Man ļoti patika villa, ir daži nelieli trūkumi, bet es gribu atgriezties)

Rakstīts: 5 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 25 augusts — 1 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies Villa Bojana, kas atrodas Rafailovič i.

Dzī voklis Nr. 3 sastā v no viesistabas, guļ amistabas, divā m vannas istabā m un terases.

Dzī vojamā istabā ir virtuve + liela dī vā ngulta, naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sls un TV; 2 vannas istabas ar duš as izlietni un tualeti, lai gan vienā no tā m duš a nedarbojā s, kad mē s reģ istrē jā mies, administratore atvainojā s par neē rtī bā m, paskaidrojot, ka tā ir salū zusi iepriekš ē jā dienā , guļ amistabā ir liela divguļ amā gulta (diezgan stipri č ī kst), skapis un tualetes galdiņ š . Istabas spilgtā kais punkts ir terase, š is numurs atrodas villas otrajā stā vā , jo viesnī ca atrodas kalnā , skats ir maģ isks, var redzē t pilnī gi visu, un otrā stā va dē ļ ir maz saule uz terases. Ak jā , uz paš as terases ir daudz bezdelī gu ligzdu).
Wifi darbojā s, vannas istabā tieš ā m nav plauktu, virtuvē trū kst grieš anas dē ļ a, asa naž a un sā ls). Istabu uzkopš ana 7 dienas bija 3-4 reizes, dvieļ i tika mainī ti ik pē c divā m dienā m.
No plusiem: istaba ir ļ oti mā jī ga un plaš a, mē s tajā iemī lē jā mies.
Mī nusi: Divguļ amā gulta č ī kst, viena duš a reģ istrē š anā s brī dī nedarbojā s.

Administratoru sauc Tatjana, viņ a vairā k vai mazā k saprot krieviski, un viņ i paskaidros, kā viņ u saprast - mums tas nebija grū ti. Pē c reģ istrā cijas viņ a mū s aizveda lī dz vietai, kur visus uzņ em transfē rs uz lidostu, pretī pieturai ir Pekara (maizes ceptuve), veda mū s uz kafejnī cu no Villa Grill Basta “Stefan”, ieteica kur tikties ar gids notiktu (tiem, kas vē las pie viņ a pasū tī t ekskursiju). Kas attiecas uz kafejnī cu, tad tur ē d tie, kas pasū ta sev ē dienu (viesiem ir ī paš i piedā vā jumi, pievienoju ē dienkartes foto). Mē s nē , un bijā m priecī gi, jo mums bija virtuve + bija interesanti paē st daž ā dā s vietā s.
Kas attiecas uz ekskursijā m, ja ņ emat no gida (kurš jū s sagaida lidostā ), jums ir jā ierodas ar viņ u uz tikš anos un jā noskaidro viss sī kā k, viņ a ekskursiju cenas ir augstā kas nekā krastmalā , bet var bū t iekļ auta apdroš inā š ana cenā . . bet tas ir mans minē jums.


Kā jau teicu iepriekš , netā lu no villas ir autobusu pietura, netā lu no villas, kur var doties gan uz Budvu, gan uz Sveti Stefanu. Rafailovič i, manuprā t, ir labā kā vieta atpū tai, jo tur ir diezgan kluss. Krastmalā pa kreisi (netā lu no Obalas) ir Mega tirgus, IDEA lielveikals, vē l daž i veikali (arī non-stop), un, protams, aptieka.
Netā lu atrodas Kamenovo pludmale (pa kreisi pa krastmalu un caur tuneli), pa labi pa krastmalu var doties uz Budvu (-+60 minū tes).
P. S. izbraukš ana villā.10:00, mums bija atļ auts palikt lī dz 11 un atstā t lietas reģ istratū rā , paturiet to prā tā , kad ņ emat biļ etes atpakaļ , jo transfē rs bū s jā gaida,
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu