Slavuja Villa 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.010
№22 viesnīcas reitingā Becici
5.8 Numurs
6.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
3.8 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Villa atrodas Becici ciematā, klusā vietā netālu no Melnkalnes karalienes viesnīcas, netālu no promenādes ar daudzām kafejnīcām un restorāniem. Renovācija notika 2012. gadā. Attālums līdz jūrai -300 m, līdz Budvas vecpilsētai - 4 km, līdz tuvākajam veikalam - 100 m, līdz tuvākajam restorānam - 100 m.Vairāk →
аватар qupa
Pē rkot, tū risma aģ entū ra nerā dī ja fotogrā fijas, kā izskatā s standarta numurs. Viņ i teica, ka viņ i nezina, kā du numuru mē s saņ emsim. Skatī jā mies villas bildes un domā jā m, ka bildes ir labas, kas var bū t nepareizi. … Tomēr ▾ Pē rkot, tū risma aģ entū ra nerā dī ja fotogrā fijas, kā izskatā s standarta numurs. Viņ i teica, ka viņ i nezina, kā du numuru mē s saņ emsim. Skatī jā mies villas bildes un domā jā m, ka bildes ir labas, kas var bū t nepareizi....
Tā tad esam ieraduš ies.
Viesnī cai ir 2 zvaigznes, nevis 3.
1. Mums iedeva istabiņ u ar divā m vienvietī gā m gultā m, lai gan aģ entū rā pajautā jā m un viņ a mums norā dī ja, ka jā bū t normā lai divvietī gai gultai.
2. Nav balkona. Skats no loga uz sienu ar sartieriem.
3. Nepabeigts numurs. Kastes bija pilnas ar atkritumiem un pā ri palikuš ajā m auzu pā rslā m.
4. Istaba ir ļ oti maza, mē s pā rvietojā m gultas, un tagad nebija iespē jas tikt cauri.
5. Neattī rī ta noteka duš ā . Pē c pā ris minū tē m duš ā jū s stā vat lī dz potī tē m netī rā ū denī . Nav patī kami š ausmī gi.
6. Duš a ir niecī ga, un tas ir tikai aizkars ar pā rā k augstu novē rtē tu slieksni, iespē jams, 40 cm plats. Es nezinu, cik lieli vī rieš i tur iederas. Š ī eļ ļ as lupatiņ a man pastā vī gi pielipa. Ā , un eļ ļ as audums norauts 4 cilpā s, uz ko saimniece teica, nā c pie manis, es tev iedoš u cilpas, ievieto. Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahhh
7. Izlietne + plaukts virs tā s nav ē rti uztaisī ts, jo vajag pabā zt galvu zem plaukta, lai mazgā tos un neapš ļ akstī t vannu ar ū deni.
8. Standarta numurā nav virtuves, arī tū risma aģ entū ra mū s par to nebrī dinā ja.
9. Bē niņ os ir koplietoš anas virtuve un gludeklis, no kura ir izeja uz saimnieku mā jokli. Tā tad tas ir pastā vī gi slē gts. Kad tū risti ir mā jā s? Pareizi agri no rī ta, no rī ta un vakarā . Par visā m 7 dienā m es tiku 1 reizi uz gludekļ a !!!!!! ! ! Uz ko atnā cā m daž ā dos laikos, 7.8, 9 no rī ta, 8-9 vakarā .
10. Istabā nav fē na. Vairs nebija nekā das vē lē š anā s jautā t saimniecei.
Š is numurs nav jū su naudas vē rts. Ja mums parā dī tu reā las telpas bildes, mē s to nebū tu uzņ ē muš i. Apskatī jā m kaimiņ u villas, un apkā rtne tur ir skaistā ka, un balkoni ir skaisti un skats uz jū ru un kalniem un pilsē tu. Un izmaksas ir vienā das.
Augš upielā dē tajā s villas profilā esoš o istabu fotogrā fijā s redzama tikai viena istaba, ģ imenes istaba, augš ē jā stā vā . Un tā tad sienā ir 8 istabas, augš ē jais stā vs ir pā ris istabas uz jū ras, pā rē jā s ir pilsē ta, bū vlaukumā , bet apakš ē jā s pagalmā .
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Slavuja Villa ir ļ oti plaš a un sakopta teritorija, kurā var lieliski pavadī t laiku, vienkā rš i pastaigā joties pa to. Numuri ir arī diezgan plaš i un diezgan tī ri. Tī rī š ana tur regulā ri, bet ne vienmē r ļ oti kvalitatī va, viss atkarī gs no maiņ as. … Tomēr ▾ Slavuja Villa ir ļ oti plaš a un sakopta teritorija, kurā var lieliski pavadī t laiku, vienkā rš i pastaigā joties pa to. Numuri ir arī diezgan plaš i un diezgan tī ri. Tī rī š ana tur regulā ri, bet ne vienmē r ļ oti kvalitatī va, viss atkarī gs no maiņ as. tā sakot. Ē diens garš ī gs, ī paš i gardas smalkmaizī tes, mē s tā necepam. Kopumā biju apmierinā ta un savu izvē li nenož ē loju.
аватар i1878799
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Par villu - nepiekrī tu negatī vajā m atsauksmē m, villa ir normā la par savu naudu. Ja kā ds vē las š iku, jā izvē las kaut kas dā rgā ks. Atseviš ķ ā rindā saimniece ir ļ oti jauka sieviete. Bet galvenais ir Pilons, jū su ceļ ojumu rī kotā js. … Tomēr ▾ Par villu - nepiekrī tu negatī vajā m atsauksmē m, villa ir normā la par savu naudu. Ja kā ds vē las š iku, jā izvē las kaut kas dā rgā ks.
Atseviš ķ ā rindā saimniece ir ļ oti jauka sieviete.
Bet galvenais ir Pilons, jū su ceļ ojumu rī kotā js. Pirmo reizi sastopos ar tik pretī gu apkalpoš anu. Ekskursiju pā rdoš ana ir vienī gais mē rķ is. Un nedod Dievs vē rsties pie pā rstā vja ar jautā jumu. Lai gan ī paš i nekontaktē jies, pie pā rstā vja durvī m jau karā jas brī dinā jums - “š is nav informā cijas galds vai birojs, ja vē lies pieteikties ekskursijai, tev ir tā lruņ a numurs. ” - Ziniet savu vietu tū ristu!
аватар ruckoanna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
villā atpū tā s otro reizi (pirmā reize bija 2015. gadā ). vispā r skaista villa un pilnī bā atbilst savai cenai (nesaprotu š ausmī gā s atsauksmes un prasī bas no 3 zvaigž ņ u dienesta villas un 5 zvaigž ņ u numuriem). Melnkalne ir skaista valsts, un š eit nav vē rts salī dzinā t brī vdienas ar Turciju vai Ē ģ ipti, jo valsts skaistums sedz visus pakalpojumu trū kumus. … Tomēr ▾ villā atpū tā s otro reizi (pirmā reize bija 2015. gadā ).
vispā r skaista villa un pilnī bā atbilst savai cenai (nesaprotu š ausmī gā s atsauksmes un prasī bas no 3 zvaigž ņ u dienesta villas un 5 zvaigž ņ u numuriem). Melnkalne ir skaista valsts, un š eit nav vē rts salī dzinā t brī vdienas ar Turciju vai Ē ģ ipti, jo valsts skaistums sedz visus pakalpojumu trū kumus.
istaba mums bija abas reizes vienā da otrajā stā vā ar balkonu. Istaba ir maza, bet nav š aura. istabā ir vannas istaba, divguļ amā gulta, skapis, ledusskapis, TV, elektronika, galds un trauki. uz balkona ir galds un divi krē sli, arī veļ as ž ā vē š ana.
izbraucā m ekskursijā bez ē dienreizē m, ē dā m tuvē jā kafejnī cā "Palma", par 5-6 eiro var ē st ar galvu (kompleksā s pusdienas: pirmā s, trī s veidi otrie, salā ti), porcijas ļ oti garš ī gi (vī ram tas bija normā li, man mazliet par daudz ), vai ē da kafejnī cā s pludmalē , lielveikalā var nopirkt gaļ u / kotletes / desiņ as un blakus lielveikala stū rim tū lī t uzvā rī s. tu.
arī par istabu, veļ u mainī ja pē c 3 dienā m, dvieļ us arī vienu reizi tī rī ja, ja palū dz saimniecei var iztī rī t pē c tava pieprasī juma. Saimniece, patī kama, slikti runā krieviski, bet viņ u var saprast un viņ a visu saprot. wi-fi ķ er slikti, bet pludmalē un visā s kafejnī cā s ir wi-fi un ķ er labi.
Par vietē jo operatoru mobilajiem sakariem neko neteikš u, jo ar visiem sazinā jā mies caur viber.
lī dz pludmalei var aiziet lē nā m 5-7 minū tē s, pa ceļ am ir daudz telš u ar augļ iem un dā rzeņ iem.
mē s devā mies uz pludmali Rafailovichi kur ir tī rā ks un oļ i, mums arī ļ oti patī k Kamenevo pludmale, mē s pā rsvarā devā mies uz turieni (aiz Rafailovichi pa tuneli, apmē ram pusotra kilometra attā lumā no villas).
braucā m ekskursijā s caur Pilonu, pludmalē ir visas tā s paš as ekskursijas, pat daž as lē tā kas.
Man ļ oti patika ekskursija pa kanjoniem, daba ir neaprakstā ma, un ī paš i gribas pieminē t gidu no Pilon Oksana, cilvē ku, kurš mī l savu darbu, ļ oti interesanti stā sta un atbild uz visiem jautā jumiem.
vispā r mē s atpū š amies pie jū ras, nevis istabā , ja dodaties pasī vā m brī vdienā m, tad Melnkalne nav priekš jums, vienkā rš i nav iespē jams nosē dē t uz vietas, gribas visu redzē t)
P. C. braukš u uz turieni arī š ogad
аватар maj33
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Villa atrodas vietā , kur Becici vienmē rī gi pā riet uz Rafailovici. Vieta ir ē rta, tieš ā m var mierī gā tempā doties uz jū ru uz 8-10 minū tē m. Istabā mums ir maza draudzene, nepalaidiet garā m viens otru. Pē c sarunā m ar citiem atpū tniekiem noprotams, ka tā du niecī gu istabiņ u ir daudz, lai gan tā du ir tikai 13. … Tomēr ▾ Villa atrodas vietā , kur Becici vienmē rī gi pā riet uz Rafailovici. Vieta ir ē rta, tieš ā m var mierī gā tempā doties uz jū ru uz 8-10 minū tē m. Istabā mums ir maza draudzene, nepalaidiet garā m viens otru. Pē c sarunā m ar citiem atpū tniekiem noprotams, ka tā du niecī gu istabiņ u ir daudz, lai gan tā du ir tikai 13. Vannasistabā nav duš as kabī nes kā tā das, tikai vieta ar padziļ inā jumu grī dā un aizsegta ar aizkaru. . Tač u š ī s nianses vairā k nekā atpirka skats pa logu, satriecoš i skaistā jū ra un sā nu izeja uz nelielu balkoniņ u, kur ir mī ksts dī vā ns un tik brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Dvieļ i tika mainī ti vienu reizi, atkritumi tika izvesti katru otro dienu. Un nebija TV, lai gan tas tika paziņ ots. Piemē rots tiem, kas ir nepretenciozi un neplā no pavadī t daudz laika telpā .
Вид из окна.Лежа на подушкеи открыв глаза утром,можно увидеть такую картинку. подход к вилле Вид из противоположного  угла,т.е. от окна Слева окно в пол,справа выход на балкончик.Одновременно открыть двери не получится.Спали с открытым окном.Кондиционер включать не хотелось. балкончик,с соседями перегородка из простыни(видно кусочек за диванчиком)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла расположена в поселке Бечичи, в тихом месте в районе отеля «Queen of Montenegro», недалеко от набережной с многочисленными кафе и ресторанами. Реновация была проведена в 2012 году. Расстояние до моря -300 м, до Старого города Будвы — 4 км., до ближайшего магазина – 100 м, до ближайшего ресторана – 100 м.

Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 13 двухместных студий в 4-этажном здании.

Istabās

Французская кровать, возможность дополнительной кровати, диван, шкаф, прикроватные тумбочки, телевизор, интернет, кондиционер, мини-кухня, необходимая посуда, балкон или терраса, туалет, душ.

Adrese Bečići, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения.