Aska Bayview Resort 4*– Atsauksmes

70
Novērtējums 4.510
№271 viesnīcas reitingā Alanja
4.8 Numurs
5.9 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.7 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2000. gadā, pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Tas sastāv no vienas 5 stāvu galvenās ēkas un divām Anex ēkām. Atrodas Incekum rajonā, 5 km no Avsallar pilsētas, jūras krastā. Mājīga zaļā zona, kvalitatīvs un daudzveidīgs ēdiens, laba animācijas komanda. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар d.elenskiy
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atvaļ inā jums 2023.  gada jū lija vidū 1. Pilns miegs viesnī cā . Bija arī citas tautī bas, bet 90 procenti no tā m ir sapnis! 2. Viesnī ca, istaba, WiFi. Viesnī cā ir 3 ē kas. Mē s devā mies uz viesnī cu, mums iedeva otrā korpusa istabas atslē gas, mē s iegā jā m istabā un pirmā doma bija, ka š is numurs ir jā maina, tā da doma bija uzreiz! Bija divguļ amā gulta, ļ oti drebē ja, nebija matrač a. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums 2023.  gada jū lija vidū
1. Pilns miegs viesnī cā . Bija arī citas tautī bas, bet 90 procenti no tā m ir sapnis!
2. Viesnī ca, istaba, WiFi. Viesnī cā ir 3 ē kas. Mē s devā mies uz viesnī cu, mums iedeva otrā korpusa istabas atslē gas, mē s iegā jā m istabā un pirmā doma bija, ka š is numurs ir jā maina, tā da doma bija uzreiz! Bija divguļ amā gulta, ļ oti drebē ja, nebija matrač a. Reģ istratū rā par papildus samaksu nomainī ja istabiņ u uz citu 3 korpusā , š ī istabiņ a jau bija nedaudz labā ka, negribē jā s uzreiz no tā s bē gt, bet bez niansē m arī nebija. Izlietnē ir pelē jums, kondicioniera atraš anā s vieta ir "TOP" - tieš i uz gultas, tas ir, nedarbosies naktī ieslē gt kondicionieri. visa grī da ir flī zē ta, ledusskapis neatdziest. WiFi ir bezmaksas tikai vestibilā un ir ļ oti lē ns, bet maksas aptver gandrī z visu viesnī cas teritoriju + pludmali un ā trums ir diezgan normā ls, cena š ķ iet 3 dienas - 5$ un nedē ļ a, ja nemaldos - 12 $. "Padomu kastes" ir visur, cik es domā ju, tas ir muļ ķ ī bas.
3. Pā rtika.
Jū s nevarat uztraukties par lieko svaru pē c atvaļ inā juma! ) Brokastis, pusdienas, vakariņ as - ē diens bija maksimā li vienmuļ š . Mē ģ inā š u uzrakstī t sī kā k un sā kt ar to, kas man patika. Man patika grilē ti cukini un baklaž ā ni, tikai tie, kas sagriezti aprindā s. Kā dreiz man bija cepta vista (muguriņ as ar ā du), man arī patika. Pā ris reizes bija arī ceptas vai sautē tas vistas kā jas. Arī forele bija labi pastrā dā ta. Vairā kas reizes man bija kartupeļ u biezeni, un arī zemnieku stila kartupeļ i bija labi. Svaigi dā rzeņ i – gurķ i, tomā ti, paprika, salā ti – pē c iespē jas vienkā rš ā ki no svaigiem dā rzeņ iem, augļ iem. Ir kafija un tē ja, un tā s ir normā las. Tas laikam arī viss.
Tagad par to, kas man nepatika ē dienā . Visa š ā da veida gaļ a ir vai nu soja, vai gaļ a, kas sagriezta suflē , garš o svaiga. Vienreiz pagarš oju makaronus, garš oja skā bi. Arī grilē ti vai cepti dā rzeņ i ir specifiski, 70 procenti ē diena bū s diezgan pikanti. Arī deserti ir bezgarš ī gi, izskatā s savā dā k, bet garš o vienā di.
Ē diens katru dienu bū s gandrī z vienā ds. Izsalcis nepaliksi, bet ē st arī nesteigsies. Smarž a "restorā nā " ir kaut kā da specifiska un muš u ir daudz.
4. Stieņ i. Jū s varat aizmirst par to, ka jū s kaut kā piedzeraties no alkohola, kas jums tiks piedā vā ts bā rā . Visus dzē rienus lej 200ml plastmasas glā zē s. Pusglā zi alus (es esmu pā rliecinā ts, ka tas ir atš ķ aidī ts) ielej, bet otru pusi glā zes putu. Dž ins un toniks - dž ins 20 ml/visi pā rē jie š vepi. Shmurdyak vī ns ir rets. Kokteiļ i par brī vu - š ausmī gi, bet bā rā par normā liem ir cena, cena ~10$. Uz lū gumu ieliet vairā k alkohola, jo tā s esot smieklī gas "devas", bā rmeņ i atbild, ka viņ iem ir robež as un vairā k ieliet nevar. Vislielā kais uztraukums bū s tad, kad prasī siet ledu, un tas tiek ieliets glā zē ar kailā m rokā m - tas ir ļ oti izplatī ts baseina bā rā!
5. Gultas. Kā jau visur ir "jā rezervē " dvielis, tad, ja viesnī ca ir pilnī bā noslogota, noteikti bū s problē mas atrast brī vu gultu – te ir runa gan par pludmali, gan par baseinu.
6. Animatori.
Programma 21:00 ir diezgan interesanta un katru dienu kaut kas jauns. Par citā m animatoru aktivitā tē m neko nevaru teikt, jo uz izrā di devā mies tikai 21:00.
7. Ū dens slidkalniņ i. Viņ i strā dā pē c grafika tikai pā ris stundas dienā.
8. Pludmale. Kā var lasī t citos komentā ros par daž ā diem resursiem, pludmalē ar nezinā mas izcelsmes strautiem plū st dzidram ū denim lī dzī gs š ķ idrums, straumes aktī vā k plū st vakarā un ir diezgan nepatī kamas smakas. Es personī gi redzē ju, kā viesnī cu darbinieki vispirms izraka vienu no aktī vā kajā m straumē m, piepildī ja to ar cementu vai citu celtniecī bas maisī jumu un apraka atpakaļ . Pludmale ir smilš aina, jū ras gultne ir smilš aina, ū dens ļ oti dzidrs.
9. Teritorija un skats uz jū ru. Teritorija nav slikta, normā la izmē ra, diezgan zaļ a. Skats uz jū ru un paš u lī ci, kur pludmale ir ļ oti skaista!
Pastaigā ties var tikai pa viesnī cas teritoriju, jo tieš i ā rpus viesnī cas ir ceļ š un nekas cits izklaidē još s vai skaists nav uz ko skatī ties.
аватар tishmatishma
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es paliku viesnī cā jū nija beigā s - jū lija sā kumā . Diemž ē l š ī viesnī ca izrā dī jā s vā rtu nams un bordelis, tā pē c mans vē rtē jums ir maksimā li zems. Tagad es paskaidroš u. Kā pē c piebraucamais ceļ š ? Manas kedas (100 dolā ru vē rtī bā , labā stā voklī ) man nozaga no viesnī cas noliktavas, kas atrodas tieš i pie reģ istratū ras. … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā jū nija beigā s - jū lija sā kumā . Diemž ē l š ī viesnī ca izrā dī jā s vā rtu nams un bordelis, tā pē c mans vē rtē jums ir maksimā li zems. Tagad es paskaidroš u.

Kā pē c piebraucamais ceļ š ? Manas kedas (100 dolā ru vē rtī bā , labā stā voklī ) man nozaga no viesnī cas noliktavas, kas atrodas tieš i pie reģ istratū ras. Ierados no rī ta, pirms pusdienā m, protams, neviens nav gatavs reģ istrē ties - un reģ istratū rā piedā vā ja atstā t lietas, kā jau visā s viesnī cā s. Ne reizi vien esmu atvaļ inā jies Turcijā un Ē ģ iptē , un vienmē r viss bija kā rtī bā , atstā jot mantas reģ istratū rā , darbinieki sola tā s pieskatī t, uzticaties. Tā tas bija š eit. Pē c iereģ istrē š anā s paņ ē mu koferi un mugursomu un savas kedas neatradu pie č emodā na, kur tā s atstā ju - bet tajā brī dī es par tā m aizmirsu, jo man kā jā s bija č ī bas. Es apmetos. Kad viņ a atklā ja zaudē jumu, viņ a sā ka mē ģ inā t atrast kedas.
Izskanē ja ieteikumi, ka viesi varē tu tos pā rvietot uz noliktavas plauktu, lai noliktu koferus (kamē r es paņ ē mu savu koferi, š ī mazā istabiņ a bija pā rpildī ta ar jauniem koferiem). Diemž ē l savas kedas neatradu noliktavas telpā . Reģ istratū rā mē ģ inā ju noskaidrot: varbū t ir kā da vieta, kur tur liek tū ristu aizmirstā s lietas un manas kedas? Tomē r atbildē viņ a saņ ē ma klaju rupjī bu. Jauns reģ istratū ras darbinieks (diemž ē l š oka dē ļ pat neiedomā jos pajautā t viņ a vā rdu), nez kā pē c sā ka reaģ ē t ā rkā rtī gi emocionā li (lai gan es pievē rsos viņ am pē c iespē jas pieklā jī gā k): viņ š sā ka kliegt, ka ja noliktavas telpā nebija kedu, tad tā s bija izmestas (! ! ) vai arī tū risti aiznesa - sak, kas vē l neskaidrs, netraucē strā dā t! Biju pā rliecinā ta, ka ir jā bū t vietai, kur tiek glabā tas aizmirstā s lietas, tā pē c tomē r mē ģ inā ju no viņ a noskaidrot, kur tā s atrodas.
Darbinieks sā ka izlikties, ka nesaprot krievu valodu (vai tieš ā m slikti saprot? ), Un pamā ja. Es palū dzu viņ am piezvanī t manam viesnī cas gidam - pa viņ a telefonu, jo internets vestibilā ir š ausmī gi slikts, un zvans caur viber vispā r nenotika (godī gi sakot, š ī ir pirmā reize, kad sastopos ar tik sliktu internetu , pā rē jos č etriniekos kur mē dzu atpū sties, var zvanī t pa viber was). Š is jaunais darbinieks pilnī bā zaudē ja savaldī š anos - svieda man telefonu, likā s, ka viņ š mani sitī s, ja varē s. Izskaidroju situā ciju viesnī cas gidam, kura turku valodā lū dza reģ istratū ru sameklē t kedas paš ā aizmirsto lietu vietā . Uz ko darbinieks gidam atbildē jis, ka viņ š visur meklē jis, bet neko neatradis. Vispā r rupjī bas un pilnī gi meli.

Sapratu, ka viņ š man nekā di nepalī dzē s – un sā ku meklē t viesnī cas darbiniekus, kuri tur strā dā juš i jau ilgā ku laiku un varē tu zinā t par tā das vietas esamī bu.
Pagriezos pret sargu, bet viņ š vispā r nesaprata ne krieviski, ne angliski. Ar Google tulkotā ja palī dzī bu mē ģ inā ju viņ am izskaidrot situā ciju. Likā s, ka viņ š kaut ko saprata, apsolī ja visur paskatī ties un aizgā ja. Sapratu, ka man kaut kā jā sazinā s ar Viesu sakariem - draudzī gu sievieti Natā liju, kura teicami runā ja krieviski un varē ja palī dzē t viesiem -, tač u bija vakars, un viņ a strā dā ja tikai lī dz pulksten 16.00. Vē rsos pie fotogrā fes, kura labi runā ja krieviski, lai piezvanī tu Natā lijai (bija skaidrs, ka bez rupjī bā m no reģ istratū ras neko nevarē ja panā kt, bija jā meklē citi varianti). Fotogrā fs sā ka ž ē loties, ka, ja viņ š viņ ai piezvanī s, tad rī t viņ a sacels viņ am skandā lu - un viņ am tas nav vajadzī gs. Mē ģ inā ju paskaidrot, ka viesnī cas klientam ir radusies problē ma un tā ir jā atrisina pē c iespē jas ā trā k.
Man likā s, ka mantu nozaudē š ana (patiesī bā - zā dzī ba) viesnī cā nenotiek katru dienu un š ī ir ā rkā rtas situā cija, kurai GR var veltī t pā ris minū tes no sava nedarba laika, tač u fotogrā fs domā ja citā di viņ u nebija iespē jams pā rliecinā t.

Es vē rsos pie animā cijas komandas (kura acī mredzot jau ilgu laiku strā dā ja viesnī cā ) - vissvarī gā kā mani pamā ja tā pat kā reģ istratū ra: viņ i saka, ka jū s atradī sit - viņ us aizveda viesnī cas viesi (forš s personā la viedoklis par viesiem, vai ne? ). Rezultā tā tikai viens Hijabi animā cijas komandas pā rstā vis uzņ ē mā s man palī dzē t, par ko viņ am liels paldies! Viņ š bija vienī gais, kurš š o problē mu traktē ja kā problē mu, jautā ja, vai kedas nebū s dā rgas, juta lī dzi - un uzreiz piezvanī ja Natā lijai, tač u viņ a necē la klausuli. Viņ š nosū tī ja viņ ai balss ziņ ojumu, norā dot, ka klientam ir problē ma, tač u viņ a arī neatbildē ja.
Atgriezos reģ istratū rā un palū dzu atļ auju paš am apskatī t visus tur esoš os kaktiņ us, ja gadī jumā atradī š u kedas (galu galā darbiniece nav cienī jusi smagi strā dā t). Saņ ē mu jaunu rupjī bu vilni no darbinieces - bet noliktavas telpā pā rbaudī ju katru stū ri, un paš ā reģ istratū rā (metra attā lumā no darbinieces) atradu kastī ti ar tū ristu aizmirstā m lietā m - drē bē m, krē miem. Tomē r kurpes tur nebija. Kā pē c bija nepiecieš ams izbī ties un nevarē ja mierī gi ielū koties š ajā kastē , man ir noslē pums. Un kā pē c tik nesavaldī gi cilvē ki vispā r strā dā reģ istratū rā ? Nu, tas daudz pasaka par viesnī cas lī meni.

Un tagad es jums pastā stī š u, kā pē c š ī nav viesnī ca, bet gan bordelis.
Vispā r ar neko devos uz istabu. Jā saka, ka es biju viena, tā pē c istabā biju viena. Ap pulksten 23.00 pie durvī m klauvē ja. Priecā jos, ka varbū t kā ds atrada manas kedas! Atveru - uz sliekš ņ a stā v sargs, bet bez kedam.
Viņ š sā ka rakstī t Google tulkotā jā , ka, viņ i saka, viņ š visur meklē ja un darī ja visu, ko varē ja. Es pateicu paldies un uzrakstī ju, ka rī t mē ģ inā š u noskaidrot no Natā lijas. Pē kš ņ i viņ š pē kš ņ i iegā ja istabā , izstumdams mani no ejas (es viņ u nelaidu) - un parā dī ja, viņ i saka, ka koridorā ir karsts, un manā istabā ir gaisa kondicionieris. Lietiš ķ ā veidā viņ š apsē dā s uz krē sla pie spoguļ a. Izlasī ju viņ a vā rdu uz nozī mī tes – Buraks (viegli atcerē ties) – un piegā ju tuvā k durvī m. Viņ š atkal sā ka kaut ko rakstī t Google tulkotā jā par to, ka varē tu atrast kedas, domā ju, ka varbū t viņ š piedā vā s kā du citu meklē š anas iespē ju. Tomē r viņ š jautā ja, vai es atpū š os viena, un tad pē kš ņ i uzrakstī ja: vai es varu tevi noskū pstī t? Kā tev iet? ? Buraka viesnī cas apsargs - palī dzī bas aizsegā!! ! (Pretē jā gadī jumā es, protams, nebū tu tik ilgi sazinā jies ar viņ u) - nakts vidū burtiski ielauzā s istabā (neviens viņ u neaicinā ja ienā kt!! ) - un sā ka uzmā kties.
Ir arī labi, ka viņ š man neuzbruka - es ļ oti nobijos, izlidoju no istabas un sā ku viņ u izsist. Viņ š aizbē ga.

Nā kamajā dienā es izskaidroju problē mu Natā lijai - viņ a paraustī ja plecus: viņ i saka, tā s ir jū su problē mas. Jautā ju, kā pē c noliktavas telpā nav videokameras (tā pat kā citā s normā lā s viesnī cā s, kā dreiz atpū tos viesnī cā , kur pat pludmalē bija kamera, un mantas varē ja droš i atstā t). Uz ko viņ a atbildē ja, ka š ī nav bagā ž as glabā tuve - bet tikai istaba, ka viesnī ca jums piekā pjas, dodot iespē ju tur atstā t lietas. Un, ja kaut kas no turienes pazū d, viesnī cai ar to nav nekā da sakara.

Un es nodomā ju, ka, ja viņ i to bū tu teikuš i uzreiz, tad es savas mantas bū tu atstā jusi vestibilā - un tā s acī mredzot paliks neskartas, cilvē ki vienkā rš i baidī tos zagt visu acu priekš ā (nu vai paliktu pie mantā m ).
Un sliecos uzskatī t, ka kedas paņ ē ma nevis viesnī cas viesi (piem. , pludmalē nekas nebija pazudis, lai gan lī dzi paņ ē mu gan iPhone, gan jaudas banku, aizpeldē ju tā lu un neviens nesargā ja Manas lietas). Esmu gandrī z pā rliecinā ts, ka kedas paņ ē ma viesnī cas darbinieki (iespē jams, viesi tā s pā rkā rtoja - un tad, kad palika vienatnē , darbinieki redzē ja, ka tā s nav aizvestas un nolē ma izmantot situā ciju . . Negribu nevienu vainot, bet mana draudzene, kura dzī vo Antā lijā , nozaga gaitenī atstā tā s kedas, tā pē c acī mredzot kā dam te vajag lietotas kedas.

Jā , viesnī cā bija jauki draudzī gi darbinieki, bija skaidrs, ka viesmī ļ i, istabas uzkopē ja utt. kaut kā da veida problē ma rodas situā cija.
Uzreiz kļ ū st skaidrs, vai viņ i ir gatavi jums palī dzē t to atrisinā t – vai arī š ī viesnī ca (kuru pā rstā v galvenie darbinieki: reģ istratū ra, GR, apsardze) uzspļ ā va saviem viesiem. Man bija tiesī bas saņ emt š o palī dzī bu, jo, piedodiet, es savas kedas atstā ju nevis uz ielas zem ž oga - un pat ne pludmalē , atstā ju tā s UZŅ EMŠ ANAS TELPA GLABĀ TĀ (labi, ka paņ ē mu visvairā k vē rtī gas lietas un naudu ar mani uz pludmali! ). Manā gadī jumā palī dzī bas vai vismaz lī dzjū tī bas vietā saņ ē mu rupjī bas, pazemojumus, jebkā das droš ī bas trū kumu un izvaroš anas draudus no darbinieka, kuram bū tu AIZSARGĀ T viesnī cas viesi.

Fakts: Es ierados viesnī cā labā s dā rgā s kedas - aizbraucu bez tā m, un viņ i mani aplē ja ar dubļ iem par lielu naudu.
Tā pē c ļ oti iesaku savam atvaļ inā jumam izvē lē ties citu viesnī cu – jo, ja pē kš ņ i radī sies problē msituā cija (un neviens no tā s nav pasargā ts), tad tā vietā , lai atpū stos š ajā viesnī cā , jū s saplosī siet nervus un pazaudē siet dā rgas lietas. Personī gi pē c brī vdienā m brī niš ķ ī gajā Aska Bayview Resort es nolē mu pagaidā m vispā r atteikties no atvaļ inā juma Turcijā (pā rā k daudz jautā jumu viesnī cas darbiniekiem un tiem turkiem, kas strā dā tū rismā ). Labai atpū tai ir vē l daudzas citas valstis, kur tū ristus gaida un viņ us tieš ā m ciena.
аватар lenachapl
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kopumā es nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cā m, kurā s man bija jā atpū š as, bet š eit vienkā rš i nav iespē jams noslē pt patiesī bu. Viesnī ca vienai vienī bai ar lielu mī nusu. Ļ oti vecs no vā rda vispā r. … Tomēr ▾ Kopumā es nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cā m, kurā s man bija jā atpū š as, bet š eit vienkā rš i nav iespē jams noslē pt patiesī bu. Viesnī ca vienai vienī bai ar lielu mī nusu. Ļ oti vecs no vā rda vispā r. Remonts laikam nebija veikts 20 gadus. Ē diens slikts, neko garš ī gu te noteikti nenogarš osi. Tī rī š ana divatā , mazgā ar kaut kā dā m netī rā m lupatā m, tik ļ oti smird, ka pē c tam telpa jā vē dina. Dvieļ i veci un netī ri, mē ģ inā ju dot mā jienu, ka vajadzē tu nomainī t, laikam mani nesaprata. Vienī gais kas nostrā dā ja istabā bija fē ns, laikam nomainī ts, viss pā rē jais vienkā rš i bez komentā riem. Remonts nav veikts 20 gadus. Vienī gais, kas nogludina negatī vismu no š ī m š ausmā m, ir jū ra. Atraš anā s vietai patieš ā m ir lieliska vieta, joprojā m vienkā rš i š ausmī ga.
Це холодильник, який взагалі не дає ніякої прохолоди Це рушник , який я неодноразово просила замінити, його просто складали і клали на місце Душова кабіна
аватар s-n-a8
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c cenu kategorijas, maija vidū devā mies atvaļ inā jumā , tā pē c izvē lē jā mies viesnī cas tuvā k Alanjai. Ar bē rnu maksā jā m 1400 € par 10 naktī m. Ar pā rē jo principā esam apmierinā ti, ilgi izvē lē jā mies un lasī jā m atsauksmes (paldies visiem par atsauksmē m), zinā jā m uz kurieni ejam un visi pā rsteigumi mums ī sti nebija pā rsteigums. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c cenu kategorijas, maija vidū devā mies atvaļ inā jumā , tā pē c izvē lē jā mies viesnī cas tuvā k Alanjai.
Ar bē rnu maksā jā m 1400 € par 10 naktī m.
Ar pā rē jo principā esam apmierinā ti, ilgi izvē lē jā mies un lasī jā m atsauksmes (paldies visiem par atsauksmē m), zinā jā m uz kurieni ejam un visi pā rsteigumi mums ī sti nebija pā rsteigums.
Bet tagad es gribu pastā stī t par animā cijas rupjī bā m un vā jo darbu.
Tā tad, sā ksim. Pirmajā vakarā atvedu bē rnu uz animā ciju, kas ir norā dī ta viesnī cas koncepcijā un stendā bija izlikts sludinā jums: 20.30.
20.40 vē l nebija bē rnu izklaides, animators nopirka tieš i dī dž eju istabā , piegā jā m pie viņ iem un uzdevā m jautā jumu, kad bū s? Uz ko raidī juma vadī tā js Teilans man atbildē ja, ka bē rni negrib dejot!!!!??? ? Saruna ne pie kā nenoveda, viņ š atteicā s vadī t animā ciju.
Nā kamajā dienā devā mies uz pieņ emš anu pie Natā lijas ģ esterlā cijas, izskaidrojā m situā ciju, viņ a solī ja palī dzē t.
Vakarā animatori ieslē dza pā ris dziesmas ar lielu kavē š anos, savukā rt otrs animators Hidazhi vai kas tas bija, teica, ka viņ š nav menedž eris un animā cija nav viņ a rū pes.
Atkal sazinā jā mies ar reģ istratū ru.
Pē c š ī incidenta visi animatori pā rstā ja ar mums sveicinā ties un izlikā s, ka mū s neredz. Vadoš ais Teilans izraidī ja manu bē rnu par 3 animā cijā m par to, ka viņ š nepacē la rokas, kad viņ š bija komandieris.
Meitenei bē rnu klubā , atklā ti sakot, nepatī k bē rni, pē c tam viņ a sā ka atlasī t rotaļ lietas un slē gt klubu pirms laika. Kluba darba laikā nepavadī ju nekā das spē les vai izklaidi, vienkā rš i sē dē ju un skatī jos telefonā.
Tajā paš ā laikā viņ a piedā vā ja maksas pakalpojumus: iegā dā jieties T-kreklu par USD 15 (nu, protams, Turcija
Izcē lies arī konflikts starp Hidaž i un kā du tū ristu, kuram viņ š vē lē jies pā rdot loteriju. Tū riste atteicā s, animators kliedza un skaļ i lamā ja ar viņ u turku valodā.
Tajā paš ā laikā viņ š pastā vī gi gā ja smē ķ ē t rotaļ u laukumā (paš ā vietā ).
Nā kamajā dienā es devos š ai sievietei atvainoties (mē s nejauš i redzē jā m, es nezinu, ko viņ a tur lē ma par viņ a nekorekto uzvedī bu.
Pē dē jā dienā lija lietus un mē s ar bē rniem atkal nonā cā m uz bē rnu klubiņ u, kur meitenes no krellē m veidoja rokassprā dzes, bet tiklī dz mans bē rns arī gribē ja taisī t rokassprā dzi, turku meitene paņ ē ma somiņ u ar krellē m. Teilans uzreiz ieskrē ja un teica, ka tev jau ir rokassprā dze un tā vairs nav atļ auta un ka man tā vispā r ir vajadzī ga, viņ š vada animā ciju (ļ oti zemā lī menī , 3 akmeņ i un viss.
Vakar animā cijā viņ š spē cī gi pastiepa bē rniem rokas un plē sa, smejoties. Divas meitenes raudā ja.
un aizgā ja
Pirms izbraukš anas nonā cā m reģ istratū rā , Teilans sā ka mū s bildē t, tad aizbē ga
Tā viesnī ca ar 4* atļ aujas nolī gt š o Hamlo, turciete izrā dī jā s Khadizh mā sa ???
Es izstā stī ju visus savus komentā rus Natā lijai, es nezinu, viņ a viņ us pamudinā ja.
Pē dē jā dienā animatores meitene klubā kliedza uz manu bē rnu.
Domā ju, ka š ā da rī cī ba ir necienī ga, strā dā jiet ar animatoriem, sodiet ar rubli vai labā k atlaidiet pilnī bā
Mē s neatgriezī simies jū su viesnī cā , mē s vē lamies labā kas attiecī bas par savu naudu
Esam 4 reizes Turcijā , pirmo reizi tā das š ausmas
Анимаиор Зейра-  ужасная злая тетка
аватар aleo69
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Cietie č etri. Bija 2021. gada septembrī . Maza un mā jī ga, skaista daba. Jū ra ir netī ra pē c vē tras, bet pieļ aujama, bet tad, kad mierī gais ū dens ir dzidrs. Lielisks ē diens, daudzveidī gs un garš ī gs. Internets bija savs (viesabonē š ana). … Tomēr ▾ Cietie č etri. Bija 2021. gada septembrī . Maza un mā jī ga, skaista daba. Jū ra ir netī ra pē c vē tras, bet pieļ aujama, bet tad, kad mierī gais ū dens ir dzidrs. Lielisks ē diens, daudzveidī gs un garš ī gs.
Internets bija savs (viesabonē š ana). Viesnī cā ir bezmaksas, bet ļ oti lē ns Wi-Fi reģ istratū rā vai par maksu, 2 USD dienā.12 USD nedē ļ ā , kamē r koridorā ir daudz marš rutē tā ju, signā ls ir labs.
Bija daž i trū kumi. . .
Istaba ar skatu uz jū ru un baseinu, no balkona var skatī ties vakara priekš nesumus (super), bet...Mū zika dā rd lī dz 24:00! ! ! Jū s varat aizvē rt balkonu, bet jū s joprojā m varat to dzirdē t, un gaisa kondicionieris č ī kst.
Номер У бассейна Бассейн и корпус
аватар Christina.lu
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kotnē ji tika izvē lē ta cita viesnī ca, tač u rezervā cija tika atteikta. Neapmierinā tā s sajū tā s viņ a nezinā ja, kur apstā ties, izvē loties jaunu atpū tas vietu. Lī dz izlidoš anai bija palikuš as 2 dienas. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji tika izvē lē ta cita viesnī ca, tač u rezervā cija tika atteikta.
Neapmierinā tā s sajū tā s viņ a nezinā ja, kur apstā ties, izvē loties jaunu atpū tas vietu.
Lī dz izlidoš anai bija palikuš as 2 dienas.
No vē lmē m bija - apkā rt skaista daba, ē rts tī rs ū dens tuvumā , mierī gs, kluss rajons, normā la kvalitatī va pā rtika. Istabas apstā kļ i ir pē dē jā vietā , jo plā nos bija nakš ņ ot un visu dienu pavadī t svaigā gaisā .
Lidoju viens, pā rē jais bija plā nots mierī gs, izmē rī ts un uz relaksā ciju vē rsts, izklaides programmas un animatoru kvalitā te neinteresē ja.
Pē c nejauš ī bas principa, izvē loties no piedā vā to viesnī cu saraksta, es sā ku skatī ties š ī s viesnī cas fotoattē lu. Uzreiz iemī lē jos dabas un ū dens skatos. Vienī gais - uztraucos, izlasot daž as atsauksmes, par dzī ves apstā kļ iem un pā rtiku, bet aģ entū rā teica, ka nekas kritisks nebū s (nolē mu piekrist caur š aubā m).
Kad ieradā mies, mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru 3. stā vā . Istabas apstā kļ i bija atbilstoš i, tī ra, kā rtī ga, tī rī š ana bija klā t, nekā das problē mas neradā s, viss nepiecieš amais bija pieejams. Ē kā nebija lifta, bet darbinieki palī dzē ja ar koferi. Zinu gadī jumus, kad par istabu piemaksā ja dē ļ skatiem un atraš anā s vietas, bet nedomā ju, ka tā ir liela problē ma, pē rkot biļ eti, var iepriekš norā dī t š o informā ciju, ja vē laties skatu uz jū ru, ja tas ir standarts, tad paveicā s, nepaveicā s, un ja skats man jū rā netrā pī ja, tad piemaksā jot var nopirkt.
Teritorija bija tieš i tā da pati kā bildē , skaista, mierī ga, ē rta. Personā ls ir draudzī gs.
Ē dienā man viss atbilst. Bija pietiekami daudz un daž ā di ē dieni, augļ i, dā rzeņ i, salā ti, piedevas, daž ā das gaļ as, daž ā di pagatavojumi, zivis, deserti, saldumi, saldē jums. Es ē du pareizi, tā pē c neesmu izmē ģ inā jis daž as lietas, piemē ram, ā trā s uzkodas, soda, alkoholu. Atkā rtoju, man visa pietika un, izvē loties viesnī cu, š aubī jos velti.
Sauļ oš anā s krē sli pā rsvarā atrodas uz neliela mola, bet vienmē r bija vietas, blakus mini pludmalei no citas viesnī cas. Ū dens ar gludu ieeju vai nu no pludmales, vai no mola kā pnē m, dziļ ums pie mola ir ļ oti mazs. Ū dens bez viļ ņ iem un mierī gs, caurspī dī gs - dibens caurspī dī gs, smiltis, vietā m lieli akmeņ i, tī rs, var redzē t kā zivis peld. Skaists un ļ oti silts ū dens, lieliski piemē rots peldē š anai.
BET! Ir zī mes - nelec un nenirt no mola, jo tas nav dziļ š , un, kad ū dens ir ā rā vakarā , tas ir vē l seklā ks, tā pē c atturieties no vieglprā tī giem ekstrē miem sporta veidiem!
Tiem, kas vē las atpū sties pludmalē , ir pilsē tas pludmale, 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, arī ū dens tur ir labs.
Uz pilsē tu kursē autobuss, tuvā kais tirgus ir aptuveni 15 minū š u gā jiena attā lumā .
Hamam bija atseviš ķ s ķ irsis uz kū kas, un manam priekam nebija robež u to apmeklē t. Sā kotnē ji es neplā noju vizī ti, bet labi, ka viņ i mani uzrunā ja.
Pē c sarunā m par sesijā m un pē c tam, kad mani atlasī ja speciā lists, biju š okē ta par viņ a profesionalitā ti/prasmē m. Biju ciemos katru dienu, vienu dienu taisī ju cita stila un no cita cilvē ka masā ž u, kas arī atbilda visā m prasī bā m. Regulā ri nodarbojos ar masā ž u jau kopš bē rnī bas, visu laiku esmu novē rojusi daudzu speciā listu kvalitā ti, tač u man nekad nav bijis tā da lī meņ a un rezultā ta, kas tik pozitī vi ietekmē tu manu veselī bu. Esmu sajū smā , ļ oti pateicī ga un priecī ga, ka man izdevā s nonā kt tik spē jī gā s rokā s.
Protams, ī paš s paldies Gasanam, kurš nā ca klajā un saprata manas vajadzī bas no sarunas, pareizi izvē lē jā s speciā listu, izturē jā s ar rū pī bu un sapratni! Sazinieties ar viņ u jau no pirmā s dienas.
Principā viss hammam personā ls pret klientiem izturas uzmanī gi un saprotoš i, un es ar to pilnī bā saskā ros, kas bija patī kami pā rsteigts.
Man ļ oti patika, pā rē jais izdevā s, ar vā rdiem visu nevar izteikt!
Un lieliski, ka mana pirmā viesnī cas rezervā cija tika atcelta un es š eit apmeklē ju!
Paldies un veiksmi!
аватар _766696
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais mī nuss - nav pludmales ar sauļ oš anā s krē sliem! Tas ir ļ oti neē rti, it ī paš i, ja esat kopā ar bē rniem (Jū s varat peldē t uz nā kamo, bet jū s nevarat ņ emt sauļ oš anā s krē slus. Mums nebija ē rti, jo bē rns neprot peldē t ( Telpā m ir nepiecieš ams remonts, bet tas nav nā vē još s Viņ i apmetā s parastā istabā par 20 USD un pirms tam izsniedza š ķ ū ni trī s personā m ar divā m gultā m. … Tomēr ▾ Pirmais mī nuss - nav pludmales ar sauļ oš anā s krē sliem! Tas ir ļ oti neē rti, it ī paš i, ja esat kopā ar bē rniem (Jū s varat peldē t uz nā kamo, bet jū s nevarat ņ emt sauļ oš anā s krē slus. Mums nebija ē rti, jo bē rns neprot peldē t (
Telpā m ir nepiecieš ams remonts, bet tas nav nā vē još s
Viņ i apmetā s parastā istabā par 20 USD un pirms tam izsniedza š ķ ū ni trī s personā m ar divā m gultā m.
Ē diens ir lielisks, tikko paē dis)
Teritorija kompakta, zaļ a.
Animā cija ir laba.
Internets vestibilā ir tik-tā , tad maksā .
Kopumā man patika, bet es neatgrieztos.
Номер Вид со столовой Анимация Анимация Вид с лобби
аватар Gleb2021
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā par viesnī cu varu teikt tikai pozitī vas lietas. Atrodas ļ oti jaukā vietā , laba virtuve, darbinieki ļ oti cenš as noorganizē t normā lu atpū tu, animatori jauki puiš i. Redzu, ka viņ i ļ oti cenš as. Tā pē c mē s iesakā m viesnī cu. … Tomēr ▾ Kopumā par viesnī cu varu teikt tikai pozitī vas lietas. Atrodas ļ oti jaukā vietā , laba virtuve, darbinieki ļ oti cenš as noorganizē t normā lu atpū tu, animatori jauki puiš i. Redzu, ka viņ i ļ oti cenš as. Tā pē c mē s iesakā m viesnī cu. Jā , tas nav 5+ - kur vienkā rš i nav par ko sū dzē ties. Bet par viņ u naudu viesnī ca 100% organizē atvaļ inā jumu. Ņ emiet to mierī gi, jū s to nenož ē losit.
Малая веранда, здесь кормят полдником. Подробнее об отеле и отдыхе в телеге наберите: Aska_RUS Вид на море. Внизу пирс, который принадлежит отелю. Пляж - песок. Подробнее об отеле и отдыхе в телеге наберите: Aska_RUS Вид на отель с балкона 3-го корпуса, 4-й этаж Подробнее об отеле и отдыхе в телеге наберите: Aska_RUS
аватар ovalya070654
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pateicoties iepriekš ē jo atpū tnieku atsauksmē m + parastā cena. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri un es teiktu nenogurdinoš i, bez nerviem un nepatī kamiem pā rsteigumiem. Teritorija neliela, bet ļ oti tī ra, kopta un skaista. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pateicoties iepriekš ē jo atpū tnieku atsauksmē m + parastā cena. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri un es teiktu nenogurdinoš i, bez nerviem un nepatī kamiem pā rsteigumiem. Teritorija neliela, bet ļ oti tī ra, kopta un skaista. Daudz zaļ umu, ziedu un koku, skaists baseins. Viss ir kompakts, jauks un mā jī gs. Istaba liela, patika, ka gultas viena no otras atdalī tas ar starpsienu (atpū tos pie drauga, abi vairs nav jauni). Liels balkons ar daļ ē ju skatu uz jū ru.
Vienī gais kaitinoš ais bija tas, ka no duš as vannas istabā tecē ja ū dens un bija jā stā v ū dens peļ ķ ē , lai mazgā tos, iztī rī tu matus vai iztī rī tu zobus. Mē s dzī vojā m ē kā , kur atrodas restorā ns, treš ajā stā vā kreisajā pusē , neatceros, kā ds numurs ir. Ī paš s paldies no mums ē dinā š anas dienesta darbiniekiem. Š ī s "bites" nenogurstoš i strā dā ja, lai pabarotu atpū tniekus ar gardu ē dienu. Apkalpoš ana bija visaugstā kajā lī menī , ne velti mums (jā , esmu pā rliecinā ts, ka ne tikai mums, bet vairumam atpū tnieku) š ķ ita, ka mē s atpū š amies kaut kur savā lauku mā jā , un tas ir pilnī bā viesnī cas darbinieku nopelns!
Mazliet noguris kā pņ u sā kumā uz pludmali, ir nedaudz mē ms, tā pē c ar maziem bē rniem labā k neiet uz š o viesnī cu un neē rto nolaiš anos lī dz pludmales smilš ainajam gabalam! Jā , nolaiš anā s kā tā da vispā r nav! No klints uz smiltī m jā lec taisni! Un tikpat neē rti piecelties. Pateicoties Sedatam, pludmales darbiniekam, viņ š apž ē lojā s par atpū tniekiem un pē c mū su lū guma izlika pakā pienus no akmens plā ksnē m. Jo tur gā ja ne tikai veci cilvē ki, bet arī atpū tnieki ar bē rniem. Citā di ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, liels paldies visam personā lam un panā kumiem!
аватар zemlakov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nā ca atpū sties kā pā ris, izvē lē jā s standarta numuru. Mazs, bez volā niem, bet tī rs un kā rtī gs. Viņ i katru dienu labi tī ra, manuprā t, pat kaut kā pā rā k biež i un labi) Viesnī cas teritorija ir neliela, bet mā jī ga. … Tomēr ▾ Nā ca atpū sties kā pā ris, izvē lē jā s standarta numuru. Mazs, bez volā niem, bet tī rs un kā rtī gs. Viņ i katru dienu labi tī ra, manuprā t, pat kaut kā pā rā k biež i un labi)
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet mā jī ga. Jauka smilš u pludmale ar piestā tni. Tā kā blakus esoš ā viesnī ca nestrā dā , tad pludmali varam uzskatī t par individuā lu. Ū dens ir ļ oti tī rs.
Viņ i labi barojas. Ir zivis un gaļ a. Arī gatavots uz grila. Bez gardumiem, bet š ai kategorijai ļ oti cienī gs.
Vestibilā ir internets, tač u tas ir ļ oti pā rslogots, jo visu laiku sē ž daudz cilvē ku. Es nopirku maksas internetu, 3 dienas 5 USD, tas darbojas visur teritorijā .
Animā cija ir forš a, labi, puiš i!
No lī dzī gā m viesnī cā m un š ajā cenu kategorijā - ļ oti labas, iesaku!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Alsusha
Bērnam 1 gads 8 mēneši
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums semyonova6
Par dvieļiem
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums vlada0802
vai ir pareizi ņemt savu?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums vlada0802
netālu no Alanjas
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
iemiesojums tat50
Ļoti gribu apmeklēt akvaparku!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель построен в 2000 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Состоит из одного 5-этажного Main building и двух Anex корпусов. Расположен в районе Инжекум, в 5 км от местечка Авсаллар, на берегу моря. Уютная зеленая территория, качественное и разнообразное питание, хорошая анимационная команда. Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 104 км от аэропорта г. Анталия, в 114 км о центра г. Анталия, в 26 км от г. Алания, в поселке Авсаллар, на берегу моря.
Pludmales apraksts Cпуск к пляжу по ступеням, вход в море с пирса. Бар на пляже бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), фотограф, лаунж с телевизором, 2 ресторана (1 a la carte: по предварительной резервации, бесплатно), 3 бара: Pool Bar, Lobby Bar, Disco Bar, магазины, 1 конференц-зал (на 80 чел.), 2 бассейна: 1 открытый бассейн, площадь 350 кв.м, часы работы 08:00-20:00, 1 крытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно),

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Водные горки (2 для взрослых + 2 для детей). Амфитеатр, живая музыка, аэробика и аквааэробика, дискотека (напитки платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 173 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese İncekum Kasabası, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 532 15 32
Fax: +90 242 532 16 31
Tīmekļa vietne: Aska Bayview Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.