Nadalina Villa 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.510
№12 viesnīcas reitingā Becici
7.3 Numurs
6.7 apkalpošana
6.3 Tīrība
3.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Villa Nadalina atrodas Bečiči centrā. Attālums no jūras 300 metri.Vairāk →
аватар Aleksandr976737
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
2020.  gada rudenī atpū tos kopā ar sievu. Viesnī ca atrodas 300-400 m no pludmales starp citā m viesnī cā m. Vieta nav gleznaina, bet tiem, kas ieradā s nevis tusē t viesnī cā , bet gan sauļ oties pludmalē un peldē ties - tas tā . … Tomēr ▾ 2020.  gada rudenī atpū tos kopā ar sievu.
Viesnī ca atrodas 300-400 m no pludmales starp citā m viesnī cā m.
Vieta nav gleznaina, bet tiem, kas ieradā s nevis tusē t viesnī cā , bet gan sauļ oties pludmalē un peldē ties - tas tā .
Blakus lielveikals, restorā ni, sabiedriskais transports, kafejnī cas, auto noma.
Naktī s ir kluss, jo tuvumā nav nevienas trokš ņ ainas iestā des.
Lai dotos uz pludmali, jums jā š ķ ē rso ceļ š .
Istaba ir pieklā jī ga.
Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a pē c izsaukuma (viber) sievietei, kura uzkopj.
Viņ i ē da paš i.
Ir iespē ja iegā dā ties vienreizē ju abonementu brokastī m vai vakariņ ā m tuvē jā s viesnī cā s (zviedru galds) par 10 eiro.
Skudras istabā netika atrastas.
Kopumā pā rē jais bija apmierinā ts.
аватар curlee
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca atrodas pilsē tā , skats no balkona, vē l viens balkons ar dvieli, brauktuve pie ieejas viesnī cā . Istaba netī ra, aizklā ta kā tī rī ba, vannasistabas ar pelē jumu un sē nī tē m un SKUDRĀ M. Karotes un dakš iņ as ir viena priekš visiem, plus akumulators bija nodaļ ā tē jkarotē m, kuru tur nebija))). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pilsē tā , skats no balkona, vē l viens balkons ar dvieli, brauktuve pie ieejas viesnī cā . Istaba netī ra, aizklā ta kā tī rī ba, vannasistabas ar pelē jumu un sē nī tē m un SKUDRĀ M. Karotes un dakš iņ as ir viena priekš visiem, plus akumulators bija nodaļ ā tē jkarotē m, kuru tur nebija))). Lī dz jū rai tieš ā m min. 15-20 kā jā m. Kaut kas tamlī dzī gs(((
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
dzī vokļ u apraksts, cenas un tieš saistes rezervā cija tieš i vietnē ! … Tomēr ▾ dzī vokļ u apraksts, cenas un tieš saistes rezervā cija tieš i vietnē !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар VeraVS
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
комната комната 3 вид с виллы комната5 вилла лестница комната 2 комната 4
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienkā rš i brī niš ķ ī ga villa. Visas ē rtī bas, tī ras, bezmaksas istabiņ as ar virtuvi un lielu balkonu ar skatu uz jū ru. Apkalpo katru rī tu, bet neviens tevi neizdzen no istabas, neviens neklauvē pie durvī m, un tu š orī t vari vienkā rš i atteikties no uzkopš anas. … Tomēr ▾ Vienkā rš i brī niš ķ ī ga villa. Visas ē rtī bas, tī ras, bezmaksas istabiņ as ar virtuvi un lielu balkonu ar skatu uz jū ru.
Apkalpo katru rī tu, bet neviens tevi neizdzen no istabas, neviens neklauvē pie durvī m, un tu š orī t vari vienkā rš i atteikties no uzkopš anas. Gaisa kondicionieris. Ledusskapis. Satelī ta televī zija. Renovā cija svaiga un pieklā jī ga klase. Mums bija istaba no 2 lielā m istabā m (guļ amistaba un viesistaba). Cena 50-120 eiro. Ir numuriņ i 5 personā m.
Kopumā iesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар VeraVS
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š ajā brī niš ķ ī gajā villā.2 gadus pē c kā rtas! Iespaidi - ļ oti vienmē rī gi! Tī rs - tī rī š ana katru dienu, dvieļ i - LIELIE un 2 no cilvē ka! Bez gultā m ar izvelkamā m papildus atvilktnē m, viss kā cilvē kiem - vienvietī gas gultas. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā brī niš ķ ī gajā villā.2 gadus pē c kā rtas! Iespaidi - ļ oti vienmē rī gi! Tī rs - tī rī š ana katru dienu, dvieļ i - LIELIE un 2 no cilvē ka! Bez gultā m ar izvelkamā m papildus atvilktnē m, viss kā cilvē kiem - vienvietī gas gultas. un dubultā . gultas vienā istabā , liels izvelkamais dī vā ns otrā , un, ja ir vē lme, liels izvelkamais krē sls! viss jauns. t. i. , vienā istabā satilpst 5 cilvē ki! duš a ir ok - jauna keramika, boileris, jauna santehnika, jauki! karstais ū dens VIENMĒ R ir - 3 savas ū dens tvertnes! VIRTUVĒ.3 metri, nevis viens! ir trauki. Liels ledusskapis. Liels galds un 4 krē sli. Gaisa kondicionieris un SATELĪ T TV! 2, atkā rtojiet, 2 balkoni ar galdu un krē sliem. Pakeš u logi. Uz grī das - viesistabā granī ts un guļ amistabā parkets. Sienas baltas, bez ziediem.
Un mē s visu š o š armu rezervē jā m iepriekš ! Par brī vu! Š ā da dzī vokļ a cena ir vidē ji 85-100 eiro diennaktī.
Esam apmeklē juš i daudzus apartamentus Becici un varu teikt, ka labā ku NAV REDZĒ JUSI!
Kopumā es iesaku. lī dz jū rai 300 metri.
Ticī ba.

www. vilanadalina. com vietne!
villanadalina@yahoo. com - pasts


iemiesojums petrova.skorpio
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Natkamalik
Lūdzu, pastāstiet man, kas bija viesnīcā. Vai istabā ir fēns? Steidzami nepieciešams. Izbraukšana pēc divām dienām
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла Nadalina расположена в центре курорта Бечичи. Удаленность от моря 300 метров.

Atrašanās vieta 2 мин. от «Мега маркета» и фруктовой лавки.
Pludmales apraksts 300 м от моря, путь ровный, без возвышенностей, тихое место.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Всего на вилле 18 номеров. Номера от «Студио» до «Люкс» (70 кв.м с собственной верхней террасой 50 кв.м, 4 балконами, большой кухней, посудомойкой, обеденным столом, 2 спальнями, диванной и двумя ванными комнатами).

Istabās

Спутниковое телевидение, кондиционер, кухня, душ, Wi-Fi, мини-бар, рабочая зона, балкон.

Adrese Бечичи, ул. Алексе Шантича
Tālruņi: +381600685724 +381600685488
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).