Tarakāni un skudras istabā

Rakstīts: 20 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 8.0
403. telpa ar virtuvi.
Cietie mī nusi:
1. Milzī gi melni tarakā ni izlien no kanalizā cijas vannas istabas grī dā un skraida pa istabu, dē jot olas (skat. foto). Es visu laiku dzī voju š ausmā s! Skudras dzī vo istabas sienā s, daž reiz tā s lielā skaitā rā pjas ā rā no sienā m.
2. Virtuves klā tbū tne kopumā ir bezjē dzī ga, jo, kā izrā dī jā s, viesnī cas noteikumi aizliedz cept gaļ u vai zivis. Bet olas arī tur necepu, jo panna klā ta ar tauku kā rtiņ u. Kopumā uz š ī s plī ts ir grū ti kaut ko pagatavot, es pat nepaspē ju pagatavot putru, viss bija sadedzis. Rezultā tā viņ i ē da to paš u, ko draugi, kas dzī voja istabā bez virtuves ar skatu uz sienu.

3. Balkonam š ajā istabā nav ne jumta, ne nojumes, tā pē c lietus laikā uz tā nevar sē dē t, viss ir slapjš , un saulē ir ļ oti karsti. Sē dē ju tikai vakarā pā ris reizes.
4. Slikta skaņ as izolā cija.
5. Kā sega - kaut kā ds gultas pā rklā js ar palagu, spilvens mazs un neē rts. Divguļ amā s gultas vietā - gultas ir saspiestas kopā , bet mums nebū tu nekas pretī , ja starp tā m nebū tu tik liela atstarpe. Turklā t gultas ir nedaudz atš ķ irī gas augstumā . Rezultā tā man bija jā guļ atseviš ķ i.
5. Wi-Fi ir ļ oti slikts. Daž reiz man bija jā iet lī dz istabas durvī m, lai bū tu internets. Ā trums ir tik mazs, ka interneta nav vispā r. Lietots mobilais internets.
Š o viesnī cu kategoriski neiesaku pirmā mī nusa dē ļ , pā rē jos tomē r var kaut kā samierinā ties un bū t pacietī gam, it ī paš i, ja paliek uz pā ris dienā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu