Salus Apartmani 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 6.710
№32 viesnīcas reitingā Budva
6.6 Numurs
7.6 apkalpošana
8.2 Tīrība
2.7 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Villa atrodas klusā, mierīgā vietā Budvā, 400 metru attālumā no Mogrenas pludmales. Netālu atrodas lielveikals un tirgus, pastaigu zona krastmalā ar lielu skaitu restorānu un kafejnīcu, veikalu un diskotēku. Villa tika atjaunota 2007. gadā.Vairāk →
аватар Sergey_Kiev
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atjauninā š u informā ciju par viesnī cu. Pē dē jā s atsauksmes ir diezgan vecas. Tikko atgriezos pie sievas. Viesnī ca izvē lē ta pē c tū roperatora ieteikuma. Vajadzē ja ē rtu atraš anā s vietu – tuvu vecpilsē tai, viesnī cā m, restorā niem un pludmalei. … Tomēr ▾ Atjauninā š u informā ciju par viesnī cu. Pē dē jā s atsauksmes ir diezgan vecas.
Tikko atgriezos pie sievas. Viesnī ca izvē lē ta pē c tū roperatora ieteikuma. Vajadzē ja ē rtu atraš anā s vietu – tuvu vecpilsē tai, viesnī cā m, restorā niem un pludmalei. Mums š eit nebija nekā du jautā jumu - lī dz pilsē tas pludmalei ir 7-10 minū tes nesteidzī gā tempā . Lī dz vecpilsē tai 15 minū tes, lī dz lielveikalam un tirgum 5 minū tes.
Reģ istrē š anā s - pie ceļ a sagaidī ja istabene un veda uz viesnī cu, jo š aurā ceļ a dē ļ autobusi pie viesnī cas nebrauc. Mē s ieradā mies agri no rī ta un bija jā gaida apmē ram pusotra stunda, lai reģ istrē tos.
Numurs - viņ i norā dī ja uz grī du ar numuru, teica, ka atslē gas ir durvī s un viss. Mē s samaksā jā m par standarta divvietī gu numuru. Tū roperators teica, ka pats numurs tiks noteikts uz vietas. Viņ i man iedeva 35. istabu 4. stā vā . Rezultā tā - telpa, kuras platī ba nav lielā ka par 12 metriem, un tā jau ir ar vannas istabu. Renovā cija veikta pirms 10 gadiem. Mē beles ir vecas. Divas atseviš ķ as gultas gar sienu, kā pionieru nometnē . Pretē jā gadī jumā viņ i vienkā rš i nedarī s, telpa ir š aura. Palū dza mainī t istabiņ u, jo tā du letiņ u sen nebijā m redzē juš i, un samaksā jā m par normā lu standartu, kuras foto mums atsū tī ja tū roperators. Uz ko viņ i atbildē ja, ka viss ir apdzī vots un drī zumā netiks atbrī vots. Ir tikai š is.
Paš ā istabā ir kondicionieris, seifs, ledusskapis, tē jkanna, 2 tases, korķ viļ ķ is.
Vienī gā š ī numura priekš rocī ba ir balkons ar skaistu panorā mas skatu uz kalniem. Uz š ī s ē kas fasā des š is parasti ir vienī gais balkons. No visiem pā rē jiem balkoniem paveras skats uz blakus ē kā m.
Nu par sī kumiem - viesnī cai teritorijas praktiski nav. Reģ istratū ra ir atvē rta tikai reģ istrā cijas laikā , tad tā ir pastā vī gi slē gta, tā pē c jū s nevarē siet atrisinā t daž us sadzī ves jautā jumus. Tī rī š ana katru dienu. Wifi ir pretī gs. Pats signā ls visur ir labs, bet internets darbojā s 5-10 minū tes dienā , ja paveicas. Rezultā tā viņ i izmantoja viesabonē š anu. Ja ņ emat kopā ar brokastī m, kafejnī ca ar š ī m brokastī m atrodas 300 metru attā lumā .
номер ванна ванна. ванна номер
аватар tamaratachilina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atceroties atsauksmi, esmu š ajā villā . Esmu sajū smā par villu: - lieliska atraš anā s vieta. 6 minū tes lī dz pludmalei, blakus liels lielveikals (atvē rts no 6 lī dz 24), tirgus, maiznī ca, mazi veikaliņ i, autobusa pietura - kluss. Atš ķ irī bā no dā rgā m viesnī cā m pirmajā lī nijā , kur ir ļ oti trokš ņ ains un lī dz rī tam ceļ š rosā s, š ī villa ir klusa - tī riet katru dienu bez pieprasī jumiem - istabā ir viss nepiecieš amais: kondicionieris, spoguļ i, virtuvī te, laba vannas istaba ar labu duš u, tī ri, labi balti dvieļ i, pasakains milzī gs balkons ar galdu ar akmens virsmu un pī ti krē sli, fē ns, ledusskapis , TV, plī ts, trauki (pat turku), - satikā s ar limonā di un raki pie ieejas, jauki -lejā. … Tomēr ▾ Atceroties atsauksmi, esmu š ajā villā .
Esmu sajū smā par villu:
- lieliska atraš anā s vieta. 6 minū tes lī dz pludmalei, blakus liels lielveikals (atvē rts no 6 lī dz 24), tirgus, maiznī ca, mazi veikaliņ i, autobusa pietura
- kluss. Atš ķ irī bā no dā rgā m viesnī cā m pirmajā lī nijā , kur ir ļ oti trokš ņ ains un lī dz rī tam ceļ š rosā s, š ī villa ir klusa
- tī riet katru dienu bez pieprasī jumiem
- istabā ir viss nepiecieš amais: kondicionieris, spoguļ i, virtuvī te, laba vannas istaba ar labu duš u, tī ri, labi balti dvieļ i, pasakains milzī gs balkons ar galdu ar akmens virsmu un pī ti krē sli, fē ns, ledusskapis , TV, plī ts, trauki (pat turku),
- satikā s ar limonā di un raki pie ieejas, jauki
-lejā.1. stā vā galdi ar krē sliem, kur var pusdienot
- istabā s ir atseviš ķ i seifi
Mī nusi:
- gulta. Nevis viena dubultā , bet divas vienspē les
аватар .Alenka.
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tos kopā ar vī ru Villa Salus no 27. jū lija lī dz 10. augustam. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja sula un vē ž i (vietē jais degvī ns), kas tika ievietoti nekavē joties. Viesnī ca nav slikta, atrodas klusā vietā , ko ieskauj savs dā rzs, kur aug mandarī ni un kivi. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar vī ru Villa Salus no 27. jū lija lī dz 10. augustam. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja sula un vē ž i (vietē jais degvī ns), kas tika ievietoti nekavē joties. Viesnī ca nav slikta, atrodas klusā vietā , ko ieskauj savs dā rzs, kur aug mandarī ni un kivi. Blakus visa infrastruktū ra - veikali, restorā ni, aptiekas, autobusu pietura. Tiesa, tas bija tā lu no mū su pludmales (devā mies uz Mogren 2 - tī rā ko, bet attā lā ko Budvas pludmali). Vī rs karstumā.25 minū tes sasprindzinā jā s, lai nestu smagu somu. Viesnī ca ļ oti tī ra, uzkopš ana katru dienu, gultas veļ a un balti dvieļ i (dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a - reizi nedē ļ ā ). Visas mē beles un piederumi ir tī ri un svaigi! Numurā ir gaisa kondicionē tā js, ledusskapis un seifs. Virtuvī tē bija viss nepiecieš amais - š ķ ī vji, bļ odas, karotes, dakš iņ as, naž i, katli ū dens vā rī š anai, glā zes, glā zes, korķ viļ ķ is utt. Dzelzs nav. Veļ as mazgā š ana un gludinā š ana - 1 eiro par preci! Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā , tā pē c mums bija terase, kur vakaros bija patī kami pabrokastot un iedzert vī nu. Uz nakti labā k durvis uz terasi aizvē rt, jo. staigā melnu kaķ u ģ imene)). Vienī gais mī nuss istabā - saņ ē mā m divas gultas, nevis vienu lielu, kā iepriekš bija sarunā ts. Protams, mē s tos pā rvietojā m, bet nevarē jā m aizmigt apskā vienos).
No sevis varu teikt, ja kā dreiz uz Budvu, tad droš i apmeklē jiet Villa Salus. ES iesaku!
Соседи) Это садик отеля - так растут киви. Номер Терасса Маленький сосед) Всегда есть с чем пить чай)) Номер
аватар l.bucha
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba viesnī ca, jauki saimnieki, ierodoties cienā ar gardu limonč ello. Tā lu no pludmales, bet jā iet pa skaistu un patī kamu ceļ u. Numuri ir tī ri, ē rti, plaš i (kas ir svarī gi Melnkalnei). Regulā ri tī rī t, nezagt. Kopumā lieliska pieredze. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, jauki saimnieki, ierodoties cienā ar gardu limonč ello. Tā lu no pludmales, bet jā iet pa skaistu un patī kamu ceļ u. Numuri ir tī ri, ē rti, plaš i (kas ir svarī gi Melnkalnei). Regulā ri tī rī t, nezagt.
Kopumā lieliska pieredze.
аватар p4elka-82
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums ļ oti patika, mē s izvē lē jā mies š o villu ne velti! ideā la vieta, salī dzinot ar skaisto Mogrenas pludmali, vecpilsē tu, tirgu, lielveikaliem! no krievu tū ristu sarunā m pludmalē sapratā m, ka daudziem ir problē mas ar karstā , un daž reiz tikai ū dens trū kumu, mums nebija š ī , villai ir sava aka, spiediens bija tā ds, ka duš a izplū da no rokas : ) cilvē ki arī sū dzē jā s, ka istabiņ as ir ļ oti mazas, ko nevar teikt par Salus, skaista plaš a istabiņ a ar gaisa kondicionē tā ju (darbojas perfekti), sniegbaltu veļ u un dvieļ us, kas tika mainī ti katru dienu, pie plkst. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika, mē s izvē lē jā mies š o villu ne velti! ideā la vieta, salī dzinot ar skaisto Mogrenas pludmali, vecpilsē tu, tirgu, lielveikaliem! no krievu tū ristu sarunā m pludmalē sapratā m, ka daudziem ir problē mas ar karstā , un daž reiz tikai ū dens trū kumu, mums nebija š ī , villai ir sava aka, spiediens bija tā ds, ka duš a izplū da no rokas : ) cilvē ki arī sū dzē jā s, ka istabiņ as ir ļ oti mazas, ko nevar teikt par Salus, skaista plaš a istabiņ a ar gaisa kondicionē tā ju (darbojas perfekti), sniegbaltu veļ u un dvieļ us, kas tika mainī ti katru dienu, pie plkst. veidā , arī tī rī š ana tika veikta katru dienu. Ļ oti draudzī gs personā ls, kas saprot krievu valodu!
Ekskursijas: mē s apskatī jā m trī s kanjonus un vienas dienas laikā izbraucā m visu valsti no dienvidiem uz ziemeļ iem un atpakaļ ! Mani pā rsteidza tirkī za upju tī rī ba un milzu kalnu augstums! ekskursijas vada vietē jie krieviski runā još ie gidi, kuru jocī gais akcents un dzimtenes mī lestī ba padara ekskursijas ī paš i krā š ņ as. Aizvadī jā m arī ekskursiju uz Albā niju, bija ļ oti interesanti, bet beigā s secinā jā m, ka nevaram pavadī t visu dienu, bet aizbraukt tikai uz pierobež as pilsē tu Shkotor, tur nopirkt konjaku (un tas ir labā kais, kas mums patika Albā nijā , t. i. tik brī niš ķ ī gu konjaku par naudu nevar nopirkt) sudraba rotaslietas un brauc mā jā s!
Kopumā viss ļ oti patika, vienī gais, ko gribē tos uzkavē ties ilgā k, 2 nedē ļ as ir labā kais variants: 1. apskates vietas, 2. pagulē t pludmalē !
аватар Marina19777
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies autoriem, kuri ieteica š os dzī vokļ us. Dzī vokļ i atrodas patieš ā m labā vietā . Lī dz vecpilsē tai un Mogrenas pludmalei 10 minū tes ļ oti lē nā tempā . Tirgus, lielveikals, maiznī ca 2 minū š u gā jienā . … Tomēr ▾ Paldies autoriem, kuri ieteica š os dzī vokļ us.
Dzī vokļ i atrodas patieš ā m labā vietā . Lī dz vecpilsē tai un Mogrenas pludmalei 10 minū tes ļ oti lē nā tempā . Tirgus, lielveikals, maiznī ca 2 minū š u gā jienā . Pagalms tī rs, mā jī gs, ar augļ u kokiem, blakus viesnī ca Butua cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem. Istaba tika apmaksā ta par vienvietī go istabu, bet uz vietas bez papildus maksas tika nodroš inā ta plaš a istabiņ a trī s personā m treš ajā stā vā . Istabā ir ledusskapis, TV (krievu valodas kanā ls viens - viens), Wi-Fi darbojā s raiti, bez paroles; ir fē ns, ziepes, š ampū ns. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Uzmanī gi noņ emts.
Brokastis nepasū tī ju, jo sapņ oju ieturē t brokastis Mocarta kafejnī cā pie vecpilsē tas mū riem : ))
Viesnī ca ir klusa, un skaņ as izolā cija ir laba.
Dzī vokļ u saimniece jauka jauna sieviete, attieksme pret viesiem ļ oti uzmanī ga. Reģ istrē joties tika piedā vā ta limonā de un raki : ))
Uzņ ē mē ja puse - Prometheus tour - par viņ iem var teikt tikai labus vā rdus! Viss ir skaidrs, draudzī gs, bez kavē š anā s. Piedā vā tā s ekskursijas nenotika, jo sezonas beigā s bija maz tū ristu.
Skaista valsts, brī niš ķ ī gs klimats, pā rsteidzoš a daba, pilnī ga atpū ta! ! ! Gaidu nā kamo sezonu! : )
аватар penny_blossom
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka, mā jī ga villa Budvas centrā . Istaba, kuru saņ ē mā m, nebija liela, bet izvē lē jā mies to brī niš ķ ī gā balkona dē ļ ar skatu uz kalniem! Starp citu, numuriņ u ar tā du skatu ir ļ oti maz, pā rsvarā tas ir skats uz citā m villā m vai kaimiņ u viesnī cas sienu) Istabā ir ledusskapis un fē ns, glā zes ū denim un korķ viļ ķ is. … Tomēr ▾ Jauka, mā jī ga villa Budvas centrā . Istaba, kuru saņ ē mā m, nebija liela, bet izvē lē jā mies to brī niš ķ ī gā balkona dē ļ ar skatu uz kalniem! Starp citu, numuriņ u ar tā du skatu ir ļ oti maz, pā rsvarā tas ir skats uz citā m villā m vai kaimiņ u viesnī cas sienu) Istabā ir ledusskapis un fē ns, glā zes ū denim un korķ viļ ķ is. Ž ē l tikai, ka nav tē jkannas, bet 2 minū š u gā jienā ir Pekara ar izcilā m smalkmaizī tē m un kafiju. Villas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, 10 minū š u gā jiena attā lumā no vecpilsē tas, kā arī lī dz autoostai. Budvai, manuprā t, ideā ls variants. Priecī gus svē tkus visiem!
аватар andreyka7530
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti jauka villa, varu teikt atklā ti atrodas pilsē tas centrā , galvenais, ka ļ oti tuvu visam atrodas eksistencei nepiecieš amais. Lī dz pilsē tas pludmalei 10 minū š u garumā , bet milzī gs BET, kur ir daudz jahtu, kuģ u un motorlaivu, no kurā m jū rā ir nedaudz netī rumi, proti, nostrā dā degvielu. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka villa, varu teikt atklā ti atrodas pilsē tas centrā , galvenais, ka ļ oti tuvu visam atrodas eksistencei nepiecieš amais. Lī dz pilsē tas pludmalei 10 minū š u garumā , bet milzī gs BET, kur ir daudz jahtu, kuģ u un motorlaivu, no kurā m jū rā ir nedaudz netī rumi, proti, nostrā dā degvielu. Saulē var redzē t tauku (kā varavī ksnes) š ķ irš anos no degvielas. Un uz skaisto pludmali MOGREN 20-25 minū tes gar krastmalu, tur ir debesis uz zemes (bet daudz cilvē ku, gandrī z uz galvas sē ž , ja ar viņ a pakaiš iem sē dē ja uz oļ iem bez maksas). Un par naudu cenas pludmalē ir sekojoš as: Divi sauļ oš anā s krē sli ar lietussargu un mī ksto gultas veļ u 20 eiro visu dienu, negā zē ts ū dens 0.250 ml 1.5 eiro (lai gan visur 0.60 - 0).
80 eiro par puslitru) Pirms sasniegt pludmales morē nu ir pā ris privā tas pludmales, tā , kura ir tuvā k, kā to sauc, neatceros (to ieskauj bambusa ž ogs un drī zumā nā ks David Guetta) tur ir tā ds pats divu sauļ oš anā s krē slu komplekts ar lietussargu 22 eiro, bet ļ oti nož ē lojami un cienī jami, tur ir ļ oti augsta lī meņ a cilvē ki (pie viesnī cas bija milzī gs daudzums Maserati, Lamborghini un Ferrari) ietilpī bas kā Mogrenā . Ē dienkarte pludmalē s ir ļ oti daudzveidī ga, var uzkost un ē st daudz. Par villu varu teikt, ka numuriņ i ir labi, tī ri, plaš i. Nav bū tisks fakts maza virtuve (ir plī ts un izlietne, bet kā pē c? Lai gatavotu vajag tvaika nosū cē ju, pannas un katliņ us un tas nekas. Labā k bū tu likt mikroviļ ņ u krā sni un tē jkannu.
Ir 2 mazi un lieli turki, kuros uzsildī jā m ū deni kafijai un tē jai) Tī rā m katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, bet veļ u mainot nemanī ju. Galvenais, lai gultas tiek saklā tas katru dienu.
Wi-Fi visur ir divi piekļ uves punkti, bet kaut kā du iemeslu dē ļ peldoš s (ti, nē ) saglabā ts mobilajos sakaros, teikts Skype. Starp citu, Wi-Fi ir pieejams gandrī z katrā pludmalē , kur atrodas kafejnī ca vai restorā ns. Duš a istabā nav hermē tiska 3 cilvē ki nopirka un ir peļ ķ e. Piltuve duš ā saplī susi, lī st daž ā dos virzienos (varbū t kā dam uzkrita un avarē ja) un tā tad viss lieliski, brokastis labas, laukums pietiekami mazs, lai varē tu fotografē t.
аватар olialelu
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti ļ oti patika! Draudzī gi saimnieki, izpalī dzī gs personā ls. Patika viss. Interjers, plaš s balkons. Tas, ka Salus neatrodas jū ras krastā , iespaidu nemaz nesabojā ja. Vakarā Budvā krastmalā ir diezgan skaļ š , un viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi klusa. … Tomēr ▾ Ļ oti ļ oti patika!
Draudzī gi saimnieki, izpalī dzī gs personā ls. Patika viss. Interjers, plaš s balkons. Tas, ka Salus neatrodas jū ras krastā , iespaidu nemaz nesabojā ja. Vakarā Budvā krastmalā ir diezgan skaļ š , un viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi klusa. Gā jiens lī dz jū rai nebija nogurdinoš s, gā jā m ar prieku. Ja iesim vē lreiz, tad tikai tur
аватар maria.rozhaeva
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
Parādīt vairāk »


iemiesojums 71tour02
Ierodamies Tivatā, kā tikt līdz viesnīcai?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в тихом, спокойном месте Будвы, в 400 метрах от пляжа Могрен. Рядом находятся супермаркет и рынок, прогулочная зона на набережной с большим количеством ресторанов и кафе, магазинов и дискотек. Вилла отреставрирована в 2007 году.

Atrašanās vieta 21 км от аэропорта г. Тиват. 65 км от аэропорта г. Подгорица.
Pludmales apraksts Море в 150 м. 400 м от пляжа Могрен.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Ежедневная уборка и смена полотенец, утюг, русскоговорящий персонал. Парковки нет.

  • restorāns
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
Telpu apraksts

Всего 27 номеров в 4-этажном здании.

Istabās

В большинстве номеров балкон. Во всех номерах ванная комната с душем ,фен , кондиционер ,холодильник , сейф , кабельное ТВ с российскими каналами , в каждом студио мини-кухня с набором посуды. Ежедневная уборка номеров и смена полотенец, смена постельного белья дважды в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Nikole Tesle 13, 85310 Budva, Montenegro
Tālruņi: +381(0) 33 451 843
Tīmekļa vietne: Salus Apartmani
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.