Kirman Leodikya High Class 5*– Atsauksmes

22
Novērtējums 8.410
№14 viesnīcas reitingā Alanja
9.2 Numurs
8.8 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.6 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pludmalē, un to ieskauj neliela, bet skaista teritorija, gaiši lieli numuriņi. Viesnīca tika atvērta 2007. gadā, pēdējā renovācija veikta 2020. gadā. Koplietošanas zona ar Kirman Hotels Arycanda De Luxe (izņemot restorānus un bārus). Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар BigFamilyTrip
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pieklā jī ga piecu zvaigž ņ u viesnī ca. Sastā v no vienas 5 stā vu ē kas. Mē s palikā m istabā ar skatu uz jū ru. Mē s aizmigā m un pamodā mies no viļ ņ u trokš ņ a, un no rī ta pirmais, ko darī jā m, bija izskriet uz balkona un baudī t skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Pieklā jī ga piecu zvaigž ņ u viesnī ca. Sastā v no vienas 5 stā vu ē kas. Mē s palikā m istabā ar skatu uz jū ru. Mē s aizmigā m un pamodā mies no viļ ņ u trokš ņ a, un no rī ta pirmais, ko darī jā m, bija izskriet uz balkona un baudī t skatu uz jū ru.
Viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta, nav trokš ņ aina, ap 23:00 kļ ū st kluss (bet tas joprojā m ir atkarī gs no viesnī cas viesiem).
Viesnī cā ir 4 bā ri (vestibils, -3. stā vā , kur sezonas laikā var skatī ties futbolu, galvenais bā rs atrodas pie baseina un netā lu no pludmales).
Brokastis un vakariņ as viesnī cā -2 stā vā , pusdienas uz ielas pie baseina, arī pie pludmales noteiktā laikā (~ 10:00-14:00) taisa donerus (shawarma) un tortiljas ar pildī jumu. Viesnī cā -3. stā vā ir arī bufete ar saldumiem un saldē jumu (darba laiks ap 11-15:00).
Ē diens daudzveidī gs, vienmē r ir no kā izvē lē ties, un vienmē r garš ī gi (ir pieredze arī citā s viesnī cā s Turcijā , arī.5 * ir ar ko salī dzinā t).
Katru dienu izklaides š ovs, vispirms mini diskotē ka, tad uzstā š anā s ar viesmā ksliniekiem.
Pē cpusdienā volejbols, š autriņ as, futbols, dejas ar animatoriem, ū dens aerobika, 16:30 notiek grupu deju, stepa vai mini batuta treniņ š .
Teritorijā atrodas mini iepirkš anā s centrs, ja tā drī kst teikt, var iegā dā ties no rotaslietā m, aitā das mē teļ iem, somā m, apaviem, drē bē m, pā rtiku un pat paklā jus)
Dienas laikā pie baseina viesmī lis uz rolleriem atnes kokteiļ u izvē li, š otus, popkornu, zemenes š okolā dē...katram viesim ir dā vana, brauciens uz Ala carte restorā nu, Ā zijas, Japā nas vai turku virtuvi.
Turklā t viesnī cā ir ū dens atrakciju parks bē rniem un pieauguš ajiem.
Protams, bija nelieli mī nusi, pā ris reizes ne visai tī ras brilles, tī rī š anai bija nelieli defekti, istabā vecs televizors, bet, godī gi sakot, mē s to pat nepamanī jā m.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a un sakopta. Tā tad viesnī cai likā m 10 no 10!
Skatiet mū su pā rskatu par š o viesnī cu https://youtu. be/FbxA7R-tzkE un abonē jiet mū su kanā lu, tur ir daudz vairā k atsauksmju.
аватар Sasha360
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man viss ļ oti patika. Ī paš s paldies Semikhai, ļ oti uzmanī ga, atsaucī ga un smaidī ga. Viesnī cas teritorija ir kompakta, zaļ a un ļ oti tī ra. Milzī ga pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu. Ļ oti silta jū ra, skaists lī cis. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika. Ī paš s paldies Semikhai, ļ oti uzmanī ga, atsaucī ga un smaidī ga.
Viesnī cas teritorija ir kompakta, zaļ a un ļ oti tī ra. Milzī ga pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu. Ļ oti silta jū ra, skaists lī cis. Numuri ir plaš i un labi iztī rī ti.
Ē diens daudzveidī gs, gatavo ļ oti garš ī gi, ē dienu pasniegš ana š ika, rindu nav. Personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs.
Gribē tos nā kt vē lreiz! Mē s iesakā m visiem. Lai jaukas brī vdienas!
аватар Alex.1980
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s viesnī cā ar darba kolē ģ i. Man patika viss, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Lielais tirgus atrodas ļ oti ē rtā vietā , kur viņ i veica veiksmī gus un izdevī gus pirkumus. Skaistais lī cis, kas 9. maijā filmē ts no putna lidojuma, uzņ emts par godu brī vdienu Izpletņ a lidojumam kompā nijā kopī gā pludmalē ar Arikandru, viņ i grasī jā s parā dī t skaistumu draugiem, lai arī viņ i ciemos. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā ar darba kolē ģ i. Man patika viss, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Lielais tirgus atrodas ļ oti ē rtā vietā , kur viņ i veica veiksmī gus un izdevī gus pirkumus. Skaistais lī cis, kas 9. maijā filmē ts no putna lidojuma, uzņ emts par godu brī vdienu Izpletņ a lidojumam kompā nijā kopī gā pludmalē ar Arikandru, viņ i grasī jā s parā dī t skaistumu draugiem, lai arī viņ i ciemos. viesnī ca, bet diemž ē l š im uzņ ē mumam nav pieklā jī ga darbinieka vā rda, kuram nejautā ja, bet pē c viņ a vā rdiem zinā m, ka viņ š pē c dzimš anas ir gruzī ns. samaksā ja viņ am norunā to summu par uzņ emto materiā lu kopijā m. kad atbraucā m mā jā s gribē jā m radiem un draugiem parā dī t skatus uz lī ci un viesnī cu, izrā dī jā s, ka viņ š neuzskatī ja par vajadzī gu video kopē t uz mums iedotajiem diskiem. Diemž ē l mē s tos nepā rbaudī jā m uz vietas, jo nepieņ ē mā m, ka tik brī niš ķ ī gas viesnī cas teritorijā varē tu strā dā t tik negodī gi cilvē ki. Rakstu ar aizvainojumu, informā cijai. Esi uzmanī gs!
аватар Natalja.L
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem lasī tā jiem. Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu "Kirman leodikya". Atpū tā mies kopā ar meitu -13 gadi. Ne pirmo reizi Turcijā . Un pirms tam viņ i arī atpū tā s izcilā s viesnī cā s. Tā nu mē s jau devā mies ar pozitī vu pieredzi. … Tomēr ▾ Labdien visiem lasī tā jiem. Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu "Kirman leodikya". Atpū tā mies kopā ar meitu -13 gadi. Ne pirmo reizi Turcijā . Un pirms tam viņ i arī atpū tā s izcilā s viesnī cā s. Tā nu mē s jau devā mies ar pozitī vu pieredzi. Mū s sirsnī gi sagaidī ja uz ielas. Uzreiz iekā rtojā s istabā . Mē s dzī vojā m vestibila stā vā . Ļ oti labi, ka tuvu restorā nam un ielai. Kad lifts ir aizņ emts, varat nokā pt arī pa kā pnē m.
Numuru uzkopš ana notika katru dienu un ļ oti rū pī gi. Katru dienu mums apkopē ja gulbjus mazgā ja no dvieļ iem. Bez jebkā diem padomiem. Š ampū ns, duš as ž eleja utt. vienmē r bija pā rpilnī bā .
Bezvadu internets. strā dā ja, bet ļ oti lē ni. Neskatoties uz to, viņ i mā jā s sū tī ja gan fotogrā fijas, gan video. Vestibils nozvejas un-nav labi.
Ļ oti pieklā jī gs viss personā ls. Radā s problē ma ar balkona durvī m. Tū lī t ieradā s meistari, visu salaboja. Kā da apskatā lasī ju, ka krievus ignorē . Es to nepamanī ju. Viesmī ļ i jebkurā darbā apkalpo katru galdu. Izturieties pret manu meitu ar ī paš u cieņ u. Un, ja ar viņ iem apmainā s ar pā ris frā zē m turku valodā , viņ i kopumā uzplauka.
Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Katrai dienai bija cita tē ma. Bija ļ oti jauki un garš ī gi.
Rī tu sā kā m ar apelsī nu svaigā m sulā m. Dzeriet tik daudz, cik vē laties.
Teritorija neliela, bet sakopta, blakus tā paš a saimnieka viesnī cai "Arikanda", tā pē c izmantojā m uzreiz 2 viesnī cu pakalpojumus.
Animā cijas komanda pā rsvarā ir gruzī ni. Puiš i ļ oti centā s. Visu dienu, ja vē las, var pavadī t daž ā dā s spē lē s. Vakarā daž ā di š ovi, no kuriem izvē lē ties 2 viesnī cā s. Izrā des ir neuzkrī toš as, un mums tas ļ oti patika. Gandrī z katru dienu ir dzī vā mū zika un, ja vē las, diskotē ka.
Pludmale ir smilš u un oļ u. Ieeja jū rā ir gluda smilš aina. Droš ī ba ir ļ oti modra. Nolē mā m vakarā ar meitu nopeldē ties jū rā . Apsargs uzreiz redzē ja, ka neļ auj meitai peldē t un bija arī ļ oti pieklā jī gs. Mē s lieliski pavadī jā m brī vdienas š ajā viesnī cā . Negribē jā s iet prom. Vienmē r devos uz daž ā dā m viesnī cā m. Bet nā kamreiz gribam atkal doties uz š o.
Вид отеля  с балкона лобби. Bich party. Каждый день в номере после уборки Пенная вечерика. Мини диско
аватар stervec71
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es nolē mu atstā t savu atsauksmi, jo visas atsauksmes, kuras es lasī ju, acī mredzot, ir rakstī juš as mā tes ar bē rniem vai vecmā miņ as. Kopumā viss, kas rakstī ts par viesnī cu, ir patiesī ba. Viesnī ca laba, numuriņ i, uzkopš ana, ē dinā š ana - viss virsū , jū ra tī ra, 500 metru attā lumā no viesnī cas pludmales var peldē ties ar masku un apbrī not zivis. … Tomēr ▾ Es nolē mu atstā t savu atsauksmi, jo visas atsauksmes, kuras es lasī ju, acī mredzot, ir rakstī juš as mā tes ar bē rniem vai vecmā miņ as. Kopumā viss, kas rakstī ts par viesnī cu, ir patiesī ba. Viesnī ca laba, numuriņ i, uzkopš ana, ē dinā š ana - viss virsū , jū ra tī ra, 500 metru attā lumā no viesnī cas pludmales var peldē ties ar masku un apbrī not zivis. Rakstī š u par mī nusiem, kas principā man ir mī nusi un citiem var bū t plusi.
Viesmī ļ i restorā nā bija ļ oti neapmierinā ti. Vakariņ ā s viņ š palū dza vienu ieliet vī nu, lieliski dzirdē ja un saprata, bet izaicinoš i gā ja taisnot dakš iņ as uz galdiem, nogaidī jis kā das 5 minū tes, es piecē los un pati gā ju pē c vī na (un liet nevar pats vakariņ ā s), to redzot, viņ š atlika dakš iņ u iztaisnoš anu un apgrū tinā ja servē š anu. Un tā pē c gandrī z visi jū s izaicinoš i nepamana. Bet vā cieš iem tikai jā skatā s viesmī ļ u virzienā un viņ i jau ir turpat, (varbū t atstā j viņ iem labu dzeramnaudu, nezinu) Vispā r novē roju, ka pret vā cieš iem š ajā viesnī cā izturas labā k nekā krievi, bija pā ris dienas, kad lielā kā daļ a vā cieš u aizbrauca, un jauni vē l nav atnā kuš i, tā pē c pat ē diens bija pieticī gā ks.
Viesnī ca ir ģ imene! Ja esi bez bē rniem un patī k tusē t - tev tur nav ko darī t, nomirsti no garlaicī bas
Galda teniss - 1 galds 2 viesnī cā m (gandrī z vienmē r aizņ em bē rni)
Boulings - kaimiņ os Arikandā (ir viens un tas pats saimnieks, un bez problē mā m var izmantot visu, kas ir, izņ emot ē dienu) man nepatika, kautkā ds pirmsū dens vai ļ oti lē ts, nezinu . maksā.10 dolā rus par vienu spē li, neviens to nespē lē . Vienreiz spē lē jis arī viņ š nolē ma, ka nav tā vē rts.
Bezmaksas Wi-Fi - ļ oti, ļ oti lē ns.
Animā cija - asinā ta bē rniem, viņ i galvenokā rt tiek izklaidē ti.
Netā lu esoš ajā viesnī cā visu dienu var dzirdē t, kā tiek rī kotas kā das sacensī bas, skan mū zika utt. Pie mums, ja pa dienu ieslē dz mū ziku, tad 5-10 minū tes un ir ļ oti klusi (varbū t, lai bē rni labā k guļ vai nespiež vecmā miņ ai ausis, nezinu). Pludmale un baseins ir vienkā rš i ļ oti garlaicī gi (ja vien jums nepatī k spē lē t volejbolu). Vakarā animatori uztaisī ja izrā di, kuru principā par izrā di nosaukt nevar. Viņ i vienkā rš i skaisti dejo uz skatuves. Reizi 2 nedē ļ ā s bija dzī vā mū zika, vienreiz uzstā jā s akrobā ti un vienreiz atnā ca dī dž eji ar normā lu mū ziku ar labu apgaismojuma aprī kojumu, ko viņ i no kaut kurienes atnesa, stundu strā dā ja, izjauca un aizveda. Kopumā visas izklaides ir no 21.30 lī dz 23, Bā ri strā dā lī dz 12 naktī , bet no 23-00 klusums ir garlaicī gs, cilvē ki sā k izklī st pa istabā m un lī dz pusnaktij viesnī ca aizmieg. No 12 lī dz 2 naktī ir nakts bā rs, ko var saukt par bā ru ar lielu stiepli (bā ra lete spē ļ u istabā ), un tajā nav neviena, izņ emot snaudoš u bā rmeni.
Diskotē ka - š ķ iet, ka ir tikai tā nav. 3 reizes nedē ļ ā viņ i ieslē dz mū ziku telpā , kur tai jā notiek. Aizbrauca uz turieni – nevienas dvē seles. Pirms tam es atpū tos Queen's Park Tekirovā , tā pē c tur animatori aicinā ja visus uz diskotē ku, bija lieliska mū zika, daudz cilvē ku un ballī tes lī dz 4 no rī ta.
Var aiziet uz diskotē ku blakus esoš ajā Arycanda, tur ir nedaudz labā k, daž reiz ir 5-10 cilvē ki un diskotē kā ir bā rs un nakts bā rs, atš ķ irī bā no leodikas, ļ oti cienī gs. Bet garlaicī gi. Kaut kur 1.30 sā k ieslē gt turku mū ziku un pat tie 3 invalī di, kas atnā ca dejot - aiziet
аватар Anna_ods
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku š ajā viesnī cā ar savu vī ru un 7 gadus veco dē lu. Tā kā š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju, tad pē c palī dzī bas vē rsā mies tū risma aģ entū rā TUI, kur menedž ere ņ ē ma vē rā visas mū su galvenā s vē lmes un no piedā vā tajiem variantiem ar to samierinā jā mies un nezaudē jā m! Istabiņ u dabū jā m ļ oti ā tri, paņ ē mā m standarta istabiņ u ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā ar savu vī ru un 7 gadus veco dē lu. Tā kā š is bija mū su pirmais ceļ ojums uz Turciju, tad pē c palī dzī bas vē rsā mies tū risma aģ entū rā TUI, kur menedž ere ņ ē ma vē rā visas mū su galvenā s vē lmes un no piedā vā tajiem variantiem ar to samierinā jā mies un nezaudē jā m! Istabiņ u dabū jā m ļ oti ā tri, paņ ē mā m standarta istabiņ u ar skatu uz jū ru. Draudzī gs un zinoš s personā ls. Bē rnam ļ oti patika miniklubs, bē rnu animā cija un, protams, ū dens slidkalniņ i)) Ē diens viesnī cā ir pieklā jī gs: daudz SVAIGU un KVALITATĪ VU dā rzeņ u, augļ u, saldumu un visu veidu gaļ as ē dieniem, kas iepriecinā ja dzī vesbiedru. ! Mē s ar vī ru izbaudī jā m Vidusjū ras a la carte restorā nā pavadī to vakaru - daudzveidī ga ē dienkarte, izpalī dzī gs un smaidī gs personā ls. Un, protams, tematiskie vakari galvenajā restorā nā! ! ! Pā ri visam slavē š ana. Man personī gi, kamē r vī rs bija pie bā ra, bet bē rns – miniklubā , SPA centrs bija liels prieks un atpū ta. Viesnī cas teritorija ir sakopta, tī ra un ļ oti zaļ a. Netā lu no viesnī cas ir iepirkš anā s centrs, kur devā mies iepirkt suvenī rus draugiem un radiem. Bijā m arī ekskursijā , kuru mums piedā vā ja viesnī cas gids (tū roperators TUI) - tā bija pastaiga ar jahtu. Vienī gais nelielais mī nuss ir centrā lais gaisa kondicionē tā js, ko administrā cija regulē ja pē c saviem ieskatiem. Plā nojam ceļ ojumu uz Turciju 2017. gadā augusta beigā s un domā ju, ka noteikti atgriezī simies Kirman Leodikya Resort!
аватар vikki81
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies viesnī cā.2012. gada maija vidū . Nebija gluž i sezona (sā kas no maija beigā m/jū nija sā kuma), bet mums tas bija pluss - nav ļ oti karsts (bijā m ar bē rnu 1 gads 3 mē neš i), ir maz Krievi, principā nav daudz cilvē ku (mū su sezonas beigā s bija rindas pē c ē dieniem un dzē rieniem + drū zmē š anā s baseinā ) Viesnī ca bija pustukš a un, neskatoties uz to, mē s bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā ar skatu uz brauktuvi (sliktā kais iespē jams apskatī ties viesnī cā ), pē c mū su lū guma pā rcelt mū s uz istabu ar skatu uz jū ru, mums ar ironisku smaidu piedā vā ja piemaksā t 15$/dienā un nekā du problē mu, it kā nav gluž i tā da paš a numura, tikai uzlabots. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā.2012. gada maija vidū . Nebija gluž i sezona (sā kas no maija beigā m/jū nija sā kuma), bet mums tas bija pluss - nav ļ oti karsts (bijā m ar bē rnu 1 gads 3 mē neš i), ir maz Krievi, principā nav daudz cilvē ku (mū su sezonas beigā s bija rindas pē c ē dieniem un dzē rieniem + drū zmē š anā s baseinā ) Viesnī ca bija pustukš a un, neskatoties uz to, mē s bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā ar skatu uz brauktuvi (sliktā kais iespē jams apskatī ties viesnī cā ), pē c mū su lū guma pā rcelt mū s uz istabu ar skatu uz jū ru, mums ar ironisku smaidu piedā vā ja piemaksā t 15$/dienā un nekā du problē mu, it kā nav gluž i tā da paš a numura, tikai uzlabots. . Labi, ejam. Skats, protams, ir brī niš ķ ī gs. Bet galvenais numurs ar skatu uz jū ru ir ļ oti slikta skaņ as izolā cija, t. i. , visi vakara š ovi (lī dz 23:00) un TV skatī š anā s reģ istratū rā notiek jū su istabā , rupji runā jot (varbū t, ja mē s bū tu bez bē rna, mē s neuzskatī tu tas ir mī nuss). Istabā nav č ī bu un peldmē teļ u, seifs maksā.2 eiro/dienā , gludeklis maksā . Deklarē ta bē rnu pā rtika (par kuru mē s. cerē jā m un neņ ē mā m lī dzi neskaitā mas burciņ as) neredzē jā m (teica, ka viesnī cā maz bē rnu ((Ē diens tika pirkts netā lu esoš ajā tirgū (7-10min gā jiens)) pa 2p vairā k! Pozitī vi: ē diens ļ oti garš ī gs, vakariņ as ī paš i daudzveidī gas Visi draudzī gi (ī paš i pret vā cieš iem! ), animā cija nav slikta (akva, step, joga, rī ta vingroš ana, š autriņ as, ū dens polo u. c. ) nav diž skā barž a, tad tur bū s nelielas grū tī bas + 3 eiro / 30 min. dzē rienus/ē dienus istabā ienest nevar. Pē c mū su lū guma nodroš inā t tē jkannu (maisī jumam mazam bē rnam-atteicā s). . . Saldē jums, kas ir bez maksas, ļ oti garš ī gi! Kopumā svē tkus izbaudī jā m, neskatoties uz mī nusiem!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss bija vienkā rš i lieliski! ! ! Burvī ga viesnī ca, lieliska apkalpoš ana, daudzveidī ga virtuve, daudz zaļ umu, tikai neliela pastaiga lī dz jū rai, katru vakaru bija izklaides programmas … Tomēr ▾ Viss bija vienkā rš i lieliski! ! ! Burvī ga viesnī ca, lieliska apkalpoš ana, daudzveidī ga virtuve, daudz zaļ umu, tikai neliela pastaiga lī dz jū rai, katru vakaru bija izklaides programmas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī niš ķ ī gi atpū tā mies, bet jū ra pievī la, visu laiku vē tra un tā kā pludmale ir smilš aina, tad ū denī nemitī gi peldē ja aļ ģ es un citi gruž i. Nā cā s nedaudz pavirzī ties uz malu, kur pludmale ir oļ u un attiecī gi tī ra jū ra. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gi atpū tā mies, bet jū ra pievī la, visu laiku vē tra un tā kā pludmale ir smilš aina, tad ū denī nemitī gi peldē ja aļ ģ es un citi gruž i. Nā cā s nedaudz pavirzī ties uz malu, kur pludmale ir oļ u un attiecī gi tī ra jū ra. Nekad vairs nedodieties uz smilš u pludmali. Starp citu, pludmales fotogrā fija ir nepareiza. Š ī ir blakus esoš ā s viesnī cas ASKA pludmale. Man arī nepatika tikš anā s reģ istratū rā . Ļ oti gribē ju iekā rtoties istabiņ ā ar skatu uz jū ru, bet mums kategoriski atteica. Mums ir 3 cilvē ku ģ imene. Un, kas ieradā s reizē ar mums, 4 cilvē ku ģ imenei pateica, ka tagad nav 4-vietī gas istabas ar skatu uz jū ru, bet ir tikai 3-vietī gas, tas ir....... Reģ istratū ra uzreiz sabojā ja iespaidu par viesnī cu. Mē s tur vairs nebrauksim
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca jauka, tī ra, ē diens labs, bet zivju ē dienkartē nedaudz pietrū kst. Animā cija nav kaitinoš a, personā ls ir draudzī gs, bet ir daudz krievu. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauka, tī ra, ē diens labs, bet zivju ē dienkartē nedaudz pietrū kst. Animā cija nav kaitinoš a, personā ls ir draudzī gs, bet ir daudz krievu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу и окружен небольшой, но красивой территорией, светлые большие номера. Отель был открыт в 2007 году, последняя реновация проводилась в 2020 году. Общая территория с отелем Kirman Hotels Arycanda De Luxe (кроме ресторанов и баров). Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу моря, в 33 км от города Алания, в районе Карабурун. До аэропорта г. Анталия — 90 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 200 м (общий с отелем Arycanda De luxe). Заход в море — песок, мелкая галька. Душ, кабина для переодевания, бар на пляже бесплатно (10.00-16.00, безалкогольные напитки, самообслуживание).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), обслуживание номеров, услги фотографа фотографа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (бесплатно, до 128 kb, на всей территории отеля), 1 конференц-зал (150 м2, на 120 чел.), ТВ уголок (бесплатно), 4 ресторана — 1 основной ресторан (шведский стол), 3 ресторана A la Carte: средиземноморский, османский и азиатский (по резервации, платно), 8 баров, 2 бассейна — 1 открытый бассейн 1.200 м2, 3 водные горки, 1 крытый бассейн 380 м2 (открыт в зимний период), у бассейна: шезлонги, зонты, матрасы (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-диско каждый день с 15 мая по 15 сентября, мини-клуб (4-12 лет), макси-клуб (13-18 лет), открытый детский бассейн 50 м2 игровая комната, детский уголок 24 часа (в главном ресторане), детское меню (обед, ужин) детский ресторан с 15 мая по 15 октября, детская коляска (по резервации, платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Бесплатно: библиотека, тематические вечера (турецкая, итальянская, мексиканская, интернациональная, белая ночи, гала вечер), амфитеатр, спортивный салон, дартс, теннисный корт (днем), пляжный волейбол, мини-футбол, водная гимнастика, стэп, зумба. Платно: игровая комната, компьютерные игры, плэй стейшн, боулинг (в Kirman Arycanda), освещение теннисного корта, ракетки и мячи, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 290 номеров. Состоит из одного 5-этажного здания. Для удобства имеется 4 лифта.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (прохладительные напитки и вода - ежедневно), спутниковое ТВ с российским каналом (LCD), музыкальный ТВ канал, прямой телефон, Wi-Fi, ванна, тапочки, ванные принадлежности, фен, электронный сейф (платно), балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Karaburun Mevkii, Okurcalar, 07000 Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: (+90) 242 527 53 53
Tīmekļa vietne: Kirman Leodikya High Class
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.