Club Mermaid Village 4*– Atsauksmes

51
Novērtējums 6.610
pamatā
51 atsaukt
№116 viesnīcas reitingā Alanja
6.5 Numurs
6.9 apkalpošana
6.5 Tīrība
9.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Šī kluba tipa viesnīca atrodas rajonā Turkler. Uzcelta 1999. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Tas sastāv no vienas galvenās 5 stāvu ēkas un trīs 3 stāvu daudzdzīvokļu ēkām. Diezgan liela sakopta, apzaļumota teritorija. Mājīgas svaigas telpas. Laba animācija. Ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар gorbunovaolga1010
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2023. gada augustā , reģ istrē š anā s bija vienkā rš i š ausmī ga, nokļ uvā m viesnī cā uz 12 stundā m, bijā m ļ oti noguruš i, nakts lidojums, 2.5 stundas ar autobusu un tad tā ds pā rsteigums, pasē dē jā m viesnī cas vestibilā vē l vienu 1. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2023. gada augustā , reģ istrē š anā s bija vienkā rš i š ausmī ga, nokļ uvā m viesnī cā uz 12 stundā m, bijā m ļ oti noguruš i, nakts lidojums, 2.5 stundas ar autobusu un tad tā ds pā rsteigums, pasē dē jā m viesnī cas vestibilā vē l vienu 1.5 stundas, kad izrā dī jā s, ka nav brī vu istabu ?? ? ??? ? , un mū s nosū tī ja uz citu viesnī cu uz dienu. Nā kamajā dienā , kad jau bijā m iekā rtojuš ies, dabiski iedeva labu istabiņ u, bezmaksas Wi-Fi (š eit maksā ) un kuponu bezmaksas masā ž ai. Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet skaista, ē diens ļ oti garš ī gs, izsalcis nepaliksi, pludmalē un baseinā ir uzkodu bā rs, var iekost, alu, dzē rienus jebkurā daudzumā , Lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiens, no viesnī cas uz pludmali pē c grafika brauc arī traktors. No animā cijas praktiski nekas nav, bē rniem vakaros mini diskotē ka, nu, pā ris reizes bija izrā de, tas arī viss. Vakaros viesnī cā bija ļ oti garlaicī gi.
Krievvalodī go darbinieku tikpat kā nav, tā pē c ir grū ti, ja nezini angļ u valodu, un attieksme pret krieviem, maigi izsakoties, nav ļ oti...Vai es te vē l doš os, noteikti nē ! Labā k ir maksā t papildus un ņ emt 5 *, kur jū s un Wi-Fi ir bez maksas, un jums nav jā maksā arī par dvieli baseinā !! ! Un vē l 6 dienas uzturoties š ajā viesnī cā , dvieļ i istabā tika mainī ti tikai vienu reizi, gultas veļ a netika mainī ta vispā r, istaba tika iztī rī ta pā ris reizes!
аватар irunaterex
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es izbaudī ju brī vdienas! Par š o naudu atpū ties labā k! Personā ls strā dā uz visiem 100! Restorā na darbinieki parasti ir smagi strā dnieki. Ē diens restorā nā ir daudzveidī gs, mā jā s ne vienmē r garš ī gs) Bet izsalcis nebū si! Istabas ir normā las. … Tomēr ▾ Es izbaudī ju brī vdienas! Par š o naudu atpū ties labā k!
Personā ls strā dā uz visiem 100! Restorā na darbinieki parasti ir smagi strā dnieki.
Ē diens restorā nā ir daudzveidī gs, mā jā s ne vienmē r garš ī gs) Bet izsalcis nebū si!
Istabas ir normā las. Tī rī ts katru dienu un dvieļ i mainī ti katru dienu.
Pludmale. Tas ir galvenais! Tī rs, mazi oļ i, ū dens tī rs un ē rts!
Mī nusi Galvenais mī nuss ir viena administratore (vā rdu neatceros), kura uzvedā s nekaunī gi, ignorē ja jautā jumus, nemitī gi murminā ja par piemaksu par labā ko numuru vai numuru pirmajā rindā ! Atvainojos par citiem administratoriem, kuri bija draudzī gi, cienī jami! Kurš tur bija, tas uzreiz atpazī s š o VIENO pū tī ti.
Un vē l viens mī nuss. Mē s bijā m izmitinā ti vienstā va dzī voklī . Attē lojiet temperatū ru telpā!
Vispā r mums nav nekas pretī tur atkal atpū sties!
аватар Anton808127
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Cena par 3+1 pē c atsauksmē m ir viena no lē tā kajā m iegā des brī dī.7+ viesnī cā m. Laba 4 zvaigž ņ u viesnī ca. Reģ istrē š anā s bija ā tra, lai gan viesnī cā ieradā mies 9:00. Uzreiz iedeva rokassprā dzes un uzaicinā ja uz brokastī m, pē c kurā m iedeva istabiņ as atslē gas. … Tomēr ▾ Cena par 3+1 pē c atsauksmē m ir viena no lē tā kajā m iegā des brī dī.7+ viesnī cā m.
Laba 4 zvaigž ņ u viesnī ca.
Reģ istrē š anā s bija ā tra, lai gan viesnī cā ieradā mies 9:00. Uzreiz iedeva rokassprā dzes un uzaicinā ja uz brokastī m, pē c kurā m iedeva istabiņ as atslē gas. Piemaksā jā m par ģ imenes istabu 90$ par 6 naktī m, bija standarts. Tas ir tā vē rts. 2 atseviš ķ as istabas, liels balkons. Diemž ē l dzirdamī ba ir laba. Istaba nav jauna, vietā m nogurusi, tā pat ir tualete un duš a. Tī rī š ana katru dienu. par istabu +
Ē diens ir ok, nav lielisks.
Brokastis niecī gas, katru dienu vā rī tas olas, olu kultenis 1 reizi 7 dienā s bija, bet bija vietē jā s omletes (amatierim).
Vakariņ as
Gaļ a ne vienmē r ir 2 reizes no 7 nebija gaļ as
Vietē jā s desas grū ti nosaukt par gaļ u.
Zivis bija 3 reizes, vienmē r nebija garš ī gas.
Bū tī bā vista ir garš ī ga.
Jū s neaizbrauksit izsalcis.
Vakariņ as
Tur vienmē r bija gaļ a, pā rsvarā vista.
Zivis vairā kas reizes, nav garš ī gas.
Ē dienu izvē le vā ja, bet varbū t tā ir uz labu, vieglā k izvē lē ties.
Serviss - ok.
Nepatika, ka uz cilvē ku tika izdalī ti tikai 2 dzē rieni. Ja vē laties vairā k, stā viet rindā vē lreiz.
Izklaide
Vakara programma, galvenokā rt tikai bē rniem.
Pieauguš ajiem tas ir pateicoties paš iem atpū tniekiem: kundzei, kungam un pā ris no viesnī cas. Kur viņ i izvē las nevis labā ko, bet gan smieklī gā ko.
Nekā das citas izklaides
Pludmale atrodas apmē ram 10 minū š u gā jiena attā lumā vai mazā k, ļ oti tuvu.
Pludmale ir netī ra, kas ir mī nuss.
Smiltis ir tumš as, jū ra tā pē c ir tikpat tumš a, tā nemaz neizskatā s pē c Vidusjū ras. Visas dienas pie ieejas ū denī bija aļ ģ u bars, neviens to netī ra.
Pludmalē ir bā rs.
Alus tajā slikts, ieliets kartona glā zē . Tajā ielej ne tikai alu, tajā ielej visu.
Dvieļ i pludmalē netiek nodroš inā ti, jā ņ em lī dzi savi.
Pludmalē viņ i gatavo un baro kū kas no rī tiem. Garš ī gi.
Viesnī cas teritorija + baseins
Š eit 5 * viss ir zaļ š , tī rs, skaists!
Ir baseina bā rs, kurā no pulksten 11 tiek pasniegtas ā trā s uzkodas: burgeri, frī kartupeļ i, picas, salā ti. Š ķ iet, ka strā dā no 11 lī dz beidzas, bet ē diens beidzas lī dz 12.30
Ir mini klubs.
Tam ir maksas pakalpojumi, nekavē joties norā diet, kas ir maksas un kas nav.
Vai jū s joprojā m ietu? Nē . Bet tikai jū ras un pludmales dē ļ .
аватар Aleksandr591879
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, nevis sliktajā m atsauksmē m. Š ajā viesnī cā iekā rtojā mies tikai otrajā dienā , ierodoties tur vietu nebija un tikā m iekā rtojuš ies viesnī cā , kas bija netā lu, bet klasi augstā k. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, nevis sliktajā m atsauksmē m. Š ajā viesnī cā iekā rtojā mies tikai otrajā dienā , ierodoties tur vietu nebija un tikā m iekā rtojuš ies viesnī cā , kas bija netā lu, bet klasi augstā k. Mums piedā vā ja atkal palikt pa nakti bez papildus maksā m, bet Mermaid mums patika vairā k, viņ š bija vairā k ģ imene, tā , kurā mē s dzī vojā m, viņ š vairā k bija paredzē ts trokš ņ ainu ballī š u cienī tā jiem. Istaba tika iztī rī ta, viss strā dā ja. Teritorija neliela, pludmale atrodas 3. lī nijā , bija jā iet kā jā m vai jā brauc ar shuttle, bet viņ iem ir sava vieta pludmalē . Ir gluda ieeja jū rā . Ē diens labs, katru dienu bija gaļ a, daudzi sū dzas par virtuvi daž ā dā s viesnī cā s. Mē s izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, lai tas bū tu garš ī gs, un izrā dī jā s, ka ir daudz daž ā du ē dienu un augļ u, saldumu. Blakus bija veikali, jā iet uz tirgu. Iespaidi no pā rē jiem ir tikai pozitī vi. Viesnī ca ir lieliska, mums ļ oti patika.
аватар Tatjana983388
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojā m ar bē rniem, bija bē rnu baseini. Jū ra bija nedaudz tā lu, bet varē ja staigā t. Bē rniem pusdienā s tika pasniegts bezmaksas saldē jums. Izklaidei mums bija putu ballī tes. Sā kotnē ji mums iedeva istabu, kuras durvis slikti aizvē rā s, bet tad mū s pā rcē la pē c š okolā des tā felī tes. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m ar bē rniem, bija bē rnu baseini. Jū ra bija nedaudz tā lu, bet varē ja staigā t. Bē rniem pusdienā s tika pasniegts bezmaksas saldē jums. Izklaidei mums bija putu ballī tes. Sā kotnē ji mums iedeva istabu, kuras durvis slikti aizvē rā s, bet tad mū s pā rcē la pē c š okolā des tā felī tes. Ē diens izcils. Laba viesnī ca, diezgan piemē rota budž eta brī vdienā m.
аватар yfostyak
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tieš ā m skaista, kā bildē , viss apstā dī jumos, palmā s, pietiekami daudz baseinu, ir baseina bā rs, kur var baudī t picas un daž ā das degustā cijas pie DJ OZZY mū zikas, kur vakaros izklaidē pieauguš os un bē rnus ( paldies Berke un DJ OZZY) viņ i tiecas pē c slavas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m skaista, kā bildē , viss apstā dī jumos, palmā s, pietiekami daudz baseinu, ir baseina bā rs, kur var baudī t picas un daž ā das degustā cijas pie DJ OZZY mū zikas, kur vakaros izklaidē pieauguš os un bē rnus ( paldies Berke un DJ OZZY) viņ i tiecas pē c slavas. Ē dienā arī patika ē st zupas, gaļ u, zivis, daudz siera, vī nu, zaļ umus, saldumus, augļ us, saldē jumu no 15-16.00. Vienī gais mī nuss ir pludmale, tā netiek kopta, pā rsteidzoš i, ka ir 5 zvaigž ņ u viesnī cas ar tā dā m paš ā m pludmalē m. Bet mē s nebijā m sarū gtinā ti, daž reiz devā mies uz Kleopatras pludmali par 1 dolā ru vienā virzienā uz 20 minū tē m. braukt (labā k uz akvaparku tur ir jū ra un teritorija labā ka). Kleopatras pludmale ir bezmaksas.
аватар Alladm
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Turcijā.1 reizi, pirms tam bija Ē ģ iptē Hurgadā . Uzturē jā s š ajā viesnī cā.8 dienas. Sem "Esmu kopā ar 10 gadī gu meitiņ u. Kopumā atvaļ inā jums izdevā s. Bet lielā kā problē ma man bija Turcijas klimats - karsts un mitrs un smacī gs, visu laiku svī st. … Tomēr ▾ Turcijā.1 reizi, pirms tam bija Ē ģ iptē Hurgadā . Uzturē jā s š ajā viesnī cā.8 dienas. Sem "Esmu kopā ar 10 gadī gu meitiņ u. Kopumā atvaļ inā jums izdevā s. Bet lielā kā problē ma man bija Turcijas klimats - karsts un mitrs un smacī gs, visu laiku svī st. Mana galva visu laiku griezā s un sā pē ja, nā cā s dzert tabletes. Ē ģ iptē gan karsts, bet sauss un karstumu vieglā k panest. Viesnī cas plusi: teritorija maza, bet tī ra, zaļ a, kopta, daudz no apstā dī jumiem, ziediem. Kontingents ir 95% holandieš i, vā cieš i, itā lieš i, briti - Eiropa. (Kas mums patika - esam noguruš i no savā m mā jā m un ) Bija 1-2 ukraiņ u ģ imenes un daž i krievi. Tā pē c viss ir kulturā la, pieklā jī ga, mierī ga, restorā nā rindu nav, neviens n" nebija redzē ts, 23.00 viesnī ca jau guļ . Personā ls ir pieklā jī gs. Negatī vu attieksmi pret mums, kā imigrantiem no NVS, no darbinieku puses (kā rakstī ja iepriekš ē jā s atsauksmē s) nemanī jā m. Ē diens labs (salī dzinā jumā ar Ē ģ ipti tuvā ks mū sē jam), svaigs, ar gremoš anu problē mu nebija. Augļ i (ā boli, plū mes, aprikozes, persiki, arbū zi, melones). Gaļ as izvē le nav liela, bet vienmē r bija 2-3 gaļ as ē dieni, daudz salā tu. pilna utt. Istaba laba (labā ka nekā mums bija Ē ģ iptē.4*). Svaigs remonts, plazma, daudz gaismas, apgaismojums, kondicionieris nav trokš ņ ains. Bā rā ir ū dens. Viss strā dā ja. Bija tikai viena neliela problē ma - sā kusies pilē š ana no kondicioniera - tika novē rsta uzreiz stundas laikā . Tī rī ts katru dienu. Gulta tika mainī ta 3 reizes 8 dienā s (tikai vienu reizi palags bija kaut kā dā s ceriņ u plankumainī bā s). Seifu nepaņ ē mā m (3 dolā ri dienā ), vē rtslietas bija slē gtas koferī . Zā dzī ba netika novē rota, lai gan telefoni nebija aizvē rti. Dzeramnaudu neviens nekur neprasī ja. Pē cpusdienā pie baseina saldē jums bē rniem. Animā cija tikai viesnī cā (pludmalē nekā ) - ū dens aerobika, ū denspolo, vakara kultū ras programma, katru reizi savā dā ka. Bē rniem bija animā cija, nezinu kā da, (mans bē rns negā ja) rotaļ u laukums darbojā s. Bet problē ma ir tā , ka viss ir angļ u un holandieš u valodā , ļ oti maz krieviski. Tur gan bija krievu animatore (ko uzzinā ju 6. atpū tas dienā , nejauš i noklausī jos viņ as sarunu ar krievu tū risti, pirms tam viņ a runā ja tikai angliski). Arī reģ istratū rā krievu valoda ir vā ja. Bet 30 angļ u vā rdu krā jums palī dzē ja man izskaidrot darbiniekiem, ko viņ i nesaprata - viņ i iemā cī jā s pā rē jā laikā . Es aizmirsu paš u svarī gā ko - viesnī cas fotogrā fijas ir ļ oti novecojuš as. viņ iem ir vismaz 3-5 gadi. Pē c foto, viesnī ca atrodas klajā laukā , tā nav. Tur jau viss ir iekā rtots. Blakus viesnī cai no kalnu puses uzcelta jauna viesnī ca, š ogad ir nopelnī jusi (skat. manas bildes). Arī pieņ emš anas pusē notiek bū vniecī ba, tač u sezonas laikā darbi netiek veikti. Pludmales virzienā strā dā arī.2 jaunas viesnī cas, tā pē c Mermaid Village izrā dī jā s 3. lī nijā , 600-700 m lī dz pludmalei. Tas ir lielā kais viesnī cas mī nuss. Ceļ š uz pludmali ir bruģ ē ts ar flī zē m, bet, dodoties uz pludmali, tiek domā ts par atkritumu urnā m, celtnieku kazarmā m, bū vlaukumu. Paravozik dodas uz pludmali 5 reizes dienā . Kopumā teritorija ir tikai stipri apbū vē ta. Augļ u dā rzi, par kuriem lasī ju iepriekš ē jā s atsauksmē s, sen vairs nav, ir celtniecī ba un strā dā viesnī cas. Netā lu atrodas neliels iepirkš anā s centrs, ā das veikals (kur cenas ir trakas, pirkt neko nemaksā ), ja gribas vairā k iepirkties, jā brauc uz Alanju (17 km), vai Avsalā ru (5 km). Otrs lielais viesnī cas trū kums ir pludmale - maza, ieeja jū rā - oļ iem vajag apavus, nav animā cijas, maksimums 20 cilvē ki, visi ā rzemnieki sē ž pie baseina dienā m. Salī dzinot ar to paš u Ē ģ ipti, pē dē jā s pludmale un jū ra uzvar ar rezultā tu 10:1. Tur jū ra tī rā ka, skaistā ka, koraļ ļ i, zivis, smiltis. Tā pē c viesnī cu varu ieteikt ģ imenei "m ar bē rniem (bē rnu ir daudz, bet ā rzemju), veciem cilvē kiem. Jaunieš iem un ā ra entuziastiem te bū s garlaicī gi, arī diskotē ku klubu rajonā nav. t ieteiktu visiem kam vajag labu lielu pludmali un jū ru arī . Bet iekš ā nā kamgad braukš u uz Ē ģ ipti, par to paš u naudu var labā k atpū sties un klimats labs.
аватар Aleksandr75
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies 2013. gada jū nijā . 1. Mē s (es, mana sieva un seš gadī gā meita) lidojā m ar TEZ, Tatarstan Airlines. Cilvē ki, nekā dā gadī jumā nejaucieties ar š o aviokompā niju! Transfē rs no lidostas uz viesnī cu bez jautā jumiem, viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2013. gada jū nijā .
1. Mē s (es, mana sieva un seš gadī gā meita) lidojā m ar TEZ, Tatarstan Airlines. Cilvē ki, nekā dā gadī jumā nejaucieties ar š o aviokompā niju! Transfē rs no lidostas uz viesnī cu bez jautā jumiem, viss kā rtī bā .
2. Check-in arī laba, agri no rī ta iekā rtojā s bez jautā jumiem. Un 20 dolā ri pasē ļ ā va man izvē lē ties numuru pē c savas izvē les.
3. Mū su numurs bija standarta, ē nainā pusē ar skatu uz baseinu. Gaisa kondicionieris tika ieslē gts reti. Pati istaba ir tī ra un labi uzturē ta. Mē beles, santehnika lieliskā stā voklī , LCD TV 32 collas BEKO, seifs viss darbojā s labi.
4. Uzturs. Kad ieradā mies, viesnī cā vē l bija maz cilvē ku, tā pē c pie mums restorā nā atradā s viesmī lis, kurš pasniedza dzē rienus un notī rī ja š ķ ī vjus. Kad viesnī ca bija pilna, viesmī ļ a vairs nebija, bija vairā k darba, pat nā cā s viņ us “noķ ert”, bet par darbu sū dzī bu nebija, labi padarī ts. Ē diens labs, viss garš ī gs, ē st var visu un nebaidī ties par vē deru. Bā ri arī labi, var dzert un ē st (pludmale, baseins).
5. Pludmale nav lieliska, bet normā la. Starp citu, viesnī ca atrodas seš simt metru no jū ras, bet treileris kursē normā li, pē c grafika. Smiltis, oļ i pie ieejas jū rā . Sauļ oš anā s krē slu bija vairā k nekā pietiekami visiem. Matrač i pludmalē par 0.5 eiro, sauļ oš anā s krē sli par brī vu, dvieļ i. Matrač i pie baseina, sauļ oš anā s krē sli bez maksas, dvieļ i.
6. Animā cija viesnī cā , manuprā t, ir laba. Vairā k, protams, ieslodzī ts ģ imenes brī vdienā m. Animā cijas komanda no Gruzijas - izcili, talantī gi puiš i! Sveiki, Ariel un Marija! Sazinoties ar viņ iem, jū s jū taties kā draugu lokā ! Katrs no puiš iem ir talantī gs savā veidā . Ariels lieliski dzied, Marija atdarina putnus, Laš a rā da trikus. Animā cija tikai viesnī cā , pludmalē animā cijas nav.
7. Apkalpoš ana augstā lī menī , personā ls atsaucī gs, lai gan krievu valodu parasti zina tikai divi, minimā las angļ u vai vā cu vai holandieš u valodas zinā š anas, bet labā k turku.
8. Kontingents: holandieš i 85%, bija norvē ģ i un briti. No mū sē jiem: ir divpadsmit baltkrievi, septiņ i ukraiņ i, pa seš iem kazahi un krievi, tā da saliedē ta komanda. Holandieš i mani pā rsteidza: viņ i ir ā rkā rtī gi pasī vi un neinteresanti garlaicī gi cilvē ki. Spriediet paš i: konkursā Mister Hotel piedalī jā s divi baltkrievi, viens padomju pastā vī gā dzī vesvieta Vā cijā un turks, kurš dzī vo Holandē .
9. Teritorija č etriniekiem nav maza 13000m. Ļ oti tī rs un kopts, skaists. Ir slidkalniņ i, strā dā pē c grafika, maksas restorā ns, veikali ar ne pā rā k augstā m cenā m.
10. Ir tikai viens trū kums, manuprā t: maksas Wi-Fi (5 eiro dienā ), kas turklā t nedarbojas ī paš i labi.
аватар 777na
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lidojā m no Turcijas aviokompā nijas TezTour, viss kā rtī bā . Lidmaš ī nā mū s paē dinā ja tā pat kā biznesa klasē (spriež ot pē c tā , ka pagā juš ajā gadā lidojā m ar savu aviokompā niju un mums nepietika ekonomiskā s klases pā rtikas un iedeva no biznesa klases). … Tomēr ▾ Lidojā m no Turcijas aviokompā nijas TezTour, viss kā rtī bā . Lidmaš ī nā mū s paē dinā ja tā pat kā biznesa klasē (spriež ot pē c tā , ka pagā juš ajā gadā lidojā m ar savu aviokompā niju un mums nepietika ekonomiskā s klases pā rtikas un iedeva no biznesa klases). Mē s lidojā m naktī , no vienas puses, tas bija neē rti, bet no otras puses, mē s ieradā mies agri no rī ta un mums bija pilna diena, tā pat kā izbraucot - izbraucā m no viesnī cas 18-00, visa diena peldē š anai utt. Viesnī ca: Ieradā mies 9-30 no rī ta, reģ istratū rā pasniedza dā vanu degvī na pudeles veidā , kas dekorē ta ar dekupā ž u, devā s brokastī s un pē c 15 minū tē m saņ ē ma numuru atslē gas (2 ģ imenes ar bē rniem) . Ē diens izcils, gaļ as maz, bet augļ u, dā rzeņ u visā dā s formā s pietiek, kā arī zivis, salā ti un saldumi. Dzē rieni (no alkoholiskā baltvī na un dī zeļ a kokteiļ a) patika visiem, izņ emot tā saucamā s sulas automā tos - tā ir tikai tonē tā gā ze. daž ā du garš u ū dens. Bē rniem ļ oti patika pica un gozleme kū kas (tā tā s sauc). Numuru uzkopš ana ar veļ as maiņ u 6 reizes nedē ļ ā . Ņ emiet vairā k mazos dolā rus - ja atstā siet dzeramnaudu, tad gultas bū s saklā tas vienkā rš i pasakaini - sirsniņ as, gulbji utt bū s no dvieļ iem un svaigiem ziediem. Lielā kā daļ a darbinieku saprot krievu vai angļ u valodu. No kontingenta 70% holandieš u, pā rē jie ir vā cieš i, beļ ģ i, krievi, ukraiņ i, turki. Daudzi ar maziem bē rniem.
Apkā rt ir daudz nepabeigtu viesnī cu, bet tā s ir nosegtas ar tī klu un nekā di netraucē , jo. tur nekā di darbi nenotiek. Mums teica, ka tas ir ar nolū ku, no maija lī dz oktobrim bū vlaukumi ir aizsaluš i, lai sezonas laikā netraucē tu tū ristiem. Ja tā , tad turkiem pieci punkti. Mū su frī ki kuļ visu diennakti, uzspļ aujot uz kaimiņ iem.
Tur ir 6 baseini: 2 galvenie, 1 ar slidkalniņ iem, 1 iekš telpu turku pirtī , un tad treš daļ a iziet uz ielu un 2 bē rniem, bē rniem tur bija plaš ums, mans jaunā kais tur iemā cī jā s peldē t un nirt. Lī dz pludmalei kā jā m 600 metri, bet kurš negrib iet karstumā - tiem no 9 lī dz 17:30 pa apli viesnī ca-pludmale-viesnī ca ik pē c 45 minū tē m. vada bezmaksas piekabi ar traktoru-traktoru. Pludmalē alus un ū dens ir bezmaksas no 10 lī dz 18, cilvē ku maz, pludmale tiek regulā ri uzkopta, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir duš a (jū ra ļ oti sā ļ a), tualete un volejbola laukums. Tiesa, to vajag spē lē t č ī bā s, jo. Dienas laikā smiltis kļ ū st ļ oti karstas. Ieeja jū rā ir apmierinoš a, smiltis ir ar oļ iem, ir lielas bedres, bet, uzsitot tā m ar kā jā m, viņ i pē c divā m dienā m pē tī ja to atraš anā s vietu. Mierī gā laikā caur masku var vē rot mazas un vidē jas zivis. Tie tevi nolobī s – iekodī s kā jā s griezumiem, noņ emot atmiruš o ā du, tad tā labā k sadzī s.
Animā cija - lieliski piemē rota gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Pa dienu pie baseina notiek spē les un sacensī bas, vakarā diskotē kas visiem. Vakari arī mijas, vienu vakaru - konkurss atpū tniekiem (piemē ram, "viesnī cas labā kais pā ris"), nā kamajā vakarā - pieaicinā tie mā kslinieki (piemē ram, ansamblis "Turku nakts"). Animatoru spē ja konsekventi izskaidrot spē les noteikumus 4-5 valodā s ir pelnī jusi cieņ u.
Netā lu no viesnī cas atrodas tirgus un ā das fabrika, nedaudz pa kreisi uz moš ejas pusi ir vietē jais veikals, kur var nopirkt lē tu kafiju, tē ju, saldumus lī dzi ņ emš anai. Labā k ir doties uz bazā ru Avsalā rā , kur izeja darbojas treš dien un svē tdien lī dz pulksten 18:00. Netā lu no viesnī cas ir dā rzi ar apelsī niem un citroniem (gā jā m paņ emt nedaudz augļ us, kas palikuš i no vecā s raž as, garš ī gi!! ! ). Iesaku doties ar jahtu Kral 07 atpakaļ ceļ ā uz interesantu š ovu (nirš ana no Aleksa augstā s klints). Kopumā visi bija apmierinā ti (tikai manai mā sai pludmale nepatika)
Возле отеля В ресторане Выигрыш в конкурсе Племянница и сын с анниматором Аней На яхте Вход в ресторан Вагончик до моря
аватар swettac
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā atpū tā mies no 24. lī dz 31. augustam. Braucā m ar kompā niju 6 pieauguš ie un 4 bē rni. Biļ eti paņ ē mā m seš us mē neš us (agrī nā rezervā cija) no tū res. izcila attieksme, neskatoties pat uz daž ā m negatī vā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 24. lī dz 31. augustam. Braucā m ar kompā niju 6 pieauguš ie un 4 bē rni. Biļ eti paņ ē mā m seš us mē neš us (agrī nā rezervā cija) no tū res. izcila attieksme, neskatoties pat uz daž ā m negatī vā m atsauksmē m.
Ceļ š no lidostas ilga ap 2.5h, atbraucā m ideā li, š oferis vienkā rš i super, ā trumu nepā rkā pa.
Uzreiz pē c ieraš anā s viesnī cā sā kā s mū su "piedzī vojums". Reģ istratū rā mums teica, ka mū su istabas diemž ē l nav pieejamas (tā s izmeta Tez tū rē , sakot, ka ir pā rapdroš inā tas un pā rdod papildus istabas). Piedā vā ja uz 2 ģ imenē m (2 pieauguš ie + 2 bē rni) pē c viena standarta, mē s, protams, nepiekritā m, jo ​ ​ pā rmaksā jā m par š ī m Ģ IMENI. . Lū dza piezvanī t administratoram, "lielais priekš nieks", kā mē s viņ u saucā m, nezinā ja. Krievu vispā r un izsauca tulku. Š eit mē s visi 10 atnā cā m uz viņ a kabinetu un sā kā m skaidrot situā ciju. Bet viņ š ļ oti mierī gi paskaidroja, ka nekā di nevar mums palī dzē t un ka mums jā iedziļ inā s viņ u situā cijā . Uz to visu mē s viņ am piedā vā jā m, ka paliksim gulē t viņ a birojā uz ā das dī vā niem. Pē c pusstundas slī pē š anas viņ š mums piedā vā ja nokā rtoties standartos uz 2 dienā m un saņ emt kompensā ciju par š o....Saņ ē mā m ļ oti labu atlī dzī bu: 1. Seifa lietoš ana bez maksas, 2. Masā ž a, pī lings - par visi (un viņ i to izdarī ja ļ oti labi, domā jā m, ka vispirms pievils un krā ps), 3. Maksas a la carte restorā na apmeklē jums (mē s paš i pasū tī jā m ē dienkarti), 4. Somas un T-krekli dā vanā ar viesnī cas logotips.
Ir pagā juš as 2 dienas, mē s dabiski vairs negribē jā m nest visas savas mantas un koferus un nolē mā m palikt savā s istabā s.
Kopumā pā rē jais bija labs. Jū ra tieš ā m nav tā lu, kā das 10 minū tes kā jā m, lē nā tempā . Viesnī cas teritorija ļ oti kopta, liela un skaista. Animā cija mū s pievī la, var teikt, ka vienkā rš i nav, tikai bē rniem vakarā un tad vienmuļ a programma. Diskotē ka viesnī cā tikai treš dienā s un sestdienā s, un vakarā pieauguš ajiem vienkā rš i nav ko darī t viesnī cā .
No ekskursijas paņ ē mā m trī s ekskursijas - akvaparks, PIRĀ TU jahta bē rniem - TIKAI SUPER PREZENTĀ CIJA, un dž ipu kanjons - mums visiem ļ oti patika un atstā ja neaizmirstamu iespaidu.
Mana draudzene piedalī jā s MISS kluba nā riņ ā - spē lē ja vienkā rš i super, visi krievi bija par viņ u, bet nez kā pē c ieguva 2. vietu (1 punktu nepietika). Pirmo paņ ē ma kā da angliete, bet tad mums pateica, ka tur viss ir nopirkts un uzvarē tā ja vā rds jau zinā ms iepriekš .
Izbraukš anas priekš vakarā mū s izsauca uz reģ istratū ru un piedā vā ja atbrī vot telpas 4-30 no rī ta (kamē r mums bija autobuss 6-50), viņ i atkal atsaucā s uz lielo reģ istrā ciju, viņ i saka, ka mē s atkal jā ievada viņ u pozī cija. Protams, mē s nepiekritā m, pat par kompensā ciju.
Ī sā k sakot, viesnī cā ir ļ oti maz krievu, lielā kā daļ a ir vā cieš i, kas stulbi guļ uz solā riju no rī ta lī dz vakaram, tā pē c viņ i viņ iem visiem ir DZĪ VES SAIMNIEKI, un mē s tā di esam, bet jū s nemā nī siet Krievi, kā saka, kur sē di, tur nokā p.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vitka.minka
nav paskaidrojumu
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums 6502397959
izņemot Beeline
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums juliadidus
Mēs vēlamies doties uz šo viesnīcu: divi vecāki, dēls 16 gadus vecs un meita 6 gadi
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums nelli91
Braucam jūlijā, baidos, ka istabā būs karsti.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Zena31
Jūra ir ļoti noraizējusies, ļoti tālu, baidos, ka bērni nenogurtu no visa karstuma karstumā. Ļoti gaidu atbildi!!!!paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums mermaidvfdrg
‹ Viesnīca Club Mermaid Village 4*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель клубного типа расположен в районе Турклер. Построен в 1999 году, последняя реставрация сделана в 2012 году. Состоит из одного главного 5-этажного здания и трех 3-этажных корпусов Apartment. Достаточно большая ухоженная, зеленая территория. Уютные свежие номера. Хорошая анимация. Для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 110 км от аэропорта г. Анталья, в 16 км от г. Аланья, в 500 м от торгового центра Турклер, в 3 км от поселка Авсаллар, в 5 км от Конаклы.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный, с прямым входом, в 600 метрах от отеля (через дорогу). Можно дойти по подземному переходу или доехать на бесплатном автобусе (курсирует 6 раз в день). Бар на пляже: бесплатно. Шезлонги и зонтики предоставляются бесплатно, пляжные полотенца и матрасы — за дополнительную плату.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), обслуживание номеров (платно), Wi-Fi платно, ТВ-салон, 1 конференц-зал (на 80 чел.), 2 ресторана: 1 основной ресторан «Worldcuisine» — турецкая и международная кухни, 450 чел., 1 a la carte ресторан турецкая и международная кухни, 80 чел., открыт с июня по сентябрь (по предварительной записи — платно), 5 баров, магазины, 2 открытых бассейна без подогрева, 1 крытый бассейн без подогрева, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), магазины, шаттл-бас (Алания-Авсаллар-Конаклы, платно. 1 раз в неделю бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 детских открытых бассейна, детский клуб (4-12 лет), легкая анимация, мини-дискотека, игровая комната, детский буфет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports 4 водные горки, теннисный корт бесплатно (с бетонным покрытием), освещение теннисного корта платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, игровые автоматы платно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 204 номера.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон, сейф (платно), Wi-Fi (платно), мини-бар бесплатно (в день заезда вода и минеральная вода), набор для приготовления чая/кофе (кроме стандартных номеров), ванная комната, фен, терраса/балкон. Уборка номера (6 раз в неделю, кроме воскресенья)​, смена постельного белья (3 раза в неделю), ссмена полотенец (2 раза в неделю).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Turkler Mevkii Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 524 59 80
Fax: +90.242 537 64 69
Tīmekļa vietne: Club Mermaid Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.