Eftalia Marin Hotel 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 5.610
№223 viesnīcas reitingā Alanja
8.3 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
3.9 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Slavenā ķēdes Eftalia viesnīca tika atklāta 2014. gadā, mūsdienīga arhitektūra, stilīgi numuriņi, laba apkalpošanas kvalitāte. Viesnīca sastāv no divām 5 stāvu galvenajām ēkām un trīs 2 stāvu Swim Up ēkām ar koplietošanas baseiniem numuriem. Īpaši iecienītas ģimeņu bezbērnu vidū ir peldbaseina numuri ar piekļuvi baseinam. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар telesay
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kad ieč ekojā mies iedeva istabiņ u ar skatu uz zā lienu, lai gan maksā ja ar skatu uz jū ru, pē c pieprasī juma iedot istabiņ u ar skatu uz jū ru, tikai par papildus samaksu 140 € iedeva divistabu istaba, laba. Personā ls ir nedraudzī gs, gaida tikai dzeramnaudu. … Tomēr ▾ Kad ieč ekojā mies iedeva istabiņ u ar skatu uz zā lienu, lai gan maksā ja ar skatu uz jū ru, pē c pieprasī juma iedot istabiņ u ar skatu uz jū ru, tikai par papildus samaksu 140 € iedeva divistabu istaba, laba. Personā ls ir nedraudzī gs, gaida tikai dzeramnaudu. Vienreiz bijā m uz hamam, hamam ar masā ž u 60 € no cilvē ka, lai gan hamam bija iekļ auts ekskursijas cenā . Hamam strā dnieki uzliek masā ž u, nekaunī gi pieķ eras, biež i stā v pie viesnī cas ieejas un nelaiž cauri, viens no tā diem - turks jauns atļ ā vā s neķ ī trus jokus, kad es gā ju garā m ar bē rniem, tā pē c viņ i negā ja uz hamam . Masā ž as laikā pagrieza galvu tā , ka bū tu jā iet pie ā rsta, tagad pagriež ot galvu š auj pa galvu, lai gan pirms tam nodarbojos ar sportu un viss bija kā rtī bā . Pē c masā ž as iznā ca masiere un atnā ca ar tulku, un viņ a centā s man stā stī t, cik svarī gi man ir veikt vismaz 4 masā ž as seansus, jo. Mani muskuļ i un limfā tiskā sistē ma ir aizsē rē jusi ar pienskā bi (haha). Ē diens ir trī s zvaigznes. Reiz viņ i pasniedza sabojā tas vistas iesmus — tur bija tā da novecojuš as gaļ as smaka, kebabam, iespē jams, bija jā smarž o. Visur jā stā v rindā pē c frī kartupeļ iem, tad pē c gaļ as, tad pē c salā tiem, pē c tē jas utt. Ē dienu izvē le nav liela - vienkā rš i vienus un tos paš us traukus dekorē daž ā di - acu triks - piemē ram, viens un tas pats siers tiek sagriezts daž ā dā s formā s un daž ā dos dekoros. No gaļ as - vistas vai tī tara, no zivī m kaut kā da lē ta bezgarš ī ga zivs, pat ceptas vistas aknas. Kas tas vispā r ir? Vai š ī ir 5 zvaigž ņ u ē dienkarte? Augļ i nav garš ī gi, arbū zs nav salds, vī nogas ir skā bas. Uz divā m zā lē m ir viens tē jkanna, tā pē c rokā s bija jā velk divas tē jas krū zes pa divā m zā lē m, paplā tes nav paredzē tas. Vienī gais, kas man patika, bija animā cija, daudz baseinu, atrakcijas bē rniem. Secinā jums: uz š ā du viesnī cu biļ ete ļ oti dā rga, vairā k tur nebraukš u.
аватар orlova94
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ā rē ji viesnī ca un numuriņ i nav slikti. Pludmales bā rs: bezmaksas tikai alus un vī ns (no krā na). Ar lietussargiem nepietiek. Pludmales dvieļ i ir par depozī tu un tiek izsniegti tikai no pulksten 8:30, un tie ir jā atdod lī dz pulksten 19:30. Wi-Fi vestibilā (bez maksas), nevis istabā s. … Tomēr ▾ Ā rē ji viesnī ca un numuriņ i nav slikti.
Pludmales bā rs: bezmaksas tikai alus un vī ns (no krā na).
Ar lietussargiem nepietiek. Pludmales dvieļ i ir par depozī tu un tiek izsniegti tikai no pulksten 8:30, un tie ir jā atdod lī dz pulksten 19:30.
Wi-Fi vestibilā (bez maksas), nevis istabā s.
1 galvenais restorā ns, kurā ir apmē ram 20 minū š u rinda uz vienu ē dienu, kur ļ oti skopta un vienmuļ a ē dienkarte (frī kartupeļ i, spageti, zivju kociņ i no subproduktiem, pā ris reizes bija cepts dorado).
Pē c iepriekš ē ja pieraksta a la carte restorā na apmeklē jums reizi nedē ļ ā ir bez maksas. Aizgā jā m uz Grilu - ē diens bez garš as (steiks pretī gs) un gaidī jā m 1.5h.
Burgerland - fast food (visu diennakti), vidē jas kvalitā tes burgeri, subproduktu tī rradņ i, kur vista nav jū tama.
Bē rniem - lieliski, tuvumā daudz slidkalniņ u un bē rnu klubs. Ī paš i man patika atvē sinā š anā s vecā kiem, kuri savus bē rnus vē ro "spaiņ a" un strū klaku veidā .
Rakstī ta sauna, turku pirts (hammam) par brī vu - patiesī bā , ierakstot, izmaksas ir 35 eiro!
Animā cija nedē ļ as atpū tai netika manī ta.
Numuru uzkopš ana (katru dienu), gultas veļ as maiņ a (2 reizes nedē ļ ā ), dvieļ u maiņ a (3 reizes nedē ļ ā ).
Pludmale ļ oti netī ra, daudz gobiju, glā zes, tukš as pudeles.
Secinā jumi: 5 * nepā rprotami neatbilst viesnī cai. Vienī gais pluss - ja ar bē rnu, tad daudz slidkalniņ u, bet ē diens ļ oti, ļ oti nabadzī gs. Biju patī kami pā rsteigta par vietē jo attieksmi pret bē rniem, par ko viņ iem ī paš s paldies!
аватар Jak_Harchenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Istabas + Baseini tī ri + Teritorijas tī rī ba +/- Tagad sī kā k, zā le, karstums, uz ielas zem 50 grā diem. Tas darbojas no 13-14 gaisa kondicionieriem 2, pē c liela saš utuma tie ieslē dza 6-7, kā pē c jū s tos uzstā dī jā t? Ekskursijas pakete paņ ē ma ultra all inclusive, tas nozī mē , ka ir iekļ auti importa dzē rieni utt. … Tomēr ▾ Istabas +
Baseini tī ri +
Teritorijas tī rī ba +/-
Tagad sī kā k, zā le, karstums, uz ielas zem 50 grā diem. Tas darbojas no 13-14 gaisa kondicionieriem 2, pē c liela saš utuma tie ieslē dza 6-7, kā pē c jū s tos uzstā dī jā t?
Ekskursijas pakete paņ ē ma ultra all inclusive, tas nozī mē , ka ir iekļ auti importa dzē rieni utt. , tā ir pilnī ga nesakritī ba ar iegā dā to tū res paketi, bet pē c vienkā rš a (maldinā š anas) un mana subjektī vā viedokļ a š ā das viesnī cas ir jā soda. Tagad interesantā kais ir ē diens un apkalpoš ana, rindai no rī ta pē c olā m vienkā rš i nav gala, 50-70 cilvē ki, apkalpo viens cilvē ks, var nostā vē t lī dz 40 minū tē m. un te viss skaidrs, ka pusdienā s un vakariņ ā s 4 no 5 ē diens viss vienā ds, viens nogalinā ts uz grī das - kartupeļ u biezeni, jautā , kā zini, es tev atbildē š u - pā rdodu savā valstī , bet š ī nav 5 * produktu viesnī ca.
Ī paš u uzmanī bu pievē rš u apkopei:
Vī rieš u personā ls ir lē ns, augstprā tī gs, rupjš , rodas iespaids, ka esi š eit ieradies.
Ko es nevaru teikt par sievietē m - strā dī gas, draudzī gas, vienmē r gatavas palī dzē t.
Gribu uzrakstī t arī par ē dienu, piemē ram, gatavo tā du minimā lismu, ka lī dz brokastu vidum, pusdienā m, vakariņ ā m beidzas un vairs nepasniedz, pirmo reizi š ito redzu, apceļ oju valstis 2x gadu stabili.
Wi-Fi darbs ir normā ls. Lai ā trums ir mazs, bet var uzturē t kontaktu ar ā rpasauli 3.5 no 5, bet te ir bē da - izslē dza problē mas veidu, problē mas var salabot, ko viņ i saka, mē s labojam, 4 dienas ir pagā jis un zirgs neripoja.
Nož ē loju, ka pirms ceļ ojuma nelasī ju par š o viesnī cu, mū ž ā š eit nebiju ieradies, bet uzkrī toš ā k ir tas, ka administrā cija atrakstā s, bet neko nedara.
аватар andrey32700756
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Visas brī vdienas viesnī cā EFTALIA MARIN HOTEL 5 * trī s fotogrā fijā s. Foto #1. Priekš plā nā ir rinda pē c sautē tiem cukini un baklaž ā niem. Fonā - aiz vermicelli. 2. fotoattē ls. Lai dabū tu dā rgos vermicelli un sautē tos cukini (aizmirstiet par gaļ u, tā bū s bildē Nr. … Tomēr ▾ Visas brī vdienas viesnī cā EFTALIA MARIN HOTEL 5 * trī s fotogrā fijā s.
Foto #1. Priekš plā nā ir rinda pē c sautē tiem cukini un baklaž ā niem. Fonā - aiz vermicelli.
2. fotoattē ls. Lai dabū tu dā rgos vermicelli un sautē tos cukini (aizmirstiet par gaļ u, tā bū s bildē Nr. 3), jā iekļ ū st ē dnī cā . Fotoattē lā - rinda, lai iekļ ū tu ē dnī cā un iegū tu iespē ju stā vē t rindā pē c nū delē m.
Foto numur 3 - uzkodā m. Vai jū s domā jat, ka tā ir omā ru lī nija? Karaļ a garnelē m? Sniega krabjiem? NĒ . Tā ir gaļ as lī nija. Steikiem ar ribā m vai jē ra iesmiem? NĒ . Par vistu! Tas ir vienī gais gaļ as veids, ko jū s atradī siet š ajā viesnī cā . Ja paveicas. Parasti tā s ir ceptas aknas.
Tā tad, skaitī sim laiku:
Iet uz ē dnī cu - 20 minū tes.
Stā vē t vermicelli - 15 minū tes.
Stā viet aiz baklaž ā niem - 15 minū tes.
Stā viet aiz vistas - 40 minū tes.
Es vienkā rš i klusē š u par iespē ju izlauzties lī dz bā ram.
Kopumā maltī te ar vermicelli, baklaž ā niem un nelielu vistas gaļ as gabalu jums izmaksā s pusotru stundu.
Reizinot ar brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, mē s saņ emam č etrarpus stundas dienā . Tas ir jū ras vietā .
Фото номер раз Фото номер два Фото номер три
аватар ogoiko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Hei, tur, Eftalia salā ! Nē , nē , lā de man nav vajadzī ga, es tikai vē los, lai mani sadzird un pievē rstu uzmanī bu esoš ajiem trū kumiem un mē ģ inā tu no tiem izvairī ties. Un sā kš u no sā kuma. Maija beigas-jū nija sā kums. … Tomēr ▾ Hei, tur, Eftalia salā ! Nē , nē , lā de man nav vajadzī ga, es tikai vē los, lai mani sadzird un pievē rstu uzmanī bu esoš ajiem trū kumiem un mē ģ inā tu no tiem izvairī ties.
Un sā kš u no sā kuma. Maija beigas-jū nija sā kums. 2 pieauguš ie un 12 gadus vecs bē rns. Mī ļ ā kā Turcija. Tū risma operators Tui. Uz Antā liju lidojā m ar Air azur (lidojums kavē jā s par 1h), atpakaļ uz Kijevu ar Vē ju rozi (izlidoš ana laicī gi). Nav sū dzī bu ne par tū roperatoru, ne aviokompā nijā m, bet tieš i otrā di, vē los pateikties pavadoš ajai gidei Elvī rai no kompā nijas Tui marš rutā Antā lija-Alā nija. Man bija patiess prieks satikt tik brī niš ķ ī gu cilvē ku, kurš ir iemī lē jies savā darbā . Divas stundas interesantā kais stā sts par valsti, par nacionā lajā m tradī cijā m, par sā ls ezeru Van un tā apbrī nojamajiem kaķ iem, par Denizli gaiļ iem. Paldies!
Un tā , viesnī ca Eftalia Marine. Viss, ko viņ i raksta par iespē ju vienoties ar reģ istratū ru ar piemaksu par labā ko numuru, ir patiess. Š ī ir pati pirmā lieta, ko mums piedā vā ja. Mē s nopirkā m standartu. Samaksā jis 60 dolā rus. mums ir ģ imenes istaba. Istaba lieliska, 5 stā vā . Skaists dizains jū ras stilā , mums viss derē ja. Tī rī š ana bija normā la, bet man nav ī paš u prasī bu. Minibā rs ir bezmaksas, regulā ri papildinā ts (2 minerā lū deņ i, 2 Pepsi, 2 forfeiti, 2 spriti). Wi-Fi ir bezmaksas numurā , bā ros un viesnī cas vestibilā . Tika papildinā tas arī ziepes, duš as ž elejas, vē l daž i sī kumi. Kondicionieri lieliski atdzesē ja, karstais ū dens bija pastā vī gi. Daž ā s atsauksmē s viņ i rakstī ja par stikla durvī m, kas nav lī dz griestiem tualetē un duš ā . Tā ir taisnī ba, un, iespē jams, kā dam tas bū s neē rti (standartā nekā tā da nav, ir parastas durvis), tač u tas mū s netraucē ja. Tā pē c skaitlis -5.
Arī personā ls ir patī kams, strā dī gs, ī paš i galvenajā restorā nā . Viņ iem noteikti nav nekas pret 5.
Nebija problē mu ar vietā m ne galvenajā restorā nā , ne pie baseiniem, ne pludmalē . Es uzskatu, ka tas ir milzī gs pluss, ņ emot vē rā tū ristu skaitu.
Tagad par paš u ē dienu. Ē diens ir pieticī gs. Nē , protams, es neredzē ju izsalkuš us cilvē kus, un mē s bijā m paē duš i un apmierinā ti. Bet, ja objektī vi analizē un salī dzina ar iepriekš ē jo ceļ ojumu un brī vdienu pieredzi turku pieciniekos, tad Eftalia zaudē viennozī mī gi. Š eit ir viss tradicionā lā s Turcijas viesnī cu ē dienkartes komplekts, tač u vienumu skaits š ajā ē dienkartē ir ievē rojami mazā ks. Tas attiecas arī uz augļ iem (apelsī nu brokastī s pat nav, iespē jams, lai nopirktu svaigu maksas apelsī nu))), un saldumiem (tikai kā dreiz bija turku baklava), un vissvarī gā kais ir jautā jums par gaļ u un zivī m. Ja viņ i saka, ka zivju un gaļ as nav vispā r, tad tā nav taisnī ba. Bet patiesī ba ir tā da, ka izvē li, piemē ram, vakariņ ā m veido divas pozī cijas: grilē ta zivs un tī tars ar dā rzeņ iem. Traģ ē dija? Protams, nē . Vai ir ko ē st? Protams, ir. Bet, pieciniekam ar to vienkā rš i nepietiek. . . Un, vē l jo vairā k, daž as lietas man ir grū ti saprotamas. . . Kā pē c brokastī s vai olu kultenis vai parasta cepta ola (vai tieš ā m ir tik grū ti piedā vā t abus) ? Kā pē c uz š ī s grilē tā s zivs vai gaļ as ar dā rzeņ iem ir jā liek cilvē ks, lai viņ š katram atseviš ķ i atdala "vē rtī gos produktus"? Kā pē c saldē jums divas bumbiņ as, shawarma 2 gab. vienā rokā , labi, tas ir smieklī gi (ja ne tik skumji)? Visai ģ imenei jā stā v rindā , jo gribas saldē jumu. . . Kā pē c bē rnu galds ir tik slikts, kamē r viesnī cā atpū š as tik daudz mazu bē rnu, bet restorā nā viņ iem ir tik maz?
Bet, joprojā m gribu atzī mē t, ka visi produkti bija svaigi, saindē š anos vai lī dzī gas nepatikš anas viesnī cā nenovē roju. Tas, protams, ir pluss. Vē l vienu plusiņ u ieliku Burgerland ā trā s ē dinā š anas restorā nam. Š ī iestā de strā dā.24/7. Ir iespē ja izveidot sev burgeru (protams, tas bū s tā lu no ideā la), ē st frī kartupeļ us, zupu, dā rzeņ us. Gribu teikt, ka š is restorā ns palī dzē s cilvē kiem, kuri ieradī sies vē lu vakarā , naktī vai no rī ta, vai aizies tik neizdevī gā laikā .
Tagad par teritoriju un galvenais – salu. Netā lu no viesnī cas Marin atrodas Eftalia ķ ē des viesnī cas - Village, Ocean un Aqua. Visas viesnī cas atrodas pā ri ceļ am no pludmales caur pazemes ejā m. Man nebija sajū tas, ka lauztu teritoriju no korpusa lī dz salai, ceļ š man bija viegls un ā trs. Eftalia Island ir teritorija pie jū ras, kuru var izmantot visu Eftalia ķ ē des viesnī cu viesi. Teritorija ir diezgan plaš a ar a la carte restorā niem, bā riem, konditorejas veikalu, saldē juma punktiem, gozleme un ayran, grilē tiem spā rniem, beļ ģ u vafelē m, Chill out restorā nu, kur var pusdienot (shawarma, grilē ti kartupeļ i, bulciņ as, dā rzeņ i). Ja ņ emam vē rā š o teritoriju, paralē li ceļ am no Antā lijas uz Alaniju, tad tā sā kas ar futbola laukumu, lielisku ū dens atrakciju parku (gan dē ls, gan vī rs ir sajū smā ), lielu amfiteā tri (visā m viesnī cā m), centrā lo baseinu ( pie kura var redzē t animatorus, skan mū zika , vispā r vieta dzī vī gā ka), pā ri š ai teritorijas daļ ai iet Zip Line, tad Baseina bā rs ar konditoreju un baseinu, kas man patika visvairā k, nā koš ais viens ir bē rnu akvaparks, bē rnu klubs, Chill out bā rs un lapenes paviljoni.
Teritorija ir tī ra, mums ļ oti patika tur pavadī t laiku. Bet ir arī trū kumi. Š ajā rajonā ir daudz veikalu, bā ru, telpu nomnieku pakalpojumu, kaut kā pā rā k daudz. Un pats galvenais, rindas. Konditorijā ī paš as rindas nav, uz goslemu, Chill out, bet vistas spā rniņ i ir kaut kas (paņ ē ma tikai vienu reizi, ž ē l laika), rinda arī pē c saldē juma, pē c beļ ģ u vafelē m arī . Nu kaut kā tur ir ļ oti slikti. Ielieciet daž us cilvē kus par š o jautā jumu, atveriet papildu punktus (labi, ja tikai bū tu vē lme))).
Tagad par galveno Eftalia viesnī cu trū kumu - pludmali. Lū k, cik omulī gi un tī ri ir zonas viesnī cā s, cik neomulī ga ir nesakoptā pludmale. Pirmkā rt, piekraste ir akmeņ aina, lai gan pludmale ir smilš aina. Es aprakstī š u jū ras apmeklē jumus. Un tā pretī pieauguš o akvaparkam ieeja smilš aina ar milzī giem akmeņ iem (protams, neiesaku), oļ u cienī tā jiem (ieeja pretī baseinam, kas ir starp centrā lo baseinu un bē rnu ū deni parks) - bez problē mā m gā ja krokos, ū dens ir tī rā ks, nav asu akmeņ u). Daudziem patika saulriets pie lapenes, bet man nē , tas tieš ā m ir saulriets bez akmeņ iem, pelē kā m smiltī m, bet daļ a pludmales tur ir visnetī rā kā un neomulī gā kā . Un vislabā kā ieeja man bija iepretim bē rnu akvaparkam (daž ā s vietā s ir akmeņ i, bet kopumā ir diezgan plata josla ar labu smilš ainu dibenu, pludmale bē rniem tur ir vislabā kā ). Nepabeigtie viļ ņ lauž i no krasta dodas jū rā (arī tie rada diskomforta sajū tu). Pludmalē nav arī boju vai pontona. Tā pē c pludmale ir -3. Ar pludmali ir jā strā dā , sala ar savu infrastruktū ru ir laba, bet svarī ga ir arī jū ra.
Par animā ciju. Bija labas importa izrā des, vietē jā s ir vienkā rš ā kas. Animatori vispā r nav aktī vi. 4 dienas nedē ļ ā uz salas skanē ja dzī vā mū zika. Divas reizes nedē ļ ā putu diskotē ka pludmalē (pirmdien un piektdien, 15.00) - ļ oti patika. Pā rā k biež i viņ i rī koja neona ballī ti (nevis vakara š ovu, diskotē ku pludmalē ), pā rā k biež i pat (iespē jams, diskotē ku ir vieglā k rī kot nekā vakara š ovu).
Mī ļ ā kā atpū tas vieta uz salas, pē c vakara š ova Chill out bā rs. Vakarā sala ir pilna ar atpū tniekiem, un tur nokļ ū st maz cilvē ku. Darbojas lī dz 23.00. Labs skats uz jū ru un ciematu gaismā m. Man š ī vieta ļ oti patika.
Un vē l daž i vā rdi par hammam. Lī dz pulksten 17.00 bez maksas var apmeklē t hammam, saunu un tvaika pirti. Jums ir jā ņ em lī dzi dvielis, viņ i jums to nedod. Saunu un tvaika pirti apmeklē jā m bez problē mā m, tač u ar hammam bija nelielas grū tī bas. Darbinieki aicina viesnī cas viesus pagaidī t, kamē r pircē jiem klientiem tiek veikta pī linga un masku veikš ana. Izmantojot š ā du sistē mu, jū s nevarat iekļ ū t hammam. Katru dienu apmeklē jā m hammam, bijā m neatlaidī gi un otrajā dienā mums nebija nekā du š ķ ē rš ļ u. Tā pē c, protams, tam tā nevajadzē tu bū t. Pakalpojums ir deklarē ts paketē All inc, kas nozī mē , ka tam vajadzē tu bū t. Tā pē c jā atceras, ka uz Spa nenā kat apmeklē t (saimniekiem izdevī gā laikā ), nevis pē c bezmaksas pakalpojuma (par to samaksā jā t jau ekskursijas komplektā ).
Un tagad mani secinā jumi. Labi atpū tā mies, nopirku ekskursiju akcijai un zinā ju par viesnī cas mī nusiem. Vai es atgrieztos viesnī cā ? Par pareizo cenu, jā . Man personī gi nekas nav kritiski biedē još s. Ja š ī viesnī ca nonā ks pā rdoš anā , par vienu no zemā kajā m piecnieku cenā m, tad, manuprā t, ir vē rts pirkt. Ja viesnī ca maksā s vidē ji piecas Turcijas, tad droš i varat izvē lē ties kaut ko labā ku.
Ja jums ir kā di jautā jumi, esmu gatavs atbildē t. Lai laba atpū ta un lieliski laikapstā kļ i. Jā , ū dens temperatū ra bija 24-25, gaisa 27-33.
Главный ресторан Лобби Рецепшн Вечернее шоу Отель Отель Отель Номер
аватар Kuziv_Angelina1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izlī gums noritē ja ā tri. Viesnī ca izvē lē ta tā pē c, ka tur ir liels akvaparks. Forš i slaidi. Milzī ga teritorija. Numuriņ š bija š iks, viesnī ca salī dzinoš i jauna. Pludmale nav tā lu no istabas, jums jā iet cauri skaistai pā rejai. … Tomēr ▾ Izlī gums noritē ja ā tri. Viesnī ca izvē lē ta tā pē c, ka tur ir liels akvaparks. Forš i slaidi. Milzī ga teritorija. Numuriņ š bija š iks, viesnī ca salī dzinoš i jauna. Pludmale nav tā lu no istabas, jums jā iet cauri skaistai pā rejai. Internets lielā koties ir labs un viss, izņ emot pludmali. Patika ē diens. Lieliska viesnī ca brī niš ķ ī gā m brī vdienā m.
аватар femida2005
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Apmetā mies viesnī cā kā ģ imene ar vī ru un diviem bē rniem. Ekonomiskā viesnī ca 4 maks. Trauki ir NETĪ RI, cilvē ki iet meklē t tī ru š ķ ī vi, dakš iņ u utt. , tas nav pieņ emami, jū s tač u barojat cilvē kus! ! ! Uztura ziņ ā jau 11 dienas tā s paš as zivs smarž a, kas tiek cepta katru dienu, ir tik nogurusi, ka pat mā jā s š o zivi ilgi negribē sies. … Tomēr ▾ Apmetā mies viesnī cā kā ģ imene ar vī ru un diviem bē rniem. Ekonomiskā viesnī ca 4 maks. Trauki ir NETĪ RI, cilvē ki iet meklē t tī ru š ķ ī vi, dakš iņ u utt. , tas nav pieņ emami, jū s tač u barojat cilvē kus! ! ! Uztura ziņ ā jau 11 dienas tā s paš as zivs smarž a, kas tiek cepta katru dienu, ir tik nogurusi, ka pat mā jā s š o zivi ilgi negribē sies. . . viņ i arī pā ris reizes cep pusfabrikā tus: saldē tas kotletes, sī polu gredzenus un ceptu š avarmu - tas tā ! ! ! Normā la ē diena nav, ja vien, protams, neē d tikai dā rzeņ us un vermicelli. Dzē rieni ir atseviš ķ s jautā jums, viss iekļ auts ir kokteiļ i-0; no alkohola: bezalkoholiskais alus, vī ns, vietē jais degvī ns, dž ins. Uz salas pie jū ras visi alkoholiskie dzē rieni ir par maksu. Kopumā uz Turciju bijā m 6-7 reizes, no kurā m vienu reizi bijā m 4, pā rē jā s 5, š o nesatikā m nevienā viesnī cā (. Jū ra silta, laba, bet tur aizbraukt ir ā rkā rtī gi grū ti, ieeja ir akmeņ i, tad arī smiltis, kas sajauktas ar milzī giem akmeņ iem (. Sauļ oš anā s krē sli ir netī ri, izsmē ķ i guļ apkā rt, suņ i staigā , tin. Lai nokļ ū tu pludmalē , jā iet pa pazemes eju ar briesmī gu smaku (pat ne ventilā cija). atslā binā ties. Es nezinu, kas š ai viesnī cai ir pieš ķ ī ris 5 zvaigznes. Mē s neiesakā m, netē rē jiet savu naudu, ir milzī gs skaits pienā cī gu viesnī cu par tā du paš u cenu.
аватар tananik903.m
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Rakstu atsauksmi, varbū t kā ds palī dzē s izdarī t pareizo izvē li. Augusta sā kumā atpū tuš ies divi pieauguš ie + bē rns. 1. Norē ķ ins. Ierodoties viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies 15 minū tē s, par papildus $60 iekā rtojā mies divistabu ģ imenes numurā , nevis standarta. … Tomēr ▾ Labdien! Rakstu atsauksmi, varbū t kā ds palī dzē s izdarī t pareizo izvē li. Augusta sā kumā atpū tuš ies divi pieauguš ie + bē rns.
1. Norē ķ ins. Ierodoties viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies 15 minū tē s, par papildus $60 iekā rtojā mies divistabu ģ imenes numurā , nevis standarta. Istaba skaista, ar lielā m istabā m, katru dienu uzkopta, tā pat kā katru dienu papildinā ts minibā rs.
2. Infrastruktū ra: Pozitī vi ir tas, ka tas ir Ū dens parks, milzī gs skaits slidkalniņ u, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. . Ir daudz baseinu, gan pie viesnī cā m, gan pludmalē pa eju. Pludmale sagā dā ja lielu vilš anos: netī ras smiltis, netī ri sauļ oš anā s krē sli. Ieejot jū rā pa 2-3 metru oļ u joslu, iesaku paņ emt lī dzi speciā lus apavus, pē c tam smiltis. Jū ra silta.
Blakus atrodas tirdziņ š , kur var iegā dā ties saldumus, suvenī rus par ļ oti labā m cenā m. Lī dz Alanijai ar sabiedrisko autobusu 15-20 minū tes, maksa ir 5 liras.
3. Ē diens. Protams, izsalcis neizbrauksi, bet tas ir ļ oti vienmuļ i. Parasti bija cepta zivs (vienā da veida) un vistas vai gaļ as gulaš s, tas arī viss. . . Augļ i puszaļ i, persiku ļ oti maz, tie, kas atnā ca ē st pirmajā vilnī , sakā rtoja, paplā te netika papildinā ts tā lā k, arbū zi nebija katru dienu, meloni nemaz neredzē ja. Toties bija daudz ā bolu, bumbieru un vī nogu. Ja iepriekš esi atpū ties piecniekā un tev ir ar ko salī dzinā t, tad visticamā k bū si vī lies. No alkohola: alus, vī ns, vietē jie Baileys, dž ins, viskijs un viss, ne pā rā k daudz par 5 *.
4. Lielā kā daļ a tū ristu ir eiropieš i.
Principā jū s varat atpū sties, bet viesnī ca ir nepā rprotami 4 *
аватар tatyana_zhebratk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā kotnē ji apstā jā mies pie Eftalia Splash. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, reģ istrē š anā s 14.00. Reģ istratū rā mums piedā vā ja pā rcelties uz Marinu par papildu samaksu - 10 USD dienā (diviem). Mē s atteicā mies, uz ko atbilde bija: "Nu, paskatieties tagad uz numuru, varbū t jū s pā rdomā siet. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji apstā jā mies pie Eftalia Splash. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, reģ istrē š anā s 14.00. Reģ istratū rā mums piedā vā ja pā rcelties uz Marinu par papildu samaksu - 10 USD dienā (diviem). Mē s atteicā mies, uz ko atbilde bija: "Nu, paskatieties tagad uz numuru, varbū t jū s pā rdomā siet. " Mū s iekā rtoja ap 13.00 atseviš ķ ā.2 stā vu ē kā ar vairā kā m istabā m. Patiesī bu sakot, numurs izskatī jā s pē c personā la istabas, nevis pē c 5* viesnī cas. Nolē mā m, ka nepē rtī sim drudzi, nogaidā m nā kamo rī tu un sakā m gidam, ka mums nepatī k istaba (vispā r, kā mums š ajā gadī jumā ieteica tū rfirmas pā rstā vis). Nā kamajā rī tā , tiekoties ar gidu, mē s viņ am paziņ ojā m, ka neesam apmierinā ti ar numuru un ka standarta numurs attē los izskatā s savā dā k. Pē c sarunas ar reģ istratū ru gids mums teica, ka nav nevienas istabas un ka mū su istaba ir brī niš ķ ī ga istaba. Un viņ š piedā vā ja mums pā rcelties uz Marinu, visā di slavē dams viņ u.
Nu izlē mā m un nā kamajā rī tā ar piemaksu 50$ (mums bija atlikuš as 10 naktis) pā rvā cā mies.
Viesnī ca mū s pievī la! Ā rē ji skaista bilde, bet iekš ā serviss š ausmī gs.
PLUDMA
Pludmale netiek tī rī ta: sauļ oš anā s krē sli nav mazgā ti, puisis, kuram vajadzē tu izdalī t matrač us bez dzeramnaudas, nevē las neko darī t. Pie mums kā da sieviete noslaucī ja solā riju ar salveti, viņ š stā vē ja un skatī jā s uz viņ u. Bet par dzeramnaudu viņ š atnesa matrač us, noslaucī ja tos (kaut ar kā du apš aubā mu netī ru lupatu) un pat ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus (acī mredzot pē c iepriekš ē jas vienoš anā s). Pludmalē smiltis ir klā tas ar gobiem, apkā rt staigā suņ i un kaķ i. Pie mums pat viens kaķ is taisī ja savu biznesu zem kā da solā rija (apglabā ts, bet tomē r). Ē dienu atliekas un glā zes tiek izņ emtas ā rkā rtī gi reti (3 stundas pavadī jā m blakus kā dam palicis pusapē sts burgers). Atkā rtoti lietojamā s plastmasas krū zes ir ļ oti nolietotas un nodzeltē juš as. Turklā t tie ir ļ oti slikti mazgā ti, reiz man pieķ ē rā s ar lū pu krā sas pē dā m).
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, tikai 1 metrs, bet tā kā viļ ņ i ir pietiekami spē cī gi, tos var viegli sasist. Labā k ir izmantot aquashoes.
Ē DIENS VIESNĪ CĀ : galvenais trū kums ir mazā gaļ as ē dienu izvē le. Vai nu 1 vai 2 gaļ as veidi un tad rindas 30-40 cilvē ku. Kas attiecas uz alkoholu: tas ir tikai bezalkoholisks. Bā rmenis bez dzeramnaudas lej ļ oti maz, bet, tiklī dz viņ š saņ em kā roto dolā ru, "porcija" uzreiz palielinā s.
TĪ RĪ Š ANA ISTABĀ : dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 2 dienā m. Tī rī š ana ir viduvē ja: izmeta atkritumus, izkrata un izskaloja pelnu trauku, saklā ja gultu. Tā ir visa tī rī š ana. Visā uzturē š anā s laikā grī das nekad netika izslaucī tas. Naktsgaldiņ š tika noslaucī ts, kad tas jau bija lipī gs. Tas neskatoties uz to, ka mē s atstā jā m dolā ru.

Animā cija tikai pludmalē , pie viesnī cas tā nav. Vispā r...

Un gandrī z aizmirsu: pludmalei izsniegtie dvieļ i ir gandrī z visi caurumu pilni vai nobruž ā ti.
Neiesaku š o viesnī cu, ī paš i par tā du cenu...Ak, svē tki tika sabojā ti.
аватар Elja2009
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 07. jū nijā ap 23:00, ceļ š no Antā lijas lidostas ilgst 2 stundas un 30 minū tes, pirms tam tū ristus veda uz viesnī cā m un mū su viesnī ca bija 7 un pē dē jā rindā . Viņ i ā tri apmetā s, piedā vā ja divistabu komplektu par 140 USD, bet mē s atteicā mies, ko arī turpmā k nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Ieradā mies 07. jū nijā ap 23:00, ceļ š no Antā lijas lidostas ilgst 2 stundas un 30 minū tes, pirms tam tū ristus veda uz viesnī cā m un mū su viesnī ca bija 7 un pē dē jā rindā . Viņ i ā tri apmetā s, piedā vā ja divistabu komplektu par 140 USD, bet mē s atteicā mies, ko arī turpmā k nenož ē lojā m. Mums ir divi bē rni, mums iedeva standarta istabiņ u, istabā viena vienvietī ga gulta, viena divguļ amā gulta, vē l viens saliekamais krē sls, vietas pietika visiem. Ledusskapī pie bā ra, dzē rieni: kola, fanta, papildinā ts katru dienu Bez maksas, telpu uzkopš ana vidē ji. Restorā ns ir labi paē dis, tā pat kā visā s viesnī cā s Turcijā . Nā kamajā dienā devā mies uz Alaniju, attā lums no viesnī cas kā di 15 km. Jū s varat nokļ ū t ar autobusu (dolmush), kas apstā jas pieturā , kas atrodas ceļ a otrā pusē no viesnī cas, uz otru pusi doties caur pā rvadu. Maksa vienai personai ir 5 liras, maiņ as kurss tagad ir 4.3 liras pret 1 dolā ru. Brauciet apmē ram 20-30 minū tes lī dz gala pieturai Alā nijas centrā . Uzbraucā m ar vagoniņ u lī dz cietoksnim, gā jā m turp, cena turp un atpakaļ bija 4 56 liras. Pē c tam peldē jā mies Kleopatras pludmalē , ū dens dzidrs, smiltis visur. Par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu viņ i prasa 20 liras, ieeja pludmalē ir bez maksas.
Алания
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель известной сети Eftalia был открыт в 2014 году, современная архитектура, стильные номера, хорошее качество сервиса. Отель состоит из двух 5-этажных основных зданий и трех 2-этажных корпусов Swim Up с общими для номеров бассейнами. Особой популярностью у семей без детей пользуются номера swim up — с выходом к бассейну. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Анталии — 100 км, до центра Анталии — 110 км, Аланьи — 18 км. В непосредственной близости от отеля расположено множество магазинов, ресторанов и баров.
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж в 50 м, через дорогу от отеля по подземному переходу. Пляжные полотенца под депозит. Газебо (павильон на пляже) — платно. Бар на пляже: бесплатно, на пляже Eftalia Island (крепкие алкогольные не предоставляются, только пиво).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 конференц-зал (на 750 чел.), 1 основной ресторан, 1 рестораны a la carte: мексиканский, по предварительной записи, посещение 1 раз за неделю проживания — бесплатно, 1 ресторан Burgerland — фастфуд (круглосуточно), 10 баров, 7 открытых бассейнов (из них 5 относятся к корпусу Swim up), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: депозит, 1 крытый бассейн, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна — открытый детский бассейн, 40 м2, крытый детский бассейн, детская площадка (Eftalia Island), детский клуб (4–12 лет, в соседнем отеле Eftalia Island), детская анимация на русском языке, мини-диско, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 13 водных горок (в соседнем отеле Eftalia Island), сауна бесплатно, парная платно, турецкая баня (хаммам) бесплатно, дискотека бесплатно (Eftalia Island), игровые автоматы платно (Eftalia Island), аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно (Eftalia Island), дартс бесплатно, водные виды спорта платно (Eftalia Island), живая музыка бесплатно (в определенные дни), футбол бесплатно (освещение платно).
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 491 номер: 95 Standard rooms, 130 Standard rooms Large, 12 Standard Swim Up, 56 Duplex Swim-up, 193 Family room, 5 Handycap Rooms.

Istabās

Ванная комната, фен, туалетные принадлежности, кондиционер, LCD ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), электрический чайник, мини-бар вода, прохладительные напитки — пополнение ежедневно), балкон, уборка в номере (ежедневно), смена постельного белья (2 раза в неделю), смена полотенец (3 раза в неделю), room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mh. Akdeniz Blv. No 4, Turkler Kasabasi, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 4446607
Fax: +90 242 5376609
Tīmekļa vietne: Eftalia Marin Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.