Garni Hotel Koral 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.310
№16 viesnīcas reitingā Budva
9.5 Numurs
9.8 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.3 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Budvā, 1 km attālumā no Slovenskas pludmales un 2,4 km attālumā no Budvas vecpilsētas. Tā sastāv no divām ēkām: pirmā celta 2007. gadā, otrā – 2009. gadā. Sveti Stefans atrodas 5 km attālumā no viesnīcas. Piemērots gan pludmales, gan apskates brīvdienām.Vairāk →
аватар arev77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī sā k sakot, ES MĪ LU! Es devos ar TUI Tour. Autobuss aizbrauca lī dz pat Faš isma upuru ielai, ko es negaidī ju, domā ju, ka viņ i izkravā s Aleksandra viesnī cas pieturā . Un no Faš isma upuru ielas ceļ š uz viesnī cu iet pa labi un augš up no kroga Choshak uz privā to sektoru. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, ES MĪ LU! Es devos ar TUI Tour.
Autobuss aizbrauca lī dz pat Faš isma upuru ielai, ko es negaidī ju, domā ju, ka viņ i izkravā s Aleksandra viesnī cas pieturā . Un no Faš isma upuru ielas ceļ š uz viesnī cu iet pa labi un augš up no kroga Choshak uz privā to sektoru. Kā piens ir divos posmos, otrais ir nedaudz stā vā ks un beidzas mazā lielveikalā , pā ri mā jai no Koral (rakstu tik detalizē ti, jo lasī ju atsauksmes, ka kā piens ir ļ oti grū ts). Lejā , pie Choshak, mani sagaidī ja reģ istratū ra Jovana. Viņ a runā krieviski un ir ļ oti uzmanī ga. Pa ceļ am viņ a mani pavadī ja lī dz viesnī cai, atbildot uz maniem jautā jumiem un runā jot par kā rtī bu viesnī cā .
Kad bijā m tur nokļ uvuš i, viņ a mani reģ istrē ja un uzreiz atdeva pasi (viesnī cā Alexander, kur biju 2014. gadā , pases mums atdeva nā kamajā dienā ). Jovana mani aizveda uz istabu (nr. 21), visu parā dī ja un atstā ja izmitinā t.
Istabā ir: gaisa kondicionieris (gar divguļ amā gulta), ledusskapis, seifs, balkons ar ž ā vē tā ju un diviem atzveltnes krē sliem, bet bez galda (no tā paveras uz pagalmu, kur faktiski iet gandrī z visi balkoni), un apakš ā - ziedoš i un smarž ī gi krū mi. TV ar 6 krievu kanā liem (pirmais, Rossiya24, RTR-Planeta, STS, TNT un vē l 2), 2 britu, 2 vā cu un 1 itā ļ u.
Bija kā da nianse: kā izrā dī jā s, lai aizvē rtu savu istabu no ā rpuses, atslē gu nospiež ot vajag kustinā t pa kreisi un pa labi, citā di tā neiekļ ū tu slē dzenē . Iekš puse slē gta bez problē mā m. Esmu nepretenciozs, tikai pajautā ju Jovannai, kā pareizi aizvē rt istabu. Tač u pē c pā ris dienā m pē kš ņ i izrā dī jā s, ka atslē ga slē dzenē iekļ uvusi kā pulkstenis - acī mredzot viņ a pati zvanī jusi meistaram un viņ i slē dzeni mainī juš i vai salabojuš i.
Internets viesnī cā vienkā rš i lido! WiFi ir bezmaksas un darbojas visā viesnī cā , sā kot no vā rtiem, ja esat ievadī jis sava numura paroli (visi svarī gie tā lruņ u numuri un parole istabā atrodas zem telefona).
Ieeja un izeja viesnī cas teritorijā ar pogas palī dzī bu. No iekš puses, protams, jū s pats atverat vā rtus. Ā rā nospiediet zvaniņ u un pagaidiet (daž as sekundes). Papildus droš ī ba, lai gan pati pilsē ta ir ļ oti mierī ga.
Brokastis ir iekļ autas numura cenā . Tā kā es ierados paš ā sezonas sā kumā , pā rtikas nebija daudz. Un kā pē c, ja 3. jū nijā bez manis viesnī cā atradā s viens pā ris un vē l viena vientuļ a meitene? Kad ieradā s viesi, ē diena daudzums pieauga. Katru dienu bija daž ā di olu ē dieni (ceptas olas un daž ā das omletes ar sieriem un š ķ iņ ķ i, tai skaitā ceptu olu rullī š i), 1-2 salā ti un sagriezti dā rzeņ i, griezti siers un gaļ as izstrā dā jumi, auzu pā rslas, jogurts, kā rtainā s mī klas ar sieriem. Saldajiem konditorejas izstrā dā jumiem (donič iem ar pildī jumu, saldumiem no drupinā tiem riekstiem un ž ā vē tiem augļ iem). Man patika pienā ceptā maize ar ķ irš u mē rci - mē reni salda. Dzē riens - ziedu tē jas maisiņ i, kafija, sula, auksts un karsts piens. Vispā r es neesmu modele, pati iemā cī jos ē st no rī ta un pietika ar sā tī gā m brokastī m viesnī cā , lai nejustos izsalcis lī dz 12-13 dienā m. Brokastis tiek pasniegtas viesnī cā no pulksten 8 lī dz 11.
Jū ra ir tieš i tā da, kā du atceros - tī rā kais ū dens, silts jau 6-30 no rī ta (!! ! ) 2014. gada augustā , atceros, pirmā ieieš ana ū denī bija zem manas č ī kstē š anas, jo ū dens bija auksts, un tagad...Tomē r, spriež ot pē c vietē jo iedzī votā ju vā rdiem, gadu no gada nav nepiecieš ams.
Pusdienas un vakariņ as vai nu pavadī ju pilsē tas restorā nos, vai nopirku ko ē damu maizes ceptuvē (maizes ceptuve, bulciņ a ar desu 0.6 eiro, maza pica - 2 eiro, bulciņ a ar sieru vai sieru un š ķ iņ ķ i par 0.8 eiro) vai lielveikalu ceļ ā uz viesnī cu un ē du istabā . Atkarī bā no tā , kā jū s dodaties uz viesnī cu, jums pa ceļ am bū s 2-3 lielveikali (Aroma, Mega un mazais Niks daž u metru attā lumā no viesnī cas). Kad ē du pilsē tas restorā nos, maksimā lā summa, ko atstā ju, ieskaitot dzeramnaudu, bija 24 eiro. Nebaidieties, es vienkā rš i gribē ju nogarš ot steikus un jū ras veltes. Var labi paē st par 10 eiro un, piemē ram, vienkā rš i zupu apē st par 2.5 eiro un sviestmaizi (kurā ietilpst 2 gabali uz ļ oti garš ī gas cepeš krā snī ceptas maizes) par 3.5-4 eiro - tas ir pilsē tas centra restorā nos vai jū ras tuvumā . Ir arī veikali ar ā trā s ē dinā š anas iespē jā m, kas š eit ir ļ oti garš ī gas : ) Slavenajā "Shkolier" sviestmaizes maksā.2, 5-3 eiro, bet man tā s nekad nesanā ca izmē ģ inā t. Ja godī gi, es negribē ju stā vē t rindā . Ko gribu teikt - nebaidieties no manis dotajā m cenā m, ē dienu var atrast jebkuram budž etam, bet ē diena kvalitā te un garš a bū s lī menī : )
Daudz klejoju pa paš u pilsē tu, katru dienu 2-3 pastaigas 1-4 stundu garumā . Katru reizi, kad pamanā t kā du jaunu detaļ u, jū s redzat jaunus cilvē kus, vē rojat viņ us. Pirmajā s pā ris dienā s pilsē tā notika koncerti un festivā li, arī tā di, kas bija veltī ti tū risma sezonas atklā š anai, proti, jū s un es varu teikt : ) Gandrī z tiku lī dz Balkā nu zvaigznes Vlada Gordijevič a koncertam ( š ķ iet), bet es viņ u nesagaidī ju, jo pē c pastaigas biju nogurusi. Bet es izbaudī ju rokgrupas uzstā š anos pirms viņ a uzstā š anā s. Tas bija ļ oti forš i! Vispā r man nebija garlaicī gi.
No ekskursijā m apmeklē ju tikai Melnkalnes tū ri, jo 2014. gadā biju 5 ekskursijā s. Ekskursija uz Pivas ezeru netiek veikta, un attiecī bā uz Horvā tijas braucienu gide nebija pā rliecinā ta, ka mani ielaidī s bez vī zas, lai gan atgā dinā ju bezvī zu rež ī mu Ukrainas pilsoņ iem. Nolē mu neriskē t ar savu naudu un sirdsmieru. Nu : ) Tiesa, laikam vajadzē ja atkal doties kaut kā dā ekskursijā , pā rmaiņ ā m : )
Kopumā ceļ ojums man ļ oti patika un apstiprinā jā s pirmais iespaids par 2014. gada braucienu - mī lu š o valsti un tā s labsirdī gos, simpā tiskos cilvē kus.
Salī dzinot ar 2014. gadu, redzu uzlabojumus ceļ os pilsē tā un kalnos, jaunas ē kas utt.
Valsts joprojā m ir ļ oti zaļ a, ļ oti tī ra. Gaiss ir salds no ziedoš iem krū miem un kokiem un sajaucas ar jū ras brī zi un skujkoku dziedinoš ajā m notī m, kas aug š eit blakus palmā m. Putni dzied no rī ta lī dz pusnaktij (lakstī galas un strazdi, es uzzinā ju).
Kopumā iesaku š o valsti apmeklē t ikvienam, kurš meklē atpū tu no pilsē tas trokš ņ iem un cieš no gremdē š anā s meditatī vā mierā dabā .
аватар ghovarg
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā strā dā profesionā li darbinieki. ļ oti labs serviss! viesnī ca ir klusa un ē rta. istaba tiek uzkopta katru dienu. Brokastī s tiek piedā vā ta plaš a ē dienu, dzē rienu un augļ u izvē le. š efpavā rs vienmē r pastā stī s, kā ds pildī jums ir cepš anā , jo katru dienu ir kaut kas jauns. … Tomēr ▾ Viesnī cā strā dā profesionā li darbinieki. ļ oti labs serviss! viesnī ca ir klusa un ē rta.
istaba tiek uzkopta katru dienu.
Brokastī s tiek piedā vā ta plaš a ē dienu, dzē rienu un augļ u izvē le. š efpavā rs vienmē r pastā stī s, kā ds pildī jums ir cepš anā , jo katru dienu ir kaut kas jauns.
Man patika, ka var uzzinā t detalizē tu informā ciju par Budvas infrastruktū ru, kur un kas atrodas.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ā das dī vā na nebija. Duš as telpa nav kabī ne, bet vanna, kas mums bija labā ka. Brokastis ir lieliskas. Personā ls ir draudzī gs. Veļ a tika mainī ta ik pē c 7 dienā m, dvieļ i - katru otro dienu. Teritorija ļ oti maza, bet viss skaisti. … Tomēr ▾ Ā das dī vā na nebija. Duš as telpa nav kabī ne, bet vanna, kas mums bija labā ka. Brokastis ir lieliskas. Personā ls ir draudzī gs. Veļ a tika mainī ta ik pē c 7 dienā m, dvieļ i - katru otro dienu. Teritorija ļ oti maza, bet viss skaisti. Lī dz normā lai jū rai (Mogren pludmale) 3 kilometri, bet ceļ š lielisks, netraucē ja. Super pludmale Svē tā Nikolaja salā . Daudzas interesantas ekskursijas - pludmalē brauciet daudz lē tā k. Viesnī ca domā ta aktī viem cilvē kiem. Mums tas patika, ī paš i par cenu, par kā du mē s devā mies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lahinaeganshina
Tiklī dz ieradā mies, tikā m apsē duš ies. Tī rs, ē rts numurs, kas tika uzkopts katru dienu. Ē diens lielisks, š efpavā rs piedā vā s vairā kus ē dienus, no kuriem izvē lē ties. Pieklā jī gs personā ls, kas palī dzē s, ja jums ir grū tī bas ar kustī bā m. … Tomēr ▾ Tiklī dz ieradā mies, tikā m apsē duš ies. Tī rs, ē rts numurs, kas tika uzkopts katru dienu. Ē diens lielisks, š efpavā rs piedā vā s vairā kus ē dienus, no kuriem izvē lē ties. Pieklā jī gs personā ls, kas palī dzē s, ja jums ir grū tī bas ar kustī bā m.
Номер в  Grani Otel Koral 3*, Будва
аватар cai9dzv2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Liels SVEIKS MELNKANIJĀ no Baltkrievijas Republikas galvaspilsē tas Minskas! ! ! Mē s izsakā m LIELĀ KO PALDIES visiem bez izņ ē muma Budvas viesnī cas Garni Koral darbiniekiem. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2013. gada 30. jū lija lī dz 9. … Tomēr ▾ Liels SVEIKS MELNKANIJĀ no Baltkrievijas Republikas galvaspilsē tas Minskas! ! ! Mē s izsakā m LIELĀ KO PALDIES visiem bez izņ ē muma Budvas viesnī cas Garni Koral darbiniekiem. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2013. gada 30. jū lija lī dz 9. augustam. istabas numurs 8. Viesnī ca ir tī ra un ē rta. Numuri ir mazi, bet ē rti (kondicionieris, telefons, TV, ledusskapis, seifs, fē ns) Balkons ar skatu uz pilsē tu un kalniem. Lieliski inteliģ enti darbinieki runā krieviski. Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, tajā ir viss, kas nepiecieš ams labā m brī vdienā m. Un cik skaista daba. Tikai 10 dienas atpū tas un tik daudz iespaidu, ka aizraujas elpa. Un pats galvenais, cilvē ki, kurus satikā m katru dienu, vienkā rš i pastaigā joties pa š ī m brī niš ķ ī gajā m vietā m. Cienī jamie Melnkalnes iedzī votā ji! Jū s esat ļ oti laipni, sirsnī gi un jauki cilvē ki, jū s varat nā kt pie jums atkal un atkal un vienmē r viss bū s jauns. Nezaudē jiet optimismu, virzieties tikai uz priekš u. Turpiniet dā vā t cilvē kiem prieku, siltumu un pozitī vā s enerģ ijas lā diņ u, ko pilnī bā saņ ē mā m 10 dienu laikā , tas mums kalpos ļ oti ilgi. Paldies jums visiem! ! ! Melnkalne mums ir kļ uvusi ļ oti mī ļ a un tuva! Uz drī zu redzē š anos! Ar dziļ u cieņ u, Jū lija un Ludmila! Kā mē s Baltkrievijā sakā m: "Kopumā vienmē r ir labi atpū sties, bet labi atpū sties ir vē l labā k! "
P. S. Izsakā m ī paš u pateicī bu par ekskursiju tū rē m Melnkalnē uzņ ē mumam R - TOURS.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liels sveiciens Melnkalnei no Baltkrievijas Republikas galvaspilsē tas Minskas! ! ! Mē s izsakā m LIELĀ KO PALDIES visiem bez izņ ē muma Budvas viesnī cas Garni Koral darbiniekiem. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2013. gada 30. jū lija lī dz 9. … Tomēr ▾ Liels sveiciens Melnkalnei no Baltkrievijas Republikas galvaspilsē tas Minskas! ! ! Mē s izsakā m LIELĀ KO PALDIES visiem bez izņ ē muma Budvas viesnī cas Garni Koral darbiniekiem. Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2013. gada 30. jū lija lī dz 9. augustam. istabas numurs 8. Viesnī ca ir tī ra un ē rta. Numuri ir nelieli, bet ē rti (kondicionieris, telefons, TV, ledusskapis, seifs, fē ns) Balkons ar skatu uz pilsē tu un kalniem. Lieliski inteliģ enti darbinieki runā krieviski. Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, tajā ir viss, kas nepiecieš ams labā m brī vdienā m. Un cik skaista daba. Tikai 10 dienas atpū tas un tik daudz iespaidu, ka aizraujas elpa. Un pats galvenais, cilvē ki, kurus satikā m katru dienu, vienkā rš i pastaigā joties pa š ī m brī niš ķ ī gajā m vietā m. Cienī jamie Melnkalnes iedzī votā ji! Jū s esat ļ oti laipni, sirsnī gi un jauki cilvē ki, jū s varat nā kt pie jums atkal un atkal un viss vienmē r bū s jauns. Nezaudē jiet optimismu, virzieties tikai uz priekš u.
Turpiniet dā vā t cilvē kiem prieku, siltumu un pozitī vā s enerģ ijas lā diņ u, ko pilnī bā saņ ē mā m 10 dienu laikā , tas mums kalpos ļ oti ilgi. Paldies jums visiem! ! ! Melnkalne mums ir kļ uvusi ļ oti mī ļ a un tuva! Uz drī zu redzē š anos! Ar dziļ u cieņ u, Jū lija un Ludmila! Kā mē s Baltkrievijā sakā m: “Kopumā vienmē r ir labi atpū sties, bet labi atpū sties ir vē l labā k! »
P. S. Izsakā m ī paš u pateicī bu par ekskursiju tū rē m Melnkalnē uzņ ē mumam R - TOURS.

Paldies visiem par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas klusā ielā , pastaigas attā lumā no pludmales, diezgan lē ni, apmē ram 10-12 minū tes. Viesnī ca ir klusa, vairā k piemē rota tiem, kam nepatī k trokš ņ ainas kompā nijas un nakts diskotē kas. Tam nav nekā no tā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas klusā ielā , pastaigas attā lumā no pludmales, diezgan lē ni, apmē ram 10-12 minū tes. Viesnī ca ir klusa, vairā k piemē rota tiem, kam nepatī k trokš ņ ainas kompā nijas un nakts diskotē kas. Tam nav nekā no tā . Numurs tika regulā ri uzkopts, personā ls ir draudzī gs un pastā vī gi smaidī gs. Man patika numurs. Viņ am bija savs neliels balkoniņ š , kā arī izeja uz terasi, kur bija arī izeja no blakus istabas. Gaisa kondicionieris darbojā s pareizi, bet es to neizdomā ju ar televizoru, tas vispā r neko nerā dī ja. Mani arī pā rsteidza tas, ka blakus viesnī cai ir mazs diennakts veikals-telts, ļ oti ē rti pī pē t alu, jo lī dz lielveikalam ir trī sreiz tā lā k, un pat vē lu vakarā tas nedarbojas. Jū ra ir lieliska, bet š eit karstums bija kapitā ls, neskatoties uz to, ka tas bija jū nija vidū . Kopē jais iespaids par viesnī cu ir labs, un Melnkalne kopumā ir brī niš ķ ī ga!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ksundrik
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vē los padalī ties savos iespaidos par Villa Coral. Tā atrodas ļ oti nomaļ ā Budvas vietā . Tuvā kā pludmale atrodas 20 minū š u ā tras pastaigas attā lumā , bet vecpilsē ta ir vismaz stundas attā lumā . Iela ļ oti nemierī ga, lī dz 4iem no rī ta zem logiem brauc motocikli bez izpū tē jiem, laikam kaut kur tuvumā bija kā ds baikeru klubs. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties savos iespaidos par Villa Coral. Tā atrodas ļ oti nomaļ ā Budvas vietā . Tuvā kā pludmale atrodas 20 minū š u ā tras pastaigas attā lumā , bet vecpilsē ta ir vismaz stundas attā lumā . Iela ļ oti nemierī ga, lī dz 4iem no rī ta zem logiem brauc motocikli bez izpū tē jiem, laikam kaut kur tuvumā bija kā ds baikeru klubs. Istaba bija ļ oti maza, un tajā nebija ne tē jkannas, ne fē na. Skats pa logu paveras uz diviem bū vlaukumiem, ē kas labajā un kreisajā pusē . Gultas veļ a mainī ta ik pē c 6 dienā m, dvieļ i ik pē c 3 dienā m. Tī rī š ana netika veikta vispā r, vienī gais pluss bija tas, ka viņ i izveda atkritumus. No kaimiņ u istabas tualetes bloka logiem paveras skats uz jū su istabas balkonu, kas radī ja pilnī gas klā tbū tnes sajū tu visos kaimiņ u intī majos procesos. Ļ oti draudzī gs personā ls un jauks onkulis menedž eris no Maskavas, kurš pā rmeta par visā m sū dzī bā m tū risma aģ entū rai, kura pā rdeva tū ri, sak, nesolī ja te super apstā kļ us. Otro reizi uz š o villu nebrauktu, labā k dotu. viesnī ca netā lu no jū ras ar attī stī tu infrastruktū ru.


iemiesojums viktorklimenkov
klimenkof @ rambler.ru
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Отель расположен в Будве, в 1 км от пляжа Словенска и в 2,4 км от Старого города Будвы. Состоит из двух корпусов: первый был построен в 2007 году, второй — в 2009 году. В 5 км от отеля находится город Свети-Стефан. Подойдёт как для пляжного, так и для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от аэропорта Тиват и в 35 км от аэропорта Подгорица.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ускоренная регистрация заезда/отъезда, ресторан (шведский стол), специальные диетические меню (по запросу), видеонаблюдение в местах общего пользования, крытая и охраняемая парковка.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Всего 25 номеров, расположенных в двух корпусах.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 4 Proleterske bb., Podkošljun, 85310 Будва, Черногория.
Tālruņi: +382 33 402 070
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.