Mitsis Rodos Village Beach Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.910
№7 viesnīcas reitingā Rodas
8.3 Numurs
9.7 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.3 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Ērtā viesnīca atrodas blakus smilšu pludmalei un piedāvā saviem viesiem visu nepieciešamo lieliskai atpūtai: 3 baseinus, dažādus restorānus un bārus, all-inclusive ēdināšanu, izklaides un sporta programmas. Viesnīca atklāta 1996. gadā, renovēta 2017.-2018. gadā. Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un astoņiem 2 stāvu bungalo. Teritorijas kopējā platība 24 300 m2. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Izabela
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir mū su pirmā vizī te Grieķ ijā . Man viss ļ oti patika. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Draudzī gs personā ls, daudzi runā krieviski. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, mainī tas gultas un dvieļ i. Ē diens arī izcils. … Tomēr ▾ Š ī ir mū su pirmā vizī te Grieķ ijā . Man viss ļ oti patika. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Draudzī gs personā ls, daudzi runā krieviski. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, mainī tas gultas un dvieļ i. Ē diens arī izcils. Pat bē rns varē ja normā li pabarot (brokastī s bija laba piena auzu putra, vienmē r bija dā rzeņ u krē mzupas).
Atpū tnieki pā rsvarā ir eiropieš i, daudz franč u.
Viesnī cas teritorijā bija vairā ki baseini, labā k izvē lē jā mies augš ē jo, ar jū ras ū deni. Pludmale ir smilš u un oļ u, ieeja ū denī ir oļ i. Jū ra ir tī ra. Mū su atvaļ inā juma otrajā pusē laiks jau bija nedaudz pasliktinā jies, kļ uva vē jains un vē sā ks, jū rai un baseinam nebija laika sasilt, tā pē c arī nepeldē jā mies.
Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti. Vē los apmeklē t kā du citu š ī s ķ ē des viesnī cu, varbū t uz kā das citas salas.
аватар pusyapu
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visvairā k mani iepriecinā ja tas, ka darbinieki mū s ā tri nokā rtoja, bijā m ļ oti noguruš i no lidojuma. Administratori ir vē rī gi, gā dī gi, prot savu darbu. Istaba bija ē rta, mē s nekad nenož ē lojā m, ka apmetā mies š eit. … Tomēr ▾ Visvairā k mani iepriecinā ja tas, ka darbinieki mū s ā tri nokā rtoja, bijā m ļ oti noguruš i no lidojuma. Administratori ir vē rī gi, gā dī gi, prot savu darbu. Istaba bija ē rta, mē s nekad nenož ē lojā m, ka apmetā mies š eit. Un mani iepriecinā ja arī zaļ umi, kas it kā bija visur. Baseinu ir daudz, tajos ir patī kami peldē t. Kopumā atpū tā mies no visa spē ka!
аватар anna.pen
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Rodas ciematā mē s ar vī ru atpū tā mies maijā . Pirmā lieta, kas man ļ oti iepatikā s, bija tā s zaļ ā teritorija, viss ziedos. Mē s dzī vojā m bungalo ar skaistu skatu uz jū ru. Istaba maza, viss tā lu no jauna, bet tī rs un ē rts, ir viss nepiecieš amais (TV, ledusskapis, kondicionieris, vannas kosmē tika). … Tomēr ▾ Rodas ciematā mē s ar vī ru atpū tā mies maijā . Pirmā lieta, kas man ļ oti iepatikā s, bija tā s zaļ ā teritorija, viss ziedos. Mē s dzī vojā m bungalo ar skaistu skatu uz jū ru. Istaba maza, viss tā lu no jauna, bet tī rs un ē rts, ir viss nepiecieš amais (TV, ledusskapis, kondicionieris, vannas kosmē tika). Arī katru dienu kā rtī gi iztī rī ju. Jā , pa tiltu vē l jā tiek lī dz jū rai, tad pā ri ceļ am un caur Rodas Mā ra teritoriju, bet tas mū s nenogurdinā ja, drī zā k noderē ja pē c bagā tī gā s virtuves. Vecā kiem ar ratiem un ļ oti veciem cilvē kiem var nebū t ē rti, tas jā ņ em vē rā , turklā t pā rsē š anā s nav tuvu - vairā k par stundu. Un ē diens te ir tā ds, ka notievē t viennozī mī gi nav iespē jams (tikai ar lielu gribasspē ku), gan galvenajā restorā nā , gan itā ļ u a la carte, kas ir pē c pieraksta. Man ļ oti patika grilē ta zivs un daudz kas cits. Ir vē l divi bā ri ar dzē rieniem un uzkodā m, picē rija, kopumā ar ē dienu ir vairā k nekā pietiekami. Pludmale š eit ir oļ u, sauļ oš anā s krē slu pietiek (bez maksas) visiem, jū ra ir ļ oti tī ra, tajā laikā jau bija salī dzinoš i silts, peldē jā mies ar prieku. Netā lu no viesnī cas ir neliels lielveikals, automaš ī nu noma. Uz daž ā m dienā m paņ ē mā m maš ī nu, pabraukā jā m, apskatī jā m galvenos salas apskates objektus, to te ir daudz, viss ļ oti interesanti. Viesnī cas iezī me ir tā s personā ls, tā pē c Rodas ciematā darbinieki ir draudzī gi: palī dz, stā sta un vienmē r smaida.
аватар Ffillini
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta 5 cilvē ku kompā nija, visi pieauguš ie, trī s istabas. Mē s ar vī ru Rodā bijā m ne pirmo reizi, var teikt, ka š ī ir mū su mī ļ ā kā sala. Pirms tam divas reizes atpū tā mies Mitsis Faliraki un bijā m ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Atpū ta 5 cilvē ku kompā nija, visi pieauguš ie, trī s istabas. Mē s ar vī ru Rodā bijā m ne pirmo reizi, var teikt, ka š ī ir mū su mī ļ ā kā sala. Pirms tam divas reizes atpū tā mies Mitsis Faliraki un bijā m ļ oti apmierinā ti. Š oreiz, kad sazinā jā mies ar aģ entū ru, numuru nebija, tač u viņ i nolē ma Mitsi nemainī t.
Tā tad Mitsis Rhodes Village viesnī ca atrodas daudz tā lā k no lidostas nekā Mitsis Faliraki. Autobuss mū s aizveda apmē ram pusotru stundu. Protams, pa ceļ am bija vē l divas ī sas pieturas citā s viesnī cā s.
Tā tad, viesnī ca atrodas attā lā Kiotari rajonā , pā ri ceļ am no pludmales. Ceļ š ir nopietns, tā pē c tū risti tiek aicinā ti to š ķ ē rsot pā ri tiltam. Es redzē ju, kā viņ i skrē ja tam pā ri, bet personī gi man nebija tā das vē lē š anā s.
Teritorija zaļ a, daudz egļ u. Telpas ir diezgan izkaisī tas, dzī vojā m aptuveni teritorijas vidū , tā pē c lī dz restorā nam bija 3 minū tes, bet lī dz jū rai (tas ir kopā ar tiltu) 6 minū tes.
Istabā : uz grī das flī zes, divas divguļ amā s gultas, naktsgaldiņ i, galds ar krē sliem, tualetes galdiņ š , vecs televizors, gleznas pie sienā m, kondicionieris. Kopumā telpas stā voklis apmierinā ja. Viss tī rs, sauss, vietas pietiek vē l vienai gultai. Ir arī peldmē teļ i un č ī bas, kas ir svarī gi, ja jums ir flī ž u grī da. Mums bija balkons ar skatu uz ļ oti zaļ o viesnī cas daļ u.
Viesnī cas pludmale ir smilš u un oļ u. Pie ieejas jū rā tī ri oļ i. Jū ra ir mierī ga un tī ra. Pludmalē varat iznomā t skrejriteņ us, braukt ar banā niem un siera kū kā m. Š eit tiek cepta pica, pusdienā s nav jā iet vispā r! Bā rā tiek pasniegts alkohols (alus, vī ns, rums, brendijs utt. ), soda, kafija.
Man patika vakara animā cija grieķ u vakara stilā , tā s ir dejas tautastē rpos, sirtaki utt. Kas Grieķ ijā ir pirmo reizi, tas vispā r ir sajū smā !
Krievu strā dniekus viesnī cā nesatikā m, bet pie bā ra pludmalē istabene, kā arī animators runā ja labi krieviski, lai gan paš i bija no daž ā dā m valstī m.
Viesnī cā varat iznomā t automaš ī nu. Cenas atš ķ iras no Rodas nomas automaš ī nā m, bet ne daudz, kaulē ties var.
аватар Buka2015
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies maijā -jū nijā ar ģ imeni, ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti! Mē s bijā m č etri, mans vī rs un es un bē rni 5 un 7 gadus veci. Saņ ē mā m istabiņ u galvenajā ē kā ar skatu uz jū ras baseinu (218), ar nelielu plazmu, vienu divguļ amo gultu un izvelkamu dī vā nu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies maijā -jū nijā ar ģ imeni, ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti!
Mē s bijā m č etri, mans vī rs un es un bē rni 5 un 7 gadus veci.
Saņ ē mā m istabiņ u galvenajā ē kā ar skatu uz jū ras baseinu (218), ar nelielu plazmu, vienu divguļ amo gultu un izvelkamu dī vā nu.
Ē dinā š ana par 5 plus. Izcila izvē le, ī paš i patika jē ra gaļ a un jū ras veltes, kas nebija katru dienu, bet pagatavojā s ļ oti garš ī gi. Man ļ oti patika astoņ kā jis ar vī nogu etiķ a mē rci, labi spageti un tī tara. Ļ oti garš ī gas kū kas! ! ! Pē c tik bagā tī gā m ē dienreizē m ar tī ru sirdsapziņ u gā jā m uz pludmali, pā rvarē jā m tilta kā pnes.
Vē los atzī mē t arī viesmī ļ u darbu, kuri ā tri atnesa dzē rienus un vienmē r bija ļ oti draudzī gi ar visiem, ī paš i ar bē rniem.
Pludmale tī ra, oļ aina, jū ra pā rsvarā mierī ga. Pludmalē ir arī picē rija un bā rs. Alkoholu nelietojam, paņ ē mā m ļ oti garš ī gu frapi.
Bē rnu animā cija viesnī cā nav slikta, ī paš i pie mums bija iecienī ta mini diskotē ka, viņ i nepiedalī jā s pieauguš ajā , viņ i devā s gulē t bē rnus.
Viesnī ca ļ oti sirsnī ga, vē l vairā k patika Mitsis Rhodes Maris, kas maksā ja vairā k, caur kuru devā mies uz pludmali. Viņ i nemaz nenož ē loja, ka izvē lē jā s viņ u.
Ja jums nav pretenziju uz kaut kā du luksusa viesnī cu, un nav problē mu ar kā jā m, viesnī ca ir diezgan piemē rota!
аватар darina-sk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies kā ģ imene no 10. lī dz 24. jū lijam - vecā ki un bē rni 19 un 14 gadus veci. Izbraukš ana atvaļ inā jumā mums bija vairā k nekā problemā tiska. Sā kumā vecā kā dē la pase neizgā ja no konsulā ta laikā , ko uzzinā jā m dienu pirms izbraukš anas, un braucienu atlikā m uz nedē ļ u, jo atļ ā va atvaļ inā juma laiks. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies kā ģ imene no 10. lī dz 24. jū lijam - vecā ki un bē rni 19 un 14 gadus veci. Izbraukš ana atvaļ inā jumā mums bija vairā k nekā problemā tiska. Sā kumā vecā kā dē la pase neizgā ja no konsulā ta laikā , ko uzzinā jā m dienu pirms izbraukš anas, un braucienu atlikā m uz nedē ļ u, jo atļ ā va atvaļ inā juma laiks. Tad daž as dienas pirms izlidoš anas jaunā kais dē ls salauž roku. Rezultā tā ī si pirms lidojuma uzdū ros divā m negatī vā m atsauksmē m par viesnī cu un beidzot kļ ū stu klibs. Kā man toreiz likā s, es vairs neko negribē ju. . . Bet 10. (wow! ) droš i izlidojā m no Harkovas, veiksmī gi izlidojā m, ļ oti ā tri izgā jā m cauri pasu kontrolei Rodas lidostā un pē c pusotras, varbū t č etrdesmit stundā m bijā m viesnī cā . Un tas ir neskatoties uz to, ka pa ceļ am tū risti tika atvesti uz 6 vai 7 viesnī cā m. Le Grand sanā ksmes puse - labi darī ts, bez sū dzī bā m, viņ i vienmē r palī dzē ja. Ceļ š uz viesnī cu nenogurdinā ja - sala ir ļ oti skaista, un autobuss ir ē rts. Ļ oti ā tri tikā m apsē duš ies. Istaba nav jauna, bet ļ oti tī ra un patī kama. Nebaidī jos no plakanā ekrā na televizora trū kuma istabā un pā ris nedaudz noplē stu flī ž u pie sienas vannas istabā . Bet kopumā istaba atstā ja ļ oti labvē lī gu iespaidu - platas un ē rtas gultas, tī ra veļ a, frotē halā ti un č ī bas, liela lodž ija ar pī tā m mē belē m un krā š ņ s skats pa logu. Viesnī ca atstā j ļ oti labu iespaidu. Lī dz jū rai 300 metri, ne vairā k. Es pats personī gi pamanī ju laiku - lē nā m gā ju no istabas uz pludmali 5 minū tē s. Lē nā m ! ! ! Jā , viesnī ca it kā stā v nedaudz uz kalna, viss tā s reljefs ir pakalni, pakalni, kā pnes, kas mijas ar elegantā m puķ u dobē m. Varbū t cilvē kiem ar sā poš ā m kā jā m bū s grū ti. Bet lai tas nebiedē parastos cilvē kus no 3 lī dz 75 gadiem! Pacelš anā s un nolaiš anā s nav grū ta. Š ķ iet, ka viesnī ca pat ir nedaudz iegremdē ta klintī . Ļ oti skaists rajons! Vecā kiem ar ratiņ iem tas var bū t nedaudz neē rti nobraucienu un kā pumu dē ļ . Bet mē s redzē jā m daudz eiropieš u ar mazuļ iem un ratiņ iem. Starp citu, viesnī cas galvenais kontingents – Eiropa. Daudz franč u, vā cieš u, angļ u, poļ u utt. Animā cija ir lieliska un visā s valodā s, ieskaitot krievu. No Latvijas ir 4-5 cilvē ki - Vlads, Nadjuš a, Oļ esja un citi, kas brī niš ķ ī gi izklaidē ja mū su puikas, par ko viņ iem liels paldies un sveicieni no BRILLIANT ROKAS, kā viņ i sauca manu jaunā ko dē lu ar ieģ ipsē tu roku!! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Starp citu, animā cija ir angļ u valodā . un fr. absolū ti neviens netraucē . Bē rniem ir vienalga, viņ i atrod kopī gu valodu ar visiem. Un mū sē jie pat nopietni praktizē ja valodas, kuras viņ i mā ca! Tagad par pludmali. Smiltis, un tuvā k ū denim - vidē ja izmē ra oļ i. Nevarē tu teikt, ka viņ a iegrā bjas tieš i kā jā s. Mū su Krimā , dienvidu krastā , oļ i ir daudz mazā k patī kami. Tā tad jautā jums par ī paš iem apaviem tiek izlemts individuā li. Es domā ju, ka tas nav vajadzī gs. Jū ra brī niš ķ ī ga, dzidra, silta un tī ra ar zivju baru, ko arī pabarojā m! ! ! Starp citu, sauļ oš anā s krē slu ir patieš ā m daudz, pludmale ir pilnī bā piepildī ta lī dz 11-00 stundā m, ne agrā k. Pirmajā rī tā.7-00 mē s kā idioti skrē jā m ar vī ru uz pludmali. Bet pat ne tā pē c, lai apsē stos, bet lai peldē tos skaidrā rī ta jū rā . Pludmalē atradā s viens cilvē ks. Uz takas. no rī ta tajā paš ā laikā bijā m pirmie. . . Domā ju, ka tas ir arī tā pē c, ka eiropieš iem patī k sauļ oties pie baseiniem. . Kas attiecas uz pludmales tī rī bu - tā ir pilnī bā iztī rī ta lī dz 8-00 no rī ta. Lī dz tam laikam jū s riskē jat redzē t gan plastmasas traukus, gan papī ra gabalus. . . Tač u pats atpū tas laikā ne reizi vien pamanī ju, ka vairā kas atpū tnieku ģ imenes, turklā t no NVS valstī m, arbū zu mizas sameta tieš i zem sauļ oš anā s krē sliem, lai gan pludmalē atkritumu tvertņ u netrū kst. Tik patiesi - nav tī ri tur, kur viņ i tī ra, bet tur, kur viņ i nepiegruž o. Restorā na ē diens ļ oti garš ī gs, daudz augļ u un dā rzeņ u, gardas smalkmaizī tes, pankū kas, š ika gaļ a. Vistas, tī tara, liellopa gaļ a, cū kgaļ a, jē ra gaļ a - visu nevar uzskaitī t. Godī gi sakot, š ajā viesnī cā bija garš ī gā kais ē diens, kā ds jebkad bijis! Viņ i paņ ē ma automaš ī nu uz 3 dienā m - 107 fawn. Mē s ī rē jā m automaš ī nu tieš i no viesnī cas. Fawn mums izmaksā ja 100 eiro par 3 dienā m. Viņ š mū s nepievī la, jo pat vissī kā kajā ciematā ir labas kvalitā tes asfalts. Apceļ oja visus dienvidus. Mē s bijā m Lindosā , uz Prasonisi, devā mies uz Monolithos. No Monolithos lī dz Prasonisi (tas ir dienvidrietumu krasts) tieš i no ceļ a paveras brī niš ķ ī gs skats uz Egejas jū ru. . Puiš i! Tā du jū ru redzē ju tikai Ē ģ iptē - koš i tirkī zzili! Un satriecoš as tumš i dzeltenas smiltis! Š ī s pludmales ir mež onī gas, var piebraukt un uzņ emt krā š ņ as fotogrā fijas un peldē ties! ! ! Bija klosterī Sv. Erceņ ģ elis Mihaels Terijā . Kopumā ir daudz elegantu, satriecoš u un pā rsteidzoš u vietu. Ja ir apliecī ba un braukš anas pieredze - noteikti ņ emiet auto ! ! ! Grieķ i ir brī niš ķ ī gi un draudzī gi cilvē ki. Un ja vē l iemā cies daž us vā rdus grieķ u valodā – piemē ram. labrī t, paldies, lū dzu, kā klā jas - viņ i bū s sajū smā ! Bet tā visa ir dzeja. Kas attiecas uz viesnī cu - tā ir ļ oti cienī ga! Pā ri ceļ am ir tā s paš as Mitš u ķ ē des Mā ris. Bet teikt, ka tas ir ļ oti savā dā k - es nevaru. Varbū t viņ š ir jaunā ks. Starp citu, no š ī gada vairs nevar ē st gan tur, gan tur. Tikai tad, ja jau esat bijis Mitsis viesnī cu ķ ē des viesis, tad jā reģ istrē jas ī paš ā mā jaslapā , un tā lā k. tā kā jū s uzskatī sit par pastā vī gu viesi, jū s valkā siet melnas rokassprā dzes un tā s dod jums tiesī bas uz daudzā m atlaidē m un privilē ģ ijā m Mitsis tī klā . Kā rtē jo reizi no atsauksmē m, ko izlasī ju internetā par viesnī cu, un no tā , ko mē s redzē jā m, sapratu, ka daudzi visu uztver savā dā k. Neuzķ eries uz sī kumiem! Redzē jā m arī dievlū dzē ju, kas katru rī tu mū s sagaidī ja uz takas istabas priekš ā (durvis no mū su istabiņ as gā ja taisni uz ielu, nevis uz ē kas koridoru, lai gan viesnī cā ir daž ā di numuriņ i), pat 2 -3 skudras, kas rā poja mums pretī uz istabu. Bet tas mū su labo garastā vokli un pozitī vo attieksmi nesabojā ja. Viesnī ca mums ļ oti patika. Nebiju domā jusi, ka, aizbraucot, bē rni pateiks, ka vē lē tos te vē l ierasties! Vienī gais negatī vais iespaids mums radā s par tū roperatoru "Pievienojies! ", kurš.24. datumā atcē la reisu uz Harkovu un, savā cis cilvē kus no 3 reisiem, nosū tī ja mū s uz Kijevu, un no turienes harkovas iedzī votā ji brauca ar autobusiem, lai gan pie savē jiem. izdevumi. Tač u autobusi bija, maigi izsakoties, ne visai ē rti. . . Rezultā tā mē s Harkovā bijā m tikai pulksten 21:00, nevis 13:00. Neviens mums neatvainojā s. Neviens pat neatcerē jā s, ka maksā jā m par lidojumu uz Harkovu, kas ir dā rgā ks nekā uz Kijevu. Par lidojuma maiņ u mums paziņ oja tikai iepriekš ē jā vakarā , un 6-00 jau devā mies prom no viesnī cas. Kopumā ir maz patī kama, bet tas ir pavisam cits stā sts. Tač u arī š is apstā klis ​ ​ nesabojā ja mū su iespaidus, ko mē s guvā m Rodā viesnī cā Rhodes Village. Tā pē c, ja š aubā ties - ejiet un nebaidieties! Lai laba atpū ta! ! !
аватар keren77
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta, bet paš i numuriņ i 3***. Istabā s ir salauztas mē beles, vannas istaba istabā sarū sē jusi un nokrā sota ar eļ ļ as krā su. Numuros nav mini bā ra, un patieš ā m nav dzē rienu vai pat ū dens pudeles. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija ir ļ oti kopta, bet paš i numuriņ i 3***. Istabā s ir salauztas mē beles, vannas istaba istabā sarū sē jusi un nokrā sota ar eļ ļ as krā su. Numuros nav mini bā ra, un patieš ā m nav dzē rienu vai pat ū dens pudeles. Neliels televizors, kurā nav ko skatī ties. Salauzti krē sli uz balkona. Balkona durvis nevarē ja atvē rt, jo kaimiņ u viesnī cā darbojā s dzesē š anas sistē ma un radī ja tā du troksni, ka varē tu domā t, ka tuvumā atrodas lidosta. Seifu var aizslē gt tikai ar atslē gu, bez koda. Ja vē laties seifu ar kodu, jums par to bū s jā maksā papildus, bet pakalpojums ir pienā cī gs. Visā bezmaksas dzē rieni, arī alkohols. Ē diens vienmuļ š . Ļ oti tī rs. Ļ oti tā lu no Rodas pilsē tas. Ikviens, kurš zina, kas ir piecu zvaigž ņ u viesnī ca, bū s ļ oti vī lies.
аватар Aish
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca mums patika, plusu daudz vairā k nekā mī nusu. Teritorija: liela, skaista, kopta. Viesnī ca stā v kalnā un tā pē c arhitektū ra ir diezgan interesanta un sarež ģ ī ta (piemē ram, amfiteā tri atradā m tikai otrajā vakarā : -)). … Tomēr ▾ Viesnī ca mums patika, plusu daudz vairā k nekā mī nusu.
Teritorija: liela, skaista, kopta. Viesnī ca stā v kalnā un tā pē c arhitektū ra ir diezgan interesanta un sarež ģ ī ta (piemē ram, amfiteā tri atradā m tikai otrajā vakarā : -)). Bet skats uz jū ru ir vienkā rš i pā rsteidzoš s.
Numurs: Uzreiz iesaku piemaksā t par skatu uz jū ru, pretē jā gadī jumā var izrā dī ties, ka jums nemitī gi staigā s citi atpū tnieki - daudzas istabas iet iekš ā uz dā rzu vai baseiniem (viesnī cā tā di ir vairā ki). Mē s maksā jā m papildus (ne daudz) un dzī vojā m galvenajā ē kā augš ē jā stā vā virs ieejas. Sā kumā viņ i domā ja, ka bū s trokš ņ ains no tuvojoš ajā m automaš ī nā m un autobusiem - bet nē , pilnī gi nekas netraucē ja, un visas 12 dienas baudī ja jū ras ainavu.
Istaba tiek uzkopta tī ri, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a - ik pē c divā m dienā m. Dzeramnaudu nez kā pē c paņ ē ma tikai divas reizes, lai gan atstā ja katru dienu. Pludmales dvieļ i tika mainī ti reģ istratū rā .
Uzturs. Mums bija "viss iekļ auts premium" un, kā sapratā m, š ā da veida ē dieni ir tikai krieviem. Ieraš anā s dienā bijā m uzvilktas melnas rokassprā dzes (pretī gi, protams, bet mē s tā s periodiski novilkā m), visiem ā rzemniekiem bija oranž as un rozā . Ē diens garš ī gs, izvē le liela, bet beigā s, protams, paliek garlaicī gi. Mī nusi: nav pietiekami daudz jū ras velš u. Pluss – ļ oti labs desertu galds. Jebkuri dzē rieni visā teritorijā un pludmalē , kur ī paš i mī l dzeramnaudu - viņ i pateicas un piedā vā gardus kokteiļ us (daudz labā k nekā viesnī cā ).
Viesnī cas personā ls runā angliski un sā k mā cī ties krievu vā rdus (sakarā ar to, ka viesnī ca tikko parā dī jā s Krievijas tirgū ).
Kas tur patieš ā m ir ž ē l, ir animā cijas komanda. Un runa nav par to, ka viņ i nerunā krieviski (š is ir tikai nieks), bet gan neprofesionā lismā . Viņ i kaut kā dejo, komē dijas numuri ir garlaicī gi un vietā m vulgā ri. Vairā k vai mazā k viņ iem izdevā s tikai tā dā s sacensī bā s kā karaoke, Mr. Hotel, dejas - starp viesnī cas viesiem.
Pludmale laba - mazi oļ i, un tī ra. Kaut gan bijā m no sezonas sā kuma - varbū t tā pē c arī tī rs : -) Pietrū ka tikai mazo galdiņ u zem lietussargiem. Jū rā maijā ir +20 grā di, tik jautrs. Kurš nebaidā s no aukstuma - tieš i tā . Kopumā Rodā , kā mums stā stī ja, jū ra sasilst tikai lī dz septembrim + 25-26 grā diem un neatdziest lī dz novembrim.
Laiks bija karsts, lī dz +33, tikai paš ā sā kumā lija divas reizes. Un vasarā , kā teica gidi, Rodā nelī st vispā r.
Kopumā viesnī cai iedevu 4+ - vietā m pieciniekā nevelk. Bet, ja jū s nemeklē jat pā rdabisku apkalpoš anu, bet vienkā rš i vē laties labi un lē ti atpū sties tī rā , ē rtā viesnī cā ar garš ī gu ē dienu, iesaku Mitsis Rhodes Village. Starp citu, apciemojā m kaimiņ os esoš o Rodas Mā ri no tā s paš as Mitsis ķ ē des - izrā dī jā s daudz vienkā rš ā k un neē rtā k (to man arī Dienvidu krustā stā stī ja menedž eris).
Ekskursijas. Paņ ē mā m divus - uz paš u Rodas pilsē tu un kruī zu uz Symi salu. Visu pā rē jo var redzē t pats, ja paņ em auto, kas tur ir ļ oti ē rti. Paņ ē mā m divas dienas un viss bija laikā .
Ļ oti laba uzņ emoš ā kompā nija - Beleon Tour. Viss ir precī zi un laikā , draudzī gi un zinoš i gidi. Viesnī cas gide Jeļ ena pastā vī gi dež urē vakarā un no rī ta - brī niš ķ ī ga meitene. Viņ a atbildē s uz visiem jautā jumiem un palī dzē s it visā .
Tos paš us labos vā rdus pilnī bā varu attiecinā t uz "Dienvidu krustu" - citreiz uz Grieķ iju tikai caur tiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Комфортабельный отель находится рядом с песчаным пляжем и предлагает своим гостям все необходимое для отличного отдыха: 3 бассейна, разнообразие ресторанов и баров, питание «все включено», развлекательные и спортивные программы. Отель был открыт в 1996 году, реновация проведена в 2017-2018 годах. Состоит из главного 2-этажного корпуса и восьми 2-х этажных бунгало. Общая площадь территории — 24 300 м2. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в районе Киотари, в 55 км от аэропорта и в 60 км от г. Родос и порта. г. Линдос — в 12 км. Прямо напротив отеля находится автобусная остановка, от которой 4 раза в день отправляются автобусы до Линдоса и Родоса.
Pludmales apraksts Пляж Киотари в 200 м от отеля. Протяженность пляжа — 200 м, вход в воду: песчано-галечный. Пляжные полотенца (бесплатно, под депозит). Шаттл-сервис до пляжа (бесплатно) — каждый час.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, укоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, room service, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi доступ в Интернет на территории отеля и номерах (бесплатно, с низкой скоростью, высокоскоростной интернет — платно), ноутбук или планшет в аренду (платно), почтовые услуги, диетическое меню (по запросу), ТВ-зал, магазины: мини-маркет, сувенирный магазин, ювелирный магазин, 5 ресторанов: главный ресторан, 4 ресторана a la carte: итальянский, греческий, мексиканский, азиатский (необходим заказ столика), 4 бара: главный бар, снэк-бар, бар на пляже, бар в амфитеатре, кафе, 3 открытых бассейна (2 с соленой водой и 1 с пресной водой), у бассейна: зонтики и шезлонги бесплатно, полотенца: депозит (беспатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна (1 с соленой водой и 1 с пресной водой), 1 водная горка, мини-клуб 4-12 лет и 14-17 лет, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 теннисный корт бесплатно, освещение и оборудование за дополнительную плату, каноэ бесплатно, пляжный футбол бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, бочче бесплатно, водное поло бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, скуба-дайвинг платно, уроки дайвинга платно, электронные игры платно. Сауна, массаж, спа-процедуры в СПА-центре соседнего отеля — Rodos Maris Resort & Spa.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 408 номеров.

Istabās

Кондиционер с индивидуальным управлением (бесплатно), Wi-Fi доступ в интернет бесплатно, с низкой скоростью (высокоскоростной интернет — платно), телефон с прямым набором номера, спутниковое ТВ с 40 международными каналами, мини-холодильник, мини-бар бесплатно (вода, безалкогольные напитки, пиво —пополнение каждые два дня), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), сейф (платно), ванна / душ, фен, балкон / терраса, ежедненвая уборка номера, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Kiotari, 85109, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22440 47201
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.