Skats no loga uz sienu ar sartieriem. Nav pieejams gludeklis un koplietošanas virtuve.

Rakstīts: 11 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 9 septembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Pē rkot, tū risma aģ entū ra nerā dī ja fotogrā fijas, kā izskatā s standarta numurs. Viņ i teica, ka viņ i nezina, kā du numuru mē s saņ emsim. Skatī jā mies villas bildes un domā jā m, ka bildes ir labas, kas var bū t nepareizi....
Tā tad esam ieraduš ies.
Viesnī cai ir 2 zvaigznes, nevis 3.
1. Mums iedeva istabiņ u ar divā m vienvietī gā m gultā m, lai gan aģ entū rā pajautā jā m un viņ a mums norā dī ja, ka jā bū t normā lai divvietī gai gultai.
2. Nav balkona. Skats no loga uz sienu ar sartieriem.
3. Nepabeigts numurs. Kastes bija pilnas ar atkritumiem un pā ri palikuš ajā m auzu pā rslā m.
4. Istaba ir ļ oti maza, mē s pā rvietojā m gultas, un tagad nebija iespē jas tikt cauri.

5. Neattī rī ta noteka duš ā . Pē c pā ris minū tē m duš ā jū s stā vat lī dz potī tē m netī rā ū denī . Nav patī kami š ausmī gi.
6. Duš a ir niecī ga, un tas ir tikai aizkars ar pā rā k augstu novē rtē tu slieksni, iespē jams, 40 cm plats. Es nezinu, cik lieli vī rieš i tur iederas. Š ī eļ ļ as lupatiņ a man pastā vī gi pielipa. Ā , un eļ ļ as audums norauts 4 cilpā s, uz ko saimniece teica, nā c pie manis, es tev iedoš u cilpas, ievieto. Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahhh
7. Izlietne + plaukts virs tā s nav ē rti uztaisī ts, jo vajag pabā zt galvu zem plaukta, lai mazgā tos un neapš ļ akstī t vannu ar ū deni.
8. Standarta numurā nav virtuves, arī tū risma aģ entū ra mū s par to nebrī dinā ja.
9. Bē niņ os ir koplietoš anas virtuve un gludeklis, no kura ir izeja uz saimnieku mā jokli. Tā tad tas ir pastā vī gi slē gts. Kad tū risti ir mā jā s? Pareizi agri no rī ta, no rī ta un vakarā . Par visā m 7 dienā m es tiku 1 reizi uz gludekļ a !!!!!! ! ! Uz ko atnā cā m daž ā dos laikos, 7.8, 9 no rī ta, 8-9 vakarā .
10. Istabā nav fē na. Vairs nebija nekā das vē lē š anā s jautā t saimniecei.
Š is numurs nav jū su naudas vē rts. Ja mums parā dī tu reā las telpas bildes, mē s to nebū tu uzņ ē muš i. Apskatī jā m kaimiņ u villas, un apkā rtne tur ir skaistā ka, un balkoni ir skaisti un skats uz jū ru un kalniem un pilsē tu. Un izmaksas ir vienā das.

Augš upielā dē tajā s villas profilā esoš o istabu fotogrā fijā s redzama tikai viena istaba, ģ imenes istaba, augš ē jā stā vā . Un tā tad sienā ir 8 istabas, augš ē jais stā vs ir pā ris istabas uz jū ras, pā rē jā s ir pilsē ta, bū vlaukumā , bet apakš ē jā s pagalmā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu