Lindos Royal Hotel 5*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.310
№38 viesnīcas reitingā Rodas
7.0 Numurs
6.8 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.6 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss, kas atrodas uz kalna ar panorāmas skatu uz Vlicha līci. Iekopta zaļā zona. Sporta programmas pa dienu un šovi vakarā. Tā kā ir liels skaits pakāpienu, nobraucienu un kāpumu, tas nav ieteicams cilvēkiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām. Ģimenēm ar maziem bērniem jārēķinās, ka nobrauciens no kalna ved uz aprīkoto pludmali. Blakus viesnīcai Lindos Village viesi var izmantot daļu no abu viesnīcu infrastruktūras. Viesnīca tika uzcelta 1996. gadā, numuri tika izremontēti 2016. gadā, 2017. gadā tika uzcelts peldbaseins, uzkodu bārs un 3 jauni tematiskie restorāni. Tas sastāv no galvenās ēkas un papildu ēku kompleksa. Piemērots aktīvām ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар kuropowa2017
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Meklē jot labu viesnī cu Rodā , atradā m divus piemē rotus variantus, no kuriem viens bija Lindos Royal Hotel, un nolē mā m tur palikt. Ierodoties viņ i nebija vī luš ies, vienojā s, ka izvē lē juš ies pareizo. Atpū ta bija lieliska. … Tomēr ▾ Meklē jot labu viesnī cu Rodā , atradā m divus piemē rotus variantus, no kuriem viens bija Lindos Royal Hotel, un nolē mā m tur palikt. Ierodoties viņ i nebija vī luš ies, vienojā s, ka izvē lē juš ies pareizo. Atpū ta bija lieliska. Skaista kopta vieta, kas vienkā rš i atpū tina aci, zaļ a, sakopta. Ar uzkopš anu arī viss bija labi un ar pā rtiku (Turcijā , piemē ram, mū s baroja daudz sliktā k). Mū su numurs ar terasi, kas ir aprī kots ar visu nepiecieš amo, no kurienes jū s varat baudī t burvī gu skatu. Č etru zvaigž ņ u viesnī cai mē s pieņ emam, ka pakalpojums ir ļ oti labs. Un, starp citu, ir personā ls, kas runā krieviski
аватар Tuteyra
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca, velk visas 4.5 zvaigznes. Mums paveicā s ar istabu: tā izrā dī jā s diezgan plaš a un ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Labs garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, labi batoniņ i (kur arī visu dienu var ko ē st). … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, velk visas 4.5 zvaigznes. Mums paveicā s ar istabu: tā izrā dī jā s diezgan plaš a un ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Labs garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, labi batoniņ i (kur arī visu dienu var ko ē st). Vairā ki baseini, slidkalniņ i, mā jī ga pludmale. Principā viss, kas nepiecieš ams atpū tai jū rā un varbū t nedaudz vairā k) Vienī gais negatī vais mums bija wi-fi, signā ls ir vā jš un ķ eras reģ istratū rā vai bā rā . Viss pā rē jais ir lieliski, iesaku!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atgriezā s nesen. Iespaidi ir š ā di: jā sā k ar to, ka vē l martā , tas ir, agrā rezervā cijā , tika rezervē ta vē l viena viesnī ca. Es esmu skolotā js un vē lē jos klusumu un vienkā rš u komfortu. Rodas lidostā mums saka, ka ved mū s uz citu viesnī cu, kas ir dā rgā ka un par mums samaksā ja ceļ ojumu aģ entū ra. … Tomēr ▾ Atgriezā s nesen. Iespaidi ir š ā di: jā sā k ar to, ka vē l martā , tas ir, agrā rezervā cijā , tika rezervē ta vē l viena viesnī ca. Es esmu skolotā js un vē lē jos klusumu un vienkā rš u komfortu. Rodas lidostā mums saka, ka ved mū s uz citu viesnī cu, kas ir dā rgā ka un par mums samaksā ja ceļ ojumu aģ entū ra. Tā dā paš ā situā cijā bija vē l 3 ģ imenes no Maskavas. NEKAD NEKONTAKTIES AR CEĻ OJUMU SABIEDRĪ BU "LABIRINTS"! ! Nedod Dievs! ! ! Kā mums vē lā k stā stī ja mū su kompā nijā , mums vajadzē ja stampā t ar kā jā m un nekur neiet. Ī sā k sakot, vieta ir 2x tā lā k no Rodas pilsē tas, kuru plā nojā m, nekur nevar aizbraukt, tikai uz Lindos pilsē tu, par 8 eiro ar taksi. Un tur ir tikai akropole un veikali. Ī sā k sakot, klusa stū rī š a vietā atpū tai 1500 tū kst. skudru pū znis! ! Lī dz jū rai 10 min, tas ir 600 metri, 150 vietā , pakā pieni, stā vi kā pumi, viss kā pē jiem. Mums ir jā izsaka atzinī ba: meitenes no uzņ ē muma, ī paš i Anna, bija vē rī gas un nekavē joties atbildē ja uz lū gumiem. Ē diens lielisks!! ! Mums patika viss! Izlidoš anas laiks tika pā rcelts: 23.40 vietā izlidojā m 9.00 Viss bū tu labi, bet no Maskavas vē l jā brauc uz ziemeļ iem. Protams, biļ etes tika iegā dā tas iepriekš pā rdoš anā . . bet nu sanā ca tā , ka vienu dienu jā sē ž Maskavā . Par laimi nomainī ja biļ etes, bet nervi bija nobruž ā ti kā rtī bā!!! ! Atceļ ā savā ca tū ristus no citā m viesnī cā m un piestā ja "savē jos"! ! Dievs!! ! Es pat apraudā jos, tas ir tik aizvainojoš i! ! ! Maziņ š , kluss, grieķ u ciemā! ! Krastiņ a ! ! Un lī dz jū rai ar roku !! ! Ī si sakot Labirints ir tikai miskaste !! ! Neiesaistieties ! ! viesnī cas teritorijā nav naudas maiņ as, internets ir tikai reģ istratū rā no 9 lī dz 12 un no 18 lī dz 21. UN VIENKĀ RŠ I neglī ts!!!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар togolulu
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vai ir sliktā k? Iespē jams, bet es to neesmu redzē jis! Ž ē l vienu punktu viesnī cai, lieku tikai par tā s atraš anā s vietu! Bijā m 2014. gada jū nijā ļ oti liela grupa 22 dienas!! ! Problē mas radā s uzreiz un daudziem. Mē s pasū tī jā m un samaksā jā m par SUITE SEA VIEW numuru 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem (2 un 12 gadi) vē l februā rī . … Tomēr ▾ Vai ir sliktā k? Iespē jams, bet es to neesmu redzē jis!
Ž ē l vienu punktu viesnī cai, lieku tikai par tā s atraš anā s vietu!
Bijā m 2014. gada jū nijā ļ oti liela grupa 22 dienas!! ! Problē mas radā s uzreiz un daudziem.
Mē s pasū tī jā m un samaksā jā m par SUITE SEA VIEW numuru 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem (2 un 12 gadi) vē l februā rī . Apmetā mies uz dienu 2 standartos, bet nā kamajā dienā mū s skarbi izlika (ar draudiem izraidī š anai uz citu viesnī cu !! ! ) vienī gajā , kā mums stā stī ja, kategorijas numuriņ ā , par kuru maksā jā m !!! ! , liela, bet ar pū stoš ā m mē belē m un vannasistabu, ar balkonu virs galvenā s ieejas, ar skatu uz diennakts autobusiem (vibrā cija, rū koņ a un smirdē š ana), aukstumiekā rtu gaudoš ana (telpa virs ē damistabas) , un cita neprā tī ga animā cija (zem numura ir arī animatoru numuri) !! ! Mums piedā vā ja jū ras pulksteni, izliektu uz pirkstgaliem, pā ri balkonam. Fotoattē la pievienoš ana.
10!! ! ! "atpū tas" dienas š ā dos apstā kļ os = 10 dienas zaudē tas nervu š ū nas cī ņ ā pret vadī bu, oficiā lu vē stuļ u rakstī š anā utt. , kā rezultā tā tikā m pā rcelti uz istabu 5. korpusā (lieliska atraš anā s vieta, 1. lī nija ).
Istabas vecas, netī ras, mē beles sliktas, gultiņ as nobruž ā tas, BEZ matrač iem! Kad jautā ju, kā pē c uz retā m lī stē m matrač a vietā.2 segas, man teica: "matrač i beiguš ies! ! ! !!! ! " Problē mas ar karsto ū deni vakaros.
Pieņ emš ana ir pelnī jusi daž us "pateicī bas" vā rdus (izņ emot krievu meiteni Annu, liels paldies par viņ as pū lē m! )
Vadī tā ji ir ļ aunas, rupjas sievietes, bļ auj uz bē rniem un viņ u vecā kiem, kas spē lē jas pie stikla galda vestibilā , "draudzī gi" draud ar policiju!!! !
Jā saka, ainas reģ istratū rā ar saš utuš iem atpū tniekiem cī noties par apmaksā tu atvaļ inā jumu, visu mū su uzturē š anā s laiku, kļ uva par neatņ emamu tā sastā vdaļ u! ! ! Vispā r viņ iem ir reā la totā la problē ma ar izlī gumu (precī zā k, ar neizlī gumu) (mū s mierinā ja š ā di: jums joprojā m ir paveicies, š ovakar cilvē ki sē dē ja vestibilā , un no rī ta viņ i tika iekrauti autobusu un aizvedu uz citu viesnī cu! )))
Ē damistabas (tas nav restorā ns! ) organizā cija ir pretī ga:
bē rnu krē sli visai ē damistabai 3 vai 4 gab. ! ! ! - ja paveicas;
traki haotiski grū stoš u cilvē ku pū ļ i;
cilvē ku notriekš ana, drū ms personā ls, kas lido neskatoties, ar ne pā rā k garš ī gu vienmuļ u ē dienu ķ errā m (vairā k nekā vienu reizi redzē ju cilvē kus, kuri sadursmē s krita, daudzas reizes izglā ba savu bē rnu! );
vienī gā ieeja-izeja ē damzā lē veido rindas, pā rē jā s izejas ir bloķ ē tas: lai neiznes ē dienu! Ar š o - strikti (uzmanī bu!!! ! : PIE IEEJAS Ī PAŠ A tante, AR SPIETU SMAIDU, IZŅ EM NO ROKĀ M KOŠ Ļ AJĀ M BĒ RNIEM-BĒ RNIEM (1-2 g. ) TITURU VAI NEIZlocī tu Ā BOLU (tā notika ne reizi vien , un ne tikai ar manu bē rnu) !!!!!!!!!!!! !
Pludmalē mē neš a 1. pusē katastrofā li trū ka sauļ oš anā s krē slu un saulessargu; Dvieļ i ir nelā gi smirdoš s RAG, par ko prasa depozī tu 10 eiro, un, lai mainī tu, ir jā skrien un jā sit, un tad jā skatā s un nesaprot: kas ir tī rā ks, tas vai kas ir padots. pā ri....
Rotaļ u laukums ir ļ oti trū cī gs, nabadzī gs un bī stams; baseins ir netī rs, slidkalniņ i diezgan vā ji.
Animā cija krievu bē rniem -0, par to ikvakara primitī vas un vulgā ras spē les visā s valodā s grabē katru dienu labu pusi no viesnī cas lī dz 23.30.
WIFI ir ar pā rtraukumiem, tikai vestibilā , un pat tas ir š ausmī gi lē ns!
Lī dz Lindosai 7-10 minū tes ar taksi (10-12 eiro), rajonā vairs nav kur braukt.
Ja š ī viesnī ca paliks pē dē jā un vienī gā Grieķ ijā , tad es doš os uz citu valsti, lai gan es mī lu Grieķ iju jau ilgu laiku ! !
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Saprotu, ka visas zemā k rakstī tā s atsauksmes ir paš u viesnī cas darbinieku darbs! Un tagad pateikš u patiesī bu. 3 gadus sieva mani mē ģ inā ja pierunā t doties uz š o brī niš ķ ī go zemi – Grieķ iju. Pā riesim pie apmē ram. … Tomēr ▾ Saprotu, ka visas zemā k rakstī tā s atsauksmes ir paš u viesnī cas darbinieku darbs! Un tagad pateikš u patiesī bu. 3 gadus sieva mani mē ģ inā ja pierunā t doties uz š o brī niš ķ ī go zemi – Grieķ iju. Pā riesim pie apmē ram. Rodas. Uzreiz jā saka, ka neesam pretenciozi cilvē ki, esam bijuš i daž ā dā s situā cijā s un daž ā dā s valstī s, patī k ceļ ot vairā kas reizes gadā . Bet š ī valsts, jo ī paš i š ī viesnī ca, pā rsniedza visas mū su cerī bas. Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi. Pē c bildē m, atsauksmē m, kuru praktiski nav, piestā jā m Lindos ciematā . Visos prospektos bija fotogrā fijas ar forš ā m, jaunā m istabā m, ar skatu uz jū ru, nekur nekur, fotoattē lā . Atpū tā mies nesen, 2013. gada augustā . Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta, reģ istratū rā caur lū pu satiku gara auguma krievu kundzi, ar skolas direktores paradumiem, kura teica, ka reģ istrē š anā s notiks. bū t ap pulksten 15:00. Iedomā jieties elliš ķ ī go karstumu, mē s esam no lidmaš ī nas, esam 2 ģ imenes, 3 un 4 cilvē ki. Neko darī t, uzvilku peldbikses, un metos uz jū ru. Un tagad uzmanī bu!!!! ! ! Sā kā m skaitī t soļ us. Stā vie kā pumi, kurus pā rvarē jā m augš up un lejup, bija š ausmī gs pā rbaudī jums. Soļ i lī dz jū rai aptuveni 350 gabali vienā virzienā . Tagad reiziniet ar 3 reizes dienā . Es bū š u ī sā ks, ejam uz restorā nu, vienu uz 2 viesnī cā m. Mē s atkal bijā m š okā . Bufetes izmē ri bija tik mazi, ka cilvē ki stā vē ja kolonnā , nebija sē dvietu, nebija iespē jams iziet cauri zā lei. Ē diens tik ļ oti sū cas, un tur vienkā rš i nav, ka notiek kautiņ š - pusotrs tū kstotis cilvē ku vienlaikus. Aizgā jā m uz citu pludmali, jū ra ir pati tī rā kā , bet kad nopeldē jā mies mazliet tā lā k, sā ka just vē lmi. Cilvē ka izkā rnī jumi jū rā gulē ja nepā rtrauktā slā nī . Beidzot bijā m apmetuš ies. Istaba ir kā pazemes bunkurs, mē beļ u nav, izņ emot vietē jā amatnieka izgrebto naktsskapī ti. Katru dienu reģ istratū rā bija liecinieki kā rš u atklā š anai atpū tnieki. Vadī tā js atteicā s ierasties. Lū dzā m 10 dienas TV salabot - krievu kanā ls praktiski nerā dī ja, atnesa mē beles, uzkopj istabu, atnesa 2 spilvenus - neviens vienkā rš i nereaģ ē ja. Kad mē s sā kā m aizvainot, kundze no augš ē jā s reģ istratū ras teica: sū dzieties, kam vē laties. Mums ir sezona, daudz cilvē ku. Mē s bijā m š okē ti, kad sieviete atnesa savu maku un telefona maciņ u – to visu bija saē duš as ž urkas. Un kad mē s, ejot lejā pa š iem nī stajiem pakā pieniem, nedaudz uzkā pā m uz ž urkā m. Vakarā ir bail staigā t – viņ iem bija dzī res. Aizvadī ja daž as ekskursijas - pilnī ga š ķ irš anā s. 3 stundas kuģ oja lī dz apm. Simi, kur ķ er sū kļ us. 10 minū tes ekskursija, tad lohopetus aizved uz restorā nu - 370 eiro palika - ē diens - tā di miskasti, pat jū ras veltes - atkal 3 stundas. Un no katra pa 85 eiro. Noī rē jā m auto -160 eiro mikroautobusu. Vienā dienā apceļ ojā m visu salu. Paš i visas ekskursijas apmeklē jā m par 5 eiro, ko grieķ i mums pā rdod par 65 eiro. Nonā cā m Tauriņ u ielejā , pusotru stundu nokā pā m lejā . Kā jas atteicā s kustē ties. Izrā dā s, ka tauriņ i nav redzami, jo tie ir melni, paceļ oties no apakš as ir sarkani. Pilnī ga š ķ irš anā s. Citā ekskursijā.7 avoti ir vienā di - izsit 7 strū klakas no kanā liem - blakus ir cipari. Nu ko-mē s esam tā di muļ ķ i-viņ i domā ? To var izdarī t savā dā rzā . Pa ceļ am piestā jā m daž ā dos tavernos. Neticiet, ka Grieķ ija ir garš ī gu ē dienu un vī na valsts. Ē diens-gruž i-neprot gatavot, jū ras veltes, vē l jo vairā k. Skā bs vī ns. Viņ i ciemiņ iem aizveda mā jā s vī nu Metaxa. Visi mē ģ inā ja un nedzē ra. Vispā r no viesnī cas nav kur iet. Lī dz š osejai, lielveikalam - 30 minū š u gā jiens. Nekā das izklaides. Bet pats galvenais, viesnī cas personā ls ir augstprā tī gs un cinisks. apsaldē ts. Apcietinā jumā . Grieķ ijā vairs nav kā jas. Slinki cilvē ki, pastā vī ga siesta. Trakas cenas. Pilnī ga krā pniecī ba par visu. Mū su Melnā s jū ras blē ž i salī dzinā jumā ar viņ iem vienkā rš i atpū š as. Aleksandrs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Zobolev-aleksiy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Rakstu tieš i no viesnī cas, mū su numuriņ š ir lielisks, restorā ns garš ī gs, it ī paš i tas itā ļ u puika, kurš vakarā gatavo picu (ž ē l, ka ne katru dienu) - Ē DIENS! ! ! , atgrieš anā s lidojums, un, protams, interesantā kais mums bija ekskursijas. … Tomēr ▾ Rakstu tieš i no viesnī cas, mū su numuriņ š ir lielisks, restorā ns garš ī gs, it ī paš i tas itā ļ u puika, kurš vakarā gatavo picu (ž ē l, ka ne katru dienu) - Ē DIENS! ! ! , atgrieš anā s lidojums, un, protams, interesantā kais mums bija ekskursijas. Un tad vienkā rš i atbraukt uz valsti ar tik bagā tu vē sturi kā Grieķ ija, pavadī t vē deru pludmalē , dzerot alu un vakarā pusdzē rumā doties uz animā ciju un bā ru - tas ir kauns ! Uzreiz paņ ē mu biļ eti uz Rodas pilsē tu un salu. Viņ i arī gribē ja kaut ko jū ras, bet "laipni cilvē ki" ieteica laivu pludmalē , tas š ķ iet lē ts un jautrs. Tā tad, š ī laiva ir sarū sē jis kuģ is, dā rd un smird pē c degvielas kā tū kstoš velni, ne centimetra ē nas, visu dienu atklā tā saulē ! Š ausmas! Visu ceļ u lū dzā s, lai ā trā k tiktu krastā , bet TAS tik un tā nebeidzā s. rezultā ts ir galvassā pes, bē rns ieelpoja degvielu un mocī jā s ar vē deru divas dienas, un naudu mums protams neviens neatdeva par pretī gu braucienu (labā k iztē rē tu sev). Tā pē c neklausiet nevienu, brauciet no savas aģ entū ras, vismaz bū s garantija, ka kuģ is, uz kura brauksiet, bū s jauns un mā jā s atgriezī sities tikai ar labiem iespaidiem. Paldies par uzmanī bu!
аватар Jurgen
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 3. lī dz 7. jū lijam atpū tā mies Lindos Royal 4 * viesnī cā Autobuss no lidostas sasniedza viesnī cu ap 17:00 (Lindos bija otrais, pā rē jie tū risti autobusā brauca uz dienvidiem). Viņ i apmetā s ļ oti ā tri – galvenajā ē kā , 1604. … Tomēr ▾ No 3. lī dz 7. jū lijam atpū tā mies Lindos Royal 4 * viesnī cā

Autobuss no lidostas sasniedza viesnī cu ap 17:00 (Lindos bija otrais, pā rē jie tū risti autobusā brauca uz dienvidiem). Viņ i apmetā s ļ oti ā tri – galvenajā ē kā , 1604. numurs Superior Suite Sea Viev, un tieš ā m ar skatu uz jū ru no augstā.6. stā va, jo numuriņ i gaiteņ a otrā pusē ir ar skatu uz tenisa kortu. Balkonā ir galds un divi krē sli. Istabu tī rī ja katru dienu: mazgā ja grī du un mainī ja dvieļ us, gultas veļ u mainī ja katru otro dienu.

Ē diens izcils, plaš a gaļ as ē dienu izvē le, daudz augļ u (arbū zi, melones, persiki), grieķ u jogurti...
A la carte vakariņ as ir pieejamas vienu reizi uzturē š anā s laikā . Izvē lieties kā du no grieķ u (otr, treš dien, ceturtdien) un itā ļ u (piektdien, sestdien, svē tdien) valodā m. Iesaku grieķ u valodu, jo itā ļ u ē dienu picas un makaronu veidā var ē st parastā s vakariņ ā s restorā nā.
Bā ri darbojas pie baseiniem (zem torņ a un augš stā vā Lindos ciematā ).
Dienas uzkodu bā rs tikai ciematā - tur var iekost ar ž iroskopu (grieķ u shawarma pitā ), kotletē m, tī rradņ iem, zivju pirkstiņ iem. Tas ir ļ oti ē rti, ja jū s kavē jat pusdienas (no 12:30 lī dz 14:30) no ekskursijas. Vakarā bā rs centrā lajā ē kā reģ istratū rā.
Katru dienu bā rā jauni dienas kokteiļ i (alkoholiskie un bezalkoholiskie).

Pā ris simtu metru no viesnī cas atrodas oļ u pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Lejā pa kā pnē m no baseiniem ir neliela pludmale pie akmeņ iem.

Animā cija - baseinos pa dienu ū denspolo, ū dens aerobika, daž ā das sacensī bas. Bē rniem darbojas miniklubs, kurā uzņ em bē rnus no 4 gadu vecuma - teorē tiski var atstā t bē rnu uz pusi dienas: animatori dodas lī dzi gan uz baseiniem, gan pusdienā s. Mū su bē rnam ir 2.5 gadi, tā pē c devā mies uz mini klubiņ u viena no vecā kiem uzraudzī bā.
Vakarā bē rnu diskotē ka amfiteā trī no 20:30 un ap 22 stundā m jau izrā des un konkursi pieauguš ajiem.
Galvenā animā cijas valoda ir franč u valoda, kam seko itā ļ u un krievu valoda.
Ekskursijas - neskatoties uz to, ko viesnī cā piedā vā tū risma aģ entū ras, labā k ir ceļ ot paš iem: sala ir maza, un gida leģ endas par Seno Grieķ iju nav ī paš i informatī vas.
1) visvieglā k ir paš am doties uz Lindosu (5 km no viesnī cas, taksometrs 8 eiro, autobuss 1.60 - kursē pē c grafika reizi stundā. ) Lindos no autoostas kursē bezmaksas autobuss uz leju uz galveno laukumu ( lai gan uz stikla ir rakstī ts 0.50 eiro). Brauciens ar ē zeli uz Akropoli maksā.5 eiro vienā virzienā . Mē ģ iniet apmeklē t kā du tavernu domia augš pusē vecpilsē tā - paveras lielisks skats uz Akropoli. Naktī klints un vecpilsē ta ir izgaismota.
2) Rodas pilsē ta - autobuss maksā.4, 5 eiro vienā virzienā . Rodā ieteicams apmeklē t vecpilsē tu cietoksnī , Mandraki ostu un krastmalu, kas ved uz divu jū ru – Egejas un Vidusjū ras – saplū š anu.
3) ar automaš ī nu pa salu - A klases auto noma (Fiat Panda, Skoda Fabia, Nissan Micra) par 40 eiro diennaktī (65 eiro par 2 dienā m, 80 eiro par 3 dienā m) dabiski ne viesnī cā . Meklē jiet 2 stā vu ē ku ar automaš ī nu nomas zī mi.

Papildus visam iepriekš minē tajam ī paš i iespaidī ga ir viesnī cas teritorija ar peldbaseiniem un tiltiem. Atgriež oties lidostā , autobuss iegriezā s vairā kā s viesnī cā s gar piekrasti, nekur citur nekas lī dzī gs Lindos Royal / Village nebija redzē ts.

Jautā jiet, ja kas, tad jautā jumus!
аватар nadyayatchenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neiesaku tur braukt ar bē rniem! Trauki netī ri, ē damzā lē ir netī rumi - teritorija visa PIEPILDĪ TA. Rotaļ u laukums ir salauzts (reklā mas firmu fotoattē lā un viesnī cas vietnē tā ir tikai konfekte ar š ū polē m un slidkalniņ u). … Tomēr ▾ Neiesaku tur braukt ar bē rniem! Trauki netī ri, ē damzā lē ir netī rumi - teritorija visa PIEPILDĪ TA. Rotaļ u laukums ir salauzts (reklā mas firmu fotoattē lā un viesnī cas vietnē tā ir tikai konfekte ar š ū polē m un slidkalniņ u). Bē rnu gultiņ a mani tikko atveda SHOKĀ uz lī stē m, tur bija netī ras plā nas putuplasta gabals - un viss ! ! ! Lai tā dā s gultā s guļ viesnī cas saimnieku bē rni. Administrā cija reģ istratū rā ir vienkā rš i RUPJAS sievietes ar izglī tī bu un inteliģ ences lī meni kā tirgotā ja no bazā ra. Par pā rtiku - viņ i barojas kā cū kas. Istaba praktiski nebija iztī rī ta - bija pretī gi slaucī t sevi ar dvieļ iem. Ar prieku aizbraucā m! ! ! Viesnī ca velk maksimums trī s zvaigznes!
аватар Marco-Polo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par š o viesnī cu pirms brī vdienā m lasiet daudz laba un slikta. Tā tad, kurš vē las sabojā t savu atvaļ inā jumu, tas to sasniegs gan š ajā , gan citā viesnī cā . Viss tas negatī visms, kas š ļ akstā s atsauksmē s, man š ķ iet, tie ir atseviš ķ i privā ti stā sti par katru atpū tnieku, kurš bez š aubā m salī dzina savu atvaļ inā jumu ar iepriekš ē jo, var saskarties ar neizpratni vai tieš ā m personā la rupjī bā m, bet tas viss gadā s un droš i vien š ī viesnī ca nebū s izņ ē mums. … Tomēr ▾ Par š o viesnī cu pirms brī vdienā m lasiet daudz laba un slikta. Tā tad, kurš vē las sabojā t savu atvaļ inā jumu, tas to sasniegs gan š ajā , gan citā viesnī cā . Viss tas negatī visms, kas š ļ akstā s atsauksmē s, man š ķ iet, tie ir atseviš ķ i privā ti stā sti par katru atpū tnieku, kurš bez š aubā m salī dzina savu atvaļ inā jumu ar iepriekš ē jo, var saskarties ar neizpratni vai tieš ā m personā la rupjī bā m, bet tas viss gadā s un droš i vien š ī viesnī ca nebū s izņ ē mums. BET viss dā rgie atpū tnieki ir atkarī gs no JUMS.

Atpū tā mies no 29.05. 13 lī dz 07.06. 13 liels uzņ ē mums. Viņ i mū s atveda uz viesnī cu ap 16-17 stundā m, aizpildī ja kartes un 10-15 minū š u laikā mū s nokā rtoja, pusi Lindos Royal un otru pusi Lindos Village, š ī ir vienī gā nozī mī gā viesnī cas aploka, tā pē c visiem bija kuponi Royal.
Par laimi, ē kas atradā s tuvumā , turklā t puiš iem ar istabā m Village pavē rā s daudz iespaidī gā ks skats uz jū ru, jo Baltā s Village mā jas paceļ as augstā k kalnā . Teiksim vispā r mums ar istabā m paveicā s, skats normā ls, viss darbojā s... nu ko vē l vajag. Par istabu (2106), kurā dzī vojā m, komentā ru nav, tikai viens pozitī vs. Blakus reģ istratū ra, restorā ns, slidkalniņ i, veikals, beidzot galvenais bā rs), telpa svaiga, remonts vē l nebū s vajadzī gs 3.2-istabas, balkons, santehnika IDEAL STANDARD santehnika, duš a. vanna, jaucē jkrā ni. Katru otro dienu tī rī ja istabu, pā ris reizes atsū tī ja dzeramnaudu (2 eiro), kopumā.5 ar +

Uztura ziņ ā atzī mē š u tikai sliktu augļ u sortimentu, laikam ne sezonu, pirmajā s divā s dienā s bija tikai apelsī ni un sasmalcinā ti ā boli, nedaudz vē lā k parā dī jā s ananā si, melones un arbū zi. Citā di viss kā rtī bā , pieklā jī ga gaļ as izvē le, piedevas, dā rzeņ i utt.
Dzē rienus pasniedz viesmī ļ i, paceliet roku, ja paš i nenā k, pē c izvē les varat arī paš i pastaigā ties, tas nav aizliegts. Ī paš i atzī mē š u vakariņ as a la carte, tā s ir ļ oti garš ī gas un ir daudz jū ras velš u un gaļ as.

Viesnī cas zona ir kopī ga ar Lindos Village, š ī viesnī ca atrodas augš ā nogā zē , korpuss ir balts, tā pē c ir diezgan pieklā jī gs izmē rs, lai gan galvenā ir koncentrē ta bā rā pie baseina, š eit ir tornī tis. Ir visu dienu animā cija, nepā rtraukti mū zika. Pā rsvarā uzturē jā mies baseinos pie slidkalniņ iem, kad vē l bijā m atvē rti tikai puse no slidkalniņ iem, bet sezonas laikā tiks atvē rti otrie. Starp citu, slidkalniņ i ir tā di, kas paredzē ti bē rniem.

Darbinieki atstā ja pozitī vas emocijas, un krievvalodī gā s meitenes apskatos un vietē jā s meitenes bā ros.
Kā mī nusu atzī mē š u tikai franč u valodas dominē š anu animā cijas vakaros, bet par to jau pirms manis ir rakstī juš i daudzi, patiesī bā ir krievvalodī gie animatori, bet viņ i iet malā un tulko ļ oti ī si. Animā cija man likā s bezjē dzī ga, vienī gais ko vē rts ir grieķ u vakars, tiek aicinā tas vietē jā s grupas, ir vē rts paskatī ties.

Ekskursijā s viņ i piedā vā s diezgan pilnu komplektu, lai apskatī tu salu un tai blakus esoš ā s mazā s salas. No piedā vā tajiem mē s paņ ē mā m tikai Filerimos kalnu un Rodas pilsē tu, mē s braucā m ar taksometru uz Lindosu (8-10 eiro), jū s varat zvanī t no reģ istratū ras, viņ i jū s ved tieš i uz pacelš anā s vietu uz akropoli, ieeju. maksā.6 eiro. Rietumu krastā (Monolithos pils, pochelyuy divas jū ras) ī rē ja automaš ī nu par 40 eiro dienā Nissan Micra, plus 20 eiro par benzī nu, viesnī ca jums piedā vā s to paš u par 65-70 eiro, benzī nu, attiecī gi, atseviš ķ i.
Nav grū ti atrast ī ri, izejiet no galvenā s ieejas pa kreisi, lejā , garā m viesnī cai, dodieties tā lā k, viesnī cas pludmale bū s pa kreisi, jū s ejat taisni uz krustojumu ar ceļ u, un tā pē c vienmē r ir auto ar sludinā jumu par š o nomas biroju krustojumā , meklē baltā divstā vu zinī bā s, ej tur, tur sē ž sportisks grieķ u jauns, viņ š tevi gaida) Vienkā rš i rezervē jiet automaš ī nas iepriekš , vismaz dienu iepriekš . Noteikti apmeklē jiet arī akvaparku Faliraki, atvē rts no 9 lī dz 19, ieeja pieauguš ajam 22 eiro, no 7 gadiem 15 eiro, sajū tas nav pā rskaitā mas, iesaku. Tikā m ar taksi 35-40 eiro vienā virzienā , paš iem lē tā k, principā nav grū ti nokļ ū t, autobuss arī kursē.3, 5 eiro, bet tas ir daudz ilgā ks un ne visi iet cauri Faliraki, var pakā rt pie plkst. autobusa pietura uz 1.5h.

Par jū ru jau viss ir uzrakstī ts, tieš ā m skaista, tī ra, pludmalē pie akmeņ iem var redzē t zivis, bet maz.
Kam pietrū kst smilš u pludmales, varat doties uz Lindosu, tur ir smiltis vai Kalathos, tas ir uz ziemeļ iem, arī netā lu no viesnī cas.

Mē ģ inā sim atbildē t uz jautā jumiem, un tā krievi, ukraiņ i viesnī cā daudz iepazī st, sazinā s, jautā un atpū š as, nesaspringst).
пляж отеля
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man trū kst vā rdu, š ī ir tikai debesu vieta kvalitā tes un cienī gas atpū tas cienī tā jiem! ! ! Visi š eit ir jebkuram !!!!!!!!! ! Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, ar vienī go iepirkš anā s cienī tā jiem te nepietiek, bet visā di citā di viss ir klasē!! ! Teritorija pie viesnī cas ir skaista , viss ir veģ etā cijā un skaisti ziedi, SUPER!! ! ! Numuriņ š tika dots ar skatu uz jū ru un baseinu, te uzreiz teikš u vairā k kā puse no tā dā m istabā m ! ! ! Viss nepiecieš amais, viss bija! Viss ir klase!!!!!!!! ! Kvalitatī vs serviss, viss pilnī bā apmierinā ts. … Tomēr ▾ Man trū kst vā rdu, š ī ir tikai debesu vieta kvalitā tes un cienī gas atpū tas cienī tā jiem! ! ! Visi š eit ir jebkuram !!!!!!!!! ! Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, ar vienī go iepirkš anā s cienī tā jiem te nepietiek, bet visā di citā di viss ir klasē!! ! Teritorija pie viesnī cas ir skaista , viss ir veģ etā cijā un skaisti ziedi, SUPER!! ! ! Numuriņ š tika dots ar skatu uz jū ru un baseinu, te uzreiz teikš u vairā k kā puse no tā dā m istabā m ! ! ! Viss nepiecieš amais, viss bija! Viss ir klase!!!!!!!! ! Kvalitatī vs serviss, viss pilnī bā apmierinā ts. Personā ls draudzī gs, vienmē r ar prieku palī dz jebko! Ē diens kā jau visā Eiropā kvalitatī vs, mums ar sievu bija viss iekļ auts, pilns serviss, ē diens tā dā daudzumā , ka pat pasakā s tā da nav lieta, viss ir garš ī gi! ! ! te katrs varē s ē st pē c savas gaumes! Jū ra dzidra kā stikls, sauļ oš anā s krē sli ē rti. Pludmale oļ aina, ieeja jū rā ļ oti ē rta! Izklaide visas dienas garumā - spē les, konkursi, konkursi, vakarā - diplomu pasniegš ana uzvarē tā jiem visu dienu, kā arī bē rniem, dzī vā mū zika, š ovi, dejoju, vienkā rš i super! Bija prieks te atpū sties ! ! ! Iesaku visiem! ! !  
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отельный комплекс, расположенный на возвышении, откуда открывается панорамный вид на залив Влиха. Ухоженная зеленая территория. Спортивные программы в течение дня и шоу-программы вечером. Из-за наличия большого количества ступенек, спусков и подъемов не рекомендуется людям с ограниченными возможностями передвижения. Семьям с маленькими детьми нужно учесть, что к оборудованному пляжу ведет спуск с горы. Соседствует с отелем Lindos Village, гости могут пользоваться определенной инфраструктурой обоих отелей. Отель построен в 1996 году, в 2016 году была проведена реновация номеров, в 2017 году был построен бассейн, снэк-бар, и 3 новых тематических ресторана. Состоит из главного здания и комплекса дополнительных корпусов. Подходит для активного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен на юго-восточном побережье Родоса, в 48 км от аэропорта, в 43 км от г. Родос, в 4 км от поселка Линдос, на берегу моря. Автобусная остановка находится в 350 м от отеля. Вечерние развлечения: г. Линдос (5 км). Банкомат: в 500 м от отеля.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж в 200 м от отеля, открытая, широкая береговая полоса, зонтики, шезлонги – платно, вход в море: песчано-галечный. Бесплатный пляж на территории отеля — скалистый, с оборудованным входом в море.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, 2 конференц-зала (каждый до 100 чел.), Wi-Fi (в общественных местах All Inclusive — бесплатно), 4 бара, 4 ресторана: 1 основной, 3 ресторана a la carte (греческая, средиземноморская и азиатская кухни), ювелирный магазин, мини-маркет, 5 открытых бассейнов с пресной водой (2 для взрослых и 1 с водными горками), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, полотенца: депозит.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн: с пресной водой, Mini Club (для детей от 6 до 12 лет), детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр (на 450 чел.), сауна платно (в Lindos Village), джакузи платно (в Lindos Village), тренажерный зал бесплатно (в Lindos Village), аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, электронные игры платно, водные виды спорта платно, спа-центр платно (процедуры по уходу за лицом и телом; в Lindos Village), бочче бесплатно, мини-футбол бесплатно, поле 5х5 (в Lindos Village), анимация бесплатно (дневная и вечерняя), Night Club (Village Hotel).
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 340 номеров.

Istabās

Сейф, платно (механический), центральный кондиционер с индивидуальным контролем (бесплатно 01/06-30/09), IDD-телефон, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), набор для приготовления чая/кофе (по запросу, платно), мини-холодильник, ванная комната, фен, банные принадлежности, балкон, уборка номера: ежедневно, смена полотенец: 3 раза в неделю, смена белья: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Lindos, Vlycha Beach, 85107 Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22440 32000
Fax: +30 22440 32007
Tīmekļa vietne: Lindos Royal Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.