Šajā viesnīcā tu nevienam neesi vajadzīgs, visu izlem pats!

Rakstīts: 16 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 12 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Mans viedoklis par villu:
+ tuvu jū ra, gā jienā apmē ram 3-4 minū tes;
+ viegla tī rī š ana istabā katru dienu, dvieļ u maiņ a (bet tie ir veci notraipī ti un daž i ar caurumiem) ik pē c trim dienā m;
+ liela un mī ksta gulta;
- istabā ļ oti maz vietas;
- pusdienu galds atrodas uz balkona (istaba bija ar virtuvi), bet ja noliek tur 2 krē slus (istaba bija 2), tad jā dodas uz balkonu;
-+ (kam, kā ) no mū su istabas paveras skats uz kaimiņ u villu un kalnu gabalu (bet ar to mums bija labi);
+ virtuves klā tbū tne (ja tā da ir nepiecieš ama) ar plī ti, elektrisko tē jkannu un ledusskapi;
--- (MILZĪ GS MINUSS) ir pati virtuve un tas, ko uz tā s var gatavot. Š eit es jums pastā stī š u sī kā k.

Mums sanā ca tā ds virtuves piederumu komplekts: 2 katli, 1 vā ks (kā pē c nav skaidrs), 2 ē d. k. karotes, 2 dakš iņ as, 1 tē jkarote (laikam domā ja, ka pietiks), 1 milzī gs nazis, 1 galda nazis, kas neko negriezī s, 1 korķ viļ ķ is, 1 koka lā pstiņ a (nesapratu kā pē c), 1 pudeļ u attaisā mais (piem. alus ), 1 grieš anas dē lis, apmē ram 4 š ķ ī vji (nav dziļ i un ne plakani, kaut kas pa vidu), 3 tases.
Ugunsdroš ī bas nolū kos telpā nav pannas, proti, neko cept nevar!
Telpā , pē c viņ u noteikumiem, AIZLIEGTS gatavot zivis, gaļ u, jū ras veltes. Un š eit man ir jautā jumi: kā pē c man tad vajadzī ga virtuve, ja es pat nevaru pagatavot zupu? ? ? Kā pē c man vajadzī ga virtuve, ja valstī , kur ir svaigas jū ras zivis un jū ras veltes, nevaru tā s pagatavot???...Saimnieki lika gatavot desiņ as. Rezultā tā visas 10 dienas ē dā m makaronus ar desiņ ā m vai gaļ u, ko pirkā m veikalā .
Paņ emiet lī dzi cukuru, sā li, mazgā š anas lī dzekli un sū kli trauku mazgā š anai (pē dē jā neesamī ba mani ļ oti pā rsteidza). Mums tas viss bija jā pē rk paš iem.
- saldē tava ļ oti stipri sasalst (saldē jums pē c tur pavadī tā s nakts palika š ķ idrs);
- Autostā vvietas trū kums. Mē s ī rē jā m automaš ī nu un saskā rā mies ar faktu, ka mums nav, kur to novietot. Vietu mums ierā dī ja villas saimnieka mā sa, bet, kad sā kā m tur novietot automaš ī nu, acī mredzot saimnieks pieskrē ja pie mums no kaimiņ u villas un teica, "ka š ī ir izpirkta vieta viņ a viesiem. " tā pē c mums paš iem bija jā izlemj š is jautā jums;
+ wi-fi strā dā ar pā rtraukumiem, bet niecī gi (viberā grū ti piezvanī t, viss pā rē jais kā rtī bā );

Es pat nezinu, ar ko to attiecinā t: mū su transfē rs bija pulksten 12:15, un izrakstī š anā s no villas notiek pulksten 10:00, ja izrakstā ties vē lā k, tad maksā jiet sodu. 10:00 gā jā m lejā pajautā t saimniekiem ko darī t, bet nebija neviena, izņ emot vecmammu un viņ a atļ ā va pagaidā m palikt istabā . Uzskatu, ka ī paš nieki, zinot, ka nebū s, varē tu pastā stī t, kā rī koties izlikš anas dienā (esam jaunā valstī un nezinā m viņ u noteikumus).
Saimnieks pamatā saprot krieviski, sieva diezgan maz, saimnieka mā sa saprot krieviski, bet runā angliski.
Mans vē rtē jums ir 1 zvaigzne, bet pā rē jā s 3 par tī rī š anu, jū ras tuvumu un atļ auju palikt lī dz transfē ram (lai gan tas ir nejauš ī bas jautā jums).
Secinā jums: Es vairs neieš u uz š o viesnī cu, jo. Domā ju, ka saimniekiem jā palī dz, nevis jā rada problē mas atpū tniekiem. Nu, es nepā rmaksā ju par virtuvi, ja zinā ju viņ u apstā kļ us, jo tas tur ir bezjē dzī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар