Euphoria Comfort Beach Alanya 5*– Atsauksmes

152
Novērtējums 6.410
№113 viesnīcas reitingā Alanja
7.1 Numurs
6.7 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.7 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Maza, mājīga viesnīca relaksējošām ģimenes brīvdienām. Visas dienas garumā tiek rīkotas sporta un izklaides programmas. Jauka pludmale. Atvērts 1993. gadā, atjaunināts 2020. gadā.Vairāk →
аватар r.ivanova.80
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau 5 reizes esam bijuš i atvaļ inā jumā Turcijā , no kurā m 3 Alanijā ! Mē s izvē lamies š o reģ ionu klimata dē ļ , mums abiem patī k siltums) Bet š im reģ ionam ir arī savi mī nusi. Un tagad sī kā k Ieradā mies Antā lijas lidostā , ilgi gaidī jā m savu bagā ž u (iepriekš rezervē jā m individuā lo transfē ru, jo ieradā mies 10 un gribē jā m pē c iespē jas ā trā k tikt viesnī cā , baidī jā mies, ka viņ š aizies. … Tomēr ▾ Jau 5 reizes esam bijuš i atvaļ inā jumā Turcijā , no kurā m 3 Alanijā ! Mē s izvē lamies š o reģ ionu klimata dē ļ , mums abiem patī k siltums)

Bet š im reģ ionam ir arī savi mī nusi.

Un tagad sī kā k

Ieradā mies Antā lijas lidostā , ilgi gaidī jā m savu bagā ž u (iepriekš rezervē jā m individuā lo transfē ru, jo ieradā mies 10 un gribē jā m pē c iespē jas ā trā k tikt viesnī cā , baidī jā mies, ka viņ š aizies. Nopirkā m SIM karti lidostā un nopirku alkoholu depo).

Par laimi, pē c 50 minū tē m viņ i sā ka izsniegt bagā ž u; izrā dā s, ka mū su ieraš anā s brī dī bija problē ma ar bagā ž as somu. Paņ ē mā m savu bagā ž u un devā mies meklē t izkā rtni ar mū su vā rdiem. Mū s sagaidī ja minivens un ļ oti ā tri tur nokļ uvā m. Apmē ram 2 stundu laikā ar ī su sanitā ro pieturu.

Reģ istrē š anā s notika uzreiz, mē s nodevā m savus dokumentus, uzvilkā m rokassprā dzes un sekojā m darbiniekiem, kad viņ i nesa mū su koferus uz mū su istabu.

Pē c tam bija liela vilš anā s (((mē s bijā m rezervē juš i standarta plus istabiņ u vai tā teikt paaugstinā tu komfortu vai skatu uz baseinu vai jū ru.
Ieejot ieraudzī jā m pavisam ko citu (pirmkā rt, istabiņ a bija veca, otrkā rt ne tuvu nebija aprakstī tajam komforta plusam (bet par laimi neviens nesā ka strī dē ties un uzreiz no tā paš a numura š veicars piezvanī ja uz recepciju un mū s pā rcē la uz parastu istabu.

Istaba bija kā parasti, bija duš as ž elejas, š ampū ni, ziepes un pat cepurī tes, uz galda bija parasts dzeramais ū dens pudelē s
Iedomā jieties mū su pā rsteigumu, ka mū su reiss, pareizā k sakot, tū risti no mū su lidojuma ieradā s tikai pulksten 19.00 (((jo kā ds bija pazaudē jis savu bagā ž u (
Tobrī d jutā mies laimī gi, jo atbraucā m paš i, pirms brauciena kā jau pieredzē juš i tū risti domā jā m par auto nomu, bet lidostā vai pat pasū tot pie vietē jiem aģ entiem tas ir dā rgi. Mē s pasū tī jā m ekskursijas no Alik grupā VK, pamatojoties uz atsauksmē m, kas sniegtas š ī s viesnī cas aprakstā.

Mē s jau esam samaksā juš i pē c fakta. Bijā m apmierinā ti ar apkalpoš anu.

Bet viss ir kā rtī bā
Ē diens - nevaru teikt, ka grezns, bet izsalcis noteikti nebū si, ē d visu, svaigus dā rzeņ us, augļ us, gaļ u, zivis, desertus turku gaumē un daž ā da veida cepumus, proti, liekais svars garantē ts ) un tie, kas raksta, ka ē diens vispā r nav, es nezinu, ko viņ i gaidī ja no š ā da reitinga viesnī cas. Personī gi mē s bijā m vairā k nekā apmierinā ti ar ē dienu. Bet maiņ ai vakariņ u vietā apmeklē jā m vietē jā s kafejnī cas

Alkoholu pirkā m dež urē jot, viesnī cā ņ ē mā m tikai alu, bet iegā dā tais alkohols netika slavē ts, tā pē c nopirkā m viskiju lielveikalā Migros.

Runā jot par pludmali, mums pludmale nemaz nepatika (((jā meklē ē rta ieeja, un tur vienmē r ir daudz cilvē ku

Mē s paš i devā mies uz Kleopatras pludmali, š ī ir š ī reģ iona vizī tkarte un visiem, kas tur nav bijuš i, ļ oti iesaku pagā juš ajā gadā Kleopatras pludmalē uzstā dī t vagoniņ u!!! ! Lielisks apskats.

Animā cija viesnī cā
Vienmē r bija kaut kā da dzī va kustī ba, bet mū s tas ī paš i neinteresē ja, vecā kiem ar bē rniem tas var bū t noteicoš ais faktors, bet te nevaru to adekvā ti novē rtē t (

Saskaņ ā ar komentā riem: visi viesnī cā sū dzas, ka nav interneta, un daudzkā rt tas notika, kad tū risti redzē ja mū s sē ž am sociā lajos tī klos, lai “izplatī tu” viņ iem tī klu. Tā kā ierodoties nopirkā m SIM karti ar iekļ autu satiksmi. Tiesa, viņ i daudz pā rmaksā ja, samaksā ja apmē ram 20 dolā rus,

Kopumā esam apmierinā ti ar servisu un viesnī cu

Vai mē s viņ u ieteiksim? Visticamā k nē , bet milzī gs, bet. Ja meklē jat brī vdienas pludmalē , izejot no viesnī cas, tad ar Loxia jums bū s garlaicī gi. Pastaigā jā mies, gā jā m uz kafejnī cā m, braucā m dž ipu safari un jahtu tū rē s un devā mies uz klubu, tā teikt, atvaļ inā jumu pavadī jā m maksimā li aktī vā k! Tā pē c bijā m 100% apmierinā ti!

Paldies viesnī cas personā lam par sniegto pakalpojumu, Alik ceļ ojumu aģ entū rai par transfē ru un ekskursiju un visbeidzot Turcijai par sirsnī go uzņ emš anu, kā vienmē r!
аватар Avl_Shoping
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Agrā k nosaukums bija atš ķ irī gs. Operatore no TUI mū s pā rliecinā ja, ka š ī konkrē tā viesnī ca ir laba, bet sliktas atsauksmes bija 1. - 3 mē neš us, 2.1 gadā . Esam 2 pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. 10 dienas operators paņ ē ma 30 tū kstoš us UAH. … Tomēr ▾ Agrā k nosaukums bija atš ķ irī gs.
Operatore no TUI mū s pā rliecinā ja, ka š ī konkrē tā viesnī ca ir laba, bet sliktas atsauksmes bija 1. - 3 mē neš us, 2.1 gadā .
Esam 2 pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns.
10 dienas operators paņ ē ma 30 tū kstoš us UAH.
Ē dienu vienmē r ir daudz: gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, deserti.
2 bā ri pie baseina.
Bā rs pludmalē .
Vestibila bā rs.
Daudz alus (katrā bā rā ).
Bā rs restorā nā .
Daudzi citi alkoholiskie dzē rieni (visi vietē jie), importē ti. viskijs "PVN 69" tikai uz pieres.
Istabas ir tī ras un tehnika darbojas lieliski.
Tī rī ts biež i, skats no balkona ir bumba!
Mē s gaidī jā m, ka tas bū s nedaudz labā ks par Ē ģ ipti, bet š eit viss ir patī kami.
Un darbinieki nemitī gi č aukst, pieklā jī gi un draudzī gi!
Pludmalē ieeja jū rā cieta, akmeņ i, viļ ņ i gā ž .
Bet esam apmierinā ti un gaidī jā m citu – daudz sliktā ku.
Paldies visiem!
аватар fil101
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esam reti viesi ā rzemju kū rortos, tā pē c nav ar ko salī dzinā t. Mē s devā mies 4 cilvē ku grupā (2 pā ri). Viesnī cas izvē les posmā mē s pā rskatī jā m daudz informā cijas, un, protams, visur dominē ja negatī vas atsauksmes. … Tomēr ▾ Esam reti viesi ā rzemju kū rortos, tā pē c nav ar ko salī dzinā t.
Mē s devā mies 4 cilvē ku grupā (2 pā ri).
Viesnī cas izvē les posmā mē s pā rskatī jā m daudz informā cijas, un, protams, visur dominē ja negatī vas atsauksmes.
Kad bijā m jau ļ oti noguruš i ar vietas izvē li, tū roperators (Tui) piedā vā ja izcilu cenas variantu, kas bija pat zemā ks par mū su budž etu, un nolē mā m neko ī paš u nelasī t un pieņ emt š o piedā vā jumu!
Ar ko viņ i vē lā k bija apmierinā ti.
Lidojums Zaporož je-Antā lija, 2 stundas 15 minū tes, UIA.
Tā lā k ā trs transfē rs uz viesnī cu, neliels attā lums 140 km, nobraucā m, š ķ iet, 2.5 stundā s, pa ceļ am atveda 2 viesnī cas, kajī tē kopā bija 12 cilvē ki. Par š ā du nodoš anu tika paziņ ots sā kotnē ji, un kopumā mē s bijā m pilnī bā apmierinā ti.
Viesnī cā iekā rtojā mies gandrī z uzreiz, mums paveicā s ar skatu no istabiņ as (uz jū ru un baseinu) un stā vu (numurs 1120), jo daž reiz uz liftiem jā gaida ilgi, bet mums bija jā kā pj 2 reisus kā jā m.
Tomē r gaisa kondicionieris ir vecs un slikti iztur karstumu. Š o problē mu atrisinā jā m, paņ emot depozī tā citu atslē gas karti un nemaz to neizslē dzā m. Pati istaba bija ē rta.
Bija tī rī š ana, gulbji nebija vē rpti, bet mē s tam nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu.
Seifa atslē gu reģ istratū rā , 10 USD depozī tu, viņ i to iedeva izlikš anai.
Wi-Fi ir bezmaksas visā ī paš umā un pludmalē . Man pilnī gi pietika darbam un videozvaniem.
Š eit nav viesnī cas teritorijas kā tā das, baseina un bā ru. Bet viss ir ļ oti forš i. Ī paš i patika alus bā rs ar Beksu un Efezu uz jumta.
Ar alkoholu nekad nav bijuš as problē mas, lai gan visi kokteiļ i ir uz vietē jā alkohola bā zes, bet var uzmest, ja vē lies.
Ē diens arī daudzveidī gs, izsalcis noteikti nepaliksi, ī paš i vakariņ ā s. Restorā nā rindu praktiski nav, tikai sastrē gumstundā s. Jā dodas vai nu tieš i uz atklā š anu (19:00), vai pē c stundas, kad bū s liela vietu izvē le.
Dienas laikā no pulksten 12 lī dz 16 pie baseina strā dā Snack bā rs ar hamburgeriem, kartupeļ iem un saldē jumu.
Animā cija ir tā , tā mū s ī paš i neinteresē ja.
Pie baseina ir daudz vietu, bet jau no paš a rī ta cilvē ki tā s aktī vi aizņ em un lī dz pulksten 10 nevar atrast vietu, bet atkal mū s neinteresē ja, nonā cā m pie jū ras. Kas mū s pā rsteidza ar savu tī rī bu. Tas ir arī ļ oti sā ļ š . Vienī gais, kas ir negatī vs, ir ieeja jū rā , tā ir ļ oti neē rta, lieli un nelī dzeni akmeņ i. Noteikti iegā dā jieties sev droš ī bas apavus, pretē jā gadī jumā jū su kā jas tiks sagrieztas ar gliemež vā kiem. Bet arī mē s bijā m tam gatavi.
Saulē var nogulē t vismaz veselu dienu, ir ļ oti patī kami, ne tik svilinoš i kā Kirillovkā )
Patika arī vide (daba) ap viesnī cu.
Aizbraucu sestdien uz vietē jo tirgu, izš ķ ī ra mū s kā bē rnus. Lai gan mē s to zinā jā m un š ķ ita, ka esam gatavi, bet tur strā dā profesionā ļ i) Bet mū s interesē ja pati š ī garš a. Ar tiem vajag viennozī mī gi kaulē ties un uzreiz samazinā t cenas uz pusi.
Viesnī cu gidi (š arlatā ni) spiež savas ekskursijas, biedē jot ar karantī nas ierobež ojumiem un apdroš inā š anas neefektivitā ti, ja nesazinā sies. Mē s viņ iem iepatikā mies, paņ ē mā m 5 in 1 tū ri, USD 55 no personas. Rezultā tā ar mikroautobusu braucā m vairā k nekā pati aktī vā atpū ta. Tā pē c es neiesaku, ja jums nav daudz laika.
Kopumā mums viss ļ oti patika!
Mums bū s iespē ja š eit atgriezties vē lreiz.
аватар tanyababenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas atraš anā s vieta tieš ā m ir tā lu, bet kaut kā lī dz š im stunda paskrē ja ā tri. Tikā m ā tri izmitinā ti, skats no istabiņ as bija skaists (redzē ju jū ru, rajonu un kalnus, kas ir pie viesnī cas), ir TV, kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, internets par brī vu velkot apkā rtni labi, katru dienu uzkopa istabu. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta tieš ā m ir tā lu, bet kaut kā lī dz š im stunda paskrē ja ā tri. Tikā m ā tri izmitinā ti, skats no istabiņ as bija skaists (redzē ju jū ru, rajonu un kalnus, kas ir pie viesnī cas), ir TV, kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, internets par brī vu velkot apkā rtni labi, katru dienu uzkopa istabu. Izha - garš ī gi, daudzveidī gi: vista, zivis, gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, deserti, burgeri un frī kartupeļ i, vā rdu sakot, mē s labi atguvā mies. Ir ū dens aerobika, volejbols un daž ā das spē les, bē rniem atseviš ķ i animatori. Baseinā ir 3 skaisti slidkalniņ i, pietika vietas atpū tai. Jū ra 5 minū tē s pirmā lī nija, ir akmeņ i, bet aiziet nedaudz lī dz molam notī rī ts, var mierī gi peldē t bez speciā liem apaviem. Trū kumi, tos nemeklē jā m, bet vienkā rš i atpū tā mies. ))))
аватар 1998vanok
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki, vē los runā t par "labā ko viesnī cu" morā lajam izsī kumam, stresam un metinā š anai ar fun & sun smart club prestiž a darbiniekiem. Viss sā kā s ar to, ka ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja, ne tajā labā kajā veidā . … Tomēr ▾ Sveiki, vē los runā t par "labā ko viesnī cu" morā lajam izsī kumam, stresam un metinā š anai ar fun & sun smart club prestiž a darbiniekiem.
Viss sā kā s ar to, ka ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja, ne tajā labā kajā veidā . Esiet gatavi tam, ka jū s varat ierasties pulksten 8:00, jū s gaidī sit vestibilā lī dz pulksten 14:00 un nevarē sit iziet jū rā un doties uz sauļ oš anā s krē sliem, jo ​ ​ jums jā atrodas netā lu no reģ istratū ras. Tik-tik izredzes, ja vienu dienu neesat gulē jis.
Turpinā m, nā kamajā dienā pamanī jā m, ka mū su istabā ir sveš inieks un teicā m, ka man ir nepareizs numurs (precizē š u situā ciju - izsniegtā numura atslē gai ir jā atver tikai jū su istaba, nevis kā da cita). Noskaidrojot situā ciju, izrā dā s, mū su karte var arī atvē rt numuru, bet ne blakus mū su numuram, bet gan augš ā . Tā ir liela perspektī va, lai pirmajā s dienā s pirms š ī visa vē l varē tu tikt aplaupī ts un pie vainas nebū s "prestiž ā viesnī ca" Fun & Sun.
Mums teica, ka š is gadī jums notiek 1 no 100 reizē m, un tā ir kļ ū da, kas iepriekš nav bijusi. Teiksim, bet š ī situā cija notika ne tikai ar mums, tā pē c ir grū ti noticē t, ka mē s esam vienā di. Paldies Dievam, ka mū su lietas bija savā s vietā s un nebija jā uztraucas, ka mū s apzags.
Ir lieliska izklaides programma, bet, ja jū s nelietojat alkoholu un jums nav lieliska kompā nija, ņ emiet vē rā , ka no pulksten 11-12 lī dz 17 pie baseina skan tikai mū zika.
Acī mredzot labā kais, kas var bū t, tas ir, vienī gais - tā ir virtuve, tā ir un ir pā rsteidzoš i garš ī ga, bez ē diena jū ras (daž reiz bija arī zivis), tā pē c jū s nepaliksit izsalkuš i, izņ emot brokastis (tas ir š ausmī gi).
Vē l viens pluss, kas ir - tas ir bā rs, jū s ielejiet kokteiļ us un alu, protams, ne lielos daudzumos, un tā kvalitā tē.
Ķ ersimies pie mū su apskata svarī gā kā punkta, tie ir no viesnī cas zagti (iztī rī ti) dvieļ i.
Izbraukš anas priekš vakarā atstā jā m dvieļ us un personī gā s mantas viesnī cā (pie baseina) un kā ds bija mū su pā rsteigums, kad atgriezā mies no viesnī cas un dvieļ i dī vainā kā rtā bija pazuduš i. Pirms izbraukš anas atnā cā m uz reģ istratū ru un izskaidrojā m situā ciju, uz ko mums atbildē ja "atvainojos par problē mā m, samaksā jiet sodu". Protams, bijā m š okā , jo aculiecinieki redzē ja, ka dvieļ us aiznesa viesnī cas darbinieki. Pē c tam lū dzā m noskatī ties videonovē roš anas kameras, lai pierā dī tu, ka mē s tā s neesam zaguš i un nesabojā juš i, un atkal mums atbildē ja "mē s nevaram skatī ties un tā nav mū su problē ma, samaksā jiet naudu. " Š OKS, kā tas nā kas, ka viesnī cas administrators nav ieinteresē ts palī dzē t atrisinā t situā ciju? Mū su nā kamie soļ i:
1. Lū dzu zvaniet policijai - mums saka, ka zvanī ja, bet tie ir meli (45 minū tes neviens nenā ca);
2. Lū dzu zvaniet viesnī cas menedž erim, vē lreiz - neviens netika izsaukts;
3.
Mums teica, ka jā maksā tikai skaidrā naudā un te mē s saprotam, ka tā ir tī ra ū dens shē ma tū ristu š ķ irš anai.
Paspē jā m uzrakstī t paziņ ojumu fun & sun smart club prestiž ajai viesnī cai, bet par š o korupcijas shē mu nā cā s samaksā t, tiesa, caur terminā li (foto pievienots).
Summa, par kuru tikā m maldinā ti 60 eiro!
Ņ emot vē rā visu iepriekš minē to, es nekā dā gadī jumā neiesaku š o viesnī cu. Tie bū s svē tki, kuros labā kajā gadī jumā bū siet ne tikai stresā no tā diem brī ž iem, bet arī tiksiet apmā nī ts un pamests.
1/10.
Чек на оплату (рушники які у нас вкрали працівники готелю)
аватар vev775123
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca š ausmī ga. . . numuriņ i veci un sen nav remontē ti. Vismaz labi tī rī ja, bet arī š eit ir neveiksme. . . Personā ls ir, maigi izsakoties, nedraudzī gs. Ja vē lies dejot, izklaidē ties – arī bū si ļ oti vī lies, jo nekur nav, nav animā cijas un nav diskotē kas. … Tomēr ▾ Viesnī ca š ausmī ga. . . numuriņ i veci un sen nav remontē ti. Vismaz labi tī rī ja, bet arī š eit ir neveiksme. . . Personā ls ir, maigi izsakoties, nedraudzī gs. Ja vē lies dejot, izklaidē ties – arī bū si ļ oti vī lies, jo nekur nav, nav animā cijas un nav diskotē kas. Atliek piepildī t savu vilš anos ar alkoholu, bet tas ir pagā tnē...jo tā kvalitā te, tā pat kā ē diens, atstā j daudz ko vē lē ties. Un jā , arī jū rā nav ieejas. . .
аватар makaras-8
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laiks š ajā gadalaikā ir ļ oti labs, gaisa temperatū ra +30, jū ra +25. Vietā m ieeja jū rā ir apgrū tinā ta, tač u š ī problē ma tiek atrisinā ta ar ī paš u apavu palī dzī bu. Š ajā viesnī cā jū s nepaliksit izsalkuš i, bet ē diens diemž ē l ir bezgarš ī gs. … Tomēr ▾ Laiks š ajā gadalaikā ir ļ oti labs, gaisa temperatū ra +30, jū ra +25. Vietā m ieeja jū rā ir apgrū tinā ta, tač u š ī problē ma tiek atrisinā ta ar ī paš u apavu palī dzī bu. Š ajā viesnī cā jū s nepaliksit izsalkuš i, bet ē diens diemž ē l ir bezgarš ī gs. Brokastī s var ē st olas vai piena putru, konditorejas izstrā dā jumus. Pusdienas: zupa, zivis, dā rzeņ i. Vakariņ as: pietiek ar zivi vai vistu, dā rzeņ iem, augļ iem.
Viesnī cas numuri ir tī ri un uzkopti katru dienu. Numurā nav tē jkannas, tē jas/kafijas un duš as. Tiem, kam matus nepiecieš ams ieveidot, labā k paņ emt lī dzi fē nu. Tiesa, nekur š ajā viesnī cā nav labas kafijas. Tā pē c š ī dzē riena cienī tā jiem š ajā viesnī cā bū s grū ti.
No izklaides ir tikai slaidi bē rniem un bā rs pieauguš ajiem. Š eit nav citu izklaides programmu, ballī š u un diskotē ku. Viesnī cai nav savas teritorijas. Ar bē rniem viņ i devā s pastaigā uz rotaļ u laukumiem pie dzī vojamā m ē kā m. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē un pie baseina vienmē r bija bez maksas. Pieļ auju, ka pī ķ a sezonā tā s izpaliks. Pludmalē var baudī t frī kartupeļ us, burgerus, tī rradņ us un saldē jumu.
Mans secinā jums par š o viesnī cu ir š ā ds: ar kompā niju tur bū s ē rti atpū sties, bez kompā nijas bū s garlaicī gi. Ir iespē ja atpū sties, bet labā k izvē lē ties citu viesnī cu.
аватар tiabin.tema
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uzreiz gribu teikt, ka biež i braucu atvaļ inā jumā , biju gan lē tajos trī sniekos, gan normā los pieciniekos (izņ emot elites). Citiem vā rdiem sakot, ir ar ko salī dzinā t, un es neesmu izvē lī gs. Viesnī ca atrodas 10 km ā rpus Alā nijas, no Antā lijas lidostas bija jā brauc 2. … Tomēr ▾ Uzreiz gribu teikt, ka biež i braucu atvaļ inā jumā , biju gan lē tajos trī sniekos, gan normā los pieciniekos (izņ emot elites). Citiem vā rdiem sakot, ir ar ko salī dzinā t, un es neesmu izvē lī gs.
Viesnī ca atrodas 10 km ā rpus Alā nijas, no Antā lijas lidostas bija jā brauc 2.5 stundas. Ieradā mies ap 2 naktī . Iznā ca viesnī cas darbinieks, paņ ē ma mū su mantas un veda uz reģ istratū ru. Viņ i man iedeva 1227. istabu, otrajā stā vā . Mantas nesa, numuru rā dī ja. Tā pē c reģ istrē š anā s bija ā tra un vienkā rš a.
Numurs. No rī ta pamodā mies un sā kā m skatī ties. Vā rdu sakot - skumjas. . . Viss nobruž ā ts, ā rdurvis ļ oti slikti aizveras, slikti iztī rī tas, atkritumi no iepriekš ē jiem viesiem, ledusskapis nestrā dā , kondicionieris knapi pū š , nav š ampū nu un daž ā du ž eleju (tikai š ķ idrā s ziepes ), nav tē jkannas ar krū zī tē m, nav fē na, iespē jams izž ā vē t matus, tualete tek (rezultā tā ir pastā vī gs troksnis un kondensā ts uz grī das), krā sota vannas istaba ar nolobī tu krā su un ķ irsis - vecs plastmasas krē sli uz balkona (kā liķ ieros) no galda no pludmales, kas atrodas pie sauļ oš anā s krē sliem, t. i. zem krē slu sē dekļ u lī meņ a. Taisnī bas labad jā saka, ka gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri, bez traipiem, patī kami smarž o. Kas attiecas uz uzkopš anu, tad katru dienu nā k un piedā vā uzkopš anu un veļ as maiņ u. Eksperimentam eju gandrī z katru dienu un prasu salabot ledusskapi, katru reizi pieraksta iesniegumu un saka, ka labos, bet piektajā dienā nekas nenotiek.
Teritorija. Faktiski nav viesnī cas teritorijas, neliels baseins ar trim slidkalniņ iem un bē rnu baseins. Nepietiek viesnī cai ar tik daudzā m istabā m.
Uzturs. Koronavī rusa dē ļ nav bufetes, visus ē dienus pasniedz darbinieki. Attiecī gi ē dienu izvē le ir ļ oti ierobež ota un ar daž ā dī bu nespī d. Ē dienā nav nekā du volā nu. Bet, pavā ri š eit nepā rprotami ir "ne velti viņ i ē d maizi", viņ i gatavo labi, garš ī gi un apmierinoš i. Tu nepaliksi izsalcis. Dzē rieni ietver tē ju, kafiju, sulas (piemē ram, Jupi), alu, balto un rozā vī nu. Vī ns ir vienkā rš i š ausmī gs, tikai tonē ts ū dens.
Vispā r jau attiecī bā uz alkoholiskajiem dzē rieniem te ir BOJAS. . . Visi dzē rieni ir uz vietas raž oti un acī mredzot tur ir sliktā kais. . . Vī ns ir atš ķ aidī ts tā , ka garš as nav vispā r. Viskijs ir salds dzē riens. Dž ins – es to nemaz nevaru aprakstī t. Degvī ns ir salds ū dens. Alus - garš a normā la, bet acī mredzot bezalkoholisks, saulē izdzē ru 8 glā zes, pat nedaudz piedzē ries. Es arī izdzē ru desmit porcijas viņ u "dž ina" / "viskija" un atkal prā tī gs kā glā ze. Vai arī vajag izdzert spaini vai iet prā tī gi. Un tā nav pirmā reize, kad es atpū š os un zinu, kā ds ir vietē jais alkohols, bet kopumā tā ir katastrofa.
Pludmale/jū ra. Smiltis ar oļ iem. Jū ra pastā vī gi vē traina (tā , protams, nav viesnī cas vaina). Iekļ ū š ana jū rā ir ļ oti apgrū tinā ta lielo akmeņ u un plā kš ņ u dē ļ , bez speciā liem apaviem ir grū ti iekļ ū t un viegli savainoties. Bē rni vienkā rš i nevar ieiet tā dā jū rā , tas ir bī stami. Sauļ oš anā s krē sli, principā , ir pietiekami. Pludmale gandrī z nekad netiek tī rī ta, visur izmē tā ti vien lieli atkritumi, daž ā di vā ki, gobji, papī ra gabali un tā tā lā k. Ir pludmales bā rs. Ielejiet alu un bezalkoholiskos dzē rienus, sagatavojiet burgerus un kartupeļ us (ļ oti labi sagatavoti).
Pati viesnī ca ir ļ oti smacī ga.
Nav gandrī z nekā das animā cijas: rotaļ u laukums, bē rnu dejas vakarā . Nav pieauguš o animā cijas.
Ā rpus teritorijas gandrī z nav kur staigā t. Tuvumā nemaz nav apskates objektu, brauc tikai uz Alaniju. Tikai daž ā di veikali un restorā ni. Starp citu, veikalos cenas ir ļ oti zemas, drē bes var nopirkt gandrī z divas reizes lē tā k nekā Ukrainā , ja atrodi ko piemē rotu sev.
Runā jot par internetu, nav jē gas maksā t par Wi-Fi viesnī cā , vieglā k ir iegā dā ties SIM karti par 20 USD par 20 gigabaitiem un izplatī t to ar piekļ uves punktu citā m ierī cē m. Mobilais internets ir labs.
Kopsumma. Viesnī ca nav tā.5-ka, pat lī dz 4-ki neiztur. Ļ oti vā ja. Cena ir zema, bet par š o cenu jū s varat uzņ emt parasto 4-ku.
Neiesaku.
аватар svetlana278529
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo iepriekš bijā m atpū tuš ies citā Armas ķ ē des viesnī cā un vē lē jā mies apskatī t reģ ionu, kurā lī dz š im neesam bijuš i. No lidostas viesnī ca atrodas aptuveni 3 stundu brauciena attā lumā , ā rpus Alā nijas pilsē tas, tuvā k Gazipaš as lidostai. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo iepriekš bijā m atpū tuš ies citā Armas ķ ē des viesnī cā un vē lē jā mies apskatī t reģ ionu, kurā lī dz š im neesam bijuš i. No lidostas viesnī ca atrodas aptuveni 3 stundu brauciena attā lumā , ā rpus Alā nijas pilsē tas, tuvā k Gazipaš as lidostai. Ceļ š nebija grū ts, jo pa ceļ am apstā jā mies burtiski divā s vai trī s viesnī cā s. Pē c ieraš anā s mū s ā tri iekā rtoja istabā , bija ap 12:00. Televizors istabā nedarbojā s labi un nebija tualetes papī ra. Mē s sazinā jā mies ar reģ istratū ru, un viņ i visu mū su vietā salaboja. Darbinieki ā tri atbildē ja uz mū su pieprasī jumiem. Visi darbinieki valkā maskas un cī tī gi dara savu darbu. Personā ls pā rsvarā saprot krievu valodu.
Samaksā jā m par seifu – 1$ dienā un wi-fi – 17$ nedē ļ ā (par vienu telefonu).
Viesnī cā ir hammam, pilns hammam komplekts + masā ž a maksā.15$ (man liekas, ka ar atlaidi : ) ).
Izī rē jā m istabu diviem, bet bez divguļ amā s gultas bija arī vienvietī ga gulta un atzveltnes krē sls.
No balkona pavē rā s brī niš ķ ī gs skats uz kalnu, kas atradā s aiz viesnī cas, un jū ru (vakaros skatī jā mies, kā jū rā riet saule), tā lumā bija redzams Alā nijas cietoksnis.
Pludmale atrodas pā ri ceļ am. No viesnī cas ir pazemes eja uz pludmali. Gultas bija pietiekami daudz. Matrač u nebija. Š ajā zonā ieeja jū rā ir ļ oti specifiska. Visā Mahmutlaras piekrastē stiepjas plā ksne, kas ir nolauzta viesnī cu pludmaļ u zonā ē rtā kai ieieš anai jū rā (ir arī pontoni). Apakš daļ a nokaisī ta ar lieliem akmeņ iem, plā tņ u paliekā m, tā pē c bez “aplokiem” š eit neiztikt. Mē s tos nopirkā m, tiklī dz ieradā mies.
Pati jū ra ir ļ oti nemierī ga, nav piemē rota bē rniem, bet tiem, kam patī k lē kā t pa viļ ņ iem - lū k.
Pie ieejas viesnī cas restorā nā tika mē rī ta temperatū ra un jā valkā maskas. Jū s pats nevā cat ē dienu, bet viesmī ļ i uzspiež to, ko jū s viņ iem sakā t. Bija gaļ a, vista, zivis, dā rzeņ i, augļ i, zupas. Saldumu nav ī paš i daudz, pā rsvarā uz ž elejas pamata. Tē ju, kafiju un citus dzē rienus lē ja arī viesmī ļ i.
Paš ā viesnī cas vidū ir smacī gs, tur vai nu kondicionieri netiek galā , vai arī to nav vispā r. Bet gaisa kondicionieris istabā darbojas labi. Arī restorā nā nav gaisa kondicionē š anas, logi ir atvē rti ventilā cijai.
Vakaros notika izklaides pie baseina. Man patika dziesmu repertuā rs, bija gan senas angļ u, gan turku dziesmas, nedaudz krieviski (bet ne š ansons! ), gan arī dzī vā mū zika.
Un vē l viens svarī gs punkts - cilvē ki ratiņ krē slos var atpū sties viesnī cā .
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti labs. Lī dz 5 zvaigznē m, protams, neiztur, varē tu iedot 4+. Ja ne ieeja jū rā , es atgrieztos š ajā viesnī cā .
Вид с балкона Пешеходная зона вдоль пляжа Столики во дворе отеля
аватар Nastysik85
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā ģ imene ar 2 bē rniem vecumā no 4 un 6 gadiem. Ieradā mies agri no rī ta. Apmetā s par 20 USD numurā ar skatu uz jū ru. Bez papildu maksas tika piedā vā ts numurs pulksten 2 ar balkonu viesnī cas iekš ienē . … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā kā ģ imene ar 2 bē rniem vecumā no 4 un 6 gadiem. Ieradā mies agri no rī ta. Apmetā s par 20 USD numurā ar skatu uz jū ru. Bez papildu maksas tika piedā vā ts numurs pulksten 2 ar balkonu viesnī cas iekš ienē . Daudzas reizes Turcijā . Bijā m ļ oti labā s viesnī cā s. Š ī viesnī ca ir lē tā ka un tā pē c droš i vien tur viss nav ī paš i labi. Vissvarī gā kā ieeja jū rā . Normā las ieejas nav. Milzī gas plā tnes. Bē rni jū tas ļ oti neē rti. Ē diens ir normā ls. Bet visur ir milzī gas rindas. Ja neatnā cā t vakariņ ā s pulksten 7, jū s neatradī siet vietu vē lā k. Un arī lielā kā daļ a pā rtikas. Personā ls nemaz netraucē . Ierī ces ir jā atrod. Tie nav brī vi pieejami. Tas, kas ir beidzies, parasti netiek papildinā ts. Pusdienu laiks 1.5 stundas. Pludmalē no 16 lī dz 17 dod saldē jumu. Lī nijas ir ne tikai lielas, bet arī milzī gas. Dvieļ us izsniedz no 8 lī dz 11 un no 16 lī dz 17. Ja ierodaties pa dienu, tad ž ā vē jiet kā gribat. Slaidi tiek ieslē gti daž as stundas pē c pusdienā m. Baseins netiek tī rī ts. Lifti ir murgs. Bī stami dzī vī bai un negaidiet tos. Tiek veikta tī rī š ana vai drī zā k tikai gultu ģ ē rbš ana. Balkons neaizveras, santehnika knapi strā dā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums shokooo
Vispār viesnīca ir normāla, vai ir vērts tur braukt? vai ir kur paslinkot?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums ivanova61
Interesanti
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums erbolat_imank
izvēlējās šo viesnīcu
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums selly123
Es reģistrējos TURPRAVDA mājaslapā un vēlos ievietot negatīvu atsauksmi par atpūtu šajā viesnīcā. Šī ir otrā reize, kad saņemu noraidījuma vēstuli ar paskaidrojumiem, ka 1) "mēs nepublicējam pirmās negatīvās atsauksmes". DO??? Pēc maniem novērojumiem, ir diezgan daudz vietnes lietotāju, kuriem ir tikai 1 (VIENS !!!) atsauksme un tas ir negatīvs. 2) "Mums ir pietiekami daudz negatīvu atsauksmju par viesnīcu HAPPY ELEGANT." Atvainojiet, mans apskats papildina kopējo ainu pa punktiem, ir diezgan loģisks un konkrēts. KĀPĒC JŪS ATSAKATIES TO DRUKĀT? Atvainojiet, varbūt tādā gadījumā jums vajadzētu mainīt vietnes nosaukumu uz TOUR-NOT-TRUTH? Kāpēc TU atņem tūristiem informāciju?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 37 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Небольшой уютный отель для спокойного семейного отдыха. В течение дня проводятся спортивные и развлекательные программы. Хороший пляж. Открыт в 1993 году, был обновлен в 2020 году.

Atrašanās vieta В 130 км от аэропорта г. Анталья, в 10 км от г. Аланья, в поселке Махмутлар.
Pludmales apraksts В 30 м от отеля. Протяженность пляжа — 400 м., вход в воду: песчано-галечный. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход. Душ на пляже, пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi на всей территории (платно), 3 ресторана (2 а’ля карт), 4 бара, 3 конференц-зала (до 100, 400 персон), 2 бассейна: 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 600 кв.м, 1 крытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 300 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, 1 водная горка, мини-клуб (возраст 4-12 лет), детская коляска (платно, по запросу), детское меню.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, игровая комната, пляжный волейбол (бесплатно), 3 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 400 номеров. Отель состоит из 9-этажного главного корпуса.

Istabās

В номерах представлено: мини-бар (безалкогольные напитки, вода, сок - только в день заезда), душ, тапочки, банные принадлежности, фен, индивидуальный кондиционер, ТВ с российскими каналами, телефон, сейф (платно), Wi-Fi (платно), кресло-кровать.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Yeni Mah, Yangili Cd. 07460, Alanya, Antalya / Turkey
Tālruņi: +902427450995
Tīmekļa vietne: Euphoria Comfort Beach Alanya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.