Bojana Villa 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 4.910
№25 viesnīcas reitingā Becici
5.8 Numurs
5.7 apkalpošana
5.5 Tīrība
2.2 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Mājīga trīsstāvu villa atrodas Becici ciematā (netālu no Melnkalnes karalienes viesnīcas). Promenāde ar daudzām kafejnīcām un restorāniem atrodas 300 metru attālumā. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар kasedas.a
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Iepriekš rezervē jot ekskursiju, prasī jā m konkrē to dzī vokli, kurā vē lamies apmesties. Tas bija dzī voklis ar numuru 3. Tū risma aģ ents prasī ja garantiju š im numuram, un Melnkalnes tū roperators teica, ka jā . Un, kad tika izgatavots vauč ers, mē s nepievē rsā m uzmanī bu telpai, kas tur bija norā dī ta. … Tomēr ▾ Iepriekš rezervē jot ekskursiju, prasī jā m konkrē to dzī vokli, kurā vē lamies apmesties. Tas bija dzī voklis ar numuru 3. Tū risma aģ ents prasī ja garantiju š im numuram, un Melnkalnes tū roperators teica, ka jā . Un, kad tika izgatavots vauč ers, mē s nepievē rsā m uzmanī bu telpai, kas tur bija norā dī ta. Un patiesī bā ieraduš ies uzzinā jā m, ka esam pavisam citā istabā , kas bū tiski zaudē tai vē lamajai. Sā kā m noskaidrot par istabas maiņ u, bet mums atteica, lai gan telpas bija tukš as. Viņ i mums jau nodroš inā ja lī dzvē rtī gu istabu, lai gan tas tā nebija: tā bija mazā ka, nebija pietiekami daudz ierī č u visiem cilvē kiem. Kopš pagā juš ā gada bija mainī jusies viesnī cas vadī tā ja un viņ a vispā r nesaprata krieviski, pat melnkalnieš u valodu. Viņ a vienmē r bija kaut kur prom un vispā r nekontaktē jā s. Mū su istabā absolū ti nebija interneta, lai gan aiz durvī m bija rū teris. Pā rvaldnieks neko nedarī ja, lai mums palī dzē tu. Un internetu mums nodroš inā ja cilvē ki no kaimiņ u villas. Viņ i nemaz neiet tikties ar klientiem. 10 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Istaba bija ļ oti netī ra un š ķ ita, ka tikusi iztī rī ta tikai vienu reizi, mums nebija tī rī š anas kā tā das. Iepriekš par š o viesnī cu mums bija labi iespaidi, bet tagad iespaids ir pasliktinā jies.
аватар 0678919249v
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā bijā m 2. reizi, pirmo reizi ieradā mies 2017. gadā . Atkal izvē lē jā mies cenas dē ļ , un vieta ir diezgan klusa vakaros un naktī s, bet tā bija 2017. gadā . Š ogad bija skaļ š , vakaros trokš ņ oja jaunieš i no Serbijas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m 2. reizi, pirmo reizi ieradā mies 2017. gadā . Atkal izvē lē jā mies cenas dē ļ , un vieta ir diezgan klusa vakaros un naktī s, bet tā bija 2017. gadā . Š ogad bija skaļ š , vakaros trokš ņ oja jaunieš i no Serbijas. Viesnī cā viss bū tu kā rtī bā , ja viņ i veiktu mitro tī rī š anu vismaz katru otro dienu. Palikā m tur 11 naktis 12. numuriņ ā , pa š o laiku 2 reizes mainī jā m dvieļ us, ne reizi nemainī jā m gultu, atkritumi tika izvesti gandrī z katru dienu, bet istaba ne reizi netika iztī rī ta, mitrā tī rī š ana nebija vispā r.
Š ajā telpā nav gaisa kondicionē š anas, pareizā k sakot, tas darbojas kā ventilators, dzen karstu gaisu, bet nedzesē . Es teicu viesnī cas saimniecei, lai lejupielā dē freonu, bet viņ a paraustī ja rokas uz jebkuru mū su lū gumu un nesaprata mū s, viņ a nesaprata krievu vai ukraiņ u valodu. Jau vairā kus gadus viesnī cā ir iemitinā juš ies tikai tū risti no Ukrainas, un viņ a joprojā m nesaprot savus viesus. . . Bet jū ra bija vistī rā kā , it ī paš i Kamenevo pludmalē , bet auksta, kamē r mē s tur bijā m.
аватар kasedas.a
Atpū tā mies Villa Bojana, kas atrodas Rafailovič i. Dzī voklis Nr. 3 sastā v no viesistabas, guļ amistabas, divā m vannas istabā m un terases. Dzī vojamā istabā ir virtuve + liela dī vā ngulta, naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sls un TV; 2 vannas istabas ar duš as izlietni un tualeti, lai gan vienā no tā m duš a nedarbojā s, kad mē s reģ istrē jā mies, administratore atvainojā s par neē rtī bā m, paskaidrojot, ka tā ir salū zusi iepriekš ē jā dienā , guļ amistabā ir liela divguļ amā gulta (diezgan stipri č ī kst), skapis un tualetes galdiņ š . … Tomēr ▾ Atpū tā mies Villa Bojana, kas atrodas Rafailovič i.

Dzī voklis Nr. 3 sastā v no viesistabas, guļ amistabas, divā m vannas istabā m un terases.
Dzī vojamā istabā ir virtuve + liela dī vā ngulta, naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sls un TV; 2 vannas istabas ar duš as izlietni un tualeti, lai gan vienā no tā m duš a nedarbojā s, kad mē s reģ istrē jā mies, administratore atvainojā s par neē rtī bā m, paskaidrojot, ka tā ir salū zusi iepriekš ē jā dienā , guļ amistabā ir liela divguļ amā gulta (diezgan stipri č ī kst), skapis un tualetes galdiņ š . Istabas spilgtā kais punkts ir terase, š is numurs atrodas villas otrajā stā vā , jo viesnī ca atrodas kalnā , skats ir maģ isks, var redzē t pilnī gi visu, un otrā stā va dē ļ ir maz saule uz terases. Ak jā , uz paš as terases ir daudz bezdelī gu ligzdu).
Wifi darbojā s, vannas istabā tieš ā m nav plauktu, virtuvē trū kst grieš anas dē ļ a, asa naž a un sā ls). Istabu uzkopš ana 7 dienas bija 3-4 reizes, dvieļ i tika mainī ti ik pē c divā m dienā m.
No plusiem: istaba ir ļ oti mā jī ga un plaš a, mē s tajā iemī lē jā mies.
Mī nusi: Divguļ amā gulta č ī kst, viena duš a reģ istrē š anā s brī dī nedarbojā s.

Administratoru sauc Tatjana, viņ a vairā k vai mazā k saprot krieviski, un viņ i paskaidros, kā viņ u saprast - mums tas nebija grū ti. Pē c reģ istrā cijas viņ a mū s aizveda lī dz vietai, kur visus uzņ em transfē rs uz lidostu, pretī pieturai ir Pekara (maizes ceptuve), veda mū s uz kafejnī cu no Villa Grill Basta “Stefan”, ieteica kur tikties ar gids notiktu (tiem, kas vē las pie viņ a pasū tī t ekskursiju). Kas attiecas uz kafejnī cu, tad tur ē d tie, kas pasū ta sev ē dienu (viesiem ir ī paš i piedā vā jumi, pievienoju ē dienkartes foto). Mē s nē , un bijā m priecī gi, jo mums bija virtuve + bija interesanti paē st daž ā dā s vietā s.
Kas attiecas uz ekskursijā m, ja ņ emat no gida (kurš jū s sagaida lidostā ), jums ir jā ierodas ar viņ u uz tikš anos un jā noskaidro viss sī kā k, viņ a ekskursiju cenas ir augstā kas nekā krastmalā , bet var bū t iekļ auta apdroš inā š ana cenā . . bet tas ir mans minē jums.

Kā jau teicu iepriekš , netā lu no villas ir autobusu pietura, netā lu no villas, kur var doties gan uz Budvu, gan uz Sveti Stefanu. Rafailovič i, manuprā t, ir labā kā vieta atpū tai, jo tur ir diezgan kluss. Krastmalā pa kreisi (netā lu no Obalas) ir Mega tirgus, IDEA lielveikals, vē l daž i veikali (arī non-stop), un, protams, aptieka.
Netā lu atrodas Kamenovo pludmale (pa kreisi pa krastmalu un caur tuneli), pa labi pa krastmalu var doties uz Budvu (-+60 minū tes).
P. S. izbraukš ana villā.10:00, mums bija atļ auts palikt lī dz 11 un atstā t lietas reģ istratū rā , paturiet to prā tā , kad ņ emat biļ etes atpakaļ , jo transfē rs bū s jā gaida,
Входная дверь (вид из номера), слева дверь - санузел Санузел в гостиной Гостиная, слева кухня Раскладной диван в гостиной Терраса Вид с террасы Спальня Шкаф в спальне
аватар zzz555xxx555
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā atpū tā mies 2018. gada augusta beigā s. Centī š os bū t objektī vs un visu sakā rtot. 1. Viesnī ca "Boyana" ar labu remontu, bet numuriņ i atš ķ iras. Rezervē tā.11. istabiņ a vietā mū s iekā rtoja 17. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2018. gada augusta beigā s. Centī š os bū t objektī vs un visu sakā rtot.
1. Viesnī ca "Boyana" ar labu remontu, bet numuriņ i atš ķ iras. Rezervē tā.11. istabiņ a vietā mū s iekā rtoja 17. istabā un tas bija š ausmī gi! (Vē lā k izrā dī jā s, ka numurs 11 bija lielā ks, bet ļ oti tumš s, jo logs bija paslē pts aiz sienā m un gandrī z nebija gaismas. ) Istaba bija niecī ga, 9 metri, kopā ar vannas istabu - 12 metri, nevis deklarē ti 16 metri. Logs arī mazs. Tač u š ķ ī bi griesti aizē noja uzturē š anos istabā . Š ī ir tumsa. Gulta-uz kuras nevar gulē t no č ī kstē š anas. Viens apgriež as-otrs mostas un tā visu nakti. Bet godī gi, es atzī mē ju, ka lī dz brī vdienu beigā m viņ i pieraduš i un gandrī z nepamanī ja.
2. Ī paš a tē ma ir uzturs. Mē s paē dā m brokastis un vakariņ as, un, izrā dī jā s, velti. Villas ī paš niekiem pludmalē ir kafejnī ca (drī zā k ē stuve), un viņ i piedā vā tur paē st. Brokastī s - tā s paš as 2 olas ar š ķ ē li vai š ķ iņ ķ i, vai speķ i, vai vē l kaut ko, plus vē l puse tomā ta un puse gurķ a un kafija. Vakariņ ā s pasū tī ju tomā tu zupu, un viņ i atnesa . . ak š ausmas...sauju pusvā rī tu rī su, pildī tu ar tomā tu sulu. Otrajā - š aš liku kebabs, ko nevarē ja sakoš ļ ā t, ā trā s ē dinā š anas frī kartupeļ i un tomā tu un gurķ u salā ti. Desertam vajadzē ja bū t saldai pankū kai, kuru mē s pē c 30-40 minū š u gaidī š anas tā arī nesaņ ē mā m. Nepā rtraukti nā ca viesmī lis un atvainojā s, ka neieradā s laikā . Un, kad man apnika gaidī t un es devos uz virtuvi, es redzē ju, ka tiek ceptas pankū kas un pā rdotas tū ristiem, kas stā vē ja rindā , bet viņ i par mums neinteresē ja. Tu esi otrā klase un gaidi. Š is bija pē dē jais piliens, un mē s atteicā mies no ē diena caur tū risma aģ entū ru. Pē c sū dzī bā m un izrē ķ inā š anā s, treš ajā reizē viņ i pagatavoja diezgan garš ī gi, bet bija par vē lu. Ierodoties Ukrainā , viņ i mums atdeva naudu. Tā pē c - padoms: neņ emiet pā rtiku, bet iegā dā jieties tepat, uz vietas. Viesnī ca "Ovala" - 5 eiro brokastis (zviedru galds, ļ oti garš ī gas un daudz) un 5.5 eiro vakariņ as (pieticī gā kas - ē dienkartē ). Un tad viesnī cā atradā m kafejnī cu, neatceros nosaukumu, kur brokastis ir 3.5 eiro (zviedru galds), bet maz dā rzeņ u un bez augļ iem. Un kurš gan netraucē - var kaut ko nopirkt veikalā un ē st villā .
3.14 dienas tika mainī ta gultas veļ a 1 reizi, dvieļ i (ieteiktu ī paš niekiem tos nomainī t pret lielajiem) - biež i.
4. Vispā r man patika pā rē jais, un Melnkalne, kur bijā m pirmo reizi - arī !
аватар oksana898410
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Bojana Villa 2018. gada jū lija sā kumā . No autobusa mū s sagaidī ja villas pā rstā ve, ļ oti jauka meitene Taņ a. Viņ a mani aizveda uz villu, ļ oti ā tri nokā rtoja dokumentus un iekā rtojā s istabā . Starp citu, pē c reģ istrā cijas un ekskursijas apmaksas mums piedā vā ja nomainī t istabu (zvanī ja villas saimnieki), lai bez papildus samaksas mainī tu uz labā ku! Mē s nesapratā m iemeslu, ceļ ojumu aģ ents skaidroja, iespē jams, reklā mas nolū kos. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Bojana Villa 2018. gada jū lija sā kumā . No autobusa mū s sagaidī ja villas pā rstā ve, ļ oti jauka meitene Taņ a. Viņ a mani aizveda uz villu, ļ oti ā tri nokā rtoja dokumentus un iekā rtojā s istabā . Starp citu, pē c reģ istrā cijas un ekskursijas apmaksas mums piedā vā ja nomainī t istabu (zvanī ja villas saimnieki), lai bez papildus samaksas mainī tu uz labā ku! Mē s nesapratā m iemeslu, ceļ ojumu aģ ents skaidroja, iespē jams, reklā mas nolū kos. Pē c 10-15 minū tē m Tanya mū s aizveda un parā dī ja, kur mū s sagaidī s atgrieš anā s transfē rs, kā tikt uz pludmali, kur ir liels lielveikals, nu, vispā r viņ a sniedza nepiecieš amo informā ciju. Par ko viņ ai liels paldies! Istaba ir jauka, tī ra un nesen atjaunota. Dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, tī rī ti katru dienu. Lī dz jū rai pa taisno jā brauc 4-5 minū tes, bet mē s devā mies vai nu caur tuneli uz Kamenevo pludmali, vai tuvā k Becici pludmales joslas vidum. Wi-Fi istabā bija kā rtī bā , bez problē mā m.
Vienī gais mī nuss ir viesnī cas gids Oļ egs, ļ oti dī vains un nenopietns, var nosalt un necelt klausuli. Sastrī dē jā mies par niekiem, bet puiš i ar viņ u kaimiņ i, kapets, cik viņ i cieta. Svē tki izdevā s, guvā m daudz pozitī vu emociju!
аватар v.kramer1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā bijā m jū lijā.2018. Viesnī cā ir labs remonts, santehnika darbojas labi. Bet mani pā rsteidza saimnieku alkatī ba. Duš as kabī nē nav plaukta, kur novietot ziepes un veļ as lupatiņ u, tā pē c katru reizi ir jā iziet no kabī nes pē c krā jumiem un pē c tam jā iet atpakaļ . … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m jū lijā.2018. Viesnī cā ir labs remonts, santehnika darbojas labi. Bet mani pā rsteidza saimnieku alkatī ba. Duš as kabī nē nav plaukta, kur novietot ziepes un veļ as lupatiņ u, tā pē c katru reizi ir jā iziet no kabī nes pē c krā jumiem un pē c tam jā iet atpakaļ . Nemaz nerunā jot par to, ka š ampū ns, ž eleja un matu kondicionieris netiek nodroš inā ti, jums ir lai paš i tos iegā dā tos. Otrais ir dvieļ i. Tie ir divi, un tie ir paredzē ti rokā m, nevis ķ ermenim. Un viens kā jā m. Jau ja saimnieki ietaupa, tad var nopirkt lielos un mainī t katru otro dienu, nevis katru dienu, bet ciemiņ i varē s normā li izž ū t. Tā s ir mazas lietas, tač u tā s ir kaitinoš as. Gulta tika mainī ta reizi nedē ļ ā . Atkritumi tika izvesti katru dienu. Gaisa kondicionieris darbojā s pareizi. Ir drē bju ž ā vē tā js, kas ir plus. . Istabā ir tē jkanna un 2 glā zes. Gribē tos 2 krū zes, bet pē kš ņ i glā zes pā rsprā gs.
Un gribu piebilst, ka viesnī ca atrodas kalnā un tū ristiem ar slimu sirdi, ģ imenē m ar maziem bē rniem un vecuma cilvē kiem karstumā ir grū ti kā pt augš ā . Tas ir jā ņ em vē rā , izvē loties viesnī cu.
Ē dienu neņ ē mā m, brokastojā m viesnī cā Obala par 5 eiro no cilvē ka / bufete / un vakariņ as tur par 5.5 eiro / ē dienkarte /. Bet villā "Boyana" ir arī ē diens, bet cilvē ki saka, ka tas nav ī paš i garš ī gs un diezgan nabadzī gs.
аватар RetuRneR
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Transfē rs: mikroautobusā visi devā s uz vienu villu, tā pē c brauciens ilga 30-40 minū tes 2. Villa Boyana oficiā li atrodas Rafailovici. kalnā augš ā... Mums bija 2 lī meņ u istabiņ a(Nr. 16), labs remonts, viss darbojā s. Iztī rī ja(pē c sū dzē š anā s) pē c normas, maz dvieļ u(jo bija 3 pludmales, nav problē ma). … Tomēr ▾ 1. Transfē rs: mikroautobusā visi devā s uz vienu villu, tā pē c brauciens ilga 30-40 minū tes
2. Villa Boyana oficiā li atrodas Rafailovici. kalnā augš ā...
Mums bija 2 lī meņ u istabiņ a(Nr. 16), labs remonts, viss darbojā s. Iztī rī ja(pē c sū dzē š anā s) pē c normas, maz dvieļ u(jo bija 3 pludmales, nav problē ma).
3. Pludmale smilš aina, ieeja jū rā mazi, noapaļ oti oļ i. Villai ir savs pludmales posms, ir arī kafejnī ca. sezonas sā kums, bet mums sauļ oš anā s krē sli bija bez maksas))))!! ! Krastmala nav tik skaista kā Budvā...
4. Veikali - blakus ir 2 minimā rketi (izvē le nav ļ oti + dā rga), tuvā kais lielveikals ir "Megamarket" Beč ič os (pretī viesnī cai Splendid - 20 minū tes kā jā m), pa kreisi no veikala ieejas tur ir bezmaksas grils.
Budvā lielveikalos lē tā ki: Idea . Voli . Franca ir atlaides. Tirgus nav lē tā ks.
5. Ekskursijas: izbraucā m jū ru pludmalē gar Kotoras lī ci (15 eiro)-viss kā rtī bā , starp citu uzreiz paņ ē mā m kuponu pusdienā m par 5eur-uz kuģ a tieš ā m dā rgā k. Paņ ē mā m kanjoni (35 eiro) - Man, atš ķ irī bā no atsauksmju masā m, nav sajū smā : ja nesē di labajā pusē , tad neko nevar redzē t + ja mazs(ne augsts autobuss) Brauc ilgi. laiks, apstā jies uz pā ris minū tē m, lai nobildē tu, aiziet vē lreiz utt.
Uz Melnā ezera 1 stunda. Kas ir bijis kalnos (Karpatos, Krimā , Kaukā zā ) un uz ezeriem, negaidiet brī numus....Bet gids (Vitā lijs) ir virsū...
6. Braucieni: Budva 1 eiro (Starp citu, tagad nav caurbraukš anas pa pludmali no Budvas uz Becici-REMONT), St Stefan 1, Petrovac 2, Bar 4 eiro. dievkalpojums, svē tdien 8-00. Diemž ē l nezinā ju precī zu laiku un kavē jos. . .
7. Restorā nā "Porat" paņ ē ma reklamē to (forumos) jē ra gaļ u un grilē tu astoņ kā ju - nekas ī paš s. . Ieteiktu "Meshane meat" - 600 grami grila š ķ ī vja. . .
Bū s jautā jumi, mē ģ inā š u atbildē t
Набережная Вид с балкона Пляж Вилла Вид из номера


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Уютная трёхэтажная вилла расположена в посёлке Бечичи (район отеля «Queen of Montenegro»). В 300 метрах находится набережная с многочисленными кафе и ресторанами. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta До Старого города Будвы — 4 км. До ближайшего магазина — 100 м. До ближайшего ресторана — 150 м. До Тивата 27 км. До Подгорицы — 63 км. До Дубровника — 93 км.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м. Мелкая галька.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Рецепция (работает с 08:00 до 14:00 — ежедневно), видеонаблюдение 0-24 (на входах в объект), бесплатно предоставляется утюг, гладильная доска, стиральная машина. Уборка номеров, замена полотенец – ежедневно. Смена постельного белья – через 3-4 дня после заезда.

  • restorāns
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

4-этажная вилла для размещения предлагает 7 апартаментов на 4 человека, 2 студии на 2 человека, 5 двухместных номеров и 2 двухместных номера без балкона и вида на море.

Istabās

DBL - 16 м2 (макс. 2 чел.): французская кровать, кондиционер, телевизор (спутниковое ТВ c русскоязычными каналами), холодильник. Санузел: туалет, душ, фен. Вид на горы.

TWIN - 16 м2 (макс. 2 чел.): 2 раздельные кровати, кондиционер, телевизор (спутниковое ТВ c русскоязычными каналами), холодильник, терраса. Санузел: туалет, душ, фен. Боковой вид на море.

STUDIO - 18 м2 (макс. 2 чел.): французская кровать, кондиционер, телевизор (спутниковое ТВ c русскоязычными каналами), холодильник, балкон, мини-кухня (электроплита, мойка, холодильник, посуда). Санузел: туалет, душ, фен. Боковой вид на море.

APP 04 - 35-40 м2 (макс. 4 чел.): апартамент состоит из гостинной с кухней и спальни, санузла, террасы с видом на море. В спальне: французская кровать (или 2 раздельные кровати), кондиционер, выход на террасу. В гостинной: раскладной диван, кресла, телевизор (спутниковое ТВ c русскоязычными каналами), выход на террасу, кухня: электроплита, мойка, холодильник, чайник (или кофеварка), посуда. Санузел: туалет, душ/ванная, фен.

APP 04+1 - 45 м2 (макс. 5 чел.): апартамент состоит из гостинной с кухней и спальни, санузла, террасы с видом на море. В спальне: 2 раздельные кровати, кондиционер, выход на террасу. В гостинной: раскладной диван, раскладное кресло, телевизор (спутниковое ТВ c русскоязычными каналами), выход на террасу, кухня: электроплита, мойка, холодильник, чайник (или кофеварка), посуда. Санузел: туалет, ванная, фен.

APP 04 DUPLEX - 40 м2 (макс. 4 чел.): двухуровневый апартамент состоит из гостинной с кухней на первом этаже, спальной комнаты - на втором этаже, 2-х террас с видом на море (на 1-м и 2-м этажах). В спальне: французская кровать, кондиционер. В гостинной: раскладной диван, кресла, телевизор (спутниковое ТВ c русскоязычными каналами), кухня: электроплита, мойка, холодильник, чайник (или кофеварка), посуда. Санузел: туалет, ванная, фен.

Adrese Stevana Štiljanovića 7, Bečići, 85310 Бечичи, Черногория
Tālruņi: +382 (0)33 459 243
Tīmekļa vietne: Bojana Villa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.