Bojana Villa 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.510
№8 viesnīcas reitingā Budva
8.9 Numurs
9.2 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.9 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Villa atrodas modernās Budvas centrā, klusā vietā, netālu no autoostas, 25 km no Kotoras pilsētas. Uzcelta 2004.gadā, rekonstrukcija veikta 2010.-2011.gadā. Tuvākais pārtikas veikals atrodas 50 metru attālumā. Villa ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар fantomb52
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uzturē jā s vairā k nekā.40 cilvē ku grupā . Ā tri iekā rtojā s. Numuri ir mū sdienī gi. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Viesmī lī gs, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Uzturē jā s vairā k nekā.40 cilvē ku grupā . Ā tri iekā rtojā s. Numuri ir mū sdienī gi. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Viesmī lī gs, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Istabā s un teritorijā tī rī ba, kā rtī ba, skaistums un komforts. Un - klusums! Radovans ir viesnī cas ī paš nieks darba vietā no rī ta lī dz vē lam vakaram. Visi jautā jumi tika atrisinā ti operatī vi un par labu viesiem. Viesu bija daudz, tač u tika stingri ievē rots klusums, kā rtī ba, hosteļ a noteikumi un komunikā cijas kultū ra. Numuri tiek uzkopti katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma.
Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Mē s iesakā m visiem!
аватар brevnovagalina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kad plā nojā m ceļ ojumu uz Melnkalni, apskatī ju daudz daž ā dus piedā vā jumus. Kas mani uzpirka Vilai Bojanai: Es vienmē r varu saņ emt palī dzī bu, labu padomu. Viss izrā dī jā s vairā k nekā gaidī ts, mums pateica, kur ē st garš ī gā k un lē tā k (kaut arī paš ā villā gatavo ļ oti garš ī gi un nedā rgi. … Tomēr ▾ Kad plā nojā m ceļ ojumu uz Melnkalni, apskatī ju daudz daž ā dus piedā vā jumus. Kas mani uzpirka Vilai Bojanai: Es vienmē r varu saņ emt palī dzī bu, labu padomu. Viss izrā dī jā s vairā k nekā gaidī ts, mums pateica, kur ē st garš ī gā k un lē tā k (kaut arī paš ā villā gatavo ļ oti garš ī gi un nedā rgi. ), kur un kā dā s ekskursijā s doties.
Viesnī cā ir mierī gi mā jā s, ir bē rnu zona, baseins vienmē r ir tī rs, telpas tiek tī rī tas katru dienu, un, ja vē laties ietaupī t naudu, tuvumā ir vairā ki pā rtikas veikali un varat gatavot ē dienu mini virtuvē .
Brokastis sā tī gas, garš as, diezgan daudzveidī gas. Izmantots bez ierobež ojumiem filtrē ts ū dens.
Reiz es steidzos doties ekskursijā un atstā ju telefonu, un tas, protams, nekur nav pazudis. Mū sdienā s telefons ir gandrī z visa dzī ve.
Liels paldies Radovanam un visam personā lam.
WiFi vienmē r ir bijis.
Apkā rt zaļ umi, ziedi, jasmī na aromā ti.
Vienī gais negatī vais ir nepabeigtā bū vniecī ba, skats no balkona.
Jū ra ir krā š ņ a, 15-20 minū tes klusas pastaigas.
Labā kā pludmale ir Ploce, tur var palikt visu dienu. Sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem ir pietiekami, lai padzertos bez maksas. Duš as, tualete, pā rģ ē rbš anā s kabī nes ir bez maksas. Salī dzinā jumam citā s vietā s par 2 sauļ oš anā s krē sliem ar lietussargu maksā.15-25 eiro.
Es ļ oti vē los š eit atgriezties vē lreiz.
аватар anny888
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Villa Bojana ir labā kā villa Melnkalnē ! Tā atrodas netā lu no Mogrenas pludmales, netā lu ir daudz veikalu un kafejnī cu. Villā vienmē r ir saimnieks un administrators, vienmē r atrisina pat mazā kos jautā jumus vai problē mas. Brokastis daudzveidī gas un garš ī gas. … Tomēr ▾ Villa Bojana ir labā kā villa Melnkalnē ! Tā atrodas netā lu no Mogrenas pludmales, netā lu ir daudz veikalu un kafejnī cu. Villā vienmē r ir saimnieks un administrators, vienmē r atrisina pat mazā kos jautā jumus vai problē mas. Brokastis daudzveidī gas un garš ī gas. Vakarā pasū tī jā m zupu un mī dijas.
Villā ir peldbaseins - un tas ir retums. Teritorija zaļ a, viss puķ u dobē s.
Laba un lē ta viesnī ca Budvā , paldies tū risma aģ entū rai Confetti Harkovā par palī dzī bu š ī s naktsmī tnes izvē lē !
аватар oleg_luc1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Č au! Mē s labi atpū š amies, bet š odien no 12:00 lija lietus un jū ra bija aizklā ta ((Villa ir diezgan pieklā jī ga villa, ar jaunā m mē belē m, svaigu remontu un mē belē m, netā lu no centra, 10 minū tes no jū ras. Bet istabiņ as mazliet mazas Teritorija maza, bet zaļ a un sakopta un neliels peldbaseins (lī dz 7 m garš ) Pietiekami kluss izņ emot daž us jautrus tū ristus vakaros Villas ī paš nieks un darbinieki (serbi) runā krieviski (daudziem tas kaut ko nozī mē. … Tomēr ▾ Č au! Mē s labi atpū š amies, bet š odien no 12:00 lija lietus un jū ra bija aizklā ta ((Villa ir diezgan pieklā jī ga villa, ar jaunā m mē belē m, svaigu remontu un mē belē m, netā lu no centra, 10 minū tes no jū ras. Bet istabiņ as mazliet mazas Teritorija maza, bet zaļ a un sakopta un neliels peldbaseins (lī dz 7 m garš ) Pietiekami kluss izņ emot daž us jautrus tū ristus vakaros Villas ī paš nieks un darbinieki (serbi) runā krieviski (daudziem tas kaut ko nozī mē...bet es esmu melnkalnietis es jau saprotu))), viņ i ir draudzī gi, parasti reaģ ē uz pieprasī jumiem un ir atsaucī gi. Bet saņ ē mē ja aģ entū ra ir nedaudz dī vaina - reģ istrē joties nav informā cijas par valsti, viņ i pat nesniedza sarunvā rdnī cu. . . dzī vo kā gribi. . . Par laimi, atceros daž as frā zes horvā tu un ukraiņ u un krievu valodā , viņ i labi saprot. Brokastis villā ir normā las, bet katra diena vienā da (laba turku "troika" vai parasta "troika" Rietumeiropā ). Runā jot par valsts skaistumu, pagaidā m nekas iespaidī gs (lī dzī gi kā Horvā tijā , bet tur bija kaut kā interesantā k un jū ra š eit nav tik zila un skaista kā Rovenā (Istrijā ). ). ) Budva ir dzī va pilsē ta, daudzi restorā ni, lielveikali un kafejnī cas ar gandrī z Kijevas cenā m (gaļ as virtuve, bet bez izcilā m garš ā m un aromā tiem - stulba gaļ a daž ā dā s variā cijā s, zivis un jū ras veltes ir dā rgas un pē c garš as viduvē jas - Kijevā tas pats (sal. ar Taizemi )), vakarā ir diskotē kas (kā Odesas Arkā dijā , bet ieeja bez maksas !! ! ) un gar krastmalu var uztaisī t modes skati - vakarā ir ko darī t. Rī t dosimies ekskursijā uz Dubrovniku - paskatī simies, Horvā tija š eit ir tā da pati, kā mē s to atceramies)))
аватар di2011
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Villa atrodas tā lu no jū ras. Viņ š mū s iekā rtoja 2-vietī gā istabā viltī gi. . . py Radovan - ī sts vabole - tikai smaidi un airē š ana sev - tā ds ir viss cilvē ciņ š . maza istabiņ a --- gulta - jā tv - vannā pat aizkaru nav - ē diens nav garš ī gs un vienmuļ š - pat brokastī s dzē rienus nedod - ī si sakot š ausmas - nesaprotu - kā pē c visi tik labi raksta par š o villu - vai paš i melnkalnieš i, bet tū roperatori ? ? ? ; -)))). … Tomēr ▾ Villa atrodas tā lu no jū ras. Viņ š mū s iekā rtoja 2-vietī gā istabā viltī gi. . . py Radovan - ī sts vabole - tikai smaidi un airē š ana sev - tā ds ir viss cilvē ciņ š . maza istabiņ a --- gulta - jā tv - vannā pat aizkaru nav - ē diens nav garš ī gs un vienmuļ š - pat brokastī s dzē rienus nedod - ī si sakot š ausmas - nesaprotu - kā pē c visi tik labi raksta par š o villu - vai paš i melnkalnieš i, bet tū roperatori ? ? ? ; -))))
аватар biarinna
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tos villā "Boyana" ar draugiem. Katrs no mums izmitinā ja vienu cilvē ku. Ar numuru rezervē š anu problē mu nebija, jo sazinā jos tieš i ar villas ī paš nieku Radovanu. Telpas rezervē jā m 2 nedē ļ as pirms ceļ ojuma. Biļ etes parasti aizņ ē ma 5 dienas. … Tomēr ▾ Atpū tos villā "Boyana" ar draugiem. Katrs no mums izmitinā ja vienu cilvē ku. Ar numuru rezervē š anu problē mu nebija, jo sazinā jos tieš i ar villas ī paš nieku Radovanu. Telpas rezervē jā m 2 nedē ļ as pirms ceļ ojuma. Biļ etes parasti aizņ ē ma 5 dienas. Viss bija noliktavā . Lai gan sezonas laikā labā k uztraukties jau laikus – villa parasti "pilna mā ja" nā k pē c 15. jū nija.
Starp citu, š ajā villā atpū š os jau treš o reizi, ko nekad neesmu nož ē lojusi. Lai gan esmu dā ma un neatkarī ga, man joprojā m nepatī k nekā das grū tī bas, ī paš i atvaļ inā jumā . Villas ī paš nieks cenš as padarī t uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku, bezrū pī gā ku un patī kamā ku visiem viesiem. Ī paš i neatkarī giem ceļ otā jiem! : ))
Š ogad mani iepriecinā ja jaunā ē ka (uzcelta vecā s vietā )! Lielisks remonts (ja atpū tnieki nelutinā s), jaunas mē beles, teicama santehnika. Prieks par jaunā m durvī m ar "paaugstinā tu slē dzamī bu" un zvaniem! Ļ oti jauki no saimnieka domā par tā diem "sī kumiem". Biju ciemos pie draugiem uz citā m ē kā m (un visā s esmu dzī vojusi). Viss arī lieliski izremontē ts - gan istabas, gan kā pnes. Daudzā s istabā s mē beles ir jaunas. Iepriekš daž ā s telpā s bija dī vains vannas istabu dizains (palika no iepriekš ē jā ī paš nieka) - tualetes pods duš as kabī nē . Lī dz š ai sezonai Radovans visu ir salabojis! Tikai cieņ a! Ir ļ oti patī kami ierasties villā , kur viss ir sakā rtots nevis "it kā lē tā k", bet viesiem ē rtā kajā veidā !
Š ogad villā ir jauna pavā ru komanda. Mani burvī gi pildī tie kalmā ri bija ļ oti garš ī gi. Un maizes izstrā dā jumi ar izcilu garš u un kvalitā ti. Iesaku pamē ģ inā t arī skvoš a pankū kas. Garš ī gi. Ē diens vienmē r ir garš ī gs un svaigs. Villā izmē ģ inā ju daudzus ē dienus – tikai pozitī vas atmiņ as. Iesaku arī pasū tī t jē ru uz iesma - nesalī dzinā ms ē diens. Un, starp citu, slavē tajā "Yadran" (uz krastmalas) jē rs tiek sagatavots sliktā k. (Un vispā r š ogad "Jadranā " apkalpoš anas un trauku lī menis kļ uvis krietni zemā ks).
Villas darbinieki ir lieliski. Gan viesmī les, gan istabenes. Viesmī les (Nataš a un Mila) lieliski visu saprot krieviski, tā pē c nebija problē mu ar ē dienu pasū tī š anu. Ī paš s paldies viesmī lei Nataš ai - brī niš ķ ī ga meitene, smaidī ga, draudzī ga, strā dā ā tri. Istabas lieliski uzkopa telpas - ā tri, efektī vi. Nekad nav bijuš as nekā das sū dzī bas no manis vai maniem draugiem.
Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet, ar prieku atbildē š u!
аватар geizdolores
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par viesnī cu. Budvā atpū tā mies no 2010. gada 4. lī dz 18. septembrim. Mē s dzī vojā m Villa Bojana. Varu teikt, ka visas atsauksmes, ko lasī ju par š o viesnī cu, ir patiesas. Radovans patieš ā m ir ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs saimnieks. … Tomēr ▾ Par viesnī cu. Budvā atpū tā mies no 2010. gada 4. lī dz 18. septembrim. Mē s dzī vojā m Villa Bojana. Varu teikt, ka visas atsauksmes, ko lasī ju par š o viesnī cu, ir patiesas. Radovans patieš ā m ir ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs saimnieks. Meitenes restorā nā ir jautras un izpalī dzī gas. Š efpavā rs ļ oti labi gatavo. Es tur pusdienoju vairā kas reizes - viss ir kā rtī bā . Vakariņ as bija iespē jams pasū tī t iepriekš par 6 eiro/pers. , un par š iem 6 eiro mē s bū tu dabū juš i salā tus, zupu, karsto un, manuprā t, desertu. Tā pē c tiem, kas vē las ietaupī t naudu restorā nos, š ī ir lieliska iespē ja.
Par jū ru. Pirms ceļ ojuma daudz lasī ju atsauksmes par netī ro jū ru. Tā tad, kas attiecas uz jū ru Budvas rajonā mū su atvaļ inā juma laikā : jū ra bija lieliska. Varbū t viņ iem izdevā s uzbū vē t un iedarbinā t attī rī š anas iekā rtas Budvā . Atkritumi bija vai nu dabiskas izcelsmes: aļ ģ es, skujas, lapas, vai arī pietiekami tā lu no krasta, pā ris reizes manī ti iepakojumi. pudeles. Un lī dz š im it kā bū tu izmestas no jahtā m. Dzī ve jū rā ir atkarī ga no vietas. Uz Mogrē na redzē jā m ež us, zivju barus, astoņ kā jus. Netā lu no Sveti Nikolas krastiem galvenokā rt ir ež i (un bī stami tuvu krastam) un zivis. Neviens vietnē Yaz.
Par pludmalē m. Lielā ko daļ u laika sauļ ojā mies uz Mogren-2. Pludmale ir rupjas smiltis vai ļ oti smalki oļ i. Tur ir ļ oti tī rs, nedaudz klusā ks nekā Mogren-1. Bet tur esoš ie sauļ oš anā s krē sli pieder kaut kā dai viesnī cai, un no malas š is pats pludmales puika noplē sa 25 eiro par komplektu: 2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs. Acī mredzot viņ š to darī ja nelikumī gi, jo nedeva nekā du kvī ti, tā pat kā citā s pludmalē s. Pirmajā dienā samaksā jā m (un ne tikai mē s, bet arī daudz cilvē ku), un tad devā mies ar savā m gultā m. Kafejnī cas tikai uz Mogren-1. Bija Jazā . Pludmale ir smilš aina un dibens arī , tā pē c ū dens nav interesants. Arī uz Yaz pū š stiprs vē jš . Sakarā ar to, ka diezgan atvē rts lī cis. Vairā kas labas kafejnī cas. Sveti Nikola ir oļ u pludmale. Maksa par komplektu 2 gultas + lietussargs = 5 eiro. Un ja ī rē katamarā nu, tad riņ ķ o pa salu pretē ji pulksteņ rā dī tā ja virzienam un atrodi pā ris vietas, kurā m var piekļ ū t tikai no jū ras un sauļ oties un peldē ties vientulī bā . Sveti Nikola ir pilnvē rtī gs restorā ns ar milzī gā m porcijā m. Tā tad jū s nemirsit no bada. Uz š o salu var nokļ ū t ar daudzvietī gu kuģ i. Tas atiet no piestā tnes, kuru var sasniegt, ja dodaties uz pludmali tieš i no galvenā pasta nodaļ as. Biļ ete turp un atpakaļ.5 eiro.
Par pā rtiku. Nav vē rts runā t par Melnkalnes virtuvi. Viņ a ir jā tiesā . Melnkalne ir ī sti garš as un vē dera svē tki. Gaļ as ē dienu porcijas ir vienkā rš i milzī gas. Vidusmē ra sieviete ar to netiek galā . Turklā t tie pē c noklusē juma tiek pasniegti ar garnē juma kalnu. Man personī gi labā k patika ņ emt zivis - tā s tur ir svaigas un neticami garš ī gas. Pasniedz pē c svara. Daž os restorā nos fileju var ņ emt, iepriekš pā rrunā jot svaru, bet vairumā to pasniedz veselu. Bet ticiet man: ja paņ emsiet veselu dorado zivi, to apē dī siet pilnī bā , tā da garš uma nav daudz. Pildī ti kalmā ri ir pā rsteidzoš i.
Mī ļ ā kais restorā ns ir Porto. Viesmī ļ i runā vairā kā s valodā s: angļ u, vā cu, krievu un, man ir aizdomas, itā ļ u valodā . Pē c pasū tī juma veikš anas viesmī lis no iestā des bez maksas atnesī s zivju pastē ti. Uzklā jiet to uz maizes gardā m uzkodā m. Kad Porto pirmo reizi pasū tī ju palač inku ar augļ iem, cerē ju, ka š ī bū s mazā k bī stama figū rai nekā ar ievā rī jumu. Patiesī bā pankū ku maisiņ i ir pildī ti ar maltiem valriekstiem, un visu pā rē jo var redzē t fotoattē lā .
Pusdienas vai vakariņ as diviem, ja paņ em glā zi vī na, 25-30 eiro ar dzeramnaudu. Lai gan tas var bū t lē tā k.
Par pilsē tu. Ja pē kš ņ i debesis ir apmā kuš ā s un pludmalē jau ir neē rti gulē t un nekur iet, dodieties uz Vecrī gu. Vispirms apbrī nojiet lielā s un skaistā s jahtas, kas novietotas tieš i pie vecpilsē tas mū riem. Ejiet pa š aurajā m ieliņ ā m, ieejiet citadelē un atpū tieties tā s bibliotē kā . Bibliotē kā var ne tikai sē dē t. Jū s varat lasī t klusi. Vecrī gā darbojas neliels krā mu tirdziņ š . Tur var iegā dā ties kā das tautastē rpa detaļ as (kā es) vai visai neparastus sadzī ves priekš metus.
Kopumā Budva ir diezgan rosī ga pilsē ta. Brī vdienā s tur atpū š as un peldas serbi, maķ edonieš i, melnkalnieš i no valsts ziemeļ u daļ as. Tā pē c, ja vajadzī gs miers, izvē lies kā du klusā ku vietu: Becici vai Petrovac.
Par ekskursijā m. Tā kā negā jā m caur ceļ ojumu aģ entū ru, bet kā mež onis, un mū su viesnī cā nav atseviš ķ as tū risma aģ entū ras, kā tā s ir lielajā s viesnī cā s, tad bija izvē le pirkt ekskursijas uz ielas vai doties paš iem. Uz Kotoras vecpilsē tu devā mies paš i. Un viņ i to izdarī ja pareizi. Tevi neviens nespiež , ja gribē ji, pakavē jies kafejnī cā vai paš ā cietokš ņ a mū ra galā . Bet, ja vē laties klausī ties pilsē tas un ē ku vē sturi, dodieties ekskursijā aģ entū rā . Uz Ostrogu arī nolē mā m doties saviem spē kiem. Un rezultā tā viņ i lē tā ko ekskursiju pā rvē rta par nedaudz dā rgā ku piedzī vojumu. Jo vispirms par 7 eiro/pers. ar autobusu jā nokļ ū st "bogetici" pieturā . Kurš brauc uz Nikš ič u. Un no pieturas lī dz klosterim vē l 12 km kalnā , ko galu galā pā rvarē jā m ar taksi. Par 18 eiro turp un atpakaļ . Kopumā “cietums” ir tā ekskursija, uz kuru ir vē rts doties aģ entū rā . Mē s arī devā mies uz kanjoniem. Ļ oti nogurdinoš a ekskursija, bet skaistums, ko redzē sit, ir tā vē rts. Labā k ir ņ emt aģ entū ru. Vienkā rš i ir ļ oti grū ti pā rvarē t š ā du ceļ u ar automaš ī nu vai sabiedrisko transportu.
Par braucienu kopumā . Papildus viesnī cā m un aviobiļ etē m divā s nedē ļ ā s iztē rē jā m 1000 eiro diviem. No tiem 200 eiro dā vanā m saviem tuviniekiem. Un tajā paš ā laikā viņ i sev vispā r neko neliedza. Daž kā rt viņ i pat atļ ā vā s bū t "burž uā ziski". Daudzi melnkalnieš i diezgan labi runā krieviski. Turklā t valodā m ir daudz kopī ga. Pat Melnkalnē pā rsteidzoš a daba. Mans dvē seles radinieks neļ ā va man iet no Budvas uz Miloceras pludmalē m, karalienes pludmali, lai staigā tu pa priež u un apelsī nu audzē m. Tici man, tā du pā rgā jienu kā Melnkalnē nebū s.
нац. парк каньон тары 1350м палачинка улочки старого горда на мосту Джурджевича Острог Crna Gora черное озеро
аватар Lizard
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesmī lī ba un mā jī gas atmosfē ras radī š ana, komforts un siltums villā . Atsaucī gs personā ls. Tī ras telpas, baseina klā tbū tne, ziedi un daudz zaļ umu uz vietas. Labs sortiments brokastī s (zviedru galds), konditorejas izstrā dā jumi vairā k nekā. … Tomēr ▾ Viesmī lī ba un mā jī gas atmosfē ras radī š ana, komforts un siltums villā . Atsaucī gs personā ls. Tī ras telpas, baseina klā tbū tne, ziedi un daudz zaļ umu uz vietas. Labs sortiments brokastī s (zviedru galds), konditorejas izstrā dā jumi vairā k nekā.5 veidu un ļ oti garš ī gi. Vakariņ as un pusdienas pē c izvē les, vienmē r gatavotas no svaigiem produktiem, kvalitā te laba. Istabas aprī kotas ar visu nepiecieš amo, kondicionieris normā ls, vienmē r ir karstais un aukstais ū dens, ir istabas ar elektrī bu. plī ts. Visus raduš os jautā jumus ā tri atrisina villas ī paš nieks Radovans. Mogrenas pludmale atrodas 20 minū š u gā jiena attā lumā (pati jū ra ir tuvā k apmē ram 10 minū tes no villas), bet tas nav trū kums, jo viesnī ca atrodas klusā vietā , ar skaistu skatu uz kalniem, ceļ š uz pludmali pati par sevi ir diezgan laba un nerada neē rtī bas .
Š o villu iesaku visiem, lieliska vieta atpū tai un ceļ oš anai.
В старом городе Дорога к вилле Вид с Виллы
аватар vytar
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembrī atpū tā mies, laiks bija skaists, daba un klimats iespaidoja, par spī ti karstumam bija viegli ceļ ot. Ekskursijas tika ņ emtas no uzņ ē mē jas tū risma aģ entū ras: dā rgā kas nekā pludmalē (vairā k par 5 eiro), bet mazā k cilvē ku un labā ka apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies, laiks bija skaists, daba un klimats iespaidoja, par spī ti karstumam bija viegli ceļ ot. Ekskursijas tika ņ emtas no uzņ ē mē jas tū risma aģ entū ras: dā rgā kas nekā pludmalē (vairā k par 5 eiro), bet mazā k cilvē ku un labā ka apkalpoš ana. Pilsē tā ē dā m kafejnī cā s. Patika alus "Niksicko". Vē ss degvī ns vā rglā zē s pa 50 gramiem. Ļ oti patī kami un draudzī gi cilvē ki. Neuzkrī toš s. Mierī gs. Daudz ceļ ojā m pa valsti paš i, autobusu satiksme ir laba. Man patika Kotora un Kotoras lī cis, Tivata. Mē s devā mies ekskursijā uz Skadara ezeru. Ļ oti labi. Neparasti skaista daba. Gā jā m gar krastu gar jū ru no St Stephen lī dz Budvai. Mē s dzī vojā m Villa Bojana, saimnieks Radovans. Visiem patika.
Замануха в бургерной
аватар Kysto
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nav slikta viesnī ca, galvenais ir paņ emt istabu ar virtuvi. Parastā s istabas 2 personā m ir ļ oti mazas. Lī dz Magren pludmalei (patī kamā kā pludmale) 30 min. vidē js temps. … Tomēr ▾ Nav slikta viesnī ca, galvenais ir paņ emt istabu ar virtuvi. Parastā s istabas 2 personā m ir ļ oti mazas. Lī dz Magren pludmalei (patī kamā kā pludmale) 30 min. vidē js temps.
Городской пляж VILLA BOJNA VILLA BOJNA
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в центре современной Будвы, в тихом месте, недалеко от автовокзала, в 25 км от города Котор. Построена в 2004 году, реконструкция была проведена в 2010-2011 годах. Ближайший продуктовый магазин находится в 50 метрах. Вилла прекрасно подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Тиват находится в 22 км от отеля.
Pludmales apraksts Муниципальный песчано-галечный пляж расположен в 400 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Ресторан с большой террасой, национальная и европейская кухня. Подземный паркинг на 20 мест. Собственная автономная система водоснабжения.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 45 номеров. Отель состоит из главного 4-х этажного здания и двух дополнительных 4-х этажных корпусов.

Istabās

В номерах представлено: душ/ванна, фен, индивидуальный кондиционер, ТВ, бесплатный Wi-Fi, мини-холодильник, питьевая вода.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese улица Первая Пролетарская 15, Будва, Черногория
Tālruņi: +382 33/456-668
Tīmekļa vietne: Bojana Villa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.