Ivona Apartments 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.510
№23 viesnīcas reitingā Budva
7.1 Numurs
7.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
2.5 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Budvā, tikai 100 metru attālumā no bāriem, restorāniem un autoostas. Vecrīga ir aptuveni 10 minūšu gājiena attālumā. Dzīvokļi Ivona atrodas tajā pašā ēkā, kur dzīvokļu viesnīca Radjenovic, kur var pasūtīt maltītes. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai un ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар KseniiaKseniia
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Villa Ivona ir viesnī ca tiem, kam nepiecieš ama laba naktsmī tne, nepā rmaksā jot par papildu pakalpojumiem. Un labi darbinieki (ī paš nieki) dara visu savu viesu ē rtī bā m). Sā kumā.2020. gada augustā , kad Melnkalne tika atvē rta tū ristiem, es sapratu, ka, ja es tur nelidoš u, es š ovasar jū ru neredzē š u) . … Tomēr ▾ Villa Ivona ir viesnī ca tiem, kam nepiecieš ama laba naktsmī tne, nepā rmaksā jot par papildu pakalpojumiem. Un labi darbinieki (ī paš nieki) dara visu savu viesu ē rtī bā m).

Sā kumā.2020. gada augustā , kad Melnkalne tika atvē rta tū ristiem, es sapratu, ka, ja es tur nelidoš u, es š ovasar jū ru neredzē š u) ...Steidzami pasū tī jā m studiju no tū roperatora (ar mini virtuve, kur daž reiz gatavot) bez balkona (lē tā k). Š is bija mū su otrais brauciens uz Budvu. Mani patī kami pā rsteidza viesnī cas atraš anā s vieta - tuvu centram, lielveikali, tirgus, autobusa pietura un pludmale. Viesnī ca atradā s klusā ielā – neviens nebija trokš ņ ains. Kad ieradā mies viesnī cā , saimnieks Igors mums laipni piedā vā ja labā kā s kategorijas numuriņ u - lielā ku un ar balkonu, jo pandē mijas dē ļ Melnkalnē tū ristu bija maz un viesnī cas nebija pilnas (starp citu bija 403. kab. , par kuru bija rakstī ts agrā k. . Tajā paš ā laikā rā dī ja numuru, kuru sā kotnē ji pasū tī jā m.
Protams, ar prieku pieņ ē mā m saimnieka piedā vā jumu un iekā rtojā mies plaš ā istabiņ ā ar balkonu, no kura paveras skats uz kalniem un kaimiņ u mā ju jumtiem. Jā , lifta nav, bet Igors palī dzē ja un uznesa manu koferi uz 5. stā vu. Kad mē s izrakstī jā mies, es vienkā rš i nolaidu savu koferi uz sā niem lejā pa kā pnē m, kas arī bija normā li. Kā pnes Melnkalnē ir visur, tas jums jā saprot - kalnaina valsts, veseliem un ne slinkiem cilvē kiem š ī ir papildu iespē ja sportot)).

Istabā ir 2 gultas, dī vā ns, virtuvī te ar labu trauku komplektu (pannai vajadzē ja vā ku - vē rsā mies pie saimnieka - viņ š mums atnesa) un mini ledusskapis (protams, arbū zs tur neiederē tos, bet mums pietika nelielam pā rtikas krā jumam). Starp citu, Igors stā stī ja, ka Budvā ū deni var dzert no krā na, pirms tam nopirkā m ū deni. Mē s, protams, vienu dienu vā cā m un aizstā vē jā m ū deni, lai hlors iztvaiko - labs ū dens.
Pusdienas un vakariņ as ē dā m uz balkona, no rī ta - ir saule, tā pē c brokastojā m istabā . Uz balkona ir arī mini ž ā vē tā js. Vannas istaba ar duš u, plaukti (kas ir svarī gi meitenē m), un pietiekami daudz ž ā vē tā ju dvieļ iem. Ir fē ns. Bet mē s neizmantojā m fē nu un televizoru. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu un arī iztī rī ti.

Personā ls nav uzmā cī gs. Igors lieliski zina krievu valodu. Un, kad mē s aizmirsā m atslē gas istabā , Viber ā tri atrisinā ja š o problē mu ar ī paš nieku.

Reģ istratū rā ir pat bibliotē ka-grā matas, kuras varat aizņ emties un lasī t. Daž reiz Wi-Fi palē ninā jā s.

Es pievienoju fotoattē lu - tas ir ekrā ns no video, tā pē c kvalitā te nav pā rā k laba.

Noteikti iesaku viesnī cu.
 Территория отеля Array  Душ-чистый  Лобби Вид из номера На этой улице отель Номер Чистая постель
аватар k3n_ale
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
403. telpa ar virtuvi. Cietie mī nusi: 1. Milzī gi melni tarakā ni izlien no kanalizā cijas vannas istabas grī dā un skraida pa istabu, dē jot olas (skat. foto). Es visu laiku dzī voju š ausmā s! Skudras dzī vo istabas sienā s, daž reiz tā s lielā skaitā rā pjas ā rā no sienā m. … Tomēr ▾ 403. telpa ar virtuvi.
Cietie mī nusi:
1. Milzī gi melni tarakā ni izlien no kanalizā cijas vannas istabas grī dā un skraida pa istabu, dē jot olas (skat. foto). Es visu laiku dzī voju š ausmā s! Skudras dzī vo istabas sienā s, daž reiz tā s lielā skaitā rā pjas ā rā no sienā m.
2. Virtuves klā tbū tne kopumā ir bezjē dzī ga, jo, kā izrā dī jā s, viesnī cas noteikumi aizliedz cept gaļ u vai zivis. Bet olas arī tur necepu, jo panna klā ta ar tauku kā rtiņ u. Kopumā uz š ī s plī ts ir grū ti kaut ko pagatavot, es pat nepaspē ju pagatavot putru, viss bija sadedzis. Rezultā tā viņ i ē da to paš u, ko draugi, kas dzī voja istabā bez virtuves ar skatu uz sienu.
3. Balkonam š ajā istabā nav ne jumta, ne nojumes, tā pē c lietus laikā uz tā nevar sē dē t, viss ir slapjš , un saulē ir ļ oti karsti. Sē dē ju tikai vakarā pā ris reizes.
4. Slikta skaņ as izolā cija.
5. Kā sega - kaut kā ds gultas pā rklā js ar palagu, spilvens mazs un neē rts. Divguļ amā s gultas vietā - gultas ir saspiestas kopā , bet mums nebū tu nekas pretī , ja starp tā m nebū tu tik liela atstarpe. Turklā t gultas ir nedaudz atš ķ irī gas augstumā . Rezultā tā man bija jā guļ atseviš ķ i.
5. Wi-Fi ir ļ oti slikts. Daž reiz man bija jā iet lī dz istabas durvī m, lai bū tu internets. Ā trums ir tik mazs, ka interneta nav vispā r. Lietots mobilais internets.
Š o viesnī cu kategoriski neiesaku pirmā mī nusa dē ļ , pā rē jos tomē r var kaut kā samierinā ties un bū t pacietī gam, it ī paš i, ja paliek uz pā ris dienā m.
Тараканы в номере Полчище муравьев вылезло из стены в номер Таракан отложил яйца
аватар papilon_18
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2013. gada jū nijā Villa Ivona (Budva). Numurs (203) studija ar virtuvi un krā š ņ u skatu uz kalniem. Vienī gais, bet mazais mī nuss ir č ī kstoš ā gulta (mums ar vī ru bija medusmē neš a ceļ ojums ; -). Sirsnī gi villas saimnieki un kalpi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2013. gada jū nijā Villa Ivona (Budva). Numurs (203) studija ar virtuvi un krā š ņ u skatu uz kalniem. Vienī gais, bet mazais mī nuss ir č ī kstoš ā gulta (mums ar vī ru bija medusmē neš a ceļ ojums ; -). Sirsnī gi villas saimnieki un kalpi. Telpas ir labi koptas, par to nevar pā rmest. Piezī me: telpā ir aizliegts cept gaļ u un zivis. Villa atrodas labā vietā : netā lu no Pilona biroja, tirgus, pludmalē m, vecpilsē tas un gaļ as ; -)
Mū su draugi dzī voja augstā kajā stā vā standarta istabā , kaut arī mazā , bet labi uzturē tā . Daž iem tas var bū t pluss - uz balkona un attiecī gi istabā nekad nav saules (no istabas Nr. 302 balkona paveras skats uz tuvē jā s villas sienu)
аватар All25
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī gada septembrī atpū tā mies, villa bija ļ oti patī kama. Dzī vojā m studijas istabā s, labas tī ras istabas, viesistabas zona un virtuvī te. Bijā m 1. stā vā , sā kumā bijā m nedaudz sarū gtinā ti, tad uzzinā jā m, ka tikai š ajā istabā ir pamatī ga siena uz balkona atdalot blakus esoš o balkonu, visā s pā rē jā s telpā s un visos pā rē jos stā vos ir redzami balkoni bez sienas un citi balkoni, kā arī cilvē ki, kas tajos atpū š as. … Tomēr ▾ Š ī gada septembrī atpū tā mies, villa bija ļ oti patī kama. Dzī vojā m studijas istabā s, labas tī ras istabas, viesistabas zona un virtuvī te. Bijā m 1. stā vā , sā kumā bijā m nedaudz sarū gtinā ti, tad uzzinā jā m, ka tikai š ajā istabā ir pamatī ga siena uz balkona atdalot blakus esoš o balkonu, visā s pā rē jā s telpā s un visos pā rē jos stā vos ir redzami balkoni bez sienas un citi balkoni, kā arī cilvē ki, kas tajos atpū š as. Veļ u mainī ja reizi nedē ļ ā , tī rī ja katru dienu, gultas visā s istabā s ir vienvietī gas, tas ir, divas gultas, kas stā v blakus, citas tā m nav. Lī dz jū rai 5-7 minū tes ar kā jā m, saimniece ir draudzī ga sieviete, saprot krieviski, bet nerunā , labi, ka vī rs runā krieviski un mē s ar viņ u pā rsvarā sazinā jā mies. Automaš ī nas noma tur nav lē ta, lē tā k ir rezervē t tieš i Tivat lidostā vai no Maskavas. Transfē rs no lidostas uz Budvu ar taksometru maksā.15 eiro. Ē diens restorā nos ir lē ts, garš ī gs, jū ras veltes ir dā rgā kas. Esam ļ oti priecī gi, ka viesojā mies Melnkalnē , bija ļ oti interesanti aizbraukt ar maš ī nu uz Horvā tiju, uz Dubrovniku, ceļ š ilga aptuveni 2 stundas vienā virzienā .
Ja kā dam ir kā di jautā jumi, lū dzu rakstiet.
аватар kotalex
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Apkopojot domas, nolē mu uzrakstī t atsauksmi par š o skaisto valsti un par š o "brī niš ķ ī go villu Yvonne" ! ! ! Sā kš u no paš a sā kuma. Nospē lē juš i kā zas 6. augustā , mē s ar sievu nolē mā m doties medusmē neš a ceļ ojumā . … Tomēr ▾ Apkopojot domas, nolē mu uzrakstī t atsauksmi par š o skaisto valsti un par š o "brī niš ķ ī go villu Yvonne" ! ! ! Sā kš u no paš a sā kuma. Nospē lē juš i kā zas 6. augustā , mē s ar sievu nolē mā m doties medusmē neš a ceļ ojumā . Pē c draugu ieteikuma viņ i izvē lē jā s Melnkalnes valsti, Budvas pilsē tu. Mē s vē rsā mies pie tū risma aģ entū ras Travel menu, un viņ i, savukā rt, pie Siestas. Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka Villa Yvonne ir labā kais risinā jums cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā . Lielisks skats uz kalniem, jū ru. Divvietī gi numuriņ i ar mini virtuvi, viss nepiecieš amais ir klā t. Ar labu garastā vokli lidojam uz Budvu !!!!! ! ! Mū s sagaida uzņ ē mē ja kompā nija Pilon Firm. Kā vē lā k parā dī ja mū su prakse (un ne tikai mū su. . . ) š ie bija vienaldzī gā kie un bezatbildī gā kie cilvē ki Melnkalnē , ar kuriem mē s sastapā mies. Ierodoties istabā neviens mums nepalī dzē ja ar mantā m, istaba ar "smuku" izeju pie sienas, kuru var aizsniegt ar roku, vā rdu sakot, noskaņ ojums uzreiz krita. Viņ i pat nevarē ja iedomā ties, ka š ā dā villā ar tā du skatu varē tu notikt medusmē neš a ceļ ojums. . Istabā nebija pilnī gi nekā , trī ce, ziepes, dvielis, nazis, š ķ ī vis, mini virtuve, vā rdu sakot, visa trū ka......bez vilcinā š anā s mē s trī s dienas cī nī jā mies ar pilonu par to, lai iegū tu istabu ar vislabā kajiem apstā kļ iem un to..... mē s tikā m jauninā ti uz "LABĀ KO DIVU ISTABU" Villa Yvonne! ! ! Izrā dī jā s, ka visas divvietī gā s istabiņ as ir vē rstas pret sienu un par to zina "siestas" operatore, jo pilons visus brī dina un š ī m istabā m nā k ar atlaidi 150 eiro, protams mums neviens neko neteica. Vā rdu sakot, samierinā jā mies ar visu, nolē mā m pilnī bā atpū sties, labi iepazinā mies ar labiem cilvē kiem un paņ ē mā m no mā jā m alkoholu. . . Runā jot par pilonu, vē los atzī mē t, ka papildus ekskursijā m, ko viņ i pā rdod, tiklī dz jū s ierodaties, jums nevajadzē tu gaidī t neko labu no tiem, un viņ iem ir tikai viens labs gids no 5. Cenas ir visiem tas pats, tikai viņ u ekskursijas tiek izgrieztas (kanjoni u. c. ), ir vē rts mē ģ inā t aizvest citur. Pilons ne par ko neatbild!! ! ! (Ne par istabiņ ā m, ne par medicī nisko palī dzī bu, par velti!!! ! ) Vienī gais ieteikums visiem ir droš i doties uz turieni! ! ! Ļ oti skaista valsts ar diezgan pieņ emamā m cenā m un garš ī giem produktiem bez konservantiem un piedevā m. Ir vē rts atzī mē t Yaz un Ploce pludmales, manuprā t, labā kā s. Protams, restorā ns Congaro. Nā kamreiz uz turieni dosimies bez aģ entū rā m un tū roperatoriem. Budvā uz vietas var atrast mā jokli 2x lē tā k, un apstā kļ i ir piecas reizes labā ki! ! ! Paldies visiem par uzmanī bu. Ar cieņ u, Konstantī ns! ! !
Самый лучший двуместный номер Самый лучший двуместный номер Номер Ивонны Номер Ивонны
аватар Irina084
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru treš o reizi lidojā m uz Melnkalni, katru reizi uz jaunu villu. Tagad bijā m Ivonnā pē c operatora Siaesta (Kijeva) ieteikuma, lai gan tū ri pirkā m no citas firmas, jo tū re bija 11 naktis. Diemž ē l visas Siestas "reklā mas" likstas beidzot mū s pā rliecinā ja, ka tas ir vē rts, lē ti, bet ļ oti labi. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru treš o reizi lidojā m uz Melnkalni, katru reizi uz jaunu villu. Tagad bijā m Ivonnā pē c operatora Siaesta (Kijeva) ieteikuma, lai gan tū ri pirkā m no citas firmas, jo tū re bija 11 naktis. Diemž ē l visas Siestas "reklā mas" likstas beidzot mū s pā rliecinā ja, ka tas ir vē rts, lē ti, bet ļ oti labi. mā jī ga, jauna un ē rti izvietota villa! Kā ds mums bija š oks, kad solī tā divvietī gā numura vietā ar skatu uz kalniem vai pilsē tu ieraudzī jā m sienu. Tikai balta kaimiņ mā jas siena. . . Kad sā ka izdomā t "par ko", izrā dī jā s, ka viss ir standarta, visas kapeikas skatī jā s sienā . Un tagad spriediet paš i, kā operatori pā rdod ekskursijas: viņ i izlasa viesnī cnieka ievietoto viesnī cas aprakstu, parā da viņ a paš a fotogrā fijas ar labā kajiem numuriem un pā rliecina, ka SV nav garantē ta, bet noteikti ne pie sienas vai miskastes! Bet patiesī bā neviens vadī tā js tur nebija un nezina, uz kuru istabu viņ š sū ta tū ristu. Par to viņ i (ceļ ojumu aģ entū ras un operatori) maksā naudu, paskaidrojiet? par vparivanie ko vajadzē tu vparivat? Mū su brī vdienas š ī siena ļ oti sabojā ja. Iesaku visiem iepriekš nepirkt Ivonā labi zinā mos divvietī gos numurus, vismaz apartamentus, tie ir ar skatu. Un labā k ir doties uz villu, kur vismaz daž i numuri ir standarta (vai kas jums patī k) ar labu skatu no loga, bū s iespē ja mainī ties.
PS Gribē ju Siesta mā jaslapā ielikt "paldies" (proti, Melnkalnes menedž erei Natā lijai), bet tur nav kur atstā t atsauksmi.
Вид из окна и балкона
аватар Elena_Krash
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ko vē l var teikt par valsti, ja tik daudz ir runā ts? ! Skaista daba, dzidra jū ra, ko vē l vajag lieliskai atpū tai? ! Daudzi saka, ka Melnkalne ir lī dzī ga Krimai, es nestrī dē š os, bet vietē jie cilvē ki ir atš ķ irī gi. Un protams jū ra, tik tī ra un tirkī za!! ! Atpū tā mies Villa Ivona. … Tomēr ▾ Ko vē l var teikt par valsti, ja tik daudz ir runā ts? ! Skaista daba, dzidra jū ra, ko vē l vajag lieliskai atpū tai? !
Daudzi saka, ka Melnkalne ir lī dzī ga Krimai, es nestrī dē š os, bet vietē jie cilvē ki ir atš ķ irī gi. Un protams jū ra, tik tī ra un tirkī za!! !
Atpū tā mies Villa Ivona. Viss bija lieliski: jaunas mē beles, izpalī dzī gs personā ls, atrodas netā lu no tirgus un lielveikala, netā lu no jū ras. Saimniece nebija kaitinoš a, bet pē c pirmā lū guma izdarī ja visu. Tī rī š ana notika katru dienu, dvieļ u maiņ a ik pē c 2 dienā m, gultas veļ as maiņ a 1 reizi nedē ļ ā . Bet ir arī divi mī nusi:
1. Tas ir skaņ as izolā cijas trū kums.
2. No standarta numuriem paveras "skaists" skats uz blakus esoš ā s ē kas sienu.
Ar pā rtiku vienkā rš i nevar bū t problē mas, restorā ni un kafejnī cas ir uz katra stū ra katrai gaumei un krā sai.
Ekskursijas, kuras mums izdevā s apmeklē t (Dubrovnika, Cetinje, Ostrog, 2 kanjoni) bija cienī gas: labi vadī tā ji, profesionā li gidi, ē rti autobusi. Visas ekskursijas pasū tī jā m no Pilona.
Atvaļ inā jums bija izdevies!! !
Novē lu jums visiem labi atpū sties un gū t tikai pozitī vas emocijas.
Река Тара Будва В эту страну хочется вернуться! Каньон Наш номер Старый город Будва Закат солнца Дубровник
аватар Ann28
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista valsts, jautrs Budvas kū rorts un jauka villa Ivona. Esi 3 min. no Slovenska Plazha pludmales un 6 min. no Mogrenas pludmales. Netā lu no ekskursijas. Pilon aģ entū ra, no kurienes viņ i veica ekskursijas. Netā lu atrodas tirgus un lielveikals. Autobusu pietura pie Pilonas. … Tomēr ▾ Skaista valsts, jautrs Budvas kū rorts un jauka villa Ivona.
Esi 3 min. no Slovenska Plazha pludmales un 6 min. no Mogrenas pludmales.
Netā lu no ekskursijas. Pilon aģ entū ra, no kurienes viņ i veica ekskursijas. Netā lu atrodas tirgus un lielveikals. Autobusu pietura pie Pilonas.
Villa sastā v no 4 stā viem. Skats pa logu bija uz kalniem. Katrā stā vā ir 3 istabas. Numurā ir ledusskapis, gaisa kondicionieris, TV. Istabas ir sadalī tas sobā s (bez virtuves) un dzī vokļ os (ar virtuvi).
Pirmajā stā vā ir bezmaksas bagā ž as telpa un tualete, kur izrakstī š anā s laikā varat atstā t savu bagā ž u. Izbraukš ana pulksten 10:00.
Gultas veļ a, dvieļ i un vannas piederumi tiek mainī ti pē c pieprasī juma. Sieviete administratore pē c pirmā pieprasī juma visu maina, bet viņ a nezina krievu valodu un to saprot nedaudz, principā serbu valoda ir nedaudz lī dzī ga ukraiņ u valodai, jū s varat saprast un izskaidrot : )
Patika viss!
вид с балкона вход в виллу
аватар link_dark
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pati viesnī ca ir tik tā , oficiā li 3 zvaigznes. Tī rī š ana 1 reizi nedē ļ ā , tas ir, ja jū s atpū š aties 2 nedē ļ as, jū s tiksiet uzkopts 1 reizi, ja 1, tad viņ i to iztī rī s pē c jū su aizbraukš anas. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir tik tā , oficiā li 3 zvaigznes. Tī rī š ana 1 reizi nedē ļ ā , tas ir, ja jū s atpū š aties 2 nedē ļ as, jū s tiksiet uzkopts 1 reizi, ja 1, tad viņ i to iztī rī s pē c jū su aizbraukš anas. Villā ir 2 veidu numuri, standarta un dzī vokļ i. Atš ķ irī ba slē pjas tajā , ka dzī vokļ i ir nedaudz lielā ki, ir virtuvī te, dī vā ns. Standartos - skats stulbs uz mā jas sienas, ne pā rā k gleznains. Un standarta izmē rs ir, nu, ļ oti mazs, gar gultu - tikai blakus zem sienas. Ir internets - 5 eiro nedē ļ ā , lomi tikai 1. stā vā . Personā ls ir draudzī gs. Sazinā jā s angliski – ar sapratni grū tī bu nebija. Vispā r vidē jā villa, nekas ī paš s, diezgan ē rti un tī ri, var dzī vot. Labā k ir palikt dzī vokļ os. Lī dz jū rai 10 minū tes, bet pludmale nav ī paš i laba. Uz to paš u Morgenu pie vecpilsē tas labā k iet tā lā k. Pludmalē cenas par 2 sauļ oš anā s krē slu un lietussargu komplektu ir 5-9 eiro. Lī dz vecpilsē tai - 20 minū tes. Blakus viesnī cai ir lielveikals. Ē dā m galvenokā rt Mocartā , Astorijā to paš u, bet dā rgā k. Iestā ž u izvē le vecpilsē tā , kur pasē dē t un paē st, ir ļ oti laba. Ar laivu braucā m uz kalipso pludmali - 10 eiro. Pludmale ir maza, tur var nokļ ū t tikai pa ū deni, tā pē c cilvē ku ir maz. Uz salas Sv. Nikolajs - tie paš i 10 eiro, nekas interesants, pludmale slikta, lieli oļ i, ež i ū denī . Jā , un pats skats uz pamestu salu, pamestu nepabeigtu viesnī cu ir nedaudz nomā coš s, tā pē c mē s tur kā du stundu pabā zā mies un ielē cā m pirmajā laivā , kas izbrauca, prom no turienes. Jū s varat doties uz yaz pludmali, 1.5 eiro no personas ar autobusu vai 5 eiro ar taksometru. Pludmale lieliska, mazi oļ i, skaists lī cis.
аватар galinneh
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Š ī gada augustā mē s ar mā su atpū tā mies Budvā viesnī cā Ivona. Viesnī ca ir jauna, izskatā s labi, istabiņ a atradā s "studijas" 3. stā vā , lai gan grū ti to nosaukt par "studiju", vienī gā atš ķ irī ba no standarta ir divu standarta logu klā tbū tne. … Tomēr ▾ Š ī gada augustā mē s ar mā su atpū tā mies Budvā viesnī cā Ivona. Viesnī ca ir jauna, izskatā s labi, istabiņ a atradā s "studijas" 3. stā vā , lai gan grū ti to nosaukt par "studiju", vienī gā atš ķ irī ba no standarta ir divu standarta logu klā tbū tne. Viesnī cas ī paš nieki jaunieš i uzreiz brī dinā ja, ka nevar palī dzē t nogā dā t koferi uz 3. stā vu, tā pē c divā m jaunietē m nā cies paš ā m celt smagus koferus. Pirmais iespaids par viesnī cu uzreiz tika sabojā ts, un pat atkritumi no istabas tika izvesti nevis katru dienu, bet pē c trim dienā m. Jū ra atrodas 150 metrus no viesnī cas, pludmale ir pilsē tvide, tā pē c nav ļ oti tī ra, un ir daudz cilvē ku, man bija jā iet uz maksas pludmali ā rpus vecpilsē tas, ieeja ir 1 eiro. Tur vismaz ū dens ir tī rā ks, un cilvē ku ir nedaudz mazā k. Jū s nevarat doties uz maksas pludmali ar savu lietussargu, viņ i nekavē joties brī dinā ja lietussargu neatvē rt.
Viesnī cā , reģ istratū rā administratoru nevarē ja atrast pat tad, kad devā mies prom - tā pē c neviens nenā ca pretī . Vispā r iespaidu par pā rē jiem veido tā di nieki, un to bija par daudz, sapratā m, ka š eit nav attieksmes pret krieviem, kaut gan nedevā m pamatojumu, lai pret mums tā izturē tos. Nož ē lojā m, ka devā mies uz Melnkalni un uz š o viesnī cu. KRIEVIJAS PILSOŅ IEM NEIESAKU DOTIES UZ VIESNĪ CU "IVONA", NOŽ Ē LOSAT PAR BOJATO BRĪ VDIENU!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Отель находится в городе Будва, всего в 100 м от баров, ресторанов и автобусной станции. До Старого города – около 10 минут ходьбы. Ivona Apartments расположен в одном здании с апарт-отелем Radjenovic, где можно заказать питание. Гостиница подойдет как для семейного отдыха, так и для путешествия с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 16 км от аэропорта Тиват.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Гладильные принадлежности предоставляются по запросу. Оборудованы места для курения.

  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает гостям 14 комфортабельных номеров: «Стандарт» и «Апартаменты».

Istabās

В апартаментах обустроена гостиная зона. В некоторых апартаментах есть обеденная зона и/или балкон. В числе удобств холодильник и чайник. В некоторых апартаментах есть кухня с плитой. Собственная ванная комната укомплектована бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. Гостям предоставляются полотенца.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Vojvodjanska 22, 85310 Будва, Черногория
Tālruņi: Tel: +382 69 607 878, +382 69 345 950 Fax: +382 334 55 1 55
Tīmekļa vietne: Ivona Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.