Beli Villa 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.010
№6 viesnīcas reitingā Becici
9.3 Numurs
9.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
6.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Villa atrodas 350 metru attālumā no pludmales ciematā Becici. Trīsstāvu villa atrodas klusā un mājīgā vietā blakus Villa Belmare. Blakus atrodas dažādi restorāni, kafejnīcas un veikali.Vairāk →
аватар palekhina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Villa atrodas ļ oti ē rti no visā m galvenajā m atpū tas vietā m. Tuvu jū ra, autobusu pietura, lielveikals, maiznī ca, 2 kafejnī cas. Ļ oti klusa vieta, nav jā brauc kalnā . Villā ir tikai 6 istabas. Dzī vojā m istabiņ ā. … Tomēr ▾ Villa atrodas ļ oti ē rti no visā m galvenajā m atpū tas vietā m. Tuvu jū ra, autobusu pietura, lielveikals, maiznī ca, 2 kafejnī cas. Ļ oti klusa vieta, nav jā brauc kalnā .
Villā ir tikai 6 istabas. Dzī vojā m istabiņ ā.2+1 3. stā vā . Balkons vienmē r ē nas pusē . Kondicionieris darbojā s, moderns TV, dvieļ i tika mainī ti ik pē c divā m dienā m, atkritumi tika izmesti katru dienu.
Ļ oti draudzī ga saimniece.
Virtuvī te uz balkona, viss nepiecieš amais.
Viss bija kā mā jā s.
Array Array Array Array Array
аватар tolooleg
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s 2019.  gada jū lijā . Pirmajā stā vā . Ļ oti laba atraš anā s vieta. Netā lu no jū ras. 10 minū tes taisnā lī nijā , bet ne trokš ņ aina ceļ a tuvumā (dziļ umā ). Netā lu atrodas lieliska kafejnī ca "Atos", kurā bija cenā iekļ autas brokastis. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2019.  gada jū lijā . Pirmajā stā vā . Ļ oti laba atraš anā s vieta. Netā lu no jū ras. 10 minū tes taisnā lī nijā , bet ne trokš ņ aina ceļ a tuvumā (dziļ umā ). Netā lu atrodas lieliska kafejnī ca "Atos", kurā bija cenā iekļ autas brokastis. Bet var arī vienkā rš i garš ī gi paē st un ne tik dā rgi. Netā lu ir arī mega tirgus, kur var nopirkt visu par vidē jo cenu. Ļ oti izpalī dzī gi saimnieki villā un neuzkrī toš i. Viņ i pat nepaņ ē ma numuru, kad aizgā ja. Mē s tikko aizgā jā m, atstā jot atslē gu durvī s. Viss ir uzticī bā . Reiz viņ i nejauš i atstā ja maku ar naudu uz gultas. Kad viņ i ieradā s, istaba tika iztī rī ta, un maciņ š tika rū pī gi ievietots atvē rtā somā . Ē rta virtuve uz balkona, kondicionieris strā dā pareizi, bet gandrī z neizmantojā m. Visas pā rē jā s ē rtī bas atbilst viņ u klasei. Nā kamreiz neiebilstu dzī vot Vila Belli. Lieliskas atmiņ as.
аватар allamakarenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draugi! Es atvaļ inā jos ar pieauguš ajiem bē rniem 2018. gada jū lijā Melnkalnē un ļ oti baidī jos, ka villa nebū s ī paš i laba, jo. par to gandrī z nav atsauksmju un vienā das fotogrā fijas visā s vietnē s. Villa bija ļ oti patī kama. … Tomēr ▾ Draugi!
Es atvaļ inā jos ar pieauguš ajiem bē rniem 2018. gada jū lijā Melnkalnē un ļ oti baidī jos, ka villa nebū s ī paš i laba, jo. par to gandrī z nav atsauksmju un vienā das fotogrā fijas visā s vietnē s. Villa bija ļ oti patī kama. Vidusjū ras viesnī cā mani sagaidī ja saimniece un aizveda uz manu istabu. Villa atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā no galvenā s ielas, garā m veikalam, kurā viņ i iegā dā jā s pā rtikas preces. Istaba tī ra, 3 stā vs, liela gulta un mī ksts, ē rts dī vā ns, kondicionieris virs gultas, bet nepū š virsū cilvē kiem (ē rti atrodas). Ledusskapis nav sī ciņ š , arbū zs iederē jā s, darbojā s labi. Liels skapis. Vannas istaba ar duš u un tualeti. Televizors istabā ir moderns, bet krievu kanā lu neatrada, bet neskatī jā mies. WI-FI darbojā s labi, jū s nevarat lejupielā dē t filmu, bet varat rakstī t mā jā s. Balkons ir liels, l-veida. Balkonā drē bju ž ā vē tā js, galds un krē sli, bet svirā virtuves bloks. Elektriskā plī ts (2 degļ i), izlietne. Trauki: 3 š ķ ī vji katrā , zupa, otrajam un deserts, naž i, korķ viļ ķ is, krū zes, cezve, katls, pannas - vā rdu sakot, viss ir. Virtuve uz balkona ir lieliska lieta, istabā nav smakas. Var vā rī t garneles, cept zivis. Gultas veļ u mainī ja reizi nedē ļ ā , dvieļ us katru otro dienu, tī rī ja katru dienu. Nav sū dzī bu. Es atstā ju naudu tī rī š anai - viņ i to neņ ē ma. Ejot viņ a atstā ja uz gultas summu, ko uzskatī ja par nepiecieš amu.
Villa atrodas starp citā m villā m, tač u tā s pē c izskata bija zemā kas par mū su villu.
Viens mī nuss – uz balkoniem redzē si citus atpū tniekus, jo. skatu uz jū ru nav, tikai nedaudz uz kalna, bet tas mū s nemaz netraucē ja.
Uzturs.
Netā lu ir kafejnī cas, bet mē s tur nedevā mies. Pludmales lī nijā ir kafejnī ca, bet mē s arī tur nebijā m. Ē dā m pā rsvarā uz balkona. Lielisks lielveikals Megamarket. Viņ i tur pirka visu, izņ emot augļ us un dā rzeņ us, jo. aiz lielveikala bija neliels tirdziņ š , kur dā rzeņ i un augļ i bija mani mī ļ ā kie. Ē rtā k š ajā lielveikalā ir tas, ka var iegā dā ties marinē tu gaļ u - vistu, cū kgaļ u, desiņ as, kotletes (š ļ akatas) un tā s jums bez maksas tiks ceptas uz grila, kas atrodas malā , no ielas. Vakariņ as trī s ar gaļ u maksā ja ne vairā k kā.5 eiro un vē l atstā ja uz rī ta pusi. Viss ir ļ oti garš ī gi pagatavots. ES iesaku.
No piena produktiem ē d fetas sieru, pā rdod pat pē c svara, smalkā ko lietu un Kaymak sieru. Kaymak tā da ir tikai Melnkalnē un Serbijā . Viņ u maize un Kaymak, un jū su brokastis ir gatavas. Š is ir garš ī gi!!! !
Budvā ir tirdziņ š , kur mā jā s var iegā dā ties vakuuma prosciutto, sieru, Kaymak u. c. Viņ i ļ auj izmē ģ inā t visu, un daž ā s nodaļ ā s varat maksā t ar karti. Vispā r lielveikalā maksā ju tikai ar karti. Dzer Melnkalnes vī nu Vranac, Krstach, ja Vladyka ir dā rgā ka.
Pludmale.
No viesnī cas, garā m lielveikalam, jā iet cauri galvenajai ielai, garā m viesnī cai Mediteran, un tad var iet pa labi vai pa kreisi. Mē s gā jā m pa labi. Pludmale ir plaš a, vietas pietiek visiem. Sauļ oš anā s krē slu komplekts ar lietussargu - 10 eiro. Tur gandrī z neviena nav. Visi ir uz smiltī m. Ieeja ū denī ir oļ i. Sā kumā tas nav pazī stams, pē c tam tas ir normā li, bet ū dens ir kristā ldzidrs. Ū dens temperatū ra ir lī dz +24, ū dens uzmundrinoš s, bet tā ir Adrijas jū ras ī patnī ba (kurš tur nav bijis un nezina), brī ž iem uznā k aukstas straumes un ū dens kļ ū st auksts, bet ne uz ilgu laiku.
Izklaide.
Pludmalē - izpletnis, superā trlaiva, skrejritenis, bē rnu zemū dene.
Vakarā Beč ič os nav ko darī t, it ī paš i rajonā , kur atradā s mū su villa. Ja ejat garā m viesnī cā m Tara un Iberostar, dodieties uz tuneļ u, kas ved uz Budvu. 30 minū tes no tuneļ a lī dz Budvas vecpilsē tai. Tur, ostā , no makš ķ erniekiem no 17.00 var iegā dā ties milzī gas garneles par 12 un 15 eiro, zivis - dorodo, jū ras asarus, austeres utt. Viss ir svaigs.
Tur ir daudz kafejnī cu, veikalu un izklaides.
Ekskursijas.
Viesnī cā Meridian ir ceļ ojumu aģ entū ra ("Gardashevich"), kur var iegā dā ties jebkuru ekskursiju. Melnkalnē bijā m 3 reizes, tā tad esam jau daudz skatī juš ies (ir ko redzē t), krievu gidi, kuri jau sen dzī vo Melnkalnē . Š oreiz devā mies tikai uz Skadara ezeru. Ļ oti viegla ekskursija, paē du, padzē ru, braucu ar laivu, skatī jos skatus, izpeldē jos ezerā (+28), bet ne lē ti, jo. tur cenā iekļ autas maltī tes un dzē rieni uz kuģ a un pusdienas restorā nā . (30 eiro)
Kaimiņ i.
Kaimiņ us neredzē ja. Mē s zinā m, ka viņ i bija, viņ i atnā ca, atvē ra durvis. Bet tas bija kluss, laba izolā cija. Naktī gulē jā m ar atvē rtu balkonu bez kondicioniera, bija ļ oti ē rti.
Istabas.
Villā ir tikai 6 istabas, 3 istabas ar virtuvi (maksimums 3 cilvē kiem), un 3 istabas divā m personā m bez virtuves, bet ir brī niš ķ ī gs lielveikals un var iztikt bez virtuves.
Villā dzī vo arī saimnieki, tač u arī viņ us gandrī z neredzē jā m. Villas apkā rtne ir klusa. Tikai vakarā bē rni spē lē paslē pes lī dz 22.00, un tad viņ us dzen mā jā s un dzied tikai cikā des.
Labu atpū tu, ja kā ds izlems par š o villu.
Cerams, ka pā rskats ir noderī gs.
Mē s rekomendē jam!
аватар halatotovych.home
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū sties kopā ar lī gavu klusā , mierī gā un tī rā vietā esat 100% apmierinā ti. Dzī vokļ i savā cenu diapazonā atbilda visā m cerī bā m. Istaba tī ra, viss jauns, pat iepakojumā . Wifi ir pietiekami pat, lai skatī tos filmas tieš saistē . … Tomēr ▾ Atpū sties kopā ar lī gavu klusā , mierī gā un tī rā vietā esat 100% apmierinā ti.
Dzī vokļ i savā cenu diapazonā atbilda visā m cerī bā m. Istaba tī ra, viss jauns, pat iepakojumā . Wifi ir pietiekami pat, lai skatī tos filmas tieš saistē . Kondicionieri, galda piederumus, boileri, ledusskapi, plī ti, TV, gludekli var pieprasī t pie saimnieces. No mī nusiem: nav skata pa logu un duš u (aizkaru). Mē s rekomendē jam!
аватар shauro1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Citu viesnī cu rezervē jā m caur Russian Express tū roperatoru. Kad ieradā mies, mū su istaba bija aizņ emta. Tū roperators piedā vā ja Belli Villa palikt 3 dienas. Tū risma operatore konsultē jā s pa telefonu, un mē s nezinā jā m, kur doties, tā pē c viesnī cas pā rstā ve mū s atrada pati, atveda uz viesnī cu un uzreiz iekā rtojā s jaukā un modernā istabiņ ā ar balkonu. … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Citu viesnī cu rezervē jā m caur Russian Express tū roperatoru. Kad ieradā mies, mū su istaba bija aizņ emta. Tū roperators piedā vā ja Belli Villa palikt 3 dienas. Tū risma operatore konsultē jā s pa telefonu, un mē s nezinā jā m, kur doties, tā pē c viesnī cas pā rstā ve mū s atrada pati, atveda uz viesnī cu un uzreiz iekā rtojā s jaukā un modernā istabiņ ā ar balkonu. Par ko viņ ai milzī gs cilvē ciskais paldies! Pakalpojums kopumā bija visaugstā kajā lī menī . Pret mums izturē jā s uzmanī gi un laipni. Numurā bija viss nepiecieš amais: gulta, dī vā ns, skapis, gaisa kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, vannas istaba ar modernu santehniku. Š ķ ita, ka bija televizors, bet mums to nevajadzē ja. Istaba bija liela, gaiš a un tī ra. Viens no telpas akcentiem bija balkons. Brokastojā m tur tikai no rī ta. Uz balkona bija virtuvī te ar piederumiem. Ja vē laties, varat gatavot. Telpā defekti netika atrasti. Viesnī ca atrodas paš ā centrā . Blakus kafejnī ca, aptieka un veikals. Lī dz jū rai jā brauc 5-7 minū tes.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Вилла расположена в 350 метрах от пляжа в посёлке Бечичи. Трёхэтажная вилла находится в спокойном уютном месте рядом с виллой Belmare. Недалеко располагаются различные рестораны, кафе и магазины.

Atrašanās vieta Аэропорт в 27 км.
Pludmales apraksts Пляж в 350 м.
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, сейф на ресепшн

  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Через дорогу от виллы (при гостинице Mediteran) находится аквапарк (вход платно).
Telpu apraksts

Всего 6 номеров.

Istabās

Standard DBL Room: балкон, кухонный блок на балконе, кондиционер, холодильник, телевизор, фен, ванная комната. Максимальное размещение 2 взрослых.

Standard TRPL Room: балкон, кухонный блок на балконе, зона отдыха с дополнительным спальным местом, кондиционер, холодильник, телевизор, фен, ванная комната. Максимальное размещение 3 взрослых.

Adrese Бечичи, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской галечный пляж.