Aleksandar 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.510
№12 viesnīcas reitingā Budva
8.9 Numurs
8.8 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.8 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Budvā, blakus kompleksam Slovenska Plaza, pie Rafailovici smilšu pludmales. Pilsētas autobusi pietur ik pēc 15 minūtēm, 300 metru attālumā no viesnīcas. Ar autobusu jūs varat nokļūt Sveti Stefan salā, Budvā un Jaz pludmalē. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар odnovolik_elena
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Melnkalnē atpū tā mies otro reizi. Pirmo reizi Petrovacā . Š ogad nolē mā m apmeklē t Budvu. Braucā m 1.5h no lidostas. . . baigie sastrē gumi. 15.00 ieradā mies viesnī cā Aleksandar. Viņ i uzreiz apmetā s. Istaba ļ oti laba 3220. … Tomēr ▾ Melnkalnē atpū tā mies otro reizi. Pirmo reizi Petrovacā .
Š ogad nolē mā m apmeklē t Budvu. Braucā m 1.5h no lidostas. . . baigie sastrē gumi.
15.00 ieradā mies viesnī cā Aleksandar. Viņ i uzreiz apmetā s. Istaba ļ oti laba 3220. Nesen izremontē ta. 3. stā vs. Skats uz baseinu/jū ru. Tī rī š ana istabā ir š ausmī ga, tā sastā v no dvieļ u maiņ as un gultas uzklā š anas (gultas maiņ a uz visu periodu 1 reizi), ž eleja, š ampū ns netiek pievienots. Balkons 13 dienas netika iztī rī ts pat vienu reizi. Grī da ir pilna ar matiem, putekļ iem un netī rumiem. Istabā zem gultas tika atrastas iepriekš ē jo ī rnieku zeķ es).
Ē diens: garš ī gs, daudz: zivis, gaļ a, zupas, dā rzeņ i, desiņ as, sieri, jamons, augļ i, saldumi) Nav daž ā dī bas, bet ja neairē visu uzreiz, kā mū sē jiem garš o vienā š ķ ī vī , gaļ a , gaļ a, daudz gaļ as , un no augš as, mī dijas, zivis, un viss un vairā k uzreiz))) Var daž ā dot. Tu nebū si izsalcis. Dzē rieni: rī ta kafija, tē ja, sula. Vakariņ as: ū dens. . . Nianse: no rī ta gaidī t olu kulteni ir meklē jumi, pavā rs kurš cep ļ oti lē ni, ir rinda, var apgriezties un aiziet. . .
Internets visā viesnī cā .
Jū ra: min 2 gā jiena attā lumā . Ļ oti š auras pludmales. Cilvē ku ir ļ oti daudz.
Peldbaseins: bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, pieejami jebkurā laikā . Baseini nav dziļ i, ideā li piemē roti bē rniem.
Bē rnu istaba: Melnkalnei diezgan laba. Bet esiet gatavs, ka jū su bē rns tur netiks pieņ emts. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c baseina un bē rnistabas kritē rija. Vienu dienu darbinieki piesedza bufeti un slē dza apmeklē tā jiem bā ru un bē rnu istabu, aizbildinā damies, ka ir bē rnu dzimš anas diena. . . Cepure! ! ! Tā tad varbū t var izī rē t restorā nu banketam, baseinu korporatī vajai ballī tei. . . lai nā k nā koš ajā dienā savi ī rnieki ?? ?
Kopumā viesnī ca ir diezgan laba. Bet otrreiz nelidosim, ī paš i uz Budvu. Ļ oti trokš ņ ains, mū zika no bā riem/restorā niem kliedz lī dz 3 naktī . Pilsē tā netī rs. Maskas, izsmē ķ i, un kurš velns zina, kas peld jū rā...Cilvē ku š ogad daudz, visur sastrē gumi, rindas. Jū rā izlī da tikai galvas.
Petrovecā man patika daudz vairā k, plaš as pludmales, kluss ciemats. Bet viņ i saka, ka š ogad ir arī daudz tū ristu.. .
аватар stillyuls
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es ierados š ajā viesnī cā otro reizi. Pirms daž iem gadiem tika veikts remonts, telpas ir ļ oti jaukas, mā jī gas un ē rtas. Ir kondicionieris, fē ns, TV, brilles. Wi-fi telpā ir lielisks. Mani dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Tā kā ierados vē l ne brī vdienu sezonā , tad viesnī cā un paš ā Budvā bija maz cilvē ku. … Tomēr ▾ Es ierados š ajā viesnī cā otro reizi. Pirms daž iem gadiem tika veikts remonts, telpas ir ļ oti jaukas, mā jī gas un ē rtas. Ir kondicionieris, fē ns, TV, brilles. Wi-fi telpā ir lielisks. Mani dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Tā kā ierados vē l ne brī vdienu sezonā , tad viesnī cā un paš ā Budvā bija maz cilvē ku. Pabaroja tī ri labi: brokastī s ar visā diem sieriem, daž ā da veida prosciutto, desiņ ā m, dā rzeņ iem, augļ iem, olī vā m, omletē m, daž ā da veida Melnkalnes pī rā giem, daž ā dā m desiņ ā m, olā m, olu kulteni, graudaugiem, musli, jogurtiem; vakariņ ā s daž ā da veida gaļ a, gatavota daž ā dos veidos - gan grilē ta, gan cepta, jū ras veltes ir vienkā rš i krā š ņ as katru dienu, salā ti, aukstie gaļ as gabali; brokastī m un vakariņ ā m gatavoti daž ā di deserti. Personā ls izpalī dzī gs, saprot angļ u un krievu valodu. Man bija atgrieš anā s pā rsū tī š ana pulksten 16.00 un viņ i bez maksas pagarinā ja manu istabu.
Pati Melnkalne ir skaista, gribu pie tā s atgriezties. Cilvē ki ir draudzī gi. Un Adrijas jū ra ir dievī ga, neskatoties uz ū dens vē sumu.
аватар v.partyka210466
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, istabiņ a izcila, bet reģ istratū rā gandrī z vienmē r neviena nav, krieviski neviens neko nesaprot. Dvieļ i mainī ti 2 reizes. Ē diens š ajā viesnī cā netiek nodroš inā ts, ja kā dam ir, tad blakus kafejnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, istabiņ a izcila, bet reģ istratū rā gandrī z vienmē r neviena nav, krieviski neviens neko nesaprot. Dvieļ i mainī ti 2 reizes. Ē diens š ajā viesnī cā netiek nodroš inā ts, ja kā dam ir, tad blakus kafejnī cā . Krastmalā ir daudz kafejnī cu, kur var paē st, tā nav problē ma. Pludmales tur ir platas, melnas smiltis, ir daž i nelieli oļ i. Pludmalē viss ir tī rs. Bija nianses, bet jū ra, lī cis, kalni sedz visu.
аватар venera.ignatova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Rakstī š u to, ko vairā k atceros, kas iedzī vojies atmiņ ā pē c vairā k nekā pusgada. Ceļ oju kopā ar vī ru. Ieradā mies Tivatas lidostā . Mazs un slikti pielā gots š ā das tū ristu plū smas uzņ emš anai. … Tomēr ▾ Rakstī š u to, ko vairā k atceros, kas iedzī vojies atmiņ ā pē c vairā k nekā pusgada. Ceļ oju kopā ar vī ru. Ieradā mies Tivatas lidostā . Mazs un slikti pielā gots š ā das tū ristu plū smas uzņ emš anai. Viņ i gandrī z pusstundu pē c ieraš anā s stā vē ja cilvē ku masā , kas bija aprakti viens otram pakausī . Viņ i gā ja no lidmaš ī nas. Izbraucot atkal rinda, cauri visai mazajai zā lī tei, kaut kā di smiekli caur sakostiem zobiem. Pati viesnī ca izskatā s pē c maza ciematiņ a ar tā dā m paš ā m mā jā m un veikalu saliņ ā m un baseinu starp ielā m. Jū ras ū dens baseinā ! Reiz mē s tur nopeldē jā mies. Jū ra ir netā lu, bet iepretim izejai no viesnī cas pludmale ir tik neomulī gi oļ i. Atradā m pieklā jī gu vietu un bezmaksas stacionā ro lietussargu vienuviet (pa kreisi no pludmales, ejiet apmē ram 10 minū tes, paveicies. . . ) ņ emiet lī dzi gultas veļ u, tas dos mobilitā ti vietas izvē lē pludmalē un ietaupī s pienā cī gu naudu. Yaz Beach - brauciet no viesnī cas 15-20 minū tes ar autobusu, pietura divas minū tes no viesnī cas. Laba pludmale, bet viļ ņ i ir lielā ki nekā pie mums, kur nemitī gi peldē jā mies. Man patika restorā ns Kuzhina, garš ī gs un lē ts. Porcijas milzī gas, viena pret diviem. . Lieliski, ka visi visur saprot krieviski un ē dienkarte visur ir krievu valodā . Nav valodas barjeras, veikalos nav grū ti, pē rk vī nu, pshut un tā tā lā k, cenas saprā tī gas. Nesaprotu, kā pē c cilvē ki brauc uz Krimu, ja tur ir Melnkalne ar normā lā m cenā m un tī ru jū ru (diezgan skaista). Vecie cietokš ņ i - Budvas un Kotoras pilsē tas vispā r nav slavē jamas, tā da enerģ ija un krā sa! Vispā r viesnī ca ir normā la, ē diens tur labs, var paņ emt bez pusdienā m un mierī gi paē st kafejnī cā pie jū ras. Vakariņ ojā m Kuž inā un citā s kafejnī cā s. Istaba ir tī ra, baltas sienas un telpa ir tik maza. . . bet vietas pietiek. Ir balkons. izgā ja pagalmā . Uz tā mē s dzē rā m alu un vī nu. Animā ciju neatceros. Kaut kas bija lielā kā viesnī cā netā lu no (sazinā jā mies pa teritorijā m) Slavyanska Plaza, bet vienreiz bijā m tur un viss. Neiespaidoja. Vispā r labi atpū tā mies, vē l ejam.
Старый город Будва. Ресторан Лим на набережной. Старый Котор.
аватар Morkovka73
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca mums ļ oti derē ja. Viesnī cā nesē dē jā m nevienu dienu, gandrī z katru dienu devā mies ekskursijā s. Istaba jauka, tī ra, vienkā rš a, bet viss darbojā s. Tī rī š ana katru dienu. Pastaiga lī dz pludmalei 3-5 minū tes, sauļ oš anā s krē sli, protams, par samaksu. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti derē ja. Viesnī cā nesē dē jā m nevienu dienu, gandrī z katru dienu devā mies ekskursijā s. Istaba jauka, tī ra, vienkā rš a, bet viss darbojā s. Tī rī š ana katru dienu. Pastaiga lī dz pludmalei 3-5 minū tes, sauļ oš anā s krē sli, protams, par samaksu. Internets bija, bet tikai reģ istratū rā . Brokastis ir standarta.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca pilnī bā izpilda savas 3 zvaigznes. Recepcijā tikai draudzī gas meitenes atstā j daudz ko vē lē ties, jaunieš u uzvedī ba reģ istratū rā . Viņ i strā dā ar akmens neapmierinā tā m sejā m un ir neveselī gi ar viesiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā izpilda savas 3 zvaigznes. Recepcijā tikai draudzī gas meitenes atstā j daudz ko vē lē ties, jaunieš u uzvedī ba reģ istratū rā . Viņ i strā dā ar akmens neapmierinā tā m sejā m un ir neveselī gi ar viesiem. Brokastis ir lieliskas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca "Aleksandar" atrodas skaista un plaukstoš a kompleksa "Slovenska Plaza" teritorijā . Tai ir sava reģ istratū ra un atseviš ķ a ē damzā le-restorā ns. Viesnī cai ir galvenā ē ka, kurā atrodas reģ istratū ra un standarta numuri, kā arī atseviš ķ a villa "Aleksandar", kas atrodas nelielā (nelielā ) attā lumā no reģ istratū ras un restorā na. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Aleksandar" atrodas skaista un plaukstoš a kompleksa "Slovenska Plaza" teritorijā . Tai ir sava reģ istratū ra un atseviš ķ a ē damzā le-restorā ns. Viesnī cai ir galvenā ē ka, kurā atrodas reģ istratū ra un standarta numuri, kā arī atseviš ķ a villa "Aleksandar", kas atrodas nelielā (nelielā ) attā lumā no reģ istratū ras un restorā na. Istabas villā ir klasi augstā kas un jaunā kas (pē c remonta). Viesnī cā ir arī neliels peldbaseins un trenaž ieru zā le, nu un visa plaš ā "Slovenska Plaza" infrastruktū ra ir "Aleksandra" viesu rī cī bā . Netā lu no viesnī cas atrodas daudzas kafejnī cas un veikali. Numuri ir aprī koti ar gaisa kondicionē tā ju, televizoru un fē nu. Seifs - reģ istratū rā par maksu (2 eiro / diennaktī ). Jums bū s arī jā maksā papildus par Wi-Fi. "Aleksandrs" atrodas netā lu no pludmales (paš valdī ba, sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem par maksu) un zinā mā attā lumā no Vecā s Budvas (apmē ram divdesmit minū š u gā jienā gar jū ru).
Standarta numuri galvenajā ē kā š ķ ita nedaudz "noguruš i", prasī ja vismaz kosmē tisko remontu. Viesnī ca ir piemē rota gan nepretencioziem tū ristiem (galvenā ē ka), gan cilvē kiem, kuri pievē rš pastiprinā tu uzmanī bu komfortam (suite un junior suite numuri villā ). Domā ju, ka "Aleksandrs" var droš i izvē lē ties ģ imenes ar bē rniem – plaš ajā tū risma kompleksa teritorijā viņ iem bū s kur klī st. Vienī gais nelielais mī nuss ir lifta trū kums ē kā s. Bagā ž a bū s jā paceļ un jā nolaiž pa kā pnē m.

Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!

*****
Fotogrā fijas un iespaidi par viesnī cu tika atnesti no reklā mas informatī vā s ekskursijas pa Melnkalni 2013. gada oktobrī .
Дорога к морю.
аватар jabetta
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas netā lu no Slovenska Plazh (paš valdī bas pludmales) un galvenajā m izklaides iestā dē m, no kurienes ir daž as neē rtī bas - troksnis no š ī m paš ā m iestā dē m. Turklā t š ī tuvuma, kā arī All sistē mas dē ļ š o viesnī cu iecienī juš i jaunieš u kompā nijas, kas var radī t arī "skaņ as efektus", kas nav piemē roti visiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no Slovenska Plazh (paš valdī bas pludmales) un galvenajā m izklaides iestā dē m, no kurienes ir daž as neē rtī bas - troksnis no š ī m paš ā m iestā dē m. Turklā t š ī tuvuma, kā arī All sistē mas dē ļ š o viesnī cu iecienī juš i jaunieš u kompā nijas, kas var radī t arī "skaņ as efektus", kas nav piemē roti visiem.

Teritorijā atrodas Spa centrs, ā ra baseins ar jū ras ū deni (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas), 2 restorā ni, bā rs, picē rija, veikali. Dzī vojamais fonds ir trī sstā vu bungalo. Neskatoties uz pludmales tuvumu, par lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, tā pat kā visiem pā rē jiem, kas ierodas baudī t jū ru un sauli, bū s jā maksā.

Kā jau minē ju, viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa, kurā ietilpst brokastis, pusdienas un vakariņ as – bufete (lū dzu, neceriet daudzā m Turcijā un Ē ģ iptē pazī stamas iespē jas) un vietē jie dzē rieni, tostarp alus un cits alkohols.
Ir arī animā cija un bē rnu klubs.

Telpas ar diezgan vecā m nobruž ā tā m mē belē m, turklā t kardinā li melnā m, uz kurā m š ī "jaukš ana" ir vē l uzkrī toš ā ka. Priekš niekos š o melnumu atš ķ aida ar sarkanu, mazliet jautrā k. Vannas istabas ir diezgan "sovdepiskas" ar bojā tu santehniku ​ ​ un aizkaru nolobī tā vannā . Tiesa, neskatoties uz bē dī go attē lu, ko uzzī mē ju, istabā s ir kondicionieris, telefons, ledusskapis, televizors, č etrvietī gajos dzī vokļ os ir arī virtuve. Viss izskatā s diezgan tī rs, neskatoties uz nolietoš anos.

Mazliet par Budvas pludmalē m. Sā kš u ar tā lo Yaz, to sauc tā pē c, ka atrodas jaukajā un tī rajā Yaz (JAZ) lī cī . No Budvas var viegli nokļ ū t ar taksometru, tikai 5 eiro, tā tad, ja č etru cilvē ku kompā nija, tad izdodas labi. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu izmaksas ir 3 eiro par vienī bu, bet daudzi sauļ ojas tieš i tā pat uz tī riem oļ iem, kas pā rklā ti ar dvieli.
Ū dens tur ir izcili caurspī dī gs, pats lī cis ir visskaistā kais un pat aizsargā ts no vē ja, tā pē c pludmales prieks ir garantē ts. Pludmale ir diezgan labi aprī kota, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir daž ā di, katrai gaumei, ir kafejnī cas un bā ri.
Varbū t kā du interesē s, ka š ajā lī cī kreisajā pusē , ja paskatā s uz jū ru, aiz klints atrodas viena no Melnkalnes nū distu pludmalē m. Š ī biznesa cienī tā ji saprot, par ko ir runa, bet gribu brī dinā t tos, kas ir tikai ziņ kā rī gi un meklē piedzī vojumus – vientuļ ā m meitenē m labā k tur nejaukties. Fakts ir tā ds, ka vienai no mū su kompā nijas meitenē m, kura nolē ma saplū st ar dabu un pilnī bā atpū sties gandrī z tukš ā pludmalē , tur notika incidents, no kura viņ a ilgu laiku nevarē ja atgū ties.
Izrā dā s, viss ir vienkā rš i – relaksā cijas cienī tā ji "ko mamma dzemdē ja" to visu uztver kā dzī ves normu, bet vietē jie puiš i domā savā dā k - sevi parā dī t ieradā s skaista meitene, kas nozī mē , ka arī mums viss ir jā demonstrē . Paldies Dievam, viss beidzā s labi, bet meitene pā rcieta lielas bailes, ī paš i ņ emot vē rā , ka pludmale ir diezgan pamesta. Lū dzam ņ emt vē rā , ka š ī s pludmales tuvums nekā di netraucē s atpū tnieku mieru, visticamā k, lielā kā daļ a atpū tnieku tā s klā tbū tni pat nepamanī s.

Ļ oti iesaku turp aizbraukt vismaz vienu reizi ekskursijā - š ī ir viena no labā kajā m Budvas Rivjē ras pludmalē m.

Slovenska Plaž a pludmale. Ko teikt? Pludmale ir diezgan gara, bet sezonā tur vē l cilvē ki, kā siļ ķ es mucā - tā ds prieks amatierim.
Jā piebilst, ka š ī pludmale ir aprī kota ar labu infrastruktū ru – te atradī siet gan bā rus, gan restorā nus, gan kafejnī cas, gan tā das uzkodas kā "fast food", bet kvalitatī vas, un pat makš ķ erniekus ar sava lomu izpā rdoš anu pē c plkst. 16.30 ( tuvā k vecpilsē tai). Daž os restorā nos var pasū tī t svaigu jū ras velš u gatavoš anu - 8 eiro kilogramā , lai arī kā du dzī vu radī bu pirktu, turklā t tas ir ar pasniegš anu un apkalpoš anu, manuprā t, laba cena. Š ajā pludmalē ir vietē jā brī vdabas diskotē ka ar nosaukumu "Trocadero" (nejaukt ar naktsklubu ar tā du paš u nosaukumu). Ir arī "ģ ē rbtuves" - savdabī gi, paskatieties uz foto. Tualetes visas maksas, sauļ oš anā s krē sls + lietussargs 10 eiro - kodumi. Tad ir daudz ū dens aktivitā š u – arī savas nianses, tā pē c esiet gatavi.

Rič arda Glavas pludmale ir neliela pludmale, kas burtiski iespiež as vecpilsē tā vienā pusē un klintis, kas ved uz Mogrenas pludmali, no otras puses.
Š ajā pludmalē ir bā rs, kur bez maksas var paņ emt alu un pasē dē t sauļ oš anā s krē slos un izmantot tualeti (bet tas ir tad, ja paveicas paņ emt piemē rotu galdiņ u). Tur ir mols, bet tas ir nobruž ā ts vai vē l nav salabots. Apakš ā ir lieli oļ i, bet no pludmales regulā ri tiek izņ emti lieli akmeņ i. Š o pludmali izmanto atpū tnieki no Avalas. No tā s paveras krā š ņ s skats no Citadeles vecpilsē tā.

Mogrenas pludmale, iespē jams, ir slavenā kā no vietē jā m pludmalē m. Faktiski tie ir divi - Mogren-1 un Mogren-2. Gleznaina taka gar klinti ved pie viņ iem tieš i no Rič arda galvas pludmales. Ir arī lī cis, kas sastā v no divā m daļ ā m, kas apzī mē divas pludmales. Lī dz otrajam Mogrenam bū s jā iet cauri koka ejai klintī , un sā kotnē jā posmā jā ieiet ū denī lī dz ceļ iem un varbū t pat augstā k.
Bet tas neattur š ī s vietas cienī tā jus un arī cilvē ku tur ir pietiekami daudz, varbū t nedaudz mazā k nekā pirmajā pludmalē , bet sezonā , domā ju, tur bū s blī vi. Pludmalē viss ir pieejams ē rtai atpū tai - bā ri, duš as, tualetes. Otrajā pludmalē ir pat kaut kas lī dzī gs restorā nam, bet jū nija sā kumā tas vē l bija slē gts, tā pē c nevaru droš i pateikt.

Kopumā es mē ģ inā ju runā t par visiem viesnī cas plusiem un mī nusiem. Tiem, kurus š ie trū kumi nesamulsina, ir pilnī gi iespē jams izvē lē ties Aleksandra viesnī cu par atbilstoš u cenu.
Территория отеля Четырехместные апартаменты, вид с балкона Дорога на пляж Расписание анимации Ресторан Место отдыха на территории Ресепшин
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012. gada septembrī atpū tos pie vī ra un abi iemī lē ja Melnkalni. papildus pludmales brī vdienā m 12 dienu laikā devā mies daudzā s ekskursijā s. iespaidi - jū ra! Man ļ oti patika virtuve kafejnī cā "Lord" (ļ oti iesakā m - lē ti, ļ oti garš ī gi un milzī gas porcijas, netā lu no viesnī cas). … Tomēr ▾ 2012. gada septembrī atpū tos pie vī ra un abi iemī lē ja Melnkalni. papildus pludmales brī vdienā m 12 dienu laikā devā mies daudzā s ekskursijā s. iespaidi - jū ra! Man ļ oti patika virtuve kafejnī cā "Lord" (ļ oti iesakā m - lē ti, ļ oti garš ī gi un milzī gas porcijas, netā lu no viesnī cas). ja brauksim vē lreiz, tad tikai uz š o viesnī cu!! ! Ludmila
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар galina-savina00
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms divā m nedē ļ ā m atbraucā m no Melnkalnes. . . Atpū tā mies Aleksandra viesnī cā . Par viesnī cu un viesnī cas personā lu nevaru teikt neko sliktu. Par trī s rubļ u banknoti viesnī ca ir ļ oti laba, skaisti numuriņ i ar Eiropas stila remontu, ar plazmas TV un pat ar vienreizē jā m č ī bā m. … Tomēr ▾ Pirms divā m nedē ļ ā m atbraucā m no Melnkalnes. . . Atpū tā mies Aleksandra viesnī cā . Par viesnī cu un viesnī cas personā lu nevaru teikt neko sliktu. Par trī s rubļ u banknoti viesnī ca ir ļ oti laba, skaisti numuriņ i ar Eiropas stila remontu, ar plazmas TV un pat ar vienreizē jā m č ī bā m. Ikdienas uzkopš ana, dzī vojā m 1346. istabā , mums bija smaidī ga, draudzī ga istabene, kura vienmē r uzklausī ja mū su vē lmes, lai gan dzeramnaudu viņ ai neatstā jā m katru dienu. Reti bija papildus vakariņ as. Nu, mē s ē dā m visgarš ī gā kā s grilē tā s zivis atkal mū su viesnī cā , restorā ns "Del Mar", liels paldies š efpavā riem un Ļ enoč kai, kas strā dā š ajā restorā nā , par to. Viesnī cas teritorija ir super, liela, skaista un ļ oti kopta . Ja viesnī cā vē l bū tu sava pludmale, tai uzreiz varē tu pieš ķ irt nevis trī s, bet č etras zvaigznes.
Š eit arī beidzas mū su pozitī vā s emocijas par atpū tu Budvā...č ī bas; sauļ oš anā s krē sli ir maksas, 5 eiro viens dienā ; jū ra sā kumā bija tī ra, bet pē c tam vē tru un ziemeļ u straumju trū kuma dē ļ kļ uva netī ra. Bet trakā kais ir tas, ka pludmalē kaut ko tirgo no rī ta lī dz vē lam vakaram, kamē r apkalpoš ana ļ oti uzmā cī ga . prese, tad brilles, vai pat vienkā rš i savā kt slimnieku ā rstē š anai. Ī si sakot, murgs! Vakarā Budvas Brodveja mū s iedzina nelielā š okā...Uzreiz jā saka, ka esam dedzī gi ceļ otā ji un ir jau bijuš i daudzā s valstī s, arī Horvā tijā . Tā tad š eit ir visbriesmī gā kā un netī rā kā promenā de, Budvā ir klubi un restorā ni, no vienas puses, mū su Cherkizon, pretē jā pusē , un pie klubiem sē ž ubagi. piekrastes restorā ni, mums patika Labokka restorā ns ar savu tī rī bu un komfortu. Kas attiecas uz ekskursijā m. . . Labā k noī rē t auto un izbraukā t visu Melnkalni un apbrī not tā s dabu. Patī vi braucā m uz Becici, Petrovacu utt. . Stefvn. utt Viņ u izklaides laivu parks ir vecs, tā pat kā atrakcijas, tā pē c jums ir rū pī gi jā padomā , pirms izklaidē ties š ā dā veidā .
Kas attiecas uz iepirkš anos...Kā ds vietnē bija ļ oti apbrī nots...Mums nepaveicā s, mē s saskā rā mies ar faktu, ka viņ i mē ģ inā ja mū s izkrā pt divas reizes, vienu reizi pasū tot un pē rkot optiku, un otro reizi pē rkot lā dē tā ju Ī sā k sakot, secinā jā m, ka Melnkalnē dzī vojoš ie serbi ir mū su ģ erbonis, kas dzī vo Krimā ! Negribē ju nevienu aizvainot, bet pirmo reizi palika ž ē l par atvaļ inā jumā iztē rē to naudu. Ja gribi atpū sties bijuš o Dienvidslā viju, tad dodieties uz Istras pussalu Horvā tijā vai Dubrovniku, tur ir skaistā daba un tī rā kā jū ra un interesantas programmas jaunieš iem, ī paš i Dubrovnikā !
Labu atpū tu un labu garastā vokli!
Parādīt vairāk »


iemiesojums yury.g.kononov
Par ko ir šis jautājums. Gids nāk mūs izvest ekskursijā uz natu. Durmitor parkā 7-00. Vai mums būs laiks paēst brokastis?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Nikolaevich12
Pastāstiet, kā viesnīcā ir wifi?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums fl.ludmila
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcai ir savs baseins, vai tas ir viesnīcas "Slovenska Plaza" baseins?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums altaitsau
Kas ir labāks: istaba ar terasi vai balkonu? Vai terases un balkoni ir vērsti pret iekšpagalmu?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Отель расположен в Будве, рядом с комплексом Slovenska Plaza, у песчаного пляжа Рафаиловичи. Городские автобусы останавливаются каждые 15 минут в 300 метрах от отеля. На автобусе можно доехать до острова Свети-Стефан, Будвы и пляжа Яз. Подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 21 км от аэропорта г. Тиват.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, сувенирный магазин, семейные номера. Специальные диетические меню (по запросу). Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 208 номеров.

Istabās

Все номера и апартаменты располагают кондиционером, ЖК-телевизором с кабельными каналами, мини-баром и собственной ванной комнатой.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Jadranski put bb, 85310 Будва
Tālruņi: +382-33-560-290
Tīmekļa vietne: Aleksandar
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.