Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.610
№3 viesnīcas reitingā Rodas
8.3 Numurs
8.5 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.4 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca ar mūsdienīgu arhitektūru atrodas Faliraki pilsētas piekrastes joslā, iegremdēta dārzu un palmu apstādījumos. Tā tika atklāta 1973. gadā un atjaunota 2018. gadā. Teritorijas kopējā platība 15 000 m2. Tas sastāv no divām 4-5 stāvu ēkām. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem, pat vismazākajiem. Šeit darbojas Sun Family Club sistēma, smilšainajā pludmalē ir maiga ieeja jūrā, bet standarta numuros ir iespēja izmitināt 2 + 2. Papildus 2018. gadā tika veikts remonts, kura rezultātā viesiem kļuva pieejams diennakts ēdināšanas pakalpojums, papildu apkalpošana numurā, bezmaksas Wi-Fi visā viesnīcā, grieķu stūrītis restorānā brokastu laikā un daudz kas cits.Vairāk →
аватар Tatyana991
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Grieķ ija, kā gaidī ts, ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Es lidoju ar mā su 7 dienas. Izvē lē jā mies ekskursiju uz Rodas salu ar rezervā ciju Mitsis faliraki beach hotel & spa. Jā , viesnī ca patieš ā m atbilst piecā m pieš ķ irtajā m zvaigznē m. … Tomēr ▾ Grieķ ija, kā gaidī ts, ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Es lidoju ar mā su 7 dienas. Izvē lē jā mies ekskursiju uz Rodas salu ar rezervā ciju Mitsis faliraki beach hotel & spa. Jā , viesnī ca patieš ā m atbilst piecā m pieš ķ irtajā m zvaigznē m. Reģ istrē š anā s notika ā tri, un skats pa logu bija fantastisks. Ī sta paradī ze ir iekā rtota uz salī dzinoš i neliela zemes gabala! Baseins ir labiekā rtots atpū tai, visa viesnī cas teritorija ir iegremdē ta zaļ umos, tī rī ba ir ideā la tikai visur. Mē s atvedā m daudz suvenī ru, sā kot no ī stas olī veļ ļ as un beidzot ar ekskluzī vā m rokā m gatavotā m ziepē m. Daudz iespaidu. Bijā m pilnī bā apmierinā ti ar istabas komfortu! Ē dienu gatavoš ana ir atseviš ķ s jautā jums. Svaigi salā ti, eksotiski augļ i, svaigā kā s jū ras veltes un zivis, olī vas. Nekur citur neesmu tik gardi pabarota. Ļ oti apmierinā ts ar ē dienu. Attiecī bā uz telpas uzkopš anu, veļ as nomaiņ u, vannasistabas piederumu pieejamī bu - ar to viss ir kā rtī bā . Wifi darbojā s lieliski visā viesnī cā . Jū ra un pludmale ir ideā li tī ras, ieeja jū rā ir maiga, š ī ir lieliska vieta, kur atpū sties un peldē ties ar maziem bē rniem. Mums viss patika, principā nekā dus mī nusus nesaskatī jā m!
аватар nadyakh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ierodoties Mitsis Faliraki Beach Hotel and Spa, mums teica, ka mū su numuriņ š vē l tikai tiek gatavots, bet mums tas nebija kritiski, apskatī jā m teritoriju, dzē rā m kafiju un ē dā m saldē jumu : ) Istaba izrā dī jā s liela un ē rti. … Tomēr ▾ Ierodoties Mitsis Faliraki Beach Hotel and Spa, mums teica, ka mū su numuriņ š vē l tikai tiek gatavots, bet mums tas nebija kritiski, apskatī jā m teritoriju, dzē rā m kafiju un ē dā m saldē jumu : ) Istaba izrā dī jā s liela un ē rti. Istabenes tī rī ja katru dienu, ievietoja tē ju un kafiju, vannas istabas piederumus. Minibā rs ir bezmaksas, un tas arī tika atjauninā ts katru dienu. Priecā jos, ka uz balkona tika nodroš inā ta pelnu trauks. Ē diens izcils, 23:00 ir nakts uzkoda : ) Vienmē r apmierinoš s. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir maksas, ir kajī tes un tualete, koka grī das. Falirakos ir veikali, kafejnī cas, klubi, pat McDonalds : ) Var braukt ar auto. Mē s ar vī ru izbaudī jā m atvaļ inā jumu!
аватар MarinaRevyakina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lieties labā ko viesnī cu, lai iegū tu atsauksmes un cenu. Tū risma aģ entū rā tū roperators uzreiz izsniedza vī zu un tas izrā dī jā s izdevī gā k nekā man skraidī t un nē sā t lī dzi bē rnus. Pā rē jais bija lieliski, iekā rtojā s skaistā istabā ar neticami skaistu skatu. … Tomēr ▾ Izvē lieties labā ko viesnī cu, lai iegū tu atsauksmes un cenu. Tū risma aģ entū rā tū roperators uzreiz izsniedza vī zu un tas izrā dī jā s izdevī gā k nekā man skraidī t un nē sā t lī dzi bē rnus.
Pā rē jais bija lieliski, iekā rtojā s skaistā istabā ar neticami skaistu skatu. Darbinieki visos saziņ as posmos no reģ istratū ras lī dz viesmī ļ iem ir ļ oti jauki, ī paš i bē rniem.
Tī ra, istaba iztī rī ta, vannas dvieļ i mainī ti. Ē diens bija garš ī gs : )
Paldies: )
аватар OlechkaTom
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patiesī bā mazā , visticamā k, nav viesnī ca, bet gan tā s teritorija. Vakarā devā mies pastaigā pa ciematu, nopirkā m daudz suvenī ru, olī veļ ļ u, olī vas, ziepes, krē mus un visā dus niekus dā vanā m. Bet, neskatoties uz kompakto teritoriju, viesnī ca ir pelnī jusi tā s č etras. … Tomēr ▾ Patiesī bā mazā , visticamā k, nav viesnī ca, bet gan tā s teritorija. Vakarā devā mies pastaigā pa ciematu, nopirkā m daudz suvenī ru, olī veļ ļ u, olī vas, ziepes, krē mus un visā dus niekus dā vanā m. Bet, neskatoties uz kompakto teritoriju, viesnī ca ir pelnī jusi tā s č etras. Ar ē dienu, protams, viss ir forš i. Viņ u baro daudz un garš ī gi. Un, ja pē kš ņ i pusdienā s nav pietiekami daudz vai esat pā rgulē jis brokastis, vienmē r varat kaut ko labi uzkost bā rā . Jū ra tī ra, pludmale patī kama, ar smiltī m. Baseini arī labi. Telpu pastā vī gi tī rī ja un mainī ja ziepes un š ampū nus. Viesnī cas teritorijā dzī voja kaķ is, meita pastā vī gi ar viņ u spē lē jā s un baroja
аватар ValechkaM
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, visi smaida, arī cilvē ki veikalos ir ļ oti laipni. Biju apmierinā ta ar ē dienu, un vī rs un dē ls atrada sev tī kamu ē dienu. Man garš oja arī salā ti ar olī vā m, augļ iem un svaigā m zivī m. … Tomēr ▾ Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, visi smaida, arī cilvē ki veikalos ir ļ oti laipni. Biju apmierinā ta ar ē dienu, un vī rs un dē ls atrada sev tī kamu ē dienu. Man garš oja arī salā ti ar olī vā m, augļ iem un svaigā m zivī m. Devos uz a la carte restorā niem. Bija patī kami daž ā dot braucienus uz galveno restorā nu. Ir rotaļ u laukums, kur mē s ar dē lu devā mies pē c vakariņ ā m. Jū ra ir optimā la arī peldē š anai ar bē rniem, sekla josla ir pietiekami gara. Kopumā mums patika viss, izņ emot maksas sauļ oš anā s krē slus pludmalē , jo bē rnam patī k spē lē ties smiltī s, viņ i nesauļ ojā s pie baseina vai zā lienā un salika salmu pakaiš us smiltī s.
аватар Funny2016
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Joprojā m iespaidā par braucienu uz Rodu aprī ļ a sā kumā . Rezervē ts iepriekš ē jā dienā , cenas bija ļ oti vilinoš as. Transfē rs no lidostas – 30 minū tes ar ī su reģ istrē š anos vienā viesnī cā . … Tomēr ▾ Joprojā m iespaidā par braucienu uz Rodu aprī ļ a sā kumā . Rezervē ts iepriekš ē jā dienā , cenas bija ļ oti vilinoš as.
Transfē rs no lidostas – 30 minū tes ar ī su reģ istrē š anos vienā viesnī cā .
Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ar grieķ u dzē rieniem un gardumiem! Tas bija negaidī ti un ļ oti patī kami, uzreiz iegrima garš ā !
Kamē r ē dā m un degustē jā m, mums tika gatavotas atslē gas. Gandrī z uzreiz iekā rtojā mies. Istaba galvenajā ē kā otrajā stā vā jaukā istabā , kas pē c tam tika uzkopta katru dienu. TV ir vecs, viss pā rē jais ir lieliski. Kosmē tika vannas istabā , mini bā rs ar dzē rieniem (Pepsi, Fanta, soda, ū dens), kopumā viss komfortam.
Viesnī ca man patika, teritorija maza, ir baseins ar slidkalniņ u, izeja uz pludmali tieš i no viesnī cas. Pludmale ir burvī ga!
Pavadī jā m kā du laiku viesnī cā , pā rsvarā pabrokastojā m, nedaudz sauļ ojā mies un tad devā mies prom un braucā m pa salu lī dz vakariņ ā m.
Gan brokastis, gan vakariņ as labas, ar pieklā jī gu izvē li, garš ī gi pagatavotas. Vakariņ ā s rezervē jā mies grieķ u un meksikā ņ u restorā nos, patika abi. Labs serviss, attieksme kā pret ģ imeni.
Viss viesnī cas personā ls kopumā atstā ja ļ oti labu iespaidu, visi cenš as, ļ oti viesmī lī gi cilvē ki!
Netā lu no viesnī cas atrodas Faliraki pilsē ta, kur var nopirkt visu, vai gandrī z visu, vakaros strā dā labi krogi un bā ri, plū st jaunieš i, var uzpī pē t ū denspī pi, dziedā t karaoke.
Vecpilsē tā daž i veikali un kafejnī cas tikai vē rā s vaļ ā pē c ziemas miega, bet Falirakos viss jau darbojā s!
аватар valol
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies nejauš i, gribē jā m vienkā rš i uz Grieķ iju, izvē lē jā mies Rodu. Laba atraš anā s vieta, tuvu jū rai, teritorija nav liela, bet viss ir ļ oti labi kopts, vietas pietiek, trī s lieli baseini, viens ar slidkalniņ iem, ir ģ imenes ar mazuļ iem paš iem mazā kajiem (ģ imenes viesnī ca). … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies nejauš i, gribē jā m vienkā rš i uz Grieķ iju, izvē lē jā mies Rodu. Laba atraš anā s vieta, tuvu jū rai, teritorija nav liela, bet viss ir ļ oti labi kopts, vietas pietiek, trī s lieli baseini, viens ar slidkalniņ iem, ir ģ imenes ar mazuļ iem paš iem mazā kajiem (ģ imenes viesnī ca). Kontingents - Eiropa pā rsvarā , daudz krievu, ukraiņ u. Viss iekļ auts, pā rtikas ir vairā k nekā pietiekami un jū ras veltes un zivis un gaļ a, daudz dā rzeņ u un augļ u, viss ir svaigs un garš ī gs. Bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni ir ļ oti labas kvalitā tes.
Telpas nav lielas, bet viss ir, katru dienu tī rī ts, grieķ u ziepes un putas katru dienu.
Paņ ē mā m maš ī nu uz 3 dienā m turpat viesnī cā , trī s dienas lē tā k, pat nekā uz ielas. Tiesa, dā ma, kas tos pā rdod - Karī na ir ļ oti nedraudzī ga, uz jautā jumiem atbildē s aizkaitinā ti, nevis draudzī gi. Kopumā darbinieki ir ļ oti draudzī gi un restorā nā un bā ros. Daudzi no Ukrainas, Krievijas, Baltijas valstī m (studenti). Gribē tu pieminē t Aniju uz saldē juma, vienmē r kā bite, bet draudzī ga un smaidī ga. Viesnī cu gidi Alena un Maš a vienmē r palī dzē ja, paskaidroja kas-kur-kad, gudrinieki. Faliraki nav liels ciems, kā daudzi Rodā , tī ri tū ristiem paredzē ts, viss ir diezgan dā rgs, bet suvenī rus var nopirkt kā piemiņ u. Bijā m Rodā (galvaspilsē tā ) - noteikti jā apmeklē milzī gs cietoksnis un osta, Lindosā - skaists lī cis sirds formā un cietoksnis, Monolitosā sena cietokš ņ a drupas, Prasonisi, kur abas jū ras (Vidusjū ra un Egeja) saplū st Svē tā Panteilemona baznī cā , kur atrodas Viņ a relikvijas, Tauriņ u ielejā septiņ os avotos. Kopumā viss bija lieliski. Es jau sapņ oju par savu nā kamo Rodas apmeklē jumu, vē l ir daudz nezinā mā .
аватар Afimol
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā esmu apmetusies jau divas reizes. Pirmo reizi 2013. gadā kopā ar vī ru, otro reizi 2014. gada jū nijā ar vī ru un jau ar draugu pulku. Varbū t mana atsauksme neš ķ itī s gluž i adekvā ta, pateicoties manai mī lestī bai pret viesnī cu, nevē rtē jiet strikti. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esmu apmetusies jau divas reizes. Pirmo reizi 2013. gadā kopā ar vī ru, otro reizi 2014. gada jū nijā ar vī ru un jau ar draugu pulku.
Varbū t mana atsauksme neš ķ itī s gluž i adekvā ta, pateicoties manai mī lestī bai pret viesnī cu, nevē rtē jiet strikti. Man š ķ iet, ka š eit vienkā rš i nevar nepatikt.
Es jums pastā stī š u par savu pē dē jo atvaļ inā jumu tur pagā juš ajā gadā .
Pasū tī jā m auto caur internetu uz visu nedē ļ u, paņ ē mā m atslē gas lidostā , parakstī jā m papī rus un braucā m pa labi zinā mo ceļ u no lidostas. Ceļ š ilga 20 minū tes (apstā jā mies uzpildī t degvielu), ieradā mies viesnī cā pirmie, atslē gas bija jā gaida apmē ram stundu. Gā ja tikai brokastī s, jo. rokassprā dzes uzvilkt uzreiz. Brokastis kā parasti bija daudzveidī gas. Parasti liek ā rā visā das olas (vā rī tas, ceptā s) + ir pavā rs, kas cep olu kulteni un olu kulteni, pupiņ as, ceptu speķ i, vistas un cū kgaļ as desiņ as, maizi, grauzdiņ us, sviestu, kaut kā das pastas kā humusu, daž ā das tortiljas ar pildī jumiem, vairā ku veidu piens (beztauku, bezglutē na un parastais), musli arī vairā ku veidu un smalkmaizī tes (daž ā das bulciņ as) + sulas, ū dens. Sulas tur nav svaigas, bet arī ne atš ķ aidī tas. Labas iepakotas sulas. Nevar jau visu uzskaitī t, atceros, ka pusdienā s, brokastī s un vakariņ ā s vienmē r bija pilni galdi ar labumiem. Viņ i vienmē r ieradā s restorā nā , gaidot kaut ko jaunu un garš ī gu, un viņ i nekad neizgā ja vī luš ies. Un pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija daudz ļ oti daž ā das gaļ as, tas viss zaļ umos, vienmē r ir dzadzyki, visi ar ķ iplokiem, jū s laizī sit pirkstus! Jū su priekš ā pagatavota garda gaļ a! Viņ i arī raž o ž iroskopus! No dzē rieniem restorā nā izmē ģ inā ju alu, vī nu un ū deni. Alus man vispā r negarš o, bet vismaz negarš o pretī gi, bet vī ns labs. Tā bija oda ē dienam))
Pasū tī jā m standarta numuriņ u, bet iedeva kaut kā du ne gluž i standarta, vai ar uzlabotu plā nojumu. Istabā ir milzī ga gulta, spogulis pie visas sienas, tualetes galdiņ š ar ķ eblī ti un vē l viena zona ar dī vā nu un krē sliem. Nu kaut kā ds milzī gs balkons, kas pagriezā s tieš i aiz stū ra. Sakarā ar to, ka saņ ē mā m š ā du numuru, draugi diezgan biež i nā ca pie mums uz tasi “tē jas” no beznodokļ u rež ī ma)
Istabā bija arī minibā ra ledusskapis ar alu, ū deni un sodu, vannasistabā fē ns, bet es labprā tā k izž ā vē ju matus dabiski jū rā , tā pē c pat nepā rbaudī ju tā jaudu.
Viesnī cas teritorija nebū t nav liela, tač u tajā ir koncentrē ts viss nepiecieš amais: a la carte restorā ni (jā piesakā s iepriekš ē jā dienā ), baseins, slidkalniņ š , bā rs un pludmale!
Viesnī cas pludmale ir smilš aina ar ļ oti mī kstu ieeju jū rā , ar maksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Mē s nekad neesam maksā juš i par pludmali, jo. pludmales priekš ā , viesnī cas teritorijā , koku ē nā ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Ejiet simts metrus lī dz pludmalei, mums tas nebija grū ti.
Mani pā rsteidza, ka ejot pa pludmali pa labi vai pa kreisi, jau parā dā s oļ i un oļ i, burtiski 200 metrus no viesnī cas, un viesnī cas pludmalē smiltis ir smalkas - smalkas un dibens jū rā ir smilš ains. .
Viesnī cas atraš anā s vieta ir vē l viens milzī gs pluss. Š eit izklaide sā kas tieš i “pie durvī m”, kā saka ī sti slē potā ji. Tieš i pie izejas no viesnī cas atrodas Faliraki ciems. Viss ir š eit! McDonalds, dzī vā s mū zikas bā ri, naktsklubi, kafejnī cas, krodziņ i, veikali, rokbā ri, karaoke, vairā ki striptī za klubi un boulinga celiņ i! Un tas viss mazā ciematā . Ir arī automaš ī nu nomas un tetovē š anas saloni un kā ju pī lings ar mazu zivtiņ u palī dzī bu.
Tajā paš ā laikā.2014. gadā , salī dzinot ar 2013. gadu, viesnī cā bija daudz vairā k atpū tnieku ar bē rniem. Tomē r cilvē kiem, iespē jams, ir vajadzī ga š ā da pludmale.
Viesnī cā var doties ekskursijā s, pirmo gadu gandrī z visu ņ ē mā m viesnī cā . Jau otro gadu ar automaš ī nu viņ i paš i izbrauca draugus uz visā m vietā m. Sala ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, un atgriezties š ā dā viesnī cā ir vē l lielā ks prieks.
Liels paldies visam personā lam par sirsnī go uzņ emš anu! Noteikti nā ksim vē l!
аватар Turistus1969
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki! Atpū tas Rodā MITSIS FALIRAKI BEACH es, sieva, bē rns 4 gadi. 2014. gada 1. -12. jū nijs PRIEKŠ ROCĪ BAS: Viesnī ca izskatā s labi no ā rpuses un iekš puses. Ē rta atraš anā s vieta, netā lu no ciemata centra. Nav liela, bet zaļ a zona. … Tomēr ▾ Sveiki!
Atpū tas Rodā MITSIS FALIRAKI BEACH es, sieva, bē rns 4 gadi. 2014. gada 1. -12. jū nijs PRIEKŠ ROCĪ BAS: Viesnī ca izskatā s labi no ā rpuses un iekš puses. Ē rta atraš anā s vieta, netā lu no ciemata centra. Nav liela, bet zaļ a zona. Smilš aino pludmali sabojā izsmē ķ i un plastmasas glā zes. Ja nedaudz pa labi no viesnī cas, ir lieliska ieeja jū rā . TRŪ KUMI: Slikts ē diens. Murgu gara rinda pie ē damistabas. Neregulā ra bā ra papildinā š ana telpā . PAKALPOJĀ viesnī ca ir blī va trī s rubļ u banknota. Pē c apraksta viesnī ca ir deklarē ta pā riem ar bē rniem, bet mī nuss ir tas, ka uz balkoniem nav veļ as ž ā vē tā ju. Bē rnu galds ē damistabā , ē damistabā atstā j daudz ko vē lē ties, un pieauguš ie pavā ri nebija sabojā ti. Mani š okē ja garā.30 cilvē ku rinda pē c trū cī gā ē diena. Turklā t, to aizstā vot, jū s iekļ ū stat tukš ā s paplā tē s. Vai nu viņ iem nav laika gatavot, vai atnest. Trauki ar traipiem un noš ķ eltā m malā m. Kā likumpaklausī gs tū rists pirmā s 3-4 dienas apmeklē ja tā saucamo restorā nu, vakarā , saskaņ ā ar iekš ē jiem noteikumiem, biksē s. Pē c daž u dienu lietoš anas manas bikses bija bojā tas un bija jā mazgā . Nolē mu iet vakariņ ā s garos š ortos. Pie ieejas š ausmī ga tante norā dī ja uz maniem š ortiem, sakot sportu, un nelaida mani vakariņ ā s. Sieva devā s uz reģ istratū ru pie gidiem, lai izskaidrotu situā ciju. Mē s esam ļ oti “pateicī gi” viņ iem Didenko Jeļ enai un Smirnovai Darijai. Neienā kot mū su amatā , putojot no mutes, viņ i sā ka mums mā cī t etiķ etes un uzvedī bas noteikumus restorā nā . Mē s visi saprastu, ja visi vī rieš i apmeklē tu š o iestā di atbilstoš i prasī bā m. Citiem vī rieš iem etiķ etes noteikumi nez kā pē c nedarbojā s. Varē ja redzē t ī sus š ortus, š ortus ar lielā m baltā m margrietiņ ā m, pensionā res, kas tē rpuš ā s biksē s un č ī bā s basā m kā jā m ar lī kiem, izliektiem brū niem sē nī š u nagiem, vā cietes š ortos ar krunkainu, nokarenu kā ju ā du kā zilonis. Gribē jā s vemt no redzē tā , bet tā da ir etiķ ete, viss ir “iekļ aujoš s”. Palicis bez vakariņ ā m, par kompensā ciju, protams, nevarē ja bū t ne runas. Mū su gidi, vilinot mū s ekskursijā , pat neteica, ka bē rns nā k ar 50 procentu atlaidi. Tā pē c vē rsā mies aģ entū rā APOLOL RENT A CAR, kas atrodas blakus viesnī cai simt metru tā lā k. Ī paš nieks ir Vasilis. Mē s rezervē jā m ekskursiju 5 personā m. Visu dienu brauca visur, kur prasī ja, stā stī ja, rā dī ja un daudz lē tā k, nekā piedā vā ja viesnī cā . Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Š ajā sakarā viesnī cu hidras biedē ja ar visā diem š ausmu stā stiem, lai tikai nepalaistu garā m klientus. Kad devā mies ceļ ā , iepriekš ē jā dienā pasū tī jā m agrā s brokastis. 5:00 viss tika slē gts, lai gan diena bija apmaksā ta, liels paldies viņ iem. Salī dzinot ar pagā juš o gadu Halkidiki uz Kasandras ELINOTĒ LĀ no LABIRINTA, Rodas gidi ne par ko nerunā , vai nu pastā vī gi sē ž ē damistabā vai uz pusi dienas iet uz kafejnī cā m (redzams klā tienē ). Un tā tad Rodas sala ir skaista, bet tā var bū t tikai citā viesnī cā .
аватар zuratkul
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca brī niš ķ ī ga, tieš ā m nav par ko sū dzē ties (ja iet uz pozitī vo, nevis ž agas trū kumus): skaista teritorija un pati viesnī ca, pieklā jī gs personā ls, tī rā kā jū ra - viss apkā rtē jais priecē aci. … Tomēr ▾ Viesnī ca brī niš ķ ī ga, tieš ā m nav par ko sū dzē ties (ja iet uz pozitī vo, nevis ž agas trū kumus): skaista teritorija un pati viesnī ca, pieklā jī gs personā ls, tī rā kā jū ra - viss apkā rtē jais priecē aci. Ir ļ oti daudz ģ imeņ u ar daž ā da vecuma bē rniem (pā rsvarā lī dz 12 gadiem). Viesnī cas teritorijā : 4 peldbaseini, galvenokā rt 1.40 dziļ i un viens bē rnu baseins 40 cm dziļ š (ar diviem slidkalniņ iem); daudz sauļ oš anā s krē slu (principā brī vu varē ja atrast jebkurā laikā ); 2 bā ri - viens pie pludmales, otrs pie viena no baseiniem (bā ros jebkurā laikā var paņ emt kafiju, ū deni, kokteiļ us, sulas) un konditoreja ar saldē jumu, kū kā m, pankū kā m (viss ļ oti garš ī gi) ). Ē dieni viesnī cā ir bezrū pī gi, tač u viss ir garš ī gs un kvalitatī vs gan galvenajā restorā nā , gan grieķ u, aziā tu, meksikā ņ u un itā ļ u valodā . Galvenajā restorā nā vienmē r ir rinda pie galvenajiem ē dieniem (bija nepiecieš ams nostā vē t 5 minū tes), bet tas mū s ī paš i nekaitinā ja.
Ļ oti liels pluss š ai viesnī cai ir skaista pludmale, silta sekla mierī ga jū ra (par spī ti pastā vī gajam vē jam), tā pē c.
Dzī vojā m istabā ar sā nu skatu uz jū ru, logi pavē rā s uz ieeju viesnī cā , tā pē c animā cija netraucē ja, bet kad balkons bija vaļ ā , skanē ja garā mbraucoš ā transporta skaņ as un Faliraki nakts diskotē kas, tā pē c balkons. tika slē gts un atdzesē ts ar gaisa kondicionē tā ju. Vispā r bez kondicioniera istabā bija ļ oti smacī gs, atvē rtais logs neko daudz nelī dzē ja.
Kopumā viesnī ca atstā ja tikai pozitī vas emocijas. Pati sala nebija ī paš i iespaidī ga, no piedā vā tajā m ekskursijā m varat apmeklē t tikai Rodu un Lindosu (to var izdarī t, ī rē jot automaš ī nu vai autobusu, jo ekskursijas ir ļ oti dā rgas).
Parādīt vairāk »


iemiesojums serg151995
interesē makšķerēšana ar komfortu, ar ēdienu, dzērienu, programmu, tualeti utt (jo bērnam ir 3 gadi). Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель с современной архитектурой, расположен на прибрежной полосе городка Фалираки, утопая в зелени садов и пальмовых деревьев. Был открыт в 1973 году, отреставрирован в 2018 году. Общая площадь территории — 15 000 м2. Представляет собой два 4-5 этажных корпуса. Отель прекрасно подойдет для отдыха с детьми, даже самыми маленькими. Здесь действует система Sun Family Club, песчаный пляж имеет пологий вход в море, а в стандартных номерах есть возможность размещения 2+2. Кроме того, в 2018 году прошла реновация, вследствие которой гостям стал доступен 24-часовой сервис питания, дополнительные услуги в номерах, бесплатный Wi-Fi во всем отеле, греческий уголок в ресторане во время завтраков и другое.

Atrašanās vieta Отель расположен на восточном побережье, в 100 м от пос. Фалираки, в 5 км от Афандоу, в 14 км от г. Родос. Аэропорт Родоса распложен в 17 км от отеля, порт в 13 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 200 м. Вход в воду: песчаный. Пляжные полотенца бесплатно (под депозит).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, room service (платно), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi доступ в Интернет, на всей территории и номерах (бесплатно, с низкой скоростью), магазины: мини-маркет, сувенирный магазин, ювелирный магазин, ТВ-зал (с кондиционером), 1 конференц-зал (до 100 персон), 6 ресторанов: 1 основной ресторан Navarone (шведский стол) и 5 A la Carte — греческий, мексиканский, азиатский, суши, итальянский, 3 бара: лобби бар, бар у бассейна, бар на пляже, 4 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева), зонтики и шезлонги у бассейна: бесплатно, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн с пресной водой (без подогрева), 1 водная горка, развлекательные программы для детей, мини-дискотека, мини-клуб возраст 4-10 лет (часы работы: 10:00-12:00). Для малышей: подогреватель бутылочек, детская ванна, детский горшок, радио няня, стерилизатор для бутылочек (под запрос, платно). В ресторане отеля по запросу (24 часа) можно воспользоваться СВЧ печью и блендером.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, дартс (бесплатно), аквааэробика (бесплатно), бочче (бесплатно), водное поло (бесплатно), 1 теннисный корт с тартановым покрытием (бесплатно), теннисные мячи, ракетки (бесплатно), пляжный волебол и футбол (бесплатно), поле для мини-футбола (бесплатно), настольный футбол (платно), аэрохоккей (платно), водные виды спорта на пляже (платно), компьютерные игры (платно), мастер-классы по приготовлению греческих блюд (4 раза в неделю), развлекательные программы, 1 водная горка.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 348 номеров.

Istabās

Кондиционер с индивидуальным управлением (бесплатно), ванная комната с ванной / душем, фен, зеркало, Wi-Fi доступ в Интернет (низкая скорость бесплатно, высокая скорость за дополнительную плату), сейф (платно), телефон с прямым набором, мини-холодильник (мини-бар: пополняется каждый второй день), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), телевизор с плоским экраном и 40 спутниковыми каналами, музыкальный канал (ТВ), маблированый балкон / терраса, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Faliraki, Rhodes, 85105, Greece.
Tālruņi: Tel: +30 22410 85301 Fax: +30 22410 85675
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.