Teorē tiski ir vieta, -2 stā vā , kur ir tunelis, kaudze tukš u telpu, kur to visu var izdarī t, bet administrā cijai tas nav vajadzī gs!
Tā pē c nevienam neiesaku nā kt uz š o viesnī cu!
аватар Dmyro
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Viss bija kā paredzē ts: 1. Labs istabu skaits (plā nojums, santehnikas stā voklis, mē beles). 2. Pā rtika (arī ļ oti kvalitatī vs importa alkohols) un apkalpoš ana. 3. Pludmale un tā s atraš anā s vieta krasta lī nijā . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Viss bija kā paredzē ts: 1. Labs istabu skaits (plā nojums, santehnikas stā voklis, mē beles). 2. Pā rtika (arī ļ oti kvalitatī vs importa alkohols) un apkalpoš ana. 3. Pludmale un tā s atraš anā s vieta krasta lī nijā . 4. Ļ oti pā rdomā ts plā nojums (baseini, atpū tas zonas un bā ri). 5. Reā li strā dā još a Viesu attiecī bu nodaļ a - ja jautā jumi ir viņ u kompetencē , viņ i visu atrisina ļ oti ā tri.
Trū kumi: 1. Kontingents (ne vienmē r viesnī cas vaina). 2. Atpū tnieku sliktais, negatī vais noskaņ ojums ir pē dē jo personī ga problē ma. 3. Atpū tnieki no kaimiņ u viesnī cā m letores pludmalē - kulturā lā veidā grū ti risinā ma problē ma - pat apsardzes klā tbū tne neglā bj. Jū s nevarat aizliegt izmantot jū ru, un visu dienu sē dē t pludmalē un pā rbaudī t rokassprā dzes nav risinā jums.
Viena patiesa vē lme - pludmalē ir lieli salokā mi saulessargi no saules, nevis salmu sē nes. . .
аватар bvv-kh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izcila viesnī ca. Tā kā bijā m pirmie apmeklē tā ji š ajā viesnī cā , daudzas detaļ as tika pabeigtas apmē ram 4 dienas, tač u tas netraucē ja mums atpū sties. Pā rdomā ta, daudzlī meņ u teritorija. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r tī rs! Istabas ir tī ras, un mē beles ir lieliskā stā voklī . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Tā kā bijā m pirmie apmeklē tā ji š ajā viesnī cā , daudzas detaļ as tika pabeigtas apmē ram 4 dienas, tač u tas netraucē ja mums atpū sties. Pā rdomā ta, daudzlī meņ u teritorija. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r tī rs! Istabas ir tī ras, un mē beles ir lieliskā stā voklī . Istabā ir tē jkanna, kafijas stieņ i, tē ja. Mini bā rs tiek papildinā ts ar kolas, fantas, sprite, alus dzē rieniem - reizi trī s dienā s. Ū dens tiek vests pastā vī gi, ar to nav problē mu. Wifi ir lielisks visā . Velk visu. Sarunas viberā , vatsapā , kā jau parastā pieslē gumā!

Bā ros, tā pat kā visur, vietē jie dzē rieni ir alkoholiski / b / a. Vestibila bā rā papildus vietē jam alkoholam ir arī importa dzē rieni: Martel VS konjaks, Chivas viskijs 12 gadus vecs, Olmeca sudraba tekila, Absolut degvī ns, Smirnoff degvī ns, Baileys, Martini, Bacardi baltais rums. Arī vestibila bā rā ir vietē jais š ampanietis, pat pieklā jī gas kvalitā tes! ! ! Labi iet siltumā.
Ē diens - gaļ a (vista, liellopa gaļ a, tī tars), zivis (forele, upe, jū ras asaris, dorado), dā rzeņ i ir bijuš i vienmē r, nekas ī paš s. Augļ i vā ji, bija ā boli un bumbieri. Zemenē m nebija sezona. Deserti ir labi! ! ! Ļ oti laba baklava! Pludmale ar ļ oti skaistiem skatiem – gluž i kā fototapete! Blakus ir lielisks kalns ar mež u pastaigā m. No basa paveras skaistā kie skati! ! ! Ir vē l tik daudz labu lietu, ko rakstī t. Iesaku viesnī cu! Paliek labā kā s atmiņ as. Mē s atgriezī simies š ajā viesnī cā atvaļ inā jumā!

Liels paldies gidei Elē nai no Anex un Zarinai par atsaucī bu!
аватар znaupravdu
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, bet tā kā bijā m 2 nedē ļ as, sā ka kaitinā t acī mredzamie mī nusi. Sā ksim ar labo: 1. Viesnī ca ir satriecoš a no visiem leņ ķ iem, atrodas kalnā un no tā s teritorijas paveras skaists skats uz lagū nu. … Tomēr ▾ Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, bet tā kā bijā m 2 nedē ļ as, sā ka kaitinā t acī mredzamie mī nusi. Sā ksim ar labo:
1. Viesnī ca ir satriecoš a no visiem leņ ķ iem, atrodas kalnā un no tā s teritorijas paveras skaists skats uz lagū nu. To redzot, tas ir elpu aizraujoš s gan no rī ta un pē cpusdienā , gan vakarā .
2. Tieš i viesnī cas sirdī atrodas liels grezns bezgalī bas baseins ar tiltiem. Paskatoties, š ķ iet, ka tas saplū st ar jū ru. Tas arī ļ oti labi iedegas naktī .
3. Personā ls kopumā ir pieklā jī gs, bet ir atseviš ķ i "kadri".
4. Viesnī cai ir krā š ņ a pludmale, labā kā visā lagū nā , tieš i blakus kalnam. Š eit jū s varat uzņ emt skaistas gleznainas fotogrā fijas. Arī salmu lietussargi izskatā s eksotiski, tač u funkcionalitā tes ziņ ā tie ievē rojami zaudē – ar ē nā m no tiem nepietiek. Pludmalē ir duš a, ģ ē rbtuve, tualete un bā rs, kur var dabū t alkoholiskos kokteiļ us, sulas, kafiju, tē ju, kā arī no 12.00 lī dz 16.00 piedā vā uzkost grilē tu vistu, burgerus, salā tus, dā rzeņ us un augļ us. . No 16.00 lī dz 17.00 tiek pasniegts arī saldē jums.
5. Istabas labas, mē beles izskatā s diezgan pieņ emamas, kondicionieris strā dā , š eit nav nekā du pretenziju. Daudzi sū dzē jā s par tī rī š anu, bet ar mums viss bija kā rtī bā , tī rī ja lieliski.
6. Par dienas animā ciju neko nevaru teikt, jo visu laiku pavadī jā m pludmalē . Labas diskotē kas tika sarī kotas 2 reizes nedē ļ ā : Masku š ovs un Baltā ballī te, patika arī Dzī vā s mū zikas vakars. Pā rē jā laikā amfiteā trī notika nelielas izrā des pusstundu garumā .
7. Ē diens ir labs, bet bez ī paš iem volā niem.
Brokastī s var atrast: pankū kas, bulciņ as, sierus, olī vas, desu (Turcijā nav ī paš i garš ī gi), olu kulteni, olu kulteni, vā rī tu olu, grauzdiņ us, desiņ as, daž ā das graudaugus ar pienu, dā rzeņ us, augļ us, vienreizē jus noslē gti ievā rī jumi, sviests, nutella . No dzē rieniem: Lipton un turku tē ja, kafija, apelsī nu sula, sulas.
Pusdienas: daž ā di sautē jumi un sautē jumi, grilē ta vista, vistas sautē jums, cepta zivs, makaroni, frī kartupeļ i, tī rradņ i, tvaicē ti dā rzeņ i, turku pica, salā ti, dā rzeņ i, augļ i un saldumi.
Vakariņ as: apmē ram tā das paš as kā pusdienā s, bet tiek pievienoti vairā k saldumu veidi, vē l daž as gaļ as variā cijas, reizi nedē ļ ā zivju dienā deva vē ž us, bet visiem nepietika. Turku virtuves dienā viņ i piedā vā shawarma, kebabus.
8. Tī rī ba teritorijā (bet tas neattiecas uz ē damistabu). Teritorija ap baseinu tiek regulā ri uzkopta, sauļ oš anā s krē sli tiek mazgā ti un dezinficē ti, no pludmales tiek izvesti arī atkritumi un mazgā ti sauļ oš anā s krē sli.
Lai gan neesam izvē lī gi vai skrupulozi viesi, pat mē s nevarē jā m nepievē rst uzmanī bu bū tiskiem trū kumiem:
1. Reģ istratū rā strā dā patī kama, izpalī dzī ga meitene, viņ a varbū t vienī gā š eit nevē las noplē st naudu. Kad iereģ istrē jā mies pie mums pieskrē ja briest turks un teica, ka standarta numuriņ i ar skatu uz kalniem un bū s gatavi 14.00 un ja gribam skatu uz jū ru un agrā k maksā.150$, atteicā mies, tad viņ š izsvī troja. numuru un uzrakstī ja 120. Lai gan, kad nā cā m pē dē jo reizi 2018. gadā , mū s bez jebkā diem jautā jumiem un kā diem papildus maksā jumiem iekā rtoja istabiņ ā ar skatu uz jū ru, mū s vienkā rš i iekā rtoja tā meitene. Beigā s mē s teicā m, ka mums ir tikai 50 USD, un viņ š mū s pameta. Tad, kad gā jā m garā m, viņ š mums piezvanī ja un teica, ka "vienojā s" ar menedž eri un mums iedeva atlaidi un samierinā jā s ar 50$ : ). Pat visā viesnī cā cenas ir rakstī tas eiro un tā s ir lī dzvē rtī gas dolā riem. Ja ir rakstī ts 2 eiro, tad var maksā t 2 dolā rus. Kad piegā jā m klā t un apjautā jā mies par vē lā s izrakstī š anā s iespē ju, reģ istratū rā mums atbildē ja, ka tas ir iespē jams un maksā.10 eiro stundā un jā nā k rī t no rī ta. Kad ieradā mies nā kamajā rī tā , tur stā vē ja tas pats apaļ ī gais turks un teica, ka viesnī ca ir aizņ emta, ierodas jauni ciemiņ i un lai saka, vai tas bū s iespē jams pulksten 10. Kad ieradā mies 10, tur jau stā vē ja citi cilvē ki un teica jā , protams, ka tas ir iespē jams. Mē s esam noskaidrojuš i eiro un dolā ri ir lī dzvē rtī gi? viņ i padomā ja un teica nē , 50 eiro = 59 dolā ri. Bet kad mē s izrakstī jā mies, puisis bija ļ oti pā rsteigts, ka mē s izrakstā mies nelaikā un pajautā ja citam un viņ š angliski teica, ka esam samaksā juš i 50 dolā rus. 50 nevis 59. Vispā r viņ i tur ir smieklī gi.
2. Pludmale.
a) Pludmalē visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu, kad kā ds vē lā k atnā ca, vai nu vienkā rš i apgū lā s smiltī s, vai nolamā jas un tika pavadī ts uz kaimiņ u viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem. Paš as gultas ir sarū sē juš as, salauztas, nav nostiprinā tas un rada spiedienu uz muguru. Ir arī normā las, tā das paš as kā pie baseina, ar plastmasas "austiņ ā m", bet tā du ir ļ oti maz.
b) Pludmales teritorijā cilvē ki visu laiku staigā bez rokassprā dzē m vai ar citu viesnī cu aprocē m. Uz duš u sastā da rindu, staigā pa celiņ iem un paņ em sauļ oš anā s krē slus, kuru jau tā trū kst. Visu laiku apsargs bez rezultā tiem 2 reizes viņ iem izteica piezī mi un pē c tam izlikā s nemanā m. Ir vē rts ieguldī t un nolī gt iespaidī gā ku apsargu.
c) Vī rietis, kurš atbild par sauļ oš anā s krē sliem, tos paņ em ar dvieli "ī paš ajiem viesiem", kā es saprotu, par samaksu. Tā tad labos sauļ oš anā s krē slus pirmajā rindā viņ š aizņ ē ma no pulksten 10, un cilvē ki pie tiem ieradā s jau pulksten 16.00.
3. Ē damistaba
a) Viņ i nepā rprotami netiek galā ar jauno pā rtikas sistē mu koronavī rusa dē ļ . Tiek izveidotas milzī gas rindas, jo viss tiek parā dī ts vienā eksemplā rā . Par rindu pē c dā rzeņ iem un salā tiem es vispā r klusē ju. Ar personā lu viennozī mī gi nepietiek, viens un tas pats cilvē ks gatavo, apgā ž utt. un dod ē st.
b) Ē dienu liek uz š ķ ī vja pē c nejauš ī bas principa, ja grib ņ emt vairā ku veidu traukus, vienalga liek uz viena š ķ ī vja (tā dā steigā grū ti izskaidrot, ka gribas atseviš ķ u š ķ ī vi). Rezultā tā viss ir sajaukts, mē rces un mē rce pil no š ķ ī vjiem, kopumā ne pā rā k patī kams skats.
c) tī rī ba. Tā kā daudziem no traukiem visu laiku kaut kas pil, grī das ir netī ras un lipī gas. Daudz izš ļ akstā s arī uz dzē rienu izsniegš anu, jo ļ oti ā tri cenš as izdalī ties. Mē s visu laiku ē dā m pie viena galda un brokastī s man iztecē ja papī ra krū ze ar kafiju un bija pē das uz galda un uz grī das. Kad mē s ieradā mies pusdienā s un vakariņ ā s, viņ i joprojā m bija tur. Arī ielā s uz krē sliem ir pleķ i un sievieš u mati.
4. Ē diens
Vistas gaļ a biež i vien ir pā rcepta un bezgarš ī ga, zivs ir nedaudz sausa un tajā ir daudz asaku, lī dz apnī k tos novā kt. Un no pā rē jā s gaļ as, pā rsvarā jē ra gaļ a, ļ oti maz liellopu gaļ as.
Augļ u izvē le ir ļ oti ierobež ota. Regulā ri bija tikai arbū zi, bet biež i vien zaļ ie, melones, plū mes, arī zaļ ie, vī nogas un ā boli. Nereti bijuš i bumbieri, sā kumā katru otro reizi bija nitarī ni, bet no otrā s nedē ļ as vairs nedot, un arī banā nus pā ris reizes nedē ļ ā piedā vā vakariņ ā s.
Gardi ķ irš u tomā ti tika doti tikai brokastī s, un tie nekad nebija pieejami pusdienā s un vakariņ ā s.
5. Kafejnī cā ir rakstī ts, ka strā dā visu diennakti, bet patiesī bā tā nav. Kad ieradā mies 6:30 no rī ta, gribē jā m iedzert kafiju un doties uz pludmali, tur neviena nebija, kā rezultā tā kafiju nedzē rā m. Desertu izvē le ir ļ oti maza, pā rsvarā cepumi, un no rī ta viss klā sts nez kā pē c tiek noņ emts. Tā kā galvenajā restorā nā saldumus izsniedz tikai vakariņ ā s, un es tos neē du vē lu, gribē ju brokastī s paē st desertu, bet š obrī d tā s nekad nav.
6. Diskotē kas. Labas ar krā sainu mū ziku, dū mu, rekvizī tus taisa tikai 2x nedē ļ ā , un citos vakaros vienkā rš i ieslē dz mū ziku datorā un dejot kaut kā nav interesanti un neviens ī sti nedejo. Vienkā rš i, ja ir rekvizī ti, kā pē c gan netaisī t normā las diskotē kas katru dienu, mū zika tik un tā tiek ieslē gta un pasludinā ta par ballī ti, bet izskatā s, ka bā c.
7. Spriež ot pē c sarunā m pludmalē , daudzi ir neapmierinā ti, ka viesnī cai nav lielas teritorijas, galvenokā rt peldbaseins un estrā de tieš i zem tā un viss. Un arī to, ka uz pludmali jā iet pa ļ oti stā vu kā pumu, un traktoram, kas ved uz pludmali, vē l jā pagaida. Bet personī gi mū s tas netraucē ja.
8. Lifti
Tā kā mē s dzī vojā m piektajā stā vā , š ī problē ma mums kļ uva aktuā la. Viņ i biež i kļ ū dā s.
аватар alwaystakeheart
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē ties: Viesnī cā ieradā mies vakarā , reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra. Pie ieejas viesnī cā darbinieki paņ ē ma koferus sanitā rijā un vē lā k nogā dā ja bagā ž u numurā . Numurs: Mē s ieguvā m plaš u istabu ar vienu divvietī gu un vienu vienvietī gu gultu. … Tomēr ▾ Reģ istrē ties:
Viesnī cā ieradā mies vakarā , reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra. Pie ieejas viesnī cā darbinieki paņ ē ma koferus sanitā rijā un vē lā k nogā dā ja bagā ž u numurā .
Numurs:
Mē s ieguvā m plaš u istabu ar vienu divvietī gu un vienu vienvietī gu gultu. Numurā bija viss nepiecieš amais jū su uzturē š anā s laikam: tī ri dvieļ i, č ī bas, fē ns, kosmē tika, seifs (bez maksas), TV, kā arī mini bā rs, kas bija piepildī ts ar dzē rieniem. Telpā ir ē rta sistē ma telpas statusa noteikš anai: Tī rī š ana vai Netraucē t. Tī rī š ana augstā lī menī , neatkarī gi no uzgaļ a, tī rī š anas kvalitā te nemainī jā s. Pludmales dvieļ us izsniedz spa pē c karš u sistē mas.
Ē diens:
Ikvienam jā saprot, ka š obrī d ir pandē mijas periods un skaidrs, ka izvē le restorā nā nebija tik plaš a kā senos laikos. Bet neviens nepalika izsalcis. Liela dā rzeņ u, salā tu, gaļ as, zivju, desertu izvē le. Pavā ri centā s iepriecinā t tū ristus un vienmē r uz visiem lū gumiem atbildē ja ar smaidu. Nokļ uvā m zivju vakarā , kur varē jā m ē st jū ras veltes.
Restorā ns ir tī rs. Viesmī ļ i pē c katra apmeklē tā ja noslaucī ja galdu ar dezinfekcijas lī dzekli. Tī ras ierī ces katram viesim tiek iepakotas atseviš ķ i.
Bā ri:
Mē s parasti pasū tā m dzē rienus no baseina bā ra. Neko no ē dienkartes nepasū tī ja, bet palū dza viesmī lim pagatavot dzē rienus pē c viņ u izvē les un vienmē r saņ ē ma gardus kokteiļ us. Vakaros bija garas rindas, bet puiš i tika galā ar slodzi.
Bā rs un konditoreja strā dā ja 24 stundas diennaktī , tā pē c pē c baseina bā ra slē gš anas tas bija š eit, lai malkotu dzē rienus. Var dzert kafiju un uzkodas ar saldumiem. Pē cpusdienā viņ i izlika ledusskapi ar saldē jumu.
Vestibila bā ru viņ i apmeklē ja reti, tač u bija apmierinā ti arī ar apkalpoš anas kvalitā ti.
Ī paš i iepriecinā ja bā rs pludmalē : bez dzē rieniem varē ja iekost arī burgerus, hotdogus u. c. Pē c vakariņ ā m saldē jums tika dalī ts neierobež otā daudzumā .
Teritorija:
Viesnī cas teritorija nav liela, tač u vieta ir optimā li izmantota: ir baseina zona ar sauļ oš anā s krē sliem, amfiteā tris vakara izrā dē m, baseina bā ra zona, galvenā restorā na zona, ū dens slidkalniņ u zona, bē rnu kluba zona.
Visā viesnī cā bija roku dezinfekcijas lī dzekļ i. Vieta ir tī ra, personā ls ļ oti izpalī dzī gs.
No baseina paveras neticami panorā ma uz jū ru. Ī paš i skaisti tur ir saulrieta laikā . Tū ristu iecienī tā kā vieta fotogrā fijā m Instagram.
Pludmale:
Š ī ir viena no galvenajā m viesnī cas priekš rocī bā m. Skaistā kā pludmale ar sakoptu teritoriju, tī riem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.
Ieieš ana jū rā ir pati patī kamā kā , ū dens ir nereā lā krā sā !
Tā kā viesnī ca atrodas kalnā , tad bija jā tiek lejā uz pludmali. Tiem, kas taupa savu enerģ iju, ir pieejams marš ruta autobuss uz pludmali, kas kursē gandrī z ik pē c 15 minū tē m, un ceļ š lī dz pludmalei aizņ em daž as minū tes.
Ū dens ir ļ oti silts, pat naktī . Naktī pludmalē atradā s apsargs, kurš uzturē ja kā rtī bu.
No pludmales mī nusiem: daž reiz zivju kodums.
Jū s varat uzkā pt kalnā , no kura paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru un pludmali.
Bezvadu internets:
Wi-Fi bija pieejams 20 minū tes pē c reģ istrē š anā s. Ā trums ir labs, pietiek, lai ritinā tu plū smu sociā lajos tī klos vai skatī tos video. Internets noķ erts pat pludmalē !
Izlikš ana:
18.00 mums bija transfē rs uz lidostu. Izgā jā m no istabas 12:00. Neviens rokassprā dzes nenovilka, varē jā m droš i turpinā t izmantot viesnī cas pakalpojumus: baseins, pludmale, restorā ns utt.
Citi pakalpojumi:
Mē s noī rē jā m automaš ī nu no viesnī cas. No rī ta vienojā mies ar reģ istratū ru par ī ri un pē c stundas mū s jau gaidī ja maš ī na. Cenas sā kas no USD 55 dienā + benzī ns. Viņ i bija apmierinā ti.
Animā cija:
Visas mū su pozitī vā s emocijas no pā rē jiem ir palielinā juš ā s 10 reizes, pateicoties animā cijas komandai: Edijs, Asja, Kemals. Tik sirsnī gus, draudzī gus, laipnus un dzī vespriecī gus puiš us nebiju satikusi nevienā viesnī cā .
Katru rī tu Asja nodarbojas ar jogu un ū dens aerobiku. Tā ir gaiš ā ka meitene! No š ī cilvē ka vienkā rš i plū st enerģ ija, un jū s no tā uzlā dē jat pozitī vo. Kemal divas reizes dienā rī ko š autriņ u meš anas spē les, pulcē jas 15-20 cilvē ki, un š ā du aktivitā ti atpū tnieku vidū var redzē t reti. Jautrs puisis, ar kuru man patika spē lē t š autriņ as divas reizes dienā visu pā rē jo laiku! Uzmundriniet, ja kaut kas neizdodas. Esiet laimī gs, ja spē lē gū stat panā kumus. Edijs ir tikai š ķ iltavas! Ar savā m dejā m viņ š izklaidē ja visus tū ristus viesnī cā . Ļ oti harizmā tisks puisis! Viņ š ar prieku pastā stī s, kā pareizi š aut no loka (jā , arī mums bija laiks aiziet uz loka š auš anu : )
Vakarā visi viesnī cā izklaidē jas! Tikā m lī dz Bingo vakariem un biljarda ballī tei (ar mums dejoja animatori), un vietē jā s grupas koncertā (bija mega forš i)! Puiš i kā pj augstu no sava darba, tas ir ļ oti jū tams. Tik ī sā laikā viņ iem izdevā s ieņ emt ī paš u vietu manā sirdī ! Pirmo reizi izbraukš anas dienā raudā ju, jo tik ļ oti negribē jā s braukt prom. LABĀ KĀ KOMANDA!
Asya, Kemal, Eddie, mums jau jū s ilgojaties!
Tā s bija brī niš ķ ī gas brī vdienas! Es gribu vairā k!
Litore, uz drī zu tikš anos!
аватар tatjana.mogilna
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti jauka. Viss ir tī rs. Pludmale ir lieliska, pludmales bā rs arī . Ļ oti daudzveidī ga ē dienu izvē le, katru dienu vistas, teļ a, tī tara, jē ra gaļ a. Daudz saldumu, no augļ iem - melones, arbū zi, bumbieri, ķ irš i, vī nogas, ā boli, apelsī ni, plū mes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti jauka. Viss ir tī rs. Pludmale ir lieliska, pludmales bā rs arī . Ļ oti daudzveidī ga ē dienu izvē le, katru dienu vistas, teļ a, tī tara, jē ra gaļ a. Daudz saldumu, no augļ iem - melones, arbū zi, bumbieri, ķ irš i, vī nogas, ā boli, apelsī ni, plū mes. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti.
аватар sernest72
Superviesnī ca, ko piedā vā : 1. Interjers. 2. Fasā des izskats. 3. Istabas un uzkopš ana. 4. Teritorijas tī rī ba. 5. Traktors uz pludmali, tas ir vienkā rš i eksotika (bē rni ir sajū smā ). 6. Tī ra un kopta pludmale un piekraste. Kas sabojā : Milzī gs mī nus ē diens, es te redzē ju, kas ir ē ģ iptietis 1*. … Tomēr ▾ Superviesnī ca, ko piedā vā :
1. Interjers.
2. Fasā des izskats.
3. Istabas un uzkopš ana.
4. Teritorijas tī rī ba.
5. Traktors uz pludmali, tas ir vienkā rš i eksotika (bē rni ir sajū smā ).
6. Tī ra un kopta pludmale un piekraste.
Kas sabojā :
Milzī gs mī nus ē diens, es te redzē ju, kas ir ē ģ iptietis 1*.
Iesaku vadī tā jam vismaz vienu reizi paē st galvenajā restorā nā .
Bē rniem vecumā no 6 lī dz 12 gadiem nav animā cijas.
Bē rniem no 14 gadu vecuma patika Wi-Fi, tas darbojas lieliski.
аватар lyubomirg
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū lija sā kumā atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni (divi pieauguš ie un 5 gadus vecs dē ls). Viesnī ca ir super. Izlī gums bija ā trs. Istaba jauka un plaš a. no tā vienkā rš i krā š ņ s Teritorijā sev nodarbi atradī s ikviens – gan bē rni, gan pieauguš ie. … Tomēr ▾ Jū lija sā kumā atpū tos š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni (divi pieauguš ie un 5 gadus vecs dē ls). Viesnī ca ir super. Izlī gums bija ā trs. Istaba jauka un plaš a. no tā vienkā rš i krā š ņ s Teritorijā sev nodarbi atradī s ikviens – gan bē rni, gan pieauguš ie. ugunī gas, gaismas, akrobā ti, austrumu dejas utt..... ), dzī vā mū zika, putu ballī tes, ī si sakot, nav garlaicī gi. . Pa dienu (kurš nav jū rā ) č alis aicina visus uz volejbolu Baseins - infiniti vienkā rš i krā š ņ s Viesnī cas terasē var spē lē t tenisu vai mini golfu.
Viesnī ca ir pirmajā lī nijā , bet traktors brauks lī dz jū rai), ejot arī nav problē ma nokā pt, lai gan ir grū ti atgriezties).
Traktora vadī tā js - pati "laipnī ba" (bez pā rspī lē juma). Jū ra / pludmale tī ra jū ra, pludmale arī . Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir daudz un daudzveidī gs. Pā ris kilogramus tu noteikti atvedī si mā jā s))). Viņ i barojas visur, un teritorijā un pludmalē ir arī restorā ns, nepalieciet izsalkuš i)). Tā da pati situā cija ar dzerš anu - jebkas, jebkur un cik derē s))).
Viesmī ļ i jauki, apkalpoš ana augstā kā s klases. Kas attiecas uz tū roperatoru Anex - viss sakā rtots, skaidrs un izteikts.
Vē l ir daudz ko rakstī t, un droš i vien bū s arī tā di, kas atradī s kā dus mī nusus, mē s atbraucā m atpū sties, nevis spē lē t revidentu, tā pē c š ajā viesnī cā sev nekā di mī nusi un trū kumi netika atrasti. Brī niš ķ ī gi atpū tuš ies un ar pā rliecī bu Hotel Litore var ieteikt!!!! ! ! ! ! ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums zharkova5
Mēs plānojam nakšņošanu šajā viesnīcā. Vai būs kādi nepatīkami pārsteigumi?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель находится на полуострове Карабурун, в 30 км к западу от Алании. Отель расположен среди хвойных деревьев и кустарников на самой вершине холма. Открыт в мае 2015 года, последняя реновация прошла в 2016 году. Расположен в 170 м от пляжа. Подходит для семейного отдыха с детьми и романтического отдыха парой.

Atrašanās vieta Отель в 7 км поселка Авсаллар, в 30 км от центра г. Алания, в 60 км от аэропорта г. Газипаша, в 90 км от аэропорта г. Анталия, в 100 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж находится в 170 м от отеля, через дорогу, по подземному переходу. Протяженность пляжа составляет 150 м. Курсирует шаттл на пляж, в течение дня, бесплатно. Пляжные полотенца (депозит) — бесплатно. Заход в море - песок, галька, водоросли. Сервис фруктов на пляже и у бассейна, бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (бесплатно, на территории), услуги фотографа, диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 4 ресторана — 1 основной ресторан, 3 A la Carte: османский, суши, рыбный, кафе-кондитерская, домик с гёзлеме, снэк на пляже, 6 баров, 3 бассейна — открытый бассейн 1250 м2, бассейн 80 м2 (3 горки), крытый бассейн 80 м2, 3 конференц-зала: 2 по 120 и 300 м2 (на 200-300 чел.), магазины. Отель предлагает специальные программы для молодоженов.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн 40 м2, 1 крытый бассейн 40 м2, мини-клуб для детей 4-7 лет, игровая комната, детская анимация на русском языке, мини-диско, детские горшки (бесплатно), аренда детских колясок (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, живая музыка (2 раза в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), библиотека, амфитеатр, дартс, бочче, водная гимнастика, водное поло, пилатес, пляжный волейбол, стрельба из лука, стрельба и пневматического ружья, кинотеатр. Платно: игровой салон, компьютерные игры, мини-гольф, все виды водного спорта, уроки дайвинга, уроки серфинга, индивидуальные уроки плавания, уроки танцев. 3 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 259 номеров. Состоит из одного 6-этажного здания.

Istabās

Все номера отеля с сейфом, балконом и мини-баром оборудованы кондиционером. Собственная ванная комната с душем укомплектована феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. Из номеров открывается вид на море и бассейн.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Karaburun Mevkii, Okurcalar, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 444 6 717 Fax: +90 242 510 04 56
Tīmekļa vietne: Litore Resort Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.