Sirius Deluxe Hotel 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 8.510
№25 viesnīcas reitingā Alanja
8.3 Numurs
8.9 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Vidusjūras piekrastē, blakus savai pludmalei. Viesnīca tika uzcelta 2015. gadā un pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm un jauniešu atpūtai, pāriem un aktīviem ceļotājiem.Vairāk →
аватар kattygoncharuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesmī lī ga viesnī ca, satikā m, piedā vā jā m dzē rienus un apmetā mies 15 minū š u laikā (lai gan lī dz reģ istrē š anā s laikam vē l bija ilgs laiks) • Restorā ns: Daudz ē dienu, no kuriem izvē lē ties (vistas, zivis, liellopu gaļ a daž ā dā s š ķ irnē s), vē lā s brokastis un vakariņ as, uzkodu bā rs pludmalē (ē st var visu dienu). … Tomēr ▾ Viesmī lī ga viesnī ca, satikā m, piedā vā jā m dzē rienus un apmetā mies 15 minū š u laikā (lai gan lī dz reģ istrē š anā s laikam vē l bija ilgs laiks)
• Restorā ns:
Daudz ē dienu, no kuriem izvē lē ties (vistas, zivis, liellopu gaļ a daž ā dā s š ķ irnē s), vē lā s brokastis un vakariņ as, uzkodu bā rs pludmalē (ē st var visu dienu).
Zivju dienā nā ciet vakariņ ā s tieš i pulksten 19:00, pretē jā gadī jumā jū s atradī sit tikai zivju kaulus
Ļ oti forš i viesmī ļ i ieskauj jū s ar rū pē m un atceras visu, kas jums patī k
• dzē rieni:
Pludmales bā rs (ir viesmī ļ i)
Vestibila bā rs ir atvē rts visu diennakti (ir viesmī ļ i)
Kokteiļ i garš ī gi, alus labs.
Ir forš s kazeņ u vī ns
• Spa:
Sā ls istaba (bezmaksas)
Hamam (bezmaksas)
sauna (bezmaksas)
Masā ž as un procedū ras $
• Istabas:
Istaba laba, tī ra, viss jauns, saimnieces tī ra katru dienu (smieklī gi un smieklī gi, patī k jokot).
• Jū ra:
maiga ieeja
Pontons (ū dens ir ļ oti tī rs) Pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu
Ir iespē ja noī rē t bungalo par 20 € ar privā tu mini izeju jū rā no mola.
• A la carte
Pilnī ga neveiksme!
Vietnē ir uzskaitī ti 2 restorā ni - itā ļ u un turku, itā ļ u valoda nedarbojas
Nosē š anā s restorā nā netiek aprē ķ inā ta, ē diens nav garš ī gs (
nav jē gas doties vakariņ ā s, jo ē diens ir vē l labā ks galvenajā restorā nā ).
• Animā cija:
Tā vienkā rš i nav, katru vakaru notiek dejas bē rniem, kā dreiz bija konkurss Miss Hotel un tas arī viss, es vispā r klusē ju par turku deju un dziesmu vakariem
Problē ma ir ar mū ziku.

Viesnī cas galvenais akcents ir personā ls, jo ī paš i viesu attiecī bas Nigina, cilvē ks, kurš palī dzē s jebkurā situā cijā

Atseviš ķ a saruna par teztour_ukrain, kas mū s aizveda no viesnī cas izbraukš anas dienā un braucā m aizsmakuš ā autobusā.2, 5 stundas (gids nezina marš rutu, š oferis arī ).
Lī dz š im gadam nebija pieturas ceļ ā uz viesnī cu un no viesnī cas, bet tagad jū s atved uz bazā ru, jo tū roperatoram, protams, ir lī gumi ar tirgiem un veikaliem, puiš i, tas jau atbilst .
аватар svetlanalug
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka viesnī ca ar nelielu kompaktu teritoriju. Jū ra atrodas 3 metru attā lumā no viesnī cas izejas. Personā ls ir uzmanī gs un ļ oti pieklā jī gs. Tī rī ba visaugstā kajā lī menī . Animā cija bē rniem un pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca ar nelielu kompaktu teritoriju. Jū ra atrodas 3 metru attā lumā no viesnī cas izejas. Personā ls ir uzmanī gs un ļ oti pieklā jī gs. Tī rī ba visaugstā kajā lī menī . Animā cija bē rniem un pieauguš ajiem. Wi-Fi visur.
аватар Oleksandr_TOMASHEVSKYI
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista viesnī ca, lielisks personā ls. Viesnī ca ir svaiga, un numuri ir labi. Ē diens daž viet bija ne pā rā k labs, piemē ram, krabji bija slikti. Jū ras velš u ir maz. Pludmale laba, teritorija kompakta, kopta. Pamatī gs piecinieks, manuprā t. … Tomēr ▾ Skaista viesnī ca, lielisks personā ls. Viesnī ca ir svaiga, un numuri ir labi. Ē diens daž viet bija ne pā rā k labs, piemē ram, krabji bija slikti. Jū ras velš u ir maz. Pludmale laba, teritorija kompakta, kopta. Pamatī gs piecinieks, manuprā t. Blakus bija viss: veikali, restorā ni, aptiekas un daudz kas cits. Kopumā viesnī ca ir skaista, esam gatavi tur doties vē lreiz, bē rniem ļ oti patika. Š ī viesnī ca ir piemē rota tieš i ģ imenē m ar bē rniem, viss bija pieklā jī gi, cē li, nebija tā du tū ristu, ar kuriem negribē tu bū t tuvumā .
аватар radmilautlik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, mums ļ oti patika. Svaigs kompakts un mā jī gs. Mums nepatī k lielas viesnī cas, kur neapnī k staigā t pa teritoriju, bet vajag braukt ar maš ī nā m. Lai gan daudziem patī k. Kopumā mums patī k, ja viss ir pa rokai. Viesnī cā viss ir pā rdomā ts. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, mums ļ oti patika. Svaigs kompakts un mā jī gs. Mums nepatī k lielas viesnī cas, kur neapnī k staigā t pa teritoriju, bet vajag braukt ar maš ī nā m. Lai gan daudziem patī k. Kopumā mums patī k, ja viss ir pa rokai. Viesnī cā viss ir pā rdomā ts. Tur es izgā ju š eit, un viss ir pastaigas attā lumā ) Pakalpojums ir lielisks. Personā ls patieš ā m rū pē jas par viesiem. Viesnī ca, protams, atrodas pirmajā lī nijā , bet patiesī bā š eit nav pludmales. Tas ir ļ oti mazs un š aurs, bet kopumā labs smilš ains. Saulrieta smiltis, bet asas. Pā ris metri un dziļ ums. Kas mums ļ oti patī k. Mums nepatī k plunč ā ties seklā ū denī , bet tas bū s neē rti mā miņ ai ar maziem bē rniem, jums rū pī gi jā uzrauga bē rns. Ja bē rni prot peldē t, tad var droš i iet. Vē l ļ oti labi, ka no viļ ņ iem ir slē gti divi viļ ņ lauž i. Un pats galvenais, ir liela mola. Ļ oti ē rti ar daudziem sauļ oš anā s krē sliem. Viesnī ca kopumā nav pā rslogota, nezinu, kas te notiks sezonas maksimuma laikā , bet mē s paredzē jā m, ka cilvē ku bū s daudz vairā k, ņ emot vē rā teritorijas lielumu. Bezmaksas internets numuros un visā viesnī cā . Darbojas labi. Nu par ē dienu arī nav sū dzī bu. . Ļ oti labs ē diens, bet bez smalkumiem. Izvē le ir pietiekami liela. Alkohols ir vietē jais. No importa ir tikai daž i absolū tā degvī na veidi un vē l pā ris veidi. Ē dienu sev tī kamu atradī s katrs, un gaļ as ē dā jiem un veselī ga ē diena cienī tā jiem, tā teikt, viss ir pieejams. Arī par cipariem sū dzī bu nav. Istaba ir plaš a un viss izskatā s svaigs. Viesnī cai nebija laika nolietoties. Dzī vojā m standartā . Maza vannas istaba. Kombinē ta vannas istaba. Duš as kabī ne. Diezgan liels televizors. Bezmaksas seifs. Viss ir darba kā rtī bā . Un garlaicī gi te nebū s, lai gan pē c vienpadsmitiem viesnī cā vairs nav ko darī t. Bet vakarā ir labas izrā des. Dienas laikā neuzbā zī ga animā cija. Ir laba animā cija bē rniem. Tā tad kopumā cenas kvalitā te ir 100%. Galu galā es vē los pateikties mū su ceļ ojumu aģ entam jau vairā kus gadus, viņ š mums ir izvē lē jies atvaļ inā juma iespē jas un mē s vienmē r esam ļ oti apmierinā ti. Mums kā vienmē r bija brī niš ķ ī ga diena!
аватар medynskyialexandr
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu pē c drauga ieteikuma. Bija piedā vā jums 70 eiro papildus un istaba ar skatu uz jū ru bez gaidī š anas un es to izmantoju. Viesnī cas teritorija ir laba, lai arī neliela. Piekrastes josla arī neliela, bet paplaš inā ta ar pontona palī dzī bu, man te viss derē ja. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu pē c drauga ieteikuma. Bija piedā vā jums 70 eiro papildus un istaba ar skatu uz jū ru bez gaidī š anas un es to izmantoju. Viesnī cas teritorija ir laba, lai arī neliela. Piekrastes josla arī neliela, bet paplaš inā ta ar pontona palī dzī bu, man te viss derē ja. Internets labs, ē diens izcils. Vienī gais viesnī cas mī nuss ir tas, ka tā atrodas ļ oti tā lu no lidostas, citā di viss ir kā rtī bā .
аватар pedrodisciple
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gatavojoties nā kamajam atvaļ inā jumam, devos uz viesnī cas lapu un pamanī ju, ka pirms gada aizmirsu atstā t atsauksmi. Labot. Mē s ieradā mies ap pusnakti, tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz, jo bijā m vienī gie. Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru otrajā stā vā . … Tomēr ▾ Gatavojoties nā kamajam atvaļ inā jumam, devos uz viesnī cas lapu un pamanī ju, ka pirms gada aizmirsu atstā t atsauksmi. Labot.
Mē s ieradā mies ap pusnakti, tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz, jo bijā m vienī gie. Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru otrajā stā vā .
Teritorija pie viesnī cas ir mazā kā , ko esmu redzē jis, tā pē c arhitekti ļ oti centā s uz š ā da pleķ ī š a novietot visu nepiecieš amo. Pirmajā stā vā reģ istratū ra, visas viesistabas sā kot no pirmā un uz augš u, mī nus pirmajā stā vā ir restorā ns ar skatu uz jū ru un izeju uz baseinu uz ielas, mī nus otrajā stā vā biljarda zā le, pirts, apsildā ma baseins utt. , kā arī izeja uz jū ru. Ja nopietni, nokā pjot ar liftu no savas istabas uz mī nus otro stā vu un paejot 50 metrus pa ē kas gaiteņ iem, jū s dodaties tieš i uz pludmali un pludmales bā ru. Vispā r man tā bija vilš anā s, jo man patī k staigā t pa teritoriju un jo vairā k zaļ umu, jo labā k.
Ē diens bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs, pat brokastī s, papildus tradicionā lajā m pā rslā m un visu veidu sieriem bija ē dieni, kas bija apmierinoš ā ki. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir pā rpilnī ba, daudz daž ā du gaļ as un dā rzeņ u ē dienu, zupu, konditorejas izstrā dā jumu, protams. Vakariņ ā s garš ī gs daž ā du veidu saldē jums bez ierobež ojumiem. Alkoholiskie dzē rieni ir pelnī juš i atseviš ķ u vā rdu, principā es nedzeru vispā r, bet, kad viņ i piedā vā ja izvē lē ties no granā tā bolu, ķ irš u, kazeņ u, zī dkoka vī nu, es nevarē ju pretoties. Garš ī gā ks par zī da vī nu Siriusā , neko neesmu mē ģ inā jusi. Tiesa, vē lā k ekskursijā pamē ģ inā ju mandarī nu, bet tas ir pavisam cits stā sts) Lai gan daž os viesnī cas aprakstos ir informā cija, ka atseviš ķ i alkoholiskie dzē rieni ir maksas, neko nemanī ju. Es nekad neesmu redzē jis, ka kā ds maksā naudu bā rā . Š ampanietis, vī ni, daudz kas cits un kokteiļ i — tas viss bez maksas.
Pludmales restorā ns arī ir kaut kas. Parasti viesnī cā s ir kaut kā da pica, frī kartupeļ i un neē dami burgeri, bet š is pē c pasū tī juma cepa garš ī gas kū kas ar gaļ u, sieru vai zaļ umiem. Bija pat zupa, augļ i, un burgeri bija ļ oti garš ī gi un arī tie tika pagatavoti tieš i jū su priekš ā . Reizē m gatavoja vafeles š okolā dē , citreiz tur kaut ko citu. Vispā r es daž reiz apzinā ti nepaē du brokastī s, lai paē stu pludmales restorā nā . Tā pat bā rā vienmē r ir saldē jums, bē rns bija sajū smā . Netā lu no reģ istratū ras vienmē r ir pieejama dabī gā limonā de, sukā des un citi. Un bā ra lete pie reģ istratū ras papildus parastajiem un alkoholiskajiem dzē rieniem piedā vā vairā kus lieliskus kafijas veidus, tostarp balto vai tumš o š okolā di.
Tā pat kā citur, š eit vienu reizi reģ istrē š anā s laikā bez maksas tiek piedā vā ta a la carte. Izvē lieties starp turku un itā ļ u valodu. Ī sā k sakot, neiet uz turku.
Baseins nav ļ oti liels, un bē rnu baseins kopumā ir niecī gs ar pā ris nepretencioziem slidkalniņ iem. Bet baseinā peldas maz cilvē ku, jo, kā jau rakstī ju, jū ra ir tepat pie kā jā m. Gribi nā kt no pludmales, gribi - no mola. Dzeramais ū dens ir pieejams ledusskapjos visā viesnī cā , pat piestā tnē . Ū dens ļ oti garš ī gs, 0.5 litru pudelē s. Redzams, ka uz tik svarī gā m detaļ ā m viesnī ca netaupa.
Animā cija maijā bija slikta, bet vakarā vienmē r kā ds atnā ca un uzstā jā s: mā kslinieki, akrobā ti. 12 dienas atpū tā mies, tā pē c bija iespē ja pamanī t, ka katru nedē ļ u viss ir jauns. Bē rnu klubiņ š nav ī paš i liels, bē rniem nav atseviš ķ a sporta laukuma, tā pē c viņ i pastā vī gi sē ž klubā , un iziet uz ielas kaut ko pagatavot, taisī t burbuļ us, cept piparkū kas.
Tieš i blakus viesnī cai ir liels apģ ē rbu tirgus. Atseviš ķ i devā mies uz paš u Alanju ar mikroautobusu, cena bija apmē ram dolā rs, cenas nebija daudz zemā kas, tā pē c daž as lietas iegā dā jā mies tieš i ā rpus viesnī cas.
Summē jot. Ja jū s nemulsina nelielā teritorija un cena, noteikti dodieties. Neaizmirstiet nogarš ot zī dkoka vī nu, iespē jams, vē lā k to tikai dzersiet.
аватар menshik0vanatali
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2019.  gada aprī lī atpū tā s kopā ar jaunu vī rieti š ajā viesnī cā . Viesnī ca ir ļ oti laba, mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s. Devā mies ar kompā niju Anex tū ri, lī dz viesnī cai no lidostas vē l diezgan tā lu, vairā k kā. … Tomēr ▾ 2019.  gada aprī lī atpū tā s kopā ar jaunu vī rieti š ajā viesnī cā . Viesnī ca ir ļ oti laba, mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s. Devā mies ar kompā niju Anex tū ri, lī dz viesnī cai no lidostas vē l diezgan tā lu, vairā k kā.2h. Uz reģ istrē š anos bija jā gaida pā ris stundas, jo viesnī cā ieradā mies no rī ta. Istaba jauka, plaš a, istabā viss tī rs un kā rtī gs. Viņ i pacē la katru dienu. Patika, ka personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs, vienmē r smaidī gs. Viesnī ca nav liela, bet tī ra un tajā ir viss nepiecieš amais. Pludmale ir netā lu, ū dens š ajā laikā , protams, joprojā m ir vē ss. Animā cija nav uzbā zī ga, pa dienu izklaidē un rī ko vakara š ovus. Man patika restorā ns, ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Jū s varat ē st gandrī z jebkurā diennakts laikā . Vairā ki bā ri, vietē jie un importē tie dzē rieni, gatavo daž ā dus kokteiļ us. Nolē mā m doties ekskursijā s, pasū tī jā m uz mā jā m, caur internetu. Devā mies Alanjas un zaļ ā kanjona apskates ekskursijā , bijā m sajū smā , brī niš ķ ī gi skati, ļ oti skaistas ainavas. Gids ļ oti labi stā stī ja par Alaniju un bija ļ oti interesants. Pasha pasutijam ekskursijas, vinu mums ieteica draugi, labs serviss un saprā tī gas cenas. Aizmirsu savas saulesbrilles autobusā , tā pē c jau nā kamajā dienā tā s mums atdeva speciā li uz viesnī cu. Pā rē jais bija lieliski, viesnī ca piemē rota jaunieš iem un ģ imenē m ar bē rniem. Iesaku visiem, plā nojam atgriezties vē l!
аватар toshap
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Priekš rocī bas: 1. Personā ls: pieklā jī gs un korekts, ļ oti izpalī dzī gs. Admini reģ istratū rā skaidrojas krieviski (gandrī z kā dzimtajā ), angliski utt. Problē mas tiek atrisinā tas uzreiz. Istabā aizmirsa abas atslē gu kartes, administratore uzreiz izsniedza atslē gu (ar atgrieš anu). … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
1. Personā ls: pieklā jī gs un korekts, ļ oti izpalī dzī gs. Admini reģ istratū rā skaidrojas krieviski (gandrī z kā dzimtajā ), angliski utt. Problē mas tiek atrisinā tas uzreiz. Istabā aizmirsa abas atslē gu kartes, administratore uzreiz izsniedza atslē gu (ar atgrieš anu).
2. Istaba: plaš a, ir atzveltnes krē sls, sols, galds. Balkonā ir 2 plastmasas krē sli, vē l viens galds. Seifs iebū vē ts sienā , atseviš ķ a baroš ana. Vannas istaba - divas duš as, izlietne, viss jauns, viss darbojas. Kastē ir krievu kanā li. Tī rī š ana ir lieliska. Durvis atvē rā s ar grū tī bā m, palū dza salabot, mū su prombū tnes laikā tehniķ is to uzreiz izdarī ja.
3. Ē diens: izcils un daudzveidī gs, ē dienus nevar uzskaitī t. Jebkurā laikā , arī naktī . Grilē ts siers un pankū kas no rī ta ir garš ī gi! Gaļ a un dā rzeņ i, mū suprā t, bija pā rā k pikanti.
4. Pludmale: ļ oti ē rta. Tas sastā v no divā m daļ ā m: 1 - piekrastes zona - smiltis un oļ i; 2 - koka pontons, pusotru metru no ū dens, dziļ ums pietiekams - ar skrieš anas startu var iekrist ū denī (lai gan ir zī mes, kas to aizliedz). Sauļ oš anā s krē sli un bungalo uz pontona, sauļ oš anā s krē sli krastā . Bungalo - maksas, mū suprā t nedaudz dā rgi, 20 eiro dienā . Vairā kas duš as blakus ieejai ū denī . Netā lu ir arī ģ ē rbtuves - izkā pu no ū dens, divi metri no duš as, metrs no ģ ē rbtuves. Tū lī t pludmalē ir uzkodu bā rs ar konditorejas izstrā dā jumiem, burgeriem, augļ iem, saldumiem, dzē rieniem. Krasts un pontons vienmē r ir tī ri. Nedaudz tā lā k ir tualetes, plaš a telpa cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem, bē rnu istaba. No viesnī cas liftiem pa tuneli lī dz pludmalei nepilni 100 m Pludmales dvieli var nomainī t pret svaigu jebkurā laikā , citā viesnī cā vakarā iedeva tikai karti apmaiņ ā - vai nemaina. Liels baseins un mazs ū dens atrakciju parks.
4. Saziņ a: WiFi kopumā ir visur – stabils.
5. Kultū ras programma: bagā ta. Animatori pastā vī gi izklaidē bē rnus un pieauguš os (kuri vē las izklaidē ties). Vakaros vakariņ ā s skan dzī vā mū zika. Tad bē rnu seanss, tad koncerti, izrā des vai dejas uz skatuves.
6. Transports: viesnī cas taksometrs uz Antā lijas lidostu 100 USD, treš ā puse 65 USD. Uz š osejas pietura kopā . transports, daž as minū tes lī dz iepirkš anā s centram, izmaksas dolā rs vienai personai.
Trū kumi:
1. Iespē ja smē ķ ē t jebkurā s ā ra zonā s, piemē ram: restorā na terasē , kafejnī cā otrajā stā vā , pludmalē un estrā des amfiteā trī . Nesmē ķ ē tā jiem ir grū ti. Smē ķ ē tā jiem ir vienalga par nesmē ķ ē tā jiem. Es aizliegtu smē ķ ē t ē š anas laikā un pludmalē , var dalī t piekrasti uz divā m pusē m, un aizliegt smē ķ ē t uz pontona.
2. Uz pontona vietā m nav lī dz galam iedurtas naglas, jā staigā č ī bā s.
Ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu un uzturē š anos! Lieliska loģ istika: viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Admin Konul reģ istratū rā - skaista meitene!
Вид на отель с понтона Понтон
аватар radmilaermas
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca mums patika, ir vē lme š eit atgriezties vē lreiz. Manuprā t, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Viesnī ca noteikti nav grezna. Tipiska laba turku viesnī ca. Diezgan saprā tī ga cena. Teritorija maza, viss ļ oti pā rdomā ts. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca mums patika, ir vē lme š eit atgriezties vē lreiz. Manuprā t, lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Viesnī ca noteikti nav grezna. Tipiska laba turku viesnī ca. Diezgan saprā tī ga cena. Teritorija maza, viss ļ oti pā rdomā ts. Mē s parasti neesam garu pastaigu cienī tā ji, un tā pē c meklē jā m viesnī cu ar nelielu teritoriju. Viss ir veidots vienā stilā , skaisti, stilī gi. Apstā dī jumu tieš ā m nav daudz. Tā pē c tiem, kam patī k dā rzi, puķ es un liela zaļ ā zona, jū s š eit neesat. Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs, ī paš i meitene reģ istratū rā Konul, tikai pozitī vas atsauksmes par viņ u, ļ oti draudzī ga, vienmē r gatava palī dzē t. Istabas labas, viss jauns, tī rs, vienī gais, kas nepatika, ka nebija kondicioniera pults, naktī jā ceļ as, lai izslē gtu vai ieslē gtu kondicionieri. Ē diens. Ē diens ir labs, nav tā du volā nu kā sarkanā s zivis vai austeres. Bet vienmē r ir garš ī gas grilē tas zivis. Laba gaļ as ē dienu izvē le. Jums nevajadzē tu doties uz itā ļ u restorā nu, virtuve š eit ir tā lu no Itā lijas, netē rē jiet savu laiku. Bet kopumā viss pā rē jais man patika. Dzē rieni. No dzē rieniem var dzert tikai alu, kokteiļ i visi ir tā lu no oriģ inā liem, nu, izņ emot to, ka asiņ ainā marija nav nekas (to ir grū ti sabojā t), vietē jais viskijs joprojā m ir miskaste. Lai gan ir importē tais degvī ns un viskijs, es neatceros zī molu. Tā pē c mans ieteikums jums ir, ja vē laties dzert kvalitatī vu alkoholu, tad iegā dā jieties to iepriekš dutikā , bet, ja neesat to iegā dā jies, labā k ņ emt dzē rienus vestibila bā rā . Mē s vispā r esam cilvē ki, kas praktiski nedzer, tā pē c š is brī dis mū s ī paš i neinteresē ja. Pludmale pie viesnī cas ir smilš aina, lai arī neliela. Š ajā jomā tas ir retums. Ir arī liela ē rta piestā tne. Lai gan kopē jais sauļ oš anā s krē slu skaits ir aprē ķ inā ts maksimā lajam viesu skaitam, bet, ar pilnu slodzi, un tas, ka daž i indivī di ieņ em vietas pludmalē un piestā tnē vai pie baseina, un, ja jums patī k gulē t, tad nā kot pie jū ras tuvā k vakariņ ā m, tukš as vietas nevar atrast, it ī paš i, ja tuvumā vajag 2-3 sauļ oš anā s krē slus. Starp citu, kaimiņ u viesnī cā s nemaz nav pludmales. Izvē loties viesnī cu, nekā du ī paš u nosacī jumu nebija. Vē lē jā mies iegū t kvalitatī vas brī vdienas par saprā tī gu cenu. Papildinā š u arī viesnī cas plusus. Bezmaksas internets numuriņ os un viesnī cas teritorijā . Animā cija krievu valodā . Un autobusu pietura blakus viesnī cai. Ir iespē ja apmeklē t veikalus un citas vietas, nepā rmaksā jot par taksometru. Kopumā ar viesnī cu esam ļ oti apmierinā ti!
аватар Yablonskyj
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, tač u tā var izjaukt daž us brī ž us, par kuriem vē los rakstī t. Ir daudz priekš rocī bu, par kurā m varat lasī t iepriekš un par kurā m es parakstī jos, tač u ir daž i trū kumi. 90 procenti krievvalodī go, 5 procenti ir TAGIL (tā du ir maz, bet nez kā pē c daudzi "rū c" zem logiem lī dz pusnaktij, vai pusdienā s ar stikla acī m un alu rokā audzinot sievu un bē rns . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, tač u tā var izjaukt daž us brī ž us, par kuriem vē los rakstī t.
Ir daudz priekš rocī bu, par kurā m varat lasī t iepriekš un par kurā m es parakstī jos, tač u ir daž i trū kumi.
90 procenti krievvalodī go, 5 procenti ir TAGIL (tā du ir maz, bet nez kā pē c daudzi "rū c" zem logiem lī dz pusnaktij, vai pusdienā s ar stikla acī m un alu rokā audzinot sievu un bē rns ....vē l viens nepatī kams brī dis, Pirmo reizi 6 atpū tas dienā s mums trī s reizes tika nozagti pludmales dvieļ i, kad pusdienu laikā atstā jā m tos sauļ oš anā s krē slos. ar krievu norē ķ iniem nepietiek), ukraiņ u valodā neviens valoda (vienu atstā ju un ceru, ka kā ds izlasī s un atstā s atsauksmi vai patiks grā matai).
Animā cija ir tikai pie baseina, pludmalē un panteonā tā s gandrī z nav. Un vispā r viesnī ca laba! ! ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Aleksandr999274
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на побережье Средиземного моря, рядом с собственным пляжем. Отель был построен в 2015 году, последний ремонт проводился в 2019 году. Отель прекрасно подойдёт для семейного и молодёжного отдыха, для пар и активных путешественников.

Atrašanās vieta 1 км от п. Авсаллар. 18 км от г. Алания. 35 км от г. Манавгат. 40 км от г. Сиде. 110 км от аэропорта Анталии. 120 км от г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 120 м. Деревянный пирс, 80 м. Беседки на пляже (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, 2 ресторана A la Carte, 3 бара. 1 открытый бассейн с пресной водой, 950 кв.м. 1 крытый бассейн, 120 кв.м. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей в возрасте от 4-12 лет. Детские коляски.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки. Амфитеатр, библиотека, живая музыка, софт-анимация, аэробика, аквааэробика, стрельба из лука, дартс, игровая зона, водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 250 номеров в 8-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-бар (бесплатно, вода и прохладительные напитки – при заезде, пополнение водой ежедневно), телефон, телевизор с плоским экраном, фен, балкон.

Adrese Fuğla Mahallesi Marina Sokak No: 7 ALANYA / ANTALYA / TÜRKİYE
Tālruņi: +90 242 510 5200
Tīmekļa vietne: Sirius Deluxe Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.