Xperia Grand Bali Hotel 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.910
№53 viesnīcas reitingā Alanja
9.2 Numurs
9.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.2 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Alānijas centrā, 150 metru attālumā no Kleopatras pludmales. Uzcelta 1996. gadā, pēdējo reizi renovēta 2010. gadā. Viesnīca piemērota aktīvai un jauniešu atpūtai, kā arī pāriem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Palika š ajā viesnī cā , nodzī voja 1 dienu, nozaga visu naudu. Viņ i paņ ē ma lī dzi 600 dolā rus, nozaga visu tī ru. Reģ istratū rā atteicā s saukt policiju, viesnī cas menedž ere uzvedā s neadekvā ti, necentā s risinā t mū su problē mu, bet tikai teica, ka paš i visu laiku un naudu slē pā m. … Tomēr ▾ Palika š ajā viesnī cā , nodzī voja 1 dienu, nozaga visu naudu. Viņ i paņ ē ma lī dzi 600 dolā rus, nozaga visu tī ru. Reģ istratū rā atteicā s saukt policiju, viesnī cas menedž ere uzvedā s neadekvā ti, necentā s risinā t mū su problē mu, bet tikai teica, ka paš i visu laiku un naudu slē pā m. Reģ istratū rā administrators sazvanī ja visus savus draugus no pretē jā veikala, kuri pā rtrauca apgalvot, ka viesnī ca ir brī niš ķ ī ga un acī mredzot mē s esam kaut kur pa ceļ am pazaudē juš i naudu vai arī mē s to kaut kur slē pjam un rī kojā mies nepareizi; lai sabojā tu viesnī cas reitingu. Viņ i mē ģ inā ja spert mū su draugus, kuri nā ca palī gā no viesnī cas, apgalvojot, ka pē c 23:00 neviens nevar iekļ ū t viesnī cā , jo tā ir slē gta. Pā rvā cā mies uz š ejieni un nekad vairs neatgriezī simies, ē diens pretī gs, viesnī cai nav savas virtuves, atved gatavu no lielas viesnī cas, bet acī mredzot no ļ oti saī sinā tas ē dienkartes. Ja gribi notievē t - tu esi š eit, vari ē st tikai dā rzeņ us, gaļ as praktiski nav, visi deserti ir gatavoti ar eļ ļ u un taukiem, tiem nav absolū ti nekā das garš as.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Tatjana212560
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, lai tā bū tu maza, pilsē tnieciska un lai tajā bū tu pē c iespē jas mazā k pā ru ar bē rniem. Principā viss atbilda atsauksmē m, viss bija pastaigas attā lumā . Ļ oti ē rta atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, lai tā bū tu maza, pilsē tnieciska un lai tajā bū tu pē c iespē jas mazā k pā ru ar bē rniem. Principā viss atbilda atsauksmē m, viss bija pastaigas attā lumā . Ļ oti ē rta atraš anā s vieta. Š ķ iet, ka tas ir nesen atjaunots. Diezgan daudzveidī gs ē diens. Internets ir labs, nav sū dzī bu. Krieviski runā još s personā ls. Neliela baseina teritorijā . brī niš ķ ī ga viesnī ca klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар dmo_88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, piemē rota jaunieš u atpū tai. Neliela klusa pilsē tas viesnī ca ar ļ oti tī riem, jauniem un ē rtiem numuriem. Brī niš ķ ī gs personā ls, divas krieviski runā još as meitenes reģ istratū rā , ļ oti viesmī lī gas un draudzī gas, vienmē r nā ca palī gā , ja bija kā das grū tī bas un jautā jumi. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, piemē rota jaunieš u atpū tai. Neliela klusa pilsē tas viesnī ca ar ļ oti tī riem, jauniem un ē rtiem numuriem. Brī niš ķ ī gs personā ls, divas krieviski runā još as meitenes reģ istratū rā , ļ oti viesmī lī gas un draudzī gas, vienmē r nā ca palī gā , ja bija kā das grū tī bas un jautā jumi. Ī paš u pateicī bu gribu izteikt viesmī ļ iem un bā rmeņ iem, nabaga puiš iem, kā bites no agra rī ta lī dz vē lai naktij, viņ i visi kaut ko skrien, saved kā rtī bā , palī dz ciemiņ iem, tieš ā m bija ž ē l viņ u, pat ja viņ i aizņ emtu nedē ļ as nogali! ) Ir vē rts pievē rst ī paš u uzmanī bu tam, lai Wi-Fi darbotos pareizi, pat visos numuros! ) Liels paldies Xperia Grand Bali Hotel 4 * un tā s darbiniekiem, jū s padarī jā t mū su atvaļ inā jumu daudz labā ku! ) Iesaku š o viesnī cu, ļ oti labi un silti iespaidi par pā rē jo! )
аватар timys999
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i un nezaudē ja. Man patika viss – gan apkalpoš ana, gan virtuve, gan gā jiena attā lumā lī dz skaistajai pludmalei, un cilvē ki. Viesnī ca. Jā , ir nelieli mī nusi, piemē ram, ka istabai nebija balkona un vannasistabā tika ž ā vē tas lietas, un uzkopš ana varē ja bū t labā ka, bet tie ir tā di sī kumi, kuriem viņ i pat nepievē rsa uzmanī bu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i un nezaudē ja. Man patika viss – gan apkalpoš ana, gan virtuve, gan gā jiena attā lumā lī dz skaistajai pludmalei, un cilvē ki. Viesnī ca. Jā , ir nelieli mī nusi, piemē ram, ka istabai nebija balkona un vannasistabā tika ž ā vē tas lietas, un uzkopš ana varē ja bū t labā ka, bet tie ir tā di sī kumi, kuriem viņ i pat nepievē rsa uzmanī bu. Personā ls ir atsaucī gs, uzmanī gs, ī paš s paldies administratorei Jeļ enai, kura mū s nokā rtoja uzreiz pē c ieraš anā s, negaidot 14 stundas, paskaidroja (un ne reizi vien)))), kas un kā , ā tri palī dzē ja novē rst tā das nelielas problē mas kā bateriju trū kums televizora tā lvadī bas pultī un pastā vī ga ū dens pieejamī ba minibā rā . Numuru uzkopš ana vienmē r notika mū su prombū tnes laikā , daudzi viesnī cas darbinieki zinā ja tikai turku valodu, bet tas neietekmē ja kvalitā ti un izpratni. Virtuve. Ē dienu izvē le liela, augļ u daudz, katru vakaru ē dieni no grila, vienmē r pietika visiem. Pludmale. Pē c divā m minū tē m elegantā Kleopatras pludmale ar dzidru tirkī zzilu ū deni. Bijā m augstā kajā sezonā , plus karstums sasniedza 36 grā dus, un vienmē r atradā s vieta uz sauļ oš anā s krē sliem, lietussargiem. Kopumā mums viss patika. Turcija kā rtē jo reizi patī kami iepriecinā ja. Protams, ja paskatā s, visā var atrast trū kumus, tač u noteikti iesaku viesnī cu un ceru, ka š eit atgriezī š os vē l.
аватар aleksandra05
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi un rū pī gi: vajadzē ja Alaniju, Kleopatras pludmali, pieklā jī gu viesnī cu ar labu ē dienu. Izvē le krita uz Xperia Grand Bali: viņ i absolū ti nezaudē ja, viss bija apmierinā ts! Nolika pā ris minū tē s, krieviski runā još o meiteņ u todien reģ istratū rā nebija, bet tur bija turciete (maz runā un pamatus saprot). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi un rū pī gi: vajadzē ja Alaniju, Kleopatras pludmali, pieklā jī gu viesnī cu ar labu ē dienu.
Izvē le krita uz Xperia Grand Bali: viņ i absolū ti nezaudē ja, viss bija apmierinā ts!
Nolika pā ris minū tē s, krieviski runā još o meiteņ u todien reģ istratū rā nebija, bet tur bija turciete (maz runā un pamatus saprot).
Reģ istratū ras darbiniece izrā dī ja istabu, pā rbaudī ja, vai viss darbojas.
Istaba: tī ra, stilī ga, pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai. Istabā š ampū ns-ziepes, ķ ermeņ a losjons, vī tne-adata, sū klis apaviem, tē ja-kafija-cukurs, minibā rs ū dens-kola-fanta-sula: viss ir bez maksas. Balkons uz kaimiņ u ē ku pievī la tikai 1 dienu, un tad sapratā m, ka š ī ir ē nas puse un pat bijā m sajū smā , istaba vienmē r bija vē sa. Kondicionieris netika ieslē gts pat reizi 14 dienā s.
Bez trokš ņ a no ceļ a: gan dienu, gan nakti gulē jā m ar atvē rtu balkonu.
Mani iepriecinā ja vannasistaba, liela duš as telpa, 2 veidu lejkannas duš ā - viss, lai dvē sele bū tu laimī ga.
Tī rī š ana: katru dienu tī rī ja labi, uz grī das nekad nebija smilš u...BET, dvieļ u un gultas veļ as maiņ a sagā dā ja vilš anos (norā dī ts 1 reizi 3 dienā s) = gultas veļ a tika mainī ta un dvieļ i tika mainī ti tikai 2 reizes 14 dienas. Pie mums viss bija tī ri, bet ja tā teikts, tad gribē tos, lai tas mainā s : (
(varbū t tas man visu laiku bija vienī gais negatī vais)

Personā ls: reģ istratū rā ik pa laikam ir 2 krievu meitenes - tas ir liels +, jū s vienmē r varat pajautā t, padalī ties ar kaut ko...Personā ls nav redzams, visi draudzī gi, tī ri, patī kami redzē t. .
Atseviš ķ i es gribu teikt par viesmī ļ iem, bā rmeņ iem - zē ni ir vienkā rš i gudri. Viņ i zina tikai pamata krievu valodu, vienmē r cenš as saprast...Sveicina, piedā vā padzerties, visu iztī ra, noslauka, smaida, joko, ir ā rprā tī gi pozitī vi!

Ē diens: tas ir lielā kais iemesls, lai turp dotos un nekad neatgrieztos. Vistas gaļ a, gaļ a, zivis, jū ras veltes - viss vienmē r ir garš ī gs un visa ir daudz ...
izvē le ir galvu reibinoš a: siers, desa, zaļ umi, dā rzeņ i, salā ti, siltie ē dieni, garš ī gas zupas, daudzveidī gs saldumu galds, augļ i vienmē r bijuš i arbū zi, ā boli, apelsī ni, plū mes, persiki, aprikozes un biež i vien zemenes un ķ irš i = augļ u pietiek pā rē st visu restorā nu ...mē s pat nebijā m uz veikalu, mē s vienmē r pā rē dā mies savā restorā nā!

Kleopatras pludmale 2-3 min gā jiena attā lumā , cauri 3 mā jā m un parkam. Pludmale tī ra, smilš aina, jū ra tī ra un silta. Parks ir ļ oti labi kopts un zaļ š , var pasē dē t tieš i uz zā les, visur ir puķ es un strū klakas. Skats uz cietoksni ir elpu aizraujoš s dienu un nakti, kad tas ir izgaismots : )

Biju Alanjā.2 reizes un gribas vē l, tā vilina kā narkotika ar savu pludmali, skatiem : )

Ekskursijas tika pirktas no Dž amala (ar viņ u var viegli atrast kontaktā ), par ļ oti izdevī gu cenu = tieš i 2 reizes lē tā k nekā Pegasus. . Kvalitā te nekritā s. 1. Hamam nav slikts tieš i blakus Grand Bali, 2.
aptauja - vakarā uz dž ipiem, pa tū ristiem nezinā mā m takā m (Pegazs š o nerā dī s), 3. Dž ipu safari - vienkā rš i mega pozitī vi! ! ! super ekskursija, brauciet nenož ē losiet...4. dienas jahta - skaista, dzidra jū ra, š okolā des iedegums...5. akvaparks 6. demre-kekova - vē sturiska, interesanta, nogurdinoš a protams visa diena uz autobuss, bet ir vē rts redzē t, gids jauneklis visu ceļ u kaut ko stā stī ja
Atpū ta bija veiksmī ga 5+. Mē s noteikti atgriezī simies Xperia!
аватар Sati-K
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca! Piemē rots gan pā riem, gan ģ imenē m ar bē rniem. Viesnī cai nav teritorijas, bet tas nav nepiecieš ams. Pati pilsē ta ir brī niš ķ ī ga vieta, kur pastaigā ties pat vakarā . Pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , smilš aina, sauļ oš anā s krē sli ir maksas, lietussargi arī. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca! Piemē rots gan pā riem, gan ģ imenē m ar bē rniem. Viesnī cai nav teritorijas, bet tas nav nepiecieš ams. Pati pilsē ta ir brī niš ķ ī ga vieta, kur pastaigā ties pat vakarā . Pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , smilš aina, sauļ oš anā s krē sli ir maksas, lietussargi arī.3 USD par katru, pa ceļ am ir zaļ š parks, tiek pā rdota svaigi spiesta sula (apelsī ns, granā tā bols, burkā ni, banā ns ... ) neliela autostā vvieta pie pludmales - ļ oti garš ī ga un vā rī ta kukurū za. Pludmale ir publiska, tā pē c vietē jie iedzī votā ji tur biež i atpū š as.

Ja ē dat pirmo reizi, nedodieties uz apskates ekskursiju un hammam, jo ​ ​ Damlatas ala, kas redzama apskates ekskursijā , atrodas tieš i pa ceļ am uz pludmali, un cietoksnī var nokļ ū t plkst. 5 minū tes ar taksometru vai mikroautobusu. Un ļ oti labs hammam, kurā visi tiek uzņ emti, atrodas ē kā pretī viesnī cai, ko sauc par "Alanya Grand Hamam".
Viesnī ca: Viesnī ca sastā v no 7 stā viem, pieci stā vi ir rezervē ti numuriņ iem, pirmajā stā vā ir viss iekļ auts restorā ns un a la carte restorā ns, pirmajā stā vā atrodas hammam un spa. Viesnī cā ir lifts.

Ir peldbaseins, bet tas nav ī paš i liels, bet var atgulties, sauļ oties uz maza podesta ar spilveniem un pī tiem pjedestā liem. Pie baseina ir kaut kas lī dzī gs dž akuzi, tur parasti peldas bē rni.

Restorā ns: Ē diens ļ oti garš ī gs, viss svaigs. Liela gaļ as izvē le, vistas, liellopu gaļ a, tī tara gaļ a, š ķ iet, ka bija pat cū kgaļ a. Daudz dā rzeņ u, svaigi, salā tos, sautē ti, cepti. Augļ i, mums bija apelsī ni, greipfrū ti, zemenes, arbū zs, ā boli, plū mes. Saldumi-cepumi, kū kas, vī ģ es ar medu, daž ā di austrumu saldumi, garš ī gi pudiņ i! Katru vakaru š efpavā rs gatavoja maltī tes uz atklā tas uguns - garš ī gi!

Istaba: Istaba ir ļ oti ē rta un galvenais viss ir jauns! Gulta ļ oti ē rta, skaistas mē beles, neliels krē sliņ š un galds. Plazmas TV, 4 krievu kanā li, viens mū zikas kanā ls.
Liels balkons (nav pieejams visos numuros). Vannas istabā ir liels spogulis, visa santehnika ir jauna. Ir fē ns. Duš as jaucē jkrā nā , vienkā rš a duš a un lietus duš as duš a. Ir ledusskapis, kas bija pilns. Tī rī ts katru dienu, arī dvieļ i mainī ti katru dienu. Plus vē l ir “Spilvenu izvē lne” – vari izvē lē ties spilvenu mī kstā ku vai cietā ku!

No patī kamajiem sī kumiem: viesnī cā ir bezmaksas wi-fi, bagā ž as telpa, elektronisks tablo, uz kura norā dī ts istabiņ as numurs, tur arī tiek parā dī ta informā cija, ka vajag uzkopt vai "netraucē t" savā istabā , Lai to izdarī tu, jums vienkā rš i jā nospiež vajadzī gā poga.

Personā ls ir ļ oti draudzī gs, bet neuzkrī toš s.

P. S. Esiet uzmanī gi ar fotogrā fu! : ))) Kā jau jebkurā viesnī cā , naudas izkrā pš ana. Viena fotogrā fija 4$! Viņ š tos izgatavo desmitiem, ir ļ oti grū ti izvē lē ties tikai 1-2! : )

Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos Grand Bali, ieteiksim š o viesnī cu visiem saviem draugiem!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s pie drauga 2010. gada jū lija beigā s. Vispā r viesnī ca ir nekas. Vienkā rš i ir pā rā k garlaicī gi tā pē c izklaidē jā mies neviesnī cā . Istabas labi un ē diens patika. Administratori vienkā rš i š ausmī gi !! ! Seviš ķ i jauneklis !! ! Es pie prā ta. … Tomēr ▾ Atpū tā s pie drauga 2010. gada jū lija beigā s. Vispā r viesnī ca ir nekas. Vienkā rš i ir pā rā k garlaicī gi tā pē c izklaidē jā mies neviesnī cā . Istabas labi un ē diens patika. Administratori vienkā rš i š ausmī gi !! ! Seviš ķ i jauneklis !! ! Es pie prā ta. Ļ oti liels + ka viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , viss blakus un ekskursijā s praktiski nebija jā tē rē nauda. Ļ oti patika SPA salons un dež urants. Nenož ē losiet))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugu palikā m š ajā viesnī cā no 19.07. lī dz 30.07. 10. Ne mirkli nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Viss bija pirmajā klasē : apkalpoš ana, ē diens, atmosfē ra viesnī cā . … Tomēr ▾ Mē s ar draugu palikā m š ajā viesnī cā no 19.07. lī dz 30.07. 10. Ne mirkli nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Viss bija pirmajā klasē : apkalpoš ana, ē diens, atmosfē ra viesnī cā . Jauka atmosfē ra, draudzī ga, gandrī z ģ imene. Visi ir ļ oti draudzī gi, no viesnī cas personā la lī dz viesiem. Bet labā k izvē lē ties citu viesnī cu, jo tā s galvenais š arms ir krievu neesamī ba un forš u vā cu vī rieš u klā tbū tne ar saldā m sejā m un skā benā m smarž ā m. Dā mas, piedodiet. Kungi – laipni lū gti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Ierados š ajā viesnī cā.07. 07.20010 kopā ar meitu. Uz š o viesnī cu paņ ē mā m vauč erus, lasot labas atsauksmes! Tū risma operators Pegasus. Visa mazā zā le bija piepildī ta ar tū ristiem, kuri lē nprā tī gi gaidī ja 14:00. … Tomēr ▾ Ierados š ajā viesnī cā.07. 07.20010 kopā ar meitu. Uz š o viesnī cu paņ ē mā m vauč erus, lasot labas atsauksmes! Tū risma operators Pegasus. Visa mazā zā le bija piepildī ta ar tū ristiem, kuri lē nprā tī gi gaidī ja 14:00. Vienkā rš i nebija ko elpot ar tā du mitrumu un pilnī gu vē jiņ a neesamī bu! Uzreiz ieliku 20 c. u. e. pasē . Sieviete reģ istratū rā paņ ē ma naudu un mī ļ i pasmaidī ja. Pē c 14-00 nekā das kustī bas! Pegasus pā rstā vji mē ģ ina atrisinā t situā ciju ar izlī gumu, bet nekā tā da nebija! Istabu nav vispā r! Tikai nā koš ajā dienā izlaiž . Par to administrā cija, protams, zinā ja jau iepriekš , tikai spē lē ja laiku cerī bā , ka tū risti kļ ū s pretimnā koš ā ki un vienkā rš i piekritī s citai viesnī cai! Daž i (pā rsvarā ā rzemnieki) piekrita pilnī gi noguruš i! Bet ne krievi! Brī niš ķ ī gi, cik mierī gi dā ma no reģ istratū ras uzvedā s, acī mredzot tas viņ ai ir parasts stā sts. . . Viņ a atmeta rokas un uz ilgu laiku pazuda! Kaut kur ap 17-00 nā ca pirmais apstiprinā jums par 4 numuriņ iem viesnī cā Grand Kaptan 5 *. Ž ē l, protams, 20, bet ir vairā k zvaigznes! Nezinu, kur viņ i pā rcē la pā rē jos, mē s aizbraucā m pirmie. Es vē los izteikt ī paš u pateicī bu Pegasus pā rstā vim Sasha no Volgogradas, viņ š mū s atbalstī ja. atrisinā ja problē mu un vienkā rš i uzvedā s kā cilvē ks! Turpmā kā atpū ta bija veiksmī ga, bet tas ir cits stā sts!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 5.07 lī dz 10.07 š ajā viesnī cā kopā ar draugu. Mums ļ oti patika gan ē diens, gan istaba, kurā apmetā mies. moderns interjers, tī rs un ē rts. baro no sirds. viss ir garš ī gi un daudzveidī gi. Man ļ oti patika, ka savas turku garš vielas liek atseviš ķ i, tiem, kas vē las. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 5.07 lī dz 10.07 š ajā viesnī cā kopā ar draugu. Mums ļ oti patika gan ē diens, gan istaba, kurā apmetā mies. moderns interjers, tī rs un ē rts. baro no sirds. viss ir garš ī gi un daudzveidī gi. Man ļ oti patika, ka savas turku garš vielas liek atseviš ķ i, tiem, kas vē las. Ž ē l, ka nav animā cijas, tomē r bū tu jautrā k. bet atseviš ķ i, var ilgi rakstī t par gidu Alekseju. Š is jauneklis pie visa vainī gs izņ emot viņ u. kā viņ i tur tā dus darba noguruš us cilvē kus. Protams paviesojies Kemerā ir atš ķ irī bas atpū tā , š eit jau mierī gā k, ar ā rzemnieku daudz. Bā jā m uz diskotē ku ļ oti maz vietas, viss atrodas viens virs otra. relaksē još ā m brī vdienā m š ī ir Alanja, un, kam patī k diskotē ka un jaunieš u atpū ta, tad Kemera ir droš a.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в центре Алании, в 150 метрах от пляжа Клеопатра. Построен в 1996 году, последняя реновация проведена в 2010 году. Отель подойдёт для активного и молодёжного отдыха, а также для отдыха пар.

Atrašanās vieta 80 м от Археологического музея и Туристического информационного центра. 40 км от аэропорта Газипаша. 120 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж находится в 150 м от отеля, через дорогу. Шезлонги, зонтики, матрацы — платно. Заход в море — песок. Бар на пляже, платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Завтрак 08:00-10:00, поздний завтрак 10:00-10:30, обед 12:30-14:00, ужин 19:00-21:00, поздний ужин (суп) 23:00-00:00. Шведский стол. В дневное время предлагаются закуски в Лобби-баре.

Лобби бар 10:00 - 18:00. Street Life 10:00 - 00:00. Бар на пляже 10:00-18:00.

Открытый бассейн, площадь 50 кв.м., без подогрева, часы работы 10:00-18:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Анимационные программы проходят в отеле Xperia Saray Beach.
  • džakuzi
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 96 номеров в 6-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Saray Mahallesi Damlatas Caddesi, 07400, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 511 0453
Fax: +90 242 511 0493
Tīmekļa vietne: Xperia Grand Bali Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.