Ivan Villa 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.810
6.8 Numurs
6.0 apkalpošana
6.8 Tīrība
1.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Villa atrodas 200 m no pasta un tuvākā veikala. 2 km no Budvas. Pāri ceļam no villas (viesnīcā Mediteran) atrodas ūdens atrakciju parks. Trīsstāvu villa Ivan ar lielu terasi ieejas priekšā, apstādīta ar ziediem, piedāvā nevainojamu apkalpošanu un visas nepieciešamās ērtības labam atpūtai. Pēdējā renovācija notika 2011. gadā.Vairāk →
аватар genav52
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Normā la viesnī ca par naudu, jū ra blakus (gandrī z nepeldē jā mies - apceļ ojā m valsti un uz Horvā tiju, bet katru vakaru staigā jā m pa promenā di), diezgan kluss, kaimiņ us nedzirdē ja, valodas barjera neliedza saimniekiem palī dzē t: nodroš inā ja stā vvietu maš ī nai, palī dzē ja ar ledusskapi (mū su pirkums neietilpa istabas ledusskapī ). … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca par naudu, jū ra blakus (gandrī z nepeldē jā mies - apceļ ojā m valsti un uz Horvā tiju, bet katru vakaru staigā jā m pa promenā di), diezgan kluss, kaimiņ us nedzirdē ja, valodas barjera neliedza saimniekiem palī dzē t: nodroš inā ja stā vvietu maš ī nai, palī dzē ja ar ledusskapi (mū su pirkums neietilpa istabas ledusskapī ). Istaba tika nedaudz iztī rī ta un dvieļ i mainī ti vienu reizi. Blakus viesnī cā brokastis par 4 eiro ar nelielu izvē li a la bufete, ar vakariņ ā m vispā r nebija problē mu. Mē s paņ ē mā m istabu bez virtuves ar skatu uz ielu. Neliels mā jī gs pagalms, saimnieki draudzī gi. Viss strā dā , lai gan santehnikai mī nus bumba, ceru, ka starpsezonā pievē rsī s uzmanī bu.
аватар _180452
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mans viedoklis par villu: + tuvu jū ra, gā jienā apmē ram 3-4 minū tes; + viegla tī rī š ana istabā katru dienu, dvieļ u maiņ a (bet tie ir veci notraipī ti un daž i ar caurumiem) ik pē c trim dienā m; + liela un mī ksta gulta; - istabā ļ oti maz vietas; - pusdienu galds atrodas uz balkona (istaba bija ar virtuvi), bet ja noliek tur 2 krē slus (istaba bija 2), tad jā dodas uz balkonu; -+ (kam, kā ) no mū su istabas paveras skats uz kaimiņ u villu un kalnu gabalu (bet ar to mums bija labi); + virtuves klā tbū tne (ja tā da ir nepiecieš ama) ar plī ti, elektrisko tē jkannu un ledusskapi; --- (MILZĪ GS MINUSS) ir pati virtuve un tas, ko uz tā s var gatavot. … Tomēr ▾ Mans viedoklis par villu:
+ tuvu jū ra, gā jienā apmē ram 3-4 minū tes;
+ viegla tī rī š ana istabā katru dienu, dvieļ u maiņ a (bet tie ir veci notraipī ti un daž i ar caurumiem) ik pē c trim dienā m;
+ liela un mī ksta gulta;
- istabā ļ oti maz vietas;
- pusdienu galds atrodas uz balkona (istaba bija ar virtuvi), bet ja noliek tur 2 krē slus (istaba bija 2), tad jā dodas uz balkonu;
-+ (kam, kā ) no mū su istabas paveras skats uz kaimiņ u villu un kalnu gabalu (bet ar to mums bija labi);
+ virtuves klā tbū tne (ja tā da ir nepiecieš ama) ar plī ti, elektrisko tē jkannu un ledusskapi;
--- (MILZĪ GS MINUSS) ir pati virtuve un tas, ko uz tā s var gatavot. Š eit es jums pastā stī š u sī kā k.
Mums sanā ca tā ds virtuves piederumu komplekts: 2 katli, 1 vā ks (kā pē c nav skaidrs), 2 ē d. k. karotes, 2 dakš iņ as, 1 tē jkarote (laikam domā ja, ka pietiks), 1 milzī gs nazis, 1 galda nazis, kas neko negriezī s, 1 korķ viļ ķ is, 1 koka lā pstiņ a (nesapratu kā pē c), 1 pudeļ u attaisā mais (piem. alus ), 1 grieš anas dē lis, apmē ram 4 š ķ ī vji (nav dziļ i un ne plakani, kaut kas pa vidu), 3 tases.
Ugunsdroš ī bas nolū kos telpā nav pannas, proti, neko cept nevar!
Telpā , pē c viņ u noteikumiem, AIZLIEGTS gatavot zivis, gaļ u, jū ras veltes. Un š eit man ir jautā jumi: kā pē c man tad vajadzī ga virtuve, ja es pat nevaru pagatavot zupu? ? ? Kā pē c man vajadzī ga virtuve, ja valstī , kur ir svaigas jū ras zivis un jū ras veltes, nevaru tā s pagatavot???...Saimnieki lika gatavot desiņ as. Rezultā tā visas 10 dienas ē dā m makaronus ar desiņ ā m vai gaļ u, ko pirkā m veikalā .
Paņ emiet lī dzi cukuru, sā li, mazgā š anas lī dzekli un sū kli trauku mazgā š anai (pē dē jā neesamī ba mani ļ oti pā rsteidza). Mums tas viss bija jā pē rk paš iem.
- saldē tava ļ oti stipri sasalst (saldē jums pē c tur pavadī tā s nakts palika š ķ idrs);
- Autostā vvietas trū kums. Mē s ī rē jā m automaš ī nu un saskā rā mies ar faktu, ka mums nav, kur to novietot. Vietu mums ierā dī ja villas saimnieka mā sa, bet, kad sā kā m tur novietot automaš ī nu, acī mredzot saimnieks pieskrē ja pie mums no kaimiņ u villas un teica, "ka š ī ir izpirkta vieta viņ a viesiem. " tā pē c mums paš iem bija jā izlemj š is jautā jums;
+ wi-fi strā dā ar pā rtraukumiem, bet niecī gi (viberā grū ti piezvanī t, viss pā rē jais kā rtī bā );
Es pat nezinu, ar ko to attiecinā t: mū su transfē rs bija pulksten 12:15, un izrakstī š anā s no villas notiek pulksten 10:00, ja izrakstā ties vē lā k, tad maksā jiet sodu. 10:00 gā jā m lejā pajautā t saimniekiem ko darī t, bet nebija neviena, izņ emot vecmammu un viņ a atļ ā va pagaidā m palikt istabā . Uzskatu, ka ī paš nieki, zinot, ka nebū s, varē tu pastā stī t, kā rī koties izlikš anas dienā (esam jaunā valstī un nezinā m viņ u noteikumus).
Saimnieks pamatā saprot krieviski, sieva diezgan maz, saimnieka mā sa saprot krieviski, bet runā angliski.
Mans vē rtē jums ir 1 zvaigzne, bet pā rē jā s 3 par tī rī š anu, jū ras tuvumu un atļ auju palikt lī dz transfē ram (lai gan tas ir nejauš ī bas jautā jums).
Secinā jums: Es vairs neieš u uz š o viesnī cu, jo. Domā ju, ka saimniekiem jā palī dz, nevis jā rada problē mas atpū tniekiem. Nu, es nepā rmaksā ju par virtuvi, ja zinā ju viņ u apstā kļ us, jo tas tur ir bezjē dzī gi.
аватар lenochkatabolina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Studija 3 personā m ir nedaudz maza. Ir trauki, tē jkanna, fē ns, gaisa kondicionieris. Istabā nav galda. Man bija jā ē d vai nu uz balkona, vai jā nes galds no balkona. Telpā nav vietas galdam. Ir duš as kabī ne. Gultas ir ē rtas, nenokarā juš ā s. … Tomēr ▾ Studija 3 personā m ir nedaudz maza. Ir trauki, tē jkanna, fē ns, gaisa kondicionieris. Istabā nav galda. Man bija jā ē d vai nu uz balkona, vai jā nes galds no balkona. Telpā nav vietas galdam. Ir duš as kabī ne. Gultas ir ē rtas, nenokarā juš ā s. 3 minū tes lī dz jū rai.
аватар serhiiev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista villa, atpū tusies ar 9 gadus vecu bē rnu, Beč ič os jau treš o reizi. Karstais ū dens visu diennakti, fē ns, flī zes, trauki, balkons, DEFĪ GS (bez maksas), wi-fi. Atsaucī gi saimnieki, ļ oti zaļ a zona. Tī rī š ana katru dienu. … Tomēr ▾ Skaista villa, atpū tusies ar 9 gadus vecu bē rnu, Beč ič os jau treš o reizi. Karstais ū dens visu diennakti, fē ns, flī zes, trauki, balkons, DEFĪ GS (bez maksas), wi-fi. Atsaucī gi saimnieki, ļ oti zaļ a zona. Tī rī š ana katru dienu.
Saistī bā ar lidojuma pā rcelš anu uz dienu problē ma tika ļ oti ā tri atrisinā ta - vē l viena diena gā ja kā bonuss)) Noī rē jā m automaš ī nu - devā mies uz Herceg Novi - daudz iespaidu ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вилла находится в 200 м от почты и ближайшего магазина. В 2 км от Будвы. Через дорогу от виллы (при гостинице Mediteran) находится аквапарк. Трехэтажная вилла Ivan с большой террасой перед входом, засаженной цветами, предлагает безупречное обслуживание и все необходимые удобства для хорошего отдыха. Последняя реновация проводилась в 2011 году.

Pludmales apraksts Песчано-галечный муниципальный пляж расположен в 250 м от виллы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

На террасе – стол, стулья, детская качеля, рукомойник, есть возможность приготовить шашлык.

  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports Через дорогу от виллы (при гостинице Mediteran) находится аквапарк.
Telpu apraksts

На вилле предлагается следующее размещение: 2 двухместных номера, 2 трехместных студии с кухней, 1 двухместная студия с кухней.

Istabās

балкон, кондиционер, душ, французская кровать, TV.

  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Becicі, Montenegro
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.