Yalihan Una 4*– Atsauksmes

39
Novērtējums 8.110
№17 viesnīcas reitingā Alanja
8.7 Numurs
8.6 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Avsalar ciematā, blakus savai pludmalei. Uzcelta 1969. gadā, pēdējo reizi renovēta 2009. gadā. No visiem viesnīcas numuriem paveras skaists skats uz jūru. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар tkirill111
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 10.30, un 11.30 jau bijā m istabā , lai gan reģ istrē š anā s no 14. . . Viesnī cā ir lieliska komanda. Ē damzā lē , bā ros rindu nav, lai gan tagad viss caur viesmī ļ iem. . . covid. Bet visiem tas izdodas. Ē diens - bez liekumiem, bet viss garš ī gs, daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Ieradā mies 10.30, un 11.30 jau bijā m istabā , lai gan reģ istrē š anā s no 14. . .
Viesnī cā ir lieliska komanda. Ē damzā lē , bā ros rindu nav, lai gan tagad viss caur viesmī ļ iem. . . covid.
Bet visiem tas izdodas. Ē diens - bez liekumiem, bet viss garš ī gs, daudzveidī gs. Gaļ u un zivis ē d katru dienu. Augļ i, saldē jums, saldumi visas dienas garumā . Labs vī ns.
Maskas ir bez maksas pie ieejas ē damzā lē , ja kā dam tā s ir vajadzī gas. Sī kums, bet jauki.
Pludmale un jū ra ir lieliskas. Te vairs nav ko teikt.
Ir tī rs, pie durvī m piekarina zī mi "tī rs" - lī dz 12-iem istabā viss ir iztī rī ts. Man tas ir ideā ls. Nekā das zī mes – neviens nelū zt.
Nav animā cijas. Bet tas, iespē jams, ir Covid ierobež ojumu dē ļ .
Personā ls nerunā ļ oti labi krieviski, bet jū s varat izskaidrot sevi. Krievu nav tik daudz, kas arī ir pluss, manuprā t.
Вид из бара Территория у бара
аватар irinka_gladiolus
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s nedē ļ u pie drauga 2017. gada augustā . Neliela viesnī ca nelielā zaļ ā zonā , viss ir ļ oti kompakts un mā jī gs. Skats uz jū ru no 6. stā va istabas ir brī niš ķ ī gs! Tī rī š ana notika katru dienu, bet pamazā m putekļ i sakrā jā s istabas stū ros un balkonā . … Tomēr ▾ Uzturē jā s nedē ļ u pie drauga 2017. gada augustā . Neliela viesnī ca nelielā zaļ ā zonā , viss ir ļ oti kompakts un mā jī gs. Skats uz jū ru no 6. stā va istabas ir brī niš ķ ī gs! Tī rī š ana notika katru dienu, bet pamazā m putekļ i sakrā jā s istabas stū ros un balkonā . Ļ oti garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi un svaigi augļ i. Jū ra ir super silta, ū dens pievilcī gi dzidrs, pludmalē ir tī ras smiltis, vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Lietussargi ir nedaudz mazi, zem viena lietussarga nav pietiekami daudz ē nas diviem sauļ oš anā s krē sliem. Var staigā t pa labi un pa kreisi pa kaimiņ u viesnī cu pludmalē m. Pie baseina vietas nekad nebija, turku ģ imenes jau no agra rī ta bija ieņ ē muš as sauļ oš anā s krē slus un matrač us. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti pē c vē lē š anā s tikai pie ieejas-izejas pludmalē , ap plkst. 18.00. Vakarā vienmuļ a bē rnu diskotē ka pusstundu garumā , maiga, neuzbā zī ga mū zika, reizē m dzī vā . WiFi ir bezmaksas, ne pā rā k ā trs, bet pieejams visā viesnī cā . Viesnī ca relaksē još ā m klusā m brī vdienā m. Lai nebū tu garlaicī gi, uz Alaniju braucā m ar pirā tu kuģ i ar putojoš u diskotē ku un jautriem konkursiem. Blakus viesnī cai, pā ri ceļ am Avsallar ciematā , treš dienā s notiek tirgus diena. Par pā ris dolā riem devā mies apbrī not skaisto moš eju. Pa labi no viesnī cas ir iepirkš anā s vietas.
Yalikhan Una ir maza paradī ze, kur vē laties atgriezties vairā k nekā vienu reizi! )
Алания
аватар tatyana.zadoroz
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī s ir manas uzturē š anā s viesnī cā beigas. Rī t es braucu prom. . . Man daudzi jautā ja "bet vai tev ir garlaicī gi te tik ilgi bū t, un atnā ca vē l viens. . . " ar visiem - aizgā ja atpū sties un atpū sties. Ja jums nepiecieš ama informā cija, izlasiet atsauksmes, to ir daudz, un tie visi ir patiesi: tikš anā s ir skaista; jū ra ir lieliska; ē dinā š ana ir daudzveidī ga (lai gan pie manis bija tā di gadī jumi - cilvē ks iet ar š ķ ī vi, paskatā s kaut kur ē dienu neredzot un tad iet prom un saka, ka nav ko ē st. … Tomēr ▾ Š ī s ir manas uzturē š anā s viesnī cā beigas. Rī t es braucu prom. . . Man daudzi jautā ja "bet vai tev ir garlaicī gi te tik ilgi bū t, un atnā ca vē l viens. . . " ar visiem - aizgā ja atpū sties un atpū sties. Ja jums nepiecieš ama informā cija, izlasiet atsauksmes, to ir daudz, un tie visi ir patiesi:
tikš anā s ir skaista; jū ra ir lieliska; ē dinā š ana ir daudzveidī ga (lai gan pie manis bija tā di gadī jumi - cilvē ks iet ar š ķ ī vi, paskatā s kaut kur ē dienu neredzot un tad iet prom un saka, ka nav ko ē st. ; istabiņ a lieliska; personā ls draudzī gs un uzmanī gs; restorā nā viesmī ļ i apkalpo tik labi, ka liekas, ka esi vienī gais un vienī gais gaidī ji kad tevi paē dī s. Iepirkš anā s ir blakus abā s viesnī cas pusē s (ja kā du interesē ). Hamam ir skaista un cena laba.
Vispā r dabū ju tā du atvaļ inā jumu, kā du vē lē jos - IDEĀ LI
Paldies visiem, kas padarī ja š ī s mums lieliskas brī vdienas!
Ceru, ka tiksimies nā kamgad. PALDIES
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā.2012. gada maijā . Man ļ oti patika viesnī ca. Mē s devā mies no ceļ ojumu aģ entū ras Tez Tour. Tū risma operators paveica labu darbu. Ekskursijas pirka to paš u no Teza. Viesnī cā ir labs un daudzveidī gs ē diens, lieliska pludmale un tī ra, silta jū ra. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā.2012. gada maijā . Man ļ oti patika viesnī ca. Mē s devā mies no ceļ ojumu aģ entū ras Tez Tour. Tū risma operators paveica labu darbu. Ekskursijas pirka to paš u no Teza. Viesnī cā ir labs un daudzveidī gs ē diens, lieliska pludmale un tī ra, silta jū ra. Visas istabas un pati viesnī ca pē c remonta, jaunas mē beles, oriģ inā ls dizains. Man ļ oti patika tur pastaigā ties vakaros, starp citu, var aiziet lī dz Avsalā rai, tur nejauš i uzdū ries uz vienu boutique ar nosaukumu STYLE, tas ir rakstī ts trī s valodā s un uzreiz ir telefons, lai tur varē tu iepirkties. un zvaniet. Tā pē c nā c atpū sties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sergey19771
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s kopā ar ģ imeni Yalihan viesnī cā.2112. gada aprī ļ a beigā s, maija sā kumā . Super. Visiem patika. Eleganta smilš u pludmale, ar maigu ieeju jū rā , mū su bē rni tur draiskojā s, pietiekami peldē jā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar ģ imeni Yalihan viesnī cā.2112. gada aprī ļ a beigā s, maija sā kumā . Super. Visiem patika. Eleganta smilš u pludmale, ar maigu ieeju jū rā , mū su bē rni tur draiskojā s, pietiekami peldē jā s. Baseins ar dž akuzi, kur mē s ar bē rniem trakojā mies. Ē diens labs, viss garš ī gs. Augļ i visu laiku, brokastī s greipfrū ti, apelsī ns, zemenes, ā boli. Maltī tes viesnī cā pludmalē ir pastā vī gi no rī ta lī dz vakaram, kopumā zaudē t svaru nebū s iespē jams. Ir uztura galds (kam tas vajadzī gs). Bet animā cijas nav, tikai turku nakts reizi nedē ļ ā . Mē s devā mies iepirkties uz Avsallar,
аватар gazzilla
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen atbraucu no Jalikhanas, bija 2 nedē ļ as. Pludmale super, numuriņ i tī ri, moderns dekors, visos istabiņ ā s 32 collu platekrā na TV(kā ds nav atrodams citā s š ī s kategorijas viesnī cā s). Virtuve laba , ē diens garš ī gs. … Tomēr ▾ Nesen atbraucu no Jalikhanas, bija 2 nedē ļ as. Pludmale super, numuriņ i tī ri, moderns dekors, visos istabiņ ā s 32 collu platekrā na TV(kā ds nav atrodams citā s š ī s kategorijas viesnī cā s). Virtuve laba , ē diens garš ī gs. Atš ķ irī bā no iepriekš ē jiem atpū tas gadiem Turcijā un citā s viesnī cā s ir daudz gaļ as un ne tikai vista, nav sojas. Reizi nedē ļ ā pamī š us: turku virtuve un ķ ī nieš u. Ķ ī nieš u virtuves dienā vā rī ti vē ž i, suš i, ķ ī nieš u nū deles. tika pasniegti kaut kā ī patnē ji , trī s milzī gi cepti tī tari, zivs ļ oti biež i un diezgan garš ī ga: forele, tuncis un visā di cepti (ne mazi kā citā s viesnī cā s) Augļ i labas kvalitā tes, jū nijā : arbū zi, melones (saldais), persiki, ķ irš i, plū mes Alus lielisks Tuborg ir ī paš i garš ī gs š ajā viesnī cā . Vispā r attiecī bā uz ē š anu viss ir ļ oti labi. Omianti ļ oti pieklā jī gi, izpalī dzī gi. Nevienam nedeva dzeramnaudu un viss bija kā rtī bā , izņ emot cilvē ku kas ienesa koferi istabā . viņ š burtiski paķ ē ra š o koferi un nesa to, un tad ilgi neizgā ja no istabas, gaidot atlī dzī bu, staigā jot no viena stū ra uz otru un aplū kojot griestus, sienas un citus istabā esoš os priekš metus. viesnī cas ir daž ā das, ir plaš ā kas, ir mazā kas. Vispirms bijā m iekā rtojuš ies 7. stā vā , nekad nesamierinā mies ar 1. un 7. stā vu. . 7. stā vā ir plā ns jumts un nav gaisa kondicionē š anas, pat strā dā jot visu diennakti, nevar pā rvarē t siltumu telpā , un nav ž ogi 1. stā vā , tā iet taisni uz taciņ u, pa kuru iziet visi viesnī cas viesi un visiem ir pieejamas arī tavas lietas, kuras, piemē ram, ž ā vē uz tā saucamā balkona. Un 1. stā va istabā s parastas duš as kabī nes vietā ir tikai paliktnis un aizkars un viss ū dens uz grī das. 7 stā va priekš rocī ba ir lielā ka telpa ar vannas istabu un jaunu santehniku. stā vs , un skats uz jū ru arī tur ir super. . Caur visā diem trikiem un mū su ceļ ā uz viesnī cu satiktā tautieš a personī go iepazī š anos ar viesnī cas personā lu tomē r tikā m pā rcelti uz 2. stā vu. Ī sā k sakot, viesnī cā ir daudz vā cieš u, mazā k krievu. Vā cu publika parasti ir vecā ka gadagā juma, bet uzmundrina. Var redzē t viņ us pludmalē sauļ ojoties ar augš pusi, tā da ir bilde. . .
Pā rsteidza: ziepes un š ampū nu liek istabā.1 reizi uzturē š anā s laikā , ū dens ledusskapī arī.1 reizi, bet 2.5 litri.
Tā lā k jums ir jā pasū ta š ampū ns bez papildu maksas, un jums ir jā maksā par ū deni. Tas ir tā ds ietaupī jums.
Istabā ir elektriskā tē jkanna, kuru mē s nekad neizmantojā m.
Reģ istratū rā runā tikai turku valodā un pirms kaut ko jautā , tu simtreiz domā , bet vai tas ir tā vē rts? Tik un tā nesapratī s, vai izliksies ka nesaprot. Kad pamē ģ inā ja vā ciski, tad arī nesaprata, pamā ja ar galvu un viss. Ir pā ris kas saprot, bet mē s ar viņ iem nesaskā rā mies ī stajā brī dī .
Trī s dienas prasī ju meitenē m no reģ istratū ras š ampū nu, paskaidroja uz pirkstiem, pierakstī ja istabas numuru un viss. Š ampū ns tika likts 4 reizes. Bet tas jau bija principa jautā jums.
Tā tad, pieņ emsim to rezumē t. Manuprā t uz viesnī cu var doties, jo: lieliska pludmale, numuriņ i labi un pat oriģ inā li, restorā nu un bā ru personā ls pieklā jī gs, ē diens labs, televizors kā mā jā s, kondicionieris strā dā labi . Nu, iespē jams, tas arī viss.
Jā , animā cijas nav, bet man arī tas ir pluss.
Es vairs neieš u uz š o viesnī cu, man patī k izpē tī t jaunas.
Biju kaimiņ os Ruby 5 stars, ir par 600 dolā riem dā rgā k, bet ja jau iet, tad Yalikhan ir labā k un lē tā k.
аватар Litva62
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā kam, bet mums, simpā tijas un klusuma neesamī ba bija svarī ga. Mū su istabiņ a atradā s 6. stā vā , prasī jā m augstā ku un bija pā ri jū rai lidoš anas efekts. No rī ta pē c vā cieš u parauga vī rs skrē ja "staigā t dvieļ us" - vā cieš i to darī ja no 5 no rī ta : ) - bet vietu uz sauļ oš anā s krē sliem pietika - lejā pie ū dens, pie baseina, vai gumijots - pietiek visiem. … Tomēr ▾ Kā kam, bet mums, simpā tijas un klusuma neesamī ba bija svarī ga. Mū su istabiņ a atradā s 6. stā vā , prasī jā m augstā ku un bija pā ri jū rai lidoš anas efekts. No rī ta pē c vā cieš u parauga vī rs skrē ja "staigā t dvieļ us" - vā cieš i to darī ja no 5 no rī ta : ) - bet vietu uz sauļ oš anā s krē sliem pietika - lejā pie ū dens, pie baseina, vai gumijots - pietiek visiem. Pat agrā pavasarī bija daudz garš ī gu ē dienu, viesmī ļ i bija jauki un ā tri. No mī nusiem: vā cieš iem patī k ilgi uzturē ties pie galdiņ iem, tā pē c viņ i gā ja ē st vē lā k nekā visi pā rē jie, nu, bija neliels ceļ a troksnis. Mū su kalpone bija nepieklā jī gi stulba, bet ko viņ a jautā ja, to izdarī ja un aizkustinoš i glī ti visu salocī ja.
Viesnī cā ir mī lī gs apmā cī ts aitu suns, tū ristu iecienī ts, un Nikolajs Nikolajevič s strā dā - viņ š visus ved uz ā das fabriku.
Jauka relaksē još a uzturē š anā s. Jauni spē ki mū s burtiski piepildī juš i. Un kopš maija sā kuma esam iedeguš i - nekad agrā k : )
аватар alona9
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ajā viesnī cā mums bija ģ imenes atvaļ inā jums augusta beigā s. Kopumā man viss patika. Ir, protams, tā das nianses kā ceļ a troksnis (ī paš i jū tams naktī ) un animā cijas trū kums, tač u pludmale ir pati labā kā piekrastē . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā mums bija ģ imenes atvaļ inā jums augusta beigā s. Kopumā man viss patika. Ir, protams, tā das nianses kā ceļ a troksnis (ī paš i jū tams naktī ) un animā cijas trū kums, tač u pludmale ir pati labā kā piekrastē . Telpas ir tī ras. No visiem numuriem, izņ emot pirmo stā vu, paveras lielisks skats uz jū ru. Personā ls ir draudzī gs, bet nesaprot krievu valodu. Virtuve ir lieliska š ā da lī meņ a viesnī cai. Cilvē kiem, kas meklē izklaidi, š ajā viesnī cā bū s garlaicī gi. Netā lu no ciemata: daudzi veikali, restorā ni, ceļ ojumu aģ entū ras. Netā lu no Alanjas. Ja jū s interesē smiltis, jū ra un saule - Yalihan ir lieliska izvē le. Tikai augustā tur ir ļ oti karsts, jū ra un vē jš nemaz neatsvaidzina.
аватар Selena-ledi
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta no 2010. gada 1. lī dz 8. augustam. Turcijā biju pirmo reizi un priecā jos, ka izvē lē jos Yalikhanchik! Pludmale ir vissvarī gā kais dā rgums! Smiltis, ieeja jū rā , caurspī dī gs ū dens - tikai prieks! Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, jo tā ir visplaš ā kā š ajā piekrastē ! ! Citas viesnī cas, kas atrodas tā lā k, cieš no oļ iem un akmeņ iem, bet mū su viesnī cas pludmalē to neatradī sit ! ! ! Ē ka ir moderna pē c renovā cijas, tī ra, moderna, augsto tehnoloģ iju stilā . … Tomēr ▾ Atpū ta no 2010. gada 1. lī dz 8. augustam.
Turcijā biju pirmo reizi un priecā jos, ka izvē lē jos Yalikhanchik! Pludmale ir vissvarī gā kais dā rgums! Smiltis, ieeja jū rā , caurspī dī gs ū dens - tikai prieks! Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, jo tā ir visplaš ā kā š ajā piekrastē ! ! Citas viesnī cas, kas atrodas tā lā k, cieš no oļ iem un akmeņ iem, bet mū su viesnī cas pludmalē to neatradī sit ! ! ! Ē ka ir moderna pē c renovā cijas, tī ra, moderna, augsto tehnoloģ iju stilā . "NEKO EXTRA" gan istabā s, gan teritorijā viss kompakti, ē rti, acij tī kami! Visi logi ar skatu uz jū ru! ! ! Tas ir milzī gs pluss, jo nekad nevar zinā t, kur viņ i apmetī sies, bet š eit vienmē r ir abpusē ji izdevī gs variants! ! ! Mē s dzī vojā m 4. stā vā - skats caur stikla terasi ir vienkā rš i miris! Viens ā ra baseins ar dž akuzi un bē rnu baseinu. Tie tiek iztī rī ti ar putekļ u sū cē ju)) tiek tī rī ti katru dienu! caurspī dī gs kods. bē rni peld. Internets - wi-fi ķ er pat istabā! ! ! Viņ i barojā s diezgan labi. Jā , mā jā s neviens tā neē d, lai ir tā da daž ā dī ba. Protams, par visu var sū dzē ties. bet badā necietā m, viss bija svaigi garš ī gi un skaisti! Iesaku paņ emt ar olī veļ ļ u garš otus dā rzeņ u izcirtņ us un aiziet! Un kas ir apelsī ni? pankū kas no rī ta, olu kultenis..... saldumi. . . Gaļ a, vista, zivis - bija arī !! ! Augļ i, ogas, medus. . . ī si sakot, nav problē ma! Personā ls pieklā jī gs, draudzī gs, visi noticē s pirmajā zvanā ! Viesmī ļ i lido. SPA - vanna nav slikta, pirts ir burvī ba ar eikaliptu! Viņ i arī veic masā ž as. Sejas maskas. Man patika karsto akmeņ u masā ž a. Bet š ie pakalpojumi, protams, ir par maksu. Spa strā dā jauka meitene Elena, viņ a visu izskaidros un pastā stī s individuā li - droš i sazinies ar viņ u! Jā , es arī atzī mē ju ne tikai jū ras tuvumu - vienkā rš i sasniedziet to ar roku, bet arī Avsalar pilsē tiņ u! Noteikti dodieties uz turieni vakaros, š ajā laikā pilsē ta atdzī vojas. Visur ņ ipri tirdzniecī ba, strā dā restorā ni, kafejnī cas. . . cenas 10x lē tā kas kā centros! Un kaulē jies pā rliecinoš i, tu padosies! un pat dā vanas var pasniegt dzenā jot kā es) Viņ i cienā jū s ar gardu tē ju, kamē r jū s pieskatā t preces, viņ i sazinā s krieviski, ir ļ oti izpalī dzī gi un pieklā jī gi! Nekad neesmu dzirdē jis rupjus vai negatī vus vā rdus! Ar smaidiem un sveicieniem vienmē r! Ekskursijas. . Godī gi sakot nogurdinoš as. ī paš i par brī vu uz Antā liju. . . Apnicis brauciens pa iepirkš anā s centriem, kur vienkā rš i š ausmī gas cenas (un brauciens ar jahtu, peldē š ana atklā tā jū rā . Godī gi sakot? Titā niks atpū š as . . viss sviedros, smarž o pē c dī zeļ degvielas . . nu tā...viesnī ca . . Animā cija. Aizgā jā m uz vietu, kur bū tu kluss. Animā ciju mums nevajadzē ja. Bet bijā m pā rsteigti, ka Valē rijs un Gulnā rs joprojā m vismaz nodarbojas ar vingroš anu, volejbolu, ballī tes pludmalē ar ugunskuru, bija arī turku vakars ar uzaicinā tajiem mā ksliniekiem, dejotā jiem utt. Ī sā k sakot, nav garlaicī gi) Un ja nepietiek - uz Avsalā ru - tur ir klubi un kafejnī cas. . viņ i ņ em jū s uz lielajā m diskotē kā m, ja vē laties. . kopumā - viesnī ca nepievī la! Un iekaroja. Es bū tu priecī gs tur atkal bū t!
Маленький рай. Ничего лишнего. Маленький рай. Ничего лишнего. Маленький рай. Ничего лишнего. Маленький рай. Ничего лишнего. Маленький рай. Ничего лишнего. Маленький рай. Ничего лишнего. Маленький рай. Ничего лишнего. Маленький рай. Ничего лишнего.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā mums bija ģ imenes atvaļ inā jums augusta beigā s. Kopumā man viss patika. Ir, protams, tā das nianses kā ceļ a troksnis (ī paš i jū tams naktī ) un animā cijas trū kums, tač u pludmale ir pati labā kā piekrastē . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā mums bija ģ imenes atvaļ inā jums augusta beigā s. Kopumā man viss patika. Ir, protams, tā das nianses kā ceļ a troksnis (ī paš i jū tams naktī ) un animā cijas trū kums, tač u pludmale ir pati labā kā piekrastē . Telpas ir tī ras. No visiem numuriem, izņ emot pirmo stā vu, paveras lielisks skats uz jū ru. Personā ls ir draudzī gs, bet nesaprot krievu valodu. Virtuve ir lieliska š ā da lī meņ a viesnī cai. Cilvē kiem, kas meklē izklaidi, š ajā viesnī cā bū s garlaicī gi. Netā lu no ciemata: daudzi veikali, restorā ni, ceļ ojumu aģ entū ras. Netā lu no Alanjas. Ja jū s interesē smiltis, jū ra un saule - Yalihan ir lieliska izvē le. Tikai augustā tur ir ļ oti karsts, jū ra un vē jš nemaz neatsvaidzina. Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet, atbildē š u. Mū su pā rskats vietnē ipli. ru: http://turciya. ipli. ru/showthread. php? t=524315
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums minsknata1978
Vai tālu līdz iepirkšanās ielai, lasiet tur ir firmas dizaineru apavu un somu veikals DOGO, sapņoju uzkrāties.
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Alexandr_kap
Sveiki visiem ... kas lido uz Jalikhanu 5. maijā? Esam divi, es un mana draudzene, priecāsimies par jauno kompāniju...
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Sveta1010
gaisa un ūdens temperatūra jūnijā
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Sveta1010
Pirmo reizi ar vīru ārzemēs. Gribētos uzzināt kādu apģērbu var ņemt līdzi. Gribētos sandales, flip flops, pāris topus, šortus un melnu vakarkleitu. vīrs: šorti, T-krekli. Kas man jāņem no pirmās palīdzības komplekta? un kāda ir gaisa temperatūra naktī un dienā, kā ir jūrā? kā pabarot viesnīcā un vai tur ir jauni pāri? pateicos jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
iemiesojums lilu55
Kā es saprotu, nav pieaugušo animācijas. Bet bērni mums ir svarīgāki. Un kā ir ar rotaļu laukumu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums inforgvft
‹ Viesnīca Yalihan Una 4*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря в посёлке Авсалар, рядом с собственным пляжем. Построен в 1969 году, последняя реновация проведена в 2009 году. Из всех номеров отеля открывается красивый вид на море. Отель идеально подойдёт для спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 22 км от г. Алания. 108 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Протяжённость – 110 м. Вход в море – песок.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак 07:30-10:00, поздний завтрак 10:00-10:30, обед 12:30-14:00, ужин 19:00-21:00. Шведский стол. В дневное время предлагаются закуски в Снэк баре (11:00 - 18:00).

Divan: ресторан турецкой кухни. Poseidon: рыбный ресторан.

Часы работы ресторанов 19:00-21:00. Необходима предварительная резервация.

Mediterrace Bar: 10:00-00:00.

Sunset beach Bar: 10:00-18:00.

Infra Lounge: 18:00-22:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне. Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, часы работы 10:00-12:00 / 14:00-16:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Бочче, дартс, игровая комната. 1-2 раза в неделю проводятся развлекательные программы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 158 номеров. Отель состоит из главного 6-этажного здания, двух 3-этажных корпусов Annex и девяти одноэтажных коттеджей (все номера с видом на море).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Avsallar Kasabasi Incecum, 07410, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 517 10 10,
Fax: +90 (242) 517 10 44
Tīmekļa vietne: Yalihan Una
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.